Välinen etäisyys pylväiden aidan aaltopahvin

Optimaalinen etäisyys pylväiden väliin aidan aaltopahvin

Aita tehty puolisuunnikkaan arkki on helppo rakentaa omin käsin. Rakentamiseen aidan ei ole suorittanut kuvakepäällykset pyydetään toimittamaan kaikki tekniset näkökohdat. Perusta aidan - tukipilarit ja palkit, se on eniten aikaa vievä osa työtä. Suurin sallittu etäisyys viestiä aidan aaltopahvin vähentää merkittävästi kustannuksia aidan. Samalla on liian pitkiä estää asennuksen aaltopahvin laatikon ja vähentää rakenteen lujuutta. Optimaalinen etäisyys pylväiden väliin aidan noin 2,5 metriä. Riippuen ominaisuuksista aidan, tämä luku voi muuttua suuntaan tai toiseen, mutta enintään 3 metriä.

Mitä materiaaleja tekevät sauvat aidan

Välinen etäisyys pylväiden aidan riippuu materiaalista ja menetelmä kiinnityspukkien. Mitä vahvempi asennettu pylväät, sitä suurempi voi olla niiden välisestä etäisyydestä. Myös, etäisyys pienenee, kun aidan korkeus on 2,5 m tai enemmän.

Suurin vahvuus kantaja on tiili tuki aita. Myös kokoavat kisko metalliputki tai metallinen profiilin paaluilla.

Pilarit välttämättä laittaa tontin nurkissa ja paikoissa, joissa aidan suunta muuttuu. Mark paikka kannatintappien paikalla, välissä Vetoköysi vastaisesti tasaantui suoraviivaisesti. Suunnittelu Gates.

Tiili sarakkeet kauniisti etsinyt tukea, eivät ruostu, niitä ei saa maalata. Tämä rakenne vaatii perusteellista rakentaminen vankka perusta, tai vinossa näytteenottoa.

Ja emäksiä käytetään tehdyn putken halkaisija 57 mm tai 2-4 paksu vahviketanko. Välinen etäisyys pylväiden aidan aallotettu valmiissa muodossa on 2,6 metriä, ja putkien välillä - 3 metriä. On parempi tehdä tukea päin tiili - se näyttää edullisempia. Menosuunnitelmasta perustuu oli 80 yksikköä per sarake.

Miten saada perusta tiili pilarit

Alle aita tiili sarakkeet varustaa betoniperustusta nauhan leveys 0,6 m. Hautaaminen maahan vähintään 0,5 m + 20 cm: n hiekkaa turvatyyny. Ulkonevan osuuden korkeus 25-30 cm. Se voi olla valmistettu betoni tai tiili antaa tulevaisuudessa pitää vuorauksen luonnonkiveä, laatat, kipsi tai maalilla.

Suojella reuna puolisuunnikkaan muotoisen levyn pohjasta ja aikaansaada uran pohjan ja baareissa. Juliste on hieman haastavampaa. Sitä voidaan käyttää annetun tiili puolikkaat. Asennuksen jälkeen aallotettu urat palkit suljettu sementtiä.

Kaivaa kaivannon, riippuen välinen etäisyys pylväiden aidan asennettu metalliputken (tavallinen kuva - 3 metriä). Niiden kaivoi syvyyteen pakkasen tason 25-30 cm. Sitten kaivanto on lisätty 2 kerrosta katemateriaalin, vedenpitäväksi on perusta. Neuloa vahvistaminen runko 10 mm etäisyydellä 5 cm: n päässä reiän reunoista. Asenna muotti, betonialustaa M300. Näytön tuki huiput.

Jos alue on maaperän muunnelmia, perusta nauha on jaettu segmentteihin korkeusero 10 cm.

Tiili kolonneissa aidan aaltopahvin sijoitetaan puoli leveys tai kaksi tiiliä.

Niiden korkeus on 2-3 metriä, ylhäältä suljettu kytkin metalli- korkki tai sementtiä ramppi. Laskemisen aikana metallin sulautettujen joukko kiinnittämiseen viiveellä. Välinen etäisyys pylväiden aidan poimutetun pään tiili pilarit suoritusmuodossa on 2,6 metriä. Tämä on otettava huomioon, kun leikkaus profiilin rima ja valinta levyn leveys.

