Uuni takka Yenisei arvostelua

Mitä liesi takka Jenisein arvostelua?

Hyvää päivää. Se, että meillä on äskettäin lisätty kaksi talo. Nyt mukana sisustus sisällä. Haluamme ostaa liesi, ajattelemme, mitä tehdä. Kuiskata, ota, mitä uunissa takka Jenisein arvostelua?

Vastaa käyttäjien ja asiantuntijafoorumi kysymykseen: Mikä uunissa takka Jenisein arvostelua?

Liesi takka Jenisein arviot ovat hyvin myönteisiä. Ihmiset ehdottomasti rakastan heitä. Kuten se, että ensinnäkin, se on hyvä muotoilu, joka sopii täydellisesti kaikkiin sisustuksiin, on suuri kapasiteetti, on suuri ja mukava, kaunis ovi. Tämä liesi-takka minuutin lämmittää huoneeseen.

Hyvissä ajoin rakas ystävä. Uskon voivani auttaa käsittelemään ...

... uuni akkua tuleen on hyvin myönteistä palautetta. Käyttäjät ...

rakentamiseen asiantuntijan

Poissa C 12.20.2012

Itse olen töissä, jotka ovat tarpeen, hiljaa valuvan ja mikä tärkeintä lämmin hieno.

suosittu kysymykset

Viime aikoina olen ostanut tontin. Asun perheeni kanssa pienessä huoneistossa. Se on pitkään ollut haaveilee iso kodikas talo. Kovasti kutsua vieraita. Juoni on, on aika rakentaa.

Hei herrat, toverit. Sää tänään on vain kommunikoida, ja että minun täytyy oppia, miten tehdä LED valokeilassa kätensä? Tarvitaan.

Anna linkki lakia, naapuri vetäytyi 8 23-24 Stroebe jne jne. Haluan säkissä nenäänsä lain kirjainta

Hei kaikille! Kertoa minulle, mistä voit ostaa kaapissa parvekkeella, pereiskal kaikki mahdolliset lähteet, ja mitään tuloksia. kenties kellään mitään mielenkiintoista.

Mukava olla ruokasalissa, joka on järjestetty sisätilaan. Istuu pieni ruokapöytä pyöreä muoto mukavat korituolit, ilo katsella.

... uunin palo ei ole liian vaikea ymmärtää. Se koostuu liesi takka ... ja savun ...

... monet ovat. Pech- takka on sijoitettu niin ... kattilassa, sitten tulla auttamaan uunin ...

Kuinka käyttää liesi takka?

... takka uuni voi olla kuin normaali takka, avaa oven takan ... takka ja liesi. ...

... uunin kuten laskun ja toimintaan. Uunien ja takkojen ...

.... Ja ennen kuin ostat, lukea liesi Jenisein palaute käyttäjät löytävät ...

... mukana valmistukseen tulisijojen vedellä piiri. ... Siellä voit selvittää ...

... uuni takka ... sitten luettuaan hyviä arvosteluja, joten ... ymmärtää kaikkia ...

... tuskin hallita. Uuni - takka rakennettu ... on tarpeen keksiä ...

Kaikki oikeudet pidätetään. Käyttö sivuston materiaaleista on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen suora linkki resurssi.

Review-uunit kodin ja puutarhan Yenisei

Jatkuva ominaisuus tässä puutarhassa - tiili tai metallia liesi. Ja jos se on tarpeen ensin rakentaa itse, sitten toinen voi ostaa valmiina. Joint Venture "Meta-Bel" tuottaa useita teräs patterit ovet kuumuutta kestävästä lasista. Yksi mielenkiintoisimmista mallit - liesi Yenisei, jotka leikkaavat sivuikkunat, antaa 360 asteen näköala polttaminen lokit.

Laitteiston ja ominaisuudet

Meta takka - puu lämmittimet on valmistettu teräslevystä. Konvektio liesi suunniteltu huonetta jopa 110 m2 ja on tällä hetkellä tehokkain sarjassa.

Tukiosa on valmistettu kaksinkertaisesta metallilevystä. Rakentava ratkaisu on mahdollistanut luoda tällä välillä koko konvektio. Kuten näette kuvassa lämmitysuuniosaan Jenisein metaanin tuotanto, ilma pidetään tämän jälkeen tilaa ja lämmittää pakenee läpi ylemmän ontelon. Tekniikka ei ole uusi, mutta erittäin tehokas.

Toteutettu lähestymistapa tarjoaa nopean lämmityksen omaisuutta mukavan lämpötilan. Tämä vahvistaa arvioita uunin Jenisein yritys Meta:

"Kun tulen maahan, ensimmäinen asia tulta, ensin pieni haketta, sitten liittää suuria tukkeja niin, että äänenvoimakkuus oli 2/3 täynnä, peitä hieman puhaltaa ja lähteä. Vain kahden tunnin kuluttua rakennuksen lämpötila nousee +25 ° C: ssa".

Boris Jusupovin, Irkutsk.

