Uppoavat kylpyhuoneessa jalustalle

Pesuallas kaappi. Vinkkejä valinta ja ominaisuudet täyttä sarjaa huonekalut

Vain harvat toimittaa talonsa mukaisesti vain käsitteitä kauneuden tai mukavuutta. Harmoninen yhdistelmä estetiikan ja käytännöllisyyden luo tason mukavuutta, joka on tärkeää, että jokainen huoneessa ja kerrostalo. Tämä toteamus sopii täydellisesti kylpyhuoneeseen, koska se on silloin, aloitamme ja päivän päätteeksi. Kylpyhuonekalusteet tarvitse olla toimiva, mukava ja tyylikäs samaan aikaan. Huolimatta valtava määrä huonekaluja, on perus "valaita", joihin kuuluu huonemukavuuden: kylpyamme, pesuallas kaappi ja kylpyhuoneen kaapit.

Kylpyhuone - tässä huoneessa, joka keräsi lähes kaikki laitteet kotona, hänen sielunsa. Täällä ja putkistot, pesuallas ja kylpyamme, kaikki kodin kemikaalit ja hygieniatuotteita, hiustenkuivaaja, kammat, kosmetiikkaa. Jos et murtaa se alas, tai tehdä tilausta eikä saa esteettisesti miellyttävä ulkonäkö, huone kaaokseen. Tietenkin paljon voidaan piilotettu kaappeihin, roikkuu hyllyt ja muita rakenteita, mutta kaappi altaan alta kylpyhuoneessa voi korvata jokin näistä huonekaluja!

Erityisesti pakkaus on yksinkertainen: tämä muotoilu on luokiteltu suuri toiminnallinen suunta:

 • kylpyhuonekalusteet;
 • koriste-elementti, joka kykenee piilossa viemäriputken tai korjaus puutteita;
 • astia pienille ja suuria kohteita. Esimerkiksi: kodin kemikaalit, roskat ämpärit, käsineet ja muut yksityiskohdat.

Nykyään valmistajat tarjoavat erilaisia ​​vaihtoehtoja ja muotoja huonekaluja, joista jokainen asiakas voi valita, mitä hän haluaa. Mutta tässä se on tarpeen, koska on mahdollista ottaa vakavasti ongelmaan valikoima tarvikkeita, ei saa erehtyä. Pääsääntöisesti seistä kylpyhuoneen altaan alta voi poiketa:

Lisäksi. kaappi altaan alta kylpyhuoneessa on liitteineen. Esimerkiksi laajennetun pöydälle, voit laittaa kohteita lisäksi.

Tyypillisesti pesuallas kaappi kylpyhuone on lattialla, niin huolellisesti mitata tilaan. Jos paikka on pieni, viittaavat malliin jalka tulppaani. Pesuallas on aina asetettu jalustalle, läsnäolo kiinnitysreikien seinään on mahdollista, mutta ei välttämättä. Jos kaappi altaan alta kylpyhuoneessa pesuallas on pinta-tyyppinen, ei ylimääräisiä reikiä lisälaite ei. Pesuallas luotettavasta ja kestävästä kiinnittäminen liimattu alustaan.

Vihje! Jos kylpyhuoneessa ei ole riittävä ilmanvaihto, ylimääräiset vahva kiinnitys kuori on tarpeen. Muuten koko rakenne voi romahtaa, jos luottaa siihen. Kuten liima ratkaisu on paras käyttää silikonin.

LVI nykyaikaisten markkinoiden tarjoaa erilaisia ​​laitteita, jotka sopivat jokaiseen makuun ja budjettiin. Kaappi kylpyhuone pesuallas voivat olla eri muodoissa, on eri malleja, värejä ja tyylillisiä eroja. Mutta se on välttämätöntä ymmärtää, millaiset huonekalut ovat suosittuja tänään:

 1. Lattia kaappi altaan alta kylpyhuoneessa. Perinteiset klassisesta, ominaista rakenteen yksinkertaisuus ja helppo asennus. Vakaus, luotettavuus ja käytännöllisyys - nämä ovat tärkeimmät edut tämäntyyppisen huonekaluja. Juuri nämä sarjat on valtava valikoima ja ansaitsee koristella jopa kaikkein hienostunut sisustus.
 2. Seinään asennettava pesuallas yöpöytä. Kompakti tyyppi huonekaluja, jättäen alla riittävästi säilytystilaa pienille tavaroille tai käyttää muihin tarkoituksiin. Pääsääntöisesti rakenne on vahvistettu muoto tukemaan kokonaispaino, joka pitää.

