Uuni tehty tiilistä kädet piirustus kotitekoisia

Kotitekoinen uuni tiilestä kädet piirustus

Kotitekoinen Uuni - venäjää äidinkielenään lämmitysjärjestelmä, jota tänään ei voi verrata mitään modernia lämmityslaitteiden. Todella elävä lämpöä, käytännöllinen laatu ja polttoaineen saatavuus tekee tämän laitteen ihanteellinen valinta omakotitalojen. Lisäksi laadukkaita uunin pystyy luomaan missä tahansa huoneessa zatishnuyu tunnelma todella kodikas tunnelma.

Onko mahdollista rakentaa uuniin omin käsin?

Samaan aikaan, kun uuni oli ainoa lämmönlähde huoneessa, sen rakentaminen mukana kokenut savenvalajia. Tähän mennessä jokainen omistaa maan mökki, jossa on rakentamisen osaamista, voivat asentaa omin käsin lämmityslaitetta. Mutta jos kokemus ei riitä, on suositeltavaa tutkia eri piirustuksissa uunit, koska itse asiassa tällainen lämmitys laite pidetään kohde suuren palovaaran.

Ennen kuin rakentaa oman uunin, sinun täytyy ymmärtää, mitä ovat tärkeimmät tällaisten laitteiden.

 • Kuumennusuuni on tarkoitettu ensisijaisesti tilojen lämmitykseen. Rakentaminen tällaisessa uunissa, melko nopea, koska tämä laite on rakenteeltaan yksinkertainen riitä, varsinkin jos sinulla on valmiin piirustuksen.
 • Lämmitys- laite ylivoimaisesti suosituin ja halutuimmista. Tämä johtuu siitä, että voit valmistaa ruokaa lisäksi lämmittää huoneen tällaisessa uunissa. Tässä keittolaitteen, jossa on tällainen erityinen liesi ja joskus uuni.
 • Puuhella rakenteensa ansiosta merkittävästi säästää tilaa huoneeseen, joka tarjoaa laadukkaita lämmitys ja kodin tuntua mukavuutta. Lisäksi syttymistä lämpögeneraattorin ei vie paljon aikaa. Tärkein ominaisuus uunien on alkuperäisessä asussaan. Seurauksena rakentamisen yksikön kädet, voit muuttaa sen suunnitteluun kohde tahansa huoneeseen.

Myös, lämmitysuuniin tiiliä He erimuotoiset. Äskettäin pienet huvilat ja mökit ovat suosittuja lämmityslaitteiden suorakaiteen muotoja, jotka voivat helposti sovi mihinkään elintilaa.

Kotitekoinen Uuni - sijoituspaikan valinta

Pyrkimys itsenäinen järjestely kuumennusuunin, on tärkeää murehtia oikeassa paikassa rakentamiseen tällaisen yksikön. Joten maksimoida lämpöä kiuas asennetaan huoneen keskelle. Samalla se antaa lämpöä kaikilta puolilta tasaisesti jakamalla se ympäri taloa.

Jos lämmityslaite asennetaan lähelle yhden seinän, kylmä ilma, joka tunkeutuu talon ikkunasta ja oviaukot tullaan laajalti koko huoneeseen. Tässä asetelmassa, kotitekoinen uunin kylmää ilmaa matkustaa pitkin lattiaa, luoden epämukavuutta asukkaat Country House.

Jos et noudata sääntöjä pystytys tällaisten rakenteiden, sitten ennen, vain siirtyä muuraus toimii, sinun täytyy päättää sijoittaa uuniin sijainti. Tämä johtuu siitä, että jos asetat uunin laitteet väärässä paikassa, sinun täytyy pitää yhdessä polttopuut läpi talon, kuljettaa pois lika ja noki. On parempi asentaa tällaisen lämmitysjärjestelmän keittiössä tai huone, joka on harvoin käynyt.

