Tuotteet on valmistettu jäätelötikuista hänen omissa käsissään

Mielenkiintoisia lasten käsitöitä tikkuja jäätelöä

Kesä on tulossa. Tämä tarkoittaa sitä, että me syödä jäätelöä! Ja meille - äidit ovat kiinnostuneita saman kysymyksen vielä alussa eikä pelkästään varhaista kehitystä lasten kaikkein minimaalinen budjetti). Tämän ehdotan katsomaan miten voit luoda käsitöitä lasten kanssa tikkujen jäätelöä.

Voit ajatella mitään! En koskaan ajatellut, että voit tehdä jotain näistä puutikkuja. Tietenkin on mahdollista, että pitkään kerätä tällaisia ​​tikkuja tai ostamisesta luokille kesäloman aikana.

Ideoita luova käsitöitä tikkuja jäätelöä

Joten ... mitä on tehty tikkuja jäätelöä? Paljon mielenkiintoisia, luova, kaunis ja jopa käytännöllinen!

Runko koristeltu kuoret merestä ja lisäelementtejä. Voit tehdä paitsi runko kuva tähän tyyliin, mutta yksinkertaisesti kauniita Pano Wall. Se osoittautuu suurta ja ihanaa, lisäämällä muistiinpanoja viihtyisässä ympäristössä.

Pano keittiössä. Hyvin omaperäinen.

Kuka olisi uskonut, että ulos roskaa materiaalia, se voi olla viileä lintu syöttölaite ! Näin se näyttää. Jos käytät paljon tikkuja, kun seinät ovat paksut, ja niiden välillä siemeniä ei putoa. Lintu syöttölaite voidaan rakentaa pienoiskoossa, ja minkä kokoisia tahansa.

Voit tehdä saman ja enemmän palapelit kehittämiseen motoristen taitojen ja muistin lapsen.

Lasten lelu juna samalle jos jotain menee! 2-3 on helppo koota lapsen ikä, tällaiset kiskot rautatie lelu tie . Uskon, että lapsi tulee olemaan erittäin mielenkiintoinen ja turvallinen tehdä näitä käsitöitä.

hieman vanhempi tytöt jo mahdollista ehdottaa uutta söpö lipas ! Ja koristele se kukkia quilling tekniikoita. Irrotettava kansi. Sisällä voi olla mitä haluat säilyttää!

Paperi kukkia voidaan liimata kannen käyttämällä liima-ainetta, edullisesti neste, koska PVA on tuskin pitää. Tai kaksipuolisella teipillä.

Laatikko - little rinnassa . Alkuperäinen miniatyyri hakata lasten ensimmäinen miniatyyri koriste tai leluja lapsen.

Lamppu! Kyllä, todellinen valoa talon! Miten se tehdään? Katso masterclass TÄSTÄ!

Kuvan alkuperäinen sisustus Maljakot tikkua herkullista jäätelöä.

Maljakko hedelmiä tai marjoja . Tee se tarpeeksi suuri ja se voi käyttää keittiötä taloudessa.

Aidat tikkuja jäätelöä - voit tehdä niistä niin erilainen! Pelit maatilan lapsille, voit luoda täällä niin kiinnostavia aidat, joka ympäröi pihalla talon.

Kirjanmerkit kirjoja voi olla myös hyvin omaperäinen!

Talot tikkuja jäätelöä voi olla myös erilainen: suuri, keskikokoinen tai pienoiskoossa. He voivat maalata, decoupage sisustaa tyylillä, kiinni joitakin mielenkiintoisia asioita nukkien ja lintuja.

Jousitus sisustus kukkia ja maljakoita . Pikkuseikka, mutta mukava! Mukavasti kotiin juuri koostuu pienoiskoossa kaunis kaunis podelochek.

Valokuvakehykset! Jokainen lapsi voi tehdä itse! Tarjoavat vaihtoehtoja sisustus ja pissa työllistää mielenkiintoinen tapaus. Ja tehdä niistä riittävän yksinkertainen.

Seuraavaksi tarkastelemme joitakin tyyppejä, joita voit ajatella tehdä mielenkiintoisia asioita tällä jätemateriaalia.

Tuotteet on valmistettu jäätelö tikkuja

Jos rakastat jäätelöä, ja puuhastelun omin käsin, niin olet varmasti kuin ajatus miten antaa toisen elämän tikkuja, jotka tulevat herkku. Jälkeen ansaita heille jonkun verran, voit luoda ainutlaatuisia esineitä, lisävarusteita tai koristeita, joka ilahduttaa aikuiset ja lapset ympäristöystävälliset ja houkutteleva ulkonäkö.

