Traktorin kätensä ulos Monitoimikoneen

Traktori, kävely traktori käsillään - ylpeys tätä miestä

jyrsimiin hyvin hyödyllisiä tilalla. Mutta usein käy niin, että vanha malli ihmiset eivät käytä. Osallistumisen tällaisten laitteiden tulee usein turhaa pysyä tallissa ja asteittainen ruostumista. Ongelmana on, että monet eivät tiedä, että edes Koneharat vanhan mallin voi rakentaa tarvittavat laitteet, esimerkiksi mini-traktoreita.

Tämä kone on erittäin tärkeää maataloudessa, koska sitä käyttäen voit tehdä monenlaisia ​​toimintoja, kuten lumityöt avulla mini traktoreita. Siksi jopa vanha jyrsimiin Se voi olla hyvin menestyksekäs käyttää luoda taajamatraktorit, olet enemmän kuin hyötyä.

Se voidaan tehdä ja Uusien puutarhajyrsimet, Jos sinusta tuntuu, että tarvitset pienikokoinen traktori.

maataloudessa Tekniikka on erittäin tärkeä rooli. Hän ja menetelmää kuljetus ja erinomainen apu ja traktori, ja urheilija. Siksi ei ole mitään parempaa kuin omakotitalon talouteen, joka on täysi laivaston kaikki tarvittavat varusteet. erityisesti laajalti Traktorit sovelletaan (esim., MTW traktorit).

traktori

Ne eivät välttämättä tarvitse olla iso ja voimakas, koska pienikin ja kompakti traktori pystyy tarjoamaan merkittävää apua, hyvä ja laivaliikenteen. Lyhyesti, sovellus löytyy hyödyllisinä tällaisia ​​laitteita varten, sillä kun kentällä työskentelevien voit ajatella lähes minkä tahansa "työtä".

mutta pieni traktorit usein käyttää nimittäin liikenteen, sekä mobiilialustoille, johon voit asentaa erilaisia ​​maatalous.

Jos varustettu mini traktorin kauhalla, saat kaivinkoneen analogisen (ks. Esim Hyundai), jolla voit kaivaa ja löysää maa, joka yksinkertaisesti on maataloudessa.

Lisäksi kanssa taajamatraktorit voit jopa mukavasti laiduntaa karjaa, koska sen sijaan kävely yksin menet ratsastaa hänen teräksen hevonen.

Onko mahdollista tehdä Traktorit itse? Jos sinulla ei ole aavistustakaan siitä, miten kävelemästä traktorin mini traktori omin käsin, olemme valmiita miellyttää sinua: kaikki on helpompaa kuin miltä se näyttää. Inspiroitua, voit katsoa miten tehdä mini traktori Monitoimikoneen videoita kädet. Myös katsoa videon siitä tarjouksen kotitekoinen minitratora - täällä.

Perelomka ja muutos tekniikka - ei ole kaikkein vaikea prosessi. Lisäksi et välttämättä tehdä omia kaiken. On olemassa erityisiä sarjoja, joiden avulla voit saumattomasti muuntaa yhdenlaista laitteiden toiseen lyhyessä ajassa. Tämän sarja sisältää seuraavat osat:

kehys

 • kehys erityisellä tilaa asentamiseksi moottoriin
 • polkimet
 • istuimet
 • Leverage avata Puoliakselit
 • ohjauspyörä
 • siivet
 • Eturungon ja nostolaitteen

Tämä sarja on ihanteellinen kaikille, jotka Kuinkahan remake moottorin lohkot Traktorit nopeasti. Mutta on monia ihmisiä, jotka lähestyvät tätä ajatusta aitoa innostusta, ja siksi halua viettää kaiken työn itse, ilman valmiita osapakkauksia.

Se on heille näyttää, miten tehdä Traktorit kävely traktori.

Voit helposti luoda Traktorit ja versojen eri valmistajien. Joten, jos sinulla on laitteet Agro, tee traktori olisi noudatettava seuraavia ohjeita. tarvitset valmistukseen:

 • aisaohjatut traktorin Agro
 • Teräslevyt ja profiilit
 • turvaistuin
 • Ohjauspyörä auton tahansa malli
 • Yksi tai kaksi paria pyöriä Voit muuttaa kaiken, ja jätä yksi "kotiin".

pyörät

Yleensä tämä "kaava" kävelyä traktorit kaikkien merkkien, kuten osat valmistus eivät ole kovin erilainen.

tuottavat Traktorit käsillään, voit tuntuu todella suunnittelija. Ennen hyödyntää mini traktori kävely traktori, sinun täytyy määritellä Tässä tekniikassa, koska rakenteesta riippuen koneen sitä kehitetään.

