Uppopumppu kaivojen

Miten valita luotettava uppopumppu hyvin

Vesi huviloita ja maa taloa varustaa käyttämällä kaivoja tai porauksia. Uppopumppu hyvin on täytettävä tietyt vaatimukset. Syvyydestä riippuen hissin vaaditun suorituskyvyn ja paine valitaan keskipako- tai kalvo (tärisevä) laitteet. Mikä on mekanismi soveltaa yksittäistapauksessa riippuu veden laadusta ja monia taloudellisia mahdollisuuksia. Kaikkien mallien katsottiin parhaaksi uppopumput kaivoja.

Miten lasketaan ja valitse yksikkö

Luoda itsenäisesti vesijärjestelmän käyttämällä hyvin alkavat mittaukset:

 1. Syvyys hyvin määritetään laskemalla kuorman johto pohjaan, se tarkistetaan vertaamalla tyyppikilven tiedot.
 2. Staattinen taso määritetään, pudottamalla kuormaan peilin pintaan pitkittyneen täyte. Aamulla tai pitkittyneen poissaolon jälkeen virittävän määrittää suurimman täyttötilan.
 3. Tasojen ero antaa veden syvyys kerroksen.
 4. Veloittaa -napolnenie kammio aikayksikköä kohti. Tämä arvo määrittää pumpun suorituskykyä, ilman mahdollisuutta pitkittynyt keinutuoli kuivatus uppopumppu.

Lisäksi, että on tarpeen tietää, mitä etäisyys tai korkeus voidaan soveltaa määrittää veden paine. On tärkeää edelleen käyttää asiamiehen esiin. Läsnäolo varaajan avulla vähemmän kuuluu uppopumppu hyvin. Käynnistyksen aikana laitteet on kovempi kuormitus. Sinun täytyy tietää kemiallinen koostumus ja sisältö kiintoaineen veteen.

Edut ja haitat uppopumppu

Suurin ero hyvin kaivoa - syvän veden horisontin ja koko putken aukot. Kuopat konstruoitu suurempi kammion ja pumpun ei rajoita valintaa halkaisija. Mutta hyvin voi olla pienempi virtausnopeus vesi rajoittaa laitteen suorituskykyä.

Veden taso hyvin vaihtelee vuodenaikojen mukaan. Jotta ei viivästy pumpun hiekkaa 15 cm pohjaan tarvitse asentaa pneumaattinen metallisuojuksen yli osan hyvin, jättäen raon muotoa pitkin. Levyn alle hiekanjyväset ei mene ylös, ja vesi on aina puhdas.

Pintaa tai uppopumput kaivot, mikä on parempi - päättää erityisolosuhteissa. Eniten valittu upotettavat yksikkö:

 • Laitteet on veden alla, ei vaadi täyttö, käyttövalmis milloin tahansa;
 • moottorin jäähdytysvettä ei ole ylikuumentunut edes pitkän käytön jälkeen;
 • kyky asentaa suodattimia imuputkeen estää käyttömekanismin tukkeutumisen;
 • Automaation tarjoaa vettä tarpeen mukaan, ilman ihmisen puuttumista;
 • lukko kuivaharjoittelu takaa turvallisuuden laitteita.

Modernia laite, suurempi se silmukka automaatio- ja turvalukitukset, sitä kalliimpaa se on. Kaikki uppopumppu kaivot ovat kalliimpia pinta. Tämä on perusteltua niiden pitkän käyttöiän, luotettavuuden ja yläpuolella, se ei vaadi erityisiä tiloja toimimaan nollalämpötilassa. Kuitenkin suljettu asia ei voi korjata kotona, ja säännölliseen korvaamiseen suodattimia tarvitaan imu.

Asiantuntijaneuvoja valittaessa pumpun hyvin

Valmistamiseksi pumpun kotelon materiaaleja käytetään painumatta kasaan korroosiota vastaan. Muovilaaduista juokseva veteen paremmin kuin ruostumaton teräs.

On tärkeää valita uppopumppu kaivoja automaation minimoimiseksi tarkastustoiminta. Tässä laitteessa voidaan integroida vesi- ja lämmitykseen. Automaatiojärjestelmän kytkeytyy signaalin syöttämiseksi lasku tai paine järjestelmän tasolla.

Pumpun asennuksessa, on tärkeää tietää veden virtausta vastaanottavan kammioon hyvin. Vaara alapuolella valita upottamalla pumppu, koneen täytyy aina olla alle merenlahden alennettu vähintään 30 cm syvä. Joten paras uppopumppu hyvin joka tuottaa halutun virtausnopeus, paine, ja aina alle lahti.

