Tuotteet on valmistettu vanhoista farkut

Mitä tehdä vanhan farkut?

Vanha suosikki farkut vielä palvella teitä, jos ne tyylikäs ja yksinkertainen käsitöitä kotiin. Katsotaan, mitä tehdä vanhoista farkut tehdä kirkas ripaus yksilöllisyyttä elämässämme.

Jos farkut ovat raskaita tarpeeksi, jotkut niistä voidaan tehdä mukavat tossut. Perustaa malli, jota esitämme alla.

Mutta voit aina koristella niitä omaan makuun, mukaan taitojasi ja saatavuuden ajasta.

Asiakas hyväksyy, että siinä vaiheessa, leikkaamalla materiaalia, jotta niin kaunis applique farkut on helppoa. Ja tämä ajatus voidaan soveltaa paitsi vanhoja toivottuja farkut ja koristella jotta uudet farkut.

Mitä tehdä vanhan farkut. matto

Ne, hauska matot että kutoi isoäidit, voidaan tyylistä modernilla tavalla, jos niitä käytetään perustana vanhojen farkut leikkaamaan kangasta nauhat.

Ommella nauhat pituus ja letti punos normaali. Tuloksena pitkä letti syrjäyttää ympyrän ja kiinnitetty takaosaan säiettä. Muutamia vihjeitä: nauhat denim voidaan pidentää aikana kudonta punokset, valmis matto voidaan liimata kuumaliimalla on tiheämpää ja liukumaton emästä, esimerkiksi, pala vanhan Palace.

Toinen vaihtoehto on matto farkut. Tämä matto Terry ja on täydellinen käytävällä tai kylpyhuone. Nauhat denim koneen ommella vankka niin, että sauma on keskellä nauhan leveys. Näin helppoa on tehdä matto vanhoista farkut.

Tabbing tiukka perusteella vyö farkut, saat uuden version maton farkut.

Sama versio matto, mutta ommellut taskut. Houkuttelevuutta maton antaa farkut siisti siisti reunoja.

Vanhat farkut ja leikataan köydet voidaan käyttää kaikenlaisia ​​käsitöitä, joita perinteisesti käytetään lanka, hamppu, tai jopa viiniköynnöksen.

Katso, kuinka helppoa on tehdä kori vanha farkut käyttäen tavanomaisia ​​kudonta koreja.

koska meidän suunnittelu työpaikalla on melko pehmeä, mukava käyttää kehyksenä kudonta mahdollisesti annettavan haluttuun leveyteen.

Kiivetä korin yläpäähän kutoa, päätämme ylä- solmua ja punottu letit.

Pienetkin käsitöitä vanhoista farkut voi miellyttää meitä tai tulla miellyttävä makea lahja ystäville.

Mitä tehdä vanhan farkut. Säilytyslaatikko.

Säilytyslaatikot - hyödyllinen asia jokaiseen kotiin. Ne aina löytää jotain taittaa kaapissa tai lastenhuoneessa.

Tarvitsemme pahvilaatikko oikean kokoinen, voimme liittää yli farkut.

Jalka farkut tehdä kuvio sivupinnan laatikon. Käytännön ommella se käsittelee vyö palasiksi. Piirtää laatikko PVA liimaa ja kirkastamiseen sen denim kangas painamalla työntää sisäisen puolella leikkeet.

Puuvilla kangas tehdä kuvio laatikon ja sisempi laatikko kirkastamiseen sisällä taivutus reunan yläosassa. Sillä pohjat tapetoida vuorikangaskappale pahvista ja vain laittaa sen pohjalle ruutuun. Pyynnöstä laatikko voidaan tyylistä maalaus stenciled mitään akryylimaalit.

Miten saada pussiin vanhoista farkut.

Periaate räätälöinti Tällaisten pussien on, että farkut teemme pussin ulkopuolelle.

Ja muodon ja jäykkyyden pussin, teemme kankaat ja täyte polyesteriä sisustus. Govoil pussi Muotoilu kahva vanha vyö ja strassit.

Mitä voidaan tehdä vanhan farkut käsillään.

