Vaippa ovipaneelit MDF

Miten saada oven kiinteyttää Paneeli omin käsin

MDF on kuitulevy korkea tiheys käytetään leikata oven ulkopuolelta ja sisäpuolelta. Hakenut päin ovea rautaa, metalli- ja terästeollisuuden - jopa teräsovet MDF viimeistely näyttää hyvältä, impressing vaativin esteetikkoja.

Miksi sinun pitäisi suosia mainittua materiaalia?

 1. Laaja valikoima. Moderni valmistajat haluavat ilahduttaa kuluttajia antamalla meille useita vaihtoehtoja eri värejä ja kuvioita. Mahdolliset viimeistelytarvikkeet jäljittelemällä luonnon - niin ovet MDF toimittaa hankkia tyylikäs ulkonäkö. Vaihtoehdot ovat laajasti edustettuina valokuvien valmistajan toimittamassa - valitse oma ainutlaatuinen versio, täysin muuttamassa ulkonäkö salin.
 2. Kestävyys. Puu-kuitumateriaalien pitää siisti ja hyödyllisiä ominaisuuksia useita vuosia. Täydellisesti siirtää erilaisia ​​mekaanisen rasituksen, eivät pelkää lämpötilan muutoksista ja auringonvalossa. Verrattuna verhoilu synteettistä nahkaa (helposti revitty ja haalistunut hänen silmissään) - MDF ylpeilee yhdistelmä kauneutta ja käytännöllisyyttä.
 3. Turvallisuus. Osana paneelin ole mitään ainetta, joka voi vahingoittaa ihmisten terveyttä, toisin kuin eräät muut päällysteitä.
 4. Helppohoitoisuus. Ei odoteta tuottavan vaikeuksia - unohda kalliita pesuaineita, herkkiä menettelyjä - tarvitsee vain ajoittain pyyhkimällä paneeli kostealla liinalla. Lisäksi MDF ehdottomasti ei ime epämiellyttäviä kotitalouksien hajut - ylimääräistä varovaisuutta vaaditaan.
 5. Helppo asentaa. Mahdolliset viimeistely Paneeli ilman osallistumista asiantuntijoita. Tarvitsee vain tarvittavat välineet, ja erittäin huolellisesti, sitten lopuksi MDF-ovet siirtyy nopeasti ja onnistuneesti.
 6. Äänieristys ja lämmöneristys. Materiaalit antaa sinulle lämpimän ystävällinen eteisessä - ulkopuolella eristekerroksen voidaan lisätä.
 7. Edulliseen hintaan. Se riippuu paneelin mutta yleensä koskevat keskimääräistä hintaluokkaan.
 8. Mahdollisuus asettaa rinteillä samaa materiaalia.

Ennen kuin edetään suoraan viimeistelytyö, pitäisi kehittää välineitä ja ovet itsensä, jotta vältetään uusia ongelmia asennuksen jälkeen.

Ensin eroon halkeamia, jotka ovat nurkan oviaukon - täydellinen vaahto. Huolellisesti pisteet kaikki reiät ja halkeamat kuivuttuaan - turha elementit leikataan veitsellä. Seuraavaksi pinta käsitellään pohjamaali hyvin.

Ovet itsensä pitäisi päästä eroon ylimääräisiä elementtejä: poista lukot, kahvat ja ovisilmä. Lisäksi jos oli panelointi haluat muuttaa - se voi olla myös kokonaan poistaa, juustohöylää lastalla tai veitsellä. Jos levy asennetaan, aiotaan käyttää liimaa tai Akryylinaulat - valmiiksi prime pintaan tarttumaan paremmin. Jos ovi - metallin, hoitaa sitä keino korroosion. Myös MDF paneelit itse olisi huolellisesti valita ja leikata reikä, josta myöhemmin asettaa lukon.Siirrymme asennusta. Poista ensin oven saranoiltaan - periaatteessa mahdollista suorittaa asennustyöt ilmassa, mutta se lisää riskiä bias (päästä eroon niistä - varsin työlästä). Ne sijoitetaan tasaiselle alustalle, varmistaen mukavin työoloja. Kaikki sivustot hiotaan, poistetaan kaikki tarpeettomat esineet - vanha maali, jälkiä korroosio, jäänteitä edellisen verhoilu. Olisi valmisteltava ja paneeli - pyyhi se huolellisesti kääntöpuolella, välttämiseksi delaminaatiolujuus.