Puhuen perusta, sitten perusteella piirustusten lämmityksen uunit, se on tehty hiekasta-sementin seoksen tai muuta palamatonta materiaalia. Kun tämä pohja vahvuus on täytettävä ei vain paino itse uunin, mutta myös savupiipun, erityisesti, jos hänellä on rakennettu tulenkestävien tiili.

On nykyaikainen uunit laite

Rakenteellisesti lämmitykseen ja ruoanlaittoon liesi tehty tiilistä ei ole iso juttu, mutta se on korkea energiatehokkuus ja suorituskyky. Vaikka kotelo lämmityslaitteen koostuu vain kahdesta osasta - tulipesän ja savupiippu.

Lisäksi Uunin pohjalta piirustuksen, joka löytyy Internetistä tai eri kirjoitettu etuja myös säätää levyn, uuni, ja joskus täysin veden lämmitys säiliö. Yleiseen suunnitteluun samassa uunissa.

 • tulipesän - tärkein osa yksikön, joka on mahdotonta ilman mitään rakennetta tyyppisissä uuneissa. Sen tilavuus pitäisi olla tilava, niin että se sisälsi riittävästi puuta tai muuta kiinteää polttoainetta, joka tarjoaa lämmitysteho.
 • tuhkakuppi - päätarkoituksena on kerätä Jätteenpolttodirektiivin tuotteet (tuhka) ja varmistaa ilman polttoainetta. Tuhkatila sijoitettu arinan alapuolelle ja tasoa säätämällä polttoaineen palaminen on varustettu metalli- tai rauta ovi. Perusteella piirustuksen, vastaa vakiokorkeus tuhkan 3 tiiliä.
 • viemärijärjestelmän palaminen pakokaasun (savukaasujen) - osa modernia uunit, joka ei voi toimia ilman jälkimmäisen. Tällaisella rakentaminen aukko laite muistuttaa kela, joiden läpi kulkee kuumaa savukaasua, jolloin sen lämpöä seiniin ja lämmittää ilmaa talossa.

Ratkaisu muuraus uunin kotitekoinen

Jotta käyttöikää uunin lämmittimen tiili oli kaikkein pitkäkestoisia, on tärkeää ennen kaikkea huolehtia laadullisen valmistelun laastin. Siten muuraus uunin tulenkestäviä tiiliä, liuos, savea ja hiekkaa. Valmistetaan seos tällainen rakenne yksinkertaisesti:

 • aloittaa puhdasta savi seulotaan seulan läpi ja täytetään vedellä;
 • tässä tilassa, seos on, on välillä 5 päivä jopa viikon;
 • savi vapautetaan ylimääräinen kosteus ja sekoitetaan hiekan kanssa suhteessa 1: 3, vastaavasti.

Asianmukaisesti valmistettu hiekka-savi seos - taataan lujuus ja kestävyys uunin. Muuten käytetään heikkolaatuisten komponenttien tai väärin suhteessa uunin laitteen käytön aikana voi romahtaa.

Laying kotitekoinen uuniin - prosessin vaiheet

Sääntöjen mukaan rakentamisen tekniikka uunit tiili muuraus alkaa aikaisintaan kuukauden kuluttua kaiken perusta. Tämä johtuu siitä, että säätiön pitäisi asettua eikä kutistu. Menettely itsessään on muuraus takka yksityiskodissa takia tietyt prosessivaiheet.

