Tinktuura Schisandra Käyttöaiheet

Tinktuura palsamiköynnös. Käyttö ja vasta-

Hyvät lukijat äskettäin puhuimme paranemista ja hyödyllisten ominaisuuksien Kiinan magnolia viiniköynnöksen, sen koostumus, kalorit, miten kerätä ja säilyttää kaikki hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tänään aion kertoa alkoholin tinktuura Kiinan magnolia niin edullisia ja tuotteen tukemaan immuunijärjestelmää. Kiinalaisessa magnolia voidaan käyttää kaikkia kasvien osia, lehtiä, viiniköynnös ja marjat, mutta viina on helpompaa johtuu siitä, että voit ostaa sen milloin tahansa apteekista.

Kiinalainen lääketiede arvostettu sitruunaruoho peräti ginseng. Levittämisen jälkeen tinktuura Schisandra nopeasti palautettu elinvoimaa ja parantaa yleissävy ruumiin.

Venäläiset tutkijat ovat alkaneet tutkia hyödyllisiä ominaisuuksia lopussa 19th century. Tulokset näistä tutkimuksista olivat hyödyllisiä aikana Suuren isänmaallisen sodan. Sairaaloissa haavoittuneita sotilaita annettiin lääkkeitä magnolia tukea ja toipuminen, ja tinktuura marjoja alkoi antaa lentäjille lähtöä edeltävänä iltana. Valmistukseen huumeiden, sitruunaruoho kerätään metsissä Kaukoidässä. Suuri kiinalainen magnolia pensaita löytyy Sahalinin, Amurin alueella, Habarovskin ja Primorskij alueilla. Myöhemmin kasvattajat toivat lajikkeiden sitruunaruoho ja nykyisin hyödyllinen viiniköynnöksen voidaan kasvattaa puutarhassa.

Ominaisuudet tinktuura Kiinan magnolia viiniköynnöksen

Vuonna sitruunaruoho sisältävät erityisiä aineita - lignaanit, jonka ansiosta kasvi on kaikki terapeuttisia ominaisuuksia, pidetään luonnollisena adaptogenic ja lisää vastustuskykyä sairauksia.

Lignaaneja on ihmiskehoon:

 • Anti-inflammatorinen;
 • antifungaalisen;
 • tonic;
 • antimikrobinen;
 • kasvaimia;
 • Antioksidantti vaikutus.

Tinktuura Kiinan magnolia viiniköynnöksen. hakemus

Tinktuura Schisandra säilyttämään vahvuus ja koskemattomuus

Alkoholaatti Schisandra marjoja auttaa äärimmäinen väsymys, vähentynyt suorituskyky, asteeniset ja masentunut, ja heikkous. Sävytystehoste tinktuurat lisää tasaisesti 40 minuuttia ja kestää noin 6 tuntia ja sitten laskee hitaasti samoin. Kuten altistuminen mahdollistaa kehon kerätä tarvittava määrä bio-energian ja heikentävistä hermosoluja.

Ihana tinktuura Kiinan magnolia viiniköynnöksen stimuloi kehon solutasolla, se nuorentaa, vähentää lihaskipua, normalisoi unen ja lievittää krapula. Stimuloiva sisältämän aineen tinktuura auttaa keskittymään ihmisten henkisen toiminnan.

Klo käyttö tinktuura kasvaa näöntarkkuus, varsinkin öisin, tämä toiminta on erittäin hyödyllinen kuljettajia.

Tinktuura Schisandra sydänverisuonistolle

Alkoholaattiliuosta säätelee verenkiertoa, normalisoi paineen, laajenee verisuonia ja vahvistaa niitä, vähentää takykardiaa. Tinktuura pidetään hyvä ateroskleroosin, kasvien ja verisuonitautien dystonia.

Tinktuura schisandra varten maha-suolikanavan, maksan ja munuaisten

Sovellus alkoholaattiliuosta Schisandra hyödyllistä maksassa ja munuaisissa, parantaa ruoansulatusta ja aineenvaihduntaa. Tämä lääkitys lääkärit usein määrätä potilaille, joilla on diabetes alentaa verensokeria.

Tinktuura hallussaan kolereettiseen soveltaa kolekystiitti ja muuta toimintaa sappirakon häiriöt. Lisää tason mahalaukun happamuutta, parantaa ruokahalua.

