Uunit kylpy lämmönvaihtimen

Mikä lämmönvaihdin uunin kylpy parempi

Lämpenemistä höyryä haluttuun lämpötilaan huoneen vierailee kylpyammeet tai saunat tarvitaan suuri määrä kuumaa vettä. Ratkaise ongelmaa eri tavoin: asennus kattilan tai vedenlämmittimet.

Miten lämmönvaihdin järjestetty uuniin bannuyu

uunilaitteisto lämmönvaihtimen on osoittautunut niin hyvin, että on olemassa erilaisia ​​vaihtoehtoja lämmön poisto muotoilu, vaihtelevalla tehokkuutta. Yleisimpiä:

Vesi ympäröivän vaipan palotilaan, on harvoin käytetty, ja on löydetty vain 1-2 mallia, tehtaan uuneissa.

 • Lämmönvaihdin tarpeessa artinuunissa tuottaa kuumaa vettä uimiseen. Tämä ongelma oli ensisijainen rakenteen suunnittelu.

Toimintaperiaate riippuen käytetystä laitteesta. Teho määritetään useita parametreja:

Suunnittelun, voit jakaa kaikki sisäänrakennettu lämmityslaite ja rakentuu (samovaari tyyppi).

Uunit kylpyamme vesikierto lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tarvetta, alkoi näkyä, kun hyviä arvosteluja saanut tavallista vettä lämmönkehittimiksi. Laitteen, uunin, joissa on integroitu veden lämmitys piiri on jaettu useisiin luokkiin:

 • Coil - yksinkertainen laite käytetty klassista kiinteän polttoaineen kattiloiden. Rakenteen sisällä on taivutettu metalli- putki. Muoto on erilainen ja riippuu ominaisuuksista sisärakenteen uunin. Kela on sijoitettu niin, että liekki ei suoraan vaikuta siihen, ja lämmitys suoritettiin savukaasut.

Toimintaperiaate integroitu lämmönvaihdin kylpy uunissa on seuraava. Kierre tai levy lämmitetään savukaasujen lämpötila saavuttaa 450-500 ° C: ssa Kun lämmitetään, on painetta, pakottaen lämmönsiirtonesteen kiertävän lämmitysjärjestelmän. Ohjelmiin, joissa käytetään epäsuoraa kattila, kuumaa vettä lämmitetään lämpöä lämmityksen.

Asentamalla lämmönvaihdin bannuyu uuni - budjetti ratkaisu ongelmaan lämmitys- ja kuumaa vettä. Veden lämmitys laite on valmistettu kahdella tavalla:

 • Kiemurteleva - savupiippu asennettu kela alumiinista tai kuparista. Järjestelmissä, joissa on luonnollinen kierto, kunnes säiliö tai veden jakelu hanat, kelan koon tulisi olla enintään 3 m. Optimaalinen mitat lämmönvaihtimen kiertovesipumpun 5m.

Liike veden lämmönvaihtimen samovar tyyppiä esiintyy luonnontilassa fysiikan lakeja. Lämmitetty neste nousee synnyttämä paine säiliössä.

Joista valita vaihtimen uunin kylpyyn

Valittaessa suunnittelussa lämmönvaihtimen otettava huomioon edut ja haitat kunkin. Valinnasta Sopiva laite ja vaikuttaa halutun tarkoituksen suorituskyvyn vaaditaan:

 • Uunin kylpyyn, jossa on integroitu lämmönvaihdin - käytetään samanaikaisesti lämpöä ja lämmintä vettä. Pitkä polttaminen uunit toimivat kaasutuksen tilassa voi tarjota tarvittavat lämmönsiirto asennettaessa liitetiedosto säiliö. Syynä tähän on, että savukaasut on alhaisempi kuumennuslämpötila.

Jos haluat asentaa pitkä-uuni, tai vaihtoehtoisesti upotettu käämilevylle rakennetta, ei. Tehokas lämmitys kylvyssä on mahdollista vain uunista, jossa on sisäänrakennettu lämmönvaihdin.