Laite takkasydän Yenissei tyypillinen uunissa. Sisäosa on vuorattu shamotti laatat ja on varustettu välilevyt - tulenkestävät levyt terästä, jotka tarjoavat tehokkaan lämmön jakautumista läpi uunin seiniin. Puhallus on varustettu venttiileillä, joiden avulla voidaan helposti säätää ilman syöttö palotilaan. Tämä tekee mahdolliseksi saavuttaa hidaspyrolyysituotteiden kytevän tulipalon tai kirkas surina. Ensimmäisessä tapauksessa uunin toiminta on kasvanut välilehti, valmistajan mukaan 8 tuntia toisen - ei enempää kuin 3. Lisäksi paljastaa optimaalisen huoneen lämpötila voi käyttää ohjauspaneelin henkilökohtainen takka.

Ulompi metalli lieskapesään-käsitelty lämmönkestävä jauhe pinnoite. Oven ja sivuikkunat ovat koristeltu läpinäkyvä keraamisen, joka on helppo puhdistaa tarttumisen noki. Comfort myös podduvochnyh yksi kanavista, jonka tarkoituksena on lasia. Tämä auttaa minimoimaan likaisuudesta. On huomattava, että tämä ei juuri koskaan käytetä kotimainen valmistaja. Ja se on surullista, varsinkin kun kustannukset lämmitys uunin tuotemerkin Meta Jenisein puhallus toiminto ei vaikuta.

Saat kätevästi asiakkaiden uunien Yenisei suunnitellaan ja toteutetaan kaksikanavainen Savupiipun - ylhäältä ja takaa. Tästä johtuen lämmitin voidaan asentaa seinää vasten tai nurkkaan alueella.

Kuvaus teräs uunit kodin ja puutarhan päässä Jenisein voidaan vähentää yhteen termi - universaali. Yksikkö pyöristetty, tasainen muodot sopivat käytännössä mitään tyyliä päätöstä koteja, lämmin asuntojen haluttaessa - ruokaa. Valmistaja tuottaa useita varaosat tähän malliin, Uluchay sen ulkonäkö ja tekniset tiedot, mukaan lukien paketit asennettaviksi portaaleja, nuohous- koostumukset hoidosta keramiikkalasikerroksia ja enemmän.

Haluttaessa yksiköt voidaan säätää erikseen. Pääavustajansa tässä tapauksessa - manuaalinen lämmitys uunit Meta Yenisei. Lisäksi se osoittaa tyypit sallitut ja kielletyt polttoaine, puhdistusmenetelmät tuhkasta ja noesta, todentaminen komponenttien, tangot ja muita tärkeitä kohtia. Noudattamista yksinkertaisia ​​huolellisesti sääntöjä toimii laitteen pitkään ja ehdottomasti.

Päättäminen tarkastelu seinämän uunin palo on syytä huomata mielenkiintoinen seikka - valmistaja väittää, että laite toiminta-aika on keskimäärin 10 vuotta. Vaikka takuu - vain 1 vuosi. Tällainen hyväksyntä uusien tuotteiden, lievästi sanottuna, ovat kyseenalaisia. Kuitenkin arviot Jenisein uuni liesi ja viimeiset 6 vuotta myynti osoittautui luotettavaksi avustaja kylmänä vuodenaikana.

"Maassa satun saapumiset viikonloppuisin, ja sitten käyttää Jenisein. Talo lämpenee rytinällä, ainoastaan ​​suurimmaksi avoimeksi lasin podduvalom nopeasti tullut likainen. Kunnes liesi ei lämmennyt, lämmin ja pyyhi lasikeraaminen joka riittää päästä eroon noen sen jälkeisessä ampumista. "

Victor Brylev, Shcherbinka.

Erittelyt Uunit Yenisei ei voi kutsua loistava, mutta sen luokkaan, tämä malli on kilpailukykyinen:

Moskovassa ostaa universaali liesi Jenisein voi olla hintaan 29 000 ruplaa.

Tämä tarve tietää kaikki, säästää!

Tuotanto ei pysy paikoillaan, niin ei niin kauan sitten esiteltiin parannettu malli - Jenisein 2. Mitat nousi 1,115h0,84h0,585 m koko keraamisen insertit ovat lisänneet muutaman sentin, ja suunnittelu enemmän "pyöreys". Tämän takia ulkonäkö on tullut jalompi. Hinta puuhella Yenisey 2 nousi hieman - jopa 32 000 ruplaa.

