Uusia sävellyksiä käpyjä

Joulun käsityöt käsillään: 25 yksinkertaisia ​​ideoita kuusen käpyjä

Älä ohi käpyjä! Se on ihanteellinen elementti uudenvuoden sisustus. Käsitöitä käpyjä, jonka omin käsin, antaa sisätilojen erityinen tunnelma. Millä tyyli on parempi saada se? Mitä ajatella koostumuksen? Meidän tarkistaa - 25 ideoita!

Suosittelemme, että pidätte mielenkiintoisia ja yksinkertaisia ​​muunnelmia käsitöitä käpyjä. Tänään näytämme, miten luoda uudenvuoden sävellystä vähän vaivaa ja kustannuksia.

Kartiot ovat luonnollinen materiaali. Ne säilyttävät luonnon energiaa. Tekemällä käsitöitä käpyjä käsillään, luot lämmin ja viihtyisä koti. Sisustus kartioita on parhaimmillaan sisustus, jossa on paljon luonnon raaka-aineita, esimerkiksi ekologisen tyyliin. Tärkein peruste tähän koristelu on luonnollisuuden ja yksinkertaisuus.

Sinulla on sisustus skandinaaviseen tyyliin - ihana. Luoda uudenvuoden kokoonpanoa, sinun täytyy ottaa joitakin kuoppia ja järjestää niitä ympäri kynttilän. Yhdessä puinen laatikko ja sarvet näyttää täydelliseltä.

Antiikkinen kattokruunu on helppo muuttaa, jos siihen asennettuihin kuoppia. Aikaisemmin ne olisi maalattu valkoisella maalilla kevyesti. Käytä sitten linja kiinnitys luoda kelluvan vaikutus.

kuivien oksien myönteisenä ekologisen tyyliin. Ne antavat sisustus dynamiikkaa ja keveyttä. Voit luoda kaikkein yksinkertainen käsitöitä käpyjä. Esimerkiksi siementen Pieni kartio ja liimaa ne oksat, laittaa maljakkoon, koristeltu tuohi. Tai, täytä lasiastiaan ja paikka käpyjä oksia sitä. Täydellinen kappale valoilla.

Ja tietenkin juhlava sisustus pitäisi huolehtia etukäteen. Tarvitset säkkikangas hieman käpyjä, joulukoristeita ja satiini nauhoja.

Voit myös koristella kaunis tuolit ja pyyhkeet loma taulukossa.

Kartioita ovat hyviä, koska ne luovat joululaulu niistä helposti. Ja ei tarvitse edes maalata niitä, jätä kuusta "hedelmiä" luonnollisessa muodossa. Korostavat luonnon kauneutta voi olla pieni väriyksityiskohtia. Esimerkiksi kukkaruukut vihreä. Aseta ne suuret paakut ja järjestää värien. Haluatko esiintyvyyden erivärisiä - käytä joulukoristeet saman värimaailman.

- Jos löydät melko vähän aikaa, et vaikea tehdä käsitöitä käpyjä käsillään. Tai pikemminkin lisätä kirkkaita värejä sisustus. Punainen, vihreä, hopea, valkoinen - täydellinen yhdistelmä. Värjätyille koriste käpyjä pitäisi olla kunnossa spraymaalit.

Luo joulutunnelmissa oikeus kadulta. Sellaiset variantit ovat sopivia, jos sinulla on oma piha tai aiot juhlia uutta vuotta mökillä. Kukkapenkit terassilla on erinomainen perusta joululauluja. Täyttää ne suuret kävyt, joulun leluja ja vihreä mänty oksat.

Ovella, ripustaa kappale käpyjä rustiikkityyliin. Sen sijaan, satiini nauhoja, käytä liinaa ruutuun. Yksinkertaisen langan myös näyttää houkuttelevalta.

Jos myös tehdä sydämet huopaa, tämä koostumus on täynnä rakkauden energiaa. Mieliala nousee oviaukosta.