Erityinen kokoonpano liima levitetään perusteella oven - sen tulisi olla aaltoja, ja reunat on tarpeen epäonnistua hyvin - niin paneeli on lujasti ankkuroitu. Itse liima-aine on valittu tyypin perusteella käytetyistä materiaaleista. On parempi etukäteen merkitä sijainnin liittimiä. Paneeli sijoitetaan pinnalle ja alkaa painaa, ennen kohdistamalla suurinta - kaiken on oltava kunnossa, muuten sinun täytyy tehdä työtä kahdesti. Jos haluat turvallisia lisäksi MDF lastulevyruuveilla - porauksia pinnalla ympäryksen ja aseta pieniä ruuveja (on tärkeää olla sallimatta niiden poistumiseen takapuolelta). Käytettäessä ruuveja - vain avartaa paikkaa varattu kahvan alla ja lukko.

Työ on tehty - nyt viettää peittää nivelissä ja reunat, käyttäen muovista tai metallista kulmalistoissa, kiinnittämällä ne samaan kiinnikkeeseen liima-ainetta käytetään aikaisemmin elementtien kiinnittämiseen.

Video "Luukunreunalistan paneelit MDF"

Levyllä osoittaa, miten metallin pinnoituksen prosessissa MDF ovi paneelit.

Rinteillä MDF ovi tai ikkuna - kuten kuvakehys: tarkoitukseen soveltuvien sisällön

Ovi ja ikkuna kallistuu MDF valmistettu kertaluokkaa monimutkaisempi kuin suunnittelun muita materiaaleja. Jos kipsi, kipsilevy tai muovista käsittele mestari, joka on vähintään taitoa, työskennellä puupohjaisten vaativat lähes jalokivisepän istuvuus.

Kuitenkin tulos on vaivan arvoista, joten alla aion antaa kaikki tiedot, sinun täytyy oppia, ennen asennuksen aloittamista.

Jalostamaan oven tai ikkunan vaikea, mutta silti täysin todellinen

Tyypillisesti rinteillä (sisäsivupinnasta ikkunan tai oven aukon, ei päällekkäin kehyksen tai oven karmin) asennuksen jälkeen rakenne itsessään ei riitä näyttää houkuttelevan. Useimmissa tapauksissa ne edellyttävät kastike ja eri materiaaleja käytetään tähän tarkoitukseen.

Yleisimmin käytössä oleva tekniikka rinteeseen viimeistelyt ovat:

 • rappaus minkä jälkeen kitti;
 • kipsilevy vuori Jatkamalla koriste viimeistely materiaaleja;
 • muovipaneelit loppuun;
 • limivuorauslauta sivuraide.

Yksi vaihtoehdot on myös tasata aukko MDF paneelit.

Tällainen ratkaisu on useita selviä etuja:

Käyttö laminaattilattia paneelissa voit muuttaa suunnittelua

 1. Materiaali edullisesti vahvuus kipsilevyn ja muovi vuori. Saadun rakenteen riittävän vahva, ja sen vuoksi, esimerkiksi, oven leikata rinteillä MDF-levyt on edullinen ratkaisu: jopa korkea käyttökuormitukseen paneeli ei vahingoitu.
 2. teknologiaan ei ole "märkä vaihe". Meidän ei tarvitse odottaa, kunnes polymeroitunut ja täysin kuiva kipsi, joka vähentää merkittävästi tarvittavaa aikaa lopettaa.
 3. Sen jälkeen iho ei vaadi ylimääräisiä viimeistely rinnettä sisustusmateriaalien: ei tarvitse mitään täyte- tai pinnoite, mikä vähentää kustannuksia ja aikaa työtä.
 4. Ulkoasun suunnittelu saadaan myös erittäin houkutteleva. Jos nostat rinteillä ovelle MDF värin sävyjä lehtiä ja oven karmi (tai ikkunan karmiin ja puitteen), kokonaisuus näyttää aivan täydellinen.

Ero ulkonäkö, voit arvioida kuvia

Jos puhumme puutteita, tärkeimmät haitat ovat jo mainittu minulle monimutkaisuus valmistus ja riittävän korkea hinta. Kyllä, mukana materiaaleja, kuten maali tai rappaus, säästämme, mutta itse on laminoitu MDF paneelit paljon.