Miten tehdä käsitöitä ulos tikkuja jäätelölle käsillään

Universal puutikkuja jäätelöä pidetään erinomaisen materiaalin luomiseen erilaisia ​​käsitöitä. Heistä luoda lasten korut, söpö tarvikkeet, gadgetit kodin tai epätavallisia hankkeissa, joissa tarvitaan suurta keskittymistä vaivaa, mutta antaa näyttäviä tuloksia, jotka voit ihailla ääretön. Tikut jäätelöä voidaan maalata, leikata, taivuttaa, joka lisää mielikuvituksesi valloilleen ja luovaa kehitystä.

Älä kiirehdi heittää tikkuja, koska niistä voi tehdä alkuperäisen asioita ja keksiä yksinkertainen lahjoja:

 • solu koristella seiniä;
 • paneelit;
 • valokuva-;
 • Seistä kyniä, kynät;
 • kukkaruukut;
 • epätavallinen kuvia;
 • lintujen syöttölaitteiden astelee väreihin;
 • Joulun leluja, valaisimet;
 • nukkevauva, kalusteet, puhaltimet;
 • kirjanmerkit;
 • palapelit;
 • kiinteät rakenteet: talot, veneet, koreja, kaivot;
 • sen makeisia tai jäätelöä;
 • Kortit äideille;
 • rannekkeet;
 • maljakoita, korut laatikot, leipää roskakorit keittiössä;
 • Seiso kuuma, koruja tai puhelimia;
 • rullat sushi valmistus.

Mielenkiintoinen hakata kota valmistettu tikkuja jäätelöä

Erinomainen ajatus käsitöitä tikkuja jäätelöä piirittävät puutalo hyvin, mikä on vaikea valmistaa ensimmäistä kertaa. Lelu pienoismalli tehokkaasti näyttää ja houkuttelee huomiota kaikille vieraille, jotka tulivat. Voit luoda tuote, seuraa mestarikurssi kuvat:

 1. Materiaalin valmistamiseksi tarvittava määrä värittää haluttua väriä. Materiaali voidaan kerätä tai ostaa erikoisliikkeet taiteen ja harrastus.
 2. Säätiön tekemään 4 neliöt 4 tikkuja jokaisen.
 3. Takaseinä koostuu neliön, täysin täynnä puikoilla. Liitoselementit voivat olla käyttöön liima "Hetki" liima ase, kaksipuolinen teippi.
 4. Ikkunoiden tulisi leikata joitakin elementtejä, liimaa ne substraatille reiän muodostamiseksi. Talon tarvitsevat 2 seinän ikkunoita, käyttäen kaikkia samoja neliöt, säätiöt.
 5. Ovelle osoittautui, sinun täytyy jättää vapaan suorakulmion keskellä etuseinän, joka ulottuu pystysuunnassa.
 6. Itse oven koostuu useista tikkuja liimattu yhteen. Niiden koko olisi vastattava suorakaiteen - aukon yläpuolella.
 7. Liuska pahvista kokoa 3 * 8 cm, taitettu pituussuunnassa, on sarana oveen. On tarpeen liimata puolet oven, ja muut - sisäseinään siten, että se avautuu sisäänpäin.
 8. Seinät liimaa yhteen ikkunat olivat vastapäätä toisiaan.
 9. Katto on kolmiomainen, on tarpeen valita pidemmän kiinni, niin että he ripustivat seinistä. Katto tulee olla leveämpi kuin sisemmän pohjan talon.
 10. Valmistuksessa pohjan katon täytyy liimata kaksi keppiä kohtisuoraan katon - liimata useita kohteita yhdensuuntaisesti. Pohja on liimattu kattoon, joka on kiinnitetty talon.
 11. Nukketalot voidaan tehdä ilman etuseinän ja ovet - mallinnetaan yhteydessä, jossa voit laittaa nuken huonekalut, jakaa tilaa lattiat ja pakki tehdä portaita, hyvin, aita.