Luo oma käsissä seppeleen käpyjä. Voit keksiä ja tehdä se muodossa lumihiutaleet.

Yksinkertainen joulua koostumus käpyjä

Aromi uudenvuoden on helppo luoda, jos ripustaa tuoretta oksaa kuusen käpyjä pöydälle suuressa takorautainen kattokruunu.

Kaunis ja flirttaileva näyttää järjestelyä käpyjä värikäs satiini kukka oveen.

Kuivien oksien avoimella maljakko, sekoittaa käpyjä ja joulukuusi läpinäkyvä leluja tekevät tunnelmasta ilmaa ja valoa. Kuusen oksia lisätä vihreän koskettaa.

Jos käpyjä sijoitettu tarjottimelle sekoittaa altaiden kynttilöitä ja sidottu nauhalla, saat suuri juhla koostumus.

Leikata pois paperi joulukuusi, tähti ja sydän, liimaa ne narulla ja ripustaa jokainen niistä on kuoppia. Yksinkertainen, mutta luo lomatunnelmaa.

Kynttilä - symboli uuden elämän, uusiminen ja uudestisyntyminen. Laittaa ne pöydälle, esimerkiksi puisia kannot, ylimääräisenä koristetta kartioita. Viihtyisä ja lämmin ilmapiiri annoit.

Voit ostaa kynttilöitä muodossa käpyjä. Laita ne tarjottimelle ja paikka huoneessa. Uuden vuoden aaton älä unohda sytyttää ne.

- On perinne, jossa nuorin perheenjäsen valot kynttilä vanhin. Joten se symboloi välinen yhteys sukupolvien ja uusi palo tuo uuden elämän.

Uudenvuoden koostumus pöydälle kartioiden, kuusen oksat ja kynttilät.

Uudenvuoden vapaapäivät - on suosikki aika monille, myös minulle. Ostoskeskuksissa alkavat roikkua koristeet loppusyksystä, kun katu on tumma, likainen ja loska. Se oli tällä kertaa on keskittyä luomaan uudenvuoden mieliala. Että se auttaa selviytymään siirtyminen syksystä talveen, vaikka ikkuna on vielä ole lunta.

Koko salaisuus on tehdä uudenvuoden koostumukseltaan oksat ja käpyjä etuajassa ja sisustaa talonsa marraskuussa, hitaasti, hitaasti, rakkaudella. Sitten sielu onnellisempia ja kirkkaampia kotiin. Minun henkilökohtainen kokemus huomasin, että mukavan kodikas tunnelma talossa vaikuttaa olevan henkilön tilan ja auttaa olemaan rento ja iloinen.

Kaunis talvi koostumus omin käsin

Moderni sisustajille ja kukkakaupat tekee upeita koostumus käpyjä, oksat, kynttilöitä, marjoja, pienet joulukoristeet ja erilaisia ​​luonnonmateriaaleista. Ne näyttävät hyvin omaperäinen ja samalla ei tunkeileva. Ja kun joulukuusen laittaa se on liian aikaista, mutta loma haluat, niin se on aika tehdä talven koostumus kotiin. He voivat sisustaa talon koko talven, paitsi uudenvuoden vapaapäiviä.

1. Uusi koostumus kynttilät

Erittäin suosittu kimppuja ja järjestelyt pöydän. Kerätä tällaiset koristeet alhainen kierroksella maljakoita, joka on riittävän suuri halkaisija, joka muistuttaa tavanomaista levy.

Keskellä koostumuksen asetettu iso paksu kynttilöitä säädetyn noin pieni puiden oksat, enkelit, vähän leluja. Luovat illuusion lumen oksilla auttaa fake lunta, vaahto pallot, tai istutettu liimaa.

2. koostumukset luonnollinen tyyli laatikon

Lisäämällä joitakin kanelitangot, kävyt, puisia leluja ja palloja oksat voivat luoda talven kimpussa rustiikkityyliin.

