Tyyny tyyny käsillään kuvio

Tyyny-tyyny omin käsin: mielenkiintoisia ajatuksia tekemiseen kätevä lisävaruste

On olemassa monia erilaisia ​​tapoja, jotka liittyvät valmistuksen tyyny-rullan kädet. Se luo tarvittavat mukavuutta kaulan ja pään, sekä toimii hyvänä sisustus. Sellaisissa mukava tyyny lukea kirjaa, katsoa televisiota tai yksinkertaisesti torkahtaa.

Koukku voidaan liittää hyvin mielenkiintoinen kansia tyynyt alla kaulassa.

Koko tällaisten tuotteiden 45 cm pitkä ja 14 cm halkaisijaltaan.

Materiaalit: päättynyt tyyny; lanka Schachenmayrin Catania tai Anchor Bamboolo№ 206 (200 g); № koukku 5.

Fit seuraavasti:

 1. Sivut ovat ympyrän, ja tyvestä - suorakulmio.
 2. Tärkein elementti dial 80 silmukkaa, seitsemän silmukoita ja yksi ilman silmukka nosto- ja siten provyazyvaete 23 sarja.
 3. Tee silmukka sivuosat, soittaa kolme ilma, muodostavat pyöreän rivi, joka koostuu 21 saraketta kanssa sc. Seuraavaksi sulje yhdistävät asemistaan.
 4. Neljän seuraavan riviä ja kaksi saraketta tekemistä ks jokaiseen kolmanteen sarakkeeseen edellisen rivin, sulkematta yhteyttä. Älä unohda, että sivuseinä on oltava kaksi puolta.
 5. Nyt pistelet suorakulmainen pala, aseta tyyny ja kiinnitä sivuosat avulla sarakkeita, ilman SC. Valmis!

Mestarikurssi luomiseen tyynyt zip:

Ensin kuvio suorakulmion, joka silloittu- on valettu sylinteri, ja kaksi ympyrää kuin sen emäksiä. Seuraavaksi valmistella vetoketju ja ommeltu sitä. Tämä tehdään sisältä ulospäin pitkin yhteinen tärkein elin, se voidaan kirjoittaa tai käsin.

Nyt pin nastat sylinterin ympyrä siten, että kaikki yksityiskohdat ovat etupuolella, ja antaa kankaan tasaisesti. Seuraavaksi ommella ympyrän, ja korvaukset leikkaa siksak saksilla mahdollisimman lähelle linjaa kuin mahdollista. Näin saumat eivät turvota ja makuulle varovasti. Se on tehty!

Yksinkertainen ja monipuolinen rulla sopii sekä vapaa-ajan ja liikuntatiloja, kuten jooga.

Valmistamiseksi tarvitaan: ompelukone (mutta voit myös itse), kangas on puuvilla, neula, täyttö (vanu, täyte polyesteriä tai vanhoja huopia), nastat, lanka mukaisesti valitun kangasvarjostin.

Arvo tuote: 75h20 cm.

 1. Leikkaus koko ensimmäisen elementin 78h66 cm ja kaksi ympyrän sivuseinä, jonka halkaisija oli 23 cm.
 2. Nastat Pin puolelle pitkän sivupinnan kanssa suhteessa toisiinsa, ja sen jälkeen ommel.
 3. Kiinnitä yksi piireissä reunaan sylinterin nurinpäin ja kasvot sisäänpäin. Ompele. Vastaavasti, toinen tappi ympyrä, mutta vain puoli ommel, jättäen tilaa pakkaamiseen.
 4. Irrota kasvot, mikä piilottaa kaikki saumat. Täyteaine tehdä muotoinen sylinteri (vieriä) ja upotettiin alusta. Kyhätä kokoon jäljellä nastat korjata sauma ja viimeinen ommel. Kaikki!

Aloita leikattu suorakulmion niin, että sen leveys vastaa halkaisijaa tulevaisuuden rullan, joka voi olla mitä tahansa, riippuen etusija. Suosittelemme ottamaan kirkas kangas mielenkiintoinen kuvio.

Seuraava, ommella punoksen POM-poms pieni puolelle tuloksena suorakulmion. Ihannetapauksessa sen väri on vastattava jokin väri kankaalle tai voit poimia hyvä dynaaminen kontrasti. Nyt ommella pitkä suorakaiteen sivulla, jotka muodostavat ulos niin kuin lasin.

Seuraavaksi voit leikata pohjat, voit tehdä sen ympyröimällä ääriviivat objektin pyöreä pohja. Karmaiseva tuotteen kasvojen ja täyte sitä, kunnes se tulee kuin täyden rullan. On vielä huolellisesti ommella muun reiän tyynyjä. Voila!

Perusteella sen valmistamiseksi suorakulmion lisätty koriste-elementtejä, kuten harjat, Suuret helmet, nauhat ja nauhat punoksen.