Käytä pyöreä metalliputken, jonka halkaisija on 60 mm, metallin paksuus on 2 mm. Korkea aita on kätevä ottaa putki on 11 metriä ja leikkaa ne kolmeen osaan.

putken osan pituus on yhtä suuri kuin tuen korkeus aidan ja puoli on se, että maanalainen osa. Jos aidan korkeus 2 metriä, 1 metri tukea lähtee maassa, koko putken osan pituus on 3 metriä. Tällöin välinen etäisyys pilarit aidan aaltopahvin voi tehdä enintään - 3 metriä, ja hieman enemmän (riippuen ulkoasu maastossa).

On suositeltavaa valmistella pintaan tukien ennakolta ja viive - harja asennettu hiomakoneen, prosessi ja maali korroosiosuoja ainetta.

Asennus pylväät peräisin metalliputken

Pre-tarve tehdä putken päälle tai asentaa muita tulppa, jotta se ei laske saostumista. Jos hitsin alareunan rajat putkenosat, tukea vakauden lisääntyminen.

Asenna nurkkatolppien, lanka vedetään 30 cm lattiasta ja yläosassa. Merkitse paikat reikiä alla virkaa aidan aaltopahvin. Kuoppia tehdä käsin tai porakoneen syvyyteen 1-1,5 m halkaisijaltaan 30 cm suositellaan kääriä seinät kattohuovalla -. Se ei kuoriudu pois maasta. Se myös estää tukea kannoista aikana vajoamisen: maaperä liukuu yli katemateriaalin.

Alareunassa kaadetaan kivimurska tai sora - 20 cm: n pylvään sarjan (se ei puhkaise tyyny, muuten mahdollista korroosio) ja betoniin, laastiin kaadetaan ¾ syvyys. Levelers Plumbin kiilata kappaletta tiiliä, täytetään reunoja myöten. Jos on pieni bias, joka voidaan tasoittaa kunnes betoni on jäykistetty. Betonoidaan tasan maan pinnalle ja jopa parempi tehdä muotti 40-60 mm ja nosta yläosa maanpinnan yläpuolella.

Betoni koostumus: 1 osa sementtiä ja neljä osaa hiekkaa, 4 osaa soraa, 4 osaa vettä.

Lopullisen liuoksen kovettuminen tapahtuu viikkoa. Vasta sitten jatka asennusta rima.

Jos sademäärä on pieni (vuosittain korkeintaan 300 mm), maaperän hiekka liejunsekaista tai liejunsekaista, on mahdollista tehdä ilman betonoinnin. Putki kaivettu kolmanneksella, kääritty kattomateriaalin tai kaatamalla sulaa bitumia. Aluke, johon on lisätty osia 20-25 cm, hyvä maantiivistyskoneet jokainen kerros.

Esikaupunkialueilla suoritusmuodossa voidaan rakentaa aita aallotettu pilarit asbestin paineeton putki 100 mm. Sen pituus on 3,95 m. Halkaistuna antaa kaksi saraketta. Halpaa tavaraa, mutta hauras.

Sauvat saanti profiloidun metallilevyn profiili

Käytä profiilin 60x60. Sen pituus on 6 m tai enemmän, joten varovaisuutta on ennen toimitusprosessin. Vahvistaa tukea metallilevyjen samoin kuin putki. Sen etuna on, että se on helpompi asentaa palkit voi suorittaa päittäissaumana. Tämä on esteettisesti miellyttävä, tämä rakenne lisää myös lujuutta kiinnitys levystä kentältä.

Myydään markkinoilla valmisvaate- pilarit levystä paikallisilta tuottajilta: He jo vaimennettu alkuun, hitsattu kantapää (voidaan sijoittaa myös hiekkapohja), on jalat jäljessä reikiä. Hinta on verrattavissa hinta elementti plus hitsaus kustannuksia. Halkaisija reikien näistä tuista on kaksi puolta painelaakeri, ja etäisyys viestiä aita voidaan valmistaa 2,5-3 metriä.

Asentaminen aita levystä puujalat

Valmiina paalut ovat kalliita: 2000-2500 ruplaa kappaleelta. Mutta jos yhtäkkiä sai käsiinsä b / materiaalia, joka parhaiten tukee ei löydä. Niiden vahvuus on erittäin korkea, pudota kustannukset betonoinnin ja maanrakennustyöt. Mikä on etäisyys pilarien aidan ruuvi paalut? Jälleen kaikki riippuu korkeutensa puolesta. Korkeudella aidan 2,5 metriä, ei voida tehdä liian suuria sarjoja, kuten kiskon poimulevyn on erittäin suuri ilmanvastuksen.

Vaihtoehto käsityöläiset - käsintehtyjä paalut. Putki on litistetty haluttuun pituuteen lopussa keihään. Teräslevystä 3 mm paksu leikkaus autogeeninen rengas kolmen putken halkaisijan. Ympyrän sisällä leikattu koko halkaisija putken plus 15%, on leikattu ura, laimennetaan ruuvi ja on hitsattu terävä putken päähän.