 1. Ensimmäisessä vaiheessa laskeutumiskammioon tuhka ja alaosa kuori podvortkoy. Kuten on kuvattu, munivien saven ja hiekan, koska tämä koostumus on korkea viskositeetti laatu ja voimakkuus.
 2. Muurauksen on asennettu oveen, joka kiinnitys on tehty teräslangasta.
 3. Asennettu päälle tuhkaa tai yksittäisen arinakiskojen tai yksiosainen säleikkö. minkä jälkeen asennettu uunin, joka ladotaan sisäosassa tulenkestävä, joka sijaitsee reunalla. Uunin ovi kiinteä lanka ja teräslevy 2,5 mm paksuus.
 4. Päästyään 12 riviä muuraus tulipesän valurautakamiina on peitetty renkaat. On tärkeää, että levy pantiin vedenkorkeus. Jätetään uuniin edelleen perustana ensimmäisen korkin käytettäväksi ilman lämmitykseen kesällä.
 5. Kun levy on asennettu voidaan jatkaa pystyttää seinät kypsennyskammion, ja vasemmalla puolella alemman kannen konstrukti.
 6. Pultti kesän kurssi laittaa sisänurkkaan kypsennystilasta.
 7. Saavutettaessa 20 sarja päällekkäisiä kulkee kypsennyskammion ja tärkein kupoli. Muuraus jäävät reiät nostamiseen kanavan ja kesällä matkustaa, samoin kuin poistoaukko kypsennystilan. Parantavat luotettavuutta tiilestä tulisi perustua kulmat terästä.
 8. Ovesta haudutuskammiosta suljetaan takkaluukkuun vauhdissa. On toivottavaa, että tällainen ovi on valmistettu metallista, ja lämpötilan kestävästä lasista. Tämä mahdollistaa tarkkailla polttaminen polttoaineen ja nauttia kauneuden avotuli.
 9. Jälkeen päällekkäin alemman kuvun ja kypsennystilan, siirry rakentaa ylempään huppu. Samalla kätevän on tärkeää asentaa puhdistusluukku poistamiseksi noesta.
 10. Muuratut seinät korkki Se on melkein yläosaan aukon seinään. Kuumennusuunin yläosassa päällekkäisiä tiiliä kahteen riviin. Lisätä eristysominaisuuksia tilan ylä- ja roikkuu silta rakenne on täynnä palamattomalla eriste.
 11. Pitkin ylempi kehä rungossa asetetaan koriste-bändi. Sen jälkeen jatka asentaa savupiippuun. Tässä tapauksessa tiilihormiin rakenne pidetään kaikkein käytännöllisin, koska se ei palovammoja toisin kuin metallia kollegansa.

Liesi kätensä rakenne vaatii paljon työtä, mutta voimaa kaikille, jotka ei pelkää fyysistä työtä. Ainoa asia, sinun täytyy seurata kaikkia prosesseja ja noudattaa koetuilla järjestelmät uunit. Vain tällä tavoin lämmityslaite on maalaistalon kestää vuosikymmeniä, ilahdutti niiden omistajat lämmin kylmä talvi.

Mökki miniuuni omin käsin: poryadovkoy yksinkertainen ja versio valmiiseen uunin

Loppusyksystä ja alkukeväästä maassa ei riitä mukavuutta - talossa kostuu ja viileä. Ongelma voidaan ratkaista sähkölämmitin, mutta maalaistalon on parempi suosia perinteisen puulämmitteinen tulisija. Lämpöä liesi tai takka lämmittää paitsi ruumiin vaan myös sielun, täyttö huone erityisellä tuoksu ja mukavuutta. Rakentaa miniuuni omin käsin, ei tarvitse maksaa - kustannukset kotitekoisten kokoonpano paljon halvempaa valmiita laitteita.

Lämmitykseen ja ruoanlaittoon liesi Kesämökkikalusteet: mistä aloittaa ja miten rakentaa

Pienikokoisia uunit, vaikka pieni koko, joka on asennettu vankka perusta. Vain joissakin tapauksissa voit käyttää sukupuoli lisälaite. Taitavat käsityöläiset toimivat ilman kaavioita ja piirustuksia, mutta aloittelijoille kehotetaan perustamaan poryadovkoy hyvämaineinen liesi päättäjille.

Tämä neliö miniuuni tiilestä, sopii pieni talo, on yksinkertainen, kompakti ja hyvä hyötysuhde. Suunnittelu sisältää alhaisen pino kanavan osa 13 * 13 cm. Kiukaan on uuni, jonka avulla voidaan valmistaa ja ruokaa. Kaappi on tehty teräslevystä, mutta haluttaessa se voidaan korvata sopivat mitat valmiin uunissa.