Valita, mitä asentaa, sisäänrakennettu lämmönvaihtimen samovar tyyppiä, otetaan huomioon erityispiirteet niiden toimintaa. Samanaikaista lämmitystä ja antaa kuumaa vettä, paremmin kela, levy jäähdytyslevy tai vesivaippa. Yksinomaan lämpimän, se on parempi asentaa kuumavesisäiliön tyyppinen samovar.

Miten asentaa lämmönvaihdin uunissa

Integroitu lämmönvaihdin - tehtaalla asennettu, rummun tyyppi - on asennettu piipun. Tankit on valmistettu eri sisähalkaisijan siis asennus ei vaadi paljon vaivaa ja pidetään samanaikaisesti peruuttamisesta savupiippu. Tehdasalus mukana kapasiteetti on 20-80 litraa.

 • Putket liitettäväksi lämmönvaihtimen. jäähdytysnesteen lämpötila on usein yli 85-100 ° C: ssa Muovi on tällainen lämmittäminen voi muuttaa muotoaan, joten sitä ei käytetä. , Sopivia kupari lämmönvaihtimen se on tarpeen käyttää putkia valmistettu teräksestä.

Mikä olisi parempi uunin kylpyyn - tai ilman silmukka

Perinteisessä kiukaissa lämmönvaihdin ei käytetty tavallista merkityksessä. Sisäänrakennettu säiliö lämmitin on asennettu siten, pohja- tai yhteys, joka on tarkoitettu veden lämmittämiseen. Myöhemmin oli irrotettava lämmönvaihdin asennetaan savupiippuun.

 • Melu lämmönvaihtimessa - muutaman kuukauden kuluttua asennuksesta on hum kun sytykkeet uunissa. Tämä tapahtuu, koska liikakasvua kelan. Kaventaa putken halkaisija johtaa nopeaan lämmitys- ja kiehumispiste jäähdytysnesteen, joka aiheuttaa melua.

Talvella jokaisen käynnin ja sytykkeet uunit tarvitse poistaa vettä sisälämmönvaihtimen, joka on myös haittaa.

Tehon laskeminen ja lämpötila lämmintä vettä lattialle

Laskin valitaan voimakattilan

Laskin määrää laskettaessa jäähdyttimen osat

Laskin laskea lämmintä vettä putken materiaalia kerros

Lämpöhäviöiden ja lähtö kattilan

Laskelma lämmityksen, riippuen polttoaineen

Laskin paisuntasäiliön laskentaa varten tilavuus

Laskin lämmitys ja sähkö kattilan FREH

Kustannukset lämmityskattiloiden ja lämpöpumppujen

Kalyakulyator laskenta valinta Teplopushki

Valitseminen tehosovittimen

Electro-puu komposiitti uunin kylpy

Uunin kylpyyn Angar Vitra

Mikä metalli on parempi kokki liesi kylpyammeet

Yhdistetty kaasuliesi kylpyammeet Uralochka Ermak

Miten valita oikea kiukaan kylpyammeet

Kaikki kylvyn uuneja venäläinen sauna, jossa on suljettu liesi

Sivusto "Independent Heat" keräsi eniten ajantasaista tietoa nykyaikaisia ​​lämmitysjärjestelmiin. Ongelmat valinnan lämmityskattiloiden, uunit, takat, asennus lattialämmitys, paneeli lämmittimet ja asennus radiatan.

Uuni kylpy lämmönvaihtimen: toimintaperiaate ja asennus

Jos höyry uuni on asetettu kylpyamme lämmönvaihtimen, se ei tarvitse käyttää lisärahoitusta asennus kattilan, joka tarvitaan veden lämmittämiseen. Tällaiset mallit ovat sopivimpia suoritusmuotoja, johtuen siitä, että ne eivät ainoastaan ​​huoneen lämmittämiseen, mutta myös isännät kuumalla vedellä.

