Tuotteet on valmistettu muovipusseissa

Mitä käsityöt - leluja voidaan tehdä roskapussit?

Voit tehdä tämän, riittää määritellä hakukoneen tähän kysymykseen tai vastaavia. Ystäville virkkaa (SC ilman sarakkeita, kudonta taipuisa johto pakkauksen sisällä):

Ja tässä ovat enemmän vaihtoehtoja neulominen:

Tai, tässä ovat vaihtoehdot käsitöitä:

Koristella esikaupunkialueella:

Pienet käsitöitä kiemurat:

Masters luovuuden koskaan lakkaa yllättää. Olipa kerran pari vuotta sitten hän sidottua tuotetta muovipussit, mutta se oli yksinkertainen matto. Nyt internetissä niin paljon hienoja ideoita käyttää tätä materiaalia. Käsityöt, lelut muovista laukkuja yksinkertaisesti uskomaton. Mikä parasta, jotkut näistä leluja voi tehdä yhdessä lasten kanssa, johon heitä kehittämään käsitöitä ja luovaa ajattelua.

Leluja, käsitöitä valmistettu pom-poms päässä muovipusseihin.

Tykkäsin lelu valmistusteknologia muovipussien tupsuja.

Tällaisille veneet, ensin sinun täytyy valmistautua tupsuja, muodostavat sitten on tupsuja leluja.

 1. Leikata nauhat polyeteeniä paketin sitoa ne yhteen.
 2. Pahvista leikattu kaksi ympyrää, jossa on reikä keskellä.
 3. Taita pahvi renkaat yhteen ja kiertää teippiä, ympyrän. Käämitys rengas kunhan nauha ei kata rengas täysin.

Valmistukseen leluja joutua useita tällaisia ​​pompoms erikokoisia. Tupsuja täytyy liittää toisiinsa. Sitten liimaa nenän, silmät, korvat.

Tällaiset Pompom tehdä kanoja, pupu, sammakko, karhu voi tehdä (kuten pupu korvat vain, ja toinen suutin).

Voit myös nähdä:

Sitten vain - satuhahmot - nallekarhu, pupu, pillua. Tarvitset täyteainetta ja ikenet. Täytä kevyelti pussit, kumia, nimetä granitsy- kädet, jalat, pää, kuono, korvat, häntä, nenä. Kireyden säätämiseksi nauhojen säätää vahvuus valintaa. Paperi silmien, suun, keula, - liimaa. Niin, ja se olisi mukavaa zavershenie- kangas- tai huivi zhiletochku esimerkki. Toivon neuvoja auttaa sinua. Onnistunut näyttely.

Vaihtoehtoja on monia. Vastaus yksi- lyhytikäinen, jos lapsi leikkiä heidän kanssaan. Paketit voivat sitoa solmua, jotka muodostavat tarvittavan paksuuntuminen voi täyttää paralon tai zapolnt kakim- mureneva napolnitelem.Vopros enemmän sellaista, mistä ne on tehty, ja miten haitallisia rebonku- hänen intohimonsa kaikki vetävät rot- nuolla polyeteeniä.

6 helppoa ja mielenkiintoista käsitöitä paketeista omin käsin aloittelijoille

Hyvä ja huolehtiva emäntä kukaan menee hukkaan. Vaikka se on vanha ja tarpeettomia asioita aikansa eläneitä kuitenkin eduksi ne kaikki - samaa uutetta voidaan. Joten tänään katsomme muovipusseihin. In - Ensinnäkin, jos ajattelen sitä, jotkut tämän materiaalin itse tehdä omin käsin koriste talon aattona lomien kuten uudenvuoden, syntymäpäivä, pääsiäinen, 8. maaliskuuta ja niin edelleen. In - toinen, aivan odottamaton osoittautua ja lahjoja ystäville ja sukulaisille. B - Kolmanneksi, miellyttävä ja valoisa kukkia äitien ja isoäitien, sekä monia muita asioita, jotka "synnyttää" oman rikas mielikuvitus. Tällainen kiehtova käsitöitä innostaa sinua, poista kerääntynyt henkistä stressiä, tekee uuden maalipinnan ja hetken elpymisen ilmakehässä tavallisen kodin, mutta myös perheen ylpeä saavutuksistaan ​​alalla käsintehtyjä. Jos pidät ajatusta, sitten syöksyt valtaville valmis artikkelin missä huomio esitellään 6 helppoa ja mielenkiintoista käsitöitä paketeista omin käsin aloittelijoille koulutettu. Havainnollinen kuva ja video saatavilla askel askeleelta mestarikursseille auttaa kotityötä.