Valitse kiertovesipumppu tai tärisevä riippuen työn luonteesta. Tyypillisesti, jolloin saatiin uppopumppu perusteella valitun käyttöolosuhteissa. Edullinen kalvo laite toimii ajoittain ja vain kesällä. Asennustyötä liittyy melu, tärinä, joutuessaan seinien akselin voi helpottaa tuhoa. Alareunassa hyvin muodostetaan lietettä. Jos uppopumppu hinta hyvin ei ole tärkein kriteeri - se on parempi valita kierron laitteen.

Väärin valittu pumppu voi aiheuttaa juoksuhiekkaa, nostamalla pohja, alempi peili. Vuoto johtaa ulkonäön öljykalvon. Poistaa vaikutuksia kova ja korkea-ainekustannukset.

Valita paras uppopumppu

On "aseta ja unohda" toimivan pumpun DAB Divertron 1000. Yksi yksikkö korvaa varastosäiliöön, myydään sisäänrakennettu automaatio. Pumppu toimittaa veden 45 metrin vaakasuoraan performance 0,6-5,7 m 3 / h. Kun avaat hanan, paine säädetään. Laite pumppaa vettä hiekalla, voi valua öljypohja, tarvittaessa. yksikkökustannukset noin 20 tuhatta ruplaa.

Sisältävät laitteet vain jännitteensäädin!

Luokan palkkio koskee Grundfos 3-45 A. Se voi auttaa järjestämään vettä talo. Pumppu on automaattisessa tilassa, nostamiseksi veden toisessa kerroksessa tarvitsevat akun säiliö.

Vesisuihkupumppuun JEELEX TRAC 55/35 kustannus puoli hintaan tunnettuja tuotemerkkejä, mutta hänellä on hyvä toiminnallisuus. Käyttämällä pumppu voi olla yksinomaan nostamiseen nestettä. Kaavio päättää kiertovesipumppu. kuiva nousun tila on suljettu pois, käyttäen kohokytkimen.

Uppopumppu Aquarius huviloita-3 on paras ratkaisu. Kompensoi osittain suorituskyky edullisia - vain 2000. Käynnissä uppopumppu 2 tuntia, sitten vaatii loput 15 minuuttia. Tankata kasteluun kasveille käytetään useammin kuin muut laitteet. Sen etuna - ultra-korkea luotettavuus. Se toimii ilman huoltoa jopa 8 vuotta.

Mikä olisikaan parempi uppopumppu on hyvin? Tyypit, malleja, arvioita

Lajikkeiden pumput myynnissä monia nykyään. Tämän tyyppiset laitteet voi olla erilainen rakenne ja tarkoitukseen. Kotimaiset ja ulkomaiset valmistajat tuottavat pumput tarkoitettu vedenottoa luonnon tai keinotekoisia lampia, kapeat kaivoja ja tietenkin kuoppiin. Jälkimmäisessä tapauksessa sitä voidaan käyttää sekä pinta- ja upotettavat mallit. Syvä hyvin pumppu verrattuna tavanomaisiin paino etuja.

Miksi valita upottamalla malli

Etuja tämän tyyppistä pumppua voidaan katsoa johtuvan ensisijaisesti:

Helppokäyttöisyys. Tähän laitteeseen alkoi työskennellä, sen on oltava helposti sisällyttää. Koska se sijaitsee syvyydellä, se täyttyy vedellä, toisin kuin pinta, se ei ole välttämätöntä.

Pitkä käyttöikä. Käytön aikana pumpun moottorin jatkuvasti pestään kylmällä vedellä. Joten se ei koskaan ylikuumenee.

Kyky käyttää talon puhdasta vettä. On tämäntyyppiset pumput pakollisen asettaa erityinen suodatin pitää lian.

vain tietty monimutkaisuus korjaus voidaan katsoa johtuvan välineiden puute tämän lajin. Koska vuoto vettä komponentit alle jännite, missään tapauksessa ei voida tuottaa uppopumppu tiiviiseen koteloon, joka on purkaa melko vaikeaa. Myös haitta tämän tyyppisten laitteiden katsotaan olevan tarve aika ajoin vaihtaa puhdistusta suodattimia.