Tinktuura Schisandra Hengitysteiden

Tinktuura kasvin käytetään keuhkokuume, pitkittynyt yskä, astma. Se on ennalta ehkäisevänä toimenpiteenä vilustuminen, sekä vitamiinit kevään aikana beriberi.

Ehdotan katsoa videon suositusten käytöstä tinktuura magnolia-viiniköynnöksen. Täältä löydät reseptejä haudutettavat sitruunaruoho kotona.

Miten soveltaa tinktuura Kiinan magnolia viiniköynnöksen

Alkoholi tinktuura on suositeltavaa ottaa 1-2 kertaa päivässä, aamulla. Aamulla ennen aamiaista toivottavaa tai ei aikaisemmin kuin 3-4 tuntia aterian jälkeen, laimennettiin tl vettä. Käsittely suoritetaan aikana kuukaudessa. Yhdessä menetelmässä sitä käytetään ensin, ja 15 tippaa nostetaan asteittain 40 tippaa. Vaikutus juomisen jälkeen ilmestyy 40 minuuttia.

Infuusio voidaan valmistaa, ja sitten säilytetään viileässä, pimeässä paikassa pulloissa tummasta lasista.

Koska on hyvin tonic vaikutus tinktuurat, ennen käyttöä tulee neuvotella lääkärin.

Tinktuura palsamiköynnös. Käyttöohjeet. hinta

Tinktuura Schisandra Chinese Sitä käytetään keskushermoston stimulantti.

Fyysinen ja henkinen väsymys, liikaunisuus, hypotonia.

Käyttö tinktuura Magnolia-viiniköynnöksen

Schisandra tinktuura otetaan suun 20-40 tippaa 2-3 kertaa päivässä ennen aterioita.

Hermostunut jännitystä, korkea verenpaine, sydänvika.

Tuottaa tinktuura lasipulloissa 25 ml ja 50 ml.

Säilyvyys ja säilytysolosuhteet :

Säilytä viileässä, valolta suojattuna. Säilyvyysaika tinktuura Kiinan magnolia viiniköynnöksen - 4 vuotta.

Täällä Jaroslavl apteekit tinktuura hinta per pullo 25 ml noin 25-35 ruplaa.

Kuinka valmistautua tinktuura Kiinan magnolia viiniköynnöksen kotona? reseptejä

Tinktuura palsamiköynnös voi vain käyttää lääke lääkkeen, mutta myös kokki kotona.

Tinktuura Schisandra viiniköynnösten ja lehdet

Valmistamiseksi tinktuurat hienonnettua tuoretta versoja, viiniköynnökset ja magnolia lehtiä, kattavat 70% alkoholia, jossa suhteessa 2: 6. Seos pantiin pimeään paikkaan ja vaadittava 10 päivää. Tämän jälkeen infuusio rasitusta ja kaada kulhoon tummaa lasia. Säilytä jääkaapissa.

Tinktuura Schisandra marjoja Kiinasta

Valmistukseen infuusioiden välttämätöntä sekoittaa 100 g 50% alkoholia ja 20 grammaa tuoretta schisandra marjoja. Valaa seos 10 päivä pimeässä, sitten valua. Sakka lisättiin 20 grammaa alkoholia, jättää vielä 10 päivä. Molemmat tinktuurat sekoitetaan ja laimennetaan samalla tilavuudella tislattua vettä. Take 2 kertaa päivässä 30 tippaa. Se auttaa huimausta, päänsärkyä, unihäiriöitä, masennustiloissa.

Tinktuura siementen magnolia Kiinan

Valmistukseen infuusiot sekoitetaan 15 g kivirouheen sitruunaruoho, marjoja ja 25 grammaa 150 grammaa 70 tai 96% alkoholia. Seos vaatii 10 päivä pimeässä paikassa huoneenlämpötilassa, tämän jälkeen kanta. Levitä 20 tippaa väsymystä, hermoston häiriöt, seksuaalisen heikkous miehillä.

Korean resepti tinktuura siemenistä Schisandra

Sekoita 20 g siemenen magnolia ja 100 grammaa 96% alkoholia, jätä 3 päivää stimuloimaan Levitä geneerisiä yrityksiä 30 tippaa tunnin välein.