Jos esimerkiksi tarvitset traktorin maatalouskäyttöön, eikä vaikkapa siirtää, niin paras valinta asuntosuunnittelua - vankka runko. Mutta jos tarvitset autoa, paitsi työtä, mutta myös kuljetuksen saavuttamattomissa paikoissa, se on parasta valita rikki kehys.

Se tarjoaa paljon enemmän joustavuutta, jotta se mahdollista siirtää jopa todella vaikea tieosuuksille. Toinen tyyppi suunnittelun tällaisten laitteiden on ns "Adapter". Tämäntyyppinen mini-traktorin on varustettu irrotettava perävaunu.

moottori

Lisäksi, jos haluat käyttää traktorin maatalouskäyttöön, on parasta sijoittaa moottorin takaosassa rakenteen. Tietenkin edessä sijainti antaa paremman ohjattavuuden, mutta se antaa myös Chur ja korkeapaine etupyörät ja siirto tällaisten laitteiden olisi todellinen ongelma.

Pienet traktorit tuotanto itsessään on seuraava: piirustuksen teille hitsin teräsprofiilit ja levyt, muodostaen kehys Tulevaisuuden traktori. Se on itse asiassa on koneen runkoon. lisäksi siellä asennus hänen tekniikka "Viscera" - moottori, voimansiirto, alusta.

Asennuksen aikana ja asennus näistä osista on välttämätöntä tehdä kaikki työt oikein ja täysin noudattaen piirustusten. Kun olet asentanut tärkein osa mini-traktorin, kannattaa lisätä "kirsikka kakun": Säädä istuin, ohjauspyörä ja jalka ja käännä, jos aiot ajaa teillä.

Yleensä viimeinen kappale on tarpeeton, mutta kannattaa tehdä tekniikka on todella ihanteellinen.

piirustus 1

On kuitenkin otettava huomioon joitakin ominaisuuksia versojen, josta ilmenevät käytettäessä mini-traktorin tehdä sitä. Niin, jyrsimiin Agro eroavat sellainen haitta, kuten heikko nadosevye kaari.

Bole tietoa Agro Tillers katsoa video:

Tietenkin useimmille moottori hara on täysin näkymätön, mutta rakentamiseen mini-traktorin voi olla kriittinen, varsinkin jos haluat jatkaa hänen tekniikkansa painollaan.

Miten tehdä traktoreita eri mallien moottori-lohkojen?

Jos Tarvitsemme Traktorit, featuring suuri teho, sitten emäksenä paras käyttää Monitoimikoneen Zubr. Piirustukset, jotka auttavat sinua luomaan pienen traktorin omasta, merkitse käyttö samoja osia kuin viimeinen vaihtoehto.

Menettely valmistukseen tämän tyyppisen teknologian identtisillä Traktorit perustuva Agro.

piirustus 2

Jos Et halua viettää paljon rahaa luominen omatekoinen taidetta, sinä voit käyttää perustana se aisaohjatut traktorin Neva MB 1 (Ks. Se miten tämä lumilinko Monitoimikoneen täällä) Tällainen kävely traktori voit ostaa penniäkään, ja sen jälkeen ylitöitä siitä tulee välttämätön avustaja taloudessa.

Ainoa asia, joka on vaikea löytää sopivaa uutta osia vetokoneet MB 1 on tiettyjä rakenteellisia ominaisuuksia.

piirustus 3

Jos haluat käyttää nimittäin uusi perästäkäveltävien traktorin, mutta ostaa se vähän rahaa, niin paras voidaan kutsua Cascade.

Se on myös erittäin hyödyllistä ostavansa MTZ 05.

Niille, jotka arvostavat ohjattavuus, valta ja kyky suorittaa erilaisia ​​työn, voi olla suositeltavaa myös takana traktorin Centaur. On kuitenkin syytä pitää mielessä, että se maksaa melko kallista. Mutta tämä peruste mini traktoreita voidaan kutsua yksi parhaista, koska se toimii kuin kello.

Ensimmäisenä raaka tuotanto pienten traktoreiden kanssa kädet usein versojen Oka.

On valittu erityisesti Koneharat kotimaista tuotantoa, koska ne ovat halvempia kuin ulkomaisia ​​analogit. Tuskin haluat käyttää ylimääräistä rahaa tuote, joka niin ja niin tehdään uudelleen ja parantaa. siksi pohjana ihannetapauksessa sovittaa nimittäin edellä olevassa mallissa.

Nyt tiedät miten kävelemästä traktorin mini traktori käsillään. Mutta mikä on hyöty tällainen muutos? Ensinnäkin säästöjä rahoitussuunnitelman. Jälkeen taajamatraktorit markkinoilla ovat kalliita, joten se on paljon halvempaa ostaa aisaohjattavaa ja muokata sitä itse.

