Uuni suljettu liesi

Mikä sulki kiukaan kylpy on parasta valita

Höyry hoitoja kuten monet. Tämä artikkeli puhuu erityispiirteet Venäläinen kylpylä tai käyttää niiden uuneissa. Tunnetuin suunnittelua pidetään tiili lämmitin. Sen suunnittelu on ominaista paksut seinät ja se, että uunin hänen leviämisen tulenkestävien, tulenkestävä tiili.

Suljettu liesi - miten se toimii

Ennen kuin ryhdytään miten sulatuslaadun on rakennettu suljettu liesi kädet, sinun täytyy ymmärtää, että sama on venäläinen höyrysauna.

Toisin kuin kylpyhuone kuiva höyry - ne ovat eri parametreja ilmaa. Kylvyssä on lisääntynyt kosteus on alueella 50-70% lämpötilassa 45-70 astetta. Niin suuri ero voi olla siitä syystä, että kaikilla ihmisillä on erilaiset mieltymykset, mutta on olemassa joitakin järjestelmiä Venäjän kylvyssä. Tyypillisesti paistatella kävijät tulevat, kun ilma oli 45 astetta, ja kaatamalla vettä kiville korkeammissa lämpötiloissa.

Tämä tila on, tietenkin, muodostettiin siitä syystä, että kylpyammeet kuumennettiin kivi uunissa malleja, ja muita tapoja lämmetä ei ollut saatavilla. Tulosten mukaan tutkijoiden, että näitä indikaattoreita osaltaan parantaa terveyttä. Ja nyt tiiliuunissa pidetään paras vaihtoehto kylpyyn. Kaikki eivät kuitenkaan siihen varaa, ja siksi kysytyin metalli yksiköissä, joissa on valtava joukko.

Ne on esitetty eri suoritusmuodoissa ja hinta luokkaan. Monet heistä ovat avoimen liesi, minkä vuoksi kalliot ovat kosketuksissa ilman kanssa jatkuvasti. Ne ovat Venäjän kylvyt eivät sovellu, koska ne eivät voi tarjota haluttu tila. Suuri lämmönsiirtopinta metallikoteloa johtaa siihen, että ilma on merkittävästi tulistetun.

Avoimen lämmitintä ei salli saada höyry edellyttämässä kunnossa - sen tulisi olla korkea lämpötila ja koostuvat pieniä pisaroita. Se oli nimeltään "kevyt", koska käytyään höyrysauna ei ole kipua pään, ja kropassa helppoa. Tällainen muodostuu höyryä, jos lämmitin on auki. Hän osoittautuu raskas ja märkä, sitten hän on päänsärky. Näin ollen, edullisesti uunissa kylpy, jossa on suljettu ulkovaippa.

Totuus ja metalli uunissa voi olla läsnä Venäjän höyrysauna. Mielellään hän oli paitsi ulkona, mutta myös suljettu sisäinen lämmitin joilla on suuri tilavuus. Jos koneen suunnittelu on sellainen, että kivet kuumennetaan 500 astetta, ja joskus jopa suurempi, kun taas lämmitin ei avata enemmän kuin 200-250 astetta. Jos vettä on muodostettu kuumennetun pinnan kevyt, oleellisesti läpinäkyvä paria, joka puhaltaa ja arvostavat venäläinen sauna.

Tarve suojaseinä

Lisäksi se vie suljettua tyyppiä lämmitin, on tärkeä ja vaikea säteilysuojauksen virtoja metalli seinät. Jotkut valmistajat luoda kahden metallin kuoria, vähentää konvektio ympärille koteloon.

Samassa tarkoituksessa voidaan käyttää ja kohtaa luonnon mineraaleja. Näitä uuneja tarjoavat monet yritykset, valmistajat, mutta luonnollisena viimeistely on erittäin kallis tuote ei voi kutsua halpaa.

Vähennä säteily metallikotelo ja voi olla omillaan. Tätä tarkoitusta varten on tarpeen tehdä tiili näytön hänen ympärillään. Edelleen mahdollista säätää asteen vaikutus lämpöenergian, on välttämätöntä suorittaa tuuletusaukoista ovet. Katso myös: "Miten saada näytön kylpylässä uunin - vaihtoehtoja ja ratkaisuja asiantuntija."

Toinen tapa vähentää lämmönsiirron seinien puutavaran - laittaa sisälle uunin tulenkestävän (SHA tai SHA-8-5) tiilet. Voit tehdä tämän, sinun täytyy olla huomattava määrä. Se ei ole suositeltavaa käyttää sementtilietettä koska se murenee. On tapa käyttää fireclay "kuivia".

Munivia tiiliä ilman niiden ratkaisu on tarpeen karsia muodostaen lukon yhteydelle. Ne voidaan sijoittaa paareilla tai pystyssä, riippuen siitä, miten se on helpompaa antaa heille uuniin. On tärkeää käyttää kapasiteettia kivet, muuten joudut odottamaan kauan parin.

Näin ollen, halutun höyryn ilmakehässä Venäjän edellyttää suljettua tyyppiä lämmitin ja lämmöntuotto mykistetty, joka ulottuu kotelosta. Mutta uunin malleja, joita voidaan käyttää höyrysauna, pieni, ja suurin osa malleista myynnissä, soveltuvat vain saunan, jossa ilma on kuivaa ja kuumaa. Siksi valita suljetussa uunissa lämmitin ratkaista venäläinen sauna.