Tärkeää! Wall kaapit ja kylpyhuone työtasot olisi vahvistettava vain vahvimmat seinäpaneelit. Missään tapauksessa ei saa asentaa huonekalujen ontto seinä runko, kaikki romahtaa viikon kuluttua operaation.

Wall on hyvä vaihtoehto pieneen kylpyhuoneeseen, koska se jättää tilaa kätevä käyttää sijaintitietoja. Lisäksi suspension rakenteet eivät haittaa puhdistusta, jotta ilma liikkua vapaasti, mikä helpottaa huoneen ilmanvaihto.

Malli Nurkkapöydät pieniin tiloihin

 1. Kulmakivi säiliö top - hyvin esteettinen ja kuitenkin riittävän kompakti eräänlainen huonekaluja. Se on suosittu jo pitkään, ja sopii erinomaisesti pienille muotoja. Tämä jalusta pesuallas, eikä vie liikaa tallennustilaa, joilla on hyvä käsitellä niiden suoraa vastuuta ja lisätä työtasolle.

Se on nurkassa kaappi altaan alta on lisäetuja ja vivahteita. Erottaa pesuallas jalusta pesuallas ja ulokekannatetun suoritusmuodossa (kiinnitetty seinään). Sillä asennuskulma sarja on erittäin tärkeää säätää kulmaa. Vähintään 90 astetta, muuten kaappi vain tajua seinää vasten eikä niitä painetaan tiiviisti. Jos kulmat eivät ole paras, konsoliversiota pyyhkäistään sivuun heti!

Erityisesti voimakkaasti tätä ongelmaa seisoo Neuvostoliiton rakennettu koteja. Tietenkin voit ja tasoittaa kulma haluttuun suorituskykyä, mutta se on uhka vähentää lattiatilaa. Joten, jos todella nurkassa kaappi työtason alle kylpyhuoneessa, mutta huone ei ole erilainen geometrinen, on parempi valita toisenlaisen rakenteen.

Tärkeää! Jos asennuskulma on virheellinen, konsoli vinossa, ja painon alla kuoren, tämä puolueellisuus ei ole vain havaittavissa, mutta johtaa muodonmuutos koko rakenteen. Tämän seurauksena kulmakaappi altaan alta nopeasti hajoaa ja sinun täytyy ostaa jotain muuta.

Materiaalit valmistuspakkaukset

Kaapit alla työtaso ja pesuallas on valmistettu eri materiaaleista:

Miten valita vaihtoehto, mutta ostaja haluaa, mutta on tärkeää muistaa: kylpyhuone - se on alue, jossa on lisääntynyt aggressiivisuus ympäristöä! Jos huonekalut on valmistettu materiaalista, hajoava pari lämpötilan muutoksiin, korroosio, tai muotoa voidaan muuttaa - hylätä tällainen pakkaus. Muuten joudut vuosi tai kaksi vaihtaa suunnittelu.

Vihje! Nykyään monet suunnittelijat haluavat lasi suunnittelee. Meidän on kuitenkin muistettava, että pesuallas yöpöytä kylpyhuone-, lasista, on erittäin vakava massa! Kaikki muut ominaisuudet tällä grafiikalla ovat erinomaisia ​​eivät pelkää vettä ja lämpötilanvaihtelut, ei ruostu eikä turmele ajan.

Miten valita pesuallas jalustalle

Määrittämään tulevaisuuden tyyliä kylpyhuoneeseen, on tärkeää ottaa huomioon seuraavat:

 • Koko. On tärkeää päättää mistä saa ylös alle allaskaappi ja tietäisin kaikki vapaa tila, jonka haluat ottaa.

Vihje! Älä unohda ovet: Nivelliitetyt mallit vaativat tilaa avaamista sekä laatikot mahdolliset kaappiin.

