Tiskiallas Tekokivestä

Nieluja keittiössä tekokivestä

Kysyntä Näiden tuotteiden vuoksi teknisiä etuja pesee tekokivestä, eri kokoja, muotoja ja värejä. Kivi lavuaarit ovat yleismaailmallisia, kuten sopusoinnussa tahansa sisustustyyliin.

Lajikkeiden nieluja tekokivestä

On olemassa useita luokitukset tiskipöytien tekokivestä. Menetelmällä asennus nielujen on jaettu ura, integroitu ja yläpuolella. Viimeisen voidaan vahvistaa sekä erikoispöydät ilman ylä- ja keittiön työtasot. Muut kaksi pesuallasta on asennettu suoraan aukon läpi jalustan pinnan. Mietitäänpä kunkin yksityiskohtia:

 1. Rahtikirjaan tiskiallas tekokivestä. Tämä tuote on asennettu suoraan pöydälle kiinnitetty kansi. Kuori pidetään pinnalla johtuen jalustat ulkonevat reunukset.
 2. Huuhtele puhdistus kivi. Se näyttää todella hyvältä, mutta asennettu vaikeampaa kuin laskun. Jalkalista pesuallas ovat samassa tasossa pinnan taulukot, että tuote työtaso reikä on, jos asiantuntija laittaa viemäriin.
 3. Integroitu tiskiallas tekokivestä. Itse asentaa pesuallas ei toimi, koska se on yhdistettävä pöytätason alle erityisillä kiinnikkeet, jotka on asennettu ruuvit tulpilla.

Lisäksi asennus menetelmä tiskaus eri muoto ja asennuspaikka. Tämän luokittelun mukaisesti, ne voidaan jakaa kahteen ryhmään:

 1. Standardia. Ne voidaan asentaa eri tasot ja missä tahansa. Tyypillisesti nämä nieluja keittiö on pyöreä, soikea tai suorakulmainen muoto.
 2. Corner. Suurin ero standardi auton pesu on heidän käytössään. Corner nieluja Tekokivestä tarkoitettu asennettavaksi keitto (ne ovat integroitu suoraan nurkkaan). Plus nämä tuotteet on se, että emäntä vapautuu vähän työpaikkoja siirron takia Shell tilaan, että on mahdotonta käyttää käytännöllinen.

Sen suosio moderni keittiö nieluja tekokivestä kiittäminen monia myönteisiä ominaisuuksia, jotka eivät ole luonnostaan, ruostumatonta terästä. Edut kivi uppoaa ovat:

 • helppohoitoisuus erityinen suojaava pinnoite kuoret tekokivestä;
 • hiljainen;
 • käytännöllisyys (saastuminen seuraavilla pesee vähäisempi kuin teräs);
 • runsas valikoima;
 • monipuolisuus (soveltuu kaikille sisä);
 • pitkä käyttöikä (yli 10 vuotta);
 • hygienia (antiseptinen aine sisältää komponentteja, jotka estävät bakteerikasvun);
 • kyky korjata (sirut ja naarmut voidaan kiillottaa);
 • lujuus, kestävyys korkeissa lämpötiloissa.

Valitessaan uppoaa keittiön tekokivestä, täytyy perustua huoneen koon ja kokoonpanon huonekaluista. Millä perusteella valita tiskiallas:

 1. Kapasiteettia. Jos sinulla on suuri perhe ja olet kokki paljon, kannattaa valita tilava pesuallas tekokivestä, joka koostuu useista osista. Muista, että liian laaja tuotteiden vaikea löytää mikseri vaaditulla nokka. Jotta pieni huone paras valinta olisi nurkkaan pesuallas keskisyviin.
 2. Asennus tyyppi. Jos keittiö on varustettu modulaarinen huonekalut, on parempi suosia laskun pesuallas tekokivestä. Leikkaaminen tuote soveltuu asennettavaksi koko työtaso. Jos et mielessä korkea hinta, on parempi valita uppoaa integroimiseksi värisävyä huonekalut - niin voit saavuttaa täydellisen siirtymisen työtasoissa viemäriin.
 3. Osien lukumäärä. Tyypillisesti kivi nieluja keittiö on kaksinkertainen (koostuu 2 yksikköä) - se on kätevä, koska on mahdollista pestä vihanneksia ja hedelmiä vapaa likaisia ​​astioita solusta. Näin on parempi, että yksi pönttö oli tilava muita.
 4. Käytännöllisyys. Ja ei puhdista pesuallas jokaisen käytön jälkeen, eivät osta tuotetta kiiltävä, musta, joka on hyvin selvästi sedimentin vettä ja muita tahroja. Paras vaihtoehto - valkoinen, beige, vaaleanruskea pestä.
 5. Laadun. ruokaperunan markkinoilla on täynnä tuotteita paitsi kestävä, vaan myös väärennettyjä. Välttää ostamalla huonolaatuisia nieluja tekokivestä, varmista, että pinnalla kyseinen tuote ollut kuoppia tai reikiä (paitsi tekninen). Myös materiaalin väri on tasainen. Ennen ostamista pesua tarkistaa sen geometrinen tarkkuus, että kääntää tuote ja aseta se tasaiselle alustalle: vaipan reunat kiinni siihen lujasti.