Suojattu lämmitin suorituskyky riippuu siitä, onko se seinämistä eristetty yksikön, ja ilmastointi on höyrysauna. Mitä nämä luvut ovat parempia, sitä voimakkaampi lämmittää kiviä. Kuitenkin tässä tapauksessa on ongelma, miten toimittaa vettä kivet.

Saadakseen höyryn laitteen sisällä varustaa letku, jossa on aukkoja. Ulkopuolella kiinnitetty lasisuppilolle ja kaadetaan tai vettä. Se virtaa putken läpi alas yksikkö. Tällaista laitetta kutsutaan kuumailmapuhaltimella. Sen nimen johtui siitä, että vapautuva höyry lähtee kovaa ääntä muistuttava ammuttu.

Kun käytetään tätä laitetta olisi ei rajoitu yhteen putkeen - se on parempi tehdä pohjaan haarautunut versio, joka nesteen jakamiseksi tasaisesti liesi ja johtaa hänet kaikkein lämmitetty alueilla.

Metallisten yksikköä kylpyammeet

Jos kysymys on mitä parhaiten uunin kylpyamme suljettu liesi, on syytä puhua suosituin ja testatut tuotteet. Ne ovat läsnä linjat seuraavilta valmistajilta: Volcano, Teplodar, Termofor (lue: "Miten valita ja asentaa Vulcan kiukaan kylvyn"). Lisäksi on olemassa laitteita suljetun tyyppinen lämmitin suomalaisia ​​yrityksiä.

Tuota metallia uunit Venäläinen kylpylä seuraavat yritykset:

Valmistajat, jotka ovat neljän parhaan, ovat jo ansainneet positiivinen maine - asiakkaat puhua niistä luotettavana valmistaja.

Mitä muita yrityksiä, niiden tuotteita voidaan jakaa kahteen tyyppiin: metallituotteet ja valurautakamiina kanssa suljettua tyyppiä. Instruments valurautaa, valmistetaan seuraavia merkkejä: Kalita, Sudarushka ja Svarozhich. Mutta on syytä huomata, että tuotteet tuotemerkin Sudarushka valurautaa yksinomaan uuniin ja vesisäiliö ja säiliö kiviä ovat terästä. Mutta koska perusta tulipesässä on uunissa, niin malli voi johtua valurauta tuotteita. Katso myös: "Uunin saunan Sudarushka - Tiedot, ominaisuudet, toimintaa koskevat säännöt."

Nämä aggregaatit ovat ruostumatonta terästä 4,6 millimetrin paksuinen, kromipitoisuus siinä on 17%. Uunin ja säiliön kiviä vähentää hitsien on muodostettu meistämällä ja taivuttamalla. Vahvistaakseen uunin seinän käytetään erityistä kylkiluut, ja parantaa kiukaan ja vähentää kuormitusta pohjassa tehdä siitä pyöristetty muoto.

Liekki ei kuulu hormin, uuni on asennettu liekki jakaja. Kanava on taivutettu savupiipun tavoitteena on tehokkaampi käyttö energian peräisin polttoaineiden poltosta. Seurauksena savukaasut ympäröivät säiliön täytettäviksi kivillä ympärillä, mikä johtaa kuumennuksen niiden laatua.

Sääntelemiseksi toimintaa on laitteen päällä on kahva, joka muuttuu sijainnin, termostaatti venttiili. Kun rako on auki, on intensiivinen lämmitys huoneen, ja jos se on kiinni - kiviä.

Tällaisia ​​uuneja Suojattu kylvyt sisälle asennetaan höyrystimien, nimittäin - järjestelmä, joka koostuu putkista, joissa on reikiä, jotka ovat lämmittimen. Vesi joka tulee takaisin, joutuu äärimmäisen kuumia kiviä, ja sitten jaetaan laajalla alueella, koska läsnä reikiä.

Vesi alkaa haihtua, putoaminen kuumille kiville. Höyryä, joka on muodostunut, ryntää ohittaen kiviä kohti ulostuloaukkoa, yläpuolella. Tämän seurauksena höyry jaetaan pienistä hiukkasista, enemmän lämpenee ja muuttuu lähes läpinäkyvä.

Tämä yritys on markkinoilla viisi riviä. Neljä niistä - varten kylpyammeet erikokoisia: Sotši, Jalta, Gelendzhik, Anapa. Saat ammattitaitoista palvelua tarjotaan "Cherepovets masuunin." Tuoteominaisuudet IziStim lämmitin on suljettu sivuovi on suunniteltu helppoa ylläpitoa lämmitysjärjestelmästä. Se voi olla vasemmalle tai oikealle, niin tilaus on syytä keskustella tästä asiasta.

Uunit ovat saatavilla joko suojaa tiili näytön, tai vuorattu laatoiksi kiemurteleva tai vuolukiveä. Teknisten parametrien eri mallia eroavat. Ne, joilla on vuoraus, tunnettu siitä, että suuri koko ja paino, samoin kuin merkittäviä kustannuksia. Massa pintamateriaalin pääsee 250 kiloa.

Kuten suljettu lämmitin kylpyyn, joka on "Sotši", "Gelenjik" ja "Anapa" sisällä on sama laite. Ne eroavat toisistaan ​​kapasiteettia, ja näin ollen ovat sopivia höyryn erikokoisia. Muutoksia yhdellä rivillä on eroja siinä osastossa koot kiviä, ja tältä pohjalta, lämpöinertian uunin.

Mitä suurempi määrä kiviä, sitä pidempään lämpenee höyrysauna, mutta samalla sen avulla voit saada enemmän höyryä. Sen inertia on ihanteellinen myös kuivaushöyryn, koska kalliot pitkään antanut syntyvä lämpö.