Rannekkeen tikkuja jäätelöä

Muodikas ja tyylikäs vaihtoehto on käsitöitä tikut jäätelöä kaunis rannekoru, joka tuo esiin lapsen ikäisensä ja kehittää mielikuvitustaan ​​suunnittelussa. Tehdä se, toimi ja kuvat:

 1. Taivuttaa keppiä, sinun on liota niitä vedessä pari päivää tai kokki kiehuvassa vedessä pehmetä.
 2. Hyväksymiseen lomakkeen sinun täytyy poimia lasi, jonka halkaisija on olkavarren ympärysmitta. Aseta se varovasti tyhjä lasiin jotta ei rikkoa niitä, taivutus rinnakkain, jolloin pyöreä muoto.
 3. Päivä tai kun työkappale on täysin kuiva, on välttämätöntä saada tuloksena rannerenkaat ja koristella omaan.
 4. Vaihtoehdot maalataan akryylimaaleilla ranneketta voidaan obtyanut niiden kangasta, lanka kierre, tehdä reikiä ja kutoa monimutkaisia ​​kuvioita atsteekkien tyyliin. Käytetään koristeluun geometrisia kuvioita polttava, liimattu muovi helmiä, helmiä, kangas kukkia, napit, nauhat, kuoret, korut koriste, decoupage lautasliinat.
 5. Ranneketta voidaan lakata valmistumisen jälkeen rekisteröinnin, antaa ystäviä.

Video: mitä voidaan tehdä mistä tikut jäätelöä

Ideoita lasten luovuutta: käsitöitä valmistettu puutikkuja - valokuva

Selvitä, mitä krasivyetsvety of foamirana voi tehdä, ja millaista materiaalia.

Alkuperäinen artikkeleita tikkuja jäätelöä käsillään

Tästä roskaa materiaalia kuten jäätelötikuista voi luoda uskomattoman käsitöitä. Lapsille, tämä luova prosessi on erityisen jännittävä ja hyödyllinen, koska se edistää täytäntöönpanoa kehittämisen hienomotoriikka, huomiota ja sitkeyttä. Avulla improvisoitua materiaalia, liimaa ja puutikkuja voidaan tehdä paitsi leluja, mutta myös hyödyllisiä esineitä kotona.

Tikut jäätelöä voidaan käyttää tunnisteita kasveille. Nämä tunnisteet merkitsevät mukavasti taimet ruukkuihin, kasvihuoneissa tai laatikko, mutta voit kedolla. Kaiverruksen sauva voidaan levittää millä tahansa sopivalla tavalla, jos on tarpeen, se voidaan peittää suojakerroksella.

Rannekkeen tikkuja jäätelöä voi olla omaperäinen sisustus. Luoda se tarttuu liota vedessä 1-2 päivää tai kiehua. Liitä sitten varovasti kiinni lasiin tai kuppiin, niin ne olivat muodoltaan ympyrän. Kuivauksen jälkeen ne on vedettävä pois pinseteillä. Ranneketta voi olla valmis koristele maalit, glitter, koristele paljetteja, kangas- tai tehdä decoupage.

Voit luoda pienoiskoossa keiju ovi tikkuja jäätelöä. Pakolliset taika ovet ovat epäsäännöllisiä, epäsymmetrinen muoto, metalli ovenkahva, pakollinen rajat palkit, läsnäolo silmukan tai ikkunan, simuloitu taotut saranat ja avaimenreikä avaimella.

Vaihto Barbie - unelma jokaisen tytön, joka voidaan helposti tehdä käsin. Liimaamalla sauva jäätelöä, on tarpeen tehdä aihioita 6-7 vastaa tarkoitettua koko talon ja kautta poikittaispalkeista kiinnitä ne yhteen. Aihioista kerätä haluttu muoto talon. Tikkujen voi myös tehdä aita, portaat, huonekalut ja enemmän.

Jos vain kiinni koristella jäätelöä, voit helposti saada yksinkertainen välilehti kirjan.

Monimutkaisemmassa suoritusmuodossa kaksi tangot eripituisia olla sitoutunut toisiinsa yhden kannen reunassa ja paikka asennus koriste-elementti, kuten kipsiä sydän.

sänky

Lelu kalusteet omin käsin, miellyttää lapset ei ole ainoastaan ​​seurausta myös valmistusprosessia. Vain kaksi tusinaa tikkuja jäätelöä, voit vaivattomasti tehdä sänky pentuja. Tämä hakata ei vie paljon aikaa ja helposti sovi sisäosiin nukke.

Vuodesta tikkuja jäätelöä, voit tehdä mini-maalausteline valokuvia varten. Jotta tarpeelliseksi 9 tikkuja samankokoisia, yksi sileä ja kiinni hammastikulla. Kunkin jalan maalausteline koostuu kolmesta liimattu tikkuja, ne ovat sitoutuneet, yhdessä hammastikulla, rooliin poikittainen tukee kiinnitetty coli.

