Tiskialtaan kylpyhuone työtaso

Mitä pesuallas pöytätason alle poimia kylpyhuoneeseen?

Moderni kylpyhuone on huone, jossa omistaja ei ainoastaan ​​tee hygieniaa, mutta myös lepää, rentoutua porealtaassa miellyttävässä ympäristössä. Tämän varmistamiseksi sinun täytyy luoda kaunis sisustus huoneessa, unohtamatta noin sen toimivuudesta.

Niistä elementit, jotka tekevät kylpyhuoneen alkaa toimia, että ne osoitetaan altaan alla työtaso. Sen ansiosta voidaan asettaa tämän osan erilaisia ​​kohteita, jotka usein käyttää omistajan.

yleensä työtason alle asennettuja kaappeja, laatikot, jotka mahdollistavat tehokkaan tilankäytön suoritettaessa lisää käytännön toiminta - piilottaa putken, johdotus LVI.

Useimmissa tapauksissa altaan alta työtaso sillä on erityinen reikä, jossa kuori on asennettu. Useimmat mallit sisältävät työtaso lavuaarit, jotka ovat yhden yksikön.

Tämä tekee pesuallas kylpyhuoneessa toiminnallinen elementti. Kylpyhuoneissa iso neliö pesuallas ja työtaso asennetaan erikseen, kuten suurissa tiloissa ei tarvitse tallentaa vapaalla alueella.

Kuori hyveitä alkuun

Pesuallas työtaso - uutuus markkinoilla saniteettiposliinin, joka on parempi kuin perinteinen nieluja johtuen useita etuja:

Tällaisia ​​tuotteita ovat sinetöity, koska niitä ei Liitossaumat.

Tunnusmerkki kuori - helppo puhdistaa. Pinta tällaisten tuotteiden yksiosainen, niin kuten likaantuneet pesuallas alempi, helpottaa huolehtimaan hänestä.

Pesuallas työtaso ei vie tilaa huoneeseen, vaan päinvastoin, jotta se olisi toimiva. Altaan alla voidaan sijoittaa kaappien, hyllyt, jotka voidaan kohdistaa tallentaa useimmin käyttämä kohteiden omistajaa.

Pesuallas työtaso on helppo asentaa. Ei tarvetta sahaukseen lähtö altaan, joka on edellytys asentamista yläpuolella kuoret. Yhteenvetona putken tällainen tuote ja ei ole suuri ongelma.

Altaiden työtaso vaihtoehdot ovat vaihtelevia. Jos kylpyhuone on pieni kooltaan, se voidaan sijoittaa siitä muodostumaan jopa 50 cm.

Jos huone on riittävän tilava, voit ostaa massiivinen tuote, jossa leveys alkaen 90 cm. Myymälöissä tarjota tuotteita eri muotoja: suorakulmainen, soikea, kulmikas.

Lisäksi löytyy paitsi sinkku, mutta myös kahden ja jopa kolminkertainen pesuallas. Jälkimmäiset ovat erityisen sopivia suurperheille. Jos sinulla on rajoitettu varoja ostaa tällaisen altaan, voit ostaa budjetin malli, joka on valmistettu perinteisen saniteettituotteet. Lisäksi, että näiden tuotteiden valmistuksessa käytetään ja muut materiaalit: kivi, karkaistua lasia, akryyli, metalli.

Lajikkeiden työtasot kylpyhuoneen

Tällä hetkellä, se tarjoaa laajan valikoiman tuotevariaatioiden jotka voidaan asentaa kylpyhuoneeseen. Moderni työtasot nieluja voidaan jakaa kolmeen ryhmään niiden tekniset tiedot:

 • koko;
 • Form työtasot;
 • valmistusmateriaali.

Menetelmällä vahvistamisesta pesuallas työtason voidaan erottaa omaksi ryhmäkseen. Esimerkiksi kylpyhuoneen työtaso pesuallas voidaan asentaa kolmella eri tavalla:

 • roikkuu vaihtoehto - kun kiinnitys on suorittaa seinään erityistä suluissa;
 • polupodvesnoy - tässä suoritusmuodossa, asennus suluissa tuotteet käytetään kiinnittimiä. Ulkopuolelta kiinteän pöytälevyn ylimääräisiä jalat. Tämä suoritusmuoto käytetään, kun konsoli pesuallas kiveä, koska tällaiset tuotteet ovat raskaita;
 • Lähetys kiinnitysmenetelmä - sitä käytetään tapauksissa, joissa huonekaluja toimia perustana kiinnittämiseksi altaan.

