Vaahtopala kädet kotona

Miten tehdä vaahtoa omasta?

Koska kasvi-, tulevaisuuden kodin omistaja yrittää kaikkia mahdollisia keinoja vähentää kustannuksia rakennusmateriaalien. Halpalentoyhtiöt yleensä esteenä laadukkaita käytetyt materiaalit, joten ei ole ongelma - joko laadullisesti tai halpa. Vaahtopalat on tullut niin suosittuja rakennusalalla, koska sen helppokäyttöisyys ja ominaisuuksia, jotka tekevät siitä sopivimman materiaalin rakentamiseen. Korkeat kustannukset valmiin vaahdon lohkot on johtanut leviämisen riippumattoman tuotannon rakennusmateriaaleja. Tuotanto vaahto estää kotona ei voi vain vähentää huomattavasti kustannuksia, vaan myös saada vähintään-laatu materiaali rakentamiseen lämpimässä huoneessa.

Miten saada vaahdon konkreettisia?

Käyttäen tarvittavat laitteet voidaan järjestää tuotannon kotona. Vaahdon lohkojen vaativat tarkkaa toteutusteknologiasta noudattamista komponentti sekoittamalla mittasuhteet. Jos olet päättänyt säästää rahaa valmiita betonijalat tehtyään niitä itse, sinun pitäisi tietää, että tekniikka valmistukseen Vaahtobetonin koti on joitakin ominaisuuksia:

 • Käytä puhdasta sementtiä brändi - 400 ja edellä.
 • Vaahto lisätään viimeisen käännöksen, kun loput aineosat sekoitetaan tasaiseksi.
 • Laatu valmiin vaahdon voi olla yksinkertainen tapa tarkistaa - kirjoita se ämpäri ja käännä astia - vaahto saisi vuotaa.
 • Poluzastyvshy betoni poistetaan muoteista ja leikataan yksittäisiksi lohkoja. Muodoista betonimassan tulisi olla pienempi kuin yksi päivä, ja leikkaamisen jälkeen lohkot dosyhat vasemmalta lavan 15 tuntia lämpötilassa, joka on 5 astetta.

Mitä sinun täytyy olla valmistukseen korkealaatuisten vaahtoa?

Jotta vaahto kädet, se vie paljon aikaa, rahaa investointeihin. Järjestämiseksi oman tuotannon tarvitset erikoismateriaaleja ja varusteet:

 • mikseri;
 • puhdas, kuivaa hiekkaa;
 • laatu sementti;
 • puhtaan veden;
 • vaahdotusaineen;
 • vaahto generaattori;
 • muodossa.

Formulaatio on monia muunnelmia, on suoraan verrannollinen sen laatu riippuu lähtöaineilla.

Itsenäinen valmistusmenetelmä

Tuotanto vaahtopalat alkaa pohjalta säiliön tilavuus, joka on sitten valmis vuodattamaan ratkaisu. Parametrien perusteella, lasketaan tarvittava määrä komponentteja - 0,5 kuutiometriä 100 litraa vettä tarvitaan ja 200 kg sementtiä ja seulottua hiekkaa.

Ensimmäinen, sekoitettiin betonimyllyssä hiekkaa ja sementtiä, jossa on erityinen generaattori ja kemiallinen vaahdotusaine valmistettu stabiili vaahto, jossa laskenta 500 litraa vaahto kohti 1 kuutiometri. Sementtiin ja hiekka lisättiin puhdasta vettä ja sitten sekoitetaan valmis vaahto. Useimmat vaahto on järjestetty generaattorit, joiden erityinen pumppu, jonka avulla pumpun vaahtoa suoraan betonimylly rummun.

Kun kaikki komponentit on sijoitettu sekoittimen, ne tulee sekoittaa. Tiheys säädetään materiaalin lisäämällä siihen ylimääräisiä määriä vaahtoa. Valmiin liuos kaadetaan valmis pannulla, anna kuivua. Kuiva korttelin poistetaan muoteista, jätä päivä kuivua kokonaan. Valmistusprosessi on suoritettava lämpötilassa, joka ei ole pienempi kuin 5 astetta.

Vaahdotusaine voi ostaa erikoisliikkeisiin tai tehdä kotona. Tehdä tämän, sinun on 150 g natriumhydroksidia, 1 kg hartsia, 60 g puuliimaa. Komponentit yhdistettiin, kuumennettiin hieman, ja sekoita kunnes homogeeninen tila. Ennen vaahdon valmistusprosessissa valmiin Liuosta sekoitetaan veden kanssa.