Kaunis työpöydän järjestäjä on tehty tyhjästä: tölkit, tyhjät paperirullien, vanhat farkut, jäänteitä pitsiä ja napit.

Kuumaliimalla kirkastamiseen ensimmäinen sivupinta ja tölkit puolat, tarkasti ja käärimistä alittavilla reuna ylhäältä ja alhaalta.

Koristele pitsi jäänteitä pankit, unohtamatta sisäreunaan pankin. Valmistettu pankit ovat yhteydessä toisiinsa lanka, jolloin läpireiät jossain keskellä korkeudesta pankkien. Valmiin muotoilu vetää pois pohjasta ja aikaansaatavan pohjalaatan tehdä kauniissa järjestäjä.

Olemme osoittaneet vain muutamia yksinkertaisia ​​esimerkkejä siitä, mitä voidaan tehdä vanhoja farkkuja, mutta niitä voidaan käyttää lähes missä tahansa käyttäen tiheä kangas - lyömäsoittimille huonekaluja, ompelu leluja, kaikenlaisia ​​mattoja ja laukkuja. Valinta on sinun!

Second Life: 7 DIY ideoita vanhojen farkut

Heillä on kaikki - vanhat farkut, vaeltelu vuosia kaappeihin, ullakot, kesämökit: kuluminen muodikasta, heittää sääli. Joten sinun ei tarvitse valita roskalaatikko, ja vapaata tilaa, näytämme mitä voidaan tehdä vanhan farkut kädet, liittämällä valokuvan.

Yleensä farkut - epätavallinen vaatteita, hän on kulkenut pitkän tien yksinkertaisesta kangas suunnitella kokoelmiin - mutta ei mitään sen materiaalin ei päässyt niin pitkäksi aikaa. Siksi farkut saatiin toinen elämän Jumala itse käski: ne eivät tottua muutoksiin! Viime aikoina olemme kertoneet tässä artikkelissa, miten vanhat farkut shortsit, Nyt se on jopa miellyttävä trifles talon!

Farkut olivat keskellä XIX vuosisadan, se oli silloin, että nuori Juutalainen Leib Strauss, muutti nimensä Levi Strauss lähti valloittamaan Amerikkaan, halauksia Gold Rush. Kilpailu kaivostyöläisten reunustaa hulluutta, yritteliäs poika päätti mennä toiseen suuntaan - myydä teos välttämättömien hyödykkeiden: saippua, tulitikut, kankaalla.

Myimme kaikki mutta suuri rulla kankaalle. Yritykset myydä materiaalia epäonnistuu. Sitten se valkeni kauppias: hän ompeli purjekangasrakenne housut Ne myytiin heti. Prospectors, arvioidaan hankinta kumppani, Levi tuli ostaa samoja housut, asiat ovat menneet. Kankaalle korvasi sininen denim, Farkut löytänyt vastaavassa muodossa moderni.

Siksi farkut ovat niin vahvoja. Päätettyään muuttaa vanha pari, on tärkeää ottaa huomioon joitakin käytetystä materiaalista:

 • farkut kangas on melko paksu, niin työskennellä hänen noviisi neula naisia ​​monimutkaista. on tarpeen valita farkut pehmeämpi, se on helpompi suorittaa ompeleet kotiin muutoksia;
 • Katkaisua ripottele: Leikkaus korvaukset, jätä lisätietoja, käsitellään reuna yksinkertaisen ompeleen;
 • farkut usein, jopa vanhojen, haalistu pesussa. Joten kannattaa tarkistaa, onko väriaine pestä pois;
 • Pese denim asia, saatat huomata, että se merkittävästi "kylä". Välttää virheitä katkaisutöihin suositellaan liota materiaalia vuorotellen kuuma ja kylmä vesi. Toimenpiteen jälkeen odota kunnes vesi on valunut, niin segmentti rauta rautaa. Tämä temppu auttaa välttämään kutistumista.

Joten istuva farkut valitaan, fantasia mukana - voit aloittaa!

