Toimintaperiaate ilmankostuttimen

Käyttöehdot humidifier talossa

Kesällä, sillä "kuiva", vailla ilmankosteutta asunnon ilmankostutin olisi välttämätöntä kodinkone. Se auttaa kyllästää tunnelman huoneeseen tarvittava määrä kosteutta. Luoda suotuisa ilmapiiri mukavuutta asukkaiden, varsinkin kuuma kesä.

Yleinen periaate toimii kaikentyyppisten kostuttimet liittyy kosteuden haihtuminen erityiseen säiliöön. Veden liete pieninä pisaroina täyttää huoneen ilmakehässä kasvaa ja haluttu kosteus. Muita ominaisuuksia eri malleja saattaa olla mukana:

 • suodatus;
 • aromatization;
 • ionisaatiota.

Mukava ympäristö ei ole ainoa tulos monitoimi ilmankostutin. Se on käyttökelpoinen ehkäisemään eri ongelmia hengityselimiä, läsnä ollessa allergisia reaktioita. Se auttaa välttämään:

 • jaksoja keuhkoputkentulehdus tai astma, erityisesti kylmän kauden, kun lämmityksen huoneen ilmakehän "kuivattu";
 • vaikutukset tupakoinnin huoneeseen ja muita haitallisia hiukkasia, jotka voivat aiheuttaa allergisen reaktion;
 • uneliaisuus, korkea väsymys, vähentynyt huomiota, pitää sävy ja tarvittava energia kuumina kesäpäivinä;
 • usein käyttää kosmetiikka poistamiseksi ryppyjä esiintyy usein dehydraation ja kuivassa ilmakehässä.

On hyödyllistä käyttää ilmankostutinta läsnäollessa vauvojen perheessä. Heidän hengitysteiden ja limakalvojen ärsytys ovat alttiimpia kesän kuumuuden vuoksi. Siksi taso kosteus huoneessa, jossa lapsi ei saisi olla alle 50 prosenttia.

Toimintaperiaate tämän laitteen vaatii kaksi vaihtoehtoa kastelua:

Niille on ominaista joukko rakenne-elementtejä, joita käytetään työtä. Molemmilla on useita etuja ja jotka eivät ilman haittoja.

Tämä laite käyttää periaatetta luonnollinen haihtuminen. Kosteus verkkoon höyrystimen puhalletaan kuumaa ilmaa kertynyt huoneen tuuletin. Vesi-liete nousee ilmakehään ja tuottaa halutun kosteustason. Etujen joukossa tämän laitteen tulisi mainita:

Ainoa haittapuoli on alhainen tuottavuus. Siksi on suositeltavaa lämmönlähteiden lähellä lisäämiseksi haihtumisnopeus.

Korkean suorituskyvyn. Virtansa pari lämmityselementtejä, jotka on upotettu vesisäiliö. Lämmityksen aikana, vesi haihtuu ja kostuttaa ilmaa huoneeseen. Niistä puutteet:

 • lisääntynyt sähkönkulutus;
 • tarve suojella lapsia;
 • enemmän melua.

Edustettujen markkinoiden valtavasti vaimentaa laitteita, jotka eivät ole vain muunnelmia haihtumisen, mutta myös vivahteita laitteen ominaisuuksia. Oikein valita laitteen, välttää ajanhukkaa ja rahaa seuraavan käyttäjän tulee olla tietoinen niiden yhteisiä piirteitä, ymmärtää, miten oikein käyttää ilmankostutinta. Päätyyppiä Näitä laitteita ovat:

Ultraäänilaite periaatetta sovelletaan korkean värähtelyjä. Ne luovat vesiliete, jonka kautta puhallin puhaltaa ilmaa, kyllästää se kosteuden kanssa. Rakennettu gyrostat määrittää kosteus pois laitteen päälle tai pois päältä. Ultraääni ilmankostutin on turvallinen muille, ja on hyvä suorituskyky. Mutta sillä on merkittäviä haittoja:

 • herkkiä veden kovuuden;
 • noudattamatta jättämisestä tämän parametrin voi jättää valkoiset plakin huonekalut;
 • Vaatii lisäksi korvauskustannusten suodatinpatruunan kolmen kuukauden välein.

