Tuotteet on valmistettu oksia

Sisustus ja käsitöitä oksista käsillään. Esimerkit. valokuva

Monet eivät ole edes tietoisia siitä, että tavanomainen puiden oksilla ovat melko edullisia, tyylikäs ja kaunis materiaali erilaisiin käsitöitä, koriste-ja kaunis pikkuesineitä koristella sisätilojen kotiisi. Tässä tapauksessa se on vain hyvin sopii niiden kyky taipua helposti, sekä luonnon, upeat värit ja mielenkiintoinen muoto, jossa on paljon luonnon oksia ja mutkia.

Ehdotamme, että tutustut 12 tapoja, miten voit kääntää perinteisen kuivien oksien jotain mielenkiintoista.

1. koristeellinen näyttö oksat akun

Tämä ajatus syntyi aikana keittiön remontin. Jos keittiössä yhä pystyssä vanhanaikaisten akkuja, niin varmasti ne eivät näytä parhaalla mahdollisella tavalla, vaikka he ovat maalattu. Aikaisin keväällä, kun tavanomaisesti leikatun puita pihalla, joka sijaitsee noin paljon pidempi ja melko tasainen kalkin oksia. Eli tarkastellaan oksat, ja tämä ajatus syntyi. Kaikki oli hyvin yksinkertainen.

Oksia kiinnitetty toisiinsa solmuun tavanomaisella ohut hamppu köysi, joka on lähes huomaamaton. Sitominen tarvitaan kolmella alueella: ylä-, keski- ja alaosassa. Reunat tuloksena näytön sinun täytyy leikata leikkurit. Tuloksena oleva näyttö kiinnitetään akun saman köyden. Asiakkaat arvostavat oman asunnon sisustus.

2. viimeistellyt seinät

Valmistaa tällaisia ​​koristepaneelien tulee melko paksu ja pitkä oksat puun, jonka haluat antaa seinälle, vahvistamisesta teline kahden pysäkin. Sekä rajoitteet voivat tehdä kaksi eniten yhtä oksat.

3. Cornice verhoja, valmistettu oksat

Se on melko yksinkertainen ja hyvin omaperäinen idea. Riippuen siitä, mitä tyyliä olet tehnyt sisätilojen huoneeseen, voit haarautuu räystään tai maalattua, lakattua, tai yksinkertaisesti jätetään koskemattomana luonnon kauneutta.

On samanlainen hylly näyttää näyttäviä verhot hihnoilla.

Lisäksi reunalistat, sama periaate voidaan tehdä ainutlaatuisia räystään valokuville. Kuvia ripustaa hänet avulla "krokotiilejä".

4. ripustin vaatteita ja asusteita

Tämä päätös on epäilemättä sisustus eteisen ja ilahduttaa kaikkia niitä, jotka tulevat käymään. Tarvitsee vain valita sellainen oksia, joilla on melko vahva ja paksu pyörteitä-koukkuja.

Henkarit voidaan tehdä pieniä oksia. Tähän tarvitaan runko oksat sahattiin kahtia, ja osa, jossa on prosessi kiinnittää seinään ruuvilla.

Kuten sisustuselementtejä kuten kirjahyllyt käytetään paksua koivu oksat. Yksi sivukonttori sijaitsee keskellä, niin että malli on luotettavampi, ja molempien vahvistetaan reunoilla.

Yksinkertaisempi ja hienostunut hylly koostuu vain kaksi osaa. Se on kiinnitetty seinään muutamalla ruuvilla tai tappien. Tietenkin, kun se suorittaa koriste funktio pikemminkin kuin käytännöllistä. Mutta se näyttää kauniilta.

Paksumpi oksat voidaan käyttää haltijat hyllyjen työtasot, mikä epäilemättä korostamaan sitä vastaan ​​muita esineitä sisustus huoneeseen.

Taulukko itsessään voi olla valmistettu vanerista, ja sitten koristella puolin puun Spili, ja ylä- ja toisella puolella pöydän täytyy koristella oksat.

Tällainen runko voidaan valmistaa ohuita oksia toisiinsa. Kuvata itse voidaan yksinkertaisesti ripustettu kehyksestä. Ja on mahdollista liimata runkoon takana pahvi matto ja liimaamalla sen valokuvaa.

Voit käyttää oksat ja paksumpi. Aivan sama kuva tai kuva voidaan asentaa köydet tehtyään sitä reikä ylhäältä ja alhaalta.

Valmistukseen tällaisen kynttilänjalat täytyy ottaa pieni lasi kuppi ja vain liittää sen oksat. Kynttilänjalka on käyttövalmis.

