Tuotanto puupellettejä liiketoiminnan

Yleiskuva niche: Pellettituotanto yrityksenä

Tilavuus pelletin tuotanto Venäjällä vuonna 2015, alustavan arvion mukaan oli 930 ths. Tonnia, mikä kirjattiin kasvua jopa kriisin aikana. Tästä summasta vienti mukana noin 90%, mutta on suuret mahdollisuudet kotimaisen tarvikkeita. Aloittaa liiketoiminnan on helppoa, koska tarvittavat laitteet voi ostaa 270 tuhatta ruplaa.

Mukaan markkinointitoimisto Maksioma, 2015 Venäjän pelletin tuotanto saavutti huippunsa historiassa liiketoiminnan kehittämiseen - osuus Venäjän pellettejä oli 3% maailman tuotannosta. Tutkimusjakson aikana tehtiin pellettejä 5% enemmän kuin vuonna 2014, ja mukaan RBC markkinointitutkimuksen, kasvua oli 29% vuoden aikana.

Tilastotietojen mukaan Rosstatin, vuonna 2014, se tuotti 888000. Tonnia pellettejä, mikä on 30% korkeampi kuin vuotta aiemmin. Vain 5 vuosi, tuotantomäärä kasvoi lähes kolme kertaa (Fig. 1).

Kuvio 1. dynamiikka tuotantoon pelletit Venäjällä

Venäjä on kymmenen maailman suurin pellettien tuottavien maiden (sijalla 8. sija - Taulukko 1.). Lisäksi tärkein vektori kodinkoneiden myynti viedään Venäjälle. Mukaan Venäjän federaation vientimyynnin määrä miehittää 4. paikka maailmassa maiden välillä tuottaa puupellettejä.

Pöytä. 1. Top 10 maassa tuottaa pellettejä.

Rosstatin mukaan vuonna 2014 Venäjä vei 879000. Tonnia pellettejä, mikä on 30% korkeampi kuin vuotta aiemmin (kuvio. 2). Huolimatta hienoista pienenemistä maailmanmarkkinahinta pelletin (5% - jopa 175,8 dollaria / tonni) vientiä ei pienentynyt 2015-2016 kriisissä. koska nousu dollarin.

Kuva 2. dynamiikka viennin pellettien Venäjältä 2012-2014.

Viennin volyymi biogranules Venäjän osuus on 90% kokonaistuotannosta. Kun taas osuus pienten tuottajien pellettien - tämä on 70%: n vienti pellettimarkkina (mukaan lehden "Ekonomiks9raquo; (numero 1, 2014).

Vuonna 2004 suurin osa viennistä Pellettien meni Tanska (43%) ja Ruotsissa (25%). Vain noin 7% biotuotteiden tulee Aasiaan.

Tämän perusteella on ymmärrettävää, että kotimainen pelletti markkinoilla Venäjällä on tyhjä - se on ihanteellinen markkinarako, jossa ei käytännössä ole kilpailua tänään. Rakeiden tuotantoon on tulevaisuudessa Venäjällä, joten on selvää, että tuotanto puupellettejä liiketoiminnan tänään on lupaava ja erittäin kannattava suuntaan.

Tätä helpottaa se, että suotuisat edellytykset kehitykselle tällä liiketoiminta-alueella tarjoavat valtion - toteutettu valtion ohjelmasta "energiatehokkuutta ja Energy Development", annetulla asetuksella hyväksytyssä hallituksen 03.4.2013 numero 512-s. Voi valtion ohjelman rutiini toimii 6 "Uusiutuvien energialähteiden" - tarkoitus on erityisesti on käyttää energian tuottamiseen jätteistä (puu, maatalous- ja muut). Ohjelma on tarkoitus toteuttaa vuoteen 2020 mennessä.

Edellä esitetyn perusteella on selvää, että liiketoiminta pellettien on selkeästi määritellyt näkymiä. Onhan paitsi viennistä, jotka kasvavat vuosittain objektiivisia syitä, ja jopa laajentaa kotimaan markkinoilla. Eli alkaa tänä yrityksesi, voit luottaa siihen, että markkinat annetaan.

Lisäksi se on eräänlainen yritys, joka voidaan aloittaa missä tahansa mittakaavassa - autotallista tuotannon rakentaminen pellettitehtaan. Tutustua tämänkaltaista liiketoimintaa kannattavaa.

Mitkä ovat pelletit

Pelletit - on tiivistetyistä rakeista, käytetään polttoaineena kattilassa, jotta voidaan kehittää lämpöä ja sähköenergiaa. Polttoaineen pellettien vakiokoko ja niiden koostumus riippuu raaka-aineet niiden valmistamiseksi.

Tämä on kaikkein ympäristöystävällisen polttoaineen, jonka tilavuus on maailman kulutuksesta kasvaa 10-15% vuodessa.