Sen toimintaperiaate perustuu pakotetaan kuuman veden säiliössä kiehuvaan tilaan ja esiintyminen höyryä. Tehdä tämä, käytetään kahta elektrodia. Kuuma höyry neutraloi kaikki mikro-organismien sisään tuleva ilma. Tunnettu siitä, että useita muita etuja:

 • läsnäolo suojajärjestelmä sisältää kun kotelo on auki tai poissa ollessa vettä astiassa;
 • Sitä voidaan käyttää inhalaattorin;
 • liikkuva ja vakaa;
 • valmistajille.

Tärkeimmät haitat ovat melun lisääntyminen ja epätaloudellista.

Se on maine yhtenä parhaista vaihtoehdoista. Perusteella laite käsittää pyöritettävän levyjä, joissa vesi on lyöty pölyksi kulkee ilmaa, joka oli kyllästetty sitä. Lika kerätään levyjen, pestiin vedellä pyöriessä. Sillä on monia etuja:

 • Se on varustettu ominaisuuksia ionisaation ja aromin;
 • Se poistaa erilaisia ​​mikro-organismeja, myös viruksia;
 • helppo käyttää ja ylläpitää;
 • ympäristöystävällisiä, kotelo on valmistettu erityisen muovista ruokaa;
 • Se ei vaadi kulutushyödykkeiden
 • taso energiankulutuksen koskee taloudellinen laitteessa.

Mutta on vähemmän tehokas verrattuna suodatin laitteiden jättäen kemikaalit ja hajut.

Se ei ole niin paljon kosteusvoide ilmapuhdistimena ja kostutus toiminto. Hänen suunnittelu on oltava joukko tehokas puhdistus elementtejä, kuten hiiltä ja kalvosuodattimia, joiden antibakteerinen kyllästys. Se säädetään järjestelmän ionisaatio ja aromi. Tämän seurauksena laite selviytyy ilman puhdistamista huoneen eri epäpuhtauksia ja hajuja, joten se kostea ja puhdasta ilmaa. Tällainen laite olisi erittäin hyödyllinen kesällä tukkoinen ja pölyinen metropoli. Tärkeimmät haitat ovat tarpeen:

 • Päivitykset kalliita suodattimia;
 • korkean energiankulutus;
 • suhteellisen suuri koko;
 • rajoitettu kosteuspitoisuus (ei enemmän kuin 60%).

Kaikkein tekninen ja toiminnallinen yksikkö korkea arvo ovat erilaiset.

Kun valitset ilmankostutin sinun täytyy kunnolla arvioida tarvetta laitteen minkätyyppisiä ja totta, kuinka paljon rahaa olet valmis maksamaan sen hankintaa ja käyttöä.

Mikä on ilmankostutin ja mitä se on?

Kun pyritään säilyttämään kauneutta ja ihmisten terveyden koko elämänsä vierailevat kuntosaleja ja noudattaa ruokavaliota. Lisäksi hän yrittää syödä vain tuoreita tuotteita, joissa ei ole epäpuhtauksia. Mutta täällä ilmassa hän hengittää välein, harvat ihmiset ajattelevat. Joka päivä, kaupungin asukkaat ovat hengittää ilmaa seokseen, joka ei pidä paikkaansa.

Ilma on runsaasti pölyä, auton pakokaasu sisältää satoja eri mikro-organismeja, sekä runsaasti erilaisia ​​teollisuuden päästöjen yrityksiä. Haitallisuus ilma epävarma ei vain niille, jotka kärsivät astmasta, mutta muuten terveillä ihmisillä.

Monille siitepölyä kukista voi myös aiheuttaa huomattavaa epämukavuutta. Asia on, että tämä on vahva allergeeni, joka voi aiheuttaa turvotusta hengitysteissä, kurkkukipu, tai vuotava nenä.

Mikä on tarkoitus ilmankostuttimen

Miksi tarvitsemme ilmankostutin? Optimaalinen kosteuspitoisuus ihmiselle on välillä 40-60 prosenttia. Tässä tapauksessa hän levollisin mielin. Jos ilmankosteus laskee alle 40 prosenttiin, kun taas terveillä ihmisillä on yhä enemmän uneliaisuus, suun kuivuminen ja ihon, sekavuus, tunsi kuiviin nenän sekä yleistä terveyttä heikkenee. Poimia mitään infektion rakennuksessa kuivalla ilmalla on paljon helpompaa kuin kadulla kylmässä.