Uusi keskuudessa IziStrim linja - "Jalta" on toinen rakenne, joka on eräänlainen uunin verkkoon. Mutta se on erittäin epätyypillisten: suljettu sisäinen lämmitin puolilla savupiipun, joka ympäröi avoin ja tuuletettu liesi.

Tämä muotoilu mahdollistaa suojata säteilyä, luomatta massiivista näyttöä tai kalliita verhous, ja samalla saada helppo ja hyvä pari. Näin ollen, uunin "IziStim" riviltä "Jaltan" on hyvin Venäjän kylpyjä. Katso myös: "Mikä on uunissa kylpy Ermak parempi kokemus: valinta esimerkkejä."

Kuluttajien arviot Uunien IziStim:

 1. Kun ensimmäinen meni höyrysauna, se oli tiili uunissa kylpy, jossa on suljettu uuni. Jälkeen päätti rakentaa kodin sauna valinneet IziStrim uuniin. Paria kauniita, puuttuvat kaksi välilehteä kiinteää polttoainetta. Höyrykanuuna on erinomainen. Negatiivit - Hot säätönuppi. Pidä lämpötila noin 55 astetta.
 2. Aseta sulatuslaadun Anapa tiili viilu. Kesällä lämpötila tarvitaan noin puoli tuntia talvella - kolme tuntia myöhemmin. Kylpy koko 30 neliömetriä. Kun laite lämpenee, se alkaa veden lämmittämiseen säiliössä 100 litraa.
 3. Pidän malli IziStim Sotši. Kirjanmerkki isoja kiviä, mutta voit luoda erilaisia ​​höyryä. Avaamalla ja sulkemalla venttiili, on mahdollista saada kuiva ja kuuma höyry, märkä ja viileä. Ja koska Bath minulla on kaupallinen, voi huolehtia eri asiakkaille.

Nämä yksiköt valmistetaan venäläisen "Inzhkomtsentr WSC." Enchantress - ei ole ainoa kokoonpanolla, yritys tuotti myös valurauta tuotteita Kalita ja valuterästä Sudarushka.

Enchantress on valmistettu kuumuutta kestävästä teräksestä AISI 439. Niiden ulkopuolella koristella fireclay tulenkestävä tiili tai luonnon mineraaleja.

Ominaisuus tämän tuotantolinjan on kaksiosainen insertin. Tässä tapauksessa, jonka pohjassa polttoaineen palaminen tapahtuu, ja yläosassa, koska toissijainen ilma poltetaan savukaasut. Tämän vuoksi uunien on korkea hyötysuhde ja ei vaadi paljon polttoainetta - lämpöenergia on lähes kokonaan käytetty lämmitykseen lämmittimen.

Ne ovat hyvä liesi. Liekin peittää sen viideltä sivulta kuumentamalla kiviä korkeaan lämpötilaan, mutta alkuun on edelleen auki, mikä on ei-toivottua höyrysauna, mutta hyvä saunat. Siinä tapauksessa Enchantress, voit ostaa paronakopitel, joka on ikäänkuin kannen lämmittimen, jonka avulla voit myös kirjanmerkin kiviä. Pidä mielessä, että kaikki uunissa tämän linjan on riittävästi kapasiteettia lämmittää lisäannos kiviä.

Linja on malleja nimellä "Venäjän paria." Ne ovat paremmin Venäjän kylpylä, kuten alunperin on suljettu liesi kannellisessa suunniteltu helppoa huoltoa. Avaaminen / sulkeminen kannen kytkin lämmitys tilaa. Jos se on auki, höyryllä lämmitetty aktiivisesti, ja jos se on kiinni - on intensiivinen lämmitys kiviä.

Jos lisäosa Enchantress höyrylaiva, paitsi MK muutos, sama vaikutus saadaan. MK Grid-lämmitin saman valmistajan on varustettu suljetun tyyppinen lämmitin. Kiviä, jotka ovat se lämmitetään myös piipun.

Siten uunin voi toimia Charodeyka venäjäksi kylvyt jossain hienostuneisuutta, nimittäin - kannelliset ja valurauta harkot, korvaamalla osa kivistä. Venäjän malli paria ja niin ovat suljetut liesi, niin saatiin vaalean höyry ja verhous täydellisesti selviytyy kovaa säteilyä.

Käyttäjien mielipiteitä Enchantress yksiköt:

 1. Minun uuni on vuorattu fireclay. Se toimii hyvin, mutta höyry on vakavampi. Mutta kun varustettu liesi kansi, ja osittain kivien sijaan säädetyn valurautaa, se on paljon parempi. Sen jälkeen höyry oli hieno, sen tarpeeksi, ja saunan lämpötila nousee 70-75 asteeseen.
 2. Ehkä ohut seinämä tulipesän. Muutama vuosi käyttää uuni Enchantress, ja tuona aikana muutaman senttimetrin löysällä uunin päälle, ja hieman kaareva seinät. Mutta kuten höyrysauna ja lämmin, mitään valittamista.

Tämä ei ole kirjoitusvirhe: uunin tarkoitettuja tietoja tällä tavalla. Heillä on useita outo ulkonäkö: ne on tehty putken vaakatasossa. Tämän seurauksena aggregaatteja tehdä muistuttavat veturin, mutta nimi on Paravoz uuneissa.

Nämä yksiköt ovat erittäin kestäviä - niitä käytetään usein uimalaitoksen jopa 7 vuotta tai enemmän, ja joka päivä. Koska kodin saunan lämmittää paljon harvinaisempia, ne voivat palvella vuosikymmeniä.