Jos et noudata ohjeita ja piirustuksia, se ei ole liian vaikeaa. Toiseksi, tiedät rakenteen laitteidensa 100%, niin voi korjata melkein mitään ongelmaa itse. Eli sinun ei sovelleta palveluihin, jotka säästävät aikaa ja rahaa.

Kolmanneksi, sinun Saat erittäin palkitseva kokemus, joten voidaan perustellusti kutsua itseään Kulibin aikamme. Kun tällainen muunnokset, vahvuus ei ole kaikille, joten jos ei, niin se saattaa hyvinkin olla ansaittu ylpeyden.

haitat kotitekoinen laitteet tämäntyyppisten voidaan kutsua mitä heidän omissa käsissään on tuskin onnistuu tehdä Traktorit samanlainen luokalla tehtaalle. Siksi kannattaa valmistautua riittävän usein korjauksia ja edelleen parantaa omaa teknologiaansa.

Lisäksi voit sattua prosessissa Remaking Monitoimikoneen. Mitä etsiä at remaking?

Muista, että perästäkäveltävien ja Traktorit edustavat erilaisia ​​rakennuskoneita, joten kääntämällä yhdenlaista laitteiden toiseen, kannattaa harkita joitakin ominaisuuksia, jotka on Traktorit.

Joten, voit istahtaa tämän tyyppisen teknologian, josta painopisteen kasvaa merkittävästi. Se pesee negatiivinen vaikutus kaarreajo, koska traktori voi vain kaatuessa. Tämän välttämiseksi sinun täytyy laajentaa orja akselilla.

Sitten minitraktorien alueella lisää myös, ja vakautta, vastaavasti kasvaa. Lisäksi, laajennus on selvästi tarve akseliväli. Erityisesti tätä tarkoitusta myyntiin, löydät holkki jotka tekevät Traktorit kestävyys ja laajempi kääntämättä toimintaa.

Monitoimikoneen ero des

Myös, pienissä ja keskisuurissa moottori-lohkojen puuttuu usein ero. Korvata helpoin tapa asentaa lukituspyörä laajennuksia.

Lisäksi sinun täytyy ehdottomasti noudattaa turvallisuussääntöjä aivan muutos, jottei loukkaantua. Työskennellä tiukasti piirustusten, koska se on tae siitä, että kaikki kääntyy pois oikealle.

Traktori kävely traktorin omilla käsillään tulee ole vain maatalouden tekniikalla, vaan myös todellinen ylpeyden kaikille miehille.

Siksi jokainen, joka tarvitsee tällaista tekniikkaa, on tarpeen yrittää tehdä sen itse. Onneksi kaikki tarvittavat tiedot tähän on, ja materiaalit ostaa helposti. Jyrsimiin ovat erittäin hyödyllisiä tilalla. Mutta usein käy niin, että vanha malli ihmiset eivät käytä.

Osallistumisen tällaisten laitteiden tulee usein turhaa pysyä tallissa ja asteittainen ruostumista. Ongelmana on se, että monet eivät tiedä, että vuodesta puutarhajyrsimet, jopa vanhanaikainen voida rakentaa Haluttu tekniikka, esimerkiksi, Traktorit.

Tämä kone on erittäin tärkeää maataloudessa, koska sitä käyttäen voit tehdä monenlaisia ​​töitä. Siksi jopa vanhojen versojen voidaan hyvin käyttää luomaan mini-traktorit, jotka ovat enemmän kuin hyötyä.

Se voidaan tehdä ja pois uuden versojen, jos sinusta tuntuu, että tarvitset pienikokoinen traktori.

Mitä etsiä at remaking?

Muista, että aisaohjatut ja Traktorit Ne edustavat Eri suunnittelun tyyppisiä laitteita, joten kääntämällä yhdenlaista laitteiden toiseen, kannattaa harkita joitakin ominaisuuksia, jotka on Traktorit.

Muuttaminen kävely traktori

Joten, voit istahtaa tämän tyyppisen teknologian, josta painopisteen kasvaa merkittävästi. Se pesee negatiivinen vaikutus kaarreajo, koska traktori voi vain kaatuessa. Tämän välttämiseksi sinun täytyy laajentaa orja akselilla.

Sitten minitraktorien alueella lisää myös, ja vakautta vastaavasti kasvaa. Lisäksi, laajennus on selvästi tarve akseliväli. Erityisesti tätä tarkoitusta myyntiin, löydät holkki jotka tekevät Traktorit kestävyyttä ja laajempaa kääntämättä toimintaa.

