Vaatekaappi makuuhuoneessa valokuva

Liukuva vaatekaappi makuuhuoneessa - kuvia, ideoita, vinkkejä valitsemalla kaappi

Contemporary liukuva vaatekaappi makuuhuoneessa pitäisi olla paitsi säilytystilaa, mutta myös kantaa esteettinen tehtävä. Sen pitäisi olla mukava ja tilava, mutta samalla orgaanisesti sovi sisätilojen makuuhuone, monipuolinen, mutta samaan aikaan vievät niin vähän tilaa kuin mahdollista.

Ennen ostamista liuku vaatekaappi makuuhuoneessa on tarpeen määrittää hänen näkemyksensä. Suunnittelu kaapeille makuuhuoneessa on nyt erittäin suuri valikoima. Harkita joitakin niistä:

Mietitäänpä tarkemmin valinta kaapin lokero makuuhuoneessa.

Valinta riippuu kokoonpanosta tilaa makuuhuoneessa ja mieltymyksiä. Jos huone ei ole suuri, se on parasta valita nurkkaan kaappiin tai säteellä. Ne vievät on yksi kulmat huoneen, samalla kun se jättää enemmän tilaa pitkin seiniä. Ero kulma- tai säteen kaapit vain ulkopuolelta, kotelon kokoonpanon. Säteen-kaappi ulkosivulla pyöreämpi, kun taas tavallista kulmassa ne vain suoraan.

Ulkonäöltään varustaa valinnan tulee alas suunnittelun ulkopuolelle kaappiin ja sen näköhavainnon. Kaappi makuuhuoneessa voidaan tehdä kokonaan yhdestä materiaalista. Mutta useimmat ihmiset edelleen mieluummin kaapit coupe makuuhuoneessa sisäänrakennettu peilien yhteen liukuovet tai vain muutaman. Kaikki täällä on taas oman maun ja värin. Mutta jos sinulla on makuuhuone pieni koko, peili, sisäänrakennettu liukuva vaatekaappi ei häiritse. Ne visuaalisesti tekevät tilaa enemmän. Himmeä pleksi tai tee vaatekaappi mielenkiintoinen ja salaperäinen suunnitteluun näkökulmasta. Kuten lasit voidaan valita kuvioitu tai yksivärisen.

Valinta kaapin värejä väristä riippuen tilanteesta makuuhuoneessa. On kuitenkin parempi olla mitään vihreää, keltaista, punaista, jne Mieluummin klassista väriä huonekalut ja niiden sävyt: valkoinen, beige, maitomainen, musta, ruskea, jne

Ja lopuksi, mitä haluat, upotettu liuku vaatekaappi makuuhuoneessa vai ei? Tässä se on tärkeä rooli taloudellisen ongelman. Yksiosainen liukuva vaatekaappi maksaa suuruusluokkaa kalliimpaa kuin upotettu. Siksi laskea oman talouden ja vastata tähän kysymykseen itse.

Vaatekaappi makuuhuoneessa: kaikki tarvittavat asiat yhteen paikkaan

Vaatekaappi (vaatteita tai mekkoja) kutsutaan kaappi, jonka tehtävänä on tallentaa erilaisia ​​vaatteita. Se keksittiin kahdeksastoista-luvulla, ja sitä ennen asiat kehittynyt arkkujen ja keittiökaapit. Vuosikerta vaatekaappi oli iso ja raskas, massiivipuuta. Nyt niistä on tullut enemmän toiminnallisia, hankkimalla uusia sisäisiä täyte. Muutin ja tuotesuunnittelu, ja valmistusmateriaalit. Useimmiten se on DSP tai joukko.

Moderni vaatekaappi: miten sen pitäisi olla

Nykyään tämä huonekalu on useimmiten asukas makuuhuonetta, sovitettu vuodevaatteet, sekä kaikenlaisia ​​vaatteita. Lisäksi alusvaatteet, neuleet ja päällysvaatteet siellä usein tallentaa enemmän ja jalkineet, päähineet, tarvikkeet. Erittäin kätevä kun kaikki on yhdessä paikassa - mitään ei ole menetetty. Ja voit nopeasti valita asu tietyn tapahtuman.