Aina mukava keuliminen uusia vaatteita, koska jos se on tehty omin käsin, tyttöystäviä iloksi ei ole mitään rajaa. miksi ostaa muodikas käsilaukku, Kun jossain pölyttyneet vanhat farkut? Valmistukseen lisälaite tarvitaan:

olivat alkuun lenkit, jossa pujottaa köyden sitoa pussin voi.

edelleen parannuksia rajoittaa vain mielikuvitus omistajalle.

Kirkas kirjonta, applique värikäs, kuohuviini strassit, metalli käärme, muotoinen taskut - kaikki tämä vain lisää alkuperäisen tuotteen.

Vanhojen farkut ei ole vaikea tehdä tyylikäs paneeli taskuilla - järjestäjä. Mitä enemmän taskuja paremmin - asua siellä kaikenlaisia ​​pikku asioita, jotka ovat menettäneet omaisuus: sakset, kampa, kerma, kenkä kosmetiikka jne

 • Veistetty pois taskuista farkut ommeltu valmistellun pinnan suorakulmainen kangas.
 • Saatuun kulmat paneelit täytyy ommeltu silmukat, keskeyttää tuotteen.

Vielä parempi olisi vahvistaa ylä- ja alareunasta ohut puinen reechkami. Täysin ei ommella, ja olla irrotettavia - joten tuote on helpompi pestä.

järjestäjä hyödyllinen sen monipuolisuus, se on hieno lahja jollekin kotitalouden: opiskelijat ovat käteviä toimistossa, hänen miehensä kätevästi hajota jakoavaimen, isoäiti piilottaa lasit ja puhui itsensä emäntä - työkalut käsitöitä.

Jos perheessä on lapsi, ajatus remaking vanhojen farkut vain eivät jää huomaamatta! Lapsi kannattaa ottaa suoraan osallistu prosessiin. Anna hänelle tällaista iloa, osoittaa kuinka omissa käsissä pienellä osallistumista oman tekevät hienoa pehmeää matto.

 • Repäisi saumoista farkut Meidän täytyy leikata leveä pitkinä suikaleina.
 • sitten laittaa ne kolme asiaa (Anna lapsi sanoi: yksi, kaksi, kolme), kiinnitä toiselle puolelle pienen piston.
 • ja sitten kutoa punokset, paljon ja paljon.
 • paremmin kutoa yhteen nauhat eri sävyjä tai kutoa kirkas nauha, se lisää matto sekauinti ja iloa lapsi.

Kun kaikki raidat ovat kääntyneet sylkeä, ne ommellaan yhteen käärimällä spiraalimaisesti. Tämä tärkeä tehtävä uskottu äitinsä. Tulos yhteinen ponnistus, suuri pyöreä matto, Levisi pinnasänky let lämmin pieniä jalkoja ja inspiraatiota uusia luomuksia.

yksityiskohtainen matto kudontatekniikalla, Valokuvat ja video - voi katsoa täältä.

Kosmetologi vanhoista farkut 30 minuutissa (video)

kuviot kosmetologit löytyvät Internetistä tai käyttää versio artikkeli yksityiskohtainen mestarikurssi.

Tyylikäs selkäreppu vanhojen farkut (video)

toinen askel askeleelta ohjeet luodaan reppu Se on täällä.

Stand Kodinkoneet - ilman ompelua (video)

Tyyny-heart denim (video)

Riippumatta rohkea ajatus remaking farkut joko hiipineet päähän, rohkeasti ilmentää! Ei riskiä, ​​outlived saaliin asia ei ole kauhea. Nyt kuvasi, jotka voidaan tehdä vanhasta farkut omin käsin, tulee joku inspiraatio.

Mitä voidaan tehdä vanhoista farkut

Jopa suuri muotisuunnittelija Yves Saint Laurent oli pahoillaan, ettei hän ollut kirjoittanut farkut. Hän uskoi, että tällaiset vaatteet on mukava, käytännöllinen ja upea. Saint Laurent ei väittänyt, mutta haluaisin lisätä, että jopa farkut ja universaali asia, se on paljon mahdollisuuksia luoda tyylikkäitä vempaimia. Mitä voidaan tehdä vanhoista farkut? Tarvikkeet, vaatteet, huonekalut ja sisustus - lista on rajoitettu vain mielikuvitus.