Noin uunin on tiili näytön ole ylikuumentunut höyryä. Pari muodostunut paljon, se on läpinäkyvä, puhdas ja lämmin. Kamenka on lähes mahdotonta täyttää - testattiin. Seurauksena, 10 minuuttia kaadettiin 20 litraa vettä, mutta kivet ja metalli on kuivattu alle 60 sekuntia.

Paravoz - tämä ei ole valurautakamiina Bath suljetulla liesi. Ne on valmistettu teräsputkesta, jonka halkaisija on 430-650 mm ja pituus 80-10 cm ja seinämän paksuus on 8-10 mm. Uuneissa on huomattava paino - 160-330 kg ja joka on ei lasketa kivet, joita lämmitetään hyvin, auttoi erityinen muoto uunin muodossa joukko, ja joitakin muita mielenkiintoisia suunnitteluratkaisuja.

Tällä hetkellä 11 versioita näistä uuneissa. Jotkut heistä ovat samanlaiset tekniset ominaisuudet, mutta ne eroavat uunin valu. Mitä suunnittelu, se on lähes identtinen. Yksittäisten tuotteiden muuttunut leikata ja muoto etuosan.

Ihana tuote! Asensin vaikuttava näytön ympärillä tässä uunissa. Lämpötila saada muutaman tunnin, mutta voit aloittaa hikoilu vain tunnin kuluttua se oli sulanut. Samalla se on mahdotonta polttaa itseäsi. Kuten kaikki.

Uuni valita ei ole niin helppoa Venäjän kylpyammeet. Usein sellaista asiaa kuin "sauna" ja "kylpy" ovat sekaisin. Kussakin näistä laitoksista on luotava tietty tunnelma, ja miksi sinun täytyy valita tietyn tyyppinen uunissa. Joten ennen kuin ostat suositellaan kuulla asiantuntija, joka auttaa sinua valitsemaan oikea malli riippuen höyryn ja käyttäjien vaatimukset.

Uunissa venäläinen sauna, jossa on suljettu liesi: tyypit, asennus, selostuksia

Rakentamisen aikana kylpyammeet olisi otettava huomioon jokainen yksityiskohta. Vasta kun kaikki vaatimukset rakentamiseen tällaisten laitosten voi mukavasti rentoutua höyrysaunassa. Ilman uuni ei toimi, ei kylpyamme. Se väittää tarvittavan lämpötilan ja kosteuden huoneen.

Uunissa venäläinen sauna, jossa on suljettu uuni on yksi parhaista laitteiden vaihtoehtoja. Sen rakentaminen on tiedettävä ominaisuudet hallussa lämmitin. Kiuas on oltava turvallisia, taloudellisin energiankulutuksesta sekä kompakti. Miten valitsemaan samantyyppisiä laitteita, jotka auttavat ymmärtämään käyttäjien arvostelua ja ammattirakentajille.

Sisä pumput höyry uunin lämpötila. Venäjän liesi voi käyttää eri tyyppistä polttoainetta. Tämä voi olla kaasu, hiili, polttopuut. Tämä muotoilu ilmestyi muutama vuosisata sitten. Niinä päivinä Venäjän kylissä suljettiin peseytymistilat. Säilyttää rakennusten sisällä ei kuumene liikaa eri uunissa.

Lisäksi korkea lämpötila, Venäjän kylpy välttämättä tue tietty kosteustaso. Tästä grist kivet uunissa. Höyry nousee ilmaan, auttaa saavuttamaan parhaan vaikutuksen. Se mahdollistaa korkean lämpötilan nopeasti vaikuttavat kehon kuin se kuiva suomalainen sauna.

Lämmittää kiviä, ne sijoitetaan uuniin. Täällä, lämmintä vettä. Seinät uunin ja kiviä mahdollistavat pumppaus lämpötila. Edullisia uunin kylpyyn on edullista. Sen työssä hyväksyttävää vapauttamaan kaasua tai kaasuja. Suunnittelu on lämmittää veden 45 ° C ja yli, ja myös varmistaa höyryn muodostumisen.

Takan suljettu ulkovaippa on useita ominaisuuksia. Hänen kivet ovat sisällä hormit. Siksi uunin koko on riittävän suuri. Myös kivien sisällä tällaisia ​​laitteita on aika paljon. Heidän verryttely kestää kauan. Mutta kirjoittamalla haluttu lämpötila, kivet siirtää lämpöä huoneeseen vielä runsaasti aikaa.

Venäjän kylpy on yleisimmin käytetty suljettua tyyppisuunnitelman. Ulkona lämmittimet ovat ominaisia ​​suomalainen sauna. Ne lämpenevät nopeasti, mutta yhtä nopeasti ja jäähtyy. Siksi säilyttää lämmitys uunissa on välttämätöntä niin kauan kuin on kävijöitä sitä.

Avaa takan usein pistetään lämpötila sähköä. Kuitenkin meidän maassamme, nämä rakenteet eivät ole ostettu yksityiskäyttöön. Voima lämmityselementtien avoimen uunit ei ole suunniteltu liitettäväksi kotiverkkoon. Vain näitä välineitä käytetään yleisiin kylpyjä.

On olemassa useita muunnelmia, että materiaalit, jotka voidaan tehdä uunin kylpyyn. Lämmitin voidaan konstruoida tiili tai metallia. Varmasti sanoa, millaista materiaalia on parempi tai huonompi, et voi. Kussakin tapauksessa on omat etunsa ja haittansa. Nykyisin valmistus tällaisten laitteiden käyttää erilaisia ​​yhdistelmiä näiden kahden materiaalin.