Huolimatta siitä, että puhdistus tekokivestä ovat kestäviä ja vastustuskykyisiä haitallisten kemikaalien vaikutuksista, jotta niiden pitkän aikavälin kontakti ei ole välttämätön. Pidentämiseksi vesi- estää sen pinnalla tarkoitetaan, jonka koostumus asetonia, sekä liuottimia, kaustinen emäksiä ja happoja. Jos kemikaalit olivat pesuallas, sinun tulisi välittömästi huuhtele runsaalla vedellä ja saippualla ratkaisua.

Parempi olla vajota tekokivestä on liian kuuma astioita, koska komposiittirakenne vähitellen hajoavat vaikutuksesta korkean lämpötilan. Yhtä vahingollinen tekijä LVI ovat teräviä lämpötilan muutoksia. Ennen kaatamalla kuumaa nestettä pesuallas, kylmän veden. Muita tärkeitä sääntöjä käyttöä pesun Keittiön tekokivestä:

 • Vältä voimakkaita iskuja, raskaita esineitä joutumasta viemäriin - voi aiheuttaa halkeamia, sirut;
 • pestä pois saastuminen pinnalla saniteettiposliinin, käytä nestemäisiä aineita, kuten hankausaineita saanut mikro-naarmuja;
 • Älä käytä siivet tuotteita keinotekoisen kiven leikkuulauta;
 • Tuore tahrat juomien tai elintarvikkeiden tähteet on parempi poistaa se pehmeällä kankaalla, joka on kostutettu saippuavettä.

Katsaus suosittu valmistajien

Venäjän markkinoilla ovat hyvin suosittuja tiskipöytien tekokivestä, tällainen menettely:

 1. Poligran. Yrityksen tuotteiden kotimaan laadukkaita ja edullisia. Tehty puhdistus marmorin pelimerkkejä. Miinus LVI Poligran on, että vain yläkuori maalattu, joten iskeytyy pinnoite on joskus lohkeaa.
 2. Granfest. Toinen venäläinen yhtiö. Valmistuksen aikana vesi- käyttää akryylihartsia ja marmori pelimerkkejä. Nieluja keittiö Granfest suhteellisen halpa, mutta ei suurta iskunkestävyyttä.
 3. Blanco. Yritys valmistaa Saksassa Astianpesualtaat eri muotoja ja värejä. Erinomainen laatu LVI Blanco vastaa korkeamman hinnan tuotteille.
 4. Florentina. Venäläinen yritys, joka on keskittynyt Euroopan näytemateriaalien. LVI on laadukas ja ytimekäs tyyli.
 5. Toler. Nuori yritys, joka valmistaa nieluja 3 eri graniittia keskellä hintaluokassa. Valikoima Yrityksen - noin 20 mallia.
 6. Franke. Se on esimerkki 10 väriä. Graniitti LVI keittiön Franke - on esimerkki hienostunut Euroopan muotoilu ja korkea laatu.

Mistä ostaa ja kuinka paljon se maksaa uppoaa tekokivestä

LVI Tekokivestä on halvempaa kuin luonnollinen, mutta kalliimpaa kuin ruostumattomasta teräksestä valmistettuja tuotteita. Eri yritykset tarjoavat tuotteita yksilölliset ominaisuudet, muotoilu, laatu materiaalia. Low-end-mallit eivät voi tarjota pitkä käyttöikä, tuottamina yksinkertaistettu tekniikka. On parempi ostaa tavaroita keskihintaan tuotenimeä, eikä säästää LVI. Keskimääräiset kustannukset laadukkaita tuotteita tekokivestä 5000-15000 s.

On olemassa useita vaihtoehtoja, joissa voit ostaa tiskiallas:

 • vähittäiskauppa LVI Moskovassa, Pietarissa ja muissa kaupungeissa;
 • rakentamisessa hypermarketteja;
 • tilata verkossa.