Perinteiset ja kaunis joulukoristeita - on seppeleen. Monet ompelija rakastavat heitä. Ne näyttävät herkullista!

Tänä jouluna kukka kokoonpano kerätään pyöreään lahjapaketti ja on hieno lahja kaikille, joilla on syntymäpäivä talvella.

Uusi koostumus kuusen oksat voidaan kerätä paitsi pyöreä vaan neliö laatikko. Koristele se kaikki luonnolliset materiaalit, jotka olet.

Pienet valkoiset pajukori - erinomainen tukikohta talven kimpussa. Tässä tapauksessa, leluja ja joulukoristeet on myös parempi valita valkoinen.

Tuoreet kukat täydentävät hyvin uusi vuosi koostumus pöydälle. Kukka Vaahto mennään pitkään. Talvi kimppu Valitse krysanteemit, ruusut, neilikat. Kimppu hattu laatikko näyttää erittäin viehättävä ja puiden oksat, voidaan korvata pieni vihreä oksia arborvitae.

Lisää uusi vuosi koostumus pöydälle kädet kuivataan appelsiinit ja joulun maku pitkä asua omassa talossa.

Jos et aio laittaa joulukuusi tänä vuonna, voit korvata sen Topiary. Se näyttää hyvin omaperäinen, ja vähintään juhlava.

6. Hovogodnie koostumukset omin käsin 2018, käyttämällä oksia ja muita luonnon materiaaleja

Jos haluat luonnollinen tyyli, ja se on sääli rikkoa oksia puista, niin käytä vain oksat puiden ja pensaiden jälkeen karsimisesta. Hyödyttää heitä puutarhassa on paljon. Puhdista ne posushite ja koristele pieniä leluja. Olkoon se virkattu lumihiutaleet, niin koostumus on hyvin talvi ja lunta.

Joulu syntymä kohtauksen voidaan tehdä kaataa puun.

7. Joulu koostumus taulukon

Vuonna uudenvuodenaattona, sisustukseen käpyjä ja kynttilät täydentävät hyvin juhlapöydän.

Ideoita pöydän koristeet hyvin paljon, ja jopa kaikkein yksinkertainen tehdä juhlava tarjoilua mielenkiintoisempi. Esimerkiksi ottaa pieni purkki (ei enemmän kuin 0,5 litraa) kaada suolaa se, asettaa kerros orjantappurana marja, ja ylimpien Thuja. Oman Uudenvuoden kokoonpanoa 2018 valmiina. Älä unohda laittaa lähivuosien koirat ja onni on aina lähellä sinua.

Ja suosittelemme ottamaan luovasti tuoksuva joulukuusi päässä käpyjä, ympyrät oranssi ja kaneli. Yhdistettynä sisustus on täydellinen, luo turvallisuuden tunnetta, silmien levätä ja mieliala kohoaa!

Miniature Christmas kasvilajiston koostumus käpyjä, joulukuusia, kimput, koostumus kynttilät ja käpyjä, epätavallinen koristelu oksia voi olla mahtava lisä juhlava sisustus tai korvaa perinteisen joulukuusen.

Ja se on mukava olla luova kotona perheen kanssa, niin jopa lasten kanssa! Niiden rohkea ja arvaamaton vihjeitä olet varmasti saada jotain harvinaista, mikä tarkoittaa, että edessä odottaa saman ylimääräisen vuoden.

 • Joulukoristeet omin käsin vuonna 2018. Tämä alkuperäinen idea vangitsivat minut ensi silmäyksellä!

Rakastan ennen uutta vuotta tehdä jotain uutta ja alkuperäistä. Koska tulossa 2018 - vuosi Yellow Dog, sitten rauhoitella ja miellyttää häntä kotitalous, päätin tehdä uudenvuoden Ukrainan.