Kovettumisen jälkeen betoni jatka asennusta rima. Tukit voivat olla puuta tai metallia. Lokit puun esiintyy lyhytaikaisia ​​ja vähemmän voimaa. Siksi pidämme enemmän metallin häkki. Applied profiili 30x30 tai 40h20 (litteä puoli on kiinnitetty aidan), metallin paksuus on 1,5-2 mm. Joskus käyttää metallista nurkkaan, mutta se on hankalaa vahvistaa teräslevyä.

Jos korkeus aidan 2m - 2 suunnittelu laahaavat korkeampi - 3 viiveellä. Välinen etäisyys palkkien on noin 1,6 metrin päässä ylhäältä ja alhaalta 20 cm aita takaisin. Jos etäisyys pylväiden väliin aidan aallotettu 3 m, se on parempi hitsata profiili ei ole päällä, ja tuet. Tämä lisää rakenteellista lujuutta ja tarjoaa enemmän esteettinen ulkonäkö kotelon.

Ruosteenestoainetta on myös parasta tehdä leikkauksen jälkeen viiveellä ennen hitsausta. On mahdollista ja sen jälkeen, mutta se on enemmän aikaa. Joka tapauksessa, hitsin alue puhdistetaan ja maalataan. Jos teet asennuksen sorvaus ilman hitsausta - pultattu, vahvuus rakenne on pienempi.

Välinen etäisyys viestiä aidan päällyksen olisi otettava huomioon valittaessa päällysteeseen. Ottaa aita proflist C8, C10, C20, C21. Kysytyimpien arkki C15 - hän hienonnettu pois ilman nouseva aalto, joten se on kätevä yhdistää. Leveys standardin rullattu 800-1850, useimmat rungon 1100-1180, pituus (korkeus) 1440-3000, voi olla luokkaa 4500 - kalliimpia.

Metallin paksuus 0,35 mm 1,2 mm, se on suositeltavaa käyttää teräslevyä vähintään 0,5 mm paksu aidat. Keskimääräinen vahvistus materiaali rakentajat 0,6 -0,7 mm.

. Korkeus alareuna aidan maasta 15cm Jos alusta on epätasainen, vaihtelut toimivat Mount 10-15 cm levyt limittäin yhteen aalto, aalto on kiinnitetty läpi 1-2. (Jos ainakin - on rymistellä tuulessa), tai 20- 25 cm, ontto profiili.

Kiinnitysruuvit suorittaa metalli käyttäen lisälaitteen ruuvimeisselillä tai niitit (pre-porausreikänä) käyttäen niitti aseella. Niitit ovat samanlaisia ​​ruuveja, vain harmaa, mutta tällainen rakenne ei voida purkaa.

Kuinka pidentää aidan aaltopahvin

Ruostumista vastaan ​​ylä- ja metalli profiili on lisäksi asennettu. Hänen, ja metalli rima ja tuki ovat maalattu noin kerran 3-5 vuoden välein. Muuten, korroosio tuntuvat. Valitettavasti ainoa tapa maalata aidat - tiili pilarit. Profiiliaitojen pystyttäminen ei vain koska se on halpa ja melko kestävä materiaali.Keeping tarkkuutta asennettaessa levyn, säästät itsesi tarvitse huoltotöitä tulevaisuudessa. Käyttämällä ruuveja EPDM tiiviste suojaava kansilehden vaurioita vastaan. Asennuksen aikana naarmuuntunut maali paikoissa spraymaalia. Myös tulevaisuudessa säännöllisesti seurauksena käytön naarmuja.

Aita aaltopahvin, rakennettu kaikki suositukset eivät vaadi erityistä hoitoa tulevaisuudessa ja kestää vuosikymmeniä.

Kuinka monta metriä sinun täytyy laittaa sauvat aidan?

Kaikki riippuu siitä, mitä tehdään pois aidan. Jos aaltopahvista (nyt se on melko muodikas ja mukava), perusteella määrä rautaa prozhilnika (hän ​​pituus 6 metriä), pylväät voidaan sijoittaa etäisyydellä kolmen metrin päässä toisistaan. Pituus raudan prozhilnik hiljaa kestämään ei luhistua. Periaatteessa, ja puinen aita sopii tähän pituus kuin vakiopituus prozhilnika on myös 6 metriä. Tästä voimme päätellä, että kolme metriä pilareiden välissä on vain mitä tarvitset.

