Uuni lämmitys vesikierto jatkuvalla polttaminen

Parhaat pitkän polttava kuumennusuunin, jossa on vesikierto Kotelo

Yhdistäminen akun

Perinteinen liesi lämmitys kaikkine eduista voi ratkaista useita vakavia ongelmia. Työn minimointiin nämä "haitoista" ja halu luoda mukavin ehdot varmistivat syntymistä lämmityksen uunit pitkä palava vesi piiri kotiin. Samantapaisia ​​malleja on esitetty lopputuotteita eri valmistajien sekä uunit ja kattilat, loi omin käsin.

Kiinnittää huomiota! Yleismies yrittää muodostaa veden lämmitykseen jopa takka. Suosio nämä laitteet voidaan helposti selittää - niiden avulla voit säästää polttoainetta ja luoda optimaalinen lämpötila kotona. Kun lämmitys talossa on osallistunut paitsi uunirungossa, mutta myös lämmönsiirtonesteen.

Jatkuva poltto mukaisen uunin toimintaperiaate on samanlainen kuin kiinteän polttoaineen kattilan. Ytimessä niiden toiminnan on pyrolyysin periaate. Käytettäessä palaminen ei tapahdu ainoastaan ​​polttoainetta, mutta myös palavia kaasuja syntyy. Tuloksena on pidempi ja polttoaineen yksi kieleke, ja suurin tehokkuus puu-uunissa.

Rakenteellisesti rauta pitkä polttaminen uunissa muodostuu kahden kammion koteloon. In suitsevaista kammion kiinteää polttoainetta, ja muut kaasut poltetaan. Palamistuotteita pudota arinan läpi tuhkatilaan. Vuonna yksinkertaisin malli on tuhkaluukkua ja ilmansäätimellä - enemmän se on auki, sitä enemmän polttava polttopuut.

Polttoaine ladataan uunin läpi oven. Mallit akseli tyyppi käynnissä pellettejä tai hiiltä, ​​voidaan varustaa automaattisella polttoaineen syöttöjärjestelmä. Cast kuumennusuunissa kanssa, pelletit, hiili, turve ja sahanpurua.

On monia yksiköistä:

 • Ajanvaraus - Lämmitys, Ilmastointi, universaali ruoanlaittoon.
 • Mukaan tyypin polttoainetta.
 • Jonka materiaali - teräksen, valuraudan, tiili, yhdistettynä.

Kaasuntuottolaite uunissa on useita erityispiirteitä:

 • Taloutta. Yhdeltä välilehdeltä polttoaineen uuni toimii noin 12 tuntia.
 • Kompaktit mitat.
 • Korkea hyötysuhde - noin 85%.
 • Säätömahdollisuus palamisnopeus.
 • Kyky käyttää erilaisia ​​polttoaineita.
 • Helppo kytkeä vesikiertoon.

Näyttäisi siltä, ​​että valinta sen puolesta kaasu-uunit ilmeinen. Mutta ennen asentamista tällaista mallia, on tarpeen arvioida useita vivahteita:

 • Olennaiset vaatimukset järjestely savupiippu.
 • Suurella todennäköisyydellä kondenssiveden muodostumista seinille savupiippu.
 • Manuaalinen säätö, joka vie hieman totuttelua. Vain tässä tapauksessa on mahdollista saavuttaa kaikki edellä mainitut edut.
 • Voit käyttää erityyppisiä polttoaineen, mutta on olemassa useita vaatimuksia, joiden rikkominen voi johtaa lämpöä heikkeneminen.

Huolimatta runsaasti teollisten mallien kaasun-uunit usein he aikovat suunnitella omiin käsiinsä. Kotitekoinen versio, sovelletaan kaikkia sääntöjä kiukaan valmistus ei ole huonompi valmiiseen suunnitteluun. Tärkein ero tavanomaisesta kaasuttimen uunin - on läsnä kaksi polttokammioiden. Loput valmistusprosessi ei ole merkittävästi erilainen.