Jos päätät asentaa uunissa kylpyamme lämmönvaihtimella, sinun täytyy alkaa perehtyä periaatteen tämän laitteen toiminnasta. Lämmönvaihtimet kutsutaan myös veden kiertokulusta. Ei ole väliä missä on ne sijaitsevat, niiden toiminta tapahtuu samalla periaatteella. Lämpöenergian uunista syötetään vaipan tai rekisteriin. Jäähdytysneste, joka on lämmönvaihtimen lämpimänä alkaa. Vesisäiliö on huoneenlämpötilan alapuolella tai hieman sen yläpuolella. Tästä johtuen paine-ero syntyy piirissä, edistää kiertoa jäähdytysnestettä. Täten lämmitetty vesi menee säiliöön. Tästä jäähdytysnesteen virtaus hygieniaa. Tämän jälkeen säiliö on toisen palan kylmää vettä. Se siirretään lämmönvaihtimeen, jossa se suoritetaan, ja sen jälkeen lämmitys. Siinä tapauksessa, jos järjestelmä on suljettu tyyppi, joka työskennellään tankin lämmittimen, kaataminen vettä tulee tehdä ennen syttymishetkellä uunissa. Tässä tapauksessa lämpötila ero voi aiheuttaa metallin deformaation ja vahinkoa lämmönvaihtimen. Liikkeeseen jatkaa niin kauan kuin rakenne säilyy riittävän korkeassa lämpötilassa. Jos asetat uunissa kylpy lämmönvaihtimella, sillä ei ole tarvetta asentaa lämminvesivaraaja, joka on asennettu suihkussa. Muun muassa ennen omistajat eivät herättävät kysymyksen järjestelyn lämmönlähteitä huoneeseen.

Mitä kannattaa kiinnittää huomiota?

Omistajat kylpyhuonetta joskus ongelmana, joka ilmenee, että vesi ei pääse liikkumaan painovoiman. Tämä prosessi voi olla vain osittain estyy. Kun tämä piiri on tarpeen täydentää kiertopumpun tyyppi. On tärkeää pitää mielessä ennen tällaisen työn suorittamista, järjestelmä on erilainen, vaikka tehokas, mutta se on epävakaa.

Jos päätät valita uunissa kylpyamme lämmönvaihtimella, on tärkeää ensin tutustua sen asennus tekniikkaa. Asennustyöt tuotettu perustamisen jälkeen kaiken tarvittavan kaadetaan maahan 40 senttimetriä. Pohja täytyy nousta maanpinnasta, mutta se olisi noudatettava aluslattian. Uunin tulisi olla aidattu tiili, joka ratkaistaan ​​käyttäen savea ratkaisu. Uunin sisällä on asennettava lämmönvaihtimen. Uunin tuotanto tarvetta etukäteen muodostettu reikä, joka on järjestetty puutalo kylpy.

Asennettaessa uunin kylpyyn, jossa on lämmönvaihdin, lämmitetty vesi virtaa säiliöön tai liitteenä patterit. Jälkimmäisessä tapauksessa, käyttää putki on kääritty eriste. Savupiippu aiotaan lähettää kautta varustettu etukäteen katon aukkoon. Se sulkee terä, joka tehdään leikataan. Tuloksena liitosten on oltava hyvin tiivistetty.

Jos valitsit uunissa kylpyamme, jossa lämmönvaihdin ja vesisäiliö, on välttämätöntä ymmärtää siihen pisteeseen, että malli on tarkoitettu ensisijaisesti lämmityshöyrynä, toissijainen haasteena on veden lämmittämiseen. Hallita useita prosesseja samanaikaisesti on mahdotonta. Steam on etusijalla. Tästä syystä on välttämätöntä tuottaa lämpöä ja löytää hyvä valikoima tilan säiliö. On toivottavaa järjestää niin, että kuuma vesi virtasi painovoiman, ilman kiertopumpun.

