Uunissa kylpy lämmönvaihtimen lämmitykseen

Mikä on lämmönvaihdin uunissa bannuyu parempi asettaa - vaihtoehdot

Hyvä uuni kylpy voi ratkaista kaikkia ongelmia perinteisen menettelyn mahdollisimman mukava. Aikaansaadaan lämmönvaihdinta bannuyu uunissa voidaan luopua kattilan veden lämmittämiseen.

Lämmönvaihdin - onton, joka on täytetty vedellä, rakennettu uunin rakennetta. Lämmönvaihdin on kytketty putkiston ja / tai säiliöitä, joka kiertää vesi lämmitetään uunissa polton aikana.

Mallista riippuen, veden liikettä järjestelmän kautta suoritetaan luonnollisesti tai pakotetaan (pumpulla). Toimintaperiaate lämmönvaihtimen kylpy uunin lämmitetään vettä, joka tulee säiliöön ja jäähdyttimet suihku, ja virtaa kylmän lämmönvaihtimen ja lämmitetty. Prosessi tapahtuu polton aikana aika.

On olemassa useita malleja lämmönvaihtimien:

 • Sisempi lämmönvaihdin - astiaan vettä asetettiin kuumennusuunissa uunin. Rakentaminen säiliö voi olla mikä tahansa - muodossa säiliön, joka muodostaa tulipesän seinän putkia tai kierukoita ympäröi palaminen osastoon.
 • Ulkoinen lämmönvaihdin - moduuli on sijoitettu uunin ulkopuolelle, yleensä ympäröi savupiippu, missä sitä lämmitetään kuuman kaasun lämpötila ulos putken aikana polttoaineen palamisen uunissa.

Kiertävän veden järjestelmässä, voidaan käyttää lämmitykseen ja lämmittämiseksi pesuvesi. Rakenteellisesti uunin kylpyyn, jossa on lämmönvaihdin veden eroaa tavanomaisesta liesi paikallisen veden lämmitykseen.

Asentamista varten järjestelmän kaksi toimintoa (lämmitys ja kuuma vesi) on tarjota vesisäiliö ja laskea oikein pituus ja putkien halkaisija optimaalisen järjestelmän suorituskykyä.

Korkein hyötysuhde on järjestelmä, jossa ehdot täyttyvät:

 1. Pituus putkien pienempi kuin 3 m;
 2. Halkaisija on suurempi kuin 1 tuuma putki - pienessä ontelon neste ei normaalisti kiertämään ilman tukea pumpun;
 3. Avoin veden lämmitysjärjestelmä - paisuntasäiliössä järjestetty ilmaa.

Tämä muotoilu ei vaadi lisäenergian (mukaan lukien sähköinen - pumppu) ja antaa tilaa lämmitys ja kuumaa vettä.

Huom lämmitykseen paikallisessa lämmitysjärjestelmä voi käyttää pakkasnestettä - hän ei pelkää matalammissa lämpötiloissa, joten ollessaan pitkään käyttämättömänä talvella ei tarvitse tyhjentää nestettä järjestelmään. Käytännössä tällainen jäähdytysaineena käytetään hyvin harvoin, koska sen korkea hinta.

Uunissa kylpy lämmönvaihtimen lämmittämiseen pitäisi antaa 5 kW lämpöä vakio alue tavallisille perheille. Counting riippumatta mitat elementtejä, jotka perustuvat siihen, että 1 m 2 lämmönvaihtimen alue antaa noin 9 kW.

Suositeltava koko on suuri marginaali, koska järjestelmän tehokkuuden vaikuttaa sijainti ja muoto kattilan, polttoaineen laatu.

Suunniteltaessa järjestelmä kuuman veden tuottamiseen (ulkoisesta säiliöstä) on otettava huomioon, että kapasiteetti itse edelleen huoneen lämmitykseen.

