Uuni takka meta neva

Koristeellinen takka uuni Neva: laite

Parantamiseen maalaistalon sopii liesi Neva. Mukana samanniminen sarake se tuo lämpöä ja mukavuutta. Ja pieni puutalo on aiheellista takka Neva nurkkaan: se säästää tilaa. Kuitenkin, kuten uunit ovat pieniä ja edullisia. Muuten, savupiippu on myös kaikkein kompakti, joten se ei keskity edes pienessä huoneessa.

Meta Neva: Mikä on malli?

Kaikki mallit Neva sisustettu tyylikkäästi, niin onnistuneesti sopusoinnussa sisustuksen. Myös mielenkiintoista on muunnelma kulmikas sijoittaminen lämmitysjärjestelmän omakotitaloon. Siksi lämpiminä liesi Nevan muodikasta koristella talon.

Houkutella asunnon ja sen koko - on optimaalinen leveys ja korkeus - 64 ja 87 cm arvokkaita Muodostaja löytää - ääriviivat ja järjestely Neva malli, esimerkiksi, 3-osainen edessä :. 2 sivuosat koriste värillinen keramiikka ja kolminkertainen keskeisellä mutta jaettu vaakasuunnassa .

Tämä maksimaalisen toiminnallisuuden voit käyttää ylähyllyllä - kapealla, ja alle insertti - drovnitsu Tukkien.

Keskellä keskiosan Nevan malli on saatavilla kolmion insertti, joka on kehystetty Japani lasi lisää Neoceram N-O, joka on täysin suojaa savua ja nokea.

Liesi Neva houkutteleva ulkonäkö ja nopeasti lämmittää huoneen. Pienen kokonsa kulmikas muotoilu mahdollistaa asentaa ahtaissakin paikoissa.

Vierekkäisiä huoneita lämmin niin nopeasti, jos käytät ilmanvaihdon ja luonnollinen ilmanvaihto virtaus uunista muihin huoneisiin. Mutta epäsuotuisassa ympäristössä takka lämmön varastointi materiaalit he puhkeavat hyödyllinen ilmankiertoa. Lisäksi tarpeeton paksu verhous ja muita parannuksia, koska se on pisimmällä projektin.

Niin, ihmisarvoa uuni - nopea lämpimän ilman liekin säteilyenergia ja konvektion avulla. Kuitenkin lämpöä ei kertynyt, ja kun puu polttaa kautta, talon jäähtyy.

Lisäksi hiili ei ole sallittu, koska lasi on suunniteltu 750 ° C: ssa

Vaikuttavuuden lisäämiseksi savupiipun liesi lisätiedot: he rationaalisesti jakaa lämpöä tai se kertyy, pitkittää lämmitys. Tällaiset parannukset on asennettu vain asentajien, jottei pilata mielihaluja.

Suunnittelu ja asennus nurkkaan uunin: perinne ja uudet teknologiat

Valmistaja tämän tuotteen ensisijaisen yksikön jalo teräslevy ja kiinteät tulenkestävät materiaalit: kuumuutta kestävä maali, kivi, fireclay, keraaminen lasi.

Kotelo käsittää kulma-asetus, se on valmistettu 3- tai 6-mm: n teräslevystä. Takaseinän lämmönkestävien vahvistui laatat 2 ja etupuolelle nauhan koristeltu sisustuslaattoja. Lisäksi se voidaan helposti korvata vuoksi sisätilan.

Nurkka uunit ovat edullisia siinä, että sekä lämmitys- lämpöä 3. Halkaisija savupiippu takan ylemmän yhdistää Neva - 150 mm.

Siten, perusteella takka Lux - kammio uunissa teräslevyn, mutta se on lisäksi vuorattu chamotte seinälaatat, jotta burn-out. Upeine laatta koristelu sivuille asetetaan keraamisia laattoja.

Kehitetty tätä mallia ja kätevä tarvikkeet: pokeri, drovnitsa kattiloiden pitkäaikaiseen palamisen, haltijat, lapiot, Thermohygrometers, lämpömittarit, näytöt.

Niistä 30 erilaista yksikköä myyntiin nurkassa takka Neva edelleen suosituin.

Asennuspaikalle ja 1 metri ympäri tarpeeseen tarjota palonkestävä materiaaleja, taso pintaa, jotta savupiipun oikeus katto tai seinään turvallinen kallistetaan.

Välinen etäisyys seinämien ja uuni - vähintään 0,8 m, jossa seinät on suojattava lämmönkestävä eriste.