Mikä sai pelletit

Pääraaka-aine tuotantoa varten pelletit ovat puujätettä ja heikkolaatuista puuta. Luonnollinen ligniini polymeeri, kertyy suuria määriä viinanpolttimo (mukaan kommersant.ru sen kertynyt 40000000 tonnia vuodesta 2014 YG), on myös tärkeä raaka-aine tuotantoa polttoaineen pelletit.

Kuten raportoitu Lenta.ru käynnisti Arkangelin alueella lopussa 2015 ensimmäinen tehdas käsittelyn ligniinin toimittaa kaasua 10-15 vuotta eteenpäin. Kuten pitkäaikainen ennuste on selittyy sillä, että talletukset hydrolyyttisen ligniinin käytettävissä tulee tuottaa vuosittain 150000 tonnia biogranules vuodessa, joka antaa lähes 20% koko valtakunnallisen tilavuus pelletin tuotannon.

Lisäksi pelletit valmistetaan myös turvetta agroothodov (auringonkukan kuoret, olki, kanan lanta, jäte viljan tai maissi).

Korkea pellettejä (alin tuhka - vähemmän kuin 1,5%), joka sisältää pienemmän tilavuuden aivokuori. Niitä pidetään sopii kotiin kattiloiden. niiden väri on vaaleampi kuin muut - niitä kutsutaan "belymi9raquo;.

Rakeita komponentin, joka tuhka on suurempi kuin 1,5% pidetään teollisuuden - niiden palamiseen vaaditaan erityisiä laitteita. Vertaileva laatuominaisuuksien näiden kahden pellettien on esitetty taulukossa visuaalisesti. 2.

Pöytä. 2. Vertaileva ominaisuudet korkealaatuisia, ja teollisuuden biogranules

Suuri suosio puupellettejä polttoaineena johtuu siitä, että ensinnäkin se on ympäristöystävällisin ja kustannustehokas raaka-aineita. Palamisen aikana 3,5 tonnin biogranules myönnetty tuhatta. KWh lämpöenergiaa, joka on 1,5 korkeampi kuin poltettaessa polttopuut ja vastaa olennaisesti lämpöarvo hiiltä.

Toiseksi, Pellettituotanto ratkaisee ongelman jätehuollon puun ja heikompilaatuisen puuta. Lisäksi sen avulla voit säästää paitsi polttoaineen hinta, mutta myös logistiikkakustannukset - koska sen sijaan tuontikivihiiltä on nyt mahdollisuus käyttää paikallisia uusiutuvia luonnonvaroja.

Pellettien tuotanto on melko korkea kannattavuus laskea. Siten tehtaan tuotantokapasiteetti on 10 tonnia / tunti vaatisi investointeja US $ 5-10 miljoonaa. Takaisinmaksuaika tässä tapauksessa mukaan Kommersant.ru, on 3 vuotta.

Päätarkoitus pellettien on niiden käyttö raaka-aineina sähkö- ja lämpöenergian. Pelletit polttaa kiinteää polttoainetta kattiloiden. Tärkein soveltaminen tuotettua energiaa biogranules Venäjällä - on alalla asuin- ja kunnallistalouden, mukaan lukien ja lämmitys kotitalouksille.

Erittäin alhaiset kosteuspitoisuus (8-12%) ja korkean tiheyden pelletit edullinen käyttö polttoaineena kattiloissa välttämiseksi nokea, joka johtaa nopeasti vika kattilan järjestelmän. Kattiloissa biogranules ei poltettu varsinaisessa merkityksessä, ja kytevän, joka takaa niiden tehokkuutta korkeassa lämmössä indeksiin.

Pelletit on helppo kuljettaa ja polttoaineen laitteiden on helppo kytkeä, koska mitään viittausta läheisyys kulkua öljyputkien, sekä silloin, kun yhteyden kaasun verkkoon. Ja mikä tärkeintä - se on halvin polttoaineen hinnan biogranules 1,5 kertaa halvempaa kuin hiili, ja ne ovat halvempia kuin polttoöljy.

Pelletit valmistetaan agrosyrya - kaikkein halutuin polttoainetta lämpövoimaloissa kotitalouksille. Se, että ne ovat paljon halvempia kuin muut biogranules, ja spesifinen palamislämpö on erittäin korkealla tasolla.

Mukaan Forbes volyymi kotimainen kulutus Venäjällä kasvaa biogranules lähes joka kuukausi. Tämä helpottaa syntyminen useita kattiloita alueilla, jotka on sovitettu pellettien käyttöä.

Koska liikkumavaraa pellettiliiketoiminnassa on täysin riippuvainen rahoituksesta ja sijoittajien kannalta, ja laitteiden tuotantoa aikavälillä voidaan valita eri. Joten, autotalli pienyritys siirtokapasiteetin noin 100 kg pellettejä tunnissa. Kustannukset tämän laitteen täysin mahdollista pienyrityksille.