Jos ekonomaiserin lämmönvaihtimen muotoa tai kela, on tarpeen asentaa ulkoisen kylpy säiliö kiinnittämällä se yläpuolella uunin. Asentamista varten järjestelmä saa käyttää metallia tai polymeeriä putki, mutta ei tulisi käyttää polyeteeniä. Halkaisija putket ja verkoissa, joissa vesi virtaa painovoiman on valittava niin, että suhde ei ole pienempi kuin koko lämmittimen suuttimen. Mikä parasta, halkaisija oli yhtä kokoa suurempi. Tässä tapauksessa askel ylös säiliöstä lämmitys- laitteet eivät saa olla yli kolme metriä.

Erillisen tuotannon lämmönvaihtimen

Jos päätät valita artinuunissa lämmönvaihdin veteen, viimeinen komponentti voidaan tehdä itsenäisesti. Tehdä tämän, valmistamiseksi metallista, jonka paksuus on 2,5 mm. Top sijaitsee sylinterimäinen säiliö on yhdistetty alempaan kapasiteetin suorakaiteen muotoinen. Näin ollen on tarpeen käyttää putkia. Koska tärkein edellytys suorittamiseksi datan manipulointi palvelee, jotta kaikki pariutumisen saumat mahdollisimman vähän aukkoja. Mitat teräs itse uunin, ja putken halkaisijan tulisi valita mukaisesti mitat höyrysauna.

Jos teit-uuni, jossa on lämmönvaihdin, joka on valmistettu leikatut aihiot, jotka on leikattu metallilevy olisi vahvistettava hitsaamalla. Kun kaikki laskelmat on tehty, ja olet täysin vakuuttunut siitä, että ne ovat vapaita virheitä, on mahdollista koota koko järjestelmän kokonaan. Lopullisen asennuksen jälkeen on tarkistettava voimaa. Tällöin voit käyttää tätä tekniikkaa. Alempi putki tarvitaan hautua, ja sitten se täyttyy vedellä alkuun. Pistorasiaan on kiinnitetty astiaan. Seuraavaksi injektoidaan paineilmaa, ja painemittari mahdollistaa analyysin. Kun toiminnan laatua liitokset eivät vuoda. Jos olemme määritelleet tila, jonka läpi vesi vuotaa neste on tyhjennettävä hautua uudelleen epävarmuutta. On tärkeää ottaa huomioon suorittaessaan tällaista työtä, että kokonaispituus putkien pitäisi olla minimaalinen.

Suositukset asennusta lämmönvaihtimen

Jos valitset uuni kylpy lämmönvaihtimen lämmitykseen, on tärkeää ottaa huomioon, että vesikierto asennusta uuniin tai hormiin tulee olemaan paljon vaikeampaa verrattuna tapaukseen, kun lämmönvaihdin on toimitettu hankittuun uuni, metallia. Ensimmäisessä tapauksessa rekisteri on tehtävä etukäteen käyttämällä mustaa paksuseinäinen putki tai ruostumattomasta teräksestä. Jos teet piiri pieni kaasunvaihtopinnalla, jäähdytysneste alkaa kiehua jatkuvasti, se olisi jätettävä. Kun taas liian suuri, ja toisaalta, aiheuttaa pitkän lämmittelyn. Lopulta kun tarve käyttää vettä se pysyy viileänä. Siksi se on niin tärkeää tehdä silmukka optimaalisella kaasunvaihtopinnalla.

Jos kiuas lämmönvaihdin on asennettu oikein, se kestää pitkään tällainen rakenne, olematta tarvetta korjauksiin.