Tinktuura palsamiköynnös. Vasta. sivuvaikutus

Soveltamisessa tinktuura suurempia määriä todellinen annostus voi näkyä:

 • masennus keskushermostoon;
 • unettomuus;
 • korkea verenpaine;
 • rintakipu;
 • masennus.

Kun sivuvaikutuksia vastaanottavan infuusiot on lopetettava. Asianmukaista hoitoa tinktuura Kiinan magnolia sivuvaikutuksia ei esiinny, ja siellä tulee pysyvään parannukseen ja terveydentila.

Tinktuura Schisandra lapsia, raskauden ja imetyksen aikana

Ei suositella infuusiona raskaana oleville naisille ja alle 12-vuotiaille, sekä illalla. Allergisia reaktioita voi esiintyä yksittäisiä huume suvaitsemattomuutta. Jos lääkäri on sitä mieltä lapset ja määrätä infuusio sitruunaruoho (lisätä ruokahalua, aikana virusinfektiot ja eräät muut merkinnät), mutta muista kysyä lääkäriltäsi annoksen ottamisen tinktuura. Missään tapauksessa ei lääkitä itseään. Lapsen ruumis ei ole muodostunut. Seuraukset voivat olla arvaamattomia.

Imettäville äideille myös aiheinen ottaa infuusio sitruunaruoho. Tämä voi johtaa siihen, stimuloiva vaikutus äidin ruumiin, ja maidon ja vauva.

Myös Kehotan teitä lukemaan artikkeli on tinktuura orapihlaja. Tämä koskee erityisesti tinktuura on hyvä kaikille, joilla on ongelmia sydämen, sekä immuunijärjestelmän ja hermoston. Kaikki vinkit ja neuvot sovelluksen voit lukea artikkelin Hawthorn tinktuura. Hyötyjä. Haittaa. Sovellus.

Ja sielulle me kuulemme tänään Eleni Karaindrou - Waltz By The River Koskettava lempeä valssi Kreikan säveltäjä Eleni Karaindrou.

Toivotan kaikille hyvää terveyttä, harmoniaa elämän, hyvällä tuulella.

Vinkkejä (17)

Apteekeissa Kiinan magnolia edustettuina alkoholipitoisuus tinktuurat, jauheet ja kapselit, jotka sisältävät öljy.

Wow En tiennyt tällaisia ​​hyödyllisiä ominaisuuksia sitruunaruoho tinktuura. Sinun täytyy lukea huolellisesti ohjeet. Kiitos, Irene.

Olen aina ollut tätä uutetta toiminut vahva tonic. Kerran näin hänet usein. Luonnollisesti, tipoittain.

Hyvää päivää, Irina! Paljon kiitoksia hyödyllisiä, tarvittavat artikkeleita, voit aina löytää jotain hyödyllistä itse .I tiesi sitruunaruoho hyödyllistä, mutta kaikki sen ominaisuudet eivät ole tiedossa.

Ian, Kiitos vastauksesta. Olen iloinen, että tiedot hyödyllisiä ja mielenkiintoisia sinulle.

Erinomaiset ominaisuudet tinktuura Kiinan magnolia viiniköynnöksen, se on sääli, että hän vasta. Mutta orapihlaja on vähemmän parantavan ominaisuuksia.

Galina, orapihlaja ja lemongrass hyvin erilainen vaikutus organismin

Sergei, en välitä. Infuusio sitruunaruoho mielellään sovellettu. Sen ominaisuudet pokazatelny.No valita, mitä on hyödyllinen itse. Ilman aiheet. Orapihlaja minulle juuri pelastuksen. Varsinkin kun linkki Artikkelissaan Irina. Ja että toimivat eri tavoin on ilmeistä. Onnea sinulle!

Ja jotenkin edes ole koskaan nähnyt tällaista tinktuura. Syksyllä tinktuura Siperian ginseng juoda pois. Meidän täytyy yrittää tätä ja sitruunaruoho. Nyt aion kiinnittää huomiota apteekeissa.

Kiitos tästä tieto)

Hyviä suosituksia) Kiitos!