Johdotus lämmönvaihtimen kylvyssä helpottaa tehtaan uuneissa vastaavissa malleissa. Kuitenkin ihmiset, joilla hitsaustaito täysin kykeneväinen koota järjestelmää itse sekä tiiliuunissa. Järjestelmässä, jossa luonnon kiertoon tarvitsevat putket, liittimet (2 tap) vesisäiliö.

Metallilevyt ovat tarpeen, jos vesisäiliö tai lämmönvaihtimen edellyttäen hitsattu itsenäisesti (muodossa kuution tai suuntaissärmiön).

Lämmönvaihdin kylpyamme käsillään

Lämmönvaihdin on valmistettu metallista, ei ole pienempi kuin 2,5 mm tai putkia taivutetaan kiemurteleva, kierre.

Vesisäiliö on korkeampi uunin - se on tarpeen veden kierrättämiseen. Nämä elementit ovat sitten toisiinsa putket: ylä- ja alareuna.

Tyhjentää veden (huuhteluun järjestelmän tai pitkistä idle-talvella) paluusuunnan alimpaan kohtaan putken nosturin kaatuu.

Asentamalla lämmönvaihdin bannuyu uuni edellyttää hyvälaatuista yhteyttä kaikkien elementtien, tiivistys hitsit. Lämmönvaihdin sinänsä voidaan tarkistaa paineilmalla, laskemalla se veteen. Sen jälkeen, kun kokoonpano on tiiviys tarkistetaan koko järjestelmän.

Huomautus: lämmittää viereiseen huoneita vesisäiliö voidaan eristää - tässä tapauksessa hän tulee olemaan ylimääräinen funktio varaajan.

Asennus lämmönvaihtimen kuumaa vettä kylvyssä, on muistettava, että:

 • Ulkoinen vesisäiliö on valittava mukaan kapasiteetin artinuunissa - liian suuri kapasiteetti lämmitetään pitkän aikaa. Pieni säiliö aikaisin vesi kiehuu ja höyry täyttää pesu tarpeeton.
 • Ja on noudatettava uunin lämmönvaihdin - liian suuri vähentää tehokkuutta uunin muotoilun. Paras on vaihtoehto, kun järjestelmä poimii 10 prosenttia. voiman liesi.
 • putkistoon ei jäykästi kiinnitetty seiniin - niiden lineaariset mitat muuttuvat kuumennettaessa.
 • Järjestelmä kierreliitännät käytetään vain tiiviste, joka kestää korkeita lämpötiloja.
 • Lämmönvaihdon kanssa luonnollisessa järjestelmässä (ilman pumppua), on välttämätöntä tarkkailla bias 2-5 astetta ylemmän ja alemman ääriviivat putket.
 • Säiliön kylpy lämmönvaihtimen pitäisi olla tyhjä aikana uunin tulipesään.

Kuumentamisen jälkeen järjestelmän korkeaan lämpötilaan ei ole toivottavaa lisätä kylmää vettä - jyrkkä pudotus vaikuttaa haitallisesti toimintaan ajoitus

Uuni kylpy lämmönvaihdin tarjoaa mukavuutta ja samaan aikaan säilyttää charmi perinteisen suosikki menettelyyn.

Lämmönvaihdin uunin kylpy: tyypit ja ominaisuudet

Lämmönvaihdin - laite, jossa lämpöä siirretään materiaalista toiseen. Kylpy kuumaa ilmaa uunien energia siirretään vettä, joka on sisäpuolella. Toinen nimi näistä laitteista - vesikiertoon. Nämä laitteet voivat itse olla erilaisia ​​muotoja ja tyyppejä. Voidaan käyttää järjestämiseen veden lämmitykseen ja kuumaa vettä.

Lämmittämiseksi veden kylvyssä uuneissa on yhteinen pieni säiliö tai metallia kaareva putki (kela) sijoitettu tulipesän, mutta ei ole suorassa kosketuksessa tulella. On toisenlainen - vesivaippa.