Paljon uskomattomia käsitöitä voidaan tehdä tavanomaisia ​​paketteja. Yksi niistä on väri. Ne ovat ihanteellisia sisustamiseen ja luoda kodikas tunnelma talossa. Nämä kukat ovat suuri lahja äiti tai isoäiti 8. maaliskuuta. Katsotaanpa, miten tehdä mielenkiintoisia kukkia omin käsin aloittelijoille.

 1. Muovipussiin, leikataan nauhat leveys noin 1 cm.
 2. Kolmesta nauhat (kaksi väriä) kutovat pitkä letti.
 3. Lanka tehdä omin käsin aihion terälehti. Muodostavat silmukan irti ja juuressa pyörteen liikkeen lukitus. Olisi pysyttävä pyrstö 2 cm. Siellä meidän on tehtävä terälehtiä 6.
 4. Kukin malli käsitöitä terälehti kääri paketin niin, että lanka oli täysin suljettu, ja kiinnitä köyden kohdassa, jossa kärki lanka.
 5. Nyt siirrymme muodostumista kukka. Toteutettava ensimmäisen terälehden ja hieman taivuttaa käden sisäpuolella, sitten tehdä silmukan aiemmin korjatun letit ja kiinnitä lanka muotoilu.
 6. Seuraavaksi samalla tavalla pidämme toisen läpän ja silmukka.
 7. Loput terälehdet reuna taipuu ja kiinnitä ne terälehtiä vuorottelevat silmukat letit. Kiinnitä kolmiulotteinen ja kaunis muoto.
 8. Kun kaikki osat on koottu ja kiinnitetty, suoristaa kärjet terälehtiä. Joten sinulla on laaja ja avoin kukkia. Leikkaa pois kaikki turha ja valmistaudu mielenkiintoisia käsitöitä. Sitä voidaan käyttää tässä muodossa tai liittää varsi, joten se pois langan ja tehdä kimpun useita värejä.

Video: värit paketit omin käsin

Ovi koristeet uudenvuoden 2018 tarjouksen tehdä yksinkertainen ja kaunis seppele. Se voi suorittaa molemmat uusia paketteja sekä vanhan. Ymmärtää periaate täytäntöönpanon mielenkiintoisia esineitä, katso askel askeleelta ohjattua luokan selkeitä valokuvia ja video-ohjeita aloittelijoille.

 • Valkoinen muovipusseja,
 • sakset,
 • Olkapää, metalli- tai paksu lanka,
 • Liimapistooli.
 1. Vuodesta lankaripustin tai tehdä ympyrän. Tämä on meidän perustaa käsitöitä. Jos olet käyttänyt vaateripustin, käytä koukku sitten ripustaa seppele.
 2. Pakkausten suikaleina.
 3. Nyt hänen kätensä alkaa sitoa nauhat ympyräksi, jättäen hännät roikkua vapaasti. Kukin pakkaus nauha saa tukevasti vasten toisiaan.
 4. Näin sitoo koko alueella.
 5. Kun kruunu on valmis, koristele se pieni joulukoristeet, kiinnittäminen liimalla.
 6. Odota, kunnes liima on täysin kuiva, ja uuden vuoden mielenkiintoinen esine on valmis!

Video: joulukoristeet ajatuksia paketteja omin käsin

Pääsiäinen kori päiväkoti

Jos pyydetään tuomaan puutarhassa käsitöitä pääsiäisenä, ja olet valmis kädet kauniit munat ja eivät tiedä mitä he laittavat mielenkiintoinen, se on niin pieni ja tyylikäs kori pitäisi valittaa. Se on tehty halvalla materiaaleista, kuten muovipusseja, jotka ovat lähes kaikki talossa. Aloittelijoille, tämä työ ei vaadi paljon työtä ja ei vie paljon aikaa.