Hyvä vaatekaappi täyttää seuraavat vaatimukset:

 • On aivan tilava ja avara, jossa on "täyttäminen", jonka avulla on helppo saada minkä tahansa kohteen kaapista sisustus.
 • Sisällä on kaksi osastoa naulakot (joka ripustaa asioita lyhyt ja pitkä) ja tilava hyllyt. On toivottavaa, että kaksi osaa - kesällä ja talvella.
 • Materiaalit valmistukseen kaapin ovat ympäristöystävällisiä ja turvallisia. Läsnäolo hygieeninen vaaditun varmenteen.
 • Suunnittelussa tämä huonekalu tulee hyvin yhdistää ulkoasua makuuhuone ja on täysin sopusoinnussa kokonaistavoitteen sisustustyyli.

Riippuen useita kohteita, jotka on tarkoitus varastoida komeroon, ja sen rakenne on valittu. Lisäksi, se tulisi aloittaa koko huone ja joitakin sen ominaisuuksia. Esimerkiksi jos makuuhuoneessa on kapealla tai alkovi, on mahdollista käyttää integroitua versiota, mutta pienessä huoneessa tukee parhaiten kulmikas muotoilu.

Jos makuutila on pieni, ja haluan laittaa iso sänky, vaatekaappi kulma tyyppi olisi paras tie ulos. hän:

 • Se vie hyvin vähän tilaa (varsinkin jos teet sen matala), ja mitä se mahtuu tarpeeksi.
 • Lähellä ovat ne väärinkäytöksiä ja puutteita, jotka todennäköisesti olemassa takana.

Tällaisen kaappi voi olla erilainen. Erityisesti koska saranaovea tehdä (jos on tilaa) tai nosto- tai taitto kuin haitari. Julkisivu voidaan koristeltu kaiverruksia, lasiosissa tai rottinki, peilit. Huomaa, että runsaasti peilipintojen Psykologit ei suosittele makuuhuoneessa. Mutta himmeä lasiovi näyttää erittäin tyylikäs ja elegantti.

Kulmaukset vaatekaappi (kuva)

Laittamalla tämä huonekalu, sinun pitäisi huolehtia riittävästi valoa. No, jos on sisäinen valo - se ei kaivaa pitkään pimeässä syvyydessä kaapista löytää oikeita asioita. Lisäksi valaistus näyttää todella hyvältä ja tyylikäs. Jos sisävalo ei ole käytettävissä, niin osio hyllyt tulisi sijoittaa samalle puolelle kuin oven vauhdissa. Jota tarvitaan, valonlähde oli edessä hyllyt.

Heiluriovet - klassikko. Ne ovat varsin sopiva siinä tapauksessa, jos huone on aivan tarpeeksi tilaa. Aiemmin kaikissa tapauksissa tehtiin yhtä standardia: ne on varustettu kahdella tai kolmella näistä ovea, jonka takana on kaksi pakollista erottamista. Yhdessä osastossa pitämään asiat hyllyille, muissa - harteilla, joka roikkui pitkä sauva.

Nykyään valmistajat tuottavat malleja kaksi, kolme, neljä ovea. Niiden takana piilee moderni sisältöä, joka tarjoaa kätevät varastointi kunkin asioita. Mutta perusta on edelleen sama: jotkut kohdat on varustettu laatikot ja hyllyt, muut - tangot ripustimet. Moderni kiipeily rakenne, laatikot ja korit, henkarit turbo moottorit, virroittimet lisätä omistajat kalusteet mukavuutta.

Kaunis keinu vaatekaappi

Julkisivut Näiden kaappien ovat useammin tylsiä tyyppi. Ovet voi olla vuoraukseen helmi, ja olla sileä, maalattu, koristeltua photoprint, paneloitu, jossa insertit eri materiaaleista. Usein keskellä oven kiinni suuri peili. Ja joskus se on kiinnitetty sisäpuolelle peilin jokin ovista.