Myös, pienissä ja keskisuurissa moottori-lohkojen puuttuu usein ero. Korvata helpoin tapa asentaa lukituspyörä laajennuksia. Lisäksi sinun täytyy ehdottomasti noudattaa turvallisuussääntöjä korkeintaan mukautetaan, jotta ei saada loukkaantui.

Työskennellä tiukasti piirustusten, koska se on tae siitä, että kaikki kääntyy pois oikealle. Traktori, kävely traktori käsillään Se ei ole vain maatalouden tekniikalla, vaan myös todellinen Syynä ylpeys tahansa ihminen. Siksi jokainen, joka tarvitsee tällaista tekniikkaa, on tarpeen yrittää tehdä sen itse.

Onneksi kaikki tarvittavat tiedot tähän on, ja materiaalit ostaa helposti.

Opi tekemään ja lumilingon varten Monitoimikoneen Salute tässä artikkelissa.

Hänen isoisänsä oli traktori, asia ei ole vaihdettavissa taloudessa. Ja pelto, ja auttaa jos kuorma vetokoukku, niin maaseudun taksin. Hyvä asia, ei tarvitse pilata terveyden, polttoaine syö vähän, ei tarvitse huoltoa, tärkein aika vaihtaa tarvikkeet. Isä hänen dacha Myös haluaa ottaa, ja kesällä omasta vaikea tehdä kaikkea, ja tulee olemaan välttämätön väline.

Todellakin, mistä jyrsimiin voi tehdä mitä haluat, mutta miksi? On mahdollista ostaa valmiita asiakirjoja. Ystäväni oli varomattomuudesta nostaa jotain ja sitten on ongelmia liikennepoliisin, on mahdotonta jättää tällaiset varat ajoradalle ei millään tavoin. Kyllä, ja merkityksen mitä? Kerää korjaaminen ja ylläpito, ei väliä kuinka kuinka. Asia on tietenkin hyvä, mutta se on parempi ostaa alkuperäinen ja älä huoli.

Opas: Miten muuntaa Traktorit Monitoimikoneen?

Työtä esikaupunkialueella ilman teknologiaa on hyvin vaikeaa. Traktorin Monitoimikoneen helpottaa monenlaisia ​​työn ja säästää aikaa. Liitetiedostoja käytetään yhdessä menetelmän avulla auraukseen ja tuskallinen maahan ja kaivaa ylös kasvin, suorittaa työkappaleen eläinten rehuksi.

Traktorin moottorin Cultivator on mukava ja toimiva, koska sen tärkein ominaisuus - ominaisuus siirtymistä koneesta toiseen. Tämä kätevä toiminto, jonka avulla voit muuttaa Monitoimikoneen mini traktori, poistaa tarpeen ostaa kalliita laitteita. Yksikkö lopputuotteena on ohjausjärjestelmä ja etupyörät. Pidellen muutos edellyttää osto joukon muutoksia vetokoneet Traktorit.

Ennen kunnostamista moottori hara täytyy valmistautua piirustukset pääkohdat ja solmut taiteen. Traktori on omalla ajoneuvolla kaikki tarvittavat elementit ja solmut. Remaking Monitoimikoneen vuonna Traktorit on elementti- moottorin alustan. Lampun kannasta ylimääräisiä solmuja olisi vahvistettava, pyörät (4 kpl.), Polkimet, ohjauspyörä, sähkö, jarrut, vaihteisto, kuljettajan istuimen.

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä siihen, että muuntaminen vetokoneet Traktorit on mahdollista vain, jos perästäkäveltävien viittaa raskaan luokan ja painaa yli 200 kg. Ainoa tapa saada monikäyttöajoneuvo neljä pyörää.

Mikä Traktorit?

Ennen kuin teet oman mini traktori, on tarpeen määrittää tarkasti koko joukon elementtejä ja yksiköistä sen rakenne. Tämäntyyppinen koko laitteiden autolla voi olla kapasiteettia 15-40 hv Epävarma mini traktorit mallit olisi otettava huomioon kaikki toiminnot, että se on suoritettava. Valitsemalla perus kitti Monitoimikoneen muutoksia mini traktori, ostaa liitteet olisi toteutettava erikseen. On tärkeää asentaa laitteita tekniikan olivat sopivia.

Joissakin malleissa voi olla 2 neliveto tai 4 valitseminen aseman tyyppi, yleensä otetaan huomioon topografia alue, jossa aiot käyttää traktoria. Kustannukset nelivetojärjestelmä taajamatraktorit on paljon suurempi, mutta ne ovat tehokkaampia. Tämän jälkeen määritellään jossa moottori asennetaan Traktorit: bensiiniä vai dieseliä.