 • Keltainen paketteja,
 • Ämpäri - majoneesia,
 • Liimapistoolilla,
 • Koriste köysi,
 • sakset,
 • Kaksipuolinen teippi,
 • Pujota neulalla.
 1. Polyeteeni leikata nauhan leveys saa täysin sinetöidä kauhan. liimaa teippi pystyraitoja ja liitä paketin ämpäri itse. Teemme sen jälkeen ei ollut välit flounces.
 2. Nyt tehdä omin käsin shuttlecocks. Polyeteeniin leikata ylä- ja alapuolelta ja leikkaa pituussuunnassa kahteen osaan. Tällaiset tarvitsemme 6 kpl.
 3. Baste kautta pitkä neula, jossa on kierreosa, polyeteeni esimuottiin. Yhdellä rivillä, tarvitsemme 2 aihioita. Tarve on koottu alkuun, vetämällä säiettä. Tie esimuottia. Älä unohda kokeilla sulkapallo ämpäri oppia kiristä lanka. Sulkapallo on oltava täysin "halata" ämpäri ympyrän kerran.
 4. Tarvitsemme 3 sukkulan. Katsokaa, hameet eivät ole liian pitkä. Jos et pidä pituus, yksinkertaisesti leikata ylimääräinen osa.
 5. Nyt liimalla liittää kauhan shuttlecocks, alaosasta alkaen.
 6. Alkuun tulee liittää huolellisesti ja tarkasti reunalla.
 7. Paketeista tehdä käsillään tasainen punos ja liimaa sen yläreunaan helma, joka kattaa ruma reuna.
 8. Nyt tehdä kahva. Jos sinulla on kahva ämpäri, voit koristella sen värikäs polyeteeni se kiertää meidän punos. Jos se ei käsittele, tee se köysi samalla tavalla, että voit koristella.
 9. Myös kori voidaan koristeltu kukkia tai helmiä.
 10. Basket valmis, voit puoli-täyttää sen vanulla tai muilla täyteainetta, ja nyt voit laittaa sitä pääsiäismunia. Tämä mielenkiintoinen esine tuo koko ympäristö hauskaa ja positiivinen.

Video: Mestarikurssi tekemään koreja paketeista omin käsin

Ilmapalloja sisustaa huonetta

Jos kiireellisesti sisustaa huonetta pallot ja juosta kauppaan heti, voit tehdä mielenkiintoisia artikkeleita muovipussit käsillään aloittelijoille muodossa palloja. Tällainen tavallinen tuote on erinomainen sisustaa kotisi puolueen ja yllätys vieraille. He voivat saada lapset hyvin nuori - 3 - vuotta.

 1. Tällaisille pallot on parempi ottaa läpinäkyviin pusseihin.
 2. Ottaa kirkas polyeteeni ja puhaltaa sen.
 3. Sido narusta niin, että se ei puhalla pois.
 4. Tarvitsemme paljon paisuttivat pussit eri värejä.
 5. Kierteellä sitomaan yhteen muutama hätävara palloja ja saat kauniin ja mielenkiintoisen kolmiulotteisen käsitöitä luotu omilla käsillään saatavissa oleva materiaali käsillä.

Kaupat ovat täynnä valtava valikoima joulukuusia, mutta joskus hinta "purra". Joten haluan tarjota mahdollisuuden budjetin joulukuusia, voit tehdä oman kädet muovipussiin. Vuoteen toteutusvaihe, voit liittää lapsen hakata on suunniteltu lapsille 4 - vuotta. Katsotaanpa, miten tehdä joulukuusi askel askeleelta ohjeet aloittelijoille.Tarvitset:

 • Tikkuja sushi - 3 yksikköä.
 • Tiukka muovipussit (vihreä)
 • Liimapistoolilla,
 • lanka,
 • sakset,
 • Pahvilaatikoihin (tiukka).
 1. Luoda mielenkiintoisia käsitöitä kotona sushia tikkuja liimataan yhteen.
 2. Vaijeri on kiinnitetty tikkuja ja tehdä käsillään puun oksat. Lanka ei liu'u pois rungosta, kiinnitä se ilmastointiteippiä.
 3. leikata kaistanleveys 3 pakkauksen - 4 cm, ja tehdä hapsut Kulminta nauhat. Jättäen 1 cm leveys un-lovettu. Tee useita näistä valmisteita.
 4. Nyt obkleyte oksat joulukuuset liikkein hapsut. Aloita liimataan reunaan oksat. Näin täytyy liittää koko puun. Klo laidalla piipun tulee hylätä.
 5. Jos haluat lisätä saamasi käsitöitä, voit tehdä käsiä enemmän oksia. Taita paperi tiukka putkeen ja obkleyte hapsut. Sinun täytyy ensin kärki domotat puoli, ja sitten toinen puoli tehdä saman neuloja, jotka on järjestetty eri suuntaan.
 6. Kertainen tuloksena oksa on puoli ja liimaa pohjaan langan oksat.
 7. Näin voit lisätä oikea määrä Lisähaarat.
 8. Pahvista leikattu seistä muodossa rajat. cross osapuolten pitäisi olla riittävän pitkä.
 9. Keskellä täytyy liittää joulukuusi.
 10. Nyt koristella sen ja valmis hakata.