Vahva perusta ei tarvita, koska takka painaa 85-95 kg, kun taas massa polttoaineen palotilaan ja myymälässä on pieni.

Takka Neva tehty kotimainen yritys "Meta" ja se on suunniteltu lämmittämään 60 m². Meta neva yksikkö yhdistää 2 eri järkevä jakelu lämmön: säteilyn ja konvektion avulla. Säteilyenergian tulee palotilan ja antaa mukavan takka liekki elossa.

Konvektioilma on vähitellen lämmittää: muodostetaan parannettu konvektiovirtaus ilmanottoaukot ja ilmanvaihto välillä kuoren ja uunin. Raportoitu lausuma, jossa selitetään järjestelmän nopean lämmityksen huoneen. Nimittäin, ilma lattiasta välittömästi vedetään rakennukseen, jossa kuumennetaan ja jaetaan taloon sitä kuumennetaan 30 minuutin ajan.

Neva - takat pitkä polttava, eli se lämmittää 6 tunnin välein, ja säästää siten polttoainetta. Sen haittana on, että jäähtyy nopeasti.

Firebox tilavuus - 45 litraa, ja sulkee oven ja sen puolisuunnikkaan 3 kuumuutta kestävästä nestelasi, jotka antavat nauttia elävä tuli. Onhan korkeus oven - 0,39 m - täydellinen katsaus.

Järjestelmän soveltamisesta "kirkas lasi" säilyttää avoimuutta oven, ohjeiden mukaisesti ilman virtausmittari eliminoi pienintäkään noen. Mutta se on parempi käyttää hyvin kuivattuja puuta, sekä ei ole sulkea oven yläreunassa aukko raon.

uunin tyypin mukaan - suljettu, että on turvallisin kun palotilan on suojattu kuumuutta kestävästä lasista. Tämä poistaa tuhkaa ja kipinät lattialla, mikä säästää suojavyöhykkeellä kiukaan ympärillä.

Fireclay laatta uunin sisällä lämpöä kohdistaa ja pitää lämpötilan sukupuuttoon.

2-rungon suunnittelun ja sisäisiä kanavia parantaa myös lämmönsiirtoa. Kuormaa 4 kg puuta tuottaa lämpöä 8 tuntia. Vaikka sopiva ja ruskohiilibriketeistä.

6 kW on riittävä lämmetä ilmakehään 60 m.

Hetkellinen kaasu vedenlämmitin nevan nopeasti veden lämmittämiseen pesuun, astianpesuun, uimisen. Laite toimii maakaasulla (GOST 5542-87) tai nesteytetyn kaasun (GOST 20448-90) paineessa 0,15 bar.

Aivan ensimmäinen tällaisia ​​näytteitä vuonna 1997, on tullut johtajia kaikilla mittareilla: tiiviyttä, tehokkuus, luotettavuus, toimivuus, turvallisuus ja houkutteleva hinta.

Päivän suunnittelijat ovat parantuneet kaasun lämmitin laite Neva: käyttäen luotettavin Saksan WAG solmu Metrik, modulaatio kaksivaiheinen poltin, pezorozzhigom järjestelmä, sileä lämpötilan säätö. Nyt kaasu lämminvesivaraaja on parempi maailma analogeja toimivuuteen. Hänen monivaiheinen turvallisuusjärjestelmä, jossa lämpötila-anturit, veto- ja hydraulinen sulake täydellisesti.

Tämä hetkellinen vedenlämmitin hormi tulemaan läpi palamistuotteita, mutta joka on varustettu stabilointiaine sauva ja sen anturi. Universal laite kaasulämmitin Neva sopeutuneita kotimaisen vesihuollon ja toimii menestyksekkäästi kodeissamme ja asuntoja.

Kaikki vedenlämmittimet tämän merkin kannustaa myös sen tiiviyttä (565h290h221 mm). Ihanteellinen ja standardit ergonomia - ohjauspaneeli on mukava ja suunniteltu minimalistiseen tyyliin. Tämä hetkellinen veden lämmityksen ei ole rajoitettu, kuten kattilan, ja sen suorituskykyyn on suunniteltu Venäjän ilmasto. Toisin sanoen se on hyvin sitkeitä ja korkea läpivirtauslämmittimen myös hämärässä vedenpaine.

Moderni teknologia on kehittynyt toiminnallinen suorituskyky Neva malleja, joten ne onnistuneesti suorittaa päätehtävä. Ja veden lämmittimet ja tulisijojen on helppo asentaa, helppo käyttää ja saatavilla hintaan. Ne tarjoavat vakaa luotettava toiminta ja samalla toimia sisustustavaroita sisältöä. Kiertoilmauunissa lämpö lämmittää talon kaksi kertaa niin nopeasti.

