Tuotteet on valmistettu geometrisia muotoja lapsille

Tuotteet on valmistettu geometrisia muotoja - ja erilaisia ​​vaihtoehtoja

Nostaa lapsen alkaa syntymästä. Kasvaminen, hän alkaa tutkia ympäröivää maailmaa. Noin 3-4 vuotta lapsi menee päivähoitoon. Puutarhassa, antaa hänelle tarvittavat tiedot ja taidot, että lapsi kehittyy toistuvan järjestelmällisesti vaadittu harjoituksia.

Päiväkodissa, lapsi oppii päästä seitsemän vuotta. Tämän jälkeen lapsi lähetetään kouluun ensimmäisellä luokalla. Puutarhat opettaa lapset työskentelevät, perustaidot, antaa tarvittavat tiedot.

3-4 vuotta, lapset oppivat pitämään kynät, lusikat jne, huolehtia itsestään ja heidän vaatteensa, tutustua numeroita ja kirjaimia, sekä geometrisia kuvioita. Lujittamaan tietoa ja koota yhteen jo olemassa olevia, opettaja tekee opettavaisia ​​pelejä.

5-6 vuotta, lapset alkavat valmistautua kouluun. Tässä iässä he oppivat laskemaan jopa 10, vertaamaan esineitä, navigoida avaruudessa, kirjoittaa graafisia sanelut ja kirjeitä, lukea, tehdä käsitöitä valmistettu geometrisia muotoja, oppia geometrinen elimissä.

Lisäksi tarvittavat tiedot ja taidot kehittää lasten loogista ajattelua. Opettaa heitä ajattelemaan ulkopuolella ruutuun ja löytää ylimääräisiä kohteita tai sanoja. Logiikka on kehitettävä erityisiä opettavaisia ​​pelejä, joiden tarkoituksena on tästä aiheesta.

Esittely geometrinen luvut

Ensinnäkin lapset ovat tuttuja, kuten luvut neliö, ympyrä, soikio, suorakulmio, kolmio. Kun esikoululaiset ovat hyvin suuntautunut niihin ja voi tarkasti kutsua jokaisen otettava käyttöön uusia käsitteitä: monikulmion, puolisuunnikkaan ja vinoneliö.

Tutustu nykyisten lukujen opettaja ei vain toistaa heidän nimensä lasten kanssa, mutta myös opettaa tekemään käsitöitä geometristen muotojen, kuten talon, puu, lintu, pupu, ja toiset.

Tulevaisuudessa geometriset muodot tapaavat toimeksiantoja matematiikkaa, piirustus, applikaatioita.

Heti kun lapset muistavat kaikki luvut, opettaja otetaan käyttöön käsite "geometrisen ruumiin." Geometriset muodot ovat erilaisia ​​kuin geometrinen elimistä, joten opettaja keskittyy esikoululaiset erimielisyytensä ja erityispiirteet. On erittäin tärkeää opettaa lapsille kuvata lukuja arkki ja leikkaa ne pois värilliselle paperille.

Suoritetaan tavarat, paperista, geometriset muodot tulisi sijoittaa ennen vertailun tai kuvio. Alkuvaiheessa sitä voidaan käyttää esityksen malleja.

Jos alussa lapsia vain tutustua geometrinen elinten 5-6 vuotta, ne pitäisi pystyä tekemään haluttuun muotoon pystyä leikkaamaan sitä. Kaikki työt on tapahduttava ilman apua aikuisille tai ikäisensä.

Myös iässä 5-6 vuotta vanha lasten pitäisi pystyä tekemään käsitöitä tilavuudesta geometrisia kuvioita. Työ valvoo opettaja ja vaiheilla.

 1. Esikoululaiset harkita ja analysoida näyte työn (mitkä geometriset muodot ovat piirtää).
 2. Suorita piirustus haluttuihin muotoihin värilliselle paperille.
 3. Varmista, että kaikki luvut on esitetty oikein leikattu.
 4. Liimalla, yhdistää kaikki osat yhteen.
 5. Työ on valmis, voit ottaa kouluttaja.

Tämän seurauksena lapset saavat Oikeankokoisen esineen.

Käsityöt geometrisia muotoja

Mikä tahansa kohde voidaan esittää värillistä paperia muodossa geometrisia muotoja. Tärkeintä - se on fantasia. Jos esimerkiksi haluat kuvata talon, seinät, ikkunat tulee muodossa neliön, katto - kolmio, savupiippu ja ovi - suorakulmio. "Drawing" Bear: pää, jalat ja korvat - ympyrä, nenä - kolmio, ja ruumiin - neliöön. Kalojen: body - kolmiot, silmä - piireissä.

Toimintosarjaa kappaletyö koostuu geometristen muotojen

 1. Ensin täytyy päättää applikointikuvio.
 2. Valitsemisen jälkeen haluttu kuva, lapset näkevät ja soittaa kaikki geometriset muodot, on järjestetty kuvassa.
 3. Pick tiettyjä värejä ja piirtää haluttu kuva.
 4. Leikata kukin muoto muotoa pitkin.
 5. Siirry liimaamalla osiin. On tärkeää muistaa, että ensimmäinen liimattu erittäin yksityiskohtaisesti, ja sakko sen päälle.
 6. Toiminnassa lapset osoittavat käsitöitä kouluttaja.