Video: mestarikurssi luomaan joulukuusi käsillään

Koira muovipusseja

Yllättää lapsesi mielenkiintoisia käsitöitä paketeista omin käsin aloittelijoille valmis kiinnittämään huomionsa tarjoamaan askel askeleelta ohjattua luokassa. Hän heittää teille, rakkaat ystävät, loistava idea siitä, miten luoda jäähtyä lelu romun käytettävissä nopeasti ja helposti kotona. Se tuo sinulle vaurautta ja paljon miellyttäviä hetkiä tulevina Uusi 2018 Yellow Dog. Mennään alas taitoa.

 • muovipusseja maitomaista;
 • sakset;
 • sienet pohjan tai täyteaineen mitä tahansa tyyppiä;
 • kangas;
 • neula ja lanka;
 • venyttää keinonahkaa nokka;
 • kotitekoinen silmät.
 1. Vuodesta sienet tuottavat ydin käsitöitä muodossa koiran. Kaikki ommellaan neulalla ja langan.
 2. Nyt tarvitaan mochalochnuyu päällinen liinalla. Voit tehdä tämän, ota tarpeettomia materiaalia kotitalous- ja vähitellen piilossa alla kaikki tiedot tuotteen. myös neula ja lanka prosessin.
 3. Sen jälkeen luodaan villahuopa koira. Tätä tarkoitusta varten käytettävissä olevat paketit leikattuina suorakaiteen nauhat ja taita ne kahtia. Reunat työkappaleiden pienen viillon muodossa hapsut. Tällaiset polyeteeni detalek täytyy luoda niin monta kuin tarvitset eläin koristeluun yleensä.
 4. Päätyttyä tämä osa työstä meidän täytyy ommella tyhjät runkoon alkaen häntää, ja päättyen kuono. Fringe pitäisi törröttää kuten villan, ja vastakkaisella puolella on ommeltu pohjaan.
 5. Kun täysin valmis tämän luovan vaiheessa on välttämätöntä elvyttää koiran silmät, käsintehtyjä keinonahka ja kangas, nokka ja kiinnitä jouset tai hiusneuloja korvissa, omasta. Tässä on mielenkiintoinen hakata käännyimme tavallisuudesta muovipusseihin. Aloittelijoille, tämä prosessi on ei erityisen aikaa vievää ja varmasti valittaa.

Video: DIY ideoita pakkausten omin käsin

Joka on tullut sen tekemisestä artikkeli, joka antaa sinulle paljon kuvia mielenkiintoisia veneet ideoita paketti kätensä valmis aloittelijoille. Toivomme koskettanut lähettänyt ideaa ilmentymä on todellisuudessa käyttää polyeteeniä. Kuten näette, luovan työn paljon, ne eivät rajoitu hauskoja leluja, koristeita talon, artikkeleita päivittäiseen elämään, miellyttävä lahjoja sukulaisille ja ystäville, lasten luomuksia puutarhan ja koulu. Voit tehdä korvaamattoman panoksen alalle käsitöitä kotimaisten taitoa. Ehkä tulevaisuudessa, kun Astu noviisi este, sinun mestarikursseilla on sysäyksen seuraavien noviisi Masters. Tehdä maailmasta kirkkaampi ja elävämpää, näyttää esimerkkiä sukupolvelle kuinka rakastaa ja arvostaa kauneutta kaikessa. Ja se ei ole tarpeen näiden tavoitteiden saavuttamiseksi heittää upeita summia tuuli, voit luoda jotain - jotain epätavallista ja erinomainen pieniä liitetiedostoja. Luova menestys teille, rakkaat ystävät!

© 2012-2018 miesten aikakauslehti - Maailma Mans

Mies Maailman Mans Magazine esittelee: artikkeli tyyliin tosimies, urheilu-uutisia, lahjaideat kaikista lomista, valinta vempaimia ja laitteita kotona, vinkkejä menestyvät ja rikas, reseptit, yksinkertaisista gourmetannoksia, uutiset autoteollisuuden ja moottoripyörän maailmassa ja . Luonamme ja tiedät kaiken, mitä tarvitset tosi mies! Kaikki oikeudet pidätetään Ehdot sivuston käytön.

5 Comments

Neuloa PADS, pussit ja leluja ENSIMMÄINEN kerta, kun näen. Paljon kiitoksia ajatusta. Slavnenko igrushechki.

Kanat aivan ihana. Panin merkille.

Toimii hyvin, luovasti ja luonnollisina visio minuuttia varmasti tuonut lapsille!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

95 − = 86