Muuten, ihon koostuu 70 prosenttia vettä. Seurauksena aineenvaihduntaan ihon läpi kestää noin puoli litraa vettä päivässä, kun taas talvella indikaattori voidaan lisätä kahdesti.

Missä tahansa naistenlehtien löytyy paljon kaikenlaisia ​​vinkkejä, menetettyä nesteitä, lievittää ihoa kuivumista ja auttaa pidentää nuorisoa.

Mutta kaikki nämä vedet, voiteet ja naamiot taistelevat vain sillä seurauksella, eikä syy. Jos nostamme kosteus asunnossa, on mahdollista vähentää huomattavasti kuivumiselta. Koska nykyajan laitteita ilman kostutukseen ovat melko edullinen ilo.

Kanssa, että mitä haluat ilmankostuttimet, ymmärtää, mutta miten ne toimivat? Perusteella Kostutus työskentelee höyry, on prosessi kiehuvaa vettä. Neste haihtuu kuumentamalla kahden upotetun elektrodin sen. Vaikka nämä elektrodit upotetaan nesteeseen, sähköinen piiri sulkeutuu, ja siksi on olemassa veden lämmitykseen ja haihduttamisen. Turvallisuutta tällaista laitetta käyttäen on luonnostaan ​​laitteen suunnittelu.

Eli sähkövirta virtaa vain, jos kone on neste, ja siksi tällainen ilmankostutin ei aiheuta tulipalon. Kun vesi kiehuu pois kokonaan, niin piiri aukeaa ja laite sammuu. Lisäksi, että virtajohto voidaan kytkeä laitteen jo asennetussa tilassa, kun elektrodit on peitetty kosketuksella. Tämä puolestaan ​​tekee mahdottomaksi voittaa ihmisen nykyisestä. Mutta jos laite ei toimi kunnolla tai on vuoto, sen käyttö tulee lopettaa heti ja antaa pelti korjauksiin.

Ilmeisistä syistä, tällainen malli höyrykostuttimien eivät ole suositeltavaa asentaa lasten huoneet, koska höyryn lämpötila on riittävän korkea ja saavuttaa 60 astetta. Mutta tällaiset laitteet soveltuvat hyvin aromaterapiaa ja hengitysteitse kuin pelastaa ihmisiä saamasta istua lämmennyt teekannu.

Lisää vain muutama tippa eteerinen öljy koneen ja istua lähellä laitetta. Tämän seurauksena se päästää terapeuttinen parit, jotka hengittää henkilö. Mitä lasten makuuhuoneissa, ja siellä suosittelen asentamista ultraääni- ja perinteisen instrumentoinnin tai jopa kokonaisia ​​lämmitysjärjestelmiä.

Perinteinen kostutus perustuvia laitteita vaikutus luonnon, niin sanottu "kylmä" haihduttamalla. Sen jälkeen vesi kaadettiin säiliöihin, josta se virtaa altaaseen ja sen jälkeen, kun haihduttamalla erityisiä elementtejä.

Tuulettimen, joka on rakennettu laitteeseen, imee ilmaa höyrystimen läpi, ja tämä takaa nesteytys. Tavalliset kosteuttavia työskennellä irrotettava patruunat paperin antibakteerinen kyllästys. Nämä irrotettavat elementit voivat työskennellä jopa 2-3 kuukautta.

Tällaisissa laitteissa, vesi läpäisee paperin ja liikkuu ylöspäin. Kalliimpia laitteita sijasta käytetään paperi-, muovi- levyt, jonka pinnalla on useita pieniä onteloita.

Kuten mylly pyörät pyörivät kuin kellotaulu ja pisara kosteuden lokerosta. Tässä torjunta bakteereja ja erilaisia ​​mikro-organismeja mukana elektrodeja sijoitetaan pannulla.