Lomakkeet tulevia lohkoja voidaan vaneria tai metallilevyistä. Valmistus vaatii huolellisuutta ja tiukkaa noudattamista mittasuhteet - niiden on oltava geometrisesti oikea. Vuotojen estämiseksi valmiiden ratkaisujen niiden tarttuvuus polyeteeniä. Uuton jälkeen lohkot voidaan kaataa välittömästi liuoksesta.

Omakustannushintaan omaan tuotantoon

Kustannukset valmistettujen vaahtopalat kotona on paljon alhaisempi kuin hinta lopputuotteen. Valmisteluun 1 kuutiometri materiaalia D600 tarvitset:

Lisätä komponentin sähkön kustannuksia, joka kuluttaa laitteita.

Tärkeimmät kustannukset ovat sementti, muut komponentit muodostavat neljänneksen kustannuksista sementtiä. Ja jatkuu erityisten laitekustannukset vaikuttavat sijoitusten suuruusluokkaa pyynnöstä on mahdollista rakentaa oman. Kokoonpano, asennus - kaikki tiedot löydät julkisia. Toisaalta, jos sinulla on vain vähän kokemusta tuotannon vaahto - täytyy kokeilla tuottaa materiaalia, joka täyttää ja ominaisuudet. Ehkä niiden laatu betonitiilet saadaan eikä ensimmäinen yritys, olisi rahaa uuden erän komponentteja.

Prosessi koostuu kolme päävaihetta - liuoksen valmistamista, kaatamalla lomakkeiden, leikkaus. Valmistukseen korkealaatuisten vaahtopalat välttämätöntä ymmärtää ominaisuuksia kunkin teknologian.

Ensinnäkin, se on valmis sementin seos tavallisille betoni. Edullisesti valita sementin laatu M400 tai M500. Varmista, että hiekka oli kuiva, ilman epäpuhtaudet, kiviä tai kuoret. Mitä tulee vesi - sopii tavallista hana.

Valmiita betonin lisätään valmiiseen vaahtoa. Kuten aiemmin mainittiin, vaahdotusaine voi ostaa kaupasta, tai tehdä omia reseptiä, edellä kuvatulla tavalla. Vaahto ja betoni seosta vaivattiin hyvin, valmis liuos voidaan kaataa muotteihin.

Ennen saattamista valmistettua muodossa erityinen työkalu on tarpeen voidella ei sisällä öljyä. On olemassa kaksi tapaa valmistamiseksi vaahtopalat - ruiskuvalu, leikkaus. Ensimmäisessä menetelmässä konkreettisia kaatamalla liuos erillisessä muodossa. Kovettumisen jälkeen riittää poistamaan lohkon ja valmis lähtemään lavalle ei ole muutaman tunnin. Haitat tätä tekniikkaa:

 • mahdollinen vääntyminen metallin;
 • vahingoittaa lohkot uuton aikana.

Asennusyksiköt epätasainen työlästä, tämä rakenne on huomattavasti huonompi laatu. Etuna tässä menetelmässä on, että toisin kuin leikkaus menetelmä voi säästää ostamatta terävarustusta.

Menetelmään kuuluu leikkaus koko betonilaatta erillisiin lohkoihin. Tämän menetelmän edut:

 • geometrisesti säännöllinen lohkot;
 • sileä reunat;
 • ei haketus ja väärinkäytöksiä.

Huonoina on tarpeen täsmentää:

 • kalliita laitteita;
 • ajoitus joen - täydellinen kuivaus voidaan siirtää merkkijono leikkaus ei ole riittävä kovettunutta betonia tuhoutuu prosessissa leikkaus.

ammatillisia neuvoja voi auttaa sinua välttämään odottamattomia ongelmia tuotannon aikana vaahtopalat kotona. Valmistukseen korkealaatuisten rakennusmateriaaleja, noudata seuraavia ohjeita:

 • Muotoja, vaneria ja metallilevyjen.
 • Ennen kaatamista ratkaisu hoitaa sisäpinnan muodostaa erityinen ratkaisu muodostaa itse obtyanite polyeteeni.
 • Kuivaus suoritetaan optimilämpötila on 50-60 astetta 2 päivä.
 • Materiaali poistetaan sen jälkeen, kun se on täysin kuiva.
 • Valmis lohkojen vasemmalle tarjottimet muutamaan tuntiin sen jälkeen se voidaan lisätä.