Hyviä suosituksia soveltamisesta tinktuura magnolia-viiniköynnöksen. Kuten aina)

Käytän tätä infuusio lisätä painetta. Toisinaan käy niin, että paine laskee. Kuitenkin haluttu vaikutus on tarpeen juoda lemongrass säännöllisesti tietyn ajan kuluessa. Kertaluonteinen käytä sitä, valitettavasti lähes ei auta ....

Harvoin kertaluonteinen joka voi auttaa ... Tietenkin, sinun täytyy viettää radalla. Silloin on jo mahdollista puhua vaikutus.

Hyvää päivää, Irina! Kiitos, että muistutit tästä edullinen ja hyödyllinen työkalu. En tiennyt, että viina myydään apteekeissa. Olen yrittänyt käyttää sitä marjoja, keitetyt Far ystävien kotona. Hän on tuolla on hyvin suosittu. Berry lisätään aamulla teetä. Hyvin ääniä. Mutta selvästi on tarpeen tietää annoksen hänelle älä liioittele

En ole koskaan ajatellut, että tämä tinktuura monia hyödyllisiä ominaisuuksia. Yhteydenottotapa on välttämätöntä tutkia yksityiskohtaisesti, jotta se hyödyttää, ei haittaa. Kiitos.

 • yrttejä
 • hyödyllisiä juuret
 • hunaja tuotteita
 • Lasten terveys
 • perinteiset menetelmät
 • Ruokavalio ja laihtuminen
 • sappirakon
 • Terveellinen syöminen
 • sairauksien ehkäisy
 • Kasvojen ja vartalon
 • kaunis kuvio
 • Käsien hoito
 • aromaterapia
 • Hiustenhoito
 • kosmetiikkaöljyt
 • Maskit vihanneksia
 • Maskit hedelmiä
 • Maskit marjoista
 • perhe inspiraatio
 • onnellinen vauva
 • Luonnon sitova
 • Taidetta Soul
 • positiivisen psykologian
 • mainostajat
 • yhteystiedot
 • Kesällä kimppu # 15
 • Kevät vesiväri # 14
 • Sielu talvi # 13
 • Henkäys syksyllä # 12
 • Kesällä Sketches # 11
 • Hanki ilmainen
 • tulee kirjailija
 • kaikki kysymykset

Tinktuura Schisandra: hyöty ja haitta, käyttöohjeet

Tinktuura Schisandra - hyödyllisiä että haitallisia?! Tämä kysymys nousee esiin, jotka on kohdattava ensimmäistä kertaa tällä työkalulla. Sitruunaruoho, joka on perustana lääkkeellä on voimakas tonic ominaisuuksia, jotka ovat niin suosittuja tinktuura siitä. Myös keinot hoidetaan monia sairauksia. Mutta on olemassa joukko vasta, kannattaa kiinnittää huomiota. Tärkeintä on ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin aloitat tinktuura.

Sitruunaruoho edustaa viiniköynnöksen puu lehdet, joilla on miellyttävä sitruunan tuoksu. Laitos löytyy Aasiassa ja Kaukoidässä. Käytössä ovat paitsi lehtiä myös hedelmää. Ihmiset niitä kutsutaan hedelmiä "5 makuja" koska kun ne purevat, kytke tuntui:

 • happo;
 • katkera;
 • makeus;
 • suolainen, niin raikas maku.

Itse asiassa, sitruunaruoho on 25 lajia, mutta kansanlääkinnässä käyttää vain kahta - Krimin ja Kaukoidän. Jos vertaamme tonic vaikutus tämän kasvin muiden, hän on toinen vain ginseng.

Kun ihmiset oppivat hyödyllisiä ominaisuuksia sitruunaruoho, ne ovat sopeutuneet kasvamaan sen plantaaseilla. Tällä hetkellä se on aktiivisesti lääkealan yrityksissä, koska alkoholi tinktuura schisandra - erittäin tehokas keino, hoidetaan monia sairauksia. Myös fanit eksoottisia omassa puutarhassa kasvaa sitruunaruoho.

Lignaaneja - ainetta, josta niin arvostaa sitruunaruoho. Ne on vahva antioksidantti, ja estää kehitystä pahanlaatuisia kasvaimia. Koska lignaanit vähentää veren kolesterolia, ja minimoidaan todennäköisyys skleroottisen plakkeja.

Muita hyödyllisiä komponentteja sitruunaruoho:

Monimutkainen tehoaineiden - tae uskomattoman parantavaa voimaa tämä kasvi.

