Uunit puutarha puu

Puuhella maan talon

Lämmitys uunin pysyy muodissa, vaikka nopea kehitys nykyaikaista tekniikkaa. Nämä uunit, mieluiten puuta, on edelleen suosituin valinta rakennuksia, kuten mökin tai maan asuinpaikka. Millainen lämmittimen talon on valittava sinulle?

Valinta kodin lämmitys uunin puutarha

Valinta olitpa riippuu suoraan, koska asut sen ympäri vuoden tai muuten tulla takaisin vain tietyn ajan. Esimerkiksi jos tulet takaisin talvella ja päätti lämmittää tavanomaista rakennettu Neuvostoliiton ajoista uuniin, käytetyn ajan ja aloin ilmastoa lämmittävää vaikutusta lämmintä ilmaa tilaan voi kestää enemmän kuin yhden päivän.

Tällainen lämmitysjärjestelmä teille tietysti mitään. Ostoksen talon ensinnäkin ajattele sitä tänä.

Nykyään valmistajat voivat tarjota meille puulämmitteinen, teräksestä, mikä mahdollistaa lämmittää kotelon lyhyessä ajassa, ja on helppo asentaa. Nyt lähes nuo vanhat tiilirakennukset, aiemmin käytetty ruokaa ja pysyä lämpimänä. Vaikka tällaisessa paikassa mökki ne eivät enää ole asennettuna. He täysin ottivat pieniä laitteita, jotka tarjoavat valtavan määrän etuja. Lämmitys kytketään kokonaan uudelle tasolle.

Kuten aiemmin mainittiin usein uuni kotona se on valmistettu metallista. Etupuoli on peitetty erityisellä maalilla tai kivi asetetaan. Tulipesässä on usein erittäin helppo asentaa eikä vaadi sovelluksen toimimaan vaivattomasti.

Useimmissa tapauksissa voit käyttää raaka-aineena kuin lämpöä taloon, paitsi kallista puuta, mutta myös hiiltä tai teollisuuden jätteiden puunjalostus. Uunin talon puu voidaan luokitella seuraavasti:

Kukin uuni on sen ansioita ja miinusta. käyttö valurautainen kamiina, Jos haluat nopeasti huoneen lämmitykseen. Koska sen tiiviyttä ja liikkuvuuden, se voidaan asentaa mihin tahansa kotona. Savua erityisellä aaltopahvin hihassa.

Lämpö uuni antaa tämän hyvin nopeasti, ja se jatkuu vielä pitkään. Metalli uunissa suositeltavaa käyttää rakennuksissa, kuten kota. Steel nopeasti lämmittää huoneilmaa, vaan lämpöä äkkiä eroon. Polttopuut vaikka ja antaa paljon lämpöä, mutta materiaali pitää sen lyhyesti.

Se toimii hyvin ruostumatonta terästä liesi, mutta pitkä altistuminen tulelle uuniin liitokset crack. Kallein, mutta samalla luotettavin valinta on tiili uuni, joka käyttää puun töihin.

Avulla on suunnitteluvaiheessa savupiipun lämmön nopeasti se tulee ja pysyy asunnossa pitkään.

Verrattuna kuinka nopeasti uuni lämmittää metallin, luvut ovat tietenkin, on pienempi, mutta haittana on helposti kompensoida pitkä pysyvyys lämmintä ilmaa. Lisää tällainen uuni voidaan käyttää:

Jos työntekijä on asennettava oikein ja tuo savun oikeaan paikkaan, sitten perustanut täydellisen tasapainon kuumaa ilmaa ja lämpöhäviöitä. Se säilyttää saman kotelon lämpötila ympäri vuorokauden. Mutta kun ulkoilman lämpötilan muutoksia tarvitaan myös säätää uunin.

Puuta käytetään lämmitys kaasu generaattori tai pyrolyysiuunien. Taattu pitkäaikaisia ​​toimitussopimuksia kuumaa ilmaa, mutta myös materiaalin lämmittämiseen uuni vaativat enemmän.

Tällainen yksikkö toimii kahdessa eri tilassa. Yksi osa materiaalin lämmittäminen palovammoja, muut odottavat vuoroaan, vähitellen kytee. Uuni kuuluu tähän tyypille kiertoilmauunissa lämmitys.