Uuni kylpy lämmönvaihtimen voi olla paitsi lämmintä vettä suihkussa, mutta myös veden lämmitykseen

Toimintaperiaate veden lämmönvaihtimen on rakennettu siihen, että aineen (tässä tapauksessa veden) korkeampi lämpötila nousee. Koska järjestelmä on suljetun silmukan, se on jatkuva kierto: lämmin nousee yksi putki sen paikka tulee kylmä toiseen. Siten, lämpötilan nousu tapahtuu vähitellen koko järjestelmässä. Lämmitysaika tässä tapauksessa riippuu monista tekijöistä:

Lämmönvaihdinkierukalla kuparia

 • viittauksesta lämpötila (talvella, kun kylmän nesteen kestää kauemmin);
 • veden määrä järjestelmässä;
 • teho uunit ja palamisen intensiteettiä.

Yksi helpoin valmistuksessa lämmönvaihtimien - kelat. Kaikki mitä tarvitset - löytää putki riittävän sitkeitä metallia. Yleisimmin käytetty kuparia tai alumiinia, koska molemmat metallit ovat korroosiota ja helppo taivuttaa. Sitten putki on taivutettu, muodoltaan voi periaatteessa olla mikä tahansa.

Jotta aktiivisesti siirtää vettä painovoiman (ilman pumppua) koko kelan pituus ei saa ylittää 3 metriä (tämä edellyttää yhdiste kauko säiliö). Luodaan lämmönvaihdin "primerivat" se uuniin: se ei saa olla kosketuksessa avoimella liekillä ja kuuma ilma on lämmitetty. Päissä ulkokierteen on leikattu, johon on sitten kytketty ulkoisen säiliön varusteet.

Patteri voidaan sijoittaa paitsi uunin sisällä, vaan myös sen ulkopuolella. Winding liesi tuskin sen arvoista, mutta metallia savupiippu lämmittää vettä tarpeeksi tehokkaasti. Itse asiassa, jos uunin ilman jälkipolttopesässä polttokammioon ulostulolämpötila voi olla jopa noin 500 C. Esimerkki tällaisesta lämmönvaihdin putki valokuva.

Yksinkertaisimmassa suoritusmuodossa lämmönvaihdin voi olla muodoltaan hevosenkengän. Sitten voit käyttää ja ruostumaton teräs - niin se voi olla vääntynyt. Esimerkiksi videon selvästi nähtävissä vastaavassa muodossa, joka käytettiin uunissa "Vitran" kylpy (Video miten siirtää lämmönvaihtimen uunissa Vitra vasemmalla puolella näytön oikealla katsomalla lopussa).

Yksinkertaisimmillaan lämmönvaihtimen verkon kylpylän - kaareva putki kierteellä

Yksi tyyppi coil - rekisteröidy. Tämä on yleensä hitsattu rakenne on tehty putkista, jotka on usein vähän kuin lämmitys. Ilmoittaudu kylpylän uunit kokki useammin valmistettu ruostumattomasta teräksestä, koska vain se voi pitkään kestää ankarissa käyttöolosuhteissa. Hitsatut rakenteet on suuri koko ja paino, ja koska ne ovat usein asetettu tiili uuneja. Rautapätsistä ei aina ole mahdollista löytää paikka laittaa pieni putki-lämmönvaihdin, eikä se vieviä hitsattu rakenne. Ja suunnittelu tiili kiukaat voidaan jakaa tilaa ja rekisteristä.

Lämmönvaihdin-rekisteri. Tällainen valmiin metalli uunissa ei joudu. Tämä on vaihtoehto kotitekoinen tai rautaa uunin tiili tai (enemmän koosta)

Joskus lämmönvaihdin on suunniteltu pieni säiliö vedellä (tilavuus 3 litraa), joka sijaitsee myös uunin sisällä ilman suoraa kosketusta tulella. Periaate sen toiminta ei poikkea muista. Palvella Tällaisen säiliön lämpöä pidempään valmistuksessa omiin käsiinsä, yritä suunnitella niin, että on mahdollisimman vähän hitsauksia. Esimerkiksi ottaa ruostumattomasta teräslevystä (paksuus 2,1 mm riittää) ja listogibov saatiin haluttu geometria. Päärunko sauma on vain yksi, ja on hitsattu sivulevyjen ja läpivientien.