Omistajilta esikaupunkialueilla on hyvin tavallista kuulla kysymykseen, mikä on parempi, että uppopumppu hyvin. Tähän mennessä myynnin voidaan nähdä tämän tyyppisten laitteiden muutaman pääryhmään:

Suosituimpia ovat kaksi ensimmäistä lajia. Se värähtelevä ja keskipakoisvoiman upotettavat mallit usein nähdään kuopissa kotimaan puutarhurit.

Pit tämäntyyppiset pumput valmistetaan teollisuuden yritykset ovat jo melko pitkään. Neuvostoaikana, omistajat kesämökkejä käytetään usein juuri tällaisia ​​laitteita kasteluun kukkapenkkiin ja puutarhan puut. Kun tärinä malli on erittäin vahva surinaa ja värisemään. Joten heidän nimensä. Edut Tällaisten laitteiden sisältyvät ensisijaisesti luotettavuus. Myös hyödyntää näitä malleja puutarhurit uskovat, että niitä voidaan käyttää myös pitkään ei cleaned- kuoppiin. Lisätä vesipitoisuus hiekka hiukkasia, savea ja niin edelleen. Ne ovat melko herkkiä.

Haittana tämän tyyppisten laitteiden lisäksi melutason työssä katsotaan, että kun käytät lähde nopeasti liettymistä. Kun värähtely pumppu nousee sameus. Jotkut osa yksikön voi ajaa läpi. Kuitenkin, erittäin suuret hiukkaset jäävät sen suodattimen ja laskeutua pohjaan. Tämän seurauksena se on muodostettu yyli. Siksi, jos päätät ostaa sen tärisevä pumppu, varaudu siihen, että hyvin on puhdistettava usein.

Tällainen laite on tällä hetkellä myönnettävä kesäasukkaita ja omistajat maa taloa suosituin. Tällaisia ​​pumppuja käytetään pitkään ja siten poikkeavat hyvä suorituskyky. Toisin tärinä he tekevät ei melua käytön aikana, ja eivät vie pohjasakka. Vesi, nämä mallit toimi erittäin hyvin ja tasaisesti.

Jotkut puute laitteiden, kuten keskipako- uppopumppu, uskotaan, että sitä ei voida käyttää pumppaamiseen saastuneen veden. On myös haittapuoli tällaisten malleissa on ei liian suuria paineita.

Pyörre upotettavat pumput: etuja ja haittoja

Malleja tämän ryhmän pumpataan vettä läsnäolosta johtuen niiden erityinen rakenne pyörän terillä. Niiden tärkein etu on, että niitä verrataan tarjota paljon suuremman keskipakovoiman paine (kolmesta yhdeksän kertaa). Mutta valitettavasti, kuten monet puutarhurit, läsnäolo epäpuhtaudet vedessä ovat hyvin herkkiä. Tässä suhteessa kanavan pumput ovat huonompia jopa keskipakoisvoiman. Tämä selittää niiden ole liian korkea suosion omistajien esikaupunkialueilla. Jos juomaveden hyvin pumppu sarja on edelleen mahdollista, tekolampi tai normaali Copanca kauan se on toiminut. Et voi käyttää tällaista mallia, ja pumpata vettä hyvin syvällä lähteistä.

Kuten jo mainittiin, se ei ole liian suosittu pumput kaivoja. Upotettavat (parempi versio Laite soveltuu tietyssä tapauksessa päättää, tietenkin omistajat esikaupunkialueilla) ruuvi yksikkö on yksi suuri haitta, on vähentynyt huomattavasti hänen suosiotaan. Se, että liikkuvat osat tällaisen pumpuissa on suuri määrä yhteyspisteitä. Tämän seurauksena - ne kuluvat nopeasti. Tällaisella pumppu vaatii usein korjauksia. Tämän tyyppinen laite on yleisesti käytetty pumppu ei ole vettä, ja kaikenlaisia ​​viskoosien nesteiden.

Miettivät, mikä on parasta hyvin uppopumppu, sinun on päätettävä, mukaan lukien tiettyjen parametrien tämän laitteen. Valittaessa sopivinta mallia muun muassa kiinnittämään huomiota tällaisiin sen ominaisuuksia:

Suorituskykyä. Tietysti mikä tahansa uppopumppu on ensin täysin taata maalaistalon ja viheralueiden vedellä. Jos valitset tämän laitteen tulisi ottaa huomioon se, että yksi asuu talossa ihmisellä tulisi olla noin 200 litraa vettä päivässä, ja kasteluun yhden neliömetrin vuodepaikkaa tarvitaan noin viisi litraa.