Kaasu tuottavalla rakenteella lämmitykseen asunnot

Jos paikka Laitteen asennus - antaa, se on hyvin kaukonäköinen päätös. Nyt puhutaan kaasunkehitin laitteita. nämä edut pidetään paljon suurempi tiiviyttä ja tehostamisen.

Hyötysuhde on noin 80%. mutta uuni pyytää korkealaatuinen järjestely savupiippu, ja vain laatu polttopuut. Asiantuntijat suosittelevat laitteiden asennuksesta Latvian tuotantoa. Heillä on muodoltaan kynttilöitä.

Erityinen sarake täytetään puuta tai muuta polttoainetta, sen jälkeen poltetaan, ja se suljettiin peltiyksikkö. Teleskooppinen putki syöttää alaspäin raitista ilmaa tarvitaan palamiseen materiaalin ja vyöhykkeen puun poltosta alittaa kaikki, kun ne kuivumisen.

Tämä prosessi voidaan säätää erityinen venttiili. Työskentelemään itsenäisesti niin uunin pystyy jopa kolme päivää, jos lämmitys tuotetaan hiiltä, ​​määrä saattaa nousta kuusi. Cottage - täydellinen paikka asennusta.

Muotoilu on turvallinen, taloudellinen käyttää, hänellä oli korkea hyötysuhde. Tämä malli on kyky työskennellä "Veden lämmitys" -tilassa. Kiuas on erittäin kätevä käyttää.

Kuten voidaan huomata, miinus sen huomattavat mitat sekä vaivaa lastaus polttoaineen ja polttoaineen. Tässä yhteydessä on mainittava uuniin vaatii, polttopuuna, mutta automaattisen liikkeen kuorman.

Piirteet kaasutin suunnittelu

Se eroaa korkea palamisen intensiteetin että insertti on kooltaan pieni. Tämä uuni käyttää hyvin monimutkainen rakenne polttoaineena. Ruokinta tapahtuu tiimi erityinen lämpötila-anturit. Kun asema polttaa polttopuut, uusi osa tarjoillaan.

Millainen tällaisia ​​levyjä? Se kaadetun puun tasainen pyöreä muoto. Niiden paksuus on hieman enemmän kuin 10 cm. voit säännellä polttotaso käyttämällä laitetta, kuten portti. Mökki myös hyväksyä ja saatavuutta uunin toimivat veden puolella. Lämmönvaihdin sijaitsee lähellä uunin tai savukaasujen.

Kaasu kuumennettiin syötetään korkean lämpötilan ilmavirran ja välittää lämpöä veteen. Lisätä tehokkuutta voidaan sijoittaa suoraan rakentaa kaksi tai jopa kolme säiliön. Se olisi erittäin huolellisesti varotoimet ja käyttöolosuhteissa, käyttäen uuni, jossa on vesikierto.

Seinämän paksuus esineen tulisi olla pienempi kuin yksi senttimetri. Älä unohda eristeiden asentamiseen alla uunin pohjalle. löytyy runsaasti erilaisia ​​malleja tämän päivän tavaroita markkinoilla. Tässä artikkelissa on luettelo suosituimmista ja halutuimmista tänään.

Yksi myydyin pidetään uuni "Teplodar". Mahdollista ostaa peräti kuusi lajia tämän mallin. Mökki on täydellinen paikka asentaa sen. Jos päätavoitteena on nopea täyttö kotiin lämpimän ilman, että on tarpeen antaa etusija tavaroiden nimellä "Siperia".

Täällä valinta voi vaihtelevat hinta ja muotoilu. Toinen merkittävä esimerkiksi - uuni "Termofor". Merkitse takaa korkealaatuisia tuotteita, jotka on valmistettu tulenkestävästä teräksestä.

Varustettu kahdella palaminen järjestelmä, jonka avulla voit jakaa lämpöä koko huoneeseen lyhyessä ajassa. Voit valita malli, jossa on sisäänrakennettu itsepuhdistuvat nokea ja muita aineita. Jos etsit muotoilu nimenomaan kylvyssä, se kannattaa maksaa huomiota tuotemerkin "Ermak". Edellyttäen lyhyt työaika tapahtuu suuri ilmankierto. Varustettu epätavallinen savupiippu.