Video: Miten asentaa pesuallas käsillään

Miten nieluja tekokivestä - Valokuva

Osta LVI rakentamisen hypermarket Leroy Merlin, oli onnekas myynnissä sillä malli koko 12000 Blanco antoi s. Valitsimme mortise syvä pyöreä pesuallas. Aviomies korjasi sen ilman mitään ongelmia itse. Ainoa negatiivinen on vaikeus löytää erityistä puhdistusainetta tällaisia ​​LVI, mutta muuten olen hyvin mielelläni tähän.

Alexander, 29 vuotias

Valitessaan keittiö LVI valitsi mustan tuote Poligran-M on aikaa katua. Laadun merkkituotteita ole mitään valittamista: ei-sirut tai naarmuja eivät näy 2 vuotta, mutta väri poimimme tuloksetta. Pesun jälkeen astiat pyyhkiä kuivaa vesi-, tai pinta näyttää hyvin likainen, epäsiisti. Aiomme tulevaisuudessa korvata malli saman yrityksen, mutta eri väriä.

Meidän pitäisi vaaleanharmaa pestä (samppanjaa väri) noin vuoden, mutta alue pohjan on jo onnistunut hankkimaan pysyvä keltainen väri. Se ei tuo esille, joten en suosittele ostamista tämä malli, väri, se on parempi ottaa pimeässä. Toinen vinkki: huolellisesti valita pituus mikseri, jos kaksi pesuallasta tilavuusmitalla, koska se ei voi saada kaikki kulmat.

Astianpesualtaat Tekokivestä - hyvät ja huonot puolet, valintasuositus ja hoito

Keittiössä ei pitäisi vain olla toimiva, mutta miellyttävä ja kaunis. Samalla haluan ei viettää paljon. Monoliittinen luonnonkivi on syytä paljon. Siksi korvata ruostumattomasta uppoaa tiskiallas tuli keinotekoinen kivi - hyvät ja huonot puolet siitä, kuvaamme tässä artikkelissa.

Tekokivestä - sekoitettu materiaalia, joka käsittää koostumusta, useista osista:

 • Murskattu kivi (graniitti, marmori tai kvartsia);
 • Hartsi liimaamiseen korppujauhoja;
 • Koostumus pieniä määriä sisältävät väriaineita. Niiden avulla keinotekoinen materiaali tarkasti välittää luonnon sävyjä luonnonkiveä tai maalattu eri väreillä.

Edellä kuvattu koostumus sisältää luonnonkiveä. Siksi on osittain luonnollista. mutta akryyli kivi voidaan kutsua 100% keinotekoisia. Luonnossa tämä ei ole. Se on tehty akryyli- hartsista sekoitetaan alumiinihydroksidia ja polymetyylimetakrylaatti.

Huom: From viimeinen komponentti riippuu vahvuus pesun Keittiön tekokivestä - arvosteluja sisältävät usein tietoja, että pohja tällaisten akryyli kuoret yksinkertaisesti putoaa. Tämä tarkoittaa sitä, että valmistaja on pidätetty polymetyylimetakrylaattiluusementti - kallein materiaali.

Kuvassa tiskiallas akryyli tekokivestä

Astianpesualtaat Tekokivestä pinnoitettu suojaavalla aineella, nimeltään gelcoat. Hän sulkee huokoset, jossa voi enää piilottaa likaa ja pilata ulkoasua. Jotkut valmistajat ovat päällystetty pinta antibakteerisen koostumuksen, joka tappaa patogeenisiä mikroflooran koko toiminta-ajan.

Ennen kuin tulee kivi pesuallas keittiöön, etuja ja haittoja on opittava puolelta.

 • Agressiivisiin ympäristöissä (materiaali ei reagoi joutuessaan kosketuksiin kemikaalien kanssa, paitsi hioma-aineet);
 • Kosteuden kestävyys (suljetut huokoset pinnan tekemiseksi vettä todiste);
 • Vesi, lyömällä teko-kivi, ei melua;
 • Se ei pysy valkoiset läiskät vesi;
 • Kestävyys lämpötila 180-280 astetta (riippuen tuotteen laatua);
 • Ei hajua, joka tulee näkyviin, kun bakteerien lisääntymisen seinämiin kuoren
 • Väri käytön aikana pitää kirkkaus;
 • Materiaali on ympäristön kannalta turvallista;
 • Käytettävissä oleva värikkäitä kuvioita;
 • Se voidaan valmistaa mukaan yksittäiset parametrit pesu;
 • Asianmukaista hoitoa puhdistus säilyttää alkuperäisen ulkoasun 10 vuotta tai kauemmin;
 • Muodostumisessa mekaanisia vaurioita on edelleen mahdollista tehdä korjauksia.