Viimeaikaiset asennettuna monia malleja, mutta ne voivat jo olla vanhentunutta. diesel maksaa enemmän kuin bensiini, mutta ne ovat kestävämpiä ja taloudellisesti. Dieselmoottorin on varustettu vesijäähdytteisellä, sopii täydellinen määrin.

Valitsemalla teho mini traktorit, yleensä otetaan huomioon, kuinka paljon maata. Kun on tarpeen käsitellä palan maata 2 m ja leikkaus nurmikoilla, moottori jopa 5-6 hv Se sopii täydellisesti. Työskentelevät alueella jopa 5 metriä ja poistaa lunta voi olla taajamatraktorit jolle moottori tilavuus on enintään 13 hv Jalostus suurempia aukioita laitteita, joiden moottorit 15-40 hv On muistettava, että kone on enemmän valtaa mahtuu useampia liitteitä.

Mitä Tillers Traktorit?

Traktorit varustaa moottori hara perusteella muotoilu mahdollistaa riittävä määrä yhteisiä rakenteellisia piirteitä näiden lajien välillä taiteen. Monitoimikoneen on useita merkittäviä toiminta-yksiköitä, mukaan lukien käyttövoimalaitteen valvonta, siirto, alustan. Jyrsimiin varustettu 2-tahti ja 4-tahti moottorit, jotka ovat ominaisia ​​tyypin käytettyä polttoainetta - bensiinin tai dieselöljyn. On malleja, jotka toimivat sähköä. Verrokkeina vivut ja painikkeita käytetään, jotka sijaitsevat ohjauskahvan helpottaa kuljettajan työtä. Lähetys voi olla vaihde, vyö, hammastettu ketjun, hammastettu ja mato hydrostaattinen.

Taajamatraktorit on samankaltainen rakentava rakenne, mukaan lukien kaikki samoja elementtejä. Tekniset ominaisuudet tärkeimpien operatiivisten yksiköiden on joitakin eroja. Rakenne minitraktorien sisältää moottorin, vaihteiston, alustan, elimet, yhdistäminen järjestelmä. Minitraktorien bensiini moottori voi olla kapasiteetti on 18 hevosvoimaa, ja diesel - 12-50 hv Tyypillisesti akseliväli on neljä pyörää, mutta on tela-. Siirtoyksikkö sisältää kytkimen, siirto, lopullinen asema, ero, lopullinen asemat, teho-off-järjestelmä.

ohjaa piirustukset mini traktoreita ja moottorin lohkot ovat erilaisia, kuten ensimmäisessä tapauksessa, ohjaus- ja kojelautaan vivut ja painikkeet. Suurin ero on siinä, että traktoreissa olisi paikka kuljettajalle. Muuntaa moottori hara traktorin omin käsin, voit saada paremman suorituskyvyn.

Työvaiheet muuntaminen tekniikka

Valmistus työkalut ja sarja asettaa

Koska muutos mini-traktorin kävely traktori käsillään, pitäisi harkita asiaa järjestelyihin liittyvästä moottorin. Jos voimanlähde palaavat takaisin kuljettajan istuin, tällainen laitos on enemmän kuin hyväksyttävää. Tämä tarjoaa luotettavamman kytkennän vetävien pyörien maahan. Kuljettajan paino, joka lisää ylimääräistä painetta etuakselin samalla voimalla laite ei anna koneen kallistuminen taaksepäin ja täytäntöönpanossa peltokasvien työtä vankka perusta.

Yhdessä piirustusten kanssa tarvitaan ja kinemaattinen järjestelmä, jonka avulla voidaan laskea oikein kuorman runkoon. Samalla järjestelmän avulla voidaan laskea vetovoima, joka on välttämätöntä suorittaa kaikki työt tontille. Remaking Monitoimikoneen vuonna Traktorit alkaa välittömästi valmistelun kanssa kaikki tarvittavat työkalut:

 1. Laitteisto hitsausta.
 2. Porakoneen tai pora paina.
 3. Bulgarialaiset.
 4. Aseta leimahtaa ja Hylsyavain.
 5. Cut-off pyörät metallia.
 6. Levyt hiomakoneet, elektrodit, joukko poranteriä metallia.
 7. Pultteja, muttereita ja aluslevyjä.
 8. Hammer.
 9. Hylsyavainsarja.
 10. Voiteluainetta.

Materiaaleja, kuten avainkomponenttien ja elementtejä, joita tarvitaan luomaan omatekoinen traktorin versojen, ovat seuraavat:

 1. Kojetaulun.
 2. Ohjauspyörä.
 3. Pyörät (4 kpl.).
 4. Napa etupyörän jarrujärjestelmä.
 5. Kuljettajan istuimen ja pohja.
 6. Metalli profiloitu putki runko valmistus- ja tukirakenteita.
 7. Tie Rod.
 8. Astinlauta polkimet.
 9. Sidetangoilla.
 10. Mato ohjaustehostevaihdelaatikkoon.
 11. Nestemäinen säiliö (jarru).
 12. Vaihteisto.
 13. Siivet (pyöränsuojia).
 14. Liitteet.
 15. Jarrusylinterin.
 16. Kehys.