Kylmä haihtuminen prosessi on itsesäätyvä. Tässä tapauksessa, suhteellinen kosteus saavuttaa ennalta määrätyssä lämpötilassa vain parametreja. Jos lämpötila nousee, haihtumisnopeus, vastaavasti, lisääntyy.

Siksi, lisääntyä kasvaa kosteuden rakennuksen perinteisen ilmankostutin täytyy asettaa lähelle lämmönlähdettä. Mitkä ovat kostuttimet, paitsi kosteutta? Se on yksinkertainen, perinteisiä järjestelmiä käytetään myös puhdistamiseen kiertoilman.

Ultraäänikytkentään järjestelmissä kostuttamalla ilmakehän ilmaa käytetään varsin mielenkiintoinen fyysinen vaikutus. Vesi täyttöaukon säiliö syötetään suoraan levy, joka värähtelee tietyllä taajuudella. Tämä johtaa pieni spray.

Näiden pienempiä pisaroita pilven muodostamiseksi levyn yläpuolelle, jonka läpi ulkoilmaan puhaltimen ajaa. Yksinkertaisesti, niin tällaisen laitteen, tarvittaessa, pystyy tuottamaan sumun huoneessa.

Ne parit, joka valmistaa koneen, vain ulkonäkö kuuma, itse asiassa ne ovat kylmiä, ja siksi eivät ole vaarallisia joko aikuisille tai lapsille. Kuten kosteuttavia aineita varustettu erityisellä väline nimeltä kosteuskytkimeltä, jolloin tason säätö tapahtuu vapautuu kosteutta.

Haittana tässä laitteessa on, että tavanomainen haihdutin ilmaan tulee ulos puhdistettu kosteutta, mutta ei ultraääni- puhdistusnestettä ja suihkeet se yhdessä epäpuhtauksia. Joten on parempi käyttää tislattua vettä.

Jotta oikein valita ilmankostuttimen, joka on parempi ostaa, nopea ammattilaisia. Tällaiset ihmiset pystyvät neuvomaan mahdista ja laitteen tyyppi, jossa otetaan huomioon kaikki tekijät, huoneen.

Miten ilmankostutin

Miten ilmankostutin - esitettyihin kysymyksiin kenellekään ajatellut ostaa tämän laitteen optimaalisen huoneen ilmankosteus on tärkeää paitsi huonekalujen, kasvien tai kirjoja, sillä on valtava vaikutus terveyteen. Jos on riittämätön kosteuden tilojen kärsivät hengitys- ja immuunijärjestelmään, silmien, ihon, hiusten ja kynsien. Erityisen vaarallista alhainen kosteus lapsille: he voivat olla usein allergioita, haavaumia limakalvoille, hengitystieinfektioita. Selvittää tason kosteus huoneessa, sinun täytyy käyttää kosteusmittari.

Toimintaperiaate ilmankostuttimen

Alle ilmankostutin ymmärretään yleensä laite, joka auttaa tekemään sisäilman kosteampaa. Sama toiminto voidaan kuljettaa kukkia, vesisäiliöitä, akvaarioissa, pöydälle suihkulähteet ja virtoja, ja muut kotitekoinen kosteusvoiteita. Muun muassa ilma kostutetaan haihduttamalla vettä tilaan tai tiloihin kehittää lisää happea, tapauksessa kukkia. Tietenkin ne ovat vähemmän tehokkaita, mutta myös hintakomponentin alla, ja mukavasti ihmiset tarvitsevat eri tuloksen.

Kuten työkalut, toimintaperiaate kunkin ilmankostutin riippuu itse laitteen.

Toimintaperiaate ilmankostuttimen

Standardin mukaan, seuraavanlaisia ​​ilmankostuttimia:

 1. huokoinen. Vesi höyrystyy laitteen märän huokoisen pinnan.
 2. kalvomainen. Kosteutetaan kun se on kosketuksessa märän pakkaus.
 3. höyryn. Vesi kuumennetaan ja luonnollisesti haihtuu keiton aikana (kattila kuten kokonaisuudessaan).
 4. suutin. Suutin - on ruiskutusnesteen. Näin ollen vesi kostuttaa ja dispergoituu tällaisessa laitteessa paineessa ilmasuihkun.