Jos sinulla on tarvittavat taidot ja oikea lähestymistapa valmistusprosessin betonitiiliä tehdään nopeasti. Useimmat ammattirakentajille haluavat tehdä betonijalat säästää rahaa, saada moraalista tyydytystä prosessista.

Kotimainen tuotanto sen vaahto auttaa merkittävästi alentaa rakennusmateriaalien. valmistustekniikka on yksinkertainen, tärkein edellytys on tiukkaa noudattamista asetukset. Kustannukset näistä yksiköistä riippuu komponenttien valinnan ja niiden hinnoista.

Kuinka tehdä vaahtomuovipalan kotona: valmistustekniikka

Moderni markkinat rakennusmateriaalien ja palvelujen avokätisesti täynnä erilaisia ​​tarjouksia. Mutta tästä huolimatta jotkut asunnon mieluummin kaikkensa tehdä omia. Tämä koskee myös luomiseen vaahtoa.

Meidän artikkelissa yritämme selvittää, miten kannattavaa kotona työtä maidontuotannon. Ja tietysti pohtia kysymystä miten vaahtopala käsillään.

Hyvät ja huonot puolet omaan tuotantoon

Ensi silmäyksellä, itsenäinen luominen vaahtopalat on varsin kannattavaa liikuntaa. Mutta valitettavasti se ei ole niin yksinkertaista. Kannattaako luoda lohkojen kotona, asunnon on väistämättä kohtaamaan monia ongelmia.

Aloitetaan laitevalmistukseen ongelmia. Miettiä, miten tehdä betonijalat täytyy ensin saada kaikki tarvittavat laitteet.

Heidän on ostettava tai tuottaa omia piirustuksia löytyy internetistä. Nyt myynnissä on liikkuvia yksiköitä tuotantoon tällaista lohkoa. Mutta hinta ei ole pieni. Joten sinun täytyy tehdä itsenäinen luomus laitteita.

Set luoda vaahtopalat

Hakeminen piirustuksia internetissä, muista kääntää huomion arvostelut, jotka ovat jo käyttäneet niitä.

Itse asiassa, voi olla, että kaavioissa on virhe, jonka vuoksi se on kerännyt laite ei yksinkertaisesti toimi.

Seuraava ongelma on, miten betonijalat liittyvät tekniset ominaisuudet tuotannon tämän materiaalin. Halutun tuotteen lujuus ja tiheys, se on paljon kokeilla useita parametreja.

 • Annostus komponentit;
 • samalla sekoittaen;
 • oleskelun kesto muottiin;
 • kuivaus menettely.

Tämän seurauksena kustannukset luoda vaahtoa kokeiluja voi olla varsin huomattava. Mutta kuitenkin, jos olet pysyviä, ahkeria ja teknisesti taju, voit onnistua. Ja että sinun täytyy oppia koko prosessin lohkojen, jossa kerrotaan alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Työvaiheissa ja tarvittavat laitteet

 1. valmistetaan vaahdotusainetta;
 2. vaivaamista sementti-hiekka koostumus;
 3. valu betonin muodossa ja kuivaus

muotit lohkot

Ei unohtaa tarvittavat komponentit, se on juuri sitä, mitä se on tehty vaahtoa lohko:

Sen lisäksi, että kaikki edellä mainitut, tarvitsemme enemmän ja kuivaushuone.

Jos haluat saada keskimääräinen tiheys materiaalin, sementti hiekalla on tehtävä suhteessa 1: 1.

Kuten taajuusmuuttajan, sitten 1 kg sementtiä on tarpeen ottaa 3-4 grammaa.

Valmistamiseksi vaahto liuosta

Luoda lohko tarvitsemme vaahdotusainetta. Suosittelemme ostamaan sen synteettisen lajikkeen, kuten areca-4.

Jos hinta olet hämmentynyt, on mahdollista valmistaa tämän nesteen itse.

Tätä varten:

 • 150 g natriumhydroksidia;
 • 1kg kolofonin;
 • 60 grammaa puuliimaa.