Sen tuotanto vaatii paljon vaivaa, ja lisäksi tangot ja liimaa pahvi tarvitsevat joustavuutta ja kestävyyttä. Jos lisäämme valmiin kimpussa käsintehdyt artikkeli ja onnittelut, saat loistava matkamuisto ensimmäistä luokkalainen.

otettava pahvi tyhjä puristin niitä keskenään ja liittää puutikkuja valmistukseen mini-toimittajalta. Sitten, kauppa voidaan maalata ja lakattu.

Tee tangot kelkan ei ole helppo tehtävä jäätelöä. Vaikka itse asiassa, voit rakentaa yksinkertainen talo tasakatto ja kiinnitä se pyörät, saat jotain tällaista.

Luomaan elegantti versio on tehtävä lujasti töitä, ajattelua suunnittelun ja hienoja yksityiskohtia.

Vuodesta tikkuja jäätelöä, voit rakentaa puuvene. Tämä hakata ei jätä välinpitämättömäksi mitään lasta. Luoda sen on myös tulitikut, hammastikkuja, vartaat ja kebab. Ja purjeet sovi vanhaan nenäliina. Haluttaessa voit tarkistaa veneessä nosteen.

Yksi helpoimmista vaihtoehtoja valmistukseen syöttölaitteet lintujen - on mahdollisuus käyttää jäätelötikuista. Ja pohjat täytyy ottaa 10-12 tangot ja kiinnitä ne yhteen liimaamalla kaksi tikkuja reunoilla rakenteen. Seiniin täytyy laittaa tikkuja muotoinen neliön usealle riville. Se on vain korjata köyden ja roikkua puussa.

Jos kehyksen kuva, tehty jäätelötikuista liimattu magneetti, saamme mielenkiintoisen magneetti jääkaappi. Tällaiset käsityöt voidaan esittää lahjaksi isovanhemmat, jos laitat sen kuvan lapsen.

Winter uudenvuodenaattona, voit viedä lapsi valmistaja joulukoristeita. Osaavissa käsissä tikkuja jäätelöä voi muuttua hauska pieni miehiä ja lumiukkoja, söpö enkelit lumihiutaleet, joulukuusi, tähti tai jouluna karkkia. Unelma uudenvuoden voi olla ääretön.

Puutikkuja voidaan maalata ja käyttää tutkittaessa laskun. Myös liimataan yhteen tikkuja jäätelöä auttaa oppimaan ja muistamaan geometrisia muotoja. Maalattu eri väreillä tikku voidaan tarjota asetella asetettua kuvioita, tarkkaillen ulkoasun ja värin järjestyksessä. Tällaiset pelit edistää ajattelua.

varsijousi

Niistä kaksi tikkuja jäätelöä, purukumia sideaine ja paperi-putket voivat rakentaa alkuperäisen käyttöjärjestelmän mini-varsijousi joka voi ampua sydämiä kyniä. Sinun tarvitsee vain liimata tikkuja muodossa kirjaimella "T", Binder kiinnitä superglue, se toimii laukaista, ja vedä lanka kuminauha. Paperi putki tarvitaan korjata "nuoli".

Katapultti tikkuja jäätelöä tulee mielenkiintoinen vetonaula lapsille. Laukaise tällaisia ​​aseita voi olla pehmeä paperi palloja. Sillä on riittävät ottamaan 7 tikkuja, ja käynnistää tarpeeksi 2 tikkuja ja metalli pullon korkki ja muovinen lusikka. Kaikki elementit on kiinnitetty toisiinsa kuminauha, ja kansi on kiinnitetty kaksipuolisella teipillä.

Miniature taskuase on helppo tehdä avulla tikkuja jäätelöä. Kuten todellinen aseita, hän liikkuva liipaisin, sen sijaan, että luoteja - kuminauha. Tämä hakata ei jätä välinpitämättömäksi mitään poika.

Tällainen tehokas ja kompakti ase voidaan myös rakennettu puutikkuja. Tässä käsintehdyt artikkeli tärkein hyvin korjata kaikki osat liimalla, ja sitten nauhalle. Ampua ritsa voi olla paperiliittimet, mutta joka tapauksessa se on mahdotonta tähdätä ja ampua ihmisiä. Se voi olla vaarallista.

Pienimmille tehdä palapelit puutikkuja. Helpoin tapa hyödyntää muutaman tikkuja säädettyihin peräkkäin, geometrisia muotoja, ja sitten sekoita.

Samoin voit tehdä palapelin käyttämällä tarroja tai monimutkaisempia kuvioita.

Home nukketeatteri viihdyttää kaikenikäisille lapsille. Merkkejä tarttuu tehdä melko helposti, joten valmistusprosessin tarvitsee vain houkutella lapsia. Sankarit suosikki satuja voida vetää keppiä, tai luoda niitä käyttämällä sovelluksen.