Kotelo voidaan hitsata tavanomaisesta metallilevystä. Hyvä materiaali voi tässä tapauksessa olla tavallinen metalli tynnyri haluttuun tilavuuteen. Koska kotelo on liitetty teräsputken, joka on osa säätö. Välillä kaksi kammiota, joita erottaa arina. Kytkeä vesikiertoon on asennettava lämmönvaihtimen. Suojella rakenne tulenkestävästä pinnasta on peitetty maalilla.

Pelletti liesi - eräänlainen kaasua kehittävä laitteita. Se on suunniteltu toimimaan pelletit - puu pellettejä. Toisin tällaisia ​​uuneja - ladattavissa bunkkeripolttoaineen. Suurin hyöty tällaisten mallit - korkea automaatioaste. Rehupellettejä tehty burn-kautta itsesäätyvä pneumaattinen tai ruuvi tyyppisiä laitteita. Säännellä ei vain voi polttoaineensyötön, vaan myös toimintatapoja.

Lämminvesivaraaja on valmistettu teräksestä kestää korkeita lämpötiloja ja syövyttäviä ympäristöjä. Mitoista säiliön ei ole mitään rajaa. Itse asiassa ne riipu pelkästään mitat valurautakamiina. Yleistä järjestelmää kuuman veden säiliö on yhdistetyt putket. Se voidaan asentaa kahdella tavalla - niin lähellä kuin mahdollista savupiippuun tai risteyksessä palotilan savupiippuun.

Tuottavasta uunin osoittautuneet tehokkaaksi lämmitin ja kytkemättä vesikierto. Edellyttäen voima oikeiden kone hän nauttia lämmöstä ja mukavuutta. Kulloisenkin käyttöolosuhteissa, voit valita mallin yhdistettynä liesi ja uuni. Näiden monipuolisten laitteita.

Yleensä käytön aikana kaasutusuunin voi tehdä ilman ylimääräistä vettä piiri. Toisaalta, yhteys tarjoavat mukavan ympäristön käyttöön kahden eri lämpöverkkojen - uunilaitteisto, ja jäähdytin nestemäisen jäähdytysaineen.

Toisin kuin tiili uuneissa vesi, joka on kytketty rauta rakenne ei ole ongelmia. Lämmönvaihdin on asennettu uunin yläpuolella. Tällaiset paita taipuu ympärillä tulipesässä, joka tarjoaa veden lämmittämiseen. Lämmönsiirtoneste kiertää putket ja lämpöpatterit, joten lämmitys Country House tehokkaampi. Kuten näette, valurauta uunien paremmasta käytöstä vesikierto. Samalla, kokemus on osoittanut, että suunnittelussa lämmönvaihtimen tiili on parempi olla rakentaa. Tämä johtuu paitsi monimutkaisuus asennus, mutta myös useita vivahteita, pudota jo parhaillaan hyväksikäytön.

Asennus kaasun-uunit, itse asiassa pienentää niiden asentamisesta valittuun paikkaan ja yhteys savupiippuun. Teolliset mallit ovat helpottavat säädettävät jalat asennusta. asennus ominaisuus on yhdistetty savupiippuun. Ulosmeno tällaiset mallit ovat yleensä takaosassa. Saat kätevästi yhteyden kanavan uunin savun keräämisen asentanut lähes vasten seinää.

Puinen talo voi olla syynä lisääntynyt palovaaran. Riskien minimoimiseksi pitäisi suojata puurakenteet kanssa tulenkestäviä aineita.

Ominaisuus kaasu-uunit on kyky integroida ne olemassa olevaan lämmitysjärjestelmään. Oletetaan itsenäinen verkko perustuu kaasulla tai sähköllä kattila. Se voidaan integroida helposti kiinteän vesikierto uunissa tai kuumaa vettä säiliöstä. Tämä integraatio tarjoaa vaihtoehtoisen lämmönlähde, jos pääasiallinen polttoaine kattilan, mistä tahansa syystä, ei ole käytettävissä.

Mielenkiintoinen, mutta nykyinen malleja uunin tuotanto on niin monia, joiden avulla voimme ratkaista ongelmia, kuten suunnittelu. Markkinoilla voit poimia jopa takka vesikierto vaikeuksitta. Kuten teollisuuden takka toimii samalla tavalla kuin tavanomainen kaasutin, jossa on integroitu lämmönvaihdin. Mutta kun sen ulkomuoto täysin simuloida klassinen takka.