Kun uuni vaaditaan eurooppalaisten merkkien, se voi ostaa suomen malli. Hän näyttää hyvältä missä tahansa huoneessa, onko se kesämökin tai huoneisto keskustassa. Korkeista hinnoista huolimatta myyjät takaavat erittäin pitkän käyttöiän ja korkea luotettavuus laitteen. Uuni on valmistettu kokonaan kalliita materiaaleja, jotka varmasti varmistaa sen korkea laatu.

Uuni mökkejä puuta. Tyypit ja luokittelu puuliesien lämmitykseen mökit

Huolimatta siitä, että viime vuosina, moderni teknologia kehittyy hyvin intensiivisesti, uunilämmitys ei menettäisivät merkityksensä.

Uuni puutarha puuta voidaan asentaa, ja oma loma-asunnon. Jos haluat valita malli tällaisen laitteen, sinun pitäisi tietää, että osuudet on jaettu tiili, valurauta ja metalli. Jokaisella on omat etunsa ja haittansa.

Valurauta uunia käytetään hätätilanteessa tai toissijainen lämmönlähde. Nämä laitteet ovat kompakteja ja ne voidaan asentaa mihin tahansa osa talon. Varmistaa palamistuotteiden päästöjä, erityinen holkki tai savupiippuun on aallotetun rakenteen. Jos haluat lämpenemiseen tiloihin tapahtui niin nopeasti kuin mahdollista, mutta ei välttämätöntä valita sellainen rakenne, sillä leikkauksen jälkeen uunin savupiipun vielä pitkään säilyttää lämpöä.

Jos tarvitset uuni antaa puun, voit valita sen metallin laji, joka on erilainen lämmönkestävyys ja nopean lämmityksen huoneen. Mutta älä luota siihen, että metalli on riittävän ohut säilyttää lämpöä pitkään. Jos sinulla on tämä vaihtoehto on yksi tärkeimmistä, on tarpeen valita suunnittelun ruostumatonta terästä. Eivät kuitenkaan altista laitetta nopea lämmitys, koska heikko liitokset voivat murtua.

Kun tarkastellaan uuni puutarhassa puu, kuluttajat suosivat usein tiili rakentamiseen, koska ne ovat kaikkein luotettavin. Ne ovat kalleimpia, on kiemurteleva savupiippu, joka lämmittää huoneen, pitkään pitää lämpimänä. Jos teet vertailu metalli uunien, tiili rakenne huoneen lämmitys on paljon hitaampaa, mutta tämä kompensoidaan säilyttämällä lämpö leikkauksen jälkeen. Tiili uuni antaa puuta voidaan käyttää ruoanlaittoon. Muun muassa sitä voidaan käyttää kuin takka.

Tällaiset laitteet voidaan jakaa kolmeen ryhmään. Koska ensimmäinen teko keitto, jota voidaan käyttää tilojen lämmitykseen. Laitteissa on levy, ja laite voidaan lämmittää useita huoneita. Kotitekoinen tiiliuunissa puuhun voi olla enemmän klassinen ja venäjäksi, jotka on varustettu aurinkotuoleja. Niitä voidaan myös käyttää lämmitykseen ja ruoanlaittoon. Mutta erityisesti suuret laitteita käytetään kuivaukseen omenoita ja sieniä.

Suoritettaessa-uuneja käytetään paitsi tiiliä, vaan myös metallia. Tällaisia ​​laitteita käytetään paitsi lämmittää talon, mutta myös esteettinen nautinto.

Vaihtoehdot uunissa puulämmitys

Olet kuullut pyrolyysiuunien tai kaasugeneraattoreita. Yleisin heistä pidetään laitetta kutsutaan "Buleryan9raquo;. Tällainen uuni puun polttoon enää tarjoa lämmöntuontia johtuva polttoaineen varastosäiliöön. Ainutlaatuinen rakenne mahdollistaa luoda puun laajentuneessa näyttö, ja sen jälkeen asettamalla tila, joka on ensimmäinen osa puiden polttamisen, kun taas toinen osa on valmiustilassa. Käyttäjä voi antaa tämän laitteen käytön puhaltimen venttiili päällekkäisyys. Samalla puun ei pala ja kyteä.

Tällainen uuni puun polttoon pitkään, voidaan käyttää osana ilman lämmitystä. Se tarjoaa nopean lämmityksen että arvostavat loma. Hänen hyötysuhde voi olla jopa 85%, mutta on haittoja. Ne ilmoitetaan erittäin korkeat vaatimukset, joita sovelletaan paitsi polttoaineen laatu, mutta myös järjestelyyn savupiipun tekniikkaa.