Elementtien sarja, joka on valaan asetettu suunniteltu yksinkertaistamaan suorittaa suuri määrä eri tehtävissä puutarhassa tai puutarhassa. Ennen siirtymistä Monitoimikoneen vuonna mototraktor listattu puuttuvat solmut täytyy ostaa hyllyltä tai asentaa omiin käsiinsä.

Kittiä muuntaa moottori hara vuonna Traktorit sovelletaan elementtejä valmiin laitteen täydellinen joka tarjoaa suuria mahdollisuuksia käsiteltäessä taajamatraktorit.

Periaate muuntaminen moottorin lohkojen Traktorit

Alkaa uudistaa mini traktoriin perustuu Monitoimikoneen yleensä runko valmistus. Sen pitäisi olla metallia. Se tarvitsee leikata metallia, joka on valmistettu etukäteen, yksittäisiä segmenttejä halutun pituiseksi. Ne pidetään yhdessä käyttämällä tavanomaisia ​​hitsaus tai pultteja. Kerättyään runko voit aloittaa kokoonpano alustan. Kokoontuminen traktorin kävely traktori käsillään, on tarpeen säätää mittari, riippuen sijainnista voimayksikön, joka voidaan sijoittaa taakse tai eteen.

Jos moottori tulee sijaitsemaan koneen eteen, niin mittari olisi sovellettava perus pyöränmoottori hara. Puuhastelun taakse traktorin mini traktori Asenna takapyörät runkoon tuotettu käyttämällä lisäksi akselilla. Se voi olla valmistettu putki on tietty leveys. Päissä putken täytyy työntää holkin sisään, laakeroitu. Keräämällä Traktorit Monitoimikoneen heidän kätensä, he asettivat pyörät loppuvaiheessa kokoonpanon.

Jos kotitekoinen mini traktori on moottorin takana raideleveys on yleisesti kasvussa. Muussa tapauksessa tarpeellisen konetta ei ole varmistettu. Pre välttämätöntä suorittaa tallennus kävely traktorin akseliväli ja asettaa niitä laajan siltaa. Kokoonpano suoritetaan samalla tavalla kuin suoritusmuodossa, moottori sijaitsee edessä. Kotitekoinen mini traktori moottoriajoneuvojen jyrsin oltava ulokkeet, jotka mahdollistavat laitteen parantaa pitoa maahan.

Ohjausjärjestelmä voidaan käsitellä mukaan Monitoimikoneen. Tällöin Traktorit muistuttavat moottoripyörän. Peruutettaessa Säätötyyppiä vie paljon haittaa. Uudelleenlaatiminen mini-traktorin versojen, on parempi asentaa tavanomaisen ohjauspyörän. Tämä tekee helpompaa peruutettaessa. Asennus kuljettajan istuimen harjoitetaan kelkkaan, joka on hitsattu runkoon.

Suosituksia konversio moottorin lohkojen Traktorit

Valitsemalla istuin mini traktoreita, tulisi kiinnittää huomiota sen koosta. Sen pitäisi olla sellainen, että se oli kätevä pysyä ja työskennellä. Kotitekoinen Traktorit parhaiten varustettu auton penkille, koska se on helppo säätää. Ihanteellinen paikka vanha auto, joka löytyy auto purkaminen.

Toinen tärkeä seikka prosessissa muuntaminen kävely traktori mini traktori - on korkeuden määrittämiseksi ohjauspyörän asennus. Kun asennus on valmis kuljettajan istuin, sinun pitäisi istua alas se, ottamalla kantaa, joka on toteuttaa peltokasvien työtä taajamatraktorit. Sitten voit heti ymmärtää, mikä on optimaalinen korkeus ohjauspyörän. Tee Traktorit kävely traktori voi olla helppo hallita, josta pääsee helposti ruorin käsille. Tärkeintä on, että se ei häiritse vapaaseen paikkaan polvissa.

Valitsemalla muuntaminen pakki versojen, on tärkeää kiinnittää huomiota ja pyöriin. Pyörän vanhojen autojen pitäisi olla kunnossa. Jolloin valinta optimaalinen koko vanteen, se on parempi suosia pyörien 12-14 tuumaa. Niiden asennus suoritetaan etuakselin minitraktorien. Neliveto Traktorit joskus antaa taka-akselin pyörät suurempi kuin edessä. Väärä valinta etupyörät pienemmät koko voi johtaa siihen, että takana traktori alkaa kaivaa nenäänsä maahan.