Lämmitys Country House sopivaa kaasua tuottavien uunissa jatkuvaa palamista. Käyttävät työssään erityyppisten polttoaineiden, hyvin integroitu tahansa järjestelmään ja erilaisia ​​suunnittelu-, ne pystyvät ratkaisemaan melkein kaikki ongelmat liittyvät tarjoaa viihtyisän ympäristön kotona ja kuumaa vettä.

Kaikki uunit kotiin puun vesikierto pitkä polttava

Uunien pidetään usein pelkästään ylimääräisenä lämmönlähteenä. Moderni uunit kotiin puun vettä piiri on suunniteltu jatkuvaan poltto täysi lämmitys kotelo. Muutoksen vuoksi sisäisessä rakenteessa ja rakenne pidentyneen toiminnan yksi välilehti ja tehokkuutta.

Ominaisuuksista uuneissa ääriviivat

uunilaitteisto, jossa on vesikierto on useita tärkeitä eroja verrattuna tavanomaisiin Ilmalämmitys lämmittimet:

 • Toimintaperiaate - uunin mahdollisimman tehokkaasti käyttämällä prosessi kaasutuksen tai pyrolyysin. Palaminen tulipesässä tapahtuu rajallinen hapen ja lämpötilassa yli 200 ° C: ssa Kiinteän polttoaineen tällaisissa olosuhteissa hitaasti smolders, allokoidaan tarvittava määrä lämpöä ja hiilidioksidia afterburned erityisessä tulipesäosa.

Siinä huoneessa, jossa lämmitin, konvektio suoritetaan - ilman lämmitys. Ilma kuumennetaan kuumentamalla rakenteen seiniä. Yhdistettävää huonetta lämmitetään yhdistämällä nesteen lämmitysjärjestelmä.

Tyyppisiä kytketty lämmitysjärjestelmien

Uunit vedellä piiri on tarkoitettu liitettäväksi olemassa olevaan tai luo rakennuksen lämmitysjärjestelmän, jäähdytin-tyyppi. Kytkeä jäähdyttimen, kaksi yhteyttä rungossa: toimittamisesta ja palauttamisesta jäähdytysnestettä.

 • Nestekierron tyyppi:

 1. Uunien toimii menetelmiä luonnollisia kierron nestettä. Ulkoasu sopii pienille rakennusten 1-2 lattiamalli.

Suljetuissa järjestelmissä järjestelmän sisällä on paineistettu, jotka vaikuttavat vesivaipan tai kela, joka sijaitsee uunin sisällä. Jos kuorma ylittää sallitun - tämä johtaa muodonmuutos lämmönvaihdin ja itse uunin.

Uunin laitteita, joissa on vettä piiri voidaan asentaa suljettuun tyyppinen järjestelmä, mutta on huolehdittava siitä, että kuormitus ei ylitä parametrit sallitut ja asennetaan paisuntasäiliö.

Miten valita liesi vesikierto ja pitkä polttava

Valinta uuni vesikierto riippuu ominaisuuksista rakennuksen lämmitettävän, tarvittavat parametrit laitteen. Valinnasta mallien vaikuttavat useat tekijät:

 • Tuottavuus - parametrit lasketaan kaavalla 1 kW = 10 m. Tarkat laskelmat tehdä rakentamisen jälkeen analyysi lämpöä.

Lämmittää rakennusta ajoittain tarvitset liesi mahdollisuus käyttää pakkasnestettä. Tästä ominaisuus valmistajat ilmoittavat käyttöohjeita.

Parhaita malleja kuluttajien saatavilla: Ermak-Termo Aqua, Termofor tulipalon B akku, Stoker Garden.

Arvostelua jatkuvan palamisen uunit vesi lämmityspiiri

Kuten luokitukset, veden lämmitys jatkuvalla poltto uunissa, se on varteenotettava vaihtoehto, jossa useita etuja:

 1. Taloudellinen kulutus polttopuuta.

Pääsääntöisesti kiuas asennetaan maalaistalot pieni alue, jossa useita huoneita erotettu väliseinillä ja sijaitsevat eri kerroksissa. Uunien on pienikokoinen ja helppo asentaa.