Työkalut ja materiaalit

Asennusta paneelien omin käsin, meidän on käytettävä koko arsenaali työkaluja.

En yleensä kokki työskennellä tämän Kit:

Sinetöidä käytetty polyuretaanivaahto

Asennettavaksi aukkoon puuta (puutavaraa tai) voidaan luopua hyväksi tavanomaisen punssi, mutta tarpeeksi tehokas porat.

 • ruuvimeisseli;
 • pistosahat;
 • ompelu MDF (vannesahan, pyöreä tai edestakaisin);
 • leipälauta veitsi pitkä terä kiinteänä aineena;
 • vasara;
 • Asetta liima vaahto;
 • tasolla;
 • ruletti;
 • lyijykynällä tai merkkiaine.

Teen itse rinteitä Paneeli 10 mm paksu.

Sen lisäksi, että koriste materiaalia käytössä:

Työhön ottaen melko ohut paneeli

 • sälepohja kehykselle;
 • pohjamaali antiseptinen;
 • korjauslaasti betonin tai tiili;
 • koriste kulma vuori;
 • romu;
 • "Akryylinaulat";
 • itselaajenevaan polyuretaanivaahto.

Yhdessä asennus rinteitä hallussa ja asennus suolet

MDF rinteillä voidaan asentaa sekä oviaukko ja puitteet puiset palkit. Ensimmäinen menetelmä on suhteellisen harvinainen: sen onnistunut toteuttaminen edellyttää, että oviaukon reunaa olivat melko tasainen.

Siksi lähes aina asentaa paneelit koriste materiaalia paksuisen kiinnitetty tukevasti perusteella pääomaa.

Suorittaa töitä ohjelmassa:

 1. Käyttäen meistin pakattu-bittinen, I knock rinteillä paloina vanha kipsi, jotka jäävät pinnalle vaihdon jälkeen ovet.
 2. Seinät aukon puhdistettu pölyn ja roskat, ja sitten tarkistaa halkeamien esiintymisen ja halkeamia kantimen pinnalle.

Alaosassa rinteen valmis pinnoitus

 1. Havaitessaan vikoja, vähentää alustan lujuutta, suorittaa niiden korjaus koostumusta käyttämällä sementtiä tai epoksia.

Sementti kuivuu hitaammin, mutta halvempaa kuin tehokkaampaa epoksit.

 1. Estää homeen tai pesäkkeiden patogeenisten bakteerien hoitaa kaikki pinnan, joka on piilotettu ihon alle, antiseptinen aluketta.
 2. Lisäksi asennettu sisäpinnoille aukon kehyksen puiset palkit, myös kyllästetty antiseptistä. Bars näytteillä tasosta ja kiinnitä seinään tulpat nopea asennus muovihylsyjä. Välttää bias kappaletta välinen rako rungon ja aukon vasara puukiiloja.

Variantti runko metallia profiilin

 1. Rinteitä ovia ja ikkunoita voidaan edelleen lämmittää. Voit tehdä tämän olen joko makasi luuranko solun eristemateriaalin (vaahto ja tarpeeksi, mutta jos talous sallii - otettava rohkeasti mineraalivillaa) tai puhaltaa ulos väli tankojen itsestään laajenevan rakentamiseen vaahto.

Kun vaahtoaminen vaimennus itse pinnat ja vaahto.

Opetus mahdollistaa asennuksen paneelien vasta koostumuksen polymeroinnin ja leikkaamalla ylijäämä, koska muuten on olemassa vaara muodonmuutoksen paneelit.

Nyt meidän on tehtävä itse viistot nauhat ja aseta ne valmis runkoon.

 1. MDF-levy leikata kolme aihioita: kaksi pystysuoraa osaa ja yksi - horisontaalinen.
 2. Liitteenä työkappaleen aukon ja merkitse ne linjalla, joka toteutetaan karsimisesta.

 1. Karsittiin osat tiukasti koko oven tai ikkunan avaaminen.

Vaihtoehtoja on kaksi: yksinkertainen ja monimutkainen.

Jos me vain leikata baarissa 90 0, ja osien välinen välys reimplemented muovi- tai laminoitu kartonki kulmat.