Miten valo takan puuta, kaikkien tiedossa, mutta ymmärtää erilaisia ​​malleja, jotka löytyvät markkinoilla, se voi olla vaikeaa. Toinen tyyppi kaasuvoimalat suosivat uuni "Stropuva9raquo;. Muoto laitteen muistuttaa Intian kynttilä, ja toimintaperiaatteet ovat tarve kirjanmerkit polttopuuta metallia sarakkeeseen. On huomionarvoista, että uunia voidaan käyttää perusteella brikettien ja hiiltä. Polttoaine on kirjattu lähes koko korkeudelta, ja sen jälkeen kun virta on suoritettu. Uuni on kiinni, ja sitten aloittaa työnsä. Palamisalueella siirretään alle, kun polttoaine poltetaan asteittain. Ilmansyöttöputki ihastuu hänen.

Voit säätää voimakkuutta palamisen avulla läppien. Tämä uuni toimii ilman lastin purkua jopa 48 tuntia, mutta jos käytät hiiltä, ​​kun taas nousivat lähes jopa viikon. Turvalaite korkea kuin tehokkuuden ja taloudellisuuden, ja kyky toimia yhdessä veden kanssa lämmitysjärjestelmä. Uunien "Stropuva9raquo; asennettu taloja, joissa on hyvin rajoitetusti tilaa, koska ne ovat pienikokoisia.

Design Automaattisyöttöiset

Uunit, uunit, joissa puu usein valmistettu mestareita oman, koska niiden osto on epäkäytännöllinen, koska yksinkertaisuus suunnittelun. Tällaiset laitteet voidaan valmistaa helposti saatavilla olevista materiaaleista, mikä vähentää niiden kustannuksia. Toiminnassa näiden yksiköiden ei ominaista korkea paloturvallisuus, mutta valmistuksen jälkeen, ja asennuksen aikana, sinun on annettava tilaa suojattu tulipinnoille, joka sijaitsee lähellä.

Enemmän nykyaikaisia ​​laitteita on muotoilu, joka mahdollistaa automaattisen lataamisen polttoainetta. Laite toimii voimakas palaminen tilassa, koska sisäke itse on pienikokoinen. Polttoaineen syöttö on järjestetty monimutkainen prosessi, ja uusi erä Saapuvat komento riippuu lämpötila-anturi. Kun taso alkaa laskea, polttoainetta syötetään uuniin.

Vaikeus voi syntyä siitä, että puu on tehtävä muodossa levyjen, joiden paksuus on minimaalisesti 10 cm. Mutta on monia etuja. Joukossa olisi mahdollista säädellä palamisen intensiteetin automaattisessa tilassa. Tämä tapahtuu läpi renkaan venttiili ja puhallin.

Mini Liesi tehdään itsenäisesti, miten se tehdään yksinkertaisesti. Kuitenkin jos malli odotetaan antaa vakavampi ongelma, voit käyttää laitetta vain vesikierto. Lämmönvaihtimen tällaisissa laitteissa on upotettu savupiipun tai putken. Lämmitetty kaasut luovuttavat lämpöä veteen. Jotta voidaan lisätä tehokkuutta, on mahdollista saada aikaan sellainen uunin useita säiliöitä.

Markkinoilla olevien tuotteiden tänään on paljon malleja puuliesien. Näitä ovat "Teplodar9raquo;" Termofor9raquo, ja "Ermak9raquo;. Maksa tuotevalikoima eikä suomalainen puu uunit, joille on ominaista korkea hinta, tiiviyttä, kestävyyttä ja luotettavuutta.

Vaihtoehdot puulämmitteiset uunit todistamaan

Uunin maassa - ei ole ylellisyyttä - taistelussa sato kesän vierailija on sivuston varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Ajaa kotiin jälkeen märkä talvi ja pitää kuivaa lämpöä, puutarhuri on asettaa uuniin. Valinta lämmittimiä on suuri, voit ostaa valmiina käyttöä tai tehdä omiin käsiinsä.

Thermal suorituskyky valurauta - on paras materiaali, se on etunsa ja haittansa.