Suositeltu välinen etäisyys pylväiden aidan 2-3 metriä ja paljon riippuu materiaalista, josta tehdä aita, korkeus aidan ja vahvuus tankojen itse.

En aio on tietty määrä, koska kukin aidan voit valita vaihtoehtoja ja valita yksi niistä.

Aion näyttää tämän esimerkin avulla:

pituus on yhtä suuri kuin eristää 13,4 metriä, korkeus aidan 1,5 metriä.

Mukavuussyistä, oletamme, että meillä on vahva sarakkeet 10 cm leveä ja jakaa osaksi 4 osaan aita

Saada leveys span vain yli 3 metriä (m 3 22,5 cm), ja voidaan koota aitaosia tiiviimmän seulaverkkovälineet.

Ja vaikka aita ei ole liian korkea, en uskaltaisi asettaa kiinteä aita tai puolisuunnikkaan peltilevyprofiili, koska voimakas tuuli voi rikkoa sen, tai jopa osittain täysin tuhota.

Ennen kaikkea pidän toista vaihtoehtoa, kun aidan jaettu 5 segmentteihin

Tässä tapauksessa, välinen etäisyys pylväiden 2,56 metriä ja voidaan asentaa lähes kaikki aita.

Jos baarit ovat huonompia vahvuus, on tarpeen edelleen vähentää niiden väli

ja jaettu kuuteen jännevälit aidan - sitten etäisyys pienenee 2 metriä 11,5 cm välillä

Jos tangot ovat hyvin heikkoja (linja 3 * 5 cm) ja aidan suljettu - lujuuden lisäämiseksi aidan voidaan jakaa seitsemään lahtien - niin etäisyys on 1,86 m.

Se riippuu siitä, millaisen aidan aiot rakentaa, jos betoni aidan, niin koko jännevälit, jos se on valmistettu aaltopahvista, niin miten voit vahvistetaan tehdä niin, että liitokset on kiinnitetty suoraan postitse ainakin se on 2,5 m ja suurin on 7 m, lähinnä standardi vastaa 3 metriä.

Toinen asia, jos aidalla verkkoon Ryabitsev sitten pilareita tarvitaan moninkertainen pituuden verkkoon eli keskeisesti liitosten paikat tulisi olla 10 m (jos verkkoon pituus 10 metriä) ja edelleen asennettu Lisää sarake 3, on keskusten niillä pitäisi olla 3,33 metriä.

Mahdollinen vaihtoehto tehdä verkkoon kehyksessä, niin aita olisi laskettava perustuen kehyksen leveyden.

Kun asennat aidan ensin selvittää, mitä tavoite pyrimme, vaan aidata maa. Mitä tarvitsemme aidan? Monille jotka haluavat säästää hieman, se on paras vaihtoehto hinta-laatu.

Suhteelliselle kestävyyttä ja cheapness loogisempaa laittaa tukea metalliputkia. Mutta älä unohda, että metalli tuet aidan pitäisi olla valmis kaivaa maahan. Päällystetty pohjamaali ja maali, anti-korroosio.

laskelma etäisyys pilariin aita laskea ottaen huomioon tietyt parametrit.

 • Korkeus aidan
 • osa tuesta
 • aita pituus
 • napaluku näytteenotossa

Jos laskee oikean etäisyyden virkaa verkkoa tai verkon aaltopahvin, saat 2-3 metriä.

Jos aita ja tiili tukee. Välinen etäisyys metalli tukee kunkin tiili on 2,5 m sarakkeeseen.

Jos puinen tuki, jossa korkeus aidan 2 metriä, välinen etäisyys viestit on myös 2,5 metriä. Haudata ne sarakkeet sinun syvyyteen 1,2 metriä.

Ennen asentamista puuaita virkaa kuivataan, käsitellään kupari- sulfaatin ja päällystetty alukkeen tai öljy maali. Kierrättää sitten alapää aita katemateriaalin. Viran perustamisesta "kärki alaspäin".

Koska kysymys koskee ainoastaan ​​välinen etäisyys pylväiden, tili pidetään materiaalin pilarit ja niiden lujuus ei ota niitä optimaalisesti kuin mahdollista vahva ja tarkoituksenmukaista. Ottaen huomioon materiaalin aita ei tule olemaan sama, koska oletamme, että sarakkeet sopii hänelle. Ainoa asia harkita, miten aita tullaan käyttämään aidan, voidaan siihen liittää kasveja tai sen täytyy kiivetä kerätä kirsikoita.

Mutta silti baareissa tulisi sijoittaa välein 2,5-3,5 metriä.