Pää. Miten valita pumppu hyvin tällä perusteella - kysymys ei ole liian monimutkaista. Laskettu paine voidaan määrittää seuraavalla kaavalla: Hlask = (B + C) x 1,15, jossa B - korkeus talon, R - Minimal paineistetun ominaisuus (rakennuksiin, joissa on vähintään kaksi kerrosta on kuusi metriä), 1,15 - kerroin mahdolliset tappiot. Laskea todellinen käytetty paine on kaava: H-työskentely = Harvioitu + Z + L, jossa Z - dynaaminen taso hyvin, L - kokonaispituus putkilinjan. Tuloksena määrä olisi pyöristettävä suurempi arvo.

Tarvitseeko minun uppopumppuun laitteet

ja tavanomainen pumppu soveltuu puutarhan kasteluun, päälle ja pois manuaalisesti. Varmistaa sama kerrostalon vedellä on parempi ostaa malli, jossa on automaattinen. Tällaiset laitteet voidaan kytkeä päälle ja pois päältä itse tarvittaessa. Pääkohdat automaatiojärjestelmien ovat releen ja painemittari. Ensimmäinen seuraa veden paine linjat. Heti kun omistajat talon avasi hanan, se putoaa ja rele aktivoi pumpun. releen voi myös seurata ja vedenkorkeus kuoppaan. Jos se alittaa ennalta määrätyn merkin, pumppu sammuu. Tämä ehkäisee laitteen. Painemittari on tarpeen, jotta master-yksikkö voi vastaanottaa tietoa tapahtumista vesistöön muutoksia.

Näin ollen, jos voidaan hyödyntää pumpun mahdollisimman käteväksi, joten tämä on automaattista. Sillä sekä hyvin, kannattaa valita tämä vaihtoehto laitteita. Mutta on otettava huomioon, että kustannukset yksikköä lisäämällä useita kalliimpia kuin normaalisti. Voit ostaa pumppu, alunperin varustettu automaattisella tai ostaa uusimmat erikseen.

Seuraavaksi Katsotaanpa samalla, mitä paremmin uppopumppu kovinkaan valmistajan. Venäjän markkinoilla on olemassa monenlaisia ​​laitteita tuotemerkkejä. Useimmat näistä mallit ovat luotettavia ja pitkä käyttöikä. Kuitenkin useimpien nykyisten omistajien esikaupunkialueilla ovat pumput:

Arvioita mallien "JEELEX vesisuihkun"

Tämä on ehkä yleisin nykyään pumput kuoppiin. Upotettavat (joka on parempi - "vesisuihku" tai mikään muu merkki - kysymys edessä paljon lomanviettäjille eivät edes kustannuksia) yksikön valmistajan on luotettava ja pitkä käyttöikä. Ovatko mallit kyseisen yrityksen tuottama on paljon halvempaa kuin tuotuja kollegansa. Suorituskykyä ja kestoa palvelun päätellen arvosteluja kuluttajien, Euroopan aggregaatit ovat käytännössä mitenkään huonompi. Lisäksi, pumput "Vodomet9raquo; ovat vähemmän herkkiä muutoksille jännite kuin tuotuja malleja. Plus yksikköä brändin kuluttajat ajattelevat ja ylläpitoa. Jotkut omistajat esikaupunkialueilla, vaikka korjaus omiin käsiinsä.

Se on myös hyvin suosittu pumput kaivoja. Upotettavat (jotkut parempia arvioita monet kuljettajien ovat yksiselitteiset) yksikkö "Vodoley9raquo; isäntiensä harvoin epäonnistuu. Saatavilla malleja tämän tuotemerkin Ukrainassa. Niiden tärkeimmät edut omistajien huviloita ja taloja pidetään tunteeton saastuneen veden ja pitkän käyttöiän. Hankintamenomalli "Aquarius" lähes kaksi kertaa halvempaa kuin ulkomaisten kanssa ja eivät hajoa ja on ominaista hyvä suorituskyky.

Suurin haitta tämän laitevalmistajan asiakkaat löytävät vain aika paljon painoa (yksiköitä ei liian helppo asentaa). Tässä tapauksessa, jossa pumppu "Vodoley9raquo; ovat erittäin epäluotettavia kaapeleita. Monet omistajat laitevalmistajan toivoi korvata "hatara köyden" jotain vakaampi.