Pesuallas Tekokivestä keittiössä

Haitat nielujen tekokivestä ovat:

 • Kalleus tavaroita. Verrattuna ruostumattomasta teräksestä valmistettu pesuallas hinta voi erota kaksi tai useampia kertoja;
 • heikkolaatuinen materiaali ei kestä äärimmäisiä lämpötiloja;
 • Keittiön pesuallasta tekokivestä ei voi sijoittaa erittäin kuumia esineitä (joiden lämpötila yli 180-280 °);
 • Tuotteet ovat raskaita;
 • Pesu yhdistettynä alkuun (kiinteä), on usein vaurioitunut, halkeilua niin, että korjaus ei palauteta. On muututtava ja pesuallas ja työtaso.

Upotettu työtaso nieluja parempi vaihtoehto kuin yhdistää. Siksi suosia niitä. Jos voimakkaasti haluat pesuallas ja työtaso sulautuivat toisiinsa, vaikka ne on valmistettu samoista materiaaleista, mutta ovat riippumattomia elementtejä. Vaikeiden vahinkoa niistä ei tarvitse korvata toisella.

Huuhtele kivi tiskiallas on käytännöllisempi

Tee sinä tyytyväinen pesuallas, sinun täytyy etukäteen määritellä halutut parametrit. Sinun täytyy harkita kaikkea: keittiö, sen suunnittelua, sen arvioitu määrä ruokia, jotka voit peseytyä. Ei viimeinen kriteeri, jonka voit opastaa valinta - on tuotteen kustannuksia. Miten valita tiskiallas, joten sinun ei enää ole pienintäkään epäilystä siitä, teit oikein?

Koostumus kivi ja suhde sen osien riippuu pesukestävyydellä ja sen vakauden. Ihanteellinen suhde kivipö- polymeeriin: 80% ja 20%. Vahvin uppoaa graniitista chips: niitä ei naarmuunnu, ja ne kestävät pisara kehon paino 2 kg, jonka korkeus on 150 cm kvartsia analogit melkein ei huonompi graniitti .. Marmorialla oikukas: ne nopeasti saa naarmuunnu helposti sahattu mutta myös korjaamaan tuotetta paljon helpompaa.

Nieluja tekokivestä - plus, miinus hänen ainoa että hän ei sovi pieni keittiö. Näin ollen, kun rajoitettu alue valitaan kapea, mutta syvä (noin 20%) uppoaa ilman siipiä tai yleinen pyöreä muoto. Hyvä tapa ulos - ostaa nurkkaan pesuallas, joka käyttää jonkin kulman keittiön.

Esimerkki nurkka tiskiallas

Suurelta keittiö ei ole rajoituksia, päälle kulhon voi näyttää ympyrän, soikea, suorakulmio, neliö, ja kulmikas muunnelmia se voi olla muodossa puolisuunnikkaan. Jos keittiö on tilava, sitten kiinnittää huomiota siivet. Ne ovat kätevästi pestään astiat esikuivausta.

Pesuallas Tekokivestä siivet

Ja pieni kuori yhdistettynä pesuallas ruokia, kätevä paikka sulattamaan ruoat ja vihanneksia hedelmiä pesua.

Jos peset ruokia erikoiskone, pese koko voi olla pieni. Sitä käytetään vain huuhteluun kulhoja ja kodinkoneet ja ruoanlaitto. Jos astiat pestään käsin, ja määrä asuvat talossa yli 2-3 ihmistä, pesuallas tulisi olla laaja ja syvä. Sitten hän ja melko likaisia ​​astioita.

Suuri pesuallas voi olla yksi, kaksi tai jopa kolme kulhoja. Tämä valinta on perusteltua vain, jos olet ruoanlaitto paljon. Tässä tapauksessa sinun täsmää antennista yhteen kulhoon ja toinen pesu ja puhtaita tuotteita ruoanlaittoon. Tämä pätee suurille perheille ja kahvila.

