Valinta kaapelin poikkipinta-

Miten valita osan kaapelin vallasta? esimerkkejä laskelma

Voidakseen laskea poikkileikkauksen kaapelivedot on ennen kaikkea, sähköasentaja, koska kun valitset väärän osio, verkkoon ei palvele pitkään. Kotikäytössä tämä tieto on hyötyä kaikille, jotka tekee korjaukset, muuttamalla johdotuksen, hankkii uudet sähkö, ja samalla miettiä luotettavuutta sähkötöitä ja omasta turvallisuudestaan.

Mittatarkka johdotus poikkileikkaus antaa seuraavasti:

 1. antaa pitkä, häiriötön toiminta auton.
 2. Ilman mahdollisuus tulipaloja.
 3. pelastaa tarvetta rewiring.
 4. sallia välttää lisäkustannuksia ostaa tuotteita, joilla on suuri poikkileikkaus.

Miten valita osan kaapelit vallasta?

Kompensoinnin laskentaa olisi:

 1. laskea määrä kodinkoneiden huoneessa (on suotavaa ottaa huomioon laitteita, jotka aiot ostaa tulevaisuudessa), niiden kokonaiskapasiteetti.
 2. kaikki laitteet jaetaan 2 ryhmään: jotka toimivat jatkuvasti, ja ne, joita käytetään harvoin ja sitten yhteenveto niiden tehon ja määrittää likimääräisen lähettämistä työtä