Lämmönvaihdin uunin kylvyn yritys "Ermak" - ainutlaatuinen muotoilu

Tekemällä jokin lämmönvaihtimet sijaitsevat uunin sisällä, on syytä muistaa, että valita, rajoittamatta huoneen lämmitykseen ne ovat enintään 10% uunin kapasiteetista. Joten liian suuri rekistereissä ei irrationaalinen. Ja aseta ne kova ja niillä on kielteinen vaikutus ilman lämpötila höyrysaunassa. On parempi laskea siten, että se oli mahdollista kaikille vierailevat Bath lämpimään veteen useita kertoja, et tarvitse vain 150 litraa kiehuvaa vettä? Ensimmäinen, tarvitaan hieman kuumaa vettä höyrytetty luudat, sitten hieman, pestä edessä höyrysauna, ja sitten lisää huuhdella. Tämän seurauksena tarpeetonta, ja se voi 150 litraa kuumaa vettä, mutta osia. Joten miksi järjestelmä 150 litraa, ja odota muutama tunti, kunnes se on hyväksyttävä lämpötila, jos se on mahdollista tehdä tankkiin 50-70 litraa ja useita kertoja veden lämmittämiseen se, joka kulutetaan tarvitaan ...

Vain yksi lämmönvaihdin on toteutettu - vesivaippa (vesi piiri) putken. Savukaasun putki on hitsattu osan halkaisija on suurempi, jossa on kaksi suutinta syöttämiseksi / pakokaasun vettä. Toimintaperiaate on sama: kuuma vesi nousee ylös, alas tulee kauko-säiliö kylmempää vettä.

Järjestävä periaate vesivaipan putkeen ja sen yhteyttä ulkoiseen säiliöön

Tämä menetelmä on houkuttelevampi useista syistä:

 • lämmitys tapahtuu, koska lämpöä, jota käytetään yksinkertaisesti lentää pois;
 • tehdä tällainen lämmönvaihdin omin käsin ei ole vaikeaa, vaikka tehtaan vaihtoehtoja;
 • voit asentaa mihin tahansa metalliin savupiippu, ja se ei tarvitse purkaa uuniin ja tehdä reikiä;
 • lämmönvaihdin putken estää kaasujen sisääntunkeutumiselta savupiipun huoneeseen.

Kaikki nämä edut tekevät tämän laitteen varsin houkutteleva. Mutta on tällaista päätöstä ja haittoja:

 • Se vaatii täydellistä saumaustiivisteitä;
 • lauhde voidaan muodostaa lisäämällä kylmää vettä;
 • kaatamalla vettä esikuumennettuun järjestelmä ei voi olla - ehkä siksi, että lämpötilaero rikkoa savupiipun seinään.

Vesikierto liesi on samanlainen, mutta tässä tapauksessa, vesisäiliö on rakennettu rungon ympäri. Lähes aina, kuten lämmönvaihdin edestakaisen uunissa. Ensinnäkin, voi poimia putki suurempi ja hitsata ylä- ja alaosan, joka on todennäköisesti suorakulmainen uunit, ja toiseksi, pyöreä vesi liikkuu helposti ja järjestelmä on tehokas, on vaikea saavuttaa neliön kotelo.