 1. Leikataan erikseen ulos ja ommella alaosa, joka tarvitaan pakkaamiseen täyteainetta. Jälkeen tehdä koriste tyynyliina soljet vetoketjut tai napit.
 2. Ompele suorakulmion pitkällä sivulla, unohtamatta jättää pieni taskuraha. Pituudelta tuotteen ommella nappeja tai vetoketju. Kytke seuraavaksi pääosa sivuseinämiin. Käsitellä kankaan reuna ja vedä päät kohti keskustaa. Ole varovainen tässä vaiheessa: kokoonpano tulee siisti.
 3. Nyt taita täyttöaukon pohjassa lomakkeen, kiinnitä se. Laita päälle sisustaa kansi, vedä reuna, sitoa rusetteja. Yum valmis!

Ja jälkiruoaksi, kuva yksi mielenkiintoinen vaihtoehto tyynyt:

Siirrymme sanoista käytäntöön. Opi uusia valmistustekniikat, innostaa ja keksiä omia. Hyvää katselu!

Miten ommella tyyny tyyny

Tavanomaisia ​​tyynyt voidaan korvata pyöreä bolsterit, ja valmistettu kirkas kankaasta ja koriste pitsi, painikkeita tai tupsut.

Äskettäin tyynyt, tyynyt on tullut hyvin suosittuja. Valmistukseen vaahto muotoja erikokoisia myydään ompelu tarvikkeet myymälöissä. lisättyä pehmeys vaahdon liiman ominaisuuksia yleensä polyesteriä lyöminen.

 • Olohuoneessa näyttää ylellinen tyyny-rullat tyynyliinoja silkistä, mokka ja tapetti. makuuhuone tyyny on parasta tehdä puuvillasta tai satiini - kudoksen rakenne soveltuvat paremmin vuodevaatteet.
 • Koristella noin puolen telojen väriseksi tai vastakkaisista koristeellisia yksityiskohtia. Nakolochka rulla-tyyny tulisi koostua kolmesta elementistä: pohjaosan, joka on leikattu suorakulmaiseksi kankaalla ommeltu putki, ja molempien osapuolten kuliske hihnaa varten.

Saadakseen tyynyliina täydellinen istunnossa tyyny, poista se varovasti mittauksista.

 • Yksityiskohta Main rullan pituus + = 1 cm saumanvara rullan kehä x + 3 cm venttiilin välys "vetoketju + 1 cm saumanvaralla. Leikata pois yksi kangas.
 • Puolella puoli pallon läpimitta = 3 cm + kuliske rekisteröintiä ja saumanvaraa rullan halkaisija x + 1 cm saumanvaralla. Leikkaa irti kaksi kappaletta.
 • Kant = 3 cm x 1 + rullan kehän cm saumanvaralla. Leikkaa irti kaksi liuskaa.
 • vaahto rulla
 • lyöminen ja muslin tai muiden kudosten harvinainen kutoa ommeltu vaahto muodot
 • kudoksen (tai useampaa kangasta) suorittaa pääosan tyynyliinat, sen sivuille ja reuna sopii
 • kierre
 • 2 painikkeita varsi tai harjoja
 • erityisellä ompelukone jalka ompeluun "salama" "salama" 2,5-5 cm lyhyempi vaahto muodossa
 • puuvilla johto reunus halkaisijaltaan 1 cm ja nylon kiristysnauha №5
 • mittanauha ja sakset, Englanti ja ompelu nastat
 • silitysvälineet

1. Etupuoli Pin-pin yksi puoli on "salama" pitkin yhtä pitkää reunaa pohjaosan. Avulla erityinen. jalka ommella puoli vetoketju. Sulje "vetoketju" tasoittaa päästöoikeuksia nurjalle puolelle ja valuraudasta.

2. Taita vastakkaista pitkää reunaa pohjaosan 3 cm ja tasainen. Aseta taitettu reuna kankaan suljetun "salama", kohdistamalla -kertaisesti sauma, niin että solki ei ollut näkyvissä. Harsia kangas ja "myulniyu". Ompele vetoketju etupuolella.

3. Jotta reuna, taita kangas nauhan puoli pituussuunnassa henkilöä. ylöspäin. Sisäpuoli kertaiseksi, aseta puuvilla johto ja avulla spec. jalka koneen lay sauma niin lähelle kuin mahdollista johdosta.

4. Taita tyynyliina pala puolella leveys kasvot sisäänpäin. Ommella lyhyet sivut yksityiskohtia saada rengas, jätä 1 cm 1 cm neproshitymi loppuun linjan. Tee sama toiselle puolelle paneeli.

5. Jotta kiristysnauha kotelon sivuilla tyyny, käännä väärälle puolelle kankaan reunan kanssa raon kahdesti 1 cm: n ja sileä. Ompele helma.