Pesuallas kaksi allasta on useita etuja käyttämällä

Useimmat pesuallas matto, mutta on olemassa tapauksia, joissa metallinen vaikutus. Väri pestä tekokivestä keittiön lähellä luonnollista. Tyypillisesti valmistajat tarjoavat erilaisia ​​jota edustaa 6-12 sävyjä, mutta joskus se on vähennetty 4-6. Olkoon väripaletti pieni, mutta verrattuna ruostumattoman teräksen, jolla ei ole valinnanvaraa, se on plus.

 • Musta (antrasiitti tai suklaan sävyt);
 • Vaaleita (beige ja valkoinen);
 • Harmaa.

Huomaa: Jos haluat ostaa värin pestä keittiöön, sitten kiinnittää huomiota tuotteen Venäjällä tuotettu. Niistä voit valita punainen, vihreä, sininen: mikä tahansa värin valinta.

Nieluja Tekokivestä Venäjän tuotantokustannukset ovat välillä 3000-8000 ruplaa, koon ja tuotteen koostumusta. Ulkomaisten kanssa voi ostaa 5-6 tuhatta ruplaa. Hintaluokassa täällä on laaja - jopa 100 000 ruplaa (tämä on monimutkainen Shell muoto useita kuppeja). Huoneistojen optimaalinen hintaluokassa - 12-20000.

Raportit monimutkaisia ​​hoito ja heikkolaatuista Astianpesualtaat tekokivestä - asiakkaiden arviot pienellä budjetilla. Epäilyttävästi halpa malleja löytyy häikäilemättömiä valmistajia, jotka säästää kalliita materiaaleja varmistamaan tuotteen kestävyys. Seurauksena huolimaton käsittely halkeamien ja haketetaan. A kosketuksiin kuumien pintojen edelleen rumia tahroja, joita ei piilota.

Pidentää pesun, hankkia lisävarusteita, jotka suojaavat kivipinta vaurioilta kaavamaista. Suojaus on erityisen tarpeen halpa vaihtoehto, joiden laatu on lähes kaksi kertaa pienempi kuin kalliita kollegansa. Tarvitset kori, joka ei halki kuori objektin pudotuksen. Se on kätevä pestä hedelmiä ja vihanneksia. lisäksi ostaa seisoo joka suojaa kiven lämpimiä ruokia.

Upota oli aina kuin uusi, se on tarpeen oikein käyttää ja hoitaa sitä säännöllisesti. Noudata sääntöjä:

 • Hoito alkaa asennuspäivästä;
 • Kun astianpesu- kävellä pitkin seiniä ja pohjan sieni pesuaineella ja huuhdotaan vedellä. Sitten kuiva;
 • Laittaa kuuma pannuja, käytä metallista tai puusta lasin;
 • Poistaa halkeamia lämpötilaero, ennen kuuman veden valua kääntää kylmää vettä.

Vihje: Jos et halua usein pyyhkiä pesuallas kuiva, ostaa valkoinen kuori, beige tai kirjava väriä. Vesi ne myös jättää ohut kerros suolaa kuivauksen jälkeen. Mutta värikkäissä pinnat, ne ovat kadonneet. Sitten hoito pelkistetään pesuallas pesu ainoastaan ​​kerran viikossa.

Seuraavat ovat osoittautuneet tuottajat uppoaa:

 • Saksalainen yritys valmistaa tuotteita Blanco silgranita;
 • Saksalainen yritys tuottaa Schock uppoaa kristalayta;
 • Saksalainen Franke kuin fragranit materiaalia käyttää;
 • Saksalainen Teka uppoaa tekee tegranita.
 • Ranskalainen yhtiö Benthor valmistuksessa kuoret ja valitsee joko kermatom novokvartsem.

Silgranit, kristalayt, fragranit ja Tehrani - ovat yksi ja sama: 80% graniitti sirut ja 20% hartsia. Nimet eroavat vain koska jokainen yritys on oma patentoitu valmistusteknologia tekokivestä. Jokainen niistä on ainutlaatuinen, vaikka samassa koostumuksessa. Ne eroavat vain kermat ja novokvarts, joka sisältää kvartsi, lasi, kumi, ja akryylihartsi.

Astianpesualtaat Tekokivestä - se on kaunis ja käytännöllinen. Jotta ei pettyä valinnassa, meidän täytyy vain ymmärtää, että laatu tuotetta ei voida halvalla. Siksi, valitse kuori valmistajilta, jotka kerätään vain positiivista palautetta asiakkailtaan.