Kuinka tehokas veden lämmitys

Asuinrakennuksen pienten ja keskisuurten lämmitetty alue, ei ongelmia lämmitetään uunissa, jossa on vesikierto. Itse asiassa, kelan tai lämmittimen vesivaippa on samat kiinteän polttoaineen kattilan. Käytössä lämmitysteho vaikuttaa toimivaltaisten ulkoasu ja patterien.

Mahdolliset toimintahäiriöt

Asiakkaiden arviot auttavat saat käsityksen yleisimmistä ongelmista toiminnassa puututaan kuluttajien:

 • Osittain lämmönsiirto - syy on siinä, uunissa tai virheellisestä toiminnasta tai puun, jonka kosteuspitoisuus on yli 20-25%. Poltettaessa kostea puu, mene kaasu sukupolvi tila ei ole mahdollista. Sen sijaan, että lämpöä, kosteaa puuta poltettaessa antaa pois savua.

Uunit jatkuva poltto kiinteää polttoainetta, jonka veden piiri, alkaa lämmön perusteellisesti 15-20 minuuttia normaalissa tilassa. Vasta sen jälkeen, kun lämpötila ylittää 200 ° C: ssa, muutetaan kaasutus tilassa, sitten kansi läppää 70-80%.

Takuuaika valmistajan toimittamat 2-5 vuotta riippuen brändi laitteiden ja tarvikkeiden. Valurauta uunien on taatusti ovat työskennelleet yli 20-25 vuotta. Steel vaatii korjausta 5-8 vuoden kuluttua.

Tehon laskeminen ja lämpötila lämmintä vettä lattialle

Laskin valitaan voimakattilan

Laskin määrää laskettaessa jäähdyttimen osat

Laskin laskea lämmintä vettä putken materiaalia kerros

Lämpöhäviöiden ja lähtö kattilan

Laskelma lämmityksen, riippuen polttoaineen

Laskin paisuntasäiliön laskentaa varten tilavuus

Laskin lämmitys ja sähkö kattilan FREH

Kustannukset lämmityskattiloiden ja lämpöpumppujen

Kalyakulyator laskenta valinta Teplopushki

Valitseminen tehosovittimen

Wood Suomi uunit

Miten valita polttavan uunin kotiin pitkä puu

Salainen lämmitys uunit polttamalla puuta laajennetun

Uuni takka Angara Aqua vesikierto Meta

Puuliesien lämmittämiseen omakotitalon kanssa vesikierto

Liesi lämmönvaihdin - miten kuuman veden lämmitys uunista

Sivusto "Independent Heat" keräsi eniten ajantasaista tietoa nykyaikaisia ​​lämmitysjärjestelmiin. Ongelmat valinnan lämmityskattiloiden, uunit, takat, asennus lattialämmitys, paneeli lämmittimet ja asennus radiatan.

pitkä uuni vesikierto

Tehokkaaseen lämmityksen ja toimittaa kuumaa vettä omakotitalon usein pitkiä polttamalla uunissa. Sitä voi ostaa lopullisessa täytetyn lomakkeen tai tehdä omiin käsiinsä.

Toimintaperiaate perustuu liesi monivaiheinen palaminen. Kun sen toiminta käyttää suuri määrä polttoainetta (polttopuut) samanaikaisesti, koska vähintään happea ja polttoaineen poltetaan välittömästi, mutta alkaa smolder. Tuotettu poltettaessa puuta polttoaine poltetaan kaasua kierrätetään, syöttämällä happea (ilmaa) osaksi erityinen osastoon. Tällaiset uunit kutsutaan myös kaasun generaattori, koska polttoaine muodostaa savukaasun itse.

Esimerkki: Solid versio "Teplodar" voidaan liittää jo toimivassa järjestelmässä veden lämmitys tilat erityisen muodon, toisin kuin tiili uuneissa on vain tarpeen muuttaa laitteiston (esim., keskitetyn kattilan polttoaineen syöttö). Lisäksi tällaisessa uunissa voi olla osa omakotitalon sisustus ja korostetaan valittua sisustus.