6. Pin reuna etupuolelle tärkein osa tuotetta. Kant myös kiinnittää etupuoli tuote. Stitch kaikki kerrokset toisiinsa. Tee sama toiselle puolelle tyyny.

7. Punktio hakaneula venyttää nailon pitsi, sulje tappi ja aseta se aukkoon kuliske. Pujota merkkijono läpi kuliske.

8. Vedä päät pitsi, lisäämällä tyynyliina sivuilla. Päästä päihin pitsi tyynyliinoja. Leikata johdon pituus kaksi kertaa pituus tyyny-telalla. String hänen painiketta; Taita hihna puoli.

9. Molemmat päät pitsi ikävä aukon sivussa. Ulostulo toisesta päästä aukon vastakkaisella puolella tyyny, siirtää sen läpi toinen painike, kelataan uudelleen takaisin tyyny, ja molemmat päät tie solmu.

10. Kääri vaahto lyöntivuoro muodossa. Sovinnon kääri muoto marlevkoy. Lisää muoto tyynyliinan ja kiinnittymään "salama".

Sen sijaan, että tiheä vaahtomuovitela tehdä pehmeä tyyny alle pään lyöminen snorachivaya se rullalle kunnes saat haluttu halkaisija. Sitten kääri se tiukka marlevkoy tai muiden harvinaisten kankaankudontaan pysyä hyvässä kunnossa, harsi ja työnnä tyynyliina.

Tee tyynyliina rulla tyynyt ja voi olla yksi suuri kangas: kääri ne vaahto muodossa sivuilla kankaan vetää nauhan tyyny näytti valtava karamelli. Leikata kangas kangas pituus on yhtä suuri pituus vaahdon muodossa plus 80 cm ja leveys yhtä suuri kuin telan pituussuunnassa ja kehän sisäpuolelta. Ommella pitkät sivut yhteen, vastakkain, poikkeamatta reunasta on 5 mm. Raakareunat tuloksena olevalla kankaalla putki sitten taittaa kahdesti 1 cm progladte ja täydellinen vanteen. Aseta vaahto muoto kudoksen sisällä putkeen siten, että se ulokkeita reunat sama. Ulokkeita kangas kerätään ja sitoa ne nauhat tai jouset on valmistettu samasta materiaalista.

Jos pidit tämän artikkelin, ota jakaa sosiaalisissa verkoissa))

Miten ommella tyyny tyyny?

Tyyny-tyyny voi olla hieno koristelu huoneeseen. Lisäksi se on erittäin helppo käyttää. Ompele se voi olla oma. Ja tehdä aivan yksinkertainen. Tyyny-rulla on pitkänomainen sylinteri, jossa on pyöristetyt sivuseinämät päissä. Ehkäpä nämä samat sivuseinämä on kaikkein vaikea tuottaa. Ilman niitä voi tehdä, jotta tyyny-tyyny hieman eri tavalla. Aloittaa, luoda malli paperille. Tehdä tämän, piirtää suorakulmio halutun pituuden. Pituuden, älä unohda lisätä 4 cm korvaukset saumat. Nyt leveys. Määrittelee leveys meidän tyynyt ja kerro se kahdella. Emme kuitenkaan hyväksy mallia. Nyt sivupaneelit. Tässä tärkeimmät tontin koon oikein. Laidat ovat suorakulmioita samanlevyisiä pitkin ytimen pituussuuntaa. Leveys sivuseinämien on sama leveys pääosan jaettu kahteen.

Nyt siirtää kuvio kankaaseen. Väri pääosan kankaan on oltava eri väriä kankaan sivuseinien. Kun kaikki tarvittavat osat leikataan kudoksesta alkavat rajat linkin pääosan, jossa on tarpeen vääntää väärällä puolella.

Nyt ottaa sivuseinämä, taitettu reunat noin 3 cm ja tikkejä. Näin teemme käänne, joka julkaistaan ​​myöhemmin Vdet nauha. Nyt sivuseinä voidaan ommella päärunkoon.

Everts tuloksena kansi etupuolella, nauha läpät paikallaan, takomalla asia vaahtoa tai muuta pehmeää materiaalia, kiristä nauha. Tyyny-tyyny valmis!

Tyyny-tyyny on välttämätön jokapäiväisessä elämässä. Se voidaan laittaa alle päätään, kylkiluiden alla vyötärö, jalat, vauvan sängyn jne Joten jos olet sitä mieltä, sinun tarvitse sitä tai ei, on korkea aika aloittaa hänen ompelu. Tässä on piirikuvion tyyny-roll:

SEW-rulla tyyny tulee:

Ompele tyyny tyyny tarvitsee Sintepon ja materiaalia, sekä lisäyksiä: köysi jopa 1,5 metriä, pari pugovets, neula, lanka, ompelukone.

Sintepon käpertyä rullaksi, rulla on alustapehmusterakenne. Mitataan pituus ja rullan kehää eteenpäin materiaalia.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

5 + 5 =