Muuttaminen vanhoja farkut kuvat

Jos olet keräämässä pölyä kaapissa pari vanhaa farkut, älä kiirehdi suoristaa ne roskakoriin, ne voivat olla hyödyllisiä. Haluamme tarjota sinulle paljon ideoita Remaking tämä asia. Farkut voi helposti muuttua viimeistely vanhat huonekalut, matto ja tarvikkeet, mutta mitä haluat! Uutta eloa vanhaan farkut. Kyllästynyt pari, voit päivittää laastareita, kirjonta tai muita koristeluun, vaikka maali seinämaalauksia. Mielenkiintoista se näyttää tällaisesta kankaasta sisätila. Yhdessä Katsokaamme mielenkiintoisin muutoksia ideoita.

Ensimmäinen versio muutoksen vanhojen farkut housut - se tekee niistä hame. Tällainen asia on yhdistetty useita T-paitoja, paitoja, takkeja. Tehdä hame, tarvitset:

 • Avulla senttimetrin toimenpiteen halutun pituuden valmiin vaipan vanhan farkut, piirtää liidulla viiva farkut ja katkaista. Tässä vaiheessa älä unohda lisätä muutaman senttimetrin korvaukseen.

 • Edessä ja takana sisäiset saumat kopioituja salama.
 • Soveltaa jotakin edestä toinen puoli, ja antaa vanhan linjan. Teemme saman asian taustalla kankaalle.

Alla esittelemme työpajan luomalla nuorten laukkuja. Hänelle tarvitsemme:

 • toinen jalka vanhojen farkut;
 • Materiaalia vuori;
 • lanka;
 • sakset;
 • ompelukone;
 • Magneettinen painiketta;
 • liitu;
 • salama;
 • taskussa farkut.

 • Repäisi housunlahje sisäsauma, taitettu puoli ja kuvio pieni ominaisuuksia tarvitaan koko.
 • Kanssa jäljellä sivuosien farkut leikata nauhat, jotka menevät valmistaa kahvasta.

 • Koosta kuvion tehdä limakalvon pussin, lyhentää sen 7 cm.
 • Sortaa sivusaumat pussin.

 • Saada pohjaan muodostumista: sivusaumassa kulman mitata pois kolme senttimetriä, käännä alas sauman koko tämän kangas, jolloin muodostuu tasakylkisen kolmion. Annamme viiva pitkin taittolinjaa. Teemme saman toisen takana. Reunat on katkaistu.
 • Jauhaa puolikkaat kahvan, ommella pituus ja toinen pää.
 • Karmaiseva kynä ja silitti hänen.

 • Saada magneettinen kiinnitys painikkeet: liitu ääriviivat tilaa lähtö keskellä yläreunan pussin, poikkeamatta kertaiseksi tulevaisuudessa (podvorot on sisäpuolella 4 cm) per senttimetri. Teemme samoin toisella puolella.
 • Aseta avain valmis lähtö. Kääntöpuolella kiinnitä pesukone urien kanssa ja taivuttaa jalat.

 • Ommella vuori, sivusauma mutta ei kulunut kokonaan. Ompele tasku farkut.
 • Everted vuori ja aseta pussi. Tasku pitäisi olla Laukun.

 • Jauhaa vuori ja pussin yläosa, karmaiseva.
 • Paksu lanka päättele kahvasta. Me ommella vetoketjun muodossa tahansa kuvio.

Lyhyt denim shortsit - täydellinen vaatteita kuumina kesäpäivinä. Eikä välttämättä juosta kauppaan uusia vaatteita, voit helposti tehdä shortsit itse. Tarvitset:

 • Tarkoitus vanha farkut halutun pituiseksi. Jälkeen pitämällä toinen rivi helma. Mutta tämä ei ole välttämätöntä, jos haluat jättää repaleinen reuna shortsit.
 • Taita puoli vanha farkut, yhdistää hihnan linja, kohdista nivelet.
 • Leikkaa ensimmäinen jalka, ja sitten - toisessa.