Neva-uuni ja lämminvesivaraaja samaa merkkiä - paras vaihtoehto maamme taloa.

Tilata uutiskirjeen nettisivuiltamme ja olla tietoinen kaikista tapahtumista

Bergauf yhtiö tuli ensimmäinen Venäjän luokitus: paras lämmönkestävät seoksella

Värilliset koostumus muurauksen Takat ja uunit

Uusi Tanska - indusoi luonnos tuuletin takka

Espanjalainen yritys on suuri takka-grilli

Saksan liuos ilman syöttämiseksi tulipesään

Kopiointi sivuston materiaalien dopuskaetcya vain aktiivinen linkki tähän sivustoon.

Kuvaus Uunit Neva: 5 tärkeitä viitteitä

Liesi Neva - loistava vaihtoehto lämmitykseen pieni puutarha hetkellä kuumentamalla maan taloja ja mökkejä käyttää erilaisia ​​tulisijojen, erilainen sen muotoilu ja ominaisuudet. Nykypäivän artikkelissa keskitymme uunien Neva hyvämaineinen valmistaja Meta. Tämä kulma liesi, joka kokonsa täysin sovi sisäosiin pienikin huone ja lämmittää ilmaa tarpeeksi nopeita. Neva ei ole paljon vähentäisi perheen budjetti, kestää pitkään, ei vaadi erityistä hoitoa, ja aseta uuni voi jopa ne, jotka eivät olleet koskaan ollut mitään tekemistä takat.

Liesi Meta Neva - on esimerkki laatua ja luotettavuutta. Valmistukseen modernin kallion uunin runko nevan käyttää vain laatu teräslevy vähintään 3 mm paksu. Palamistilaan käytetään samaa materiaalia, mutta paksuus on 6 mm. Lämmönkestävyys uunissa saavuttaa erittäin korkea.

Voit kuvata ominaisuuksia palon Neva seuraa:

 • Lisäksi kotelo on takan yläosasta ja avoin hylly, joka on erityinen osasto;
 • Polttokammiosta, jossa lämpöä kestävä ovi on valmistettu lasista keramiikka, edustaa keskimääräistä uunin Neva;
 • Shamotista laatta käytetään viimeistely sisäosan oven palotilan;
 • Uunin alaosassa sektori käsittää laatikon, jossa tuhkaa kertyy yhdessä pieniä hiilet;
 • Myös alareunassa uunin on markkinarako tallentamiseen polttopuut, jossa he voivat kuivua kauemmin, ennen kuin edellinen polttaa polttopuut.

Liesi Meta Neva on siisti ulkonäkö ja pieni koko

Mitat tämä uuni on varsin kompakti - leveys 639 mm, syvyys 490 mm, korkeus 869 mm. Paino tämä rakenne on 90 kg, ja tavallinen savupiippu halkaisija - 150 mm. Siisti ulkonäkö ja pienen koon ansiosta voit asettaa tämän liesi-takka pienissäkin mökkejä ja maan taloa. Se, että uunin on nurkassa malli - lisäetu pieniin tiloihin. Siten liesi Neva tuottajalta Meta sopii täydellisesti kaikkiin sisustuksiin, saldot ja täydentää sitä.

Katsauksia nurkassa takka takat Neva

Useimmat Internetin käyttäjät kirjoittaa positiivisia arvosteluja tästä liesi. Juhlii koriste ominaisuuksia, voimaa, hyvä lämmitys ja kohtuulliseen hintaan.

Corner liesi Neva on erittäin suosittu

 1. Ostimme uuni antaa. Hän on ihana lämmin, täydellisesti sekoitettu meidän sisustus, ja mökki on tehty puun alla. Liesi kuumenee nopeasti, ei vaadi erityistä hoitoa, ostimme sen vuosi sitten 25000 ruplaa. Olga Volgograd
 2. Hyvä laatu liesi ja veden lämmittämiseen se voi vain lämmetä. Mutta liian nopeasti se jäähtyy, ehkä sen ainoa haittapuoli. Ja Neva on erittäin kompakti, maalaistalon ilman sitä missään. Andrew Samara
 3. Mielestäni tämä uuni on sopivampi ylimääräisenä lämmönlähde tai pieniin tiloihin. Talossani, yksi sen vähän tarvitaan laittaa kiviuuni. Vaan kohde sisustus ja pieni puutarha se sopii täydellisesti. Elena Moskova
 4. Ja emme pitäneet kiuas - lasi oli säröillä lähes välittömästi, voimme olla väärässä tai hommasta asennettu, mutta uskon valmistaja oli sanottavaa. Yleensä Lue ohjeet huolellisesti ja lämmität vain kuivaa puuta. Anastasia, Omsk
 5. Suurille kodeissa, tämä uuni ei selvästikään ole kunnossa, mutta minun puutarha on aivan täydellinen. Ja se lämmittää nopeasti ja hengitys ei ole vaikeaa. Hiili ei hukuttaa missään tapauksessa - vain lasin räjähtää vain polttopuut. Oleg, Perm