Kuluttaja mielipide mallien Malysh9raquo;

Pumput tämän valmistajan on ansainnut hyvän arvion erityisesti juuri kuljettajien harjoittavat vihanneksia ja hedelmiä. Malli "Malysh9raquo; koska niin sanottu, että ne ovat kooltaan pieniä ja valtaa. Paine ne antavat eivät ole liian voimakas. Monet omistajat esikaupunkialueilla uskovat, että ne soveltuvat kasteluun on aivan täydellinen, mutta kaiken vesijärjestelmän kotona on parempi valita entistä tehokkaampia laitteita. By hyvä ominaisuus malleja tämän tuotemerkin poikkeuksetta puutarhurit sisältävät edullisia. Hinta Tällaisten tuotteiden harvoin yli 2500 r.

Kaikista tuotu tuotemerkkejä Venäjän markkinoilla, tämä on ehkä suosituin. Grundfos valmistaa pumppuja samanniminen yhtiö kasvit, jotka toimivat monissa maissa ympäri maailmaa. Tärkeimmät Näiden mallien etuja pidetään epäherkkä saastunut vesi, se on hyvin kevyt ja kun läsnä on kätevä kantokahva. Myös omistajat esikaupunkialueilla kehui pumppuja tuotemerkin, koska ne on varustettu erittäin pitkä sähköjohto (10 metriä). Pumpun automaattinen ohjaus Grundfos hyvin, joten päätellen arvostelut omistajien esikaupunkialueilla, laitteet voivat olla yksinkertaisesti korvaamaton. Ovatko mallit tämän valmistajan kalliimpaa kuin kotimainen, mutta silti pidetään laadukkaampia.

Laitteet tämä merkki on myös erilainen ole liian suuret mittasuhteet. Yksikköinä "Malysh9raquo, suosituin näistä pumpuista on ansainnut omistajat puutarhat ja hedelmätarhat. Kesäasukkaita puhua niitä riittävän luotettavina. Monet ihmiset ostavat pumput "Rodnik9raquo; lisäksi tärkeimmät ja tehokkaampia laitteita käytetään vain satunnaisesti. Esimerkiksi tämä versio uppoavaa öljypohja laitteet, mukaan omistajat esikaupunkialueilla, erinomainen lukien pumppaamiseen uuden kaivon, välillä puhdistaa hydraulisäiliöön, ja niin edelleen.

Malli "Pedrollo9raquo; - myös erittäin hyvä vaihtoehto laitteet, kuten pumput kuoppiin (upotus). Mitä parempi kuvan määrittää, se ei voi auttaa, mutta silti läsnä alapuolella kuva tämän nimenomaisen italialaista mallia, koska sen suosio on viime vuosina todella on lisääntynyt huomattavasti. Ovatko pumput Tämän valmistajan melko kalliita. Kuitenkin malleja tämän tuotemerkin pidetään yhtenä kuljettajien ja laadukkaampi kuin kotimainen. Päätellen arvostelut omistajat maa taloa ja jopa ammattilaisten mukana laitteiden ja palvelujen kaivot ja porausreiät, se on ehkä paras tähän mennessä leima. By Pedrollo pumput etuja muun muassa kuuluvat erittäin pitkä käyttöikä ja hyvä suorituskyky. Ainoa haittapuoli tällaisten mallien omistajien maalaistalot pidetään niiden kalleus.

Joten toivomme olemme vastanneet pääkysymys artikkelista: mikä on parempi, että uppopumppu hyvin? Epäpuhtaan veden pitäisi ostaa värähtelevä mallia. Erittäin puhdas hyvin paremmin laittaa keskipakoisvoiman. Pumpun ominaisuudet määritellään perhe tarvitsee veteen ja valitaan brändin korkeintaan mukaisesti niiden taloudelliset mahdollisuudet.

Miten valita pumppu

Vesihuolto kotona tai kastelu aluetta käytetään usein hyvin. Jos käytit pystyä hallitsemaan jopa kaulus ja ämpäri yksityiskodissa, ja nyt jopa maassa tällainen vaihtoehto ei ole tyytyväinen. Loppujen lopuksi saada kätevästi nykytasosta voidaan asettaa Kaivopumppua. Järjestelmä toimisi oikein, se on tarpeen valita oikeat varusteet. Mikään pelottava siitä, mutta meidän täytyy tietää muutamia asioita.

Tyyppisiä pumppuja ja niiden käyttöä kaivot

Menetelmän mukaisesti asentaa pumppujen tulevat pinnan ja veden alla, periaatteella työn - keskipako- ja tärinää. Ja upotettavat ja pinta on olemassa kahdenlaisia ​​malleja. Niin yleensä on neljä erilaista laitteita. Valita oikea pumppu hyvin, on välttämätöntä ymmärtää vahvuudet ja heikkoudet kunkin laitetyypin.