Kamiina Saunan lämmitettävän nopeasti, mutta se jäähtyy liian nopeasti. Tiili lämpenee paljon kauemmin. Se kerää lämpöä ja antaa sen huoneeseen höyrysauna.

Tiili rakentamiseen tällaisen laitoksen pitäisi olla tulenkestävä Gzhelian tai fireclay. Hänen merkintöjen on oltava peräisin M150 ja enemmän. Levitä kalkkihiekkatiilet hylkäsi materiaalia on kielletty. Metalli uunin lämmitin on valmistettu metallilevystä, jonka paksuus on noin 4-5 mm. Kaikki metalliosat kivi uuni ja on noudatettava näitä normeja. Muuten materiaali nopeasti paloi.

Valitsemalla uunin hänen kylpy, on tutkittava nykyisiä lajeja tänään. Näihin kuuluvat seuraavat rakenteet:

 1. Brick. Se on suhteellisen kevyt ja kompakti koko. Se voi lämmittää suuri huone.
 2. Valurautaa. On korkean suorituskyvyn. Venäläinen sauna uuniin valurautaa pystyy pitkään pitämään lämpimänä. Heidän palvelusaika jopa useita vuosikymmeniä.
 3. Terästä. Laajaa. On kysyntää johtuen suhteellisen edullisia.
 4. Koska vesisäiliö. Samalla lämmittää huoneeseen ja vesi.
 5. Kylpyyn mustana. Kallista, mutta hyvin suosittu vaihtoehto.
 6. Kylpyjä Kuznetsov. Pitkästä aikaa säilyttää lämpöä höyryn. korkea paloturvallisuus eroavat.
 7. Omatekoinen malleja. Vaatia päällikköä tietyt tiedot ja taidot.

On muitakin valintakriteereitä liesi höyryksi.

Myös luokittelu lämmittimiä on käytetyn polttoaineen. Mukaisesti vanhoina isännät, valitun varteenotettava vaihtoehto:

 • Sähkö. Voi olla eri vastukset.
 • Puulämmitteinen. Sopivia kylpyjä Venäjän, ja suomalainen sauna. Uunit Venäjän kylpy puun on ominaista pitkä käyttöikä.
 • Kaasua. Helppokäyttöinen. Se ei vaadi ylimääräisiä huoltoa. Kuitenkin asennustyöt pitäisi tehdä julkisten laitosten.

Kotimaiset yritykset tuottavat vastaavia malleja monenlaisia. Suosituin nykyään uuni tuotemerkin "Varvara9raquo; ja "Termofor9raquo;. Se on kätevä, palamaton laitteita.

Kun valitset tietyn mallin on otettava huomioon mitat huoneen, vaadittu lämpötila ja polttoaineen kulutusta.

Tiili tai terästä uunissa hauteen lämpötila voi laajentua polttamalla puuta siinä. Nämä rakenteet luovat kodikkaan tunnelman sisälle kylpyhuone. Polttopuut, poltettu tulisija, rätinä. Tämä luo ei-siirrettävän, värikäs tunnelma.

Tällaisia ​​uuneja käytännöllinen. Ne lämpenevät nopeasti. 40 minuutin kuluttua sytykkeet voi vastaanottaa terveyden palauttamiseksi hoitoja. On parasta tuottaa lämpöä koivuhalko. Puku ja muut lehtipuut. Havupuut lokit muodostavat noki poltettaessa, joten niiden käyttöä ei suositella sytykkeet. Tämän minimoimiseksi epämiellyttävä vaikutus, on mahdollista lämmittää uunin ensimmäisen haapa polttopuut, ja sitten - havupuuta.

Tehdessään kylpy menettelyt on hajamielinen heittämällä kirjautuu tulipesään. On myös tarpeen varmistaa, että puuta ei palanut kokonaan. Se on pieni virhe, joka on tunnettu siitä, että puu-uuni.

Käyttöehdot puuhella

Kylpy Puulämmitteinen suljetun uuni voi ylläpitää pitkän aikaa korkeassa lämpötilassa höyryn huoneessa. Voit tehdä tämän, omistajat pitäisi kiinnittää huomiota joihinkin kysymyksiin sen asennusta ja käyttöä.

Lämpöä laitteiston kapasiteetti on kaikilta osin noudatettava mitat huoneen. Liian suuri uuni vie paljon tilaa, ja pieni - ei höyrylämmitykseen piiri. On toivottavaa, että arinatangot (edullisesti rautaa) sen rakentamiseen.

Saatavana on malleja eri lisäelementtejä. Esimerkiksi, se voi olla säiliö veden lämmittämiseen. Jotkut uuneissa käyttävät lasiovet. Tällaisen rakenteen ratkaisu antaa mukavuutta, luo oikean tunnelman rentoutua höyrysaunassa.

Valitessaan puuhella tulisi kiinnittää huomiota kokoon tulipesän. Mikä on enemmän, kivet Yleisesti voidaan laittaa. Laadullisia malleissa on runsaasti tulipesään.

Laitteet venäläinen sauna voi ajaa sähköllä. Uuni on tässä tapauksessa suuri valtaa pieni koko ja nopea lämpeneminen. Suunnittelun ei vaadi savupiippu järjestely. Tämä lisää turvallisuutta uunin käytön. Todennäköisyys Hiilimonoksidimyrkytyksen on täysin sulkea pois. Tämä on yksi turvallisimmista varustevaihtoehdoilla.