Erilaisia ​​asennusvaihtoehtoja työtaso altaan sallii jokaisen omistajan valita paras sinulle. Monia malleja kuoret saatavilla markkinoilla, voidaan asentaa mihin tahansa seuraavista tavoista.

On syytä todeta, että pesuallas työtaso kylpyhuoneen saattaa poiketa sen rakentamiseen. Tällä hetkellä kaupassa tarjoaa kolme päävaihtoehtoa:

 • diecast tuote - sen erikoisuus on, että pesuallas ja työtaso ovat yksi ainoa kokonaisuus;
 • sisäänrakennettu pesuallas - Tällaisissa artikkeleita pesuallas asennetaan erikseen erityisesti tehty työtaso porauksen;
 • rahtikirja pesuallas - nämä nieluja asennetaan työpöydälle tuote. Se ei halua leikata iso reikä. Poikkeuksen muodostaa reikiä tarvitaan rakentamiseen viestinnän.

Näistä vaihtoehdoista on todellinen etu-osainen pesuallas-työtaso. Hän näyttää tyylikkäältä minkään kotona. Lisäksi huolehtia siitä paljon helpompaa kuin muita muutoksia tuotteita.

Myös tällainen pesuallas on paremmat hygieniaominaisuuksien. Usein tuotannossa on tärkein materiaali luonnon tai keinotekoinen kivi. Harvemmin käytetään lujia akryyli koristeellinen täyte.

Usein seistä altaan alla käytetään kytkimen tuotteita, jotka on perustettu pesukone. Kylpyhuoneissa pieni alue, tämä vaihtoehto on erityisen kätevä, koska se mahdollistaa tehokkaan käytön tilaa huoneeseen.

Valmistusmateriaalit työtasot alla pesuallas

Uusien teknologioiden valmistajien saniteettitilat saattoivat valmistukseen nielujen, työtasot. Tällä hetkellä käytetään seuraavia materiaaleja tällaisille tuotteille:

 • luonnonkivi - on useimmiten käytetty graniitti, marmori, Onyx. Kiinteä kuori valmistettu luonnonkivestä. Niissä on sisäänrakennettu pesuallas;
 • lasi - sekin on yleinen materiaali, jota käytetään sen kykyyn täydellisesti sulautua mihin tahansa sisustukseen;
 • tekokivestä - käytetään myös tehdä kuoret huippu melko usein. Valmistettujen tuotteiden luonnonkiveä, niillä on suuri lujuusominaisuudet. Nieluja tekokivestä voivat olla joko kiinteitä kumi- ja erillään pesuallas.

Jos puhumme paras versio kaikki nämä materiaalit, niin sitä voidaan pitää luonnonkivi työtasot. Tälle materiaalille on ominaista useita etuja, sinun pitäisi olla tietoinen:

 • korkea lujuus;
 • kosteudenkesto;
 • helppous ja hoito;
 • jatkuvassa käytössä väri tuote ei pilaa.

Yksi malleista, luonnonmateriaaleista valmistettuja, on niiden kalleus. Kuitenkin maksaa paljon rahaa, saat tuotteen, jota voidaan käyttää ikuisesti.

Melko äskettäin tullut suosittu lasi työtasot alla pesuallas. Näiden etuna on, että ne voivat helposti kirjoittaa minkä tahansa tyyliin sisustus. Toinen etu on helppous hoitaa niitä.

Suurin haittapuoli on tämä materiaali on sen hauraus. Tietenkin, lasi alistetaan sammutuksen valmistaa tuotteita, joka antaa sille mahdollisuuden kestää normaalia kuormaa.

Kuitenkin vahva mekaaninen toiminta, se romahtaa ja tulee olemaan tarvetta uuden tuotteen korvaamisesta. Pieniin tiloihin yleensä käytetään lasia pesuallas työtaso. Valita niitä, koska ne heijastavat valoa hyvin ja luoda ilmapiiri hellittää huoneeseen.

Tuotteiden luonnonkivituotteet nielujen valmistettu synteettisestä materiaalista, eri valmistus ominaisuuksia.