Pinta pumppu on houkutteleva asennuksen helppous ja liikkuvuuden. Itse laite on pinnalla, ja ainoastaan ​​letku upotetaan hyvin. Toinen kohta - edullinen, koska se ei ole tarpeen tehdä suljettu kotelo.

Pinta pumppu hyvin hyvin yksinkertaisesti pistokkeiden

Eduista huolimatta, voit käyttää pinta malleja matalista kaivoista. Suurin syvyys - 8 metriä, mutta vähemmän toivottavia. Tämä - tärkeimmät rajoitukset ja niiden pääasiallinen haitta. Toinen negatiivinen kohta - alhainen tehokkuus - ei enempää kuin 25%. Tämä on alhaisin luku joukossa kaikki pumput.

Miksi ei tehdä entistä tehokkaampia laitteita tämän tyypin? Erityispiirteiden takia ajosyklin nestettä, joka on nostettu syvältä tyydyttyneistä ilmakuplia (kavitaatio ilmiötä kutsutaan). Jos veden suuri määrä ilmakuplia päästä toimi elin, se palaa loppuun.

Voit kiertää ongelman käyttämällä ejektori, joka on rakennettu putkeen lasketaan kaivoon. Syvyys, jolla voidaan pumpata vettä pinta asennus ejektori, paljon enemmän - jopa 15 metriä, mutta tehokkuus on vielä vähemmän - noin 15%, mikä tarkoittaa, että sähkölaskut ovat suuria.

Upotettavat hyvin parhaimmillaan hyötysuhde on noin 45% keskimäärin - noin 35%. Otsikosta käy ilmi, että ne ovat veteen. Tämä on tärkein haaste - se on hyvä korjata, ja sitten seinän läpi kaivon putken tuoda taloon.

Krepjat upotettavat hyvin pumppu tyypillisesti ketjujen tai jäykkä pitohihnan (optimi - ruostumaton teräs). He takertuvat erityinen silmukka yläreunassa kotelon vapaa pää kiertyy tavoite, kuten se, että ennen ämpäri nostetaan. Tämän laitteen kanssa, tarvittaessa nostaa pintaan laitteita.

Sopiva menetelmä uppopumppu on hyvin

Yhtä tärkeää on valita aseman uppopumppu kaivossa. On tarpeen varmistaa, että pohja oli vähintään metrin (tai voit saada hiekkaa ja lietettä). Samalla on välttämätöntä, että kehon riitti vesikerroksen (pitää katsoa opetus, eri malleissa on erilaisia ​​vaatimuksia). Jos korkeus vesipatsaan kaivossa on pieni, se voi olla haaste. Vaikka on olemassa malleja, jotka mahdollistavat vaaka-asennukseen hyvin (esimerkiksi Aquario ASP).

Jotkut selitys taulukon. Mallit, joissa on erilaiset ominaisuudet on paljon suurempi kuin taulukossa on esitetty. Zdes redstavleny vain muutama, niin näet likimäärin välillä hintoja ja ominaisuuksia. Kuvauksessa pumppujen kuoppiin Aquarius seisoo suluissa indeksi malleja, osoittaa nostokorkeus suorituskyky on yhtäläinen. Jos pumppu "Kid" on indeksi pitkä johto muiden yhtäläisiä piirteitä.

Tärinän pumppaamiseen hyvin tapahtuu veden avulla kalvon tai männän avulla. Ne vuorotellen tyhjön, jolloin vesi imeytyy, se paineistetaan työntämällä se pistorasiaan. Tällaiset käyttömäärä aiheuttaa melko tuntuva tärinä koska tällaisia ​​laitteita kutsutaan tärisevä. Vibratory pumput voivat olla ulkoisia tai upoksissa tyyppi. Upotettavat vibratsionniki hiljaisempi - vesi vaimentaa melua ulkopuolella - meluisa laitteita.