Pehmolelut valmistettu kangas on erittäin mukava ja lempeä. On paljon syitä tehdä kaunis uusi lelu ja yksi heistä - uudenvuoden. Symboli 2018 on koira - omistettu, rohkea ja uskollinen eläin. Pouce.

Uudenvuoden - perheen loma. Ja uskokaa minua, ei ole mitään, joka yhdistää perheen työtä. Olemme perheen joulun käsityöt mestarit 2018 useista eri materiaaleista - paperi, kangas, huopa.

Mitä istuttaa taimia tammikuussa

Suurilla saannoilla jopa pieni juoni

Valokuva ja video esimerkkejä joululauluja kotiin suunnittelu

Aattona uudenvuoden jokainen haluaa muuttaa ja kaunistaa kodin tärkein loma oli vuoden kirkkaammat ja iloisempi. Ja se on aivan totta, sillä juhlatunnelma luo juhlavan tunnelman. Alunperin sisustaa talon uudenvuoden paitsi auttaa kuningatar-puu, mutta myös erilaisia ​​uudenvuoden koostumuksia, kimppuja ja järjestelyt luonnonmateriaaleista. Miniatyyri joulukuusia, joulukuusia, kimput, koostumus kynttilät ja käpyjä, epätavallinen joulukuuset kuolleita oksia voi olla mahtava lisä juhlava sisustus luovaa tai korvaaminen perinteisiä puita. Kun ihaillen joululauluja sivuilla sisätilojen kiiltoa tai kukka kaupoissa, näyttää siltä, ​​että luoda tällaisia ​​kauneutta voi vain todellinen guru kukkakaupat, käsitti kaikki yksityiskohdat käsityötaitoa. Yhtä mielenkiintoinen ja kekseliäitä koostumuksia voidaan valmistaa omin käsin. Ja se on mukava tehdä kotona perheen kanssa, ja jopa lasten kanssa! Niiden rohkea ja arvaamaton vihjeitä olet varmasti saada jotain harvinaista, mikä tarkoittaa, että edessä odottaa saman ylimääräisen vuoden!

Professional vinkkejä korjaustöissä

Aihioita uudenvuoden luovuutta

Ennen kuin aloitat luoda uudenvuoden sävellystä kädet, sinun täytyy miettiä ja poimia kaikki tarvittavat materiaalit. Eniten kysyntää juhla talvella kimppuja ja koostumukset:

 1. suljettujen männyn ja kuusen käpyjä, jotka auttavat asettaa oikean sävyn koostumuksesta ja luoda laskun
 2. näyttäviä kävyt koristeluun
 3. rehevä avoin kartioita joulukuuset
 4. luonnollisia tai keinotekoisia klustereiden Kuivatuhkaa ja viburnum kirkkaasti aksentteja
 5. granaattiomena symbolina elämän ja hedelmällisyyden, ja yksinkertaisesti luoda juhlava tunnelma
 6. Viiniköynnös ja ohut, joustava oksia saatiin koostumus maalaismainen hohto, ja toimivat myös erinomaisen perustan järjestelyjen
 7. seppele - ihanteellinen muoto roikkuu joulua koostumus
 8. Luonnollinen ja keinotekoinen oksat havupuiden (kuusi, mänty, kuusi) - tärkein symboli uudenvuoden vapaapäivät
 9. Kuivatut hedelmät tomaatteja - mausteen

Inspiroi ajatus luoda uudenvuoden alkuperäinen loma kappaleita, sinun on toinen suuri syy mennä koko perheelle metsässä ... metsästää! Vain metsästää me kaikki, jotka voivat olla hyödyllisiä meidän uudenvuoden luovuutta.

Jos olet onnekas, aikana metsän aarteenetsintä voit saada värikkäitä klustereita pihlaja ja Viburnum, joka ei ole vielä ehtinyt syödä siipikarjaa.

Katso ympärillesi! Todellinen aarre - aivan jalat ja nenän alla! Tämä yksi, ensi silmäyksellä, yleisin ja havaittavaa shishechka omassa ihmisen aiheuttamien mestariteos voi olla joulukuusen tai huvittavaa siili.