Nämä komponentit jauhetaan ja kuumennettiin niitä, koko ajan sekoittaen, kunnes saadaan homogeeninen massa. Sitten saada toimiva ratkaisu tarvitsemme Vaahdonkehittimen. Avulla meidän rikasteen se on kytketty vesi.

Sementin-hiekka koostumus

Tämä tapahtuu seuraavassa järjestyksessä:

 1. Portlandsementti on otettu M400 - se sekoitetaan hiekan kanssa suhteessa 1: 3. Hiekka hiukkasia, on oltava pienikokoisia. Läsnäolo savea tai muuta ainetta ei ole sallittua;
 2. Vettä lisättiin vähitellen, sekoittamalla seosta - Huomaa, että vettä ei saa olla epäpuhtauksia hapot tai suolat. Aihe tämän arviointiperusteen noudattamisesta, voidaan käyttää ja vesijohtovedellä;
 3. Sitten lisättiin 400 g vaahdotusainetta;
 4. Sen jälkeen kaikki huolellisesti sekoita ja tehdä 200 grammaa kovetetta - ja pari minuuttia, jatkuva sekoitus betonimyllyssä.

Koostumuksen valmistamiseen käyttää betonimylly

Nämä olivat askeleita tarinamme siitä, miten tehdä betonitiilet kotona. Nyt siirrymme viimeiseen vaiheeseen.

Vaahto valu mukaan muotoja ja kuivaus

Tilaus lisätoimia on seuraava:

 1. Valmistettua seos kaadetaan muotteihin, jotka jättävät se kaksi päivää kuivua. Tietoja Tämän jakson lopussa, me vapautamme lomake ja täyttää ne uusi ratkaisu;

Kuvassa - valu seos muodostaa

Lomakkeet eivät välttämättä hankkia.

Ne voidaan tehdä riippumatta vaneria tai peltiä.

Ennen kaatamista vaneri esimuotin tulisi obtyanut polyeteeniä, ja vanerin voitele erityistä ainetta.

Tämä helpottaa myöhempää uuttamalla valmiin lohkoja.

 1. Kuivauksen jälkeen, lohkot on sijoitettu lokerot, jossa ne pysyvät kunnes rakennustöiden aloittamista.

Opetusaineisto ja lämpöä rakennusten pystytettiin sen avulla

Itsenäinen luominen vaahtopalat talonrakennuksessa tuskin kannattavaa ammatti. Loppujen lopuksi tuotantoon tämän materiaalin joudut ensin hankkia laitteita. Ja lisäksi, viettää paljon vaivaa ja rahoituksen oppimisprosessissa valmistustekniikoita vaahtoa lohkoja.

Luoda niitä, tarvitset Vaahdonkehittimen, betoninsekoittimet ja Muotit. Luonnissa materiaalin joudut tiukasti annettujen ohjeiden mukaisesti. Tämä ehto auttaa sinua saamaan laadukkaita betonitiilet.

Kuten tässä artikkelissa löydät lisää tietoa tästä aiheesta.

Betonitiilet hänen käsiinsä hätävara laitteita - miten?

Tuotteet on valmistettu vaahtomuovista käytetään laajasti kehittäjät rakentamiseen sisäseinien ja yksityiskoteihin. Haluttaessa, vaahtopalat voidaan tehdä itsenäisesti, mikä voi merkittävästi vähentää rakennuskustannuksia toimenpiteitä.

Vaahto - moderni materiaali, jonka massa on toiminnallisia etuja

Betonitiilet vuoksi useita ainutlaatuisia ominaisuuksia, sopii rakentamiseen matalien rakennusten. Tuotteet on valmistettu vaahto on ominaista:

 • Korkea ympäristönsuojelun tasoa. Se koostuu kokonaisuudessaan luonnollinen, täysin turvallisia komponentteja.
 • Erinomainen lämmöneristyskyky. Lohkot koostuvat solubetonin, täytetty ilmalla. Tämä rakenne ei salli materiaalia pudota taloon kesähelteellä, eikä anna lämpöä ulos talvella.
 • Asennuksen helppous. Vaahtopalat on helppo käsitellä, leikattu ja asennettu omiin käsiinsä.
 • Toimintavarmuus. Materiaali ei pelkää himvozdeystvy, on erittäin vastustuskykyinen ilmakehän tekijöille.
 • Paloturvallisuus. Väliseinän 15 senttimetrin paksuus vaahto estää ei syty aikana 3-4 tuntia.
 • Korkea lujuus ja alhainen paino. Kevytbetonielementtien massa on 2,5 kertaa pienempi kuin tavallinen tiiliä. Tästä johtuen se on pienin kuormitus perusta. Se voi olla hyvä idea säästää järjestelyn perusta. Suuri lujuus vaahto estää aikaan puristusvoiman enintään 100 kilogrammaa kuutiosenttimetriä kohti.