Välttää raskaiden ohjaus puolestaan ​​mahdollistaa oikea valinta suuruuden pyörien etuakselin tai käännä ohjauspyörää on mahdollista vain suurella vaivalla. Poimi renkaan pitäisi olla niitä, jotka on tarkoitettu vain pieniin traktoreihin. Käyttö kotitekoisia mini traktoreita ja kenties pimeässä seisontavalot ja ajovalot. Asenna tarvittaessa lisälaitteita muokattu osien pinnoitus.

Voit tehdä sen sopivaksi suorittaa kaikkein esikaupunkien ja maataloustöihin, kävellen ohjattava traktori voidaan muuntaa mini traktori. Muutokset läsnäollessa täydellinen valta käytännössä kuka tahansa edes pienin taitoja. Asennuksen jälkeen mini-traktori, joka on muutettu siitä kävely traktori, kone on tauko. Hakeminen kotitekoinen yksikkö, voidaan käsitellä enemmän maata ilman fyysistä rasitusta.

Traktori, kävely traktori käsillään

Jos tilalla on aisaohjattavaa, sinun pitäisi vain tehdä työtä, ja hän tekee hyvää mini-traktori. Nämä kotitekoinen avulla saada nelivetojärjestelmä teknologian pienin kustannuksin. Nyt katsomme miten voit kerätä mini-traktorin kävely traktori käsillään, ja että se tarvitsee.

Mikä jyrsimiin sopivat muutettaviksi

Välittömästi on huomattava, että melkein mikä tahansa perästäkäveltävien traktori voidaan muuttaa. On viisasta käyttää pienitehoisia kultivaattorit. Sen jälkeen, kun traktorin ja hän tekee heikkoa. Valmiit mallit ovat täysi ohjaus, kuljettajan istuimen ja etupyörät. Jotta tämä muutos täytyy ostaa pakki muuntaa moottori Kultivaattorin mini-traktorin tai kaivaa vanhoja varaosia auton.

Tällainen ammatti jyrsimiin mini traktori saada voimakas, loistava suorituskyky. Koneessa on tilaa 9 litran moottori. a. Korjausta tarvitaan hitsin runko, lisää etupyörät ja istuin.

Korkean suorituskyvyn saada mini-traktorin Monitoimikoneen Zubr, koska laite on varustettu tehokkaalla dieselmoottori. Jälkityöstää mekanismi tulee lisätä hydrauliikkaa. Sitten mini-traktorin voi työskennellä liitteitä. Lisäksi ohjauksen, sinun täytyy huolehtia jarrujärjestelmän. Etupyörät voivat ostaa tai löytää vanhoja autoja autosta.

Koota mini-traktorin Agro Monitoimikoneen on täytettävä kaikki edellä harkittu menettely. Lisäksi suunnittelussa vaatii asennuksen hammaspyörän. Heidän täytyy vahvistaa johtavaa akselilla. Voit kuitenkin mennä toiseen suuntaan. Tätä tarkoitusta varten, moottori on kiinnitetty kehyksen takana, jolloin saadaan tasainen kuormituksen jakautuminen.

Paljon vaikeampi määritellä mini-traktorin kävely traktori MTZ, johtuen ominaisuuksista laitteita. Mutta lopulta ohjailu yksikkö voi käynnistää kolme pyörää.

Yleiset ohjeet uudelleenlaatimisesta versojen

Nyt pidämme yleisiä ohjeita siitä, miten mini-traktori kävely traktorin ja sinun ei tarvitse tehdä. Opas merkkejä "Kentavr9raquo;" Zubr9raquo; ja "Agro9raquo;. Remaking Monitoimikoneen "MTZ9raquo; Se tapahtuu eri periaatetta, ja esitämme ohjeita siitä.

Tuotanto mini-traktorin pohjainen Monitoimikoneen alkaa kokoamisen rungon. Koska sen laajennus asentaa lisää pyörän, kuljettajan istuimen ja ohjauspyörän. Runko hitsattujen putkien, kanavien tai kiinnike. Ei ole väliä mitä tulee olemaan osa aihioita, kunhan valmiin rakenteen ei ole epämuodostunut stressi. Mahdollinen materiaali kehykset poikkileikkauksen arvioida tilannetta. Painotus valmiin yksikön hyötyvät vain, koska se on paras veto.

Valinta runkomateriaali leikataan aihioita mylly. Lisäksi ne hitsataan yhteen saada suorakaiteen muotoisena. Lisäliitosten voidaan vahvistaa pulteilla.