Edut jatkuva poltto uunit

Yksi tunnettujen valmistajien pitkä polttava uunit vesi piiri on Yhtiö "Teplodar". Perustuu vuosien kokemus valmistus lämmityslaitteet, yritys tuottaa monenlaisia ​​tuotteita.

 • Lisääntyneen itsenäisyyden. Työ uunin on riippumaton tärkein syöttökaasun tai sähköä.
 • Taloutta. Pääasiallinen polttoaine pilkotaan (saatavissa ja halpoja suoritusmuodossa) on pieni virtausnopeus 10 tuntia välilehti.
 • Johtuen kahden kanavan järjestelmässä uudelleenpoltto uunin hyötysuhde on 85%.
 • Mahdollisuus käyttää muita polttoaineita (hiili, tikkuja, siruja, briketit).
 • Moodissa on jaettu kahteen tyyppiin: intensiivinen (nopeaa lämpimässä huoneessa) ja taloudellinen (säilyttää lämpöä huoneeseen).
 • Kompakti koko, luotettavuus, kestävyys ja käytön helppous.
 • Asennuksen helppous.
 • Helppo kytkeä omin käsin vesikiertoon kotiin lämmitysjärjestelmä.
 • Voit käyttää suuria tukkeja vastaavasti ei tarvitse usein pilkkoa puuta.

Uunien lämpö Teplodar vesikierto valmistettu käyttämällä kehittyneitä laadunvalvonta teknologiaa ja noudattaa kaikkia turvallisuusmääräyksiä. Maksimikapasiteetti kuumennetun tila voi olla 300 m3. Uunit Teplodar voidaan helposti soveltaa erilaisia ​​kodin lämmitys, kylpyammeet, autotallin tai liiketoiminnan laajentamista, kasvihuone. Heidän ominaisuus on mahdollisuus ruoanlaitto - niissä on valurautaa laatoitettu pinta.

Huolimatta laajemmille markkinoille valmiita tuotteita, liesien riittävän usein kerätä itse. Tärkein etu rakentaa omin käsin Ne ovat alhaiset rahoituskustannukset, koska myymälävarkaus on voinut tavattoman kalliiksi.

Sinun täytyy valmistautua etukäteen liesi piiri ja kaikki tarvittavat materiaalit.

Suunnittelu uunin oven uuniin on monimutkaisin, suhteen elementin valmistamiseksi. Olisi laadullisesti suorittaa on hyvä lukko suljetaan tiiviisti eikä tuota palamistuotteita ja lämpöä. Oven rakenne täytyy tehdä ylimääräinen paineilmaventtiili, pitkä palaminen tapahtuu matalalla ilmansyöttö. Suurempi uunin ovi, sitä suurempi on puuta voidaan käyttää.

Sitten täytyy kokki metallilevystä laatikko kokoa haluat, yhdessä tasossa lisätä lukitusrengasta (korkeus 5-10 cm.), Niin, että ovi ei johda eikä loimi kuumennettaessa. Top-box leikataan suorakaiteen muotoinen reikä savupiippuun. Hitsattu yksi kaulus on suurempi halkaisija kuin piipun, väliseen rakoon on täytetty savella (savi muodostaa lukko).

Jos uuni on tarkoitus käyttää kylvyssä, voit lisätä yläreunan pitää kiviä.

Variantti metallitynnyrissä uunin

Kuten variantti jatkuva poltto uunissa tekemät käsin, voi olla vettä piiri sen rakentamiseen. Sillä se tarvitsee paksuseinäinen terästä tynnyri 200 l., Pelti, halkaisijaltaan erikokoisten putkien ja muita työkaluja. Yläkansi rumpu on leikattu, hitsattu seinän hormi on asennettu pellin sisään.

Tiivistää ilmaa putken halkaisijaltaan pieni suljettu kannella, joka kykenee piippua alas. Läppä putket tehdä, ja koko rakenne on sijoitettu rumpuun putkeen ylöspäin. Cut-off alussa tynnyrin kannen varustettu kahvat ja kahvat. Kuormatun puun ylhäältä, palamistuotteet poistetaan kautta savupiippu.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 1 = 1