Merkittävä maljakko jalusta voi kääntyä Ganoderma sieni. Tällainen matkat - hyvä tapa kehittää mielikuvitusta!

Christmas koostumus emästä voidaan käyttää kuivia oksia, kuorta, juuret koriste kappaletta, osat puunrungot, viiniköynnös nodosum, metalli kuormalavat, tarjottimet, maljakoita ja keraaminen, tai runko valssilanka, kappaletta vaahto.

Järjestelyille ovat ihanteellisia nappuloita männyn ja kuusen, sammaloitunut oksat, kuivien oksien lehtikuusi ja kalkin, koriste oksat Marjapensaiden kanssa säilötyt hedelmät, kuivatut juuret, kukkia ja yrttejä, kuivattuja hedelmiä, marjoja ja vihanneksia sekä tuoreita kukkia - leikkaus tai ruukuissa, sammalta.

Lisämateriaaleja voivat olla hyödyllisiä liimaa, kynnet, saven, hiekan, ohut lanka, neula haltijat, Kukka Vaahto, putket, pienet säiliöt, joulukoristeet ja kynttilät, satiini nauhoja, serpentiinit, sateen ja muut hopealanka.

Älä vialla varastoida tölkkien ja suihkuta hopeaa, kultaa ja valkoinen maali uudenvuoden glamour-kiiltoa. Kulta ja hopea voi olla oksia, käpyjä, pähkinät, joka kuin taikaiskusta, yhtäkkiä tullut jotain fabulous ja maaginen. Kuinka tehdä joulua seppeleen käpyjä, olemme jo oppineet toisessa artikkelissa.

Mutta tässä artikkelissa oppia tekemään Jouluseppeleet kuusen oksat.

Joulun seppele kuusen oksat käsillään

Tehdä tällainen kauneuden jokainen voi. Sinun täytyy olla kärsivällinen ja yksinkertainen materiaaleja. Tarvitset:

 • ympyrä vaahto, sienellä tai kukka paju oksia, kiristetty lanka;
 • keinotekoinen sammal koristella ympyrän tai tavanomaista käärepaperi;
 • hamppu langan;
 • liima ase;
 • koristeet sinun makuusi.

Esittävät tulee olemaan hyvin vaikeaa sinulle.

 • Käytämme pieni oksa ehtojen ja joukkona langan. Jos kukka vaahto, ensimmäinen oksia jumissa sieni, ja sitten uudelleenkelattua;
 • Koristele seppeleen maku ja noudattaen mielikuvitusta!

Yleensä Jouluseppeleet koristavat ovet, mikä houkuttelee kävijöitä talon ja hauskaa. Mutta voit ripustaa sen missä tahansa!

Uusi vuosi sävellystä kätensä pohjalta kukka sienellä

Uudenvuoden koostumus voisi sisältää tuoreita kukkia - hyasintit, freesia, neilikan tai ruusun nuppuja, kukka sieni ostaa "piaflor" kukkakauppa.

Tai ottaa kukka vihreä lamppu, jossa on täynnä vettä ja lisätään elävien kukkien varret tai sivukonttorit koostumus pysyi raikas ja tyytyväisiä koskematon näkemykset mahdollisimman pitkään.

Voit keskustella paljon kauneutta sisustus käsillään, mutta se on aika harjoitella. Take:

 • kukka sienellä koon, että tarvitset;
 • Tilavuus alle leuan;
 • kori koostumus;
 • kuusen oksat;
 • koristeet sinun makuusi.

 • Laita sieni säiliöön niin, että se täyttää koko tilavuus;
 • Leikata eri pituiseen haaraan, erityisesti valittaessa esteettinen;
 • Laita oksat kuin haluat. Tärkein edellytys - sieni ei saa olla näkyvissä. Jos et sulje sitä kokonaan, sitten soveltaa keinotekoista tai luonnollista sammalta. Voit peittää hopealanka ja lelut;
 • Aseta astia kori ja sisustaa koostumus oman harkintansa. On tärkeää, ettei liikaa sitä koristeet. Muista perussääntö Ikebana - kaikki paikoilleen!