 • Materiaalia. On edullista valita lasi, keramiikka tai kiveä useimmille puhdistukseen ja laadukkaita käytännöllinen materiaaleja kaapit.
 • Yksinkertaisuus ja helppokäyttöisyys. Mitä enemmän lisävarusteita sijoittamisesta on kaappiin, toiminnallinen tulee tämä huonekalu. Kaapit altaan alta kylpyhuone on varustettu paitsi hyllyt, mutta paju tarjottimia, pitkä vedettävä rakenteet, koukut, extra laatikot.
 • Estetiikkaa. Tärkeä varoitus valittaessa mitään huonekaluja. Jos malli ei yhdistetä tyylillinen suuntaan kylpyhuoneen, hän "leikkaa silmä". Tässä tapauksessa mukavasti kylpyhuoneessa, et voi odottaa. Siksi on tärkeää paitsi valita käytännöllinen vaihtoehto, mutta varmista, että valitset asentaa kylpyhuoneen pesuallas kaapit sopivaksi sisustus.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että suosituimpia ovat kuoreen yöpöytä saranaovea. Näiden huonekalujen voidaan sijoittaa jopa pienin huone, koska se on valtava määrä lajikkeita. Mutta jos huone on melko pieni, saranoitu läppä voi häiritä. Ja tässä on täydellinen työtaso kaappi liukuovet. Selaa Photo mallit ehdotetaan huomiota. Olet varmasti löytää paras yhdistelmä ja samalla nähdä, miten se voidaan asentaa.

Kopiointi materiaalien on mahdollista vain aktiivisen eikä sulkea indeksointi linkkejä lähde.

Pesuallas kaappi kylpyhuoneessa: valita paras

Tässä artikkelissa puhumme mitä kaapit altaan alta kylpyhuoneessa, voit ostaa ja asentaa. Olemme myös katsoa, ​​mitä on erityinen kalusteet kylpyhuoneeseen, ja mitkä ovat kriteerit sen valintaa.

Teema artikkeli on enemmän kuin muiden, koska valikoima kalusteita kylpyhuonekäyttöön kasvaa joka vuosi, ja näin ollen oikeus valita oikea tuote ei todellakaan ole helppoa.

Yleisin laitteet "Moidodir"

Erilaisia ​​huonekaluja, asennettu altaan alta

Roikkuu kaapin kaksi pesuallasta kylpyhuoneeseen

Tällä hetkellä markkinoilla edustaa seuraavia eri Erikoiskalusteita suunniteltu koristeluun kylpyhuoneet:

Nämä luokat eroavat sijainti, koko, menetelmä asennus, sijainti, jne. Tietenkin tärkein erottava tekijä on tuotteen hinta.

Joten, olemme listanneet päälajiketta huonekaluja saatavilla markkinoilla, kerro lisää näiden ryhmien.

Kuvassa roikkuu versio kulhoon

Ripustuslaitteet on tunnusomaista useita etuja, joista:

 • Kyky integroida alueilla, joiden tilaa.
 • Luotettavuus ja kestävyys vuoksi vahvistettu asumiseen.
 • Kyky asentaa pesun kulhoon siten, että ei ole näkyvissä vahvistamista viestintä.
 • Laaja valikoima laitteita vaihtoehtoja taulukoita, kuten laatikot, kaapit ovet auki markkinaraon, jne
 • Helppo asentaa ja sen seurauksena, mahdollisuus suorittaa asennuksen omin käsin.
 • Hyvä muotoilu, joka varmasti sovi sisätilojen modernit kylpyhuoneet.

Onko haittoja tällaisen päätöksen? Puute yksi, mutta se on otettava huomioon valittaessa - Keskeytetty huonekalut kylpyhuoneet voidaan asettaa vain, jos seinäpinta on riittävän vahva.