Luonnollisesti on toivottavaa jakaa koko pituus aidan suunnilleen sama määrä pilareita, esimerkiksi 27 metriä optimaalisesti jaettuna 10, tai 9-2,7 metriä tai 3 metriä, etäisyys oli sama kaikkialla.

Ja meidän on ymmärrettävä, että kevyempi aidat eivätkä vaadi erityisiä vakaissa olosuhteissa voidaan sijoittaa välein jopa 3,5 metriä ja siten painavampia ja vahvempia pylväisiin periodisuudella noin noin 2,5 metriä.

Jos ei oteta huomioon, mistä aineesta tehty aita ja tuet (pilari) on kokonaisuutena 2-3 metriä.

Se on nämä asetukset (2, 3) "vpisyvayutsya9quot; Lähes kaikki versiot aidat (mitä tahansa ainetta).

Mutta sitten alkaa vivahteita, mutta näiden lukujen.

Esimerkiksi aita seulaverkkovälineet, välinen pituus pylväiden 2,5 metrin

Tiili aita, siellä on paljon riippuu korkeudesta aidan, mutta tässä tapauksessa sovimme samat kaksi tai kolme metriä, on tarpeen enää, koska kuormitus aidan säätiön on liian suuri, ja ylimääräisiä kustannuksia vähempää myös siksi windage ja aita on tuulikuormien.

Yksi on myös syvyyttä asennus napojen laskettu oikein, tässäkin paljon riippuu pilarin materiaalin (esim puupylväiden aidan rabotsy, syvyys on vähintään 50 cm ja betonivalun pilarit).

Myös etäisyys pylväiden väliin ja voi vaikuttaa tietyn ajanjakson aidan.

Hyväksyn noin kolme metriä pylväiden väliin, haluaisin vain selventää, jos teet aidan (vaikka tämä on tuskin aidan) on setki- verkot, navat olisi parempi laittaa mittarin kaksi tai kaksi ja puoli, jos vedät net ilman prozhilnika.

Ihanteellinen vaihtoehto olisi 2-3 metriä, riippuen siitä, millaisen aidan aiot toimittaa.

Meillä on puinen aita välinen etäisyys viestit - noin 2 metriä, ja metalliverkko, verkolla noin 2,5 metriä.

Olemme asentaneet aita ketjun-linkin aidat, virkaa sijoitetaan välein 2-3 metriä. Puuaita 2 metriä korkea asetamme pilarit jokaisen 1,5 metriä.

Mitä tulee aidan aaltopahvin, suosittelemme käytettäväksi tällaisen järjestelmän:

Eli pilarit tarpeen ottaa jokaisen 2,5 metriä, kun taas järjestelmään ne sementoitu. Mekin kaikki sementoitu.

Leveys span (välinen etäisyys pylväiden) aidan saa olla enintään 3 metriä. Muussa tapauksessa aita "povedet9quot;. Sarakkeet on aina sementoitu tai kiinteä nauha tai piste.

On tärkeää ja säännöt lasketaan etäisyys pylväiden keräämistä

Laskettu oikein etäisyys tukielementtien

Aloittaa rakennustyöt oman aita, joka kotiin rakentaja haluaa luoda kaunis ja kestävä rakenne. Mutta käyttö parhaat materiaalit ja halu päällikkö ei takaa sitä, että aita odotuksiasi.

Jotta uudelleen omin käsin aita ei tullut sinulle lähde kova päänsärky, on tarpeen asianmukaisesti suorittaa kaikki laskelmat.

Se on tärkeää paitsi laskea rakennetta, vaan myös selvittää:

 • optimaalinen etäisyys pilariin;
 • syvyys, johon ne on asennettu maahan;
 • parametrit pilarit ja osat, eli korkeus, leveys, pinta-ala;
 • tarvittava määrä rakennusmateriaalina.

Muista, että virhe aidan "kostaa" hänen luoja kiikkerä pylväät, halkeamia ja muita ongelmia. Kun kyseessä on valopuomeja virheen korjaamiseksi ei ole niin vaikeaa. Raskaiden kuin kivi ja tiili aidat huolimattomuuden laskennassa johtaa valtavia taloudellisia tappioita ja tarve täysin redo kaiken työn.

Materiaalit kestävien lajikkeiden ja aidat

Kaavio, joka esittää välinen etäisyys tukien tiili aidat

Yleismies useimmiten laittaa puu-, metalli-, kivi-, betoni- tai tiili pilarit. Puu - halvin, mutta myös vähiten kestäviä. Käytetään pääasiassa aidat samasta materiaalista.