Sähköuunissa automatisoitu. Heillä on yksinkertainen ohjausjärjestelmä. Tällaisia ​​malleja ovat terästä. Erityinen rakenne mahdollistaa häiriötilanteissa palovammoja. Järjestelmä sisältää myös lämpötilan säädin ja sulake. Ne ohjaavat lämmityksen, ilman riskiä liian suuri purkauslämpötilaa.

Haittapuolena suunnittelu on korkeat sähkön hintaa. Uunin kuluttaa sitä suuria määriä. Siksi ei jokainen isäntä päättää asentaa uuniin.

Uunin Venäjän kylpy, jossa on suljettu lämmittimen lämpötila voi laajentua kaasun palamisen. Tämä muotoilu nopeasti lämmittää huoneen, jonka ansiosta vierasjoukkue saunan lähes aloittaa terveyttä edistäviä menettelyjä.

Kaasun käyttö laitteiden on perusteltua alueilla, joilla on keskitetty tarjonta tällaista polttoainetta. energiankulutus on järjestetty uunin yläosassa. Jos alue ei ole keskitetty putki, ostaa pulloa tulisi liian kalliiksi. Näin ollen, rakentamisen aikana kylpyjä maassa, monet etusijalle puu-uunit.

Suuri koko kaasuliesi ei salli asentaa sen pienessä huoneessa. Valinta Tällaisten laitteiden on perusteltua ainoastaan ​​tilavassa höyrysauna.

Edullisia uunin kylpyyn tulisi valita voimassa olevien käyttöolosuhteissa. Ero on myös kylmä ja kuuma liesi. Ensimmäinen vaihtoehto on monimutkainen rakenne. Toinen vaihtoehto on helppo asentaa, mutta toiminta on paljon puutteita.

Ulkoseinien kuuma uuni kuumennetaan lämpötilaan noin 100 ° C. Ne soveltuvat sekä suurille että pienille höyrysauna. Mutta voit saada palovammoja jos vahingossa koskettaa seiniä tällaisessa uunissa. Se väistämättä kilpi, jotta vierailijat eivät päässeet lähelle liesi. Tällaisia ​​laitteita on vaikea valvoa.

Lämmittimen kylmä seinät kuumennettiin 40-50ºS. Tämä eliminoi mahdollisuuden vahingossa palovammoja. Lämmitetty ilma kierrätetään erikoiskanavat joka luo tasaisen lämmityksen huoneen. Säätö tapahtuu avaamalla ja sulkemalla lämmitys putket.

Varustaminen uunissa venäläinen sauna, jossa on suljettu liesi, sinun on kiinnitettävä huomiota valintaan kiviä. Ne esittänyt erityisiä vaatimuksia. Niiden pitäisi olla hyvin kertyä lämpöenergian ja pitkään antaa sen tilaan.

Parasta tällaisiin tarkoituksiin vulkaanisia kiviä ovat sopivia. Ne eivät halkeile lyödä niitä kylmässä vedessä. Pinnan kiviä olisi sujuvaa, ja muokata niitä - pyöreä. Tämä tarjoaa eri elementtien välillä hyvä ilmankierto.

koko kivet vaihtelee. Sijoitetaan alas suurin niistä. Ylhäältä voit sijoittaa pieniä kiviä. Ihanteellinen tällaisiin tarkoituksiin, graniittia, Andesiitti tai basaltti. Voit kerätä kiviä läheisestä lammesta. Sopivaan uuniin elementeillä on tumma väri ja suuri kovuus.

Omistajat talo voi olla kiinnostunut miten asentaa kiukaan saunassa. Tämä on tärkeä prosessi. Suunnittelussa tulisi olla täysin turvallisia käyttää. Asennettaessa on tarpeen noudattaa suosituksia kokeneita ammattilaisia.

Valmisteluvaiheessa on tarpeen tehdä piirustus alueilla ja itse uunin ja tarkat mitat.

Tiili uuni täytyy luoda perusta. Sen täytyy olla suurempi kuin mitat uunin kummallakin puolella 5 cm. Jos maaperä on kuiva, voidaan käyttää perustana tiili ja kalkkia (sementti) seos. Päälle hänen tasaantunut, laittaa vedeneristys ja kattomateriaalina.

Oppimalla miten asentaa kiukaan saunassa, kannattaa harkita mahdollisuutta aluejaon, joka kerätään käsin. Tämä on monimutkaisempi versio, koska laitteet kerätään suoraan höyrysauna, ei koota valmiita malli.

uunin asennus tuottaa valmiiksi rivit. Tätä tarkoitusta varten, sekoitus hiekkaa ja savea (sekoitetaan yhtä suureen osaan). Nivelet saa olla enintään 3 mm. Jos tiilet ovat laadultaan vaihtelevaa, ne eivät voi sitoa vierekkäisissä riveissä.

Arinan tulisi olla korkeus tiili. Uskotaan, että ihanteellinen koko puun polttaminen uunissa on 35 cm leveä ja 25 cm korkea. Syvyys se olisi 40-60 cm.

Putki tulee olla Pack Top. Jos se on tehty tiilistä, sen ja puupalkit katon on oltava vähintään 10 cm rako. Asbestin tai metalliputken alueella sen läpikulun katolle asennettava huopakerroksen, joka on kyllästetty savi ratkaisu.

Tarkasteltuaan mitä uuniin venäläinen sauna, jossa on suljettu liesi, sekä perusvaatimukset sen parantamiseksi, omistajat esikaupunkien kiinteistöjen tai talo voi asentaa tällaisen rakenteen omasta. Tällöin sinun täytyy olla varma noudattamaan olemassa olevan rakennuksen vaatimuksia ja turvallisuusmääräykset.