Antaa huligaani farkut näyttävät, rispaantunut reuna. Lisäksi, tehdä pari vaakasuo- viillot edessä ja myös hieman kulunut. Jotta hapsut shortsit, pinseteillä. Jos teet sen käsin, se vie paljon enemmän aikaa. Reunat shortsit näyttää mielenkiintoisempi, jos ne rullalle tai helmassa ja tasoittaa koristeommel.

Kun shortsit ovat valmiit, voit miettiä sisustus. Yritä maalata farkut.

 1. Täysin muuttaa niiden väriä, Valkaisu ensin, ja sitten maalata erityistä maali kankaalle.
 2. Näyttää hyvin muodikas vaikutus Ombre. Voit tehdä tämän käyttämällä useita värejä, joita sovelletaan peräkkäin yksi toisensa jälkeen, ja raja värit sekoittuvat.
 3. Tehdä erillinen piirustus, kaavain, leikata, sovelletaan merkki piiri shortsit ja maali akryylimaaleilla.

Sisustus farkkushortsit voidaan suorittaa muissa kudoksissa. Mielenkiintoinen tekniikka - cut "alkuperäinen" ja ompele taskuihin toisten. Alkuperäisen ilmeen raita kudos yli shortsit. Jotta romanttinen tyylillä käyttäen neulottu kangas, veistämällä ja koriste Ommeltaessa hänen shortsit. Fringe, ommeltu helmataskua, antavat tuotteelle cowboy ilmeen.

Jos kotona on unohdettu vanhoja farkkuja housut, he voivat mennä luomista peitto. Vuoksi on välttämätöntä sinulle:

 • laikkuja värillisiä asiasta;
 • neliöt denim;
 • neliöt sinteponovye asia.
 • Ensimmäinen tehdä aihioita: top denim asia määrätä Sintepoonipeitteet väri ja kansi läppä. Annamme paikka kahdesti vinosti, ompelemalla yhteen kolme läppä.

 • Ompele kaikki läpät yhteen. Korvaus tulee olla peräisin kankaasta.
 • Ääriviivat koko peitto päätöksenteossa tiheä reunanauha.

 • Reunat korvaus olisi lovetut razlohmatit.

Lisätietoja muutenkin sozdatloskutnoe huopa käsillään - järjestelmän ja yksityiskohtainen kuvaus löytyy kuva ja video opetusohjelmat.

Tarjoamme sinulle tehdä yksinkertaisia ​​ja alkuperäinen matto, joka täydentää ja lapset, ja tutkimus, sekä kylpyhuone, joten monimuotoisuuden sisustus. Luoda sen, tarvitset:

 • Vanhat farkut leikatut. Kaikki paksuuntunut osat pitäisi leikata. Tuloksena raina leikattiin suikaleiksi 5-7 cm leveitä.
 • Nauhat on leikattava ilman repimistä: lopettaa 5 mm reunaan, vastakkaiseen suuntaan seuraavan leikata nauhan. Risteyksessä saadaan paksuuntuminen kulman, mutta se ei voi satuttaa meitä.
 • Saatu nauha on kierretty palloiksi mukavuussyistä.
 • Koukku rekrytoida silmukkaketjuja, sen pituus on pienempi kuin 5 cm, kuin leveys maton.
 • Sitten kaikki rivit provyazyvaem sarakkeet ilman SC. Ensimmäinen sarake sarjassa korvaa kaksi ilman silmukoita nousta. Provyazyvaem sarake sekä kaaren sarakkeet edellisen rivin.
 • Kehän pilareiden ilman vanteita matto sc. Tämä poistaa aalto ja saatiin tuote estetiikka.

Koska farkut - erittäin tiivis ja kestävä materiaali, se sopii luoda kenkä ylempi. Vanha farkut tulla kätevästi mielenkiintoinen tossut. Top materiaali voi sisustaa eri raidat, nastat, helmet ja helmet, napit, paljetteja, paljetteja. Luoda kenkä täytyy purkaa vanhat farkut ja ompele ne kaavaan haluttuun malliin. Älä hylkää tätä ajatusta, koska jopa kuuluisa suunnittelijat luovat denim kengät.