Toinen vaihtoehto tehdä kynttilänjalka puusta - se vain kestää muutaman oksat leikataan kahtia ja liittää paksu kynttilöitä. Kaunis, nopea ja tyylikäs.

Vieläkin hakusessa on vaihtoehto, jossa on kaksi lasista kulhoja. Tarvitsemme kaksi allasta, yksi kynttilä ja yksi oksat. Laita kynttilä pieneen kulhoon, joka puolestaan ​​sijaitsee isossa kulhossa, ja niiden välinen tila on täynnä oksat eri halkaisijat.

Kukkamaljakoita ovat täsmälleen samat kuin kynttilänjalkoja. Vain oksia käytetään paljon suurempi. Tämän periaatteen mukaan voidaan koristaa ja kukkaruukkuja.

Käyttämällä paksu oksat, voit luoda ainutlaatuisen yksinkertaisen tai värikyniä, joka näyttää hyvin koristeellinen. Voit tehdä tämän, sinun täytyy porata reiän puussa perinteisen kynä, ja sitten vain liitä se siellä.

Nämä pallot voivat helposti koristella joulukuusi tai täydentää sisustusta. Top pallot voivat saada tuoretta pajua tai koivun oksia, koska ne ovat kaikkein muovia.

12. Valaisimet koristeltu oksat

Erinomainen sisustus kodin voi olla lamppu, teki oman paperia ja koristeltu oksat puun.

Polttopuut voi olla hauskaa, ja mikä tärkeintä - turvallinen ammatti, jos.

Nyt teemme uudenvuoden laatikko kätensä muodossa joulukuuset. Niin söpö.

Monet ihmiset kotona tai puutarhassa on hyvin, joka täytyy ehdottomasti.

Me kaikki tottuneet siihen puuhun - männyn tai kuusen kauneus joka oli kaadettu.

Tarkastellaan nyt valmistukseen puisia kerroksellinen kukka seisoo hänen.

Tarjoan sinulle erittäin kätevä ja helppo puinen mökki.

Jätä kommentti peruuttaa vastaus

Jos teet komerossa käsillään, se voidaan oikeutetusti pitää toimivin.

Bungalow rakensi omin käsin työmaalla ennen talon rakentamiseen. Sen tärkein tehtävä.

Kehittämällä nykyaikaisen rakentamisen tekniikka, monia vaihtoehtoja kattoon.

Kun tyttö saapuu nuoruusiässä, vanhemmat ovat ajatella muutosta sisustus.

Olet päättänyt rakentaa talon omin käsin ja valitsi tämän vaahtopala tai gazoblok. Erinomainen! Todellakin.

Viime aikoina ajatus sähkön tuntui fantastinen. Kuitenkin tekniikka.

Ostamalla neste tapetti, jotka ovat olennaisesti tyyppiä kipsi.

Taittotuoli - täydellinen kalastus, ulkoilu. Tämä on välttämätöntä.

Viime aikoina taustakuvia ovelle katsottiin vanhentuneen tekniikan koristelu huoneeseen.

Hyvin usein, sillä näiden kotitalouksien tarpeisiin saamme läpinäkyvä liima nimeltä "Tsianopan".

Tuotteet on valmistettu puun oksat käsillään: erilaisia ​​vaihtoehtoja. Miten tehdä kota kanankoipia?

Yhdestä puusta, mutta eri käsitöitä. Näin sanoo sananlasku. Vahinkoa metsässä ei voida soveltaa, vaan kerätä kuivia oksia syksyllä aurinkoinen päivä ei ole synti. Ja sitten voit tehdä artikkelia puiden oksat kätensä yhdessä lasten kanssa. Puisia käsitöitä käsintehtyjä tyyli on erinomainen koriste elementti sisustukseen.

Ennen kuin teet mitään puuhastelun käsitöitä, esimerkiksi talon tehty oksat kätensä, sinun täytyy kerätä materiaalia. Saada yhdessä oman kotitalouden, metsään, hengitys raitista ilmaa, kävellä ja rentoutua, ja tapa kerätä pudonneet kuivien oksien, lehtien, sammalta, tammenterhoja, yleensä kaikki, että tulee käteen.

Kaikki työ alkaa valmistelua materiaalin. Puu kuivataan huolellisesti. Voit tehdä tämän useilla tavoilla:

 • ja 10-14 päivä huoneenlämpötilassa;
 • ja 7 päivä on lämmityspatterin;
 • uunissa 2-3 tuntia.

Oksat Kuivaa, muuten ne huonosti liimattu. Vaikka et sitoutuvat tiukasti pettymyksensä tulevat muutaman päivän, koska hakata vääntynyt johtuu siitä, että haihtua liikaa kosteutta. Luonnollista valitut materiaalit sisustus, myös tarvitse kuivata tai antamaan niille muodon.