Hieman vaikeampi leikataan päätylevy kulmassa noin 45 0, joka telakka kohdetta pienellä välyksellä.

Leikkaamiseen Voit Jiirilaatikot, mutta se soveltuu vain kapea viisto lautoja.

 1. Alapuolella kunkin paneelin nanoshu "nestemäinen naula", sitten liittämällä MDF runkoon.
 2. Kohdista huolellisesti paneeli, varmistaen, että kuilu niiden välillä olivat vähäisiä.

Asennuskaavio dobornyh Vaahtomuovilaattojen

 1. Edelleen parantaa kiinnitysruuvit, spinning ne ylempää ja alempaa osaa. Piilota kantaruuvia upotettu esiporattuihin reikiä, sulkutulpilla niiden sisustuspaneelilla sävy.
 2. Rako täyttää osien välillä joko puuaineksen kitti, tai (jos ne eivät ole leveämpiä kuin 1 mm) läpinäkyvä tiiviste. Toisessa tapauksessa, katson niin, ettei tiiviste pysyi etupinnalle kaltevuus.
 3. Pyöristys ulos tulevan aukon, liittämällä päät kalteva nauhat ja viereen seinät niiden kehykset.

Loppuvaiheessa, kiinnitä Trim

Viimeistely rinteillä ovi paneelit MDF on melko aikaa vievä prosessi. Huolimatta teknologian monimutkaisuus, oppia se on täysin mahdollista - tämä auttaa sinua ja edellä mainitut suositukset, ja video tässä artikkelissa, ja ammatillisia neuvoja (myös minun), joka voidaan saada kysymällä kysymyksen kommentit alla.

Luukunreunalistan paneelit MDF: harkita yksityiskohtaisesti

Jos korjauksen aikana talossa oli halu asentaa uusia ovia Vain siitä syystä, että vanhat ovat jo unpresentable ulkonäkö, älä kiirehdi.

Kohtaamaan uusia nykyaikaisia ​​materiaaleja, ne näyttävät yhtä hyvältä (jos ei parempi) on juuri saanut, ja kustannukset ovat paljon vähemmän.

Käyttö paneelit, muovia ja Paneeli jne koristusmateriaaleina

Jos haluat nopean, edullinen ja kauniisti järjestää oven Luukunreunalistan paneelit MDF tai MDF nakladkami- tämä vaihtoehto tarvitset.

Lähtöaineena tuotantoon puukuituja käyttää, joka on saatu puun käsittely jäämiä.

Seuraavaksi raaka-aine jauhetaan, kuivataan, lämpökäsitellään, seurauksena jossa liima seisoo ligniiniä.

Sitten seos puristetaan. Ja siitä valmiin kankaan paneelit leikataan oikeaan kokoon, joka on jakson lopussa jäähdytetään ja kiillotettu.

Antaa esteettistä ulkonäköä ne levitetään koriste- pinnoite, joka simuloi halutun kuvion. Useimmiten käytetty viimeistely laminointi, vanerointi tai värjäystä.

Laminoidaan pinta MDF liimattu PVC-kalvo. Ne kestävät kulutusta, eivät haalistu ja eivät tuhoudu vaikutuksesta auringonvalon.

Pinta viilu tuotteita peitetty viilu hieno puu (useimmiten). Tämä tyyppi on kaikkein kestävä. Ne eivät loimi ajan mittaan, eivätkä crack, kosteutta kestävä ja kestävä.

Ovi, koristeltu tällainen viimeistely on eräänlainen puuta, mutta sen hinta on paljon pienempi.

Värjäämiseen paneelit käyttäen erilaisia ​​emalit ja maalit.

Seinäverhoilu kestävä, luotettava, on vaikea pilata lemmikin.

Viimeistely materiaali - ympäristöystävällinen, vedenkestävä, on hyvät akustiset ja lämmöneristyskyky.

Hän ei vaikuta hyönteisten ja on lahonkestävää, homeen ja altistuvat mikro-organismeja.

Työ iholla ei vaadi aikaa vievää.

Ulkopintaan vuorauksen voidaan käyttää Vandaalisuojattu muovipinnoite.

MDF koristelistat voidaan antaa kautta jyrsintä, kohokuviointi, soveltaminen grafiikan.