Rakenne värähtelevän pumpun

Vibratsionnik - yksinkertainen laite, edullisia, on pieni koko ja keveys, kiitos mikä on hyvin liikkuva (paino - useita kiloja) ja se voidaan pumpata pieniä määriä - vaikka tynnyrissä alas, vain muistaa sammuttaa aikaa. Kaikki tämä on totta, mutta on monia haittoja:

 • Tärinä vaikuttaa haitallisesti pitkäikäisyys, kestävyys on pieni.
 • Vaatii laatua tarjonnan. Kun jännite laskee 160 V, suorituskyky laskee 2 kertaa, kasvaessa tehon kasvaessa, mutta ei ole yhtä kriittinen. Usein vaihtelut johtavat nopeutettua kulumista niin, että pari tärinä pumput hyvin ostaa stabilointiaine, voi olla helpoin rele.
 • Se ei siedä läsnäolo hiekkaa ja muita roskia pumpataan vettä. Järjestely on sellainen, että suodattimet on tulo ei ole asetettu, ja hankaavien hiukkasten läsnäolon avulla (jyvät) johtaa nopeasti käyttökelvottomaksi männän tai kalvon. Koska nämä suodattimet, sinun ei pitäisi käyttää hiekkaisilla mailla.

Tämä on virallinen tieto. Epävirallisesti käyttökokemukset, viittaavat siihen, että nämä pumput on vaihdettava usein - ne nopeasti sammua. Joten tällainen hyvä väliaikaisena ratkaisuna - satunnaiseen käyttöön maassa. Varmistaa vesi-asuintalo on parempi ottaa keskipakoisvoiman malliin.

Nämä aggregaatit pumppaus tapahtuu veden liikkeen takia keskiakseliin istutettu krylchatok- terät. Ne sijaitsevat työtilaan pumpun. Tämä kammio on täytetty vedellä. Pyörimisen aikana terien keskellä muodostaen alipaineen reunoilla - lisääntynyt. Tämä aiheuttaa veden pudota ja liikkua.

Se on keskipakopumppu varten hyvin ostaa useammin. Se on vähemmän herkkä läsnäolo hiekkaa veden syvyys työnsä enemmän. Negatiivisista - korkea hinta, mutta käyttöikä on paljon pidempi.

Järjestämisessä vettä hyvin, monet vesi pumpusta pumpataan paineakku (säiliö), ja siitä se on jo syötetään vedenlaskukohdan - nosturit tekniikkaa. Laita tämä ajaa ullakolla. Hän tarvitsi ratkaista kaksi ongelmaa kerralla:

 • Pidentää pumpun. Jos vesihuoltoa rakennettiin ilman varaaja, pumppu käynnistyy aina, kun talossa avaa hanan, aktivoitua laitteita, jotka tarvitsevat vettä. Usein nämä puolestaan ​​- vain pari sekuntia, ja jokaisen käynnistyksen - miinus eliniän. Jos on varastosäiliö, alhainen kulutus tulee siitä. Vedenpinta ohjataan float mekanismi. Se kuuluu pumppu vasta vedenpinta säiliössä saavuttaa kriittisen tason (asennuksen aikana).
 • Pidentää koko vesihuollon, mukaan lukien yhteys hänen laitteita. Tosiasia on, että jokainen alku pumpun - vesi-isku. Koska aktivointien lukumäärä päivässä satoja, kestoikä laitteiden järjestelmässä vähenee huomattavasti. Läsnä ollessa varaajan, kaikki takomalla sisäisen johdotuksen ja laitteet ovat liian kapeita - ne imeytyvät vesipatsas asemaan.

Kaavio vettä kaivosta pumppuun talon ja varaajan

Joten varastosäiliöön vedessä - hyödyllinen asia. Mikä olisi laajuus varaajan? Se riippuu virtaus (miten laskea kuvaamaan alla), ja laittaa 25 litraa ja 150 litraa, mutta suurempi marginaali, sen parempi - vähemmän pumppu käynnistyy. Lisäbonuksena asentaa varastosäiliö - tarjonta vettä sähkökatkoksessa.

Valinta teknisten ominaisuuksien

Päättää minkälaista pumppu hyvin voit laittaa - se on pienempi osa ongelmaa. Sitten täytyy valita valmistajalle, ja sitten - löytää sopiva malli, joka pystyy toimittamaan vettä oikea määrä vaaditulla paineella. Tämä on kaksi pääasiallista ominaisuutta valitessaan pumppu hyvin - suorituskykyä ja painetta.

Tarvittava kapasiteetti pumpun hyvin (merkitään tavallisesti Q, mitattuna l / s tai L / h, vähintään kuutiometreinä / h) lasketaan koostumuksesta järjestelmään. Se on tietty määrä hanat, wc, bidet, laitteet, joissa veden virtaus. Uskotaan vedenkulutuksen kaikille näille kuluttajille (yleensä - litraa sekunnissa). Kulutus voi kestää keskimäärin 0,2 l / s per piste, ja löytyy taulukosta.