Kivi- mini puulämmitteisessä uunissa vaativat paloturvallinen ratkaisu. Voit valmistaa sen savesta yksin, mutta se kestää kauemmin, mutta tulos riippuu laadusta savea ja oikeus päättää sen rasvapitoisuus. Paljon helpompi luottaa tuottajia ja ostaa valmiina kuumuutta kestävästä seoksesta myymälässä - tässä tapauksessa tuote on laimennettu puhtaalla vedellä mainituissa suhteissa pakkauksessa.

Mitat kompakti :. 51 * 51 cm, polttoväli korkeus - 175 cm vahvistamiseksi uunin otettava fireclay tiilet - hän ei pelkää suorassa kosketuksessa liekin kanssa, eikä halkeile. Wall miniuuni talo levinnyt punatiileen.

 • keraaminen tiili - 170 kappaletta;
 • tulenkestävät laasti - 35-40 litraa;
 • oven uunin koko 23 * 25 cm;
 • tuhka-kuoppaan ovi (13 * 14 cm);
 • puhdistusluukku (13 * 9 cm);
 • arinan (25 * 18 cm);
 • venttiilin (12 * 34 cm);
 • teräslevystä;
 • Teräslanka - noin 2,5 m;
 • vedenpitäväksi.

Ensimmäisen sarjan, kuten aina, levitä ilman ratkaisua. Toisen rivin asennettu tuhka-kuoppaan ovi käyttäen asennus teräslangasta ja jossa tuhkalaatikon. Neljännellä rivillä, arina on sijoitettu, tarjoaa välillä ristikko ja annetun rako on noin 4 mm.

Tehdyn viidennen rivin alku asennusta uunin luukku. Karmit kääritty asbestin johto ja ovi aidattuja muuraukseen käyttäen teräslanka. Minkä jälkeen kaavion mukaisesti: muodostetaan uuni, savukanavan, putki.

Uunissa vauvan kanssa ja uuni

Toinen miniuuni puutarha on mitat juuressa vain 51 * 64 cm, ja uunin syvyys on 50 cm. Malli on täydellinen loma-asunnon tai kesäkeittiö. Polttoainetta voidaan käyttää polttopuut, hiili, turve briketit.

Suunnitteluominaisuudet ja materiaalit

Pienestä koostaan ​​huolimatta, kompakti Uuni on melko toimiva ja varustettu liesi ja uuni, joten voit käyttää sitä paitsi lämmitykseen vaan myös tarpeisiin isäntä. Lausunnon mukaan, jotka ovat jo rakennettu hänen dacha tämän avustaja, vedenkeitin kiehuvaksi takan minuuttia.

Tiiviyttä onnistui pelastamaan johtuen pystysuuntaisen järjestelyn kaikki elementit. Savupiippu on poikkileikkaus tiili. Poistokaasut kulkevat kanavien taakse järjestetty kypsennystilaa, ja sitten vaakasuoran savukaasujen ohituksen molemmin puolin uunin ja jättää putken.

Rakentamiseen tarvittavat materiaalit:

 • punainen tiili - 220 kappaletta;
 • muuraus laasti valmistettu savesta tai - noin 50 litraa;
 • raastaa;
 • teräslevy (predtopochny) mitataan 50 * 70 cm;
 • teräsnauhan 4 mm paksuuden parametrit 350 * 25 cm;
 • savi arkki 51 * 30 cm;
 • venttiili - 2 kappaletta;
 • oven uuniin;
 • 3 puhdistusoveen;
 • ash-kuoppaan ovelle;
 • Uuni (32 * 38 * 42 cm);
 • levy (38 * 35 cm), jossa on liesi.