Keinotekoinen kivi on rock pöly, joka on jätettä tuote luonnonkivistä työtasot. tämä komponentti lisätään nestemäiseen seokseen, jossa oli akryyli. Lisäksi hänen väriaineita ja muita komponentteja tehdään siellä. Tämän jälkeen koostumus kaadetaan valmis pannulla ja lämpökäsitellään.

Tuloksena on yksiosainen rakenne. Jos tekokivestä tuotteet valmistetaan laadullisesti, sen ominaisuudet ja ulkonäkö, ne eivät poikkea konsolista luonnonkiveä.

Jos tarvitaan kylpyhuone pesuallas työtaso, on syytä mennä erikoisliikkeiden ostaa. Ennen tuotteen ostamista, sinun täytyy tietää tarkalleen, mikä versio liitetiedoston haluat käyttää, kun asennat tuotteen huoneeseen.

Valitessaan tuotetta, sinun täytyy harkita malleja kuoret top tunnettujen valmistajien, jotka ovat osoittautuneet laatu ja laaja valikoima. On syytä kysyy hankitut tuote. Näiden yksinkertaisten ohjeiden avulla voit valita oikea tuote, joka kestää pitkään.

Tärkein ominaisuus on, että pesuallas työtaso - tarpeeksi yleinen tuote. Siksi on tarpeen käyttää riittävästi tilaa niiden asennusta. Toinen piirre konsoli on suuri mestari. Siksi asennus on käytettävä varmaa asentamista.

Monet varmistaa altaan työtasoon on suluissa. Mutta pesuallas työtaso voisi helposti kestämään ja oli tukevasti kiinni, sinun täytyy käytä vahvoja kiinnikkeitä. Joka on parempi käyttää valitussa pesuallas työtaso - se on parempi kysyä asiantuntijoilta kaupasta. Lisäksi kiinnitin kylpyhuoneen seinien on myös oltava vankka ja helposti kuormittaa muodossa kuoren kanssa alkuun.

Helpoin vaihtoehto - ostaa valmiita huonekaluja kylpyhuoneeseen, joka on jo integroitu pesuallas. Jos tämä vaihtoehto ei sovi sinulle, jolloin voit omin käsin tehdä huonekaluja Tämän huoneen myöhemmän asennuksen viemäriin.

Jos haluat käyttää sijoittaa tiskialtaan kylpyhuonekalusteet vaihtoehtoja huoneeseen, riittää ostaa kaappiin tai yöpöydälle sopivan kokoisia, ja sitten upottaa osaksi työtaso pesuallas. Kaikki mitä tarvitaan tähän - tehdä vähän vaivaa ja leikata lattiapinnan tuotteen aukon, joka on pesuallas. Kvalitatiivista tiiviste reikä, on mahdollista sulkea pois kosteuden pääsyn viemäriin kanssa käytön.

Jos et halua ostaa valmiina huonekalut, voit tehdä laatikko puusta tai kipsilevyä. Kun se on valmis, yläkiinnitettyä työtason integroidulla pesuallas. Sisustaa tällaista tuotetta voidaan käyttää eri tavoin. Lisäksi laatta Voit käyttää mosaiikki laatta.

On monia muita materiaaleja, joita voidaan käyttää suunnittelussa tällaisia ​​rakenteita. Tässä tapauksessa se ei vain tullut tärkein koristeluun kylpyhuone, mutta myös toiminnallinen elementti. Järjestämällä hyllyt rakenteen sisällä voidaan kätevästi sijoittaa esineitä tai asioita, joita käytät usein kylpyammeessa.

Moderni pesuallas työtaso ovat kauniita ja omaperäisiä tuotteita. Niin usein valmistajien tuotannossa paljon huomiota kiinnitetään niiden suunnitteluun. Asennus tällaisten tuotteiden kylpyhuoneessa voit luoda tässä huoneessa tyylikäs sisustus ja tekevät vastaanoton hygieniaa nautittavaa.

Tiskialtaan kylpyhuone työtaso: kuvaus, tyypit, ominaisuudet, edut ja arvostelut

Tiskialtaan kylpyhuone alkuun sopii erinomaisesti pieniin tiloihin, joissa haluat mahdollisimman suuren hyödyn käyttämään kaikki mahdolliset tilaa. Tällainen elementti sisustus antaa mahdollisuuden järjestää monia asioita toteuttamiseen tarvittava hygieeninen menettelyjä, ja samalla ne ovat kaikki täysin saavutettavuus. Lisäksi siellä on mahdollisuus parantaa merkittävästi suunnittelu huone ja piilottaa kaikki viestintä, jotka ovat vyöhykkeellä näkyvyyttä.