Ajaa suuren laitoksen vaatii paitsi suuri investointi, mutta kun päätös myöntää pitkän aikavälin turvallisuus raaka-aineiden ja läsnäolo pysyvä markkinoilla. Mieti mitä laitteita tarvitaan pellettiliiketoiminnassa ja suuntaamaan sen arvoa.

Laitteet tuotantoon pelletit

Tuotantoteknologia on hyvin yksinkertainen ja koostuu seuraavista vaiheista:

 • Jauhamalla raaka-aineiden mylly tilassa. Tässä vaiheessa, riippuen raaka-aineista käytetään: poravasaralla murskaimet, erottimet sahanpuru / vedellä uuttamalla, polttopuun, silppurit rullaa.
 • Kuivaus käsitellyn massan kuivausrumpuun. Myös savukaasujen lohkot, lämmönkehittimet ja polttimet.
 • Granulointi pellet press / höyrystimen. Kun puristamalla ja kuumentamalla raaka-aineet esiintyy seurauksena vapautuneen ligniinin, puujauho varmistaa tiheä rakeet.
 • Jäähdytyksen säilyttää muotonsa jäähdytystornit.
 • Pakkaus (pakkaus ja punnitus laite).
 • Kuljetus (kuljettimet, kuljettimet, ämpäri hissit, syklonit, jne.).

Kustannukset Laitteet tuotantoon pelletit

Valittaessa laitteita on otettava huomioon sen suorituskyky sekä arviot siitä sen laadusta.

Virallisten tietojen mukaan valmistaja pellettikattiloiden Roteks, kallein linjat katsotaan julkaistuksi tuotenimillä Kahl ja Munch. Järjestelyssä liikkeen kapasiteetti on 2 t / h vaativat investointeja 1.000.000. Halvemmalla ovat pelletti linja, jonka on tuottanut "Radviliškis Konepajateollisuuden Plant "(Liettua). Laitteet saman kapasiteetin maksaa noin puoli miljoonaa dollaria.

Olkaamme viipyä 3 suosituinta riviä:

Pelletti linja Granwood PROFI-500

Laitteet tuotantoon pelletit SKJ2-150

raekoko - halkaisija, mm

2,5-12 (tiheys t / cu m. - 0,6-1,2)

sahanpuru, lannoitteet, eläinten rehuksi

puu, sahanpuru, olki, kuoret, lantaa

puu, sahanpuru, agroothody

Kustannukset, miljoonaa. Rub.

7,2 (vastaa 90000. Euroa)

Taulukko 3 osoittaa selvästi, että liiketoiminnan käynnistämistä tällä alalla voi ja pienin investoinnein. Tärkeintä - varmistaa raaka-aineiden tuotantoa ja löytää markkinoita.

pellettituotanto Yrityksenä

Jätepuuta käsittely yrityksissä käytetään hyvin usein tuotannossa toissijaisten materiaalien. Suosituin pidetään jätettä sahanpuru Venäjällä, josta valmistettujen rakennusmateriaalien ja biopolttoaineet - puupellettejä. Tällä hetkellä kysymys biopolttoaineiden käytön suuressa mittakaavassa ovat erityisen kiinnostuneita, koska Tärkein etu käyttää sitä pidetään suhteellisen alhaisiin tuotantokustannuksiin, ja sen vuoksi sen katsotaan olevan kustannustehokkaita.

Pelletit - kierrätetään sahanpuru, joita käytetään useimmat ihmiset polttoaineena. Tähän mennessä monet eurooppalaiset yritykset eivät keskittyä käyttöönotosta pellettien markkinoille maittensa. Siten pelletit kauppavaihto Euroopassa lisääntynyt verrattuna vuosiin 2014-2015 200 miljoonaa. Tonnia. Miksi pelletit houkuttelevat ihmisiä ja miten voit tehdä liiketoimintaa tuotantoon pelletit?

Tyypit pellettejä, erityisesti niiden tuotannon

Rakeet ovat pieniä pelletit sahanpuru ja käyttää polttoaineena. Koostumus rakeiden riippuu suoraan siitä, minkä tyyppinen haketta saatiin. Esimerkiksi tuotannon seuraavan tyyppisiä pellettejä:

 • valmistettu kokonaan puhdasta sahajauhosta lisäämättä mitään vähäisiä epäpuhtauksia
 • Pelletit viljelykasvien, olki, johon on lisätty kuoren ja vastaavat

Pelletit valmistetaan puhtaista puusta, pidetään ylin luokka. Suurin osa, puhdas puu pellettejä käytetään polttoaineena. Mutta jotta täysin siirtyä biopolttoaineiden pitäisi olla asianmukaiset laitteet tehtaalla.