Avoin juoksuttaa tyyppi lämmönvaihdin

Erittäin mielenkiintoinen ja tehokas vaihtoehto lämmittää vettä kiukaalle, mutta valitettavasti eivät ole kovin yleisiä. Kiuas on hitsattu kalteva putki, suljettu lopussa. Hänen toinen pää - auki leikkaus - hitsattu säiliön pohjalle veden kanssa. Kun vesi kaadetaan säiliöön, osa siitä siirtyy putken sijaitsee uuniin, jossa sitä kuumennetaan kiehumispisteeseen. Kiinni palautusjäähdyttäen kuplien nousua. Kun kylmä väliaine puhkeaa, lähetetään huomattava osa ympäröivän veden lämpöä. Lisäksi lämmön siirto tapahtuu kustannuksella saman konvektion (kuuma vesi liike ylöspäin ja alaspäin kylmä).

Sifonin lämmönvaihdin. Tehokkain vaihtoehto, mutta harvoin käytetty

Yksi käytännön suoritusmuodon lämmönvaihtimen näkyy kuva. Suunnittelu hieman muuttunut, mutta periaate on sama.

Lämmönvaihdin kylpylän uunit valmistetaan käsityönä

Tässä suoritusmuodossa, säiliö sijaitsee pohjan viereisessä huoneessa. Seinään ja toisella puolella uunin tehdä reikä (uuni seisoo sivuttain). Putken pituus siten, että se ulottuu melkein vastakkaiseen uunin seinämän. Putki on suljettu pää, aukon uunissa on hieman suurempi kuin suuttimen halkaisija ei ole eristetty ja tiivistetty. Sisääntulo on sijoitettu riittävän alas - suoraan tämä epätavallinen lämmönvaihdin päällekkäin pilkotaan, ja sitten, tarvittaessa sen jälkeen, kun palava hiillos lapio sitä.

Kuinka kytketään lämmönvaihdin vesisäiliöön

Omistajan veden lämmönvaihtimen juoksuttaa tyyppi yli 6 vuosi käyttämällä tätä laitetta. Hän sanoo, että savu ei pääse huoneeseen. Joskus, jos liian jyrkästi sulkea oven höyrysauna voi olla pieni osa savun paeta, mutta se tapahtuu hyvin harvoin, ja ei tuo mitään ongelmia. Buck ei suosittele suuria - monta kertaa helpompaa kaataa vettä kuin odottaa se lämpenee paljon. Buck kuvassa tilavuus on noin 50 litraa.

Mitä ja miten yhdistää säiliön ja ulkoisen lämmönvaihtimen

Vaikka veden lämpötila lämmönvaihtimessa missä tahansa sen suunnittelu ei nouse yli 100 ° C: ssa, putket voidaan lämmittää enemmän lämpötilat - ne ovat kosketuksissa uunin seinään. Koska edullisesti noin 40-50 cm: n päässä niistä asennettu metalliputkia. Luultavasti, sama ruostumaton teräs on edullinen: musta metalli syövytä alumiinia ja kuparia - voi, mutta melko ongelmallista. Edelleen on mahdollista käyttää muovisia putkia kuuman veden, voidaan käyttää tai aallotettu letkujen kelan (joka on kytketty kattilat). Halkaisija - tuumainen tai ¾ tuumaa. Vähemmän toivottavaa - vesi kiertää huono: lämmönvaihdin alkaa kiehua, mutta pysyy kylmänä säiliössä.

Sinetöidä kierreliitäntöihin käyttää erityisiä laitteita, jotka voivat kestää korkeita lämpötiloja (esim., Tango). Käytettäessä vakiovarusteisiin tiivisteiden, vaihda kotitekoisia paronita.

Yhdistää lämmönvaihtimen putki tai uunissa, jossa on ulkoinen säiliö, mitä tarvitsee tehdä, on alin kohta järjestelmässä poistohana. Se on kätevää, kun säilyttää järjestelmä talveksi: että kaikki ei ole revitty jäätynyttä vettä, se (vesi) ei pitäisi jäädä pisaraakaan. Jos sinulla on lämmitetty huone, nosturin vielä tarvitaan - jos vesi on pysähtynyt, se hankkii epämiellyttävä haju.