-Aineiden valmistuksessa voi olla kuin puu (mutta se on melko kallista) ja lastulevy tai MDF. Niiden viilu, melamiini, viilun (mukaan lukien hieno puu). Valitessaan väri kaapin syytä huomata, että kirkkaat luonnolliset värit tekevät makuuhuoneessa mukavampaa. Seuraavat värit ovat suosituimmat:

Mitä korkeampi teline, sitä enemmän olet tehnyt sen. Läsnäolo mezzanine sallii piilottaa päällä niitä asioita, saimme ei kovin usein. Kesällä on esimerkiksi voidaan poistaa huopia ja talvi - ranta asuja. Nämä asiat on helppo varastoida yksittäisten ovien niin kauan kunnes on heidän aikansa.

Erityisesti käytännön tätä vaihtoehtoa kaapissa pienissä asunnoissa, makuuhuoneet eivät ole kovin suuria kooltaan. Ja varustettu mezzanine voi olla sekä suoria ja kulmikas malleja. Ne voivat olla eri malleja, klassisesta moderniin. Tuottaja -malleja kanssa reunalistat, pylväät, veistetty ja lasimaalaukset.

Useita vaihtoehtoja makuuhuoneeseen vaatekaapit

Iso vaatekaappi laatikoilla Tilava vaatekaappi Kaunis vaatekaappi osana seinää Vaatekaappi tyyliin vanha

Näinkö? Tilaa sivuston päivityksiä VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Google Plus ja Twitter.

Tilaa päivitykset Sähköposti:

Kerro ystävillesi tämän artikkelin suosikki sosiaaliset verkostot painikkeilla alla.

jättänyt kommenttia

makuuhuoneen kalusteet

suunnistus

makuuhuone

olohuone

verhoillut huonekalut

kylpyhuone

yhteystiedot:

Viimeaikaiset keskustelut

Cool! Tämä on hyllyn vieressä sängyn lasit, älypuhelin, kannettava musiikkisoitin.

Ja minä näin toisen tällainen variantti: sängyssä podium, hyvin.

Kiitos arvokasta ja yksityiskohtaista tietoa! Erittäin hyödyllinen esimerkiksi.

Vaatekaappi makuuhuoneessa - moderni muotoilu ideoita sisätilojen

Keskeistä tahansa makuuhuoneeseen pidetään tietenkin sängyssä. Älä kuitenkaan tee tässä huoneessa ilman varastointi vuodevaatteet, vaatetus.

Lisäksi kaapissa makuuhuoneessa tekee tyylikäs ja mukava kuin mahdollista. Puhutaan lisää lajikkeiden kaapista, muodot, koot ja toiminnallisuutta.

kaappi ja siellä on sisäänrakennettu. Tärkein huonekalu pidetään vartalotyypille avaamista kaappeihin. Yleensä tämä kaksiovinen huonekalu, jolloin piilotettu osia.

By tilava mallit sisältävät kolmiovinen ja neliovinen muotoilu laatikoilla.

Tallennusjärjestelmät kuten oven keinu pidetty saranat, jolloin voit säästää kalliita rautatiejärjestelmän, käytetään luomaan osastoon kaapit.

Vaatekaappi kätevä kapasiteetti, sekä varustaa liukuovi, joka on käytännöllinen pienessä huoneessa. Kaappi omistaa useita hyllyjä, ripustimet, laatikot.

Sisäänrakennettu kaapissa makuuhuoneessa tilava ja kompakti verrattuna tapauksessa tähän. Rakenteessa voi täyttää aukon, aukko, joka mahdollistaa huomattavia säästöjä asennuksen seiniin.

Mukavuuden vuoksi osastoon kaappiin, sen varustettu jossa taiteovi, mikä tekee rakenteesta helppokäyttöinen ja vie vähän tilaa prosessissa avaamista.