Venäjän uunin kylpyyn lämmitin suljettuna

Se on mahdotonta ilman tai saunassa "generaattori", joka tuottaa lämpöä ja höyryä, ilmaa kyllästää höyryn paranemista kosteutta ja luo suotuisan mikroilmaston. Kylpy lämmitin olisi kompakti, turvallinen ja tuottava. Ilman sitä, huone muuttuu tavalliseksi pomyvochnaya. Toimintaperiaate lämmittimen on, että kuumia kiviä kerätä ja antaa lämmitetty ilmaa huoneeseen höyrysauna, ja saanut ne vesi muuttuu höyryksi hyvinvointi.

Uuni, nimitykset

Takan suljettu liesi: vertailu auki

Yleisempi tyyppi on sulatuslaadun avoimin liesi. Erikoisuus Tämän tyyppinen lämmitin on avoin järjestely kiviä erityisen kapealla uunin. kivet lähettää kuumennetun pinnan lämpötila uunin seinät, josta ne saavat lämpöä ja siirtää toisiaan. Mitä suurempi pinta-ala kuumennetun pinnan, sitä parempi lämmitettiin cobbles. Riittävän usein yksi kerros kiviä, vasten kehä seinien liesi tuottaa tarvittava määrä höyryä ja lämpöä. Lämmittimen avaa tärkeintä - älä liioittele kanssa kivien määrä. Jos siellä on liian paljon, ylempi rivi ei ehdi lämmetä, koska ei ole seinämien kanssa, ja muodostuu höyryä.

Edut avoin tyyppi lämmittimet ovat:

 • Polttoainetaloutta.
 • Nopean lämmityksen alusta sytykkeet liesi.
 • Kivet lämmitetään nopeasti, mutta aivan yhtä nopeasti antaa lämpöä, jäähtyy.
 • Saadakseen laadukkaita höyryä olla hyvin lämpöä päällysarkin kiviä, mutta jossa höyryä alkaa jäähtyä, luoda ei kovin mukava ilmapiiri. Kivet nopeasti jäähtyy, sinun täytyy lämmittää hieman liesi, ja tulos on raskas ja kostea ilman, että pari.
 • Kivet lämmitetään vähemmän kuin suljetussa lämmitin.

Tärkein ero rakenteen lämmitin on suljettua tyyppiä järjestely kiviä uunin sisällä, joka tapahtuu kuumentamalla uunin seinän uunin kautta sekä kuuma savu, läpi kivet. Verrattuna avoin lämmitin, tässä kivet lämmitetään lämpötilaan 400-700 astetta, riippuen takan. Luoda höyryä, vettä syötetään kivien kautta erityisesti rakennettu ovi.

Edut kylpy uunin lämmitin on suljettu:

 • Höyry lämmittää ei ole niin nopea kuin avoimessa luokassa, mutta tasaisesti, joka luo suotuisan pienilmaston saunassa ja mukavampi edellytykset höyrysauna.
 • Kivet lämmitetään niin tasaisesti, varaamiseen pitkään lämpöä.
 • kaverit eivät aio ylikuumentua.
 • Luoda laadukkaita höyry uuni seinät tarjoavat säilyttää höyryä sisälle ja helpottaa sen piirtää. Verrattuna auki-tyyppisiä lämmittimiä, höyry kääntyy paras kuiva ja kevyt.
 • Kauan säilytetään korkea lämpötila höyryn uunissa ilman tarvetta lämmittää hieman.
 • Korkea paloturvallisuus.
 • Kyky lämmittää suuria alueita.
 • Mahdollisuus nopeuden säätämiseksi huoneen lämmittämiseksi, avaa oven, johon lämmitin on riittävä.
 • Hakiessaan höyry sulje pois mahdollisuutta saada paloi.

Niistä haitat suljettua tyyppiä ovat seuraavat:

 • Pitkään kindling ja kuumentamalla höyryllä.
 • Polttoaineenkulutusta kuin avoimen tyypin uuniin.

Uunin kylpyyn (lämmitin suljettu) lajien

Riippuen valmistus- materiaalista, uunin kylpyyn lämmitin on suljettu tiili tai terästä.

Uunin kylpyyn lämmittimen suljettu

Jos uunin venäläinen sauna lämmitin ummessa vain tiilestä, sillä on seuraavat edut:

 • Kuumuudelle kapasiteetti indikaattorit
 • houkutteleva design
 • Laadukas, pehmeä höyry
 • Kyky höyryn lämmittää laajalla alueella

Samaan aikaan, tiili uuni ei ole ilman haittapuolia, nimittäin pitkän lämpenemisaika, massiivinen rakenne, joka ei aina ole sopiva pieni kylpyamme. Lisäksi kun muuraus on tärkeää ottaa huomioon monia ominaisuuksista, niin omasta tiiliuunissa täsmää ei ole helppoa. Korkeat kustannukset ja materiaalin rakenne on myös haitta tämän tyyppisen liesi.

Metalli uuni on suljettu uuni soveltuu paremmin sauna kuin kylpy, koska spesifisyys syntyvä höyry. Se on jäykempi kuin tiili, ja lyhyen aikavälin. Metallin lämmittimen täytyy pitää tulta enää siis polttoaineen kulutus on enemmän. Mutta se lämpenee nopeasti, heti alkaneet tuottaa lämpöä. Kustannukset metallin lämmitin on halvempaa kuin tiili, se on kompakti ja nopea jäähdytys lämmitin voidaan ratkaista käyttämällä sitä valmistukseen valuraudan, vaikka korkeammat kustannukset materiaalia.