Tiskialtaan kylpyhuoneessa työtaso innovatiivinen lähestymistapa sisustus organisaatiota. Huolimatta siitä, että tuote tuntuu melko ulotteinen, sitä voidaan käyttää sekä pienet että suuret tilat. Valittaessa tärkeintä - tarkasti määrittää koon eikä liian leveä ja pitkä työtaso, joka sotkua tilaa.

Kalusteiden elementti on eräänlainen hylly, yhdistettynä pesuallas tai pesuallas voidaan viiltää, päälle. Kiinnitetään seinään työtaso ja sen nojalla voidaan varustaa hyllyillä tai laatikoissa. Näin ollen ei ole vain lisätilaa pesuallas, mutta myös mahdollisuus järjestää hallittu varastointi kosmetiikan, hygieniatuotteiden ja erilaisia ​​pieniä asioita oikein.

Ensimmäisessä uppoavat kylpyhuone top - se on erittäin kätevä. Sijasta perinteisen altaan ja vanteen, johon voidaan sijoittaa parhaassa tapauksessa saippuaa tai lasi hammasharjalla jotta tulee kokonaisuudessaan monimutkainen lisäpinta ja hyllyt kaikki tarpeelliset. Siksi hygienia menettelyt toteutetaan mahdollisimman mukavasti. Kaikki mitä tarvitset voidaan sijoittaa suoraan pöydälle käsillä.

Myös ansiosta tämä lähestymistapa on merkittävästi parannettu room design. Riittää kun täydentää työtaso pohja hyllyt ovet, ja kylpyhuone tulee täysin erilainen ilme. Lisäksi on syytä huomata tilankäyttöä, aiemmin, ei katsottu tarpeelliseksi. Tämä mahdollistaa ei sotkua huoneeseen ylimääräisiä hyllyt, pöydät ja muut huonekalut, jota tarvitaan tallentamaan erilaisia ​​asioita.

Tiskialtaan kylpyhuone alkuun voi olla erilaisia ​​parametreja, pienimmästä suunniteltu pieniin tiloihin, kunnes aivan merkki, suunniteltu tilavat huoneet. Lisäksi standardi kaupallisesti saatavilla kulmikas malleja, sekä kahden ja jopa kolminkertainen pesuallas, erittäin mukava suurille perheille.

Pidetään käytännöllisin yksiosainen rakenne. Tällöin välissä pesuallas ja työtason ole saumoja, joka takaa täydellisen tiivistyksen, mutta myös yksinkertaistaa vaatteen hoito.

Vanteen tai ura kuori vähemmän käytännöllisiä, mutta ne näyttävät hyvältä sisustus ja eivät vuoda läpi liitosten tiivistämiseksi avulla nykyaikaisia ​​materiaaleja. Pesuallas työtaso kylpyhuoneen täydentävät erinomaisesti suunnittelun tila, riippumatta siitä, mikä malli on käytössä.

Nämä tuotteet eroavat toisistaan ​​lähinnä asennustapa, ja riippuu myös niiden koosta.

 • Wall mallia. Kuten nimi kertoo, kiinnittimet työtasot tehty seinään erityistä ankkureita. Yleensä nämä tuotteet ovat pieni paino ja koko, niin miten toteuttaa luotettava asennus sisätilojen kohteena on suuri massa ei ole mahdollista.
 • Pöydän topit sisäänrakennetulla pesuallas kylpyhuoneeseen. Tällöin asennus tuote on hyvin yksinkertainen. Riittää ottamaan käyttöön ja yhdistää kaikki tarvittavat viestintä. Täydellinen pöytälevy runko jalat, ja jonka osuus koko kuorman, joten malli voi olla sekä merkittävän kokoista ja huomattava painoarvo. Näin ollen, alaosassa on suuri tila, johon mahtuu ei vain hyllyt ja laatikot, mutta pyykkikori.