Kulmakaapit sisäänrakennetulla pesuallas

Nurkka pesuallas keskeytetään tyyppi

Kulmakaappi kylpyhuoneessa pesuallas asennettu seuraavista syistä:

 • Pienen koon ja optimaalisen olinpaikkasi järjestelyn eivät ole liian tilava kylpyhuone;
 • monenlaisia ​​kokoonpanoja ja väri versiot, ja näin ollen mahdollisuus hakemuksen missä tahansa ympäristössä;
 • Pienestä koostaan ​​huolimatta, nurkka nieluja voi piilottaa apuohjelmia;
 • Pörssi kuin kulma kerroksessa ja saranoitu kulmikas modifikaatio, jonka avulla on mahdollista valita muunnos, joka soveltuu pinnoille sekä korkean ja alhaisen tiheyden.

Niistä haitat kulma rakenteita huomata, että asennus suspension muutoksia on monimutkaisempi verrattuna asennuksen tavanomaisen seinälle jalustat.

Classic pesuallas jalustalle

Sokkeli kaappi altaan alta kylpyhuoneessa on asetettu jo pitkään. Tällaiset mallit ovat tavanomaisia ​​paras ratkaisu käytettäväksi täysikokoinen kylpyhuoneet.

Laatikot ovat käteviä käyttää, kuten tunnettu siitä, että kapasiteetin ja erinomainen ergonomia. Jälleen useita ehdotuksia varten pauhu kuuluu muutoksia eri malleja. Eli sisätilaa huonekalut voi täyttyä avohyllyt, hyllyt hupullinen ovet jne

Tärkeää: tämän tyyppisen Erikoiskalusteita, voit olla varma, että järjestely viestinnän ongelmaa ei ole.

Yksi merkittävistä haitoista rakenteiden kanssa emäksen se on erityisen huomattava, lähes täydellinen puuttuminen välisen raon lattiarakenne ja kerros kylpyhuone. Tämän seurauksena liiallinen kosteus lattialla aiheuttaa kylvyssä, että korkki paisuu ja mätänemään. Lisäksi, läsnä ollessa korkki, on suoraan lattian viereen, vaikea puhdistus.

Yleisin koot nielujen kylpyhuoneessa jalustalle

 • Laatikostot jalat pesuallas laajalti käytetty koristamaan sisätilojen moderni ja klassinen kylpyhuoneet.

Tällöin pesuallas sijaitsee suoraan päälle huonekaluja. Ja paremman vakauden, kuppi on kiinnitetty useita kohtia kaappiin, ja siten seinäkiinnitykseen ei ole tarpeen.

Joissakin suoritusmuodoissa, kuppi ei voi olla laskun ja ura. Tämäntyyppinen huonekalut - se on paras ratkaisu käytettäväksi alueilla riittämätön seinien, jossa pinta kiinnityselementit eivät yksinkertaisesti pidä.

 • Lattia kaapit pesuallas - täysikokoinen vajoaa seinämän läheisen sijainnin.

Kuten sokkeli muuttaa sellaisia ​​palveluja tiiviisti lattian viereen. Siksi ennen asennusta pollarit täytyy miettiä miten suojella alareunaan vettä.

Jos tavaraa ei voi kasvinsuojeluaineen, voit yrittää laittaa siivu ohut kerros silikonia. Kestävämpi ratkaisu on asentaa muovihuonekalujen reunojen ympärillä kehä alaosan.

Esiin nouseviin valinnassa Kylpyhuonekalusteet

Joten, olemme harkinneet päälajiketta kylpyhuonekalusteet, jää selvittämättä, missä valita ja tehdä, että me vastata kysymyksiin, jotka useimmiten asetetaan ostajat kaapit pesuallas.

 • "Moidodyr", mikä se on? Se on vain kaapissa, erityisesti tehty asennus viemäriin. Näitä tarkoituksia varten, pöytälevy tilat, vastaava aukko dynamometriin kulhoon.

"Moidodyr" - on avaintekijä ympäristössä kylpyhuoneet. Siksi meidän on ensin hankkinut tämän rakennuksen ja valinnut hänet muun seurueen.

 • Onko mahdollista asentaa uppoavat "Moidodyr" sijaan säännöllisen kulhon? "Moidodyr" suunniteltu ja valmistettu tietyn tyyppisen kulhoon. Yksi voi valita säännölliseen korvaamiseen kupin suhteen väri suunnassa, mutta halkaisijan pitäisi pysyä muuttumattomana.