Uunin kylpyyn lämmitin suljettuna

Mikä materiaali on parempi tehdä suljettuun kylpy lämmitin, tarkkaa vastausta voidaan antaa, sekä tiili ja metalli on sekä etuja että haittoja. Näin ollen, molemmat vaihtoehdot ovat usein yhdistetään metallia lämmitin on sijoitettu tiili näyttö, tai yhdistettynä tiilimuurauksen ja metalli. Tällöin lämmittimen on tehty metallirunko, hitsattu kulmasta. Tiiliseinät asennetaan metalli tulipesään tulipesän luukun, tuhka, oven kasteluun muodostamiseksi pari. Metalli venttiilit on myös asennettu savupiippuun tiili. Sitten asennetaan savupiiput, liesi on vuorattu, eli obkladyvaetsya metalli-insertti sisällä tiilestä ja myös lisää lämpökapasiteettia ulkopuolella. Näin ollen paras uunin kylpyyn lämmitin suljettu, - yhdistetty malli, jossa kaikki edut lämmittimen tiilien ja metalli yhdistetään yhdeksi rakenteeksi, ja korvata haittoja.

Riippuen tila erotettiin uuni erä ja jatkuva (pitkä) toiminta. Ensimmäinen tyyppi on yleisin, pitää lämpöä huoneeseen höyrysauna kaksi päivää. Kuumennetusta uunin hormiin savu kulkee, samalla kuumentamalla kivet ovat ns hiilipannu. Ne voivat myös olla lämmitetty ja liekit. Alarivin kivien kuumennetaan 1000 astetta, top - 650. Savu noki päällystyskivet, jonka avulla voidaan välittömästi käyttää höyryn palaminen polttoaineen. Muuten, höyrysauna täynnä hiilimonoksidia, ja voit käyttää sitä 3-4 tunnin kuluttua.

Suunnittelu liesi pysyviä tai pitkävaikutteinen sisältää tuhkaluukku, uunit, kivi täyttöä ja savupiippu. Kivet lämmitetään seinämien läpi, joka erottaa ne uunista. kuumennuslämpötila on 450-500 astetta, se lämmittää höyry. Kiukaan runko jatkuva on yleensä valmistettu metallilevystä 4 mm paksu. Suunnittelun tunnusmerkki on, että sen runko on sijoitettu metallikoteloon vuoksi kuumuudelle. Välillä näytön ja kotelo on kierto kuumennetun ilman. Ilmaan ei ole kontaminoitunut nokea kivistä, joka pestään vedellä ja höyryllä, rakentamiseen jatkuvan valurautaa tai kiviä erottaa itsensä metallilevy savua.

Kiukaan kylpyammeet suljettu liesi käsillään

Tyypin lämmitin valitaan koon perusteella höyryn, jolloin saadaan haluttu höyryn - kuiva tai märkä, odotettavissa oleva lukumäärä leijuu, kun taas höyry lämmitys. Fundam asettuu tasolle maan alle 50 cm. Se on valmistettu betonista ja vedenpitäväksi päällystetty kerroksella tiili. tulipesän seinät on asetettu kulmassa jäänteitä palaneesta puusta kaadettiin verkkoon, joka puolestaan ​​on asennettu kattilan alla keskiosassa. Aseta seuraavaksi tuhka-kuoppaan ovi, joka säätää ilmavirtausta tuhkan lokeroon. Lisäämällä tai vähentämällä sitä, voidaan säätää voima palaminen puun tai muiden polttoaineiden. Jos ilmamassa ylimääräinen polttoaine palaa huonosti, koska palamislämpötila on alhainen. Jos ilma ei riitä, polttaminen voima tulee epätasainen.

Arinan alta tuhkalaatikko asetetaan keräämiseksi poltetaan jätepuuta. Hän myös ohjaa tulevan ilman tulipesään. Uunin sisällä on asennettu vesisäiliö ja sijoitettu tulipesän kelan. Kivet saatetaan ristikko valmistettu metallista tangot, joiden halkaisija on 4-6 cm, sisällä savupiippu.

Höyry uuni suljettu liesi

Oikeilla kivi riippuu määrästä ja laadusta höyryä. Laskea oikein 35-45 kg 1 m3 kiviä höyryä. Se soveltuu parhaiten kiuaskivet harmaa ja musta väri, kerätään vedestä, koska ne ovat vahvempia kuin toiset. Optimaalinen koko kiven noin nyrkki muoto - pyöreä tai soikea. Pyöristetty muoto mahdollistaa vapaasti tunkeutumaan savun ja tulipalon niiden välillä, yhtenäinen kuumentamalla niitä. Suljettu ovi lämmitin on varustettu höyryä lämmittämään hyvin kulunut.

Saadakseen laatu pari erittäin hieno, voit asentaa höyrynkehitin tai ns höyrykanuuna. Se putoaa vähiten kivi kasojen lämmitin ja venttiili, joka on asennettu sen yläosassa, säilyttää raskas höyry pysty vuotaa putken yläosaan. Lopussa höyryn ase voidaan asentaa oksat, eri reikiä, joiden läpi vesi suodattuu. Sisällä höyrygeneraattori on parhaiten kiehuvaa vettä. Malli höyrygeneraattorin sopii tiettyjen mallien kattiloiden voi ostaa kaupasta, mutta voit tehdä omin käsin.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 43 = 45