Siten tekemällä käsitöitä geometristen muotojen, lapsia kehittämään hienomotoriikka kädet sekä taitoja työskennellä geometristen materiaalia. Käyttämällä mielikuvitus, voit edustaa mitä tahansa sovelluksen oikealta luvuista.

Sovellukset geometrisia muotoja malleja.

Kun lapsi on ihon soveltaminen geometrisia muotoja, se kouluttaa ennen kaikkea looginen päättelykyky, parantaa värinäkö, mielikuvitus, muisti. Geometristen lukuja: ympyrät, soikio, suorakaide, neliöitä, kolmioita hienoa kuvaa. Jotka soveltuvat lahja äiti, isä, pikkuveli ja pikkusisko, isoisä, isoäiti.

raketti:Aluksen sininen meri: Jumala Leppäkerttu, hän ryömii ruoho: Perhonen ja kukka: Talo lähellä vihreä puu: townhouse: Joulukuusi ja Mushroom: Joulu lumiukko: Pihalla: Talot tulevaisuuden:

Akvaariokaloja: kani: Rasittaa konetta hiekalla: Kone viljan: Lintu nokkimista jyvät: malleja alkaen paperi №1: Malline Paper №2: Nämä luvut voidaan helposti leikata kädet pois värilliselle paperille.

Näitä ihania lapsia sovellukset voit keksiä lapsi.

PUSH "Like" ja saa parhaan tehtävissä Facebookissa ↓

Tuotteet on valmistettu geometrisia muotoja lapsille

Tämä artikkeli on suunniteltu toimimaan lasten kanssa applique. Geometrinen sovellus huomaamattomasti käyttöön vauvan kanssa perusominaisuudet esineitä: koko, väri, muoto. Kuvio koostuu yksinkertaisia ​​geometrisia muotoja. Hakemus liittyy kognitiivisen toiminnan ja valtava vaikutus luovien ja henkiset kyvyt lapsen. Suuri etu, auttaa kehittämään työtä taitoja.

Vauvasta perehtyä sovellus, on syytä pitää mielessä kolme sääntöä:

1) lapsi ei voi kauan säilyttää huomiota

2) se olisi mielenkiintoista

3) lapsen tarve kiitosta tehdystä työstä.

Jos lapsi on edelleen hyvin pieni, applique suoriutumaan paremmin yhteen. Laita kukka paperilla ja pyytää lapsi toistaa jälkeen. Kuinka käyttää liimaa ja liimaa kuva.

Aluksi käyttö 2-3 geometristen muotojen Hakemuksessa Yritä puhua paremmin muistaa nimen ja kommentoida samalla teoistaan.

Kukka valmistettu ympyrät ja neliöt. Piirit - terälehtiä ja neliöt säädettyihin timantti - varren kukka.

Toukka valmistettu kokonaan piireissä ja tarvitaan vain pieni suu kolmio.

Applique perhoset on hieman monimutkaisempi, se sisältää uusia geometrisia muotoja. Uvelichevaetsya lukumäärä ja koko osien.

Kannattaa yrittää tehdä lapsen kanssa kokonaiskuvaa geometrisia muotoja. Alkaa töihin joka osa tulevaa yksittäisten maalauksia (kukka, perhonen, toukka), myöhemmin kerätä jo iso kuva.

Kuroneet lapsen applique, kysyä häneltä, kuka se edustaa? Keitä kappaleita ja kuka ne kääntyvät? Luokkia tällä tavalla, lapsi kehittyy näkymiä.

Jos ikkuna on talvella, kannattaa yrittää tehdä yksinkertainen talvi geometrinen applique.

Ensimmäinen, yritämme laittaa talon lukuja, ja sitten liimaa se perusta sovelluksen.

Joulukuusi kourallinen vihreitä kolmiot ja pienet piireissä Helmentekijät puussa.

Lumiukko ja yksinkertainen, se koostuu piireissä erikokoisia, trapetsi ja kaksi erilaista pientä kolmiota.

Meidän tehtävämme on opettaa vauva kiinni täsmälleen geometrisia muotoja: piireissä ja soikio, timantteja ja kolmioita, neliöitä ja suorakulmioita, vuorotellen värin ja muodon. Näyttää lapselle miten applique paperilta, simuloimalla Garland narussa kierroksia ja liput.

Geometrinen sovellus olisi kiinnostavaa, ei ole kovin vaikeaa eikä kovin yksinkertaista, vain jos voit olla kiinnostunut työstä lapsen. Leikkaa pois värilliselle paperille erilaisia ​​geometrisia muotoja ja rakentaa niistä eri aluksia. Tämä voisi olla yksi suurten laivan tai muutama pieni, purjeet tai putken. Kuten tulos tikun paperille.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

85 − 75 =