Uunissa kylpy lämmönvaihtimen

Läsnä sulatuslaadun ei ole hyvä vaadi pesemällä kattilan veden lämmitys, tämä toiminto toistetaan lämmönvaihtimen, jonka päätehtävänä on lämmittää tulevan veden ja siirtää sen saranoitu säiliön. Tällaisessa uunissa on perusteellisesti järkevä: in protoplennoy kylvyssä on aina kuumaa vettä, ja kun sitä ei tarvita - se vain kaadetaan. Tässä uunissa on kaksi toimintoa - se tarjoaa kuumassa vesihauteessa ja kuumenna se täyttää paitsi höyrysauna, mutta myös pukuhuone.

Valitsemalla puuhella, joka lämmittää vettä, sinun on päätettävä alussa millainen järjestelmä sinulle parhaiten:

 • Yksinkertaisin muoto on kela, joka on putki taivutetaan renkaan ja suljettu säiliö, joka annetaan ulos ulkopuolelle kuin tulo ja lähtö.
 • Uunien usein käyttää järjestelmää toisen tyyppinen, jossa putket on liitetty kaksi säiliötä - ylempi sylinterimäinen, jossa on suorakulmainen pohja. Palavan polttoaineen lämmittää alemman kontin ja lämpö siirretään edelleen - ylemmän säiliön. Lämmitetty vesi pumpataan paineen alaisena haluttu huoneen. Tällainen uunin kylpyyn menestyneille veden lämmitys toiminto ja lämmin huoneet, mahdollistaa myös säästää rahaa.

Kaikki tyypit näistä laitteista ei tarvitse tankata vähän nestettä - vettä tai pakkasnestettä, joka antaa heille valmiudet tiedottaa saranoitu säiliöön tai veden lämmitykseen akkua.

Piiri tämä laite on varsin yksinkertainen: tarvittavat toiminnot suoritetaan luonnollisen lämpimän nesteen kierto, tai - kytkemällä sähköinen pumppu.

Siellä vivahteita josta tehokkuutta tällaisessa uunissa voi riippua:

 • Potters kokemusta on suositeltavaa lopettaa valinnan avovedessä lämmitysjärjestelmä kylvyssä, toisin sanoen - ne, jotka ovat ilman paineita.
 • Tehokkain veden lämmitysjärjestelmä - on sellainen, jossa koko laite pituus putkia ei ylitä 3 metriä. Palautteen mukaan kokeneita liesi päättäjille, se on riittävästi, jotta takana seinän höyrysäiliöön.
 • Paljon riippuu paksuudesta putken - sen tulisi olla vähintään 1 tuuma, tai neste virta ei voi selviytyä vakava vastus ja uunissa kylpy lämmönvaihtimen ilman pumppua oleellisesti ei veden tislaamiseksi.
 • Uunin on asennettu perustuksen päälle, tulvii syvä 40 cm ja sen korkeus maanpinnasta määritetään tasot sukupuolen ja uunien kylvyssä.
 • Aidattu uunin muurauksen savi laasti.
 • Uunin lämmönvaihdin asennetaan sisätiloihin. Uunin lähtö etukäteen muodostettu puutalossa kylpy reikä.
 • Lämmitetty vesi syötetään säiliöön järjestelmän veden tai patterit yhdistetty putkien kiedottu eristeeseen.
 • Savupiippu lähtönä kautta varustettu katon aukon, joka kattaa metallilevy, jossa leikkaus tehdään siinä.
 • Kaikki liitokset tiivistetään huolellisesti.

Kuva yllä näet stroystvo uunissa.

Miten saada kela käsiään

Suorittaa tämän uunin elementti käyttää itsenäisesti metalli 2,5 mm paksu. Ulompi lieriömäinen säiliö on liitetty alempaan säiliöön avulla suorakulmainen putket. Tärkeintä tässä - täyttäminen kaikkien pariutumisen saumat minimivälyksiä. Koko metallin uunista ja putken halkaisija lasketaan koko kylpy huonetta.