Milloin ja kenelle tehdä tinktuura sitruunaruoho? Tämä kysymys nousee esiin ne, jotka ensin havainnut tämän työkalun ja tiedä mihin tarkoitukseen se on tarkoitettu. Ensinnäkin, mitä arvostavat tinktuura, koska se on sen tonic ominaisuuksia. Jos otat lääkkeitä, sitten puoli tuntia myöhemmin vaikutus saavutetaan. Tämän seurauksena, henkilö on aktiivinen ja täynnä energiaa 6 tuntia. Verrattuna muihin Energia tämä tarkoittaa entistä lempeä suhteen hermosoluja.

Mitä muuta on infuusio sitruunaruoho? Ominaisuudet, jotka täytyy kiinnittää huomiota:

 • Jos kestää kauan tarkoittaa, että immuunijärjestelmä on paljon vahvempi. Riski pahanlaatuisten kasvainten pienenee nollaan.
 • Positiivinen vaikutus ruoansulatuskanavassa (selviytymään ripuli, parantaa ruoansulatusta), Virtsa- (helpottaa kipua kuukautisten aikana, alentaa sävy lihakset kohtu).

 • Se taistelee unettomuus, väsymys, voimattomuus ja parannuskeinoja.
 • Se palauttaa emotionaalista vakautta, poistamalla masennustilojen alttius stressaavissa tilanteissa.
 • Se auttaa poistamaan hengityselinten sairaudet, kuten keuhkoputkentulehdus, keuhkokuume, astma.
 • Se kamppailee dermatologisten ongelmia.
 • Se edistää nopeaa paranemista haavat, haavaumat, että kauan ei viivästy.
 • Lisäykset seksuaalista toimintaa, se estää kehitystä impotenssi.
 • Se kamppailee munuaisten ja maksan.

Tinktuura Schisandra, käyttöohjeisiin on riittävän selvä eikä vaadi lääketieteellistä koulutusta ymmärtää, miten ja milloin keinoja voidaan käyttää vain kuultuaan lääkäri. Työkalu on lisäksi perus hoitojakso.

Kuinka tehokas infuusio sitruunaruoho? Hyödyllisiä että haitallisia vaikutuksia tämän lääkkeen ovat yhtä tärkeitä niille, jotka haluavat kokeilla sitä. Loppujen lopuksi, jos et tiedä vasta-käytön sitruunaruoho voi aiheuttaa korvaamatonta vahinkoa heidän terveyttään. Ihmiset, joilla on neurologisia ongelmia on ehdottomasti kielletty tehdä tinktuura. Suurin huolenaihe kieltoja tai krooninen maksan ja munuaissairaus. Jos on häiriöitä verenkiertoa tahansa tonic ei voi puhua.

 • yliherkkyydestä formulaation komponentit;
 • ärtyneisyys;
 • lasten ikä;
 • raskaus ja imetys;
 • epilepsia;
 • verenpainetauti;
 • dystonia;
 • aivoverisuonitapahtuma;
 • akuutti tartuntatauti.

Käytettynä infuusio sitruunaruoho? Käyttöohjeet:

 • Kerta-annos - 30 tippaa.
 • Kestää puoli tuntia ennen ateriaa tai 3 tunnin kuluttua.
 • Antotiheys - 3 kertaa päivässä.
 • Jälkimmäinen menetelmä on kuitenkin oltava viimeistään seitsemäntoista.
 • sisäänpääsy rate - vähintään kuukauden.

Ennen kuin voit käyttää tinktuura, on tarpeen ravistele pulloa. Tippaa olisi liuotetaan pieneen määrään vettä.

Yleensä infuusio on hyvin siedetty. Jos henkilö on liioiteltua, ja kesti yli suositellun määrän tippaa, mahdollisuus sivureaktioita. Se esiintyy myös silloin, kun lääke ei sovi.

Tärkeimmät haittavaikutukset:

 • ovat merkittävässä määrin päänsärky;
 • kohonnut verenpaine;
 • nopea pulssi;
 • unihäiriöt;
 • allergia (kutina, nokkosihottuma).

Tinktuura Schisandra, joka hyödyllisiä että haitallisia vaikutuksia on nyt selvää, myydään apteekissa. Mutta voidaan valmistaa haluttaessa välineet yksin.