"Minun pesuallas tekokivestä - kolme vuotta. En kadu koskaan hänestä ostaa. Hän ei ole kallis. Täytyy sanoa, että puhdistus kivi, kannattavin verotuksen ruokaa voittaa! Pesen kerma, valo. Verrattuna galvanoitu ja ruostumattomasta teräksestä, niin pesu ei pysy eronnut vedestä, helppo puhdistaa. Parempi ottaa erikoisvalmiuksia puhdistukseen, mutta puhdistus ja astianpesuun, ja ei-kuluttavaa työkalu - on hieno! Miinukset itse, ja ei. Astiat vain, jos lasku viemäriin - murtuu. Ja kuitenkin, on tärkeää olla jättämättä "uima" se pitkään Värjäysneste - kahvia, teetä, mehuja kirkas. Sitten se kestää monta vuotta! "

"Pesen graniittijäljitelmälattia mistä maasta Longran. Otan enemmän kuin kolme vuotta. Pidän todella, että sen pinnalla ei ole pitkä, joten mitään likaa tai hajua ei imeydy, ja spray tahrat ja käytännössä näkymätön. Hoitaa pesuallas - ilo: ei erityisiä keinoja en käytä, juuri kun tiskaus pyyhi kova sieni pesuaineella ruokia ja kaikille. Huolimatta siitä, että päivittäinen kaada jäänteitä teetä tai kahvia pesuallas, ei plakkia tumma nähtäväksi. "

"Altaat Tekokivestä tuli muotia viime aikoina. Laitoimme 4 vuotta sitten, hyvin paljon, meillä on edullinen, venäjäksi, mutta olen varma, että hän ei ole huonompi kalliita kollegansa. Kehotan teitä ei maksamaan ylihintaa tuontia varten. Älä pelkää epävakauden, on lähes mahdotonta sotkea. "

Tässä on muutamia kuvia varten tiskipöytien tekokivestä.

Plussat ja miinukset Sisäkattojen kylpyhuoneessa

Mekanismit muutos sohvat - joista toinen on parempi valita?

Mitä jos tulvii naapureita edellä ja minne mennä?

Kestää kauan, oli useita, sittemmin muuttanut asuinpaikkansa. Kuten kaikki paitsi yksi, älä ota tumma ja musta! Ne ovat erittäin näkyviä plakkia kalkkia, kuten pimeässä laatta!

Olen kerran ostanut kotiin pesuun. Haluaisin paljon tekokivestä. Pidin ulkonäköä sisätilojen. Laitoin noin vuoden - puolitoista sitten. Periaatteessa se näyttää melkein kuin uusi, jos pestä ja puhdistaa. Väri hyvä, otin neutraalin siniharmaa. Ainoa asia on häiriöitä pieni väri. Siskoni hänen kynnet ja pestään asetonilla pankin murtautui uppoaa. Olen jo silloin mendzherov skaybay havaittu, että tällainen tilanne ei voi täyttää, kuten asetoni voi olla vika, on tarpeen heti pestä kaiken. Ja hän ei tiedä vielä 5 minuuttia, hyppäämällä hänen kynnet, lasi kerätä. Lyhyesti sanottuna pilasi uppoaa visuaalisesti. Mutta yleensä, kaikki muu hänen 5. Muut asettaisivat itse ei halua. En muuttaisi - kivi pantiin uudelleen.

Kivi pesuallas Keittiö: arvosteluja, hyvät ja huonot puolet. Nieluja keittiössä tekokivestä

Ylellinen keittiö sisustus näyttää keskeneräinen jos se ei ole täydennetty pesuallasta keittiöön kiven. Etuna tässä kuoren - sen toiminnallisuutta, laatua suorituskyky ja ulkonäkö.

Tekokivestä on johdettu materiaali hygieniatuotteita eri muoto ja tarkoitus, mukaan lukien altaita. Ensi silmäyksellä, se on melko vaikea erottaa luonnon, on mahdotonta olla pitämättä luotaessa hienostunut ja rikas sisustus. Edut tällaisen materiaalin tarjota tuotteita siitä ennennäkemättömän kysyntää. Mutta mikä on ansaittu suosio kivi uppoaa keittiöön? Katsauksia Internetissä on erittäin kiistanalainen, joten yritä ymmärtää.

Mitkä ovat haasteiden?

Ostaminen tietyn tuotteen mukana on erilaisia ​​näkökohtia, jotka kuluttajan. Valmistaja voi taata niiden laatua tuote, mutta sen väärä käyttö voi johtaa nopeaan menetykseen kaunis ulkonäkö tai microscratch kuori. Kivi pesuallas keittiöön, hyviä ja huonoja puolia, joista johtuvat erityispiirteet materiaali, josta se on tehty, voi olla sisustamisessa, ja ehkä täysin pilata kuvan, jos valitset sen väärin.