Ensimmäinen rivi uunin mini-tiiliä asentaa ilman laastia. Jälkeen toisen sarjan säädettiin tuhka-kuoppaan ovi, ja laittaa seuraavan rivin alkavat muodostaa tulipesään. Raasta asentaa ilman laastia. Käytössä poryadovoy järjestelmä osoittaa selvästi, missä ja miten asentaa ovi, liesi, uuni ja venttiilit.

Suojella keraaminen tiili tulesta suorittaa vuori - yksipino lähellä Fireclay tulenkestäviä tiiliä. On tärkeää muistaa, että eri tyyppisiä tiiliä ei voi sitoa toisiinsa - niillä on eri lämpötila laajentamiseen. Muutoin johtaa halkeamia.

Aloittelijoille Pechnikov: liesi valurautainen tulipesä

Tiili miniuuni voidaan rakentaa omin käsin pohjalta valmiin valurautainen tulipesä. Valurauta tulipesässä ovat kestäviä - ne eivät halkeile tai polttaa läpi. Tämä vaihtoehto sopii paremmin aloittelijoille, koska kaikki pääkohdat säädetään jo suunnittelussa. Yhdistetyt uuni nopeasti lämpenee ja jäähtyy pitkään, mikä lisää merkittävästi tehokkuutta tulisija. Haluttaessa voidaan valita tyyppi takka tulisija tulenkestävä lasiovet - Tämä malli ei vain olla kuuma, mutta myös koristella huoneeseen.

Ennen kuin alkaa valmistella vankan ja tasaiselle alustalle. Voit tehdä tämän, voit kaataa pienen konkreettinen kiitorata. Rauta uunin vuoraus on puoli-tiili, jolloin seinän ja päin ilmatyynyn paksuus 1-10 cm: n on tarpeellista antaa lisäksi pieni ilma-aukko alaosaan rakenne -. Ne tarjoavat kuumennetun ilman ulostulo ja lämmönsiirron parantamiseksi.

Alkaa rakentaa mini-uuni omin käsin vain silloin, kun yritys luottamus tietojaan ja taitojaan. Epävarma - hyvä syy lykätä itsenäistä työskentelyä ja antaa rakentamisen ammatillinen uunin rakentaja.

Video: pieni villa leivinuuni omin käsin

Pyydä ne kommentit

Kuvaile kysymyksesi mahdollisimman yksityiskohtaisesti, ja meidän asiantuntija vastaa siihen

Piirustus kotitekoinen uunissa tiiliä käsillään

Ei kauan sitten, tämä laite näkyi jokaiseen kotiin. Puhumme uunissa. Sitä käytettiin lämmitykseen maaseudun kotona ja ruuanlaiton. Joissakin tapauksissa se sijaitsi paikka, jossa voit kiivetä ja saada lämmin kylmä talvi.

Trudnopostigaemye kaasutus alueelle ja on nyt käytössä liesi. Aiemmin isännät itse panivat ne kodeissaan, ja nyt voit tehdä sen omalla ilman apua. Onko se kuulla asiasta verkossa. On olemassa paljon kuvia ja videoita, jotka osoittavat yksityiskohtaisesti koko prosessi toimii.

Lisäksi valmiiden piirustuksia, täältä löytyy hyviä neuvoja järjestely uunin omin käsin. Harkitse valikoima vinkit aloittelijoille storekeepers uuneissa.

Mitä varoa

Säätiö. Jokainen ymmärtää, että uuni putoaa tiili. Suunnittelun osoittautuu erittäin massiivisia ja raskaita. On luonnollista, että sen nojalla olisi riittävän vahva perusta, joka pystyy kestämään tällaista kuormitusta. Jos lattia on suunniteltu pois betonilattia, tämä voi riittää. Jos ei ole, niin hoitaa perusta uunin sen tulevan sijainnin.

Mitat pohjan pitäisi olla tulevaisuudessa muuraus 5-7 senttimetriä. Päälle perusta on luotu parin levyjä eristyksen muodossa katemateriaalin.