Matala-asteista pelletit valmistetaan lisäämällä suuri määrä epäpuhtauksia, käytetään täyteaineena eläinten jätösten. Siksi luodaan liiketoimintasuunnitelma tuotantoon pelletit on huolehdittava käyttää tuotteita - tuotanto täyteainetta tai myynnin biopolttoaineena suurten yritysten ja tehtaita.

Valmistus pelletit ei pidetä korkean teknologian ja sisältää tyypillisesti useita vaiheita. Ensinnäkin raaka pitää jakaa - ensiasteen jalostus. Tähän vaiheeseen tarvitset teollisuuden murskain ja tavallisia mittakaavoissa.

Saatuaan ensimmäisen raaka-aine on sen erityinen kuivaus hihnaa kuivaimet (joskus käytetään rumputyyppistä kuivain).

Sen jälkeen, kun raaka-aine on saanut halutun kosteustaso, se jauhettiin vasaramyllyllä ja sitten kostutetaan. Nesteytys tapahtuu vaikutuksen alaisena kuumaa vettä ja höyryä. Tämä menettely on tarpeen, jotta voidaan lisätä kapasiteettia liimaus materiaaleja.

Lisäksi hiukkasmainen kakkua sekoitetaan rakeiksi, josta käsitelty jäte ja pakataan. Tärkeä etu valmistamiseksi pellettien on nolla virheitä ja jätteitä. Mitään, joka ei mahdu pakkaus vaihe lähetetään uuden käsittelyn, jonka jälkeen on samanlainen menettely.

Laitteet tuotantoon pelletit

Pellettituotanto, joskaan ei äärimmäisen vaikeaa, mutta puolestaan ​​vaativat paljon hoitoa suuria määriä tai pieni mini-pelletointia.

Mini granulators erilaisia ​​polttoaineita, joihin he työskentelevät. Jakaa diesel, sähköiset ja mekaaniset. Kukin yksittäinen laji puolestaan ​​on useita hyviä ja huonoja puolia. Mini rakeistin ovat sopivia rakeiden valmistuksen pieniä määriä. Siksi, jos olet valinnut tuotantotarkoituksen - tuotanto täyteainetta eläimille, niin paras vaihtoehto on ostaa mini-pelletizer.

Tuotantolinjat ovat sopivia tuotantoon pelletit voidaan myydä biopolttoaineen. Tavanomainen tuotanto linjat ovat:

 • hissi tarjotin
 • biomassa syöttölaite
 • kolakuljetin
 • Polttoaineen varastointi bunkkeri
 • palotilan
 • lämmönlähde
 • kuivausrummun
 • Sykloni hanat kuivattiin biomassan
 • vasara murskain
 • Syklonin ulosmenoon maa massa
 • passiivinen sykloni
 • sykloni rumpu jäähdytin
 • Bunker - drive granulator
 • granulator
 • jäähdytin rumpu

Kulumisen jälkeen koko tuotantolinjan lähdössä saat valmiin tuotteen, joka sopii mihin tahansa tarkoitukseen. Edellä sarjan laitteet nyt maksaa yrittäjä 1800000 ruplaa. Tietenkin granulators ovat tärkeimmät laitteiden tuotantoon pelletit, mutta niiden voidaan käsitellä raaka-aineita.

Voit myös tehdä linja kuormalavoja ja muita komponentteja riippuen alkupääomaa:

 • scheporez (markkina-arvo on noin 200 tuhatta Rupla)
 • kuivaimet (kustannukset 500000-2.000.000 ruplaa)
 • rakeistimessa (hinta riippuu ominaisuuksista, ja se voi vaihdella välillä 50000 useisiin miljooniin)
 • Jäähdytysjärjestelmä (350-400 ruplaa).

Tyypillisesti suuret tuotantolinjoja on asennettu erillisissä huoneissa, ja sitä käytetään paikallaan esineitä. Yhteinen tapa asentaa mini-pelletti paikanpäällä työstetään puuta, kuten Liikkuvuus - tärkein etu tätä laitetta.

Tärkeimmät myyntimarkkinoiksi

Venäjä on kuuluisa suuria varantoja puutavaraa. Siksi tärkein ostaja lava meille on Euroopasta. Joten, vuonna 2010, viennin määrä oli noin 650 kuormalavoja thous. Tonnia vuodessa, vuoteen 2015 tämä luku kasvoi lähes 2-kertaiseksi. Lähes kaikki pellettien (85%), valmistetaan Venäjä lähetti vientiin. Kuitenkin nykyisessä suhdannetilanteessa maamme sekä kasvuun tavoite öljyn, kaasun ja muiden polttoaineiden kuormalavoja houkuttelevia Venäjälle.

Yleensä kuormalavoja voidaan toteuttaa seuraavilla tavoilla: erikoistuneiden tukkukauppiaiden, joiden toiminta on myynnissä kotimaisten tuotteiden Euroopan maihin; luoda oman verkkokaupan, joka myy tuotteita kautta suurten verkostojen rakentamisen kauppoja.