Jos kuitenkin haluat, voit pidentää asennusreikä käyttäen palapelin ja aseta kuppi että olet valinnut.

 • Mitä valita huonekalujen valmiiksi tai osien pakkauksessa?

Vastaus tähän kysymykseen ei ole helppoa, koska paljon riippuu tuotteen laadusta. Jos laatu asetetaan kokoonpano käsillään yläpuolelle laatu lopputuotteen, sinun täytyy valita joukko. Jos hän ja toinen vaihtoehto on samanlainen laatu materiaalit ja laatu, parempi valita valmiita huonekaluja.

Huom: Usein jo koottu huonekalu on suurempi vastustuskyky kosteutta kuin mitä itse ovat keränneet asetettu.

 • Mitä materiaaleja ovat edullisia tuotantoa "Moidodyr"? Valittaessa huonekalut kylpyhuoneen sinun täytyy kiinnittää huomiota tyypin tuotannossa käytetyn materiaalin.

Esimerkiksi yleisimmät taulukot lastulevyn ja kuitulevyn ovat halvempia verrattuna tuotteisiin MDF. Mutta siitä huolimatta, että lastulevyn käsitelty erityistä kyllästys, kosteus vastuksen taso on erittäin alhainen. Siksi valittaessa yrittävät mieluummin tuotteita MDF PVC päällystetty viilu.

Kestävin on ominaista puiset huonekalut, mutta tällaisia ​​tuotteita on kaupallisesti saatavilla ovat erittäin harvinaisia ​​ja niiden hinta on korkea.

 • Mitä valita huonekaluja, sokkeli tai jaloilla ripustusrakenne?

Kuten jo mainittiin, jokainen näistä vaihtoehdoista on etunsa ja haittansa. Mutta jos olet kädet pitää puhtautta kylpyhuoneessa, "Moidodyr", jossa on ontto pistorasia - tämä ei ole paras vaihtoehto, koska sen alta helppo lakaista roskat. Keskeytetty rakenteita tai kaappien jalat lähes estävät suorittamisesta puhdistusta.

 • Mikä on korkeus kaapit pesuallas kylpyhuoneeseen pidetään hyväksyttävänä? Tämä parametri riippuu huonekaluja. Esimerkiksi kaappien jalat usein korkeus 820 mm. Jousitus muutoksia ei ole vakio korkeus, joten voit laittaa ne halutulle tasolle asennuksen aikana.
 • Mitä toimintoja hoidon? Hoito-ohjeet ei ole mitään monimutkaista - pyyhkiä pinta kosteutta riittävästi aikaa. Ja, mikä tärkeintä, hoitaa tehokkaasti ilmanvaihtojärjestelmän kylpyhuoneessa, takeena pitkäaikaissäilytyksen huonekaluja.

Nyt sinulla on yleinen käsitys siitä, mitä huonekalut pesuallas, voit edetä valita paras vaihtoehto kylpyhuoneen. Olivat kysymyksiä että tarvitaan yksityiskohtaisia ​​vastauksia?

Enemmän hyödyllistä tietoa löytyy katsomalla videon tässä artikkelissa.

Vielä kysyttävää? Kysy heiltä ryhmämme VKontakte

Mitä kylpyhuoneen kodissasi?

Miten valita pesuallas kaappi kylpyhuoneessa?

Mukava ja kätevä kylpyhuone - ei ole ylellisyyttä, vaan elinehto. Tärkeä tekijä kaikissa kylpyhuone on huonekaluja, joka tulisi valita, ohjaa kaksi sääntöä: asettamia yleisiä tyyliä ja tyytyväisyyttä kodin tarpeisiin.

Pesuallas jalusta kylpyhuoneessa

Kätevä ja käytännöllinen sisustus on tehty pesuallas kaappi kylpyhuoneessa, jossa voit sijoittaa henkilökohtaisia ​​hygieniatuotteita, kodin kemikaaleja tai asioita.

Epätyypilliset ratkaisuja standardin asuntoja

Pieneen tilaan useimpien kylpyhuoneet kerrostalojen edellyttävät ennakkoluuloton lähestymistapa ja luovaa mielikuvitusta. Itse asiassa, kaappi altaan alta on ainoa huonekalut pieni kylpyhuone, ja se on valittava hyvin tietoisesti. Sitä ei vie paljon tilaa, ja samaan aikaan pysyvät riittävän tilava ja toimiva.