Paloja vanhan farkut voi olla hyödyllistä luoda kaulakorut, rannekorut, rintakoruja, hiukset tarvikkeet (hikinauhat, barrettes). Hieman taitoa, työtä ja mielikuvitus auttaa luomaan yksinomainen koru, joka on pakko herättää huomiota ystävillesi ja jopa vastakkaista sukupuolta. Farkut kaulakoru tarvitsevat näitä materiaaleja:

 • Leikata neljäkymmentä denim piireissä halkaisijaltaan 2 cm. On myös tarpeen leikata kaksikymmentä Lacy piireissä samankokoisia. Leikkaa denim pohja.

 • Pohjaan ommella kaksi päätä nauhan.

 • Määrätä denim pitsi ympyrän keskellä tippua liimaa.

 • Pakkaa keskellä saada monenlaisia ​​kukkia. Teemme hyvin muiden viipaleiksi. Puolet värit vain farkut ja puoli - yhdistettynä.

 • Liimaa kukat alustaan, vuorotellen pitsiä ja denim.

Vanhat farkut sopivat ihanteellisesti luomiseen lasten leluja. Ja tarjoamme tehdä sinivalas. Tähän tarvitaan:

 • Ensimmäinen leikkaus vanhojen farkut tiedot valas.

 • Ommella hännän, evät ja ylempi puoli valaan.

 • Kumpikaan puolikkaat alaosan Kiina on kolme tilaa, alkaen kämmenlyönti, pistää nastat.

 • Päällystys taittoviivan sisäpuolella.

 • Ommella alemman ja ylemmän valaan ommeltu evät, häntä, jättäen tilaa täyte.

 • Täytä valas keinokuitutäyte, ompeli ylös reikä.

Vanha farkut antaa meri ideoita tehdä erilaisia ​​lahjoja. Se voisi olla koruja, kodin sisustus, ja muita mielenkiintoisia kohteita. Ehdotamme tehdä tyynyliina tyyny, joka soveltuu lahjaksi tupaantuliaiset, esimerkiksi. Se antaa sisätilojen mukavuutta, päivittää sitä, lisätä joitakin kuori. Tehdä se, tarvitset:

 • Leikkaa kaksi valmistetut osat.
 • Ompele ne yhteen kolmelta puolelta, täsmälleen päällekkäin sisäpinnan.
 • Karmaiseva tyyny, tyyny työnnetään sisäänpäin ja zastrachivaem viime puolella. Jos haluat, se ei zastrachivat ja tehdä salama.
 • Jatka sitten sisustus tyynyt. Kaikki riippuu mielikuvitus.

Haluatko oppia hallitsemaan käsin Maida sanoo puolestaan ​​vanha farkut kiinnostaviksi vempaimia? Esimerkiksi tapauksessa syöttötuoli kanssa järjestäjä, lampunvarjostin, pussi? Katso video, jossa kuvataan vaihe vaiheelta perustamalla lasten tossut käsillään.

Aivan, farkkuvaatteet - vain varasto mielikuvitukselle. Näin verkon vaatteita näytteitä koirille, kun vanhat farkut vaivattomasti muunnetaan haalareita ja huopia lemmikeille .. Myös kuluneet denim takki on helppo muuttaa tyylikäs liivit. Verkossa on paljon työpajoja ja vinkkejä, jotka voivat käyttää denim tähteet huonekaluista verhoilu ja matot, verhot, valmistukseen maalauksia, kenkien ja aksessuarov.V yleensä kaikki rajoittaa vain mielikuvituksemme.

Alkukesästä, löysin kaapissa vanha farkut, jossa kauan sitten eivät mene. Heitä pois - se on sääli, ja päätin myydä niitä, ne kukaan ostanut. Äskettäin törmäsin artikkeli, lukea, miettiä asiaa ja päätti muuttaa nämä farkut osaksi hame. Miten antaa heille toisen elämän. No, että artikkeli on kuvia - ilman heitä en olisi nopeasti selvitetty. Yli ilahdutti minua - se on nopea tapa tehdä vanhoja asioita uusi asia. Tämän seurauksena jonkin verran työtä, sain cool juttu. Voimme sanoa Käsintehdyt - hame, jota nyt kulumista ensimmäisen kerran.