Se harkitsee tuotannon puupellettien kuin liike on tärkeää muistaa, että houkuttelevin tällainen hoito on hirsitöihin yrityksille. Vuoden toimintaa näiden yritysten, sahat, sahat ovat suuria vuoria sahanpurua, ja niiden hoito voi tuoda hyvää taskurahaa haltijoille.

Kuitenkin, jos sinulla on mielessä alusta asti luoda omaa tuotantoaan ja erikoistua yksinomaan tuotantoon pelletit, on tärkeää käsitellä kysymystä siitä, missä aiot ottaa raaka-aineen.

Kustannukset pelletin tuotanto maasta ylös sisältyy laitteiden (tuotantolinja tuotteet), linjalla toimituksen kulut (pääasiassa peräisin Valko-Venäjä), asennus ja käyttöönotto linja, samoin kuin kustannukset käyttöpääoman, mukaan lukien raaka-aineiden hankinta. Arvioituja Kaikkien edellä olevien menetelmien ja laitteiden määrä on noin 5 miljoonaa ruplaa.

Jos otamme aikayksikkö kuukaudessa, on mahdollista laskea tuloja. Joten, kun otetaan huomioon kolmivuorotyötä osta tuotantoon pelletit kuukaudessa sitä tuotetaan noin 420 tonnia pellettejä. Mukaan luvut 2015, 1 tonni pellettejä markkinoilla maksaa noin 4000 ruplaa. Siten kokonaistulot 1 kuukausi on noin 1.680.000 ruplaa.

Samaan aikaan, sinun täytyy laskea tuotantokustannuksia. Esimerkiksi, tuottaa 1 tonni pellettejä on oltava noin 6 kuutiot raaka-aineet: puu, sahanpuru, hake, jne. Jos otamme yksiköksi tilavuus 5,5 kuutiometriä raaka, unohtamatta laskea sähkön hintaa, tuloksena kuukaudessa saada luku 950000 ruplaa.

Liiketoimintasuunnitelman tuotantoon pelletit tulisi myös normaalia kulut:

 • palkkaa työntekijät (noin 250 tuhatta ruplaa)
 • Huoneita vuokrattavana (40-50 ruplaa)
 • kuljetus ja apuohjelmia (100 tuhatta ruplaa)
 • verot ja ulkoistaminen (noin 30 tuhatta ruplaa)
 • muut kulut

Perustuen edellä esitettyihin lukuihin, voimme laskea keskimääräinen nettotulos tuotantoon pelletit kuukaudessa:

Samoin nettotulos kuukaudessa keskimääräiset kustannukset näistä olisi noin 230-250 tuhatta ruplaa. Koska alkuperäisen tarvikkeiden hankinta olemme investoineet 5000000 ruplaa, liike takaisinmaksuaika on noin 20-25 kuukautta.

Jos siis päättää aloittaa tuotannon tyhjästä tuotantoon pelletit ja ovat löytäneet melko hyvät markkinat, takaisinmaksuaika on noin 20-25 kuukautta, jos päätät tuottaa pellettejä puunjalostus yritys, takaisinmaksuaika ylimääräisten tuotanto on 4-5 kuukautta.

Myös luoda liiketoimintaa tuotantoon pelletit, tärkeää määrittää valintaan maksutavan verojen. Tehokas muoto vero, meidän mielestämme on yksinkertaistettu verotus, jossa otetaan huomioon veropohja on nettotuloista. Toisin sanoen, vero lasketaan eikä koko tulojen määrä (johon sisältyy tuotantokustannuksiin, lisäkustannukset, että otamme pois suuren osan tuloista), ja nettovoitto (tässä tapauksessa on 230 tuhatta ruplaa). On myös tärkeää tietää, että se sisältää elinkeinotoiminnan voitosta, sosiaaliset ja tuloveron.

Taustaa vasten suosittu startup jotka tuovat niiden omistajat suuria laukkua rahaa, tuotantoon pelletit tuntuu erittäin vaikea ja välttämätön tehtävä. Samaan aikaan meidän ei pidä unohtaa, että biopolttoaineet ovat yhä osa työstä suuri nykyaikainen yritysten, erityisesti Euroopan maissa.

Johtuen siitä, että lähes kaikki Euroopan maat eivät ole riittävästi puuta, tuotteiden kysyntä on joka päivä enemmän ja enemmän kasvaa. Näin ollen, jos olet saanut venäläinen yritys puunjalostusta, investoinnit käsittelyn uusioraaka-aineiden tuo sinulle lisätuloja ja mahdollistaa ongelmatilanteiden teollisuusjätettä.