Nykyaikaisessa Ilmankostuttimet käyttää tietyn tyyppistä kostuttamiseen. On tarpeen kiinnittää huomiota valita oikea kosteusvoide tietylle huone (iso huone, lasten, toimisto, kasvihuone, jne.). Ja tarkoitus, jota varten kosteus kuljetetaan (ihmisiä, kukkia, huonekaluja ja niin edelleen.).

Toimintaperiaate ultraääni ilmankostutin

Ultraäänikostutin pidetään kaikkein tehokas tapa lisätä kosteutta.

Tämä laite voi käyttää jopa kaikkein ongelma-alueille: se pystyy kostuttamaan ilmaa jopa sataprosenttisesti, lämmitä se jos huoneen viileänä, suodatettua vettä suolaksi eivät kuulu erilaisille pinnoille, ja jopa vara ilman haitallisten bakteerien.

Toimintaperiaate ultraääni ilmankostutin

Ultraääni ilmankostutin toimii seuraavasti:

 1. kautta erityinen kammio, jossa höyry tuotetaan, ja sumuttimesta, joka erottaa tämän ilmassa olevaa höyryä ja levitteet, lisääntynyt kosteudelle.
 2. Kun vesi muuttuu pieniä hiukkasia, se ei voi enää palata nestemäiseen tilaan ja edelleen olemassa höyryn muodossa.
 3. Ultraääni kalvo - laitteiston tärkein elementti - aiheuttaa veden muuttua höyryksi.

Et voi huolehtia veden laadusta ja täytä ilmankostutin raaka vettä hanasta. Laite käsittää suodattimen, joka toimittaa vettä epätoivottujen suolojen ja metallit.

laite ilmankostutin

Laite ilmankostutin riippuu laitteen. Tärkeintä on ymmärtää tätä.

laite ilmankostutin

Erityyppisiä moderneja kosteudensäilyttäjillä ja laitteet:

 1. Perinteiset, tai klassista. Tämä on yksinkertainen rakenne, joka sisältää erityisen säiliön veden, puhdistamiseksi ja kostutusväline suodatin, tuuletin pienikokoinen ja kelluvuuden pussi tai kellua kammioon.
 2. Höyryä. Se käsittää myös vesisäiliön, lämmityselementti (täplät) kuormalava ruokinta höyrykammion ja sumutinta.
 3. Ultraääni. Se on rakennettu seuraavasti: astiaan vettä, erityinen kasetti toimii suodatinkammion, jolloin höyryä, ultraääni kalvon, joka muodostaa parin, ja tuuletin pienikokoinen.
 4. Ilmanpuhdistus. Se sisältää tuuletin, pyörivä rumpu ja lokero vedellä.

Koska ilma tulee ilmankostutin siksi hän kääntyy höyryä, missä sen pitäisi olla ja kuinka monta vuotta palvelevat - kaikki tämä tietoa Internetistä nähdä. Löytyy myös video, joka osoittaa, kuinka ilmankostutin ymmärtämään tekonsa ja kuunnella tiettyä melua. Tämä auttaa määrittämään laitteen tyyppiä huoneeseen.

Humidifiers tulevat kylmässä ja kuumassa

Erikseen on syytä huomata, että ilmankostuttimien ovat:

Kylmä ilma kostuttimien - ovat laitteita, kosteuttava ilma kylmä höyryn johtuen luonnollisen veden haihtumisen prosessi.

Kuuma kosteuttavat aineet toimivat kuumentamalla ja haihduttamalla vettä jo kuumaa höyryä. Kuuma kosteusvoiteita hyödyllinen kylmä, mutta molemmat eivät ole tehokkaita ultraäänikärkiä.

Miten ilmankostutin (video)

Siten ilmankostutin - hyödyllinen laite, joka voi pitää sinut ja läheisillesi terveysongelmia, kynsien kauneus, hiusten ja ihon, sekä päästä eroon joitakin korjauksia asunnossa ja nopeaa kulumista tekniikkaa. Jos sinusta tuntuu, että huoneilmaa, jossa asut tai työskennellä, ei riitä märkä, saat kosteusmittari ja tarkista epäilykseni. Ole varovainen valitessaan ilmankostutin laite on todella hyödyllinen sinulle.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

43 − 39 =