Valitsemalla tällainen huonekaluja, sinun täytyy keskittyä koko huoneen. Jos kylpyhuone on pieni, se on tarpeen valita tuotteen, jonka pituus on enintään 50 cm. Tällöin on mahdollisuus merkittävästi parantaa toimivuutta kylpyhuoneen ilman aloittamisesta paljon vapaata tilaa. Näiden päämäärien ovat ihanteellisia malleja seinäkiinnityssarjan. Jos huone on markkinarako, järkevin vaihtoehto olisi asentaa työtaso pesuallas siellä.

Suurille kylpyhuone tulisi käyttää sisäänrakennettua pesuallas kylpyhuoneeseen työtaso, jonka pituus on 90 cm. Se voi toimia mallina yksi tai kaksi pesuallasta, kaikki riippuu siitä, kuinka monta asukkaat talossa. Tuotteet voivat olla joko seinään tai lattiaan asennus. Se riippuu painosta työtaso, sekä sen leveys.

Muista kiinnittää huomiota suunnitteluun. Kaikki kylpyhuone kohteita olisi yhdistettävä sekä tyyliä ja väriä.

 • MDF. Budjetti vaihtoehto, johon ei olisi käytännöllinen ja ei ole erityisen pitkä käyttöikä. Ainoa etu - edullisia.
 • Tree. Työtasot puusta on paras malleja MDF, mutta se ei myöskään näytä olevan kovin vastustuskykyisiä kosteuden ja ovat vääntyneet vaikutuksen alaisena, vaikka kaikenlaisia ​​kyllästys ja muita menetelmiä suojan.
 • Lasia. Hinnat näille kohteita ovat julkisia, ne on valtava erilaisia ​​muotoja ja koristeluun. Lasi mallit ovat hygieenisiä, helposti puhdistettavia ja ainoa haitta on niiden hauraus.
 • Luonnonkiveä. Koska materiaali käytetään useimmissa tapauksissa edullisin kiillotettu marmori. Tämä pesuallas kylpyhuone top itsetunto on seuraavat: helppohoitoisuus, kestävyys erilaisia ​​kemiallisia ja fysikaalisia ilmiöitä, sekä pitkän käyttöiän. Haitat - suuri paino ja korkeat kustannukset.
 • Keinotekoinen kivi. Kuten voidaan huomata, haittoja huomattava paino, mikä merkitsee tiettyä rajoitusta asennus. Mutta se on täysin kompensoi sen kestävyyttä, erinomainen ulkonäkö ja vastustuskykyä vahinkoja.

Työtasot kylpyhuoneen tyypit voivat olla erilaisia, mutta, kuten edellä mainittiin, poikkeavat toisistaan ​​asennuksen. Lukuun ottamatta standardin seinän ja lattian asennuksen ja yhdistelmä vielä läsnä suoritusmuotoja.

Polupodvesnye tuote kiinnitetty seinään, mutta myös kaksi ylimääräistä jalkaa, jotka muodostavat suurimman kuorman. Tällä tavoin on parasta asettaa malliin sen painoon ja leveys.

Overhead työtasot. Tällöin yläosa toimii jalustalle tukiosan. Tämä vaihtoehto on varsin kätevää, koska ostaja saa valmiin huonekalut kompleksi, jolla on tarvittavat kotimaisuusaste eikä vaadi jatkokehittämistä.

Hyödyt kylpyhuoneeseen pesuallas työtaso sanoa lukuisia myönteisiä Asiakasarvostelut, joka sai niin sisustustuotteita. Tärkeimmät edut ovat huomattava paljon mukavampaa täytäntöönpanossa hygieniaa, koska kaikki on käsillä, ja mahdollisuus järkevään käyttöön lisätilaa. Älä myöskään mene huomaamatta monimuotoisuutta malleja, mikä tekee mahdolliseksi täydentää työtaso pesuallas lähes mihin tahansa sisustukseen, helppous, hygienia ja pitkä käyttöikä, jos ostit tuotteen materiaalista, asiaankuuluvat ottaa kosteudenkesto.

Valitsemalla työtaso jonka uppoavat kylpyhuoneessa

Moderni kylpyhuone - ei ole tilaa vain tehdä päivittäin hygienia, mutta myös paikka fyysinen rentoutumista ottaen suihkussa tai kuumassa kylvyssä. Juuri tästä syystä, kylpyhuone pitäisi olla vain kaunis vaan myös toimiva. Yksi niistä tekijöistä, joilla varmistetaan toimivuus pöytälevy altaan alta kylpyhuoneessa, jolloin hän sijoittaa olennaiseen, ja sen nojalla asentamaan kaappeja tai laatikoita, joista ei vain piilottaa johdot LVI, mutta on myös mahdollista käyttää tilaa tehokkaasti.