Business pelletin tuotanto, sen mahdollisuudet ja ominaisuudet

Viime vuosina, tärkein vaihtoehto tavanomaiset polttoaineet (hiili, puu, turve, kaasu, öljy) teräs pellettejä. Ainoa pelletit kilpailija mennessä - on maakaasu, jota syötetään putkea pitkin. Se ylittää pellettien hintaan ja helppokäyttöisyys, mutta kaasuvaroista ole rajaton, ja asiantuntijat uskovat, että nykyisen kulutuksen se kestää enempää kuin vuosisadan. Lisäksi kauas tahansa kodin tai mökin tuodaan maakaasuputken. Koska tuotanto vaihtoehtoisten energialähteiden ja lämmön - lupaava suunta, joka lupaa kunnon voittoa.

Business Pellettituotannon - tapa kääntää jätteistä voittoa

Pelletit tehty houkuttelevaksi se, että tuotettu jätteistä. Voidaan käyttää jätteenä puuteollisuus (sahanpuru, puulastut, ala-arvoiset tuotteet), ja maatalouden (auringonkukka, tattari, riisi oljet eri viljelykasvien ja vastaavat). Pellettien sylinterimäinen muoto ja on kooltaan pieni, mikä mahdollistaa automatisoida lämmitys. Tämän tyyppistä polttoainetta ovat kehittäneet erityisiä kattiloita, joissa suppilosta syötetään automaattisesti pellettejä.

Raaka-aineen tuotantoon pelletit voivat olla puuteollisuuden jätteistä ja viljelykasvien

Euroopassa, pelletit ovat jo pitkään käytetty lämmitykseen teollisuuden ja asuinkäyttöön. Lisäksi suosio heidän prosessiautomaation "syyttää" ekologinen ja taloudellinen toteutettavuus tämän polttoaineen. Niitä valmistetaan jätteistä, parannetaan ympäristön tilan ja siirtää jätteen tuloja. Liike on erityisen käyttökelpoinen tuotantoon pelletit tai puun käsittely yrityksissä suuria tai keskisuuria viljelijät puuttuessa oston raaka-ainekustannuksia. Lisäksi poltossa päästöt kymmenen kertaa alhaisempi kuin polttoaineen kaasua tai hiiltä, ​​joka on tärkeää Euroopan ympäristönsuojelijat. Aktiivisin pellettien Ruotsissa, Itävallassa ja Tanskassa. He ovat johtajia laitteiden valmistuksessa, joka palaa puupellettien.

Yhteiset standardit tuotantoa varten tämän tyyppistä polttoainetta ei ole läsnä. Kukin tuottajamaissa käyttää omia. Ottaen yleisesti, pelletit voivat olla 5-10 mm ja pituus 6-75 mm. Jos aiot keskittyä liiketoimintaansa tuonti tulisi tuntea maakohtaisia ​​standardeja laitteiden hankintaan, joka pystyy antamaan tuotteille sopivan kokoinen ja ominaisuudet.

Business pelletti - on lupaava paitsi kotimarkkinoilla, vaan myös ulkoisen

Standardoida paitsi koon, myös tuhkapitoisuus tuotteen. Tämä standardi on määritellyt sirontaparametreihin. Esimerkiksi Yhdysvalloissa huippuluokan pellettien olisi tuhkapitoisuus alle 1% useimmissa Euroopan maissa - ei enempää kuin 1,5%. "Standardi" on rajoitettu 3% tuhkaa. Suurempi luku ei ole sallittua, eikä sitä käytetään: hankintasopimuksen tuhkan pellettejä yli 3% Euroopassa päätellä epärealistinen. Paitsi että niitä käytetään kissanhiekkaa.

Pelletit ovat erilaisia ​​koostumukseltaan ja sisällyttää sen koostumus puhdas puu ja puun kuorta tai auringonkukka kuoria. Lisäämällä epäpuhtauspitoisuus on myös lisääntynyt ja prosenttia tuhkapitoisuus polttoaineen. Koska kysymys laadusta osti raaka-aineet täytyy kiinnittää suurta huomiota - se määrittää, kuinka paljon tulee vaatia yrityksen tuotteita.

Tuotantoon pelletit tapahtuu useassa vaiheessa:

 1. Ensinnäkin tuleva syöttö ensimmäisen jauhatusvaiheen, hajottaa palasiksi 25 * 25 * 2 mm. Tämä vaihe on tarpeen tasaisempi ja nopeaa kuivumista. Raaka-aine syötetään murskaimeen kaavin, se on tallennettu betonilattioiden, tunkeutumisen estämiseksi maata, hiekkaa ja kiviä.
 2. Sitten puolivalmisteet hihna kuivurit tai rumpu saatetaan kosteuspitoisuus 8-12%. Kaikissa tekniikka on eniten energiaa vaativa prosessi, mutta siitä, kuinka paljon kosteutta raaka riippuu polttoaineen laatu. Keskimäärin, jolloin 1 tonni raaka-aineiden vaadittu kosteuspitoisuus menee 1 MW energiaa. Vähentää kustannuksia kuivurissa polttaa kuori tai muita huonompaa materiaaleista.
 3. Saatu massa murskataan hienoksi (hiukkaskoko ei enemmän kuin 4 mm 1,5 mm: n pellettien korkealaatuisia) käyttämällä vasaramyllyissä.
 4. Jos raaka-aineen kuivaamisen aikana kosteus laski alle 10%: n puolivalmis tuote kostutetaan hienoksi disper- vettä tai höyryä. Höyryn tarvitaan massiivipuuta (tammi, jne.) Tai vanhentuneita rehu. Pehmeän puun tai tarpeeksi raakaveden. Tässä vaiheessa ruuvi sekoittimia käytetään yleisesti.
 5. Saatu tuote puristetaan. Puristin voi olla tasomainen tai lieriömäinen array. matriisin koko määrittää laitoksen kapasiteetti. Useita raaka-aineita, aikayksikköä kohti riippuu myös halkaisijasta rakeita.
 6. Lämmitetään valun aikana pelletit jäähdytetään. Aikana jäähdytys vähentää kosteuspitoisuuden, mikä lisää laatua.
 7. Rakeet seulottiin ja pakattiin. Joskus ne varastoidaan irtotavarana siiloihin, mutta säilyttää laatu sama, on toivottavaa pakattujen tuotteiden suurissa pusseissa - suursäkit, jotka toimitetaan kuluttajalle. Kaikkein laadukkaat tuotteet pakataan pusseihin 20-25 kg.

Kaavio Pellet

Kustannukset Laitteet tuotantoon pelletit

Tärkeimmät tuotantolaitteet tämänkaltaista liiketoimintaa - rakeistimet. Tämä voi olla pieni asennus kapasiteetti on 30 kg / tunti tuotantoyksikkö tai antaa noin 250 kg tunnissa. Kustannukset keskimääräinen suoritustaso laitteiden on noin $ 40.000 mutta voit ostaa kalliimpia ja enemmän kustannuksia asennus:

 • sheporez (tai puu hakkuri selkokielellä) on arvoltaan noin $. 4000.,
 • raaka kuivurit - 7000 - 20000 dollaria.
 • granulator - alkaen $ 1000 -. $ 10000 ,.
 • jäähdytin - noin $ 5.000.

Kun se tulee teollisuuden linjat, linja-arvo, jonka kapasiteetti on noin 700 kg tunnissa, jopa 130000 dollaria., Kun taas tuottavuus 2000 kg tunnissa -200000 dollaria.

Mini-tehtaan tuotantoon pelletit

Liiketoimintasuunnitelma tuotantoon pelletit

Jos tuotantoon pelletit toimivat yhdessä vuorossa, otamme pohjaksi standardin työpäivä on 8 tuntia ja työkuukauden - 24 päivä. Tässä tapauksessa tuotantokustannukset ovat noin 30% myyntikate.

raaka-ainekustannukset on noin $ 2 prosenttia kuutiometriä, ja tuotantoon tonnia pellettejä tarvitsevat 7,5 kuutiometriä purua. Niin, että raaka-aineen tuotantoa varten yksi tonni polttoainetta maksaa $ 15. Pahimmassa tapauksessa arvo ensimmäisellä luokalla pelletit on $ 90 m3 teollisuus- - $ 60 m3. Bruttokate lasketaan tuotteen määrän työpäivää päivän tysten.

Pelletit pakataan pusseihin ja suursäkit

Jälkeen laskelmat, voimme päätellä, että mini-tehdas on takaisinmaksuaika, kun taas tuotanto kannattavin käyttää sähkökäyttö. Pahimmassa tapauksessa - kaupallinen mukaisesti mittarina jopa 1000 kg tunnissa, sillä tällainen tuotanto maksetaan takaisin yli 14-15 kuukausi. Kuitenkin etuja tämän tuotanto on sen pääkaupunki ja luotettavuutta. Ja vähentää takaisinmaksuaika voi olla, jos järjestää työ kahdessa vuorossa. se vähentää lähes puolella, kun työn organisointi.

Pelletit kulutetaan Venäjällä taas pieninä määrinä läsnäolon takia (tällä hetkellä) suuri määrä maakaasua ja öljyä, sitä, että kysymys ekologisen polttoaineen Venäjällä ei ole tärkeintä. Se on tärkeä rooli kalleus pellettikattiloiden. Kaikki tämä aiheuttaa vähäinen kysyntä tämäntyyppisen polttoaineen kotimarkkinoilla Venäjän - parhaassa tapauksessa palkkio polttoainetta voidaan myydä $ 100 / m3. Länsi-Euroopassa, rakeet ovat samanlaisia ​​kuin 180 $. Silti liiketoiminta tuottaa vaihtoehtoisia polttoaineita järkevää kehittää myydäkseen tämän polttoaineen ulkomailla. Ja se on ehdottomasti kannattaa järjestää niille, joilla sahanpurua tai muiden raaka-aineiden - jätteitä alkutuotannon on suhteellisen helppo kääntää voittoja.