Veden kulutus eri putkityökalusteisiin

Kun tähän lisätään luku varastossa "varmuuden vuoksi" ei ole tarpeen. Laskelmassa joten vahvistetut yli kaksinkertainen varastossa: tilannetta, jossa kaikki mukana oleva kulutuspaikoille samalla käytännössä eliminoitu. Suurin voit samanaikaisesti työskennellä puolet kuluttajista, ja sitten muutaman sekunnin, mutta todella - samalla käynnistyy vielä pienempi määrä pisteitä. Joten kanta on todella suuri, ja ei ole tarvetta lisätä sitä.

Pumpun pää (merkitty kirjaimella H, mitataan metreinä) - tämä on se määrä, jolla hän pystyy nostamaan vettä. Valittaessa pumppu hyvin sinun tarvitsee tietää:

 • Syvyys, jossa vesi nousee (pit suunnassa).
 • Kiipeä korkein kohta kulutuksesta. Läsnä ollessa akku on hänen korkeus, jos se ei ole - se on useimmiten hyvin sijoitettu sielut talossa.
 • Yhteensä nostokorkeus (Hgeo) pidetään summa kaivon syvyys ja taso, jolla korkein kohta kysyntää.
 • Etäisyys, jossa vesi on kuljettava (L) vaakasuoraan, mukaan lukien nostokorkeus korkein kohta.

Kaavan tarkka laskelma on monimutkainen, niin että valinta pumpun hyvin ovat yleensä yksinkertaista suoritusmuotoa. Yksi niistä - kuvassa.

Laskentakaava pumppupää

Mukaan löydetty numeron, ja valitaan pumpun paine hyvin.

Valikoima grafiikan suorituskykyä malli

Kun olet päättänyt painetta ja suorituskykyä, se on tarpeen valita mallin. Tämä tapahtuu kuvaajan kuvaa määrityksiä (katso kuva alla).

Esimerkki graafinen ominaisuudet pumput

Nämä kartat ovat erittelyissä. Löydät siitä koordinaattiakseliston ovat arvoja, joita aikaisemmin laskettu löytää leikkauspiste tasossa. Olisi sijaitsee keskellä kaavion (kuvassa tällä alalla on väriltään harmaa-harmaa), sitten pumppu toimii normaalissa tilassa, joka takaa pitkän käyttöiän. Mitä jos piste on ulkopuolella halutulta alueelta? Etsi toinen malli tämän teidän tapauksessa ei ole sopiva.

Piste löytyi, hän joutui keskelle osana esitystä. Sitten tulevat siihen pisteeseen kuvaajan - tämä on teidän pumpun malli (niiden allekirjoittamista). Mitä jos fit useampia malleja? Tämä tapahtuu, jos piste on suunnilleen keskellä välillä kuvaajat. Ota yksi joiden ominaisuudet ovat mainitusta seikasta.

Mitä etsiä valitessaan pumppu hyvin

Lisäksi teknisten parametrien ja pumpun tyypistä, sinun täytyy kiinnittää huomiota useita muita muuttujia:

 • Erittäin toivottavaa suojaa joutokäynti. Tämä on tilanne, kun pumppu on käynnissä eikä vettä. Sellaisina hetkinä usein aiheuttaa murtumia, pään joskus heikkenee, ilman "imetään" jne Tässä tapauksessa on tarpeen sisällyttää pumpun palvelukeskuksessa, se voidaan reanimated.
 • Läsnäolo tai kyky jälkiasennus float anturi (kutsua sitä jopa "sammakko"). Tämä on pieni päärynä suljettu, on kiinnitetty runkoon pala kaapelin. Anturi kelluu vedessä. Kun se putoaa tietyn pisteen alapuolelle, pumppu on kytketty pois päältä. Hän laittaa Kun kennon nousee ylöspäin (jos venttiilit ovat auki). Tämä on muuten toinen plus piiri varaaja - suojaamisen pumpun aktivoituu sinun ei tarvitse odottaa vuoroaan, voit nauttia vettä, joka on tankissa. Sammuta pumppu, et edes huomaa.

Yksi vaihtoehdoista järjestelmän uppopumppu reilusti

Valitsemalla pumppu hyvin tähän voidaan pitää täydellisenä. Ei ole helppo asia, mutta meidän on pidettävä kirjaa kaikista näistä kohdista. Sitten työvälineiden tulee olemaan pitkä ja ilman ongelmia.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

37 + = 45