Lopullisen runko on kiinnitetty vetokoukku. Se voidaan sijoittaa eteen ja taakse. Laite tarvitsi työskennellä liitteitä. Jos aiot kuljettaa tavaroita, kun takana on asettanut vanttiruuvia.

Muuttamisen edelleen moottorin lohkojen Pienet traktorit säädetään valmistus alusta. Mutta sinun tulisi aloittaa etupyörät. Tätä varten meidän täytyy ostaa tai löytää ystävän 2 napa jarrut ja kiinnitä ne pala teräsputken. Täsmälleen keskellä tuloksena akselin porausreiän. Se on kautta. Läpireikä akselin, joka on kiinnitetty poikittainen runko-osan. Edelleen, runkoon asennettu vaihde kierukkavaihde. Se on kytketty etuakselin ohjaustangot. Kun kaikki on tehty, laita ohjauspylvään.

Taka-akselin mini-traktorin moottorin moottori-lohko on asennettu laakereihin edeltävässä puristettua terästä hihassa. Tämä pala alusta varustettu hihnapyörä. Kautta se vääntömomentin moottorista pyöriin akseliin.

Useimmiten kotitekoinen mini traktori kävely traktori edestä sijoitettu moottori. Sen alla runkoon hitsataan kiinnitys. Tämä sijainti mahdollistaa moottorin säilyttää parhaan mahdollisen tasapainon työskennellessään liitteineen.

Lähettämään vääntömomentti moottorin hihnapyörän akselin ja hihnan kulumista. Hän olisi hyvin venytetty, joten moottori kiinnikkeet säädettäväksi.

Lisävarusteiden asennukset

Kun kokoonpano mini-traktorin omin käsin moottorin moottorin lohkon on valmis, suunnittelu alkaa pettää täydellisessä muodossa. Aseta ensin jarrujärjestelmän ja testaa sitä. Työskennellä liitteitä runkoon kiinnitetään hydrauliikkaa. Kuljettajan istuimen pultattu uprights. Ne ovat valmiiksi hitsattu runkoon.

Jos aiot matkustaa hätävara tekniikoita matkan varrella, se on varustettava valo- ja seisontavalot. Moottorin ja muut mekanismit voivat olla suljettu kotelo, joka on helppo taivuttaa ohuesta teräslevystä.

Kun rakenne on koottu kokonaan, suorittaa run-in. Sen jälkeen, mini-traktorin kuormitetaan.

Video edusti muunnettu perästäkäveltävä Neva:

Kerätä mini-traktorin kävely traktori MTZ täytyy poistaa yksi ongelma. Se on kytketty siihen, että kaksi-sylinterinen dieselmoottori siirtää painopisteen edessä rungon.

Ratkaisee ongelman tekemällä seuraavat:

 • Meillä on kävely traktori MTZ kanssa leikkuria. Tässä se on tarpeen koota yhteen ja vaihtaa.
 • Sen sijaan, että edessä hiomasarja ja ohjauspyörä moottoripyörän.
 • Yläosassa rungon on kapealla, jossa on ohjaustanko. Täällä sinun täytyy laittaa enemmän ja säätämällä työntövoima lisätä jäykkyyttä.
 • Kuljettajan istuin kautta lisätukilevyä hitsataan sivustoon.
 • Paksu teräslevy leikataan toinen pad hydrauliikan ja akku. Sen hitsattu vieressä moottoriin.
 • Ylimääräisiä osia hydraulijärjestelmän takarunko on hitsattu kiinnitys.
 • Jarrujärjestelmä on manuaalinen. Se on asennettu etupyörän.

Lopussa se osoittautuu kolmipyöräinen mini-traktori MTZ moottori hara, joka on kätevä käyttää.

Siinä kaikki salaisuudet kotiin DIY. Muista, että jokainen Monitoimikoneen brändi erottuu suunnittelu siten muutosprosessi on lähestytty erikseen.

kysy viljelijä

01.17.2018

Alain Bertram Lannoitus tomaatit kasvihuoneessa polykarbonaatti: Hei! Humus valmisteet - Lignohumates.

01.16.2018

Sergey Ruokinta tomaatit kasvihuoneessa polykarbonaatti: Hei! Mitä erityisiä humate sanoi.

01.16.2018

Juri Centaur Käytetty: T-15, T-18, T-224: Ostin mototraktor joulukuussa 2016g.Sam meni Gomel tilattu.

01.10.2018

Elena Kalugin Kurkku Farmer f1: «Farmer" meidän puutarhassa noin 10 vuotta avoimella kentällä, ostettu.

1.8.2018

Alain Bertram Coop polykarbonaatista kasvihuoneet: Hei. Kanoille on haitallista ole niin kuuma kuin.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

3 + 6 =