Puutikkuja jäätelöstä auttaa tavallisia lasimaljakossa tehdä alkuperäisen osa sisustusta. Tikkuja täytyy liota kiehuvaan veteen tai jätä päivä kylmässä vedessä. Sitten, pinseteillä alentaa vettynyt tikkuja vaasissa niin, että he ottivat muotonsa. Tässä tapauksessa on parempi antaa hieman muutos.

Tällainen suspensio on melko yksinkertainen. On tarpeen liimata yhteen sauva haluttuun muotoon, ja aiheuttaa niiden väri kuvio decoupage tekniikkaa.

Pitämään korvakorut ovat aina olleet mielen ja eivät eksy, jotta ne kätevä haltijalle.

Säännöllisiä muoviruukut puutikkuja jäätelön, voit saada alkuperäisen ruukkuja huonekasvit. Koristella niitä, voit käyttää maalin, applique, helmiä, köysi tai tavallinen lanka.

Koriste hyvin voi olla osa monimutkaisempaa koostumus. Sen perusta on poimia purkki tai laatikko, oikean kokoinen viimeistely - alkaen jäätelötikuista. Itse asiassa näiden tuotteiden valmistuksessa käsitöitä on monia muunnelmia, riippuen mielikuvitusta ja kovaa työtä päällikön.

Kätevä ja hyödyllinen asia - seistä kuuma, joita voidaan tehdä käyttäen tikkuja jäätelöä, ja puuhelmistä kahta kokoa. Kaikki tikkuja on tehtävä 3 reikää ja koota jalustan avulla lankana, vuorotellen helmiä puikoilla.

Tikut jäätelöä - materiaalia, josta voit rakentaa täydellinen hylly seinälle. Tällainen hylly muodossa hunajakennorakenteeseen, tehty omin käsin, on alkuperäinen osa sisustus, ja näyttää erittäin söpö ja tyylikäs.

Avulla puutikkuja lapsikin voi itsenäisesti tehdä tyylikkään kuvakehys. Ensin täytyy maalata tikkuja haluttu väri. Sitten laita ne muodoltaan neliö ja liimaa. Paljetteja, applikaatiot ja tarrat - oikea sisustus tälle tuotteelle.

Mukava tapa käyttää puutikkuja - valmistuksessa lampun. Riitä tekemään neljässä yhtä suorakaiteen aihioita ohut reechek ja tikkuja jäätelöä, sinun täytyy olla yhteydessä toisiinsa. Sijoittaminen preformin tavalliseksi hehkulamppu, saada mukava lamppu.

Vuodesta tikut jäätelöä voit tehdä kulhoon hedelmiä tai suklaata. Voit tehdä tämän sinun täytyy laittaa tikkuja muotoinen kuusikulmio ja liimaa yhteen. Määrittää levyjen korkeus, tehdä tarvittava määrä tällaisia ​​kerroksia.

Vanhemmat tytöt täytyy maistaa laatikko puutikkuja. Se voidaan tehdä käsin ja säilytä sitä koruja ja muita arvokkaita juttuja. Laatikko irrotettava kansi voidaan koristeltu kukilla, että tekniikka quilling vai decoupage.

Erittäin mielenkiintoinen harjoitus lapselle on tuotantoa lentokoneen. Muutama mutkaton toimia, liimaa ja puutikkuja täytyy luoda näitä käsitöitä. Joy vauva ei ole rajoja, jos tekee laivaston monivärinen lentokoneita.

Reki tikkujen jäätelö - mukava hakata in jouluaiheisia, jota voidaan käyttää joulun lelu ja matkamuistoksi. Kaikki pyöristetty osat kelkan on tehtävä etukäteen liottaa tikkuja. kirkkaita värejä ja kimallusta täydellinen koristeluun.

Exclusive käsilaukku puinen jäätelötikuista ei jätä sen haltija ilman huomiota. Mielikuvitusta voit rakentaa lisävarusteen minkä muotoinen ja kokoinen, ja kynä lainata vanhasta pussiin. Tärkeintä ei pudota kukkaro alla sade.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Jokaiselle perheelle, aikoo hankkia lapsen, tärkeä.

Trichomoniasis (trichomoniasis) - sairaus urogenitaalikanavassa.

Pyelonefriitti - tarttuva tulehduksellinen sairaus munuaiset.

Synoviitti - muodonmuutos liitoksen nivelkalvo.

Jooga - se on uskomaton hengellinen, henkinen ja.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 28 = 32