Toinen varoitus: vaaka putkissa pitäisi olla pieni taipumusta uuniin. Nuance on pieni, mutta järjestelmän suorituskykyyn vaikutus on hyvin vahva. Siksi antaa hieman kalteva (1-5 astetta).

Yritys valmistaa aaltopahvin ruostumattomasta teräksestä putkia varten kiukaat

Mikä lämmönvaihdin uunin kylpy parempi

Lämpenemistä höyryä haluttuun lämpötilaan huoneen vierailee kylpyammeet tai saunat tarvitaan suuri määrä kuumaa vettä. Ratkaise ongelmaa eri tavoin: asennus kattilan tai vedenlämmittimet.

Miten lämmönvaihdin järjestetty uuniin bannuyu

uunilaitteisto lämmönvaihtimen on osoittautunut niin hyvin, että on olemassa erilaisia ​​vaihtoehtoja lämmön poisto muotoilu, vaihtelevalla tehokkuutta. Yleisimpiä:

Vesi ympäröivän vaipan palotilaan, on harvoin käytetty, ja on löydetty vain 1-2 mallia, tehtaan uuneissa.

 • Lämmönvaihdin tarpeessa artinuunissa tuottaa kuumaa vettä uimiseen. Tämä ongelma oli ensisijainen rakenteen suunnittelu.

Toimintaperiaate riippuen käytetystä laitteesta. Teho määritetään useita parametreja:

Suunnittelun, voit jakaa kaikki sisäänrakennettu lämmityslaite ja rakentuu (samovaari tyyppi).

Uunit kylpyamme vesikierto lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tarvetta, alkoi näkyä, kun hyviä arvosteluja saanut tavallista vettä lämmönkehittimiksi. Laitteen, uunin, joissa on integroitu veden lämmitys piiri on jaettu useisiin luokkiin:

 • Coil - yksinkertainen laite käytetty klassista kiinteän polttoaineen kattiloiden. Rakenteen sisällä on taivutettu metalli- putki. Muoto on erilainen ja riippuu ominaisuuksista sisärakenteen uunin. Kela on sijoitettu niin, että liekki ei suoraan vaikuta siihen, ja lämmitys suoritettiin savukaasut.

Toimintaperiaate integroitu lämmönvaihdin kylpy uunissa on seuraava. Kierre tai levy lämmitetään savukaasujen lämpötila saavuttaa 450-500 ° C: ssa Kun lämmitetään, on painetta, pakottaen lämmönsiirtonesteen kiertävän lämmitysjärjestelmän. Ohjelmiin, joissa käytetään epäsuoraa kattila, kuumaa vettä lämmitetään lämpöä lämmityksen.

Asentamalla lämmönvaihdin bannuyu uuni - budjetti ratkaisu ongelmaan lämmitys- ja kuumaa vettä. Veden lämmitys laite on valmistettu kahdella tavalla:

 • Kiemurteleva - savupiippu asennettu kela alumiinista tai kuparista. Järjestelmissä, joissa on luonnollinen kierto, kunnes säiliö tai veden jakelu hanat, kelan koon tulisi olla enintään 3 m. Optimaalinen mitat lämmönvaihtimen kiertovesipumpun 5m.

Liike veden lämmönvaihtimen samovar tyyppiä esiintyy luonnontilassa fysiikan lakeja. Lämmitetty neste nousee synnyttämä paine säiliössä.

Joista valita vaihtimen uunin kylpyyn

Valittaessa suunnittelussa lämmönvaihtimen otettava huomioon edut ja haitat kunkin. Valinnasta Sopiva laite ja vaikuttaa halutun tarkoituksen suorituskyvyn vaaditaan:

 • Uunin kylpyyn, jossa on integroitu lämmönvaihdin - käytetään samanaikaisesti lämpöä ja lämmintä vettä. Pitkä polttaminen uunit toimivat kaasutuksen tilassa voi tarjota tarvittavat lämmönsiirto asennettaessa liitetiedosto säiliö. Syynä tähän on, että savukaasut on alhaisempi kuumennuslämpötila.