Vaahto merkittävä suuri lujuus ja alhainen paino

Myös etujen joukossa vaahdon mainita sen erinomainen kohinanvaimennus ja lisääntynyt sulavirta. Kiitos jälkimmäinen ominaisuus, valmistusprosessi näiden lohkojen käsillään helpompaa ja kohtuuhintaisia ​​useimmille kodin yleismies.

Laitteet tuotantoon vaahtopalat - se kestää?

Vaahto muodostetaan kotona yksinkertainen tekniikka. Sen toteuttamiseksi, seuraavat laitteet ja komponentit:

 • vaahto generaattori;
 • kompressori;
 • mikseri;
 • pumppu;
 • muodossa.

Vaahto voidaan tehdä omin käsin. Periaate tällaisten laitteiden toimintaa on peruskoulun. Seosta, jossa oli vaahtotiivistettä on suunnattu sekoituskammioon alle 90 asteen kulmassa, jossa se sekoitetaan ilman kanssa virran. Liuoksessa tulee tehokas puristusvoima. Seos syötettiin spetssoplo (se on typistetty muoto). Se koostumus on ensimmäisen pakatun ja sitten laajenee. Sitten liuos ekstrudoidaan paineen alaisena erityiseen pidikkeeseen, ja jolloin vaahto saadaan.

Tehdä kotitekoinen generaattori on hankittu ja kytketty sarjaan (kytkimistä) nämä elementit - lukitus ja säätö venttiilit tuloilman ja seos sekoituskammion, katkaistun suutin (tallentaa sen myynti laitetta kutsutaan Laval), jonka halkaisija on 1 cm, penopatron. Myös suutin, jossa on mesh-levyn ja säiettä. Jotkut taiteilijat käyttää pesukone-suihkun sijaan Laval-suuttimen. Mutta se on parempi olla tekemättä niin indikaattorina tehokkuudesta Vaahdonkehittimen voidaan vähentää 20-40%.

Kotitekoinen yksikkö vastaanottamiseksi vaahtoa kompressoria käytetään. Tarvitset laite, joka tarjoaa suuruusluokkaa 5,5-6 ilmakehän paineessa, jonka kapasiteetti on vähintään 0,5 kuutiometriä tunnissa. Vaahto tiiviste suoraan sallitaan säätää erillisissä astioissa 150-200 l. Seos syötettiin generaattoriin kaikkien kotitalouksien pumppu.

Vaahto voi ostaa mistä tahansa rautakaupasta

Jos vaivaudu kotitekoinen höyrynkehitin, ei haluta, se voi ostaa erikoistuneita stroymagazine. Kustannukset tällaisten laitteiden on suhteellisen edullinen. Mutta muoto on järkevää tehdä itse. Ne voidaan valmistaa arkkia vedenkestävällä vaneri, joka on varmasti kattaa metallirunkoon tai metallilevystä paksuus on noin 3,5 cm: n muodossa -. Tämä on tavallinen laatikko haluttu koko. Määritellä etukäteen, kuinka monta yksikköä suunnitellaan olevan yksi muutos. Perusteella tämän knock tarvittava määrä muotoja. Niiden toistuva käyttö ei ole sallittua.

Mikä tekee lohkot - osuus materiaaleista

Kevytbetoni tuotteiden omakotirakentamisessa on valmistettu sementistä, hiekasta (luonnollinen tai murskattu), kovettimen ja paisutteen. Tässä muutamia vivahteita. Sementti tulee olla korkealaatuisia (asteen M-400, M-500), ilman mitään vieraita aineita. Suositeltu tiheys hiekkaa kuutiometriä kohti - 600 kg. On mahdollista vähentää tuotantokustannuksia lohkoja. Voit tehdä tämän sijaan käyttämällä hiekkaa seulonnasta.