Yhdistetyt järjestelmä takka neva, joka on toiminnan perusteella tämän laitteen liittyy lämmön tuotanto tulesta, sekä kuumentamalla läpi virtaavan ilman erityisiä kanavia kiinnitysyksikön kotelon. konvektiolämmityksen menetelmä on korkea hyötysuhde. Tässä tapauksessa vain hieman lämmintä ilmaa pääsee huoneeseen, ei ylikuivattua. Siten tallennetut happi jälkeen ilman kuumennuksen aikana ei häiritse avotulella. Takka optimaalisesti lämpimässä huoneessa 20 minuuttia, mutta ei mikä vaikeuttaa ja kuiva.

Takka neva optimaalisesti lämpimässä huoneessa 20 minuuttia

Voidaan todeta kolme kiinnostavia suunnittelussa takka, ja erityisesti lasi-:

 1. Suunnittelu Tämän uunissa on toiminto kirkas lasi, mutta silti on puhdistettava säännöllisesti ovi pehmeällä sienellä tai liinalla. Uunin tällä hetkellä on välttämättä jäähdytettävä.
 2. Jo pitkään oikeus työhön takka ja pitää lasilisäkkeelle erityisesti oikaistu auttaa pitoa.
 3. Jopa talouden lämmitystilan Neva-uuni tarjoaa lämpöä huonetta jopa 8 tuntia.

Käytä keitintä tarpeet vain kuivaa puuta, koska raaka-julkaisu polttamisessa paljon savua, siten saastuttaa liesi. Märkä oksat huonosti valaistu, ja siksi saat eniten lämpöä ei toimi. Hiili ei myöskään suositella käytettäväksi, koska lasi ei kestä lämpöä jopa 750 ° C: seen ja voidaan hävittää.

Asennusohjeet nurkassa takka takat Neva

Rakenna ja asentaa nurkkaan liesi Neva jokainen voi.

Aseta kulma uuni on varsin yksinkertainen omin käsin

Asennusohjeet seuraavat tällä grafiikalla:

 • Ensin sinun täytyy valita paikka taloon liesi-takka, se on tehtävä pohjalta projektin tilat;
 • Seuraavaksi sinun täytyy tehdä kaikki tarvittavat mittaukset ja soveltaa markup;
 • Katto on avattava edelleen vahvistaa savunpoistojärjestelmä uunin;
 • On tarpeen varustaa interstorey kulkemaan järjestää paloeriste;
 • Perustelut uunin tehdä materiaalista, joka ei pala, eli se on metallilevy tai laatta;
 • Sitten hän asettaa takka insertit, valmistetaan kokoonpano ja dual-nidonta ja yhden putki;
 • Uunin yhteydessä savupiippuun;
 • Johtopäätös savua talon katolle, aseta sateenvarjo, joka suojaa savupiippu roskat;
 • Savupiippu kansi maali kestää kosteutta ja äärilämpötiloja;
 • Kivi asennettu leikata;
 • Kehys laatikko kerätään metallilevyt;
 • Edelleen, lämmöneristyskerros ilmenemisen estäminen kondensaation savupiipun;
 • Rakennettaessa kaappiuunia itse.

Asennuksen aikana uuni täytyy muistaa, että sinun täytyy jättää tilaa itsensä ja uunin seinät huoneessa.

Mallivalikoima: liesi Neva (video)

Yhteenvetona voidaan sanoa, että lämmitin Neva yhtiöltä Meta - todellinen löytää niille, jotka haluavat lämmittää hänen talo, mutta ei kuluttavat suuren summan. Kaunis ulkonäkö, pieni koko, kestävä lasi, laadukkaat materiaalit - kaikki tämä tekee liesi-tulisija Neva lähes täydellinen tahansa huoneeseen. Se on helppo asentaa, ja hoitaa yksinkertaisia. Lämpeneminen ja ilman kuivausta ilmassa, tämä uuni sopii niille, jotka ovat usein sairaita ja nuha voi hengittää kuivaa ilmaa.