Työtasot tekokivestä

Useimmissa tapauksissa tällainen tuote, jota käytetään työtaso puhdistukseen ja on erityinen aukko asennusta varten viemäriin. Tällainen suoritusmuoto on tehokkain suhteen tilaa säästävä, ergonomia ja toiminnallisuus. Vain tilava sisätiloissa kylpyhuoneet, joita löytyy huippuluokan huoneistojen tai yksityiskodeissa, työtaso pesuallas asentaa erikseen, kuten taloudessa olevan paikka ei ole tarvetta.

Lajikkeet työtasot kylpyhuoneen

Nykyaikaiset huonekaluteollisuus tarjoaa valtavan määrän erilaisia ​​vaihtoehtoja tuotteiden käyttämällä kehittyneitä laitteita ja uusien materiaalien. Moderni pöytä altaan, helpotukseksi valinta, perinteisesti jaettu kolmeen pääryhmään tekniset indikaattorit:

 • koko;
 • Form työtasot;
 • materiaali, josta valmiissa tuotteissa.

Tietoa. Joissakin säiliöissä Alusta voi olla 2-3 pesuteline, joiden määrä riippuu tarkoituksesta tai omistajan mieltymyksiä. Esimerkiksi Euroopassa hyvin usein löydät työtasot, joissa asetetaan tappien lukumääräksi sama perheenjäsenten lukumäärän. Samanlaisia ​​rakenteita löytyy julkisilla paikoilla.

Nämä tuotteet voidaan edelleen jakaa alaryhmiin kiinnitysmenetelmä huone. Esimerkiksi altaan alta työtaso kylpyhuoneessa voidaan muodostaa kolmella tavalla:

 • Roikkuu variantti jossa kiinnitys suoritetaan erityisillä suluissa seinäpintaan;
 • polupodvesnoy, jossa yksi osa tuotetta on kiinnitetty kannattimeen, ja ulompi puoli on kiinnitetty muihin jalat. Tämä vaihtoehto on käytettävissä, jos konsoli luonnonkiveä pesuallas, sillä niillä on vaikuttava paino;
 • Bill vaihtoehto tässä tapauksessa käytetään pohjan huonekalu, se on yleensä kaapit liukuovet tai kaapit.

Nämä kiinnitysvaihtoehdot työtaso pesuallas kylpyhuoneessa voit valita paras vaihtoehto sinulle. Monet kaupallisesti saatavilla olevista malleista ovat yleismaailmallisia ja ne voidaan asentaa mihin tahansa seuraavista tavoista, kun sinulle sopii.

Muovattu akryyli työtasot

Uppoavat kylpyhuone työtason voi poikkeavat myös rakentava ja toteutus. Tähän mennessä on kolme vaihtoehtoa:

 • Kiinteät tuotteet, jossa pesuallas ja työtaso ovat yksi ainoa kokonaisuus;
 • Sisäänrakennettu pesuallas, jossa pesuallas on asennettu erikseen erityisesti tehty aukko pöydälle;
 • Rahtikirja pesuallas, tällaisissa tapauksissa, kylpyhuone pesuallas pöytätason alle on muodostettu työpöydän tuote, joka ei edellytä leikkaamista suuri reikä, paitsi tietoliikenneaukkojen.

Tietoa. Valettu teräksestä valmistettu pesuallas työtaso kylpyhuoneessa on merkittävä etu. Se näyttää erittäin tyylikäs minkään kotona ja se on erittäin helppohoitoinen. Tällaisia ​​tuotteita pidetään malleja parannetuilla hygieniaominaisuuksien. Useimmissa tapauksissa nämä mallit on valmistettu luonnon tai tekokivestä, joskus lujat akryyli koriste täyteaineena.

Seiso tiskialtaan kylpyhuoneessa käytetään usein liitteinä tuote, jonka mukaisesti pesukone on asennettu. Tämä on erittäin kätevä vaihtoehto pienikokoisiin tiloihin, joissa järkevän käytön tilaa on niukasti.