Pinta voi olla kiiltävä tai matta rakenne simuloida yhtään puuta.

Ovet on koristeltu se kaunis ja houkutteleva.

Ei suositella päällystyksessä ulkopinnan, joka menee suoraan kadulle. Jos sinulla on metallinen ovi, niin tähän tarkoitukseen sopivan pulverimaalaus.

Et voi tehdä huolehtiva ihoon hioma kemikaaleja tai hakea mekaanisia iskuja.

Et voi käyttää tällaista viimeistely on kostea. Materiaali voi turvota.

Jos pinta on lakka pinnoite, se täytyy päivittää ajoittain.

MDF Luukunreunalistan paneelit voidaan tuottaa niin ammattilaisten ja itsenäisesti.

Jos olet päättänyt tehdä ihon, sinun täytyy valmistautua työkaluja, aineiston hankinta ja suorita leikata kiinni asennus tekniikkaa.

Materiaalit työ:

 • Korroosiosuoja-aineet (kun asennettu vuorauksen metallipinnalle);
 • Ruuveja tai nestemäinen kynnet;
 • Koriste nurkkaan;
 • End profiili;
 • MDF paneelit;
 • Puinen teline jonka leveys on vähintään 3 cm, paksuus - noin 1 cm.

Alussa työn kätevästi oven irrottaa saranat ja poista kaikki tarvikkeet, eli kyniä, silmät, linnat ja vanhoja verhoilu.

Kun kiinnitetään MDF-levyt neste kynnet, pinnat on rasva.

Jos verhotun metallipinta, ennen työn aloittamista, metalli käsitellään korroosiosuoja koostumuksia. Voit myös kiinni metallin pintaan erityinen vedeneristys elokuva.

Paneelit on merkitty ja porataan reiät varusteet.

Jos asennat ruuvit, sitten käyttämällä porakoneen kehä oven porattu reiät ruuveja.

Edelleen paneelit päällekkäin pinnalla verhotun ja kiinteä.

Jos kiinnitys tehdään avulla Akryylinaulat, ne kiinnitetään asennuksen jälkeen maalarinteipillä tyköistuva sovi.

Päättymisen jälkeen viimeistely kokoonpano, liitokset ja reunat naamiointi mekaaninen profiili (muovia tai metallia), joka on kiinnitetty nesteen kynnet.

Ennen asennusta, profiili on mitattu ja sen päät on leikattu 45 ° kulmaan. Profiilia myös kiinnitetty liimanauhaa kunnes liima kuivuu.

Kuivumisen jälkeen liima asettaa lisävarusteita.

Näin koristella sekä ulkoisia että sisäisiä pintoja.

Tyypillisesti samaan tyyliin on tehty ja aukko.

Tässä vaiheessa, suuria halkeamia on suljettu, reikä laastin tai kitti.

Pitkin kehä aukon täytettyjä ohjauskisko. Niiden asennus suoritetaan vatupassin avulla.

Tasoitus tehdään joko oven tasoa tai ovenkarmiin. Jos poikkeama tasosta, tekevät laudoista linjaus. Kiinnittämiseksi kehykset ovat käytettyjen tappien tai ruuveilla.

mittaukset rinteitä noudatettu huolellisesti ja paneelien leikataan tarvittavat tiedot. Täsmällisempää valmistus osat voidaan valmistaa kartongista malliin.

Turvaaminen rinteitä tehty nauloja, ruuveja tai nestemäinen nauloja. Jos liite on tehty Akryylinaulat, asennuksen jälkeen päin on todettava, kunnes liima ei kuulu.

Asennus alkaa ylhäältä rinteen ja aseta sivuun. Luotettavaan kiinnitykseen voidaan käyttää välikappaleita.

Kulmat ja ulko-osat rinteistä on tehty käyttäen koriste kulmat.

Aseta seuraavaksi kiinteyttää. On suositeltavaa aloittaa asennus pääty- ja on korjattava alkuun.

Toinen video teema artikkeli:

Annoitte enemmän esteettinen ulkonäkö rinteillä kaikki välit rinteet ovat tiivistetty kitti.

Kerro tästä artikkelin soc. verkot!

Kun kopioit materiaaleja aktiivinen linkki lähde.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

1 + 2 =