Valmistusohjeet:

 • 20 g jauhettua Schisandra marjat (tulee olla kuiva) laitettiin lasiastiaan, jossa on tumma seinät.
 • Pour alkoholi marjat - 100 g
 • Tiiviisti säiliön sulkemiseksi.
 • Keinot laittaa pimeässä 10 päivää, päivittäin ravistellen.
 • Kun 10 päivää pass, sinun täytyy rasittaa infuusio.

Jos et noudata kaikkia sääntöjä, työkalu pitäisi pystyä tyhjentää. Säilytä -valmisteen lasipullossa sijoittamalla jääkaapissa.

Tinktuura Schisandra, joiden hinta riippuu valmistajan, myydä missään apteekki. Rahoituksen kustannuksia on kaikkien saatavilla. Siksi, jos lääkäri neuvoi infuusio sitruunaruoho hoitoon ei ole tarpeen epäillä, ja ostaa lääkettä, kuluttamatta suuri määrä.

Monet ihmiset epäilevät tehokkuutta kasvipohjainen. Tinktuura Schisandra, arvostelut joka useimmissa tapauksissa positiivinen, ei ole poikkeus.

Ne, jotka ovat yrittäneet sitä hoitoon tautien tai toipumaan, olivat tyytyväisiä vaikutus. Arviot ihmiset sanovat, että muutaman päivän alusta lääkkeen voit tuntea parannusta hänen tilansa. Ja sen jälkeen koko kurssin - eikä päästä eroon ongelmasta.

Toinen Nuance joille arvostetaan tinktuura Schisandra, - hinta kaikkien saatavilla. Jotkut väittävät, että omatekoinen tuote ei ole huonompi lääkkeitä. Tärkeintä on kiinni kaikki säännöt, jotka on kuvattu resepti, käytä vain laadukkaita komponentteja, ja sitten tinktuura toimii odotetulla tavalla.

Mutta on olemassa ihmisiä negatiivisesti puhuvat tästä työkalusta. Tinktuura Schisandra, joka hyödyllisiä että haitallisia vaikutuksia ennen kuin ne hyväksytään ei ole tutkittu, aiheutti haittavaikutuksia. Pääsäännön, jonka mukaan se on aina tarpeen tutkia huolellisesti ohjeet lääkkeen ei ole otettu huomioon. Tämän seurauksena henkilö tulee huonompi, ja joutui lopettamaan lääkkeen käytön. Mutta tämä ei vaikuta hyvin ansaittua mainetta kuin huume.

Se on riittävän tehokas tinktuura Schisandra. Arvioita todellisten käyttäjien vahvista tätä. Lääke voi ostaa tahansa apteekista kohtuulliseen hintaan, mutta jos haluat ja sinulla on tarvittavat ainekset valmistautua todella tarkoittaa ei ole huonompi kuin apteekissa. Tärkeintä ennen kuin se päättää käyttää tätä lääkitystä, ota yhteys lääkäriin. Loppujen lopuksi on olemassa useita viitteitä, joissa on mahdotonta soveltaa tinktuura sitruunaruoho. Muuten, se voi aiheuttaa ei-toivottuja reaktio organismin ja pahentaa kunnossa.

siemen magnolia Tinktuura

Schisandra siemen tinktuura: käyttöohjeet ja palaute

Latinankielinen nimi: Tinctura Schizandrae chinensis

Vaikuttava aine: Kiinan magnolia viiniköynnöksen siemeniä (schisandrae chinensis siemenneste)

Valmistaja: Tver Pharmaceutical Factory, JSC (Venäjä), Tula lääketehtaan, Ltd. (Venäjä), Dalkhimpharm, JSC (Venäjä), lääketehdas Pietarin, JSC (Venäjä)

Päivittäminen kuvausta ja kuva: 09.4.2017

Hintoja apteekeissa: 39 ruplaa.

Schisandra siemen uutetta - rohdosvalmisteita tonic vaikutus.

Fitodrug poistetaan muodossa tinktuurat: kirkas neste vaalean keltaisia ​​väriltään (valmistajasta riippuen), jolla on tunnusomainen haju; varastoinnin aikana sallittu ulkonäkö öljyisten pisaroiden (25 ml: n viaaliin ruskeaa lasia tai PET, pullo tai pipetillä pimeää lasi 50 tai 100 ml: n ampullissa tummasta lasista, pahvi nippu 1 pullo).