Puhuimme muutamia eri rakenteiden tyypistä kansi ja kaapin kuvia makuuhuoneessa näet galleriassa sivuillamme.

Rakentaminen erityinen vaatekaappi mahdollistaa pitää järjestyksessä perheen vaatteita.

Asetetaan edullisesti sisätilojen makuuhuoneen kaapissa, se poistaa tarpeen ostaa pukeutuja ja vastaavia rakenteita säilytykseen vaatteita. Kastiketta, voit valita osan makuuhuone, seinälle, jossa on markkinarako.

Voidaan täydentää vaatekaappi osia. vaihtoehtoja avohyllyt, johon tallennetaan sisustusesineitä tarkkaan tarpeeksi. Lisäksi näiden huonekalujen hyvin varustaa huoneen sekä lastenhuoneeseen.

Saranoitu kalusteet, jota käytetään pääasiassa keittiössä, voit järjestää makuuhuoneessa. Moderni vaatekaapit makuuhuoneessa lisälaitteet pienempi perinteisiä malleja.

On pieni huone voi olla järjestää jopa laiturissa, jonka avulla voidaan purkaa lattiatilaa.

Mikä on tärkeää ottaa huomioon valitessaan vaatekaappi nukkumiseen

Tilanne on hankittu jo pitkään, joten sinun täytyy sovi kunnolla sen valinta. Ensinnäkin on syytä harkita sijainnin tallennusjärjestelmän.

Jos kalusteet asennetaan viereen ikkuna-aukon, lähellä ovea, kytkin, sinun täytyy tarjota pääsy viestinnän.

 • Yleisimpiä suoritusmuodot ovat suorakulmaisia ​​kaapit, jotka on ratkaista seinäpintaa pitkin, ja niissä on suora rintamalla ja sivut.

  Se viittaa kompakti suoritusmuodon kulmakaappi makuuhuoneessa. Lisäksi oleskelutilassa kulmakaappi asennetaan muilla asuinalueilla, missä tarve piilottaa puutteita seinät viestintää.

  Moderni versio kaapissa - Säde rakentaminen paneelit eri kokoonpanoissa. Tämäntyyppiset varastoinnin järjestelmät vaativat majoitusta keskellä huonetta, joka huoneen nurkassa, ne myös näyttävät varsin tyylikäs.

  Kun luot kotelosuunnittelulla makuuhuoneessa käytössä erilaisia ​​tyylillinen ja koristeellisia ratkaisuja.

  Kyselemätön suosittuja klassikoita - huonekalut ilmeikkäät linjat, hillitty mittasuhteet. Julkisivu tyylikäs kehystetty, mutta ei kirkas lisävarusteita.

 • Empiretyylinen näytetään puhdistettu valkoinen vaatekaappi makuuhuoneessa, tunnettu kiiltävän pinnan julkisivu, koristeltu kaiverruksia ja lehtikullalla.

  Tänään muoti ethnics. Vaatekaapit tyyliin luotu pääasiassa käsin puusta, koristeltu bambu tai rottinki aksentteja.

  Luodessaan modernin vaatekaappi makuuhuoneessa käytetty lasia, muovia, peilit. Ulkopinta - yksivärinen, sisustus on minimaalinen.

  Julkisivu varastoinnin järjestelmä voi olla lasia, muovia, peilit. Muoti rintamalla syntyvät kuviointi photoprint.

  Voit ostaa kaappi TV makuuhuoneessa. Tallennusjärjestelmän peili antaa mahdollisuuden paitsi nähdä itseään täysin, mutta myös lisätä visuaalista tilaa huoneeseen.

 • Vaatekaappi on tarvittavat huonekalut makuuhuoneeseen, jota voidaan käyttää obuyutit ja muuttaa tilaa.

  Erilaiset mallit tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden yksilöllisesti valita sopiva kokoonpano, oikea koko, joka mahdollistaa varustaa viihtyisä makuuhuone.

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  6 + 3 =