On selvää, pop-uunit Meta koska niiden etuja:

1. Korkean tehotason suhteellisen pienet mitat.

2. Se ei vaadi linnoitettu pohja.

3. Uuni on varustettu kuumuutta kestävä tiivistepunokseksi, ovi lepää tiivistävästi.

4. Mukana konvektio-toiminto, lämpötilan säätely ja sähkölämmitystä.

5. On mahdollista käyttää suuria tukkeja jopa 50 cm.

6. On markkinarako tallentamiseen polttopuut, himmentämätön tuhkalaatikon.

7. Alkuperäinen muotoilu sekä lasiset sivuikkunat voimme tarkkailla pelata liekkien tulisija.

1. Suuri polttoaineenkulutus. Mukaan arvioita, huoltotyöt mennä metsään kuutiometriä.

"Kaikki hyvät Yenisei paitsi kulutus. Varannot sulavat ikään kuin se olisi yksinkertainen liesi. Vaikka talo on 75 m2 lämpenee nopeasti. Oli ongelma tiivistymistä käytön takia koivun. Suositeltavaa eristää putken, se todella auttoi. "

Igor Plotnikov, Nevinnomyssk.

2. ensimmäisen tunnin työ on vahva saastuminen noen lasi.

3. Prosessi konvektion ja pöly pääsee sisään ja uunista on epämiellyttävä haju. Siksi on tärkeää tehdä säännöllistä märkäpuhdistukseen.

4. Nopea reagointi - pitkät lämpeneminen, mutta myös jäähtyy nopeammin.

5. Ei toimintoa jälkipoltin, joka vaikuttaa tehokkuuteen.

Huolimatta kaikista puutteista, takka Yenisei on jo voittanut ostaja. Ja se puhuu laatua ja luottamusta valmistajalle.

Mikä tahansa lämmityslaite valitaan tehon mukaan. Laskettu lämpöhäviö alueilla, mikä kompensoi takka oikaistuna prosenttiosuus marginaalin. Näin ollen suoritustehon tarvitaan.

Toinen ilmaisin - muotoilukonseptin. Vähemmän hitsit ja kiinteät osat, vahvempi yksikkö. Tarkista kireys, tiiviste, vuori uunissa.

Huomaa ylläpidettävyyteen uuneja. Tällä tarkoitetaan kaikkein yksinkertainen korvaaminen yksittäisten osien, fireclay laatat ja niin edelleen.

Tutustu ohjeista. Kahvat ovat kireällä tarpeeksi eristää kuumennetulta erityinen tiivisteet. Kaikki liikkuvat osat on tarkistettava vapaavaihde. Voida hyväksyä mitään kaarevuus muodonmuutos koko pinnalle uunin.

Lopuksi, sertifioinnin ja takuu. Yksikköön on kiinnitetty koko paketista asiakirjoja hyväksytty todistus, passi, oppaat ja takuu-kupongin vastaavaan tiivisteet.

Yksityisten talojen asukkaille on vaihtoehto perinteisille lämmitysmuodoille.

Moderni valurautaiset uunit kotiin tai mökkiin eroavat toisistaan.

Tavanomaiset lämmittimet eivät pysty tarjoamaan asianmukaista kosteustasoa.

Uuni-takka Yenisei

Joku voi kertoa kohteen ja sen muutosten ansioista tai epäkohdista (Volga, Angara). Näin samanlaisia ​​asioita yrityksestä Thorma (Loholm) hintaeron ollessa pieni. Myyjien todella ei saavuttanut mitään, haluaisin kuulla käyttäjien mielipiteitä.

Minulla on 2 tällaista takkaa (Angara + ??). Väliaikainen lämmitys - enempää kuvitella, teho nemeryanno hukkuessaan - lämmin ja kaunis.

Miinus yksi - putkien kokonaishinta on verrattavissa takan hintaan.

Minulla on 2 tällaista takkaa (Angara + ??). Väliaikainen lämmitys - enempää kuvitella, teho nemeryanno hukkuessaan - lämmin ja kaunis.

Miinus yksi - putkien kokonaishinta on verrattavissa takan hintaan.

Ja kuinka kauan olette hyödyntäneet niitä? Se, että tuodut takat myyjät väittävät Angaran alhaisen kestävyyden jne., On valmistettu tavallisesta teräksestä, joten skaalaus muodostuu ja uunin on siksi palattava nopeasti. Tuodut, he sanovat, valmistetaan kattilan teräksestä, joten palamisaika on paljon suurempi.

1 takka Olen 5 vuotta, toinen - 3.

Kummankin tulisijan uuni on kamomilla tiilien edessä, joten se ei pääse palamaan hyvin, baari on valurauta.

Yksi tulisijojen (3 vuotta) seisoo terassilla 26 m2 eristetty, hukuttaa sen kokoontumisia, armotta kunnes nakakih merkkejä työuupumuksen vai mittakaavassa ole huomannut, ainoa asia - savulasi, on puhdistettava säännöllisesti, jos haluat nähdä tulen.

Lisää putkia - täällä ne voivat vain polttaa, jos säästät niitä, ja jos ne ladataan ruostumattomasta teräksestä, ne ovat kalliita.

Kiitos vastauksesta. Putkilla, joita en aio säästää, olen jo pelannut tarpeeksi tinan kannalla, se riittää. 🙁

Pidän kaikkein emaloituneista. Halvimmat (ne ovat samat, hintaerot) Leroyssä.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 28 = 29