Valmistamiseksi 1000 ml tinktuura käytetään:

 • Vaikuttava aine: siemeniä Kiinan magnolia viiniköynnöksen - 200 g;
 • lisäkomponentti: etanolia (etyylialkoholia 95%) - 1000 ml: aan.

farmakodynamiikka

On magnolia siemenet tinktuura tonic aine on stimuloiva vaikutus keskushermostoon (CNS), hengitys- ja sydän-järjestelmiä. Valmistelu parantaa verenpaine ja lisääntynyt henkistä ja fyysistä suorituskykyä.

 • väsymys;
 • henkistä ja fyysistä rasitusta;
 • asteettista oireyhtymä;
 • heikkeneminen seksuaalisen toiminnan liittyy neurasthenia (monimutkainen käsittely);
 • cardiopsychoneurosis hypotoninen tyyppi.

Lisäksi, lääkkeen osoitettu vastaanottaa toipumisen aikana tartuntatautien ja somaattisten sekä tehokkuuden lisäämiseksi organismin.

 • rikkoo sydämen toimintaa;
 • verenpainetauti;
 • kouristus olosuhteet, epilepsia;
 • ärtyneisyys;
 • akuutit infektiot;
 • unihäiriöt;
 • krooninen maksasairaus;
 • ikä alle 12-vuotiaat;
 • raskaus ja imetys;
 • yliherkkyys Rohdosvalmisteita.

Ohjeen mukaan, Schisandra siemen tinktuura tulee käyttää varoen seuraavien sairauksien / ehdot:

 • aivovammojen;
 • aivovamma;
 • alkoholismi;
 • teini 12-18 vuosi.

Käyttöohjeet siementen Schisandra tinktuura: menetelmä ja annostus

Lääke otetaan suun kautta 2-3 kertaa päivässä annoksena, joka on 20-30 tippaa laimennettuna pieneen määrään vettä, ja 30-40 minuuttia ennen tai jälkeen 4 tuntia aterian jälkeen. Suositeltu kesto vastaanotto - 30-40 päivää, lääkärin määräämä voi suorittaa toistuvaa kurssin.

Kun otetaan huomioon lääkehoidon voi esiintyä päänsärkyä, allergisia reaktioita, unihäiriöt, takykardia, kohonnut verenpaine. Jos olet nähnyt kehitystä haittavaikutuksia, käyttö lääkkeen käyttö on lopetettava ja ota asiantuntija.

yliannostapauksista tähän mennessä ei ole rekisteröity.

Kun vastaanotetaan aineen annoksia, jotka ylittävät suositeltavaa, on mahdollista pahenemisesta vakavuuden annosriippuvaisen sivuvaikutuksia hoidon tähän tilaan - symptomaattinen.

Jotta vältettäisiin unihäiriöt lääkettä ei suositella iltapäivällä.

Kadotessa öljyisten pisaroiden ennen kuin saivat pullosta infuusio järkkyvät.

Vaikutus ajokykyyn tienpidon ja monimutkaisia ​​mekanismeja

Potilaat kuljettaa ajoneuvoja tai yhdessä muiden monimutkaisten mekanismien, olisi pidettävä mielessä, että välineet sisältyvät etanoli, joka ei ole pienempi kuin 85% tinktuura, ja suurin päivittäinen annos absoluuttista etyylialkoholia on korkeintaan 2,78 g

Raskaus ja imetys

Raskauden ja imetyksen aikana hoidon phytopreparation aiheinen.

Alle 12-vuotiaat eivät saa käyttää huumeita, yli 12-vuotiaat on käytettävä tuotetta varoen.

Kun läsnä on krooninen maksasairaus lääke on vasta-aiheinen.

Reaktiot phytopreparation vuorovaikutus muiden samanaikaisesti käytettyjen lääkkeiden:

 • lääkkeet, CNS-depressantit (... t h rauhoittavat lääkkeet, epilepsialääkkeet, barbituraatit, neuroleptit, rauhoittavat, jne.) - valmistetta viittaa fysiologisen antagonistit tarkoittaa tietoja;
 • analeptic ja stimulantit (kuten amfetamiini, kamferi, kofeiini) - fitodrug tehostaa niiden vaikutusta.