Vivahteet rautapätsistä:

 • vakavuus ja haittaa kuljetuksen;
 • kylmän kauden liian voimakas voi aiheuttaa sulamista, että lämmitin halki;
 • sopii satunnaiseen käyttöön maassa.

Pysyvää oleskelulupaa yksityiskodissa on parempi tarkastella muita vaihtoehtoja. Tiili uunissa on hyvät ominaislämpö, ​​lämpö pysyy pitkään senkin jälkeen polttamalla.

Päätyyppiä tiili uuneja

Piirteet tiili uunin:

 • tiiliuunissa edellyttää alustan valmistamisesta, voit ottaa yhteyttä erikoistunut yritys tai valettu omiin käsiinsä;
 • muuraus on parasta jättää kokeneen Pechnikov, eikä tehdä omin käsin;
 • uunin on säännöllisesti lämmittää huolellisesti, ja pitkän tauon jälkeen, sen pitäisi lämmittää paljon polttoainetta;
 • tiiliuunissa sopii kodin ja puutarhan siinä tapauksessa, että asuvat talossa säännöllisesti.

Hitsattujen uuni

Hyvät vierailijat. Säästää linkki sosiaaliseen. verkoissa. Tulee hetki, jolloin talon kylmältä, ja me autamme sinua 🙂 Jaa!

Liesi Butakova käynnistää talvella naholodnuyu

Jos suljet silmäsi täydellinen puuttuminen estetiikkaa, hitsattu versio sopii parhaiten kodin ja puutarhan taloja. Se on helppo tehdä ja ei vaadi erityisiä taitoja ja kykyjä, uunin voidaan tehdä omin käsin. On laatikko, jossa on jalat jaettu kahteen osaan - todellinen palotilan ja ns zolnik.V on helppo integroida lämmönvaihtimen, keitto- pinta, tai, esimerkiksi, uunissa.

Suosittuja malleja, niiden arvo ja kuvaus

Malli on konvektori kotelo, joka tarjoaa nopean ja tasaisen lämmityksen kuumennetun tilaa. Liesi työkykyinen kotona pitkään tilassa polton 8 tuntia puuta välilehti.

Myös varustettu ruoanlaittoon pinta ja kuumuutta kestävästä lasista asetettu oven, joka voidaan ohjata palamista.

Hinta tällaisessa uunissa vaihtelee 12-17000 ruplaa.

Kamiina huippumalli

Uunissa kodin ja puutarhan "Top Model"

Erikoisuus Tämän mallin - convection lämmitin.

Tuleva kylmä ilma alaosan lämmittimen, kuumennetaan kuuma seinämien palotilan ja konvektioputkien poistuu reikiä.

Takka on varustettu trehoborotnoy uunissa. On mahdollista lämmittää ja lämmittää huoneeseen jopa 140 neliömetriä.

Sitä voi ostaa 20 tuhatta ruplaa.

Nämä mallit ovat kaksi palotilat. Alareunassa polttoaine palaa huipulla - jälkipoltto kaasuja. Puuhella on varustettu kahdella säätävät: kapasiteetti, joka on sijoitettu oven nuppi ja kaasuttimeen sijoitettu savukaasujen takana.

Kautta "ruumiin" uunin lukuisia putkia kuljettavat pakkokonvektiolla. Näin voit nopeasti ja tasaisesti lämmittämään tiloja.

Periaate on yksinkertainen - kylmä ilma vedetään tulipesän pohjan, joka kulkee konvektioputket, onnistuu lämmetä 65 astetta ja ulos putken päälle. Se toimii kaikenlaisten kiinteän polttoaineen.

Valmistaja katsoo, että jatkuva paloaika se kykenee toimimaan jopa 12 tuntia. Sovellus - omakotitalot, kesämökit, kasvihuoneet, pieni tuotantolaitoksia. Hinta uunia - noin 25 tuhatta ruplaa.

"Liesi", sen pienen koon ansiosta se voidaan asentaa mökin tai puutarhan talon.

 • Se on sylinterin muotoinen.
 • Varustettu vaippa-konvektorin.
 • On liesi, on mahdollista kokata ruokaa padassa kotona.
 • Liesi valurautaa.
 • Maksaa 6-8000 ruplaa.

Liesi "Vesuvius mini"

Eri alhainen paino (20 kg).