Valmistusmateriaalit työtasot alla pesuallas

Kehittämällä teknologian ja uusien materiaalien, huonekaluteollisuus tuo markkinoille tuotteita eri materiaaleista. Esimerkiksi, washtop voidaan valmistaa materiaaleista, kuten:

 • luonnonkivi, joka sisältää graniittia, marmoria tai Onyx. Luonnonkivi on yleensä valmistettu Solid uppoaa työtasot kylpyhuoneeseen, joka on jo sisäänrakennettu pesuallas;
 • lasi, joten se pidetään yleinen materiaali, joka on hyvin suosittu kustannuksella sopusoinnussa tahansa sisätilan;
 • tekokivestä joka suurella tarkkuudella simuloi luonnonkiveä ja korkeat lujuusominaisuudet. Tällaiset washtop voidaan valmistaa yhtenä kappaleena valettu, ja erityisessä suoritusmuodossa;
 • MDF, puu tai kipsilevyä käytetään usein myös luoda työtasot käsillään. Nämä materiaalit ovat erittäin hyviä kosteuden, jos niitä ei kohdistu esikäsittelyä tai suojaus. Sink kylpyhuone lavuaarit kotitekoinen versio valitaan yksilöllisesti.

Riipus luonnon puusta

Tietysti paras vaihtoehto kylpyhuone työtaso katsoi luonnonkivi, koska tämä materiaali on ominaisuuksia, kuten:

 • hyvä kestävyys mekaanisia vaurioita;
 • kosteudenkesto ja kemiallisia puhdistusaineita;
 • pesuallas kylpyhuone yläosassa kivi on helppo puhdistaa ja pidetään hygieeninen;
 • ympäristöystävällisiä materiaalia;
 • Ajan myötä tämä konsoli nieluja ei haalistu ja ei menetä sen alkuperäisessä muodossa, jos hoitaa sitä oikein.

Tietoa. Tietenkin malli luonnollinen materiaali on erittäin korkea hinta verrattuna analogeihin, mutta tässä se on tarpeen muistaa, että tällainen investointi on perusteltu, koska tuote voidaan pitää ikuinen ja osti sen lopullisesti elämän.

Työtaso tekokivestä on suuri lujuus

Jalusta altaan alta kylpyhuoneessa lasi on kasvattanut suosiotaan viime aikoina. Tuote on helppo sovi mihinkään tyyliin sisustus ja on erittäin helppo huolehtia hänestä. Haittana materiaali pidetään sen hauraus. Tietenkin se on riittävän vahva kestämään arkipäivän ongelmia ilman kuormaa, mutta kun kyseessä on vahva mekaaninen vaikutus, altaan alta kylpyhuoneessa konsolissa heti räjähtää. Tällaisia ​​malleja käytetään usein pienissä tiloissa, koska ne eivät varjoja ja luovat tunteen keveyttä.

Seistä kulhoon tekokivestä on pohjimmiltaan sama kivi, mutta sitä ei käytetä kiinteässä muodossa ja muodossa kivipölyn. Kivisepeliä - haaskausta tuotanto topit valmistettu luonnonkivestä. Nestemäinen seos lisättiin akryyli kivimurska, väriaineet ja muut komponentit, minkä jälkeen seos kaadetaan valmis muottiin ja lämpökäsitellään, seurauksena, joka on fuusioitu yhteen. Tämän seurauksena saamme konsolin altaan alta, joka valmistuksessa laatu eivät poikkea luonnon visuaalisen merkkejä.

Tietoa. Nykyään on olemassa erityisiä sekoituksia, joiden avulla on mahdollista tuottaa pesualtaat työtason itse kotona.

Pesuallas työtaso materiaaleja kuten MDF eivät ole laajassa käytössä. Vaikka nämä tuotteet ovat edullisia ja niiden käyttöikä on hyvin pieni ja kosteassa ympäristössä nopeasti tuhoaa materiaalia.

Valitsemalla erikoisliike kylpyhuoneessa pesuallas työtaso, sinun täytyy ensin tietää, mitä versiota liitetiedoston haluat käyttää kylpyhuoneessa. Valittaessa, on parempi suosia on todistettu ja tunnettujen valmistajien, jotka tarjoavat takuut niiden tuotteiden ja ovat laatusertifikaatti. Vain tässä tapauksessa, viemäriin työtaso kestää pitkään ja mitään valittamista.

Kopiointi materiaalien on mahdollista vain aktiivisen eikä sulkea indeksointi linkkejä lähde.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

6 + 4 =