Ennen ostamista pesuallas kaappi päättää missä julkaisua. Erityistä huomiota tulisi kiinnittää koriin kaikki viestintä jos sinulla on mahdollisuus, ennen asennus kalusteiden suorittaa kaikki tarvittavat työt korvaamisesta vanhentuneiden putkiston. Useimmat peukalot malleissa on hyllyjä kylpyhuoneeseen, varmista, että ne eivät estä pääsyä liitoselementtien putkien ja venttiilien.

Huomiota on kiinnitettävä myös on viemäri viemäriin. Joissakin tapauksissa kivirakenteen sinun täytyy tehdä muutoksia - eli leikata reiät viemäriputki ja vesilukko. Optimaalinen - asetetaan viemäriputken lähellä kuumaa ja kylmää vettä. Ei ole paras vaihtoehto turvallisuuden kannalta on kuitenkin erinomainen esteettinen ratkaisu on asentaa kaiken viestinnän seinässä. Tämä päätös asettaa huonekaluja helposti.

Valmistajat tarjoavat kolme päätyyppiä nielujen kaappi:

Tällainen lajike voit valita paras vaihtoehto, joka sopii kylpyhuoneessa. Ulkona pöytiä puolestaan ​​jaetaan malleissa jaloilla tai monoliittinen runko. Tehdä sisätilojen harmoninen ja täydellinen ohjeisto yhdistelmä kaapit peili ja valaistus.

Miten valita pesuallas jalustalle

Yleisestä suunnittelu huone, kokonsa ja yksilöllisten tarpeiden jo mainittu, mitä muuta sinun tarvitsee tietää ennen ostaa huonekaluja kylpyhuoneeseen.

Kiinnitä huomiota materiaalin laadusta, käytetään huonekalujen valmistuksessa. Etusija on annettava mallit valmistettu vettä kestävistä materiaaleista, joissa laatu varusteet. Ideal - jalustat saranoilla ja kahvat kromattu metalli. Vältä osto kullattu varusteet ja muovikahvoista - perin kauniita yksityiskohtia hyvin nopeasti menettää niiden ulkonäköä.

Jos valittu kaappi on värillinen pinnoite, kiinnittää huomiota laatuun pinnoitteen - se ei saa olla tahroja ja makaa täysin suorat.

Kuten kehykselle, tässä valinta riippuu valintasi. Mallit jalat ovat ihanteellisia huonetta lattialämmitys, lisäksi on paljon helpompaa puhdistuksen. Tällaiset jalustat ovat vähemmän alttiita muodonmuutos kastuminen alla ja ilmankierron huonekalujen sisäpuolelle. Malleissa pohja apua piilottaa viestintää. Jos olet asennetaan seinän kaikki viestintä, voit ostaa suspension malli, joka antaa tilaa tuntua ja keveyttä.

Emäntä arvostavat modernia kaapit, jossa voit muuttaa korkeutta hyllyt - voit sijoittaa ne kaikki kodin kemikaalit ja henkilökohtaisia ​​hygieniatuotteita, riippumatta siitä miten korkea paikkoja ei käytetty pulloja ja pulloihin. Nykyään on olemassa monia malleja, jotka lisäksi hyllyille tarjosi pieni laatikko varastointiin henkilökohtaiset tavarat (parranajo koneita, kammat jne.) Sekä sisäänrakennettu pyykkikorissa.

Kylpyhuoneiden kaikenkokoisten alkuperäisiä ja odottamaton ratkaisu olisi hankinta sisäänvedettävä pollarit, joka voidaan siirtää, mutta on muistettava, että tässä kaappi ei ole mahdollista asentaa pesualtaaseen.

Asennus kalusteiden voidaan suorittaa itsenäisesti, mikä tärkeintä seuraamaan tarkasti valmistajan suosituksia asentamiseen jalusta nieluja ja (useimmissa tapauksissa tuotteen mukana on kokoonpano kaavio).

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 6 = 1