Tämä kori voidaan tehdä pääpaino uudenvuoden koristelu, jos ei ole paikkaa laittaa joulukuusi. Voit ripustaa sen katosta, koristeltu loistavat valot, tai laittaa sen lahjoja ja laittaa pöydälle. Älä unohda kastella sieni joskus, ja sitten oksat ei kuivu seuraavana päivänä uuden vuoden jälkeen, ja ilahduttaa sinua niin paljon kuin haluat.

Näin voit tehdä joulukuusi, joka ilahduttaa sinua sen tuoreuden enemmän kuin yhden päivän.

Talvi floristika jouluna koostumuksissa

Yksinkertainen mutta erittäin lämmin ja koskettava koostumus voi koostua koristekynttilä muotoinen kartioita, ympäröi kaunis luonnon tanssi pienempiä nuppeja. Kohottaa vaikutuksen kuoppia kattaa kulta tai hopea maalilla.

Jos haluat nupit auki, pidä heidät höyryä. Jos päinvastoin, lämpimässä huoneessa, niiden on oltava suljettuina, ripottele anteliaasti ole vielä kukkivat silmut lakka hiusten vahva ote.

Bezlistye kuoppia ja oksat voivat koristella alkuperäinen, laskemalla ne kuumaan suolaliuoksella ja sitten tehdä kylmä ja vasemmalle päivä. Sen kävyt ja oksat hämmästyttävä muodonmuutos esiintyä - ne on päällystetty kuohuviini kiteet "Ice".

Kartioita voidaan maalata eri väreillä, kuten kuvassa, koska uusi vuosi - loma värikäs!

Uusia sävellyksiä oksat

Jos jokin erityinen outoja materiaaleja käsillä sinulla ei ole, ja metsä aarteenetsintä ei vedä tai ei ole aikaa, käytä kuivat oksat, maalattu valkoinen tai hopea maali ja koristella ne söpö joulun leluja. Kuka olisi uskonut, että kuivan paljaat oksat voivat näyttävät niin hämmästyttävä koristelu uudenvuoden! Suuret oksat voivat selvittää luovan funky joulukuusen tai antiolku. Jos sinulla ei ole sopivaa kantaa tai maljakoita, voit käyttää tavallista lasipurkkiin. Alareunassa makasi pala vaahtoa kiinni oksista, ja zadekoriruyte purkki, kääri se kaunis pala kangasta ja sidottu satiininauhaa.

Niin ei paljon järkevämpää, ruukuissa, voit yksinkertaisesti sanottuna kaunista kartioita peitellä "maaperän" sammalta. Juuri mestariteos!

Ihastuttava board mestariteoksia

Joulun kukka-asetelmat ja kuusen oksat: kuva Master Class

Erittäin kaunis ja epätavallinen ilme kukkien joukossa neuloja. Käytimme krysanteemi, kunhan se ei kuihtuvat ja muistuttaa lumihiutale. Take:

 • kukka sienellä;
 • Tilavuus alle leuan;
 • kori tai maljakko, voit käyttää kukkaruukun tai laatikossa. Me - neulottu ruukut;
 • kuusen oksat;
 • käpyjä, pähkinät, omenat, hopealanka ja muut koristeet mieleisekseen.

Koko prosessi tehdä kukkakimpun ja kuusen oksat näkyy kuva. Voimme vain korostaa - auttaa mielikuvitusta luoda omaperäisimpiä kimpussa. Me vain antaa neuvoja valmistusmenetelmillä.