Tervetuloa! Tarvitsemme granulaattoriin helpoin ilman sähkömoottori

Tervetuloa! Me emme myy mitään. Verkkosivuilla tietoa.

pelletit tehdä itse, kuten sivusto!

Tervetuloa! Erittäin hyvä sivusto olet. Voitteko kertoa meille laitteiden järjestämisestä pienten linjojen rakeiden tuotantoon.

Meillä on erityinen puun tuotanto (valmistus pylväät voimajohtopylväät), seurauksena muodostuu puujäte (pitkä, kuivan kuidun sirut, Lubiana kerros, ilman läsnä kuori). Käyttää tässä muodossa poltettavaksi kattilan on vaikeaa, koska se, että kuitu pistokkaat tulokset syöttöruuvia.

Kiitos arvostusta. Yritämme. Mitä tulee pyynnön ... sinun on parasta viestimään profiilinäyttö. Siellä on paljon hyödyllistä löytyy ja teknologian ja laitteita. Linkki lähettää kirjeen osoitteeseen.

Hyvää päivää! Kohta minua pzhl., On myös linkki foorumille rakeiden tuotantoon. Kiitos.

Sinun on parempi kommunikoida profiilinäyttö. Siellä on paljon hyödyllistä oppia ja teknologioita.

Lähetä linkki kiitos

Et voinut lähettää linkkejä profiilin foorumin.

Lähetä sähköposti.

Hyvää iltaa, saanko linkin foorumi))) Kiitos)

Ltd Saratovin puuntuotanto saavutetaan tammi toplevnyh lauloi vuosia. Mutta toteutumista kesän ja köyhien kysyntään jos on pieni mahdollisuus avun täytäntöönpanossa puhelun!

mitä laatu ja mitä tilavuus sinulla on liikaa? Mitä haluaisi hinta?

Hyvää päivää, ja voin linkittää foorumille))) Kiitos)

Ja hyvää päivää teille! Mahdollista.

Hyvää päivää! Lähetä linkki forum.Spasibo!

Lähetetään osoitteeseen

Hei Voinko linkittää foorumille))) Kiitos)

Hyvää päivää! Lähetetään osoitteeseen

Hyvää päivää! Kohta minut, ota linkittää foorumille rakeiden tuotantoon. Kiitos jo etukäteen.

Lähetä meille linkki foorumin ..

Hyvää päivää! Lähetä meille linkki foorumin rakeiden tuotantoon.

Iltaa! Pyydän ja lähetä minulle linkki!

Hyvää päivää. Ystävällisesti ilmoitetaan, missä foorumissa näet kaikki tiedot tämän liiketoiminnan

Hyvää päivää! Ollakseni rehellinen, kaikki tieto ei ole saatavissa mistään muualta. On välttämätöntä lukea profiilin ja ei aivan foorumeilla, esittää kysymyksiä ja keskustella laitevalmistajat, mietitään koukerot teknologia jne Puhtaassa muodossa, valmiita ratkaisuja sinulle, luulen löydät sen.

Pyydän teitä lähettämään minulle linkin foorumin.

Lähetetään postiin

Hyvä päivä, lähetä linkkejä erikoistunut foorumeilla tuotannon ja käytön Pellettien ja brikettien. kiitos

Lähetetään postiin

Hyvää päivää! Sinulla on hyvä sivusto ja erittäin hyödyllinen! Kiitos paljon tästä! Minulla olisi pyyntö, lähetä linkki profiilin foorumin! Kiitos jo etukäteen!

Tervetuloa! Lähetä meille linkki foorumin ..

Lähetetään postiin

Hyvää iltaa, saanko linkki foorumit))) Kiitos

Lähetetään postiin

Tervetuloa! Erittäin hyvä sivusto, pidin siitä. Viittaus foorumi, voit, jos voit ....

Hyvää päivää. Lähettää, pzhl, linkkejä foorumit

Voit linkittää foorumille ja minulle.

Tervetuloa! Saisinko linkin forum.Zaranee kiitos!

Hyvänä päivänä lähetä linkki foorumilla. Kiitos jo etukäteen!

Dobryi päivä! Kysymykseni kuuluu: Onko suhteellisen kohinan vaihtoehtoja / laitteet? Vuonna video, kaikki melu ja ukkonen ja minun kannalta Taco melu on epämiellyttävä asukkaille naapurimaiden taloja (vaikka ne sijaitsevat lähempänä kuin 100-150 metriä). kiitos

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

85 − 82 =