Metalli kestävämpiä, mutta halpa materiaali ja tästä syystä se on hyvin suosittu. Pilareista sitä käytetään kaikenlaisia ​​aidat, lukuun ottamatta erityisesti raskaiden tiili- ja kivi rakenteita.

Betoni, kivi - kestävin, mutta vaikea asentaa ja kallista. Niiden käyttö on perusteltua, kun rakentaminen raskas aita kivi, betoni, tiili tai kiinteitä taotut aidat. Tiili - kaikki suosikki yleismies. Niistä tarkemmin jäljempänä.

Nyt tarkastella suosituimpia vaihtoehtoja aidat, kiinnittäen erityistä huomiota etäisyys pilariin:

 1. Mesh aidat. Niiden korkeus on tyypillisesti pienempi kuin 1,5 m (mikä on tavallinen leveys telan seulaverkkovälineet). Luomaan vankka rakenne riittää, että etäisyys napojen oli 2,5 m. Suurempi etäisyys ei ole mahdollista vetää mesh hyvin.
 2. tiili aidat. Korkeus aidat tämän tyyppisten vaihtelee 2-3 metriä. Korkea tiili aidat eivät ole suositeltavaa. On parempi asentaa tolppia välein 2,5-3 m. Rakenne on kestävä, kaunis ja optimaalisen taloudellisia kustannuksia.
 3. Aidat aaltopahvista metalli tukee. Ottaen huomioon standardin mitat profiililomaketta, asiantuntijat neuvovat pylväät laittaa 2-2,5 m.
 4. Puinen aita on rakennettu siten, että etäisyys pystyosien on alueella 2-3 m.

Kun materiaali on valittu, on välttämätöntä laskea "oma" etäisyys napojen välille.

Mikä määrittää pilarien välisen etäisyyden

Sarakkeiden lukumäärän laskeminen portin ja portin mukaan

Ensinnäkin aitaustukien välinen etäisyys riippuu materiaalista, josta pylväät ja aitaosat tehdään. Lisäksi meidän on otettava huomioon itse rakenteen parametrit. Mitä suurempi se on, sitä useammin on tarpeen asentaa tuki. Tuulen ja painon kuormat lisääntyvät. On myös tärkeää, kuinka tukevat tukit on asennettu maahan. Mitä vahvempi, sitä suurempi etäisyys niiden välillä.

Pylväiden välisen etäisyyden laskemiseksi on suositeltavaa määrittää kulmapylväiden, porttien ja kulkureittien sijainti. Olisi pidettävä mielessä, että kaikki osat ovat toivottavia tekemään samankokoisia. Nyt tee yksinkertaiset aritmeettiset laskelmat.

Esimerkiksi, jos osa, jossa aita on tiili, on 9 m, kestää 3 sarake etäisyys kautta jokainen 3 metrin aitaus saman pituuden aaltopahvin -. 4 sarake, ja niiden välinen etäisyys on yhtä suuri kuin 2,25 m .

Ja miksi emme laita enää napoja, sano 5 tai 6? Valitettavasti liian monta tukea ei hyödytä sinun aitaasi. Tämä vain lisää tarpeettomasti aitojen kustannuksia ja aiheuttaisi tarpeettoman taakan säätöön, tekevät aidan tarpeeksi joustavan ja vähentävät sen kykyä kestää tuulikuormia. Aita ei ole yhtä houkutteleva ulkoisesti.

Ja jos etäisyys aidan välissä on suurempi, ja vastaavasti vähentää niiden määrää? Tällöin rakenne ei ole riittävän vahva. Aseille, joissa käytetään viiveitä, tukipylväiden kuormitus kasvaa, joten heille tarvitaan vahvempi säätö. Ja taas rakenteen ulkonäkö kärsii suuresti. Siksi valitaan "kultainen keskiarvo".

Mikä määrää napojen asennuksen syvyyden

Rakennustöiden järjestelmä tiilen tukea aidan kanssa säätiö

Toisaalta, mitä syvempi tuki on, sitä vahvempi rakenne on toisaalta - jokaisen senttimetrin syvyys kasvattaa työn kustannuksia. Ne tulevat työvoimavaltaisiksi ja edellyttävät teknisten keinojen käyttöä. Täältä sinun on määritettävä paras vaihtoehto. Tukiasennuksen syvyys riippuu seuraavista tekijöistä:

 • aitauksen parametrit, eli sen korkeus ja paino - sitä enemmän ne ovat suurempia, sitä syvemmälle kaivon on oltava tukeen;
 • tuulikuormat, jotka riippuvat rakennustyypistä (läpinäkyvä tai jatkuva) ja maastoominaisuuksista;
 • maaperä, sen koostumus, jäätymisaste, pohjavesien määrä ja niin edelleen.