Desktop koostumus uudenvuoden juhla

Suosituin hallituksen koostumus. Kerää joulun järjestelyt pöydän pyöreä tai pitkulainen litteä maljakoita, muistuttaa tavallista ruokia. Keskellä maljakko potti näyttää hyvältä karkottaa loma kukat (krookus, Muscari, hyasintti) tai neulan pidin voidaan sijoittaa kimpun leikkokukat. Säätöpyörä harmoninen koostumus, korkea elementti ei saa ylittää 30 cm. Täydentävät jouluasetelma kuusen oksat, kynttilöitä, lelut, hopea sade ja "halla" oksat (istutettu hiukkasten liima vaahto). Haltijat ja potin sammal Peitetty tislaamalla. Painopiste tällaisissa koostumuksissa, jolloin saatiin korkea kynttilä.

Niin ei paljon järkevämpää, ruukuissa, voit yksinkertaisesti sanottuna kaunista kartioita peitellä "maaperän" sammalta. Juuri mestariteos!

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä valintaan puulajisuhteiden, sillä se voi itse tulla sisustuselementti. For hienoksi-tyypin koostumukset ihanteellinen lasi tai kristalli kulho tai astia. Hyvin alkuperäisen ilmeen jalustan kaataa puun, taula tai monimutkaisia ​​juuret ja koryazhek. Alle jalusta mahtuu kaikkein arvaamaton aiheet vaihtelevat maalattu laatikot ja Keittokulho, ja päättyen saappaat ja vintage saappaat. Jos jalusta on ruma, se voi koristella kangas, neulat oksat, pörröinen sade tai ripottele "lumi" vaahdon.

Joulun kukkakimput näyttävät hyvältä lasi maljakko jalkaan. Neulanpidikkeessä tai sammalta tyynyn vahvistaa oksat. Taivutus oksat lanka kiinnitetään kynttilöitä. Johtosuojat sammalen. Kimppu koristella joulukoristeet, hopealanka ja kukkia.

Alkuperäinen kynttilänjalat käsillään varten uudenvuoden pöydän

Lomalla taulukko näyttää tyylikkäältä kynttilänjalat laseista tai viinilaseja, kuten kuvassa. Älä rajoita mielikuvitusta! Rohkaise lastasi järjestämään laulun ja näet miten lomasi pöytä kimallus ja henkiin.

Ja kuitenkin, kynttilänjalat uudenvuoden pöydän voidaan tehdä suolaa tai sokeria!

Jouluasetelma antaa lämpöä ja vilpittömyys auttaa kaunis koriste kynttilöitä. He menevät täydellisesti neulasia, kävyt, joulupallot, luonnonkiviä, lasi, vesi. Koostumusta voidaan aktivoida kynttilät ja alkuperäinen kynttilänjalka, joka juhlavasti koristele se helmiä ja pieniä joulun leluja. Luo loistava yhtenäisyyttä "jään ja liekki" auttaa kynttilä, täydentää männyn oksaa, sirotellaan "lumi" sumua tai suolaa.

Tuotanto kynttilänjalka keinolumi

Jotta tällainen kauneutta tarvitset:

 • laseja tai yksinkertainen tilava laseja. Suurissa kynttilän purkit voidaan tarvita;
 • värillinen tai valkoinen kynttilä;
 • nestemäinen liima;
 • sokeria tai suolaa;
 • läpinäkyvä spray maali vahvistamisesta.

Valmistus vie 10 minuuttia!

On tarpeen kattaa säiliön ja läpinäkyvä liima telan suolaa tai sokeria, kuten kuvassa. Sitten laittaa kynttilän sisälle ja saada erittäin kaunis kynttilänjalka. Tulosten vahvistamiseksi, parempi ripottele pinnalle lakalla tölkkien tai kupit. Jos haluat, niin korjailla "lumi" sienellä kastettu akryyli. Tällaiset peräpuikot voidaan tehdä niin paljon kuin tarvitset pöydän ja sisustus. Ne voivat olla kaikenkokoisia ja se ei ole välttämätöntä käyttää rahaa kalliita koriste Kynttilät!