Jos haluat asentaa pitkä-uuni, tai vaihtoehtoisesti upotettu käämilevylle rakennetta, ei. Tehokas lämmitys kylvyssä on mahdollista vain uunista, jossa on sisäänrakennettu lämmönvaihdin.

Valita, mitä asentaa, sisäänrakennettu lämmönvaihtimen samovar tyyppiä, otetaan huomioon erityispiirteet niiden toimintaa. Samanaikaista lämmitystä ja antaa kuumaa vettä, paremmin kela, levy jäähdytyslevy tai vesivaippa. Yksinomaan lämpimän, se on parempi asentaa kuumavesisäiliön tyyppinen samovar.

Miten asentaa lämmönvaihdin uunissa

Integroitu lämmönvaihdin - tehtaalla asennettu, rummun tyyppi - on asennettu piipun. Tankit on valmistettu eri sisähalkaisijan siis asennus ei vaadi paljon vaivaa ja pidetään samanaikaisesti peruuttamisesta savupiippu. Tehdasalus mukana kapasiteetti on 20-80 litraa.

 • Putket liitettäväksi lämmönvaihtimen. jäähdytysnesteen lämpötila on usein yli 85-100 ° C: ssa Muovi on tällainen lämmittäminen voi muuttaa muotoaan, joten sitä ei käytetä. , Sopivia kupari lämmönvaihtimen se on tarpeen käyttää putkia valmistettu teräksestä.

Mikä olisi parempi uunin kylpyyn - tai ilman silmukka

Perinteisessä kiukaissa lämmönvaihdin ei käytetty tavallista merkityksessä. Sisäänrakennettu säiliö lämmitin on asennettu siten, pohja- tai yhteys, joka on tarkoitettu veden lämmittämiseen. Myöhemmin oli irrotettava lämmönvaihdin asennetaan savupiippuun.

 • Melu lämmönvaihtimessa - muutaman kuukauden kuluttua asennuksesta on hum kun sytykkeet uunissa. Tämä tapahtuu, koska liikakasvua kelan. Kaventaa putken halkaisija johtaa nopeaan lämmitys- ja kiehumispiste jäähdytysnesteen, joka aiheuttaa melua.

Talvella jokaisen käynnin ja sytykkeet uunit tarvitse poistaa vettä sisälämmönvaihtimen, joka on myös haittaa.

Tehon laskeminen ja lämpötila lämmintä vettä lattialle

Laskin valitaan voimakattilan

Laskin määrää laskettaessa jäähdyttimen osat

Laskin laskea lämmintä vettä putken materiaalia kerros

Lämpöhäviöiden ja lähtö kattilan

Laskelma lämmityksen, riippuen polttoaineen

Laskin paisuntasäiliön laskentaa varten tilavuus

Laskin lämmitys ja sähkö kattilan FREH

Kustannukset lämmityskattiloiden ja lämpöpumppujen

Kalyakulyator laskenta valinta Teplopushki

Valitseminen tehosovittimen

Electro-puu komposiitti uunin kylpy

Uunin kylpyyn Angar Vitra

Mikä metalli on parempi kokki liesi kylpyammeet

Yhdistetty kaasuliesi kylpyammeet Uralochka Ermak

Miten valita oikea kiukaan kylpyammeet

Kaikki kylvyn uuneja venäläinen sauna, jossa on suljettu liesi

Sivusto "Independent Heat" keräsi eniten ajantasaista tietoa nykyaikaisia ​​lämmitysjärjestelmiin. Ongelmat valinnan lämmityskattiloiden, uunit, takat, asennus lattialämmitys, paneeli lämmittimet ja asennus radiatan.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 75 = 80