Vaahdotusaine on helppo tilata kaupassa myyntiin osallistuvien rakennusmateriaalien. Oikeastaan ​​valmistaa sitä, ja omin käsin. Sekoittaa 60 grammaa puuliimaa, 150 g natriumhydroksidia ja 1000 g hartsia ja kuumenna näitä komponentteja. Lämmitys suoritetaan niin kauan kuin koostumus ei tullut täysin seos on tasainen. Kovete pitäisi olla valmis ostamaan. Itsenäisesti vaikeuttavat ja taloudellisesti toteutettavissa.

Yksi kuutiometri korkealaatuisia vaahtona (. Tiheys on vähintään 600 kg / kuutio cm) on toteutettava komponenttien mittasuhteita jäljempänä:

 • hiekka (näytöstä) - 200 kg;
 • sementti - 320 kg;
 • kovete - valmistajan suosittelemia;
 • vaahdotusaine - 1,2-1,5 litraa.

Vesi (käyttö pelkkää vedestä) lisätään määränä, joka on 100-110 litraa.

Riippumatonta tuotantoa vaahto - yleistä järjestelmää ja ominaisuudet

Ensimmäinen vaihe - täyttö betoniautot oikean määrän hiekkaa, sementtiä ja vettä. Käynnistä laite ja odota homogeeninen koostumus. Tämän jälkeen vaahto (vaahto generaattori kotitekoinen tai tehdas), lisää se sekoittimeen, tarvittava määrä täyttää kovetteen kanssa. Jälleen sekoitetaan koostumus muutaman minuutin. Sekoitusaika 3-4 minuuttia se ei ole sallittua. Mitä kauemmin koostumusta sekoitetaan, sitä enemmän vaahtoa romahtaa, sitä ei voida hyväksyä, koska se on täynnä merkittävä väheneminen lujuutta ja muita ominaisuuksia valmiin vaahdon.

Jälkeen lomakkeiden saatu liuos Seos jätettiin päivä

Seuraavassa vaiheessa työ - lomakkeiden kanssa saatu liuos. Kaatamisen jälkeen seos jätettiin päivässä (ja joskus vaativat enemmän aikaa jähmettyä). Altistuminen vaahto tuotetaan kun ympäristön lämpötila on 6 astetta tai enemmän. Jos työ tehdään talvella lämmittämättömässä huoneessa, se olisi lämmitettävä sähkölämmitin tai kuumailmapuhaltimella. Yhden päivän jälkeen, poista korttelin päässä lomakkeet tarjottimet, odottaa vielä 12-24 tuntia.

Mitä paremmin kovete käytät, sitä vähemmän on odotettava jähmettymisen tuotteille.

Kuten näette, koko prosessi itse tuotannon vaahtoa lohkojen alle kaksi vuorokautta. Ajan myötä saat käden suorittaa kaikki tarvittavat toiminnot ovat paljon nopeampia. Ja sitten voi tehdä laadukkaita rakennustuotteet nopeammin. Järjestetty asianmukaisesti prosessitekniikan ja parantaa sen tehokkuutta vihjeitä ammattilaisia, jotka ovat seuraavat:

 1. 1. Käytä kuumennettiin 30 ° vettä koostumuksen sekoittamiseksi.
 2. 2. nopeuttamiseksi jähmettymisen seos lisätään siihen noin 1,5% (koko koostumuksesta) kalsiumkloridia. Tämä lisäaine, muun muassa vähentää krakkausyksiköt. Sen täytyy ehdottomasti hakea työtä talvella.
 3. 3. Jos suunniteltu säännöllistä tuottamista vaahto estää, on toivottavaa rakentaa yksinkertainen höyryssä kammio, jossa tuotteet kuivataan lämpötilassa +60 ° C Näin voit vähentää aikaa, joka tarvitaan kypsymistä laadukkaan koostumusta.
 4. 4. Yritä tehdä lomakkeen tavallisina geometria. Sitten valmiin lohkojen täyttää kaikki vaatimukset.
 5. 5. muodot vanerin valun jälkeen koostumus peitekalvon polyeteeniä ja metalli aina voitele ennen täyttöä vaahdon konkreettisia sekoittaa voiteluöljyä.

Seuraa ohjeita selvästi paljastaa suositellut mittasuhteet, ja olet taattu saada kotitekoinen vaahto laadultaan erinomaista. Onnea kaikille yleismies!

Täysi tai osittainen kopiointi tiedot sivustosta ilman aktiivinen linkki on kiellettyä.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 3 = 2