Professional vinkkejä

Männyn ja kuusen oksat uudenvuoden koostumukset yhdistyvät täydellisesti tuoreita kukkia. Edullisin vaihtoehto talvella kukkakimput - ruusut, krysanteemit ja neilikat. Jos käytät leikkokukat, järjestelyt täydentävät usein kaunis maljakko tai alukseen, jonka avulla voit laittaa kukkia veteen ja helposti korjata ne. Jos sopusoinnussa hengessä koostumus kulhot ei ollut tarvetta laittaa kukkia tavanomaisessa purkki vedellä ja taidokkaasti peittää sen. Myös kukkakauppa, voit ostaa erityisiä kukka sienellä ja käpyjä tai korvata ne koeputkia ja pieniä kuplia ulos lääkitys.

Oksaa havupuut vaikuttavat erittäin hyviltä talvella kimppuja kuivakukkia: immortelle, Astilbe, siankärsämö, Limonium, feverweed, niemi karviainen, Echinops, leveäosmankäämi, Nigella, pellavan ja erilaiset heinät. Kuivakukat niin mahtava ja koristeellinen, juhla- talvella järjestely voi tehdä ilman neuloja, jolloin rooli ensiviulu kuivattiin kukkia. Vaikka sinulla ei ole aikaa varastoida kuivakukkia kesällä varotoimi, älä masennu. Joka hakee, että aina löytää! Mennä mihin tahansa vapaana paljon. Katsokaa sojottaa lumen mustuneet ruoho - tämä on juuri sitä, mitä me tarvitsemme! Angelica, quinoa, Reed, Siankärsämö ... todellinen aarre! Älä anna pois heidän ruma, kaukana juhlava ilmeen. Tässä on toinen mahdollisuus antaa vapaat kädet mielikuvitus ja kääntää velho. Talot kyniminen kuivaa ruohoa ja kääntyneet maalata kirkkaan guassi tai Tempera hopea tai kulta lehtiä. On helpompaa tehdä se avulla spray spray, mutta voit tehdä tavallisen harjalla. Ja olet onnellinen!

Valo vihannes kohteita, kuten kuivattuja kukkia tai pieniä oksia, voidaan korjata kiinni niitä erityinen huokoinen keidas, peti sammalta tai tavallinen vaahto. Pohjaan vaahto kiinnitetty puusepän liimaa. Samoin kiinteät kappaleet sammal, sienet ja Polypore erillinen oksat. Massiivinen oksat kätevintä käyttää kenzan - metallin haltija muodossa lyijylevystä messinki nastoja. Jos saat kiinni todellista kenzanom ei onnistu kotona, voit korvata suuri mukulat, jotka ovat juuttuneet komposiitti haara. Jos perusteena koostumus on pajukori, sen pohja olisi tasoitettava muovikelmu ja laita päälle pidikkeen ja varovasti kerätä kimpussa.

Valokuva Ideoita joulun järjestelyt ja koostumukset

Mestarikurssi itsenäiselle suunnittelijoille

 • Monia mielenkiintoisia ajatuksia! Neuvovat, että se on parempi tehdä minun tapauksessani. Edessä taloni kasvava joulukuusi (pieni, noin 1,6 m). Haluaisin koristella sen uudenvuoden. Pyrki köynnöksiä, mutta ne ovat pääasiassa sisäkäyttöön. Eikä ole enemmän ideoita. Mutta varmasti voit tehdä jotain omasta lapsen kanssa. Olemme yrittäneet ymmärtää mitään käsitystä.

  Hei, ja älä kerro minulle, missä voit ottaa oksa keinotekoinen?

  Kauppa Kiinteä hinta, kolme päivää sitten kesti.

  Kolme päivää sitten, otin fiksprayse.

  Kopiointi materiaalien on sallittua vain aktiivinen linkki lähde

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  86 − 85 =