Oksaa käsitöitä voidaan käsitellä koriste- lakalla tai maalilla. Koska tuote näyttää tyylikkäältä, ja paljon pölyä ei täytä sitä.

Vasta, kun olet valmis tarvittavat materiaalit ja voit keksiä. Tämä rakentaa oksat? Voit tehdä lähes kaikki, että sinulla on tarpeeksi mielikuvitusta ja taitoja. Tässä on vain muutamia ideoita miljoona:

 • pot;
 • riipus taulukko;
 • kynttilänjalka;
 • house;
 • kota kanankoipia;
 • peili;
 • Puhelimen teline tai kynät;
 • Kehys kuva;
 • Seistä kuuman;
 • kranssi oveen;
 • koristepuu.

Täyttyy säästöpossu käsintehdyt faneja

Erilaisia ​​käsitöitä puiden oksia käsillään on vaikuttava. Voit käyttää muiden ihmisten ajatuksia, plagioinnin ei tuomitse. Jos mielikuvitus ei ole rajoja, luoda mestariteos ja sitten jakaa sen ystävien tai samanmielisten rukodelnikami. Teemme kynttilänjalkoja.

Askel askeleelta kuvaus luovan prosessin:

 • Se on yksinkertainen: meidän täytyy liittää yli lasin kuivien oksien.
 • Toteutettava tarvittavat työkalut.

 • Mittauksiin, oksa kuppi korkeus, ja kerätä hänen leikkurit.

 • Askel askeleelta avulla liima ase vahvistaa oksat ulkopuolella lasin.

 • Se niin ihana kynttilänjalka lopulta käännyimme.

Monet ompelija ovat kiinnostuneita siitä, miten tehdä kota kanankoipia kätensä puusta. On parasta luoda sellainen mestariteos käyttää pellavaa puinen pyykkipojat. Purettuna kahteen osaan ja pystyttää yksinkertainen rakenne. Et huomaa, miten helposti kaikki menee. Kiinnitykseen oksat voivat käyttää liimapistoolilla, langan säiettä. Vahvempi kiinnittämistä toisiinsa oksat, kauniimpi ja vahvempi on teidän hakata.

Tulemme puuhastelun pienen mökin, joka seisoo metsän reunassa. Voit tehdä tämän, meidän täytyy valmistautua ajoissa oksia ja lehtiä. Kuivaa vanhalla tavalla, makaavan kirjan. Haluttaessa lehtiä voidaan värittää guassi maali.

Askel askeleelta kuvaus luovan prosessin:

 • Ottaa alku pahvinpalaa ja maalata minkä tahansa värin. Koska olemme rakentamassa talossa syksyllä niitty, on parempi valita sopiva väri guassi.

 • Grind kuivia lehtiä kädet ja ripottele sen selvityksen. Tämä tulisi tehdä ennen kuin maali on kuivunut.

 • Vaikka maali kuivuu, voimme kohdistaa oksat ja leikkaa ne sakset.

 • Valmistele muut työvälineet työtä.

 • Nyt aloitamme pienempi määrä talomme ja levitä oksat muodossa neliön.
 • Olemme mitoitus jokaisen rivin ja aloita askel askeleelta rakentaa talon haluttuun korkeuteen.
 • Jos olet välillä lokin välein, he voivat täyttää ohuita oksia.

 • Sinänsä aihe talon kunnes liima kuivuu.
 • Kun rakenne on luotettava, leikkurit tarkasti leikattu ovi ja ikkuna-aukot. Se, että käytät kuivien oksien.

 • Nyt kerätä samanlaisia ​​katto. Vain oksat tulemme noudattaen poikki seinämien talon.

 • Korjaa talon meidän niitty, käytämme kaikkia samoja liimapistoolilla.
 • Top koristella katto lehtiä. Tämä tehtävä voi käsitellä vauvaa.

 • On vielä tehdä ovelle.
 • Pikkuoksia kiinnittyvät kahden poikittaisen oksat. Älä unohda määrittää koon meidän oviaukosta.
 • Kiinnitä oven liimalla, jätämme sen auki.

 • Jää vain koristella Glade. Voit tehdä puu, hamppu, sienet, metsän eläimet. Yhdistä mielikuvitus.

Tahansa käsitöitä luonnon materiaaleja, aina kaunis ja satunnaisia. Tuote, oksia ja lehtiä on ylellisempi sisustus kotiisi. Fanit tällaista taidekäsityön voivat rakentaa todellista taloja ja aseta ne juoni. Älä unohda osallistua tähän kiehtovaan prosessissa lapsen. Yhdessä on hauskempaa. Luova teille menestystä!