On tärkeää muistaa, että tuulen voimakkuus ja rakenteen paino vaikuttavat kannattimiin. Yhdessä nämä kaksi voimaa luovat vääntömomentin, joka saavuttaa maksimirajan tuen poistumiskohdasta maasta. Taivutusmomentti on rakenteen vaurioituminen. Mutta se ei voi vahingoittaa aitaasi, jos telineiden asennuksen syvyys varmistaa riittävän joustavuuden.

Paalun asettaminen aidan päähän

Tässä on esimerkki kiinteän aidan syvyyden laskemisesta seuraavilla parametreilla:

Näiden kahden määrän kertoimisella määritetään kunkin osan alue: 2 * 2,5 = 5 m 2. Tuulikuorman määrittämiseksi tämä arvo on kerrottava aerodynaamisella kertoimella (keskimmäisellä kaistalla 1.4) ja tuulenpaineen arvolla (noin 40 kg).

Kertoo, saamme: 5 * 1.4 * 40 = 280 kg. Toisin sanoen jokainen muotoilussa olevaan telineeseen kohdistuu 280 kg painon paino. Taivutusmomentin laskemiseksi tämä arvo kerrotaan vakiolla, joka on 0,8: 280 * 0,8 = 224 kg / m.

Tarvittavan syvyyden määrittämiseksi on riittävää jakaa tämä arvo resistenssin hetken kertoimella, jonka oletetaan olevan 225 kg. Saamme: 224 kg / m: 225 kg = 0,99 m eli noin 1 m.

Tämän asennussyvyyden avulla tuuli- ja painotukit kompensoidaan täydellisesti. Mutta on muistettava, että maaperän yläkerros on yleensä melko löysä, joten lisäarvoon lisätään vielä 20 cm.

Lisäksi on otettava huomioon toinen tärkeä kohta - maaperän jäädytys syvyys. Jos maastasi maaperällä on erityinen turvotus jäädyttämisen aikana, alustan alaosa on haudattu jäätymisen alapuolelle. Tämä on noin 1,5 metriä keskikaistalle. Jos tämä ei ole mahdollista, alaosassa oleva tuki on betoni, jonka ankkuri toimii.

Tiilipylväät ovat paras vaihtoehto

Aitauksen tiilen tukielementin tiilimuuraus

Puu ei ole tarpeeksi vahva, metallipylväs vaatii jatkuvaa huomiota ja betonirakenteen luominen on kallis ja pitkällinen prosessi. Erityinen rakkaus kotimestareihin käyttää tiilipylväitä aidat. Heistä puhumme tarkemmin, ja alkuvaiheessa, kaikki tiilipilarien ansioista.

Ensinnäkin tämä on universaali muotoilu. Sitä voidaan käyttää lähes kaikentyyppiseen aitaukseen, kuten puuta, metallia tai tiiliä. Tiilipilarin rakentaminen ei edellytä kalliiden laitteiden käyttöä.

Oikein taitettu ja asennettu tiilipylväs tulevaisuudessa ei vaadi mitään huomiota itselleen. Tiilipylväs on onnistunut yhdistelmä erinomaista suorituskykyä, houkuttelevaa muotoilua ja poikkeuksellista kestävyyttä. Samalla meidän ei pidä unohtaa, että kun puhutaan tiilipilarin ansioista, tarkoitamme rakennusta, joka on rakennettu kaikkien korkealaatuisten materiaalien sääntöjen mukaan.

Valikoima tiilien rakentamiseen kehystää

Hyvän tiilun ja sen pätevän asentamisen valinta edellyttää tiettyä tietämystä ja taitoa.

Tiilipilarit eroavat toisistaan:

 • tyypin mukaisen tiilimuodon mukaan. Tämä voi olla tavanomainen keraaminen, silikaatti, klinkkeri, hyperpressoitu tyyppi;
 • Korkeus, riippuen itse aitan korkeudesta;
 • metalliputken asennuksen syvyydessä, joka on valittu ottaen huomioon maaston ja maaperän ominaisuudet sekä aidan korkeus;
 • muuraustyypin mukaan. Suosituin on muuraus yksi ja puoli tai kaksi tiiliä. Muurausmuoto riippuu pylvään paksuudesta ja tarvittavan materiaalin määrästä.

Tiilipilaripuutosten puutteista voidaan todeta ja niiden korkeat kustannukset. Siksi on erityisen tärkeää valita oikea pylväs ja laskea, kuinka paljon materiaalia tarvitaan sen rakentamiseen.