Pystyy lämmittämään huonetta jopa 100 neliömetriä.

Uuni on erittäin tilava ja tarjoaa pitkän polttava.

Se voi valmistaa itse käsien tai ostaa.

Se maksaa noin 6000 ruplaa.

Toinen edustaja talousarvioon luokan - puukiuas "Vesuviuksen Comfort". Se eroaa edellisestä mallista, kuumuutta kestävästä lasista, asennettu ovi, jonka avulla voit paitsi lämpöä huonetta jopa 120 neliömetriä, mutta myös ihailla palava liekki. Tämä malli maksaa 7.. Ruplaa.

Yksinkertainen retkikeitin. Se voi auttaa monissa tapauksissa.

On mahdollista lämmittää pieni maa talo, autotalli, kasvihuone, teltassa tai mobiili kylvyssä.

Kuljetuksen aikana ja uunin hormit jalat poistetaan uunissa. -

Varustettu laukku kantava ja on ihanteellinen ratkaisu mökkiä, joissa ei ole sähköä.

Sen kustannukset - 7000 ruplaa.

Pieni uuni, puun työstöön, varustettu liesi.

Se on tiukka kuutiomainen muoto, luotettava oven lukitusmekanismi. Pieni reikä kuumuutta kestävä lasiovi voit katsella polttaminen polttopuut.

Hänen ominaisuus - saranoitu tulipesän luukun, joka avautuu 140 astetta. Näin voit ladata polttoaineen turvallisempaa.

Kompakti mitat uunin voit asentaa sen jopa pienessä maassa talon.

Hinta - noin 8000 ruplaa.

Puun polttaminen kamiina "Taiga"

Se on helppo käyttää tuotannossa huoneeseen tai autotallissa.

Varustettu kotelo konvektori tyyppi, sen ominaisuus - bezkolosnikovaya tulipesään, se lisää sen tehokkuutta.

Sopivia ruoanlaittoon, kanssa puuta, turvetta ja muita palavia jätteitä.

Pystyy lämmittämään huoneen jopa 100 neliömetriä kodeissa, kasvihuoneissa, autotallien ja mökkejä.

Ostaja voi ostaa sen 9000 ruplaa.

Itse itse tehdyt lämmityslaitteet - massa. Harkitse taloudellisimmat ja tehokkaimmat.

Ei ole vaikeata hitsata kiukaan kämppää omiin käsiisi. Tätä varten tarvitset raudan, jonka paksuus on vähintään 5 mm - uunin seiniin. Paksuus valitaan ottaen huomioon, että pinta lämmitetään - sisäpuolella on polttokammio.

Vielä tarvitaan putki, jonka läpimitta on 100 mm, siitä tulee savupiipun haaraputki ja uunin puutavara. Haaraputken valmistukseen on mahdollista ottaa 25 metrin pituinen teräsputki.

Piirustus kaasuturbiinista kaasupullosta

Siirrämme mitat rautakaapeiksi ja leikataan bulgarialaiset. Yhteensä - 6 osaa, pareittain. Ala- ja yläpinnat, sivuseinät ja päät.

Kannessa leikataan haaraputken ympyrä 100 mm: n kokoiseksi ja työnnetään putki reikään varovasti. Kypsennä yhdellä saumalla estääksesi hiilimonoksidin pääsyn mikrokupreihin.

Keräämme sitten rakennuksen yhteen. Levy tulee hitsata ennen kuin kansi on kiinnitetty.

Alareunassa on hitsattava kulmat - jalat. Yhdessä päätyseinistä leikimme palo-oven ja bluffin reiän.

Video: Kauniit burzhuyka omat kädet

 • tulisijat
 • savupiippu
 • polttopuut
 • puhdistus
 • Mistä ostaa takka
 • Lattialämmitys
  • Lämmin lattiat
  • Sähkölämmitteiset lattiat

Tämän sivuston tiedot ovat suosittuja. He eivät vaadi viittausta ja tieteellistä tarkkuutta eivätkä ne ole toiminnan opas. Kun rakennat tulisijoja, ota yhteyttä ammattilaisiin.

Materiaalien kopiointi ilman sivuston tai tekijän hallinnon lupaa on kielletty.

Kun lomake täytetään, johtaja ottaa sinuun yhteyttä ja vastaa kaikkiin kysymyksiin.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

70 + = 79