Joskus kuluttaja kohtaa ongelmia, jotka liittyvät moitteetonta toimintaa tiskipöydän. Puhutaanpa niistä ja yrittää selvittää syy.

Nieluja keittiössä tekokivestä reagoivat lämpötilan muutoksiin. Joten, laita kuumia kattiloita tummalla pesuallas, olet vaarassa pilata ulkonäköä jälkimmäisen. Paikalla kosketuksessa esineen pinnan voi muodostaa valopiste.

On valoisaa kivi uppoaa voivat lopulta näkyä tummia pisteitä vuorovaikutusta happojen läsnä viini, mehut, punajuuret. Voi vahingoittaa jopa tavallinen kahvi.

Halkeaman kuori voidaan muodostaa kosketuksen vuoksi sen pinta liian kuumaa vettä. Siksi asentamalla keittiön kulmakivi nieluja keittiöön tai perinteisiä malleja, on tarpeen tutkia niiden ominaisuuksia ja yrittää soveltaa tällaisiin malleja huolellisesti.

Split pesuallasta, ulkonäkö siruja tai halkeamia voi aiheuttaa vahingossa pudota raskas ruokia.

Pese ja puhdista tiskiallas ovat päivittäin. Keinotekoinen kivi - finicky materiaalia, joka vaatii huolellista hoitoa.

Koska altaan tekokivestä putoaa ja plakin vedestä ei tarkoita, että meidän ei pitäisi huolehtia keittiön suunnittelu.

Koska ensimmäistä käyttöä:

 • Huuhtele ja kuivaa pesuallas;
 • käyttää erityistä työkalua sen jalostus; Joissakin malleissa kiven nielujen keittiön käyttää erityistä antibakteerinen koostumus;
 • Puhdista pesuallas plakin;
 • sijoittaa kuuma ruostumatonta terästä ruokia pesuallas vain kumi, silikoni tai korkki matto;
 • unohtaa avata kuumavesihanaan ennen poiston aloittamiseksi kuumaa vettä viemäriin. Tämä estää hammaskiven muodostusta ja nopea kuluminen juoksuttaa.

Kiinni näitä yksinkertaisia ​​sääntöjä, et voi vain pitää keittiö puhdas, mutta myös säilyttää esteettistä ulkonäköä pesun.

Tietyntyyppiset tekokivestä näyttävät niin halpaa, että näyttää ole lähes muistuttavat jäljitelmä luonnonmateriaaleista tai graniitti, vaan kuten muovia.

Laatu kuoren riippuu koostumuksesta tuotanto: se on halvempaa kuin, sitä huonompi se näyttää kivi pesuallas keittiöön. Potentiaalisten ostajien selvästi kuvaavat tätä suuntausta.

Kaikki edellä mainitut ongelmat eivät ole seurausta huonolaatuista tuotantoa. Ne johtuvat sopimattomasta hoidosta tai käytöstä toimimattomia uppoaa. Voi välttää tällaisia ​​ongelmia, tärkeintä - tehdä oikean valinnan hankkimassa tiskipöydän.

Internetin kutsutaan usein ongelmat luonnostaan ​​nieluja tekokivestä: pudonnut pohjalle pesuallas on murtunut oli tahroja tuntemattomia. Kohdatessaan nämä tiedot, yritä ymmärtää.

Useimmissa tapauksissa tämä tapahtuu akryyli integroitu työtaso nieluja. Lovi komposiitti tiskipöydän tekokivestä, marmoria tai graniittia, kestävät paremmin korkeita lämpötiloja ja mekaanisista tekijöistä. Siksi valitsemalla uppoaa keittiöön, on parempi antaa etusija tällaisten materiaalien.

Sink Graniitti ei pelkää altistumisen happoja. Se on harvinainen täplät on muodostettu, ja jos on, niin päästä eroon niistä voi olla tavanomaisen pesuaineella ja sienet tiskaus.

Haketetaan tai säröillä graniitti nielut on muodostettu seurauksena valmistusvirheitä tai hankkimalla väärennös.

Useimmiten ongelmana akryyli pesee syntyvät käytöstä halpa, tuontiraaka-aineiden Kiinasta, joka ei täytä EU: n laatuvaatimuksia. Joskus rikkoo valmistusteknologia keittiön työtasot myös lyhentää autopesu

Ominaisuudet kuoret akryyli kivi

Kuoret olivat akryyli kivi on helppo erottaa ura mallit perustuvat - graniittia. Suositumpia integroitu nielujen keittiöön.