Corner liesi Neva: ominaisuuksia ja etuja

Kulmikas tilaan huoneeseen - paras paikka takka. Meta konserniyhtiö tuottaa yli 30 malleja laitteiden puulämmitys koteihin. Hyvä esimerkki tuotetta pidetään meta-uuni Neva kulmikas asennustapa. Järkevän tilankäytön paikalle sulkeminen Huoneen seinät, lisäponnisteluja asukkaat talon, ja joskus asiantuntijoita sisustamiseen. Suunnittelusta tämän majoitus lämmitysjärjestelmästä on selvä. Ne näkyvät selvästi kuvassa sisustus takka huonetta.

Yhdessä poltto säästää tilaa nurkassa uunin atmosfäärin antaa mukavuutta ja omaperäisyys koristamaan huoneeseen ei ole ainoastaan ​​muodossa polttava tuli, mutta myös oman siluetti ja koristeluun. Tämä tuote vakaasti kysyntää asiakkaiden keskuudessa ja on saanut suurta kiitosta liittyy helppo asennus ja luotettavan toiminnan Nevan.

Suunnittelu uunin nurkkaan: perinne yhdistyy uuteen teknologiaan

Valmistaja yhteenlaskettu meta nevan valittu materiaali artikkeleita ruostumatonta terästä. Uuni on vuorattu sisältä chamotte laatat, lämmönsiirto auttaa kohdistaa ja ylläpitää haluttu lämpötila liekin sammumisen. Lämmitys on kaksoisrunkoinen rakenne kanavia sisätilaan, parantaa lämmönsiirtoa.

Täydellä kuormalla 3-4 kg puuta. Tämä pieni osa antaa lämpöä 6-8 tuntia. Teho 6 kW riittää luomaan lämmintä ilmaa yli ala jopa 60 neliömetriä. m. kulma-asento uunin on edullista se, että lämpö riittää kaksi tai kolme vierekkäistä huonetta. Suite huonetta vanhojen talojen tällaisen laitoksen pidetään perinteinen. Katsokaa kuvia historiallisen sisätilat, on varma.

Lämpöä kotiin - edellytys ihmisten mielenrauhan

Meta Malli neva rationaalisesti kaksi lämmön lisääminen menetelmä yhdistää: konvektion ja säteilyn. Säteilyenergia peräisin suoraan uunista, antaa erityinen tunne mies istuu lähellä takka. Se on elävä voima liekin, joka koetaan, että fyysistä ja henkistä tasolla. Hitaampi Konvektio vähitellen lämmittää ilmaa talossa, jossa kohteen pinta tulee miellyttävä koskettaa ja ihmisten välistä viestintää - rauhallinen ja ystävällinen. Väliseen tilaan sisemmän ja ulomman kotelon-arinauunissa kierrättää ilmaa, joka on lämmitetty ja nousee sitten kohtalaisen lisäämällä yleistä lämpötila kotiin tilaa.

Meta Neva - taidetta tulisija käsityöläisiä

Harmoninen ja eurooppalaista tyylikkään mallin Neva houkuttelee silmään. Mielikuvitus on edullisia sovelluksia kulma sijoittaminen lämmitysjärjestelmän omassa kotona. Vaikka tarve tulipalo vielä, uuni ei näytä ulkomaisia ​​tai karkeaa. Sen optimaalinen mitat: leveys ja korkeus, cm on 64 ja 87 vastaavasti. Tämä havainto on asettelun suunnittelijat ja ääriviivat lieskapesään. Erityispiirteet ovat selvästi näkyvissä laadukkaita värivalokuvia Internetissä.

 • Osoittavaan osaan on 3 kasvot 2 puolella viimeistellään koriste keramiikka väri, ja keskimmäiseen.
 • Keskellä on keskeinen osa on kupera kolmireunainen prisma uunissa. Hän lisää kehystetyn Japanin lasi Neoceram N-O, täysin suojassa noen.
 • Keskeinen osa julkisivu lämmittimen on jaettu 3 osaan vaakasuunnassa. Ylätaso nurkkaan ja drovnitsa luoda lokit alla insertin ylimääräistä toimiva tila.

Lukuisat arvion omistajat raskaita ja erittäin tehokkaan toiminnan uunin, takan tehdä valintoja Neva malli on varsin kohtuullinen. Jos lisäämme edellä luetelluista eduista yli houkutteleva laitteen hinnasta, tarve sen hankinta tulee kiistaton.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 2 = 1