Valmistettiin leikatun metallilevyn hitsattavat osat napata ja sen jälkeen varmistaa, että laskelmat tehtiin oikein, koko järjestelmä tulee lopullisesti. Paikalleen asennuksen jälkeen järjestelmä testataan vahvuus seuraavasti:

 • Keitetty alempi putki.
 • Järjestelmä on täytetty vedellä ylös.
 • Pistorasia on kytketty kapasitanssi.
 • Täytä järjestelmä paineilmalla, pitäen silmällä painemittari paineen.

Jos saumat ovat laadukkaita, ne eivät vuoda. Virtaus havaitsemisen järjestelmän paikat, vesi on valunut tehdä vuodon paikka toistuvasti. Kokonaispituus putkien pitäisi olla minimaalinen.

Edut uuneissa lämmönvaihtimen

 • Ne suorittavat useita toimintoja asiaa: vesi kuumennetaan, ja ilmaa höyrysauna, joka tarjoaa jopa ja höyryn muodostumisen.
 • Uuni kylpy lämmönvaihtimen mahdollistaa tuoda säiliöstä toiseen huoneeseen.
 • Tällaisia ​​uuneja, mikä hinta ei ole niin korkea, valmistettu moderneja materiaaleja, jotka edistävät pitkän käyttöiän näitä tuotteita.
 • Tulipesässä uunit toimitetaan usein erityisellä kuumuutta kestävästä lasista, paitsi helpottaa valvontaa palamisen, mutta myös voit nauttia rauhallisesta liekki puuhella.
 • Nämä uunit ovat erityisen mukava kylpy, jossa erottaminen ja pesu kylpy on järjestetty erikseen. Järjestelmä yhdistää ulkoisen säiliön uuniin, joka voidaan sijoittaa huoneeseen vieressä.
 • Ulkonäkö uuneissa on varsin houkutteleva, ja huolehtia heistä on yksinkertainen, aiheuttamatta liikaa vaivaa omistajille.
 • Toiminnallisuus ja asennuksen helppous näiden uunien on luonnollinen halu ostaa valmiin suunnittelussa. Ja päätellen arvosteluja ostajia, nämä uunit ovat ihanteellisia paitsi Venäjän höyrysauna ja ne ovat hyvä suomalainen sauna.
 • uunien tiiviys säästää tilaa huoneeseen.
 • Erinomainen teho-ominaisuuksien avulla nopeasti lämmetä höyrysauna haluttuun lämpötilaan.

Koska sen jäykkyys uunin suunnittelu eivät väänny lämmön.

Koska turvallisuus on aina etusijalla, sinun on tiedettävä säännöt toiminnan tällaisessa uunissa:

Putket ulottuvat lämmönvaihtimen, se ei saa liittää seiniin liikkumaton yhdisteitä, jotka laajennetaan lämmittämällä, muuttamalla lineaarisia mittoja.

Kapasiteetti lämmönvaihtimen ei saa ylittää kapasiteetin uunin yli 10%.

Valinta kauko vesisäiliö tulisi toteuttaa perustuu siihen, että vesi lämmitettiin lopussa 2 tunnin jälkeen alusta kylpy uunin, mutta ei aikaisemmin - tai siksi, että sen kiehumispiste oversaturated höyrysauna. Katsaus etuja ja haittoja eri säiliöiden on artikkelissa säiliö ruostumatonta terästä kylpyyn - hinta.

Vettä jo lämmitetään korkeaan lämpötilaan uunissa ei voida kaataa.

Kierretiiviste kaikki nivelet tarvitsevat vain sinetöi joka kestää korkeita lämpötiloja.

Jos teet uunin omin käsin, ei haluta, ja teki sitovan päätöksen ostaa valmiina malli liesi, on ensin laskea määrän parin erottaminen kertomalla korkeus, leveys ja pituus, ja älä unohda vähennetään pinnoitus paksuus kussakin seinän.

Markkinoilla uunin eri valmistajien, valinta on laaja - voit ostaa venäläinen liesi, mutta voit - Suomi. Nykyaikaiset valmistajat tuottavat laadukkaita uunin jokaiseen makuun.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 3 = 4