Materiaalin laskeminen riippuen munintamenetelmästä

Kokeneille mestareille ei ole suositeltavaa käyttää tiiliä tiilipylväiden rakentamisesta eri eristä (vaikka saman näytteen näytteitä). Ensinnäkin mikroskooppinen ero koostumuksessa voi johtaa eroon lämpölaajenemiskertoimissa. Halkeamien todennäköisyys lisääntyy. Toiseksi erilaisista eristä peräisin olevien näytteiden värjääminen ei välttämättä sovi yhteen, eikä sillä ole kovinkaan hyvää vaikutusta aidan ulkonäköön.

Ennen kuin kotiopettaja on velvollinen hankkimaan välittömästi oikean materiaalin määrän ja samalla tekemään mahdollisimman vähän taloudellisia kustannuksia. Osoitamme kuinka tehdä tarvittavat laskelmat. Esimerkki on sarake, jossa on seuraavat parametrit:

 • muurausmuoto - yksi ja puoli tiilet;
 • tiilen mitat ovat standardit 0,25 * 0,12 * 0,065 m;
 • sauman paksuus - 1 cm;
 • tangon korkeus on 1,5 m.

Laske tiilien määrä. Asentaa yhden rivin tiiliä on 4, paksuus kukin sarja on yhtä suuri paksuus tiili plus kerroksen paksuus liuoksen :. = 0,075 0,065 0,01 m Sitten rivien lukumäärä sarakkeessa lasketaan 1,5: 0075 = 20 riviä.

Koska jokaisella on 4 tiiliä, tarvitaan vain 80 tiiliä yhdelle pylväälle. On suositeltavaa ostaa tiili pienellä 5 prosentin marginaalilla taistelun tai avioliiton tapauksessa. Täten sinun on ostettava 84 tiiliä yhden pilarin rakentamiseksi.

Laske liuoksen määrä

Laasti kuorimisen tiilien aita virkaa

Muuraukseen sen tilavuus on yhtä suuri kuin 1/5 tiilen kokonaistilavuudesta, joka on 0,25 * 0,12 * 0,065 * 80 = 0,156 m 3. Jakamalla 5: llä saadaan 0,032 m 3: n arvo - tämä on ratkaisu, joka tarvitaan muuraukseen.

Mutta älä unohda, että ontelon täyttäminen vielä pilarin sisällä olevan liuoksen kanssa on tarpeen. Se on suuntaissärmiön muoto, jonka pohjassa neliön 0,14 * 0,14 m ja korkeus 1,5 m laskea sen tilavuus :. 0,14 * 0,14 * 1,5 = 0,0294 m 3. Liuoksen kokonaismäärä: 0,032 + 0,0294 = 0,0614 m 3.

Sitä voidaan tarkastella eri tavalla. Vain tilavuudesta, joka peittää pylvään (0,380 2 * 1,5 = 0,2166 m 3), vähennetään määrä tiiliä (0,2166-0,1560 = 0,606 m 3), ja vastaanottaa suunnilleen sama arvo.

Joten yhdelle sarakkeelle tarvitset tiilen 84 kappaletta ja noin 0,0614 m 3: n liuoksesta (ohjataan yksinkertaisemmalle kielelle - hieman yli kuusi vakio kauhaa).

Itse asiassa vaadittu määrä on hieman pienempi, koska vahvistus myös vie hieman volyymiä. Ero (jos tätä tarkoitusta varten käytetään teräsputkea 80 * 80 mm, jonka paksuus on 2 mm, on noin 1/10 tavanomaista kauhaa) voidaan irtisanoa ennakoimattomiin kuluihin. Ja he ovat aina läsnä.

Samoin voit laskea muurausmateriaalin määrää kahdessa tiilessä tai toisen korkeuden pylväillä. Laskeilla on myös oikea määrä tiiliä ja laastaria osastoille, vahvistuksille ja kaikelle, mitä säätiölle tarvitaan.

Jos kaikki laskelmat tehdään, kaikki vivahteet otetaan huomioon, voit ostaa materiaalin. Ja aloittaa oman aidan rakentaminen. Anna sen onnistua!

 • Perusteet metalliovien valintaa varten aaltopahvista valmistetuista aidoista
 • Koristepesien valmistus aita-akseleille
 • Kuinka ja mitä tehdä reikiä navat varten aidan

Tälle artikkelille ei ole huomautuksia. Jätä kommentti ensin.

Materiaalien kopiointi on sallittua vain lähteen osoittamalla tavalla.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

96 − 94 =