Sain potkut töistä pari kuukautta sitten. Laukaukset ilman syytä, hyvin, tämä on joka portti ei kiipeilyä. Yleensä kuukausi oli kauhea masennus, mutta päätti sitten saada yhdessä ja Ryhdistäydy. Luin sivuston ja törmäsin tässä artikkelissa. Päättäneet yrittää tehdä pari esineitä vanhoista farkut, silmä putosi lisävarusteita, että on koru. Olette kaikki hyvin yksinkertaisia ​​ja helposti kertoi. En tekijänoikeus kaulakorut, rannekorut, rintakoruja, hikinauhat ja hiukset leikkeet. Yleisesti, kiinteän korut. Ainakin - tyttöystävä onnellinen, ja jopa vastakkaista sukupuolta, sekä enintään - Olen tässä tehdä rahaa, jopa erittäin hyvä;)

Minä ja tyttöystäväni päätti käydä läpi niiden vaatekaapit ja päästä eroon ei-toivottujen, vanhoja asioita. Mutta marssi kaikkien tämän liiketoiminnan, olemme tulleet siihen tulokseen, että jotkut niistä ovat parempia muuttaa tai kunnostaa. Minulla on monta paria farkkuja, jotka ovat jo menettäneet muodossaan hierotaan jonnekin alla, tai jotain muuta. Sinun on parasta tehdä niistä shortsit. Shortsit ovat osoittautuneet erilaiset, mutta ne avulla oman artikkelin, vain pommi. Olemme kuluneet reunat ja tehdä niistä hieman repaleinen. Spasibochki varten artikkelin, hän innostaa ja motivoi. Ja myös säästää rahaa, koska en ole ahne - farkut antaisi tai heittää sen pois, mutta useita uusia shortsit ostaa voinut.

Tyttäreni kerran repi itsensä farkut pelleily puistossa. En tietenkään naoorala sitä uutena, hyvä farkut olivat - tiedät kuinka paljon ne on syytä tänään. Mutta loppujen lopuksi, tilanne oli hyvin suotuisa, koska minun aikuisen tyttäreni on jo inspiraation iski, ja hän teki näistä revitty farkut, käsilaukku, voitteko kuvitella? Olen minun 40 vuotta ja voinut ajatella mitä voit tehdä pussi vanha farkut. Shortsit, hame - tämä on ymmärrettävää, mutta pussin minulle oli yllätys. Sinun artikkeli, olen nähnyt vieläkin valmistettujen esineiden denim, joten uskon, että voin ottaa tämän taidetta muutoksia vanhasta uuteen?

Rakastan kun pukuhuoneessa on erilaisia ​​vaatteita kaikissa tilanteissa. Äskettäin käveleminen Internetiä, törmäsin artikkeli, joka kertoo, miten voit nopeasti kääntää vanhoja asioita tulee uusia. Luettuaan kaikki artikkelit, tulin inspiraatiota, ja kevät mieliala vain osaltaan käsitöitä. Ensinnäkin aloittaa hänen uusi, mutta tarpeetonta takki liivi tehdä, ja katkaista hihat, lisätä strassit ja saada viileä, tyylikäs juttu nyt lavalla - muuttaa farkut, ne tyylikäs housut. Hänen päänsä on täynnä ideoita ja haluaa nopeasti huomaamaan kaiken.

Talo oli poika denim puku, ei enää muodissa, se antoi meille tilaa kasvulle, vastaavasti farkut olivat hyvin pitkiä.

Jotenkin, jossa farkut halusin kokeilla. Varsinkin muuttaa niitä en halunnut, ja päätin ommella yksi poika kesän polvihousut hieman alle polven. Kun olet valmis, kävi ilmi, että asia kääntyi kirjailija ja hyvin stilnyya. Ja nyt haluan räätälöidä reppunsa miehet farkut ja valita kuvia, joita voit tehdä siitä denim tähteet ja riekaleiksi kudosta.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

8 + 2 =