Tietoa analogit Schisandra siemen uutetta ei ole käytettävissä.

Varastoida alueilla suojattu tunkeutuminen kevyt ja lasten ulottumattomissa lämpötilassa 15-25 ° C

Säilyvyysaika - 4 vuotta.

Saatavilla ilman reseptiä.

Arviot sitruunaruoho siemen uutetta

Mukaan arvosteluja, Schisandra siemen tinktuura on edullinen, halpa ja tehokas lääke käytetään lisäämään yleinen sävy, poistaa uneliaisuus, uneliaisuus, ärtyisyys. Palaute osoittaa, että työkalu auttaa selviytymään henkistä ja fyysistä ylirasituksen, tehostaa kehon.

Haittoja ovat kuitenkin lääkkeen läsnä ollessa sivuvaikutuksia ja suuri joukko vasta. Monet käyttäjät eivät pidä mausta likööri.

Hinta siementen Schisandra tinktuura apteekeissa

Hinta Schisandra siemen tinktuura (25 ml injektiopullo) voi olla noin 58-75 ruplaa.

Schisandra siemen tinktuura 25ml pulloihin.

Schizandra siemen tinktuura tinktuura 25 ml

Koulutus: Rostov State Medical University, erikoisuus "Medical -liiketoiminta".

Tietoa lääke on geneerinen, tiedonsaantia varten vain eikä korvaa virallisen lausunnon. Itselääkitys on vaarallista terveydelle!

Hyvin harvinainen sairaus - Kuru. Kärsivät siitä vain edustajat Fur heimon Uudessa Guineassa. Potilas kuoli naurua. Uskotaan, että sairauden aiheuttaja on syöminen ihmisen aivoissa.

Karies - on yleisin tartuntatauti maailmassa kilpailevat kenen kanssa voi edes flunssa.

Korkein ruumiinlämpö rekisteröitiin Willie Jones (US), joka on otettu sairaalaan, jonka lämpötila on 46,5 ° C

Käytön aikana aivojen vietämme energian määrä vastaa voiman hehkulamppu 10 wattia. Joten kuva lamppu päänsä yläpuolella aikaan mielenkiintoisia ideat eivät ole niin kaukana totuudesta.

Tutkijat Oxfordin yliopistossa toteutettiin useita tutkimuksia, joiden aikana todettiin, että kasvissyönti saattaa vahingoittaa ihmisen aivot, koska se johtaa vähenemiseen sen massasta. Siksi tutkijat suosittelevat olemaan sulkematta täysin omasta ruokavaliosta lihaa ja kalaa.

On joitakin hyvin mielenkiintoisia lääketieteellisiä oireyhtymät, kuten pakonomainen nauttiminen esineitä. Vatsassa kärsivän potilaan mania 2500 vieras esine on havaittu.

Ihmisen veri "kulkee" läpi alukset suuria paineita ja rikkoen samalla eheys voi ampua etäisyys 10 metriä.

Tunnettu lääkkeen "Viagra" alun perin kehitetty hypertension hoidossa.

Koko elinaikana, keskimääräinen henkilö tuottaa jopa kaksi isoa allasta sylkeä.

WHO: n mukaan tutkimuksessa päivittäin puoli tuntia keskusteluun matkapuhelimeen lisää todennäköisyyttä sairastua aivokasvainten 40%.

Yrittäessään saada potilas, lääkäri usein takana käyrä. Esimerkiksi tietyt Charles Jensen vuosina 1954-1994. on kokenut yli 900 toiminnan kasvainten poistamiseksi.

Sanoa jopa kaikkein lyhyt ja yksinkertaisia ​​sanoja, käytämme 72 lihaksia.

Tilastojen mukaan maanantaina riski Selkävammat kasvoi 25% ja riski sydänkohtaus - 33%. Ole varovainen.

5%: lla potilaista antidepressiivihoitoon klomipramiinin aiheuttaa orgasmin.

Elinajanodote on alle vasenkätisille kuin oikeakätisille.

Liikunnan puute, huono ruokavalio ja vakiojännite luontainen Nykyisin useimmat asukkaat kaupunkien johtavat kehitystä eri Zabol.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

61 − = 60