Erillinen perustuksissa uuni ei tulisi yhdistää perustuksen seinän. Eri alojen sedimenttiä. Ero voi aiheuttaa halkeamia, jotka lopulta voivat ja tuhosi koko rakenne.

Sijainti talossa. Useimmissa tapauksissa omistajat maalaistalot on liesi seinään. Tietenkin paljon vapaata tilaa. Ongelma ilmenee, että koska jalat usein kävelee chill. Koska etäisyys uunin ja ikkunat (vastakkaisten arvojen lämpötila) on korkea, vaikuttava ilmavirtaus on niiden väliin muodostuu kuuma - edellä, kylmä - alla. Tämä voidaan välttää, jos laitat lieden keskelle talon. Joten se lämmittää huoneen tasaisemmin.

Sijoittaminen oven tulipesään. Jos se tulee näyttöön työn annetun puun ja poistamalla käytetyn materiaalin edellyttää läsnäoloa lian, noen ja muut roskat. Koska tulipesän oven tuoda paras tekniseen tilaan tai keittiöön, jottei tuo likaa kotiisi.

Valinta tietyn tyyppisen uunin riippuu siitä, mitä haluat saada siitä. Ehkä sitä tarvitaan lämmitystä, vai haluatteko auttaa häntä valmistaa ruokaa. Tältä pohjalta on olemassa useita erilaisia ​​uunit:

Poiminta haluamasi vaihtoehto itselleen joko tämäntyyppisiä voi suorittaa eri muodossa. Nämä ovat standardin suorakulmainen uunissa, tai yleinen pyöreä. Kullekin niistä tarvitsee eri määrä aineet - tiilet, laasti, jne. Mikä tahansa uunissa on olemassa valmis, testattu Piirustusten aika ... Voidakseen ymmärtää kaikki hienoudet, on välttämätöntä tietää peruselementit tällä grafiikalla.

 • Savupiippu. Muoto se näyttää kela. Läpi kulkee savukaasu lämmittää uunin rakenne itse, ja sen jälkeen sisäilmaan. Mutta älä tee liikaa käänteitä. On parempi käyttää valmiita piirustuksia, joissa ne ovat optimaalinen määrä näkyy.
 • Kamera tuhkaa. Se sijaitsee alle tulipesään. Se on täällä arinan läpi tuhka putoaa pois. Tämä ylimääräinen kammio toimii podduvalom paremman polttoaineen palaminen.
 • Tulipesän. Nimen jälkeen voit ymmärtää, että tämä on paikka, jossa polttoaine noudattaen. Se voi olla eri kokoisia. Se riippuu useista parametreista:
  • polttoaine;
  • uunin tilavuus;
  • vaaditun suorituskyvyn.

Suurempi talo, laaja uuni, ja suuremmat tulipesään, jossa voit laittaa oikea puumäärä saavuttamiseksi optimaalinen lämpötila-arvot sisätiloissa.

Mitä muuta on ominaista tulipesässä, niin että se on obkladyvat tiiliä. Tämä materiaali pitkään on kestettävä avotulen ja korkeita lämpötiloja. Alareunassa tulipesän arinan pitäisi olla.

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä tähän asiaan, koska ratkaisu. Eri alueilla tulipesän useita sen lajeja käytetään. Niin, että säätiön lähestymistapa on yleensä sementtiä. Mutta tärkein muurauksen savi ratkaisu tarvitaan. Valmisteluun jälkimmäisen pitäisi lähestyä vastuullisesti. Kaksi tärkeintä ainesosat - hiekka ja multa - valmiina pari päivää ennen töiden aloittamista muuraukseen.

Kaikenlaisten hiekkaa on suositeltavaa käyttää tuoreen vuoristo. On seulotaan. Käytä ruudukko solujen 1,5h1,5. Rasva savi tulisi liottaa 2-3 päivää. Veden suhdetta ja savi - yksi kaksi tai vähemmän - riippuen valitusta savea. Kanssa tämäkin täytyy lukea enemmän, katso kuva tai video.