Hyvät lukijat olemme tyytyväisiä hyväksyä kiitollisuutta sekä kritiikkiä ja kommentteja. Yhdessä voimme verkkosivuilla paremmin.

Käsitöitä oksat kaikkiin tilaisuuksiin

Käsitöitä, tehty omin käsin luonnonmateriaaleista valmistettuja, luo kodin ilmapiirin mukavuutta ja romanttista tunnelmaa. Tällaisia ​​käsitöitä ja kalusteet luonnonmateriaaleista ovat erittäin suosittuja nykyään. Erityisen mukavaa yllättää ystäväsi tällainen Somisteet omakätisesti. Jotta koristella sisätilojen maansa talon tai asunnon voi tehdä käsitöitä eri puiden oksilla.

Käyttämällä tarvittavia oksia ei poedennye bugi. Kerätä näitä oksat paremmin kuin syksyllä tai aikaisin keväällä. Myös kaikki oksat poikkeuksetta vaativat hoitoa vähintään 2 vaihetta:

1) Kuivaus oksien - se on pakollista. Muuten loukkaantunut tuotteen ensimmäisen kuukauden aikana. Me kuivaa ne huoneenlämmössä 1-2 viikkoa. Tai 7 päivää akku. Ja jos haluat hyvin nopeasti, -2-3 uunissa tunti miedolla lämmöllä, ja ovi raollaan, että tulisi ulos kosteuden.

2) On myös toivottavaa Maalia tai lakkaa hoitoa. Jos välttämättä ei ole erikoislakalla puulle, sitten - voidaan käsitellä läpinäkyvä kynsilakka.

Voit tehdä tämän, tarjoamme sinulle 10 käsityöpajat puiden käsillään.

Kynttilä oksia puista

Tyylikäs tuikku 5 minuuttia

Tehdä kynttilänjalka oksia, meidän täytyy:

 • Kuivien oksien.
 • Pieni lasi kuppi.
 • Kuumaliimalla ase.
 • Kynttilän.

Kerätä pieni määrä oksia, pese vedellä ja kuivaa ne. Kuivauksen jälkeen, leikata leikkurit ne suurin piirtein yhtä pitkiä.

Ottaa pieni lasi kuppi ja kuuma liima ase. Koske kaikkia oksa liima aseen ja liimaa se kuppiin. Näin jokainen peräkkäinen oksa kiinni vierekkäin.

Ottaa oikea koko sytytystulppa ja aseta se sisälle lasin. Kynttilänjalka on käyttövalmis.

Toinen vaihtoehto tehdä kynttilän, se vain ottaa paksu tahna yli kynttilän ja liimapistoolilla oksat ympäri kynttilän. Lisäksi, jos oksat maalattu kullan väri, vaikutus on enemmän glamouria.

Oksat maalattu kullan väri

Kuinka tehdä maljakko purkista - 6 tapoja kaunis sisustus

3 tapaa maalata puu valkoinen ja naarmuuntunut tai antiikki

Mestarikurssi: Teline keittiöveitset

Interesnenko, ja kuinka kauan ovat asunnon tällaisia ​​Divide oksista, jos he eivät käsittele? Esimerkiksi vain kuivaa? ei posdkazhite

Vasilina, joten voit kuiva puiden oksilla, mutta tässä tapauksessa se ei ole tarpeen suorittaa ne kosteudelle äläkä laita kosteissa paikoissa, kuten kylpyhuoneessa. Ja niin kaikki käsitöitä ovat täydellinen yli 2 vuotta, periaatteessa))

Joo, okei. Kiitos. Haluan nyt tehdä kynttilän ulos liitä yli oksat. PVA liimaa tai sopivan ajan parempi, mutta jälkiä ei hänestä

PVA on hyvin huono pätee kaikkiin käsitöitä puusta on parempi ottaa liima ase tai silikoniliima, jos oksat ovat ohuita, se on lämmitettävä yli kaasua tai kevyempi ja liimaa. Hän pitää erinomaisesti.

erittäin viihdyttävä, erinomainen ideii

On mukavaa, että pidit))), lukea, kokki enemmän uusia työpajoja

Koristepuu sivukonttoreiden ei kiinnitä paralon laskee. Onko mahdollista käyttää maata tai neuvoja.?

Maan ja hiekka kaikkien käsitöitä puusta tietenkään oikein sovi, koska se johtaa mätänevät oksat. Mutta jos sinulla on hyvä käsitellä niitä: maali ja lakka kattaa - voit tietenkin.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

69 + = 76