Pesuallas akryylia kivi, voimaa ei voi verrata tuotteiden graniittijäljitelmälattia. Mutta materiaali on helpompi käsitellä ja kiillottaa tuotantoprosessissa. Akryyli voi olla uppoaa tiskipöydän minkä tahansa muotoisia ja asentaa sen pöydän niin, että raja sen ja työpinta jälkimmäisen ei ole havaittavissa.

Mutta siitä huolimatta, että esteettinen muotoilu näyttää harmonisesti, kokonaisuutena, sauma on yhä olemassa. On tapauksia, jolloin sauma on esitetty vakavia vaikutuksia, äärimmäiset lämpötilat, tärinää tai kun viallinen Upotettava pesuallas työtaso aiheuttama huono liimalla ja tiiviste, rikkoo tuotantotekniikka.

On yksiosainen muotoilu tarjoaa: tiskipöytien ja työtasot. Lisäksi voit valita minkä tahansa kokoinen kivi nieluja keittiöön ja tehdä sen tilaa.

Hoitoon akryyli huomaavainen, hoitaa niitä ja huolellisesti valita tuotteita, löydät pesuallas, joka käyttää toiminnallista merkitystä jo vuosia.

Mielenkiintoista, jos olet tietoinen siitä, kuinka pintavikojen poistamiseksi, se voi helposti päästä eroon niistä. Esimerkiksi paikkoja vuoksi lämpövaikutukset, pieniä siruja tai halkeamia helposti poistaa jauhamisen, ja yksinkertaisesti liimaa saumat. Vain tällainen työ olisi kutsua mestari.

Jos tarvitset kivi pesuallas keittiöön, etuja ja haittoja harkitsemaan valitessaan suunnittelumallista. Älä jättää ammattilaisten apua. Kiinnostunut siitä, miten valita kivi tiskiallas, miten hoitaa tekokivestä tuote ja joku valmistajilta etusijalle.

Keinotekoinen kivi VS ruostumaton teräs

Kivi pesuallas keittiöön, arvion jotka muodostavat yksityiskohtainen kuvaus tuotteen ostajan näkökulmasta, se vie ensimmäiselle sijalle sijoitusta keittiön putkityöt.

Asiantuntijat ovat selvittäneet seitsemän tärkeimmistä syistä kivi pesuallas ruostumaton paremmin:

 1. Erilaisia ​​värejä ja kuvioita.
 2. Tyylikäs muotoilu.
 3. Verrattuna ruostumattomasta teräksestä valmistettu pesuallas pesuallas tekokivestä ei aiheuta melua laskiessa vesisuihku.
 4. Kivi pesuallas syvemmälle ja siksi helpompi teräksen kuori.
 5. Tahrat huomaamaton ja splatteria kiven pintaan, kun metalli näkyy kunkin pisaran.
 6. Kyky käyttää nykyaikaisia ​​sekoittimet kiven nielujen keittiöön. Esimerkiksi pesuallasta voidaan asentaa sekoittimessa lyhyen nokka-juottamisen ja suihku pesuun vihanneksia.
 7. Rakenteessa tekokivestä ei huokosia, joten lika ja ruoan hajut eivät imeydy.
 8. Tekokivestä (kvartsia ja graniittia) ei voi hiipumassa.
 9. Moderni tuotantoteknologia mahdollistaa tiskiallas tekokivestä esittämällä ne ympäristöystävällinen ja turvallinen tuote.

Maailmassa on sellainen tuote, jolla ei ole haittoja. Mukaan ostajille, kivi uppoaa keittiö (mielipidettä vahvista) on ominaista puutteita:

 1. Nosti merkittävästi hinta verrattuna malleja ruostumattomasta teräksestä ja sillä on samanlainen konfiguraatio ominaisuudet.
 2. Halvat mallit nielujen ovat harvoin hyvälaatuisia, joten älä pystyä säästää hankkimaan tällaisia ​​LVI.
 3. Suuri riski ostaa väärennettyjä.

Lopuksi haluan sanoa, kuinka monta ihmistä, niin monia mielipiteitä. Mikä on hyvä yksi ei välttämättä sovi muille. Muista valitessaan vinkkejä, mutta katso kokemuksiaan ja tunteitaan. Sitten voit poimia laatu autonpesu, joka toimii lähtökohtana, keskittyä keittiön sisustus.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

6 + 3 =