Valmistuksen jälkeen vaiheen, sekoita savea johdonmukaisuutta paksu kerma, ja myös sen suodatin. Tätä tapausta käytä ruudukko solujen 3x3 mm. Lopullinen liuos tulee kääntyä sitkeitä ja on keskimäärin neste. On tärkeää valita suhteessa, joka oli runsaasti savea ja hiekkaa. Jos savi ei riitä, että kyseinen ratkaisu ei ole tarpeeksi vahva. Jos on vähän hiekkaa, saumat voi ymmärtää korkea kutistuminen tai ne kaikki säröillä.

Tarkista laatu valmiin liuoksen pitoisuus seuraavasti. Roll pieni pallo ja kuivaa se. Jos kuivausprosessia ei murtunut ja pallo ei hajallaan, sitten liuos valmistettiin, kuten on tarpeen. Todentamaan tämän varmasti, voit heittää sen maahan mittariin korkeuteen. Jos se ei ole jaettu, se on lisävahvistusta laadun loistava ratkaisu.

Ainoastaan ​​laadullisia keraamisia tiiliä käytetään laitteen rakentamiseen uunissa. Jos on halkeamia tai se ei dozhzhon perezhzhon, on parempi olla ottamatta, koska sen suorituskyky on pienempi kuin tarvitaan. Mark M-500 sopivin. Tällainen tiili kestää valtavasti kuumeneminen ja jäähtyminen ja sitä käytetään ei vain tehdä uunin omin käsin, mutta työssä ammattilainen storekeepers. Jos et tiedä miten määritellä eräänlainen laadun tiiliä, muistaa muutamia ominaisuuksia.

 • Mausta web-laadun tiili on sileä punainen. Jos hieman kolhi sitä, pitäisi olla korvien metallinen ääni.
 • Nedozhzhonny tiili on vaaleanpunaista, ja ääni on peräisin hänen kuuro. In perezhzhonnogo tiili ruskea väri, joskus jopa tan.

Asennus metalliosat

Eri metalli uunissa laitteilla on erilaiset lineaarinen laajenemiskerroin kuin tiili. Koska aukot näillä laitteilla täytyy olla suurempi kuin mitat itse osia. Se koskee pääasiassa arinan - välys 3-5 mm Sen pitäisi olla riittävä, jotta se voidaan ottaa ulos vapaasti. Sama koskee valurautainen levy, jos sitä on läsnä rakenteessa.

Sulata ilolla valmis, uunin missään tapauksessa sijoitettava käsillään. Ensinnäkin on syytä vähitellen kuiva.

Ensimmäisellä viikolla uuni ei tarvitse koskea vain luoda sisällä maksimaalisen työntövoiman. Voit tehdä tämän avaamalla kaikki ovet, lukot ja niin edelleen. Pintakerroksiin liuoksen ja kuivattiin takavarikoitu, tarpeeksi viikkoa kesällä. Jos et muuraus talvella, Se tarvitsee lisää aikaa - jopa kaksi viikkoa.

Seuraava vaihe - lÇmpÉkuivaus. Luoda pieniä mielihalut ja polttaa muutaman pienen kuivaa puuta - kaksi tai kolme lokit. Tällaisissa olosuhteissa kuumaa ilmaa leviää hitaasti ja syvään kuunteluun muuraus uuniin. Jälkeen 6-7 tuntia, uudelleen kansi himo, sulkemalla kaikki venttiilit. Yhden päivän jälkeen, toista käsittely, ja sitten samalla tavalla ennen 6 päivää.

Tarkista, onko liiallinen kosteus uunissa. Joka voidaan määrittää läsnä kondensaatio metalliosia. Jos se on edelleen olemassa pitkästä aikaa uunissa suljettiin ilman pitoa, olisi pitää kuivana käyttäen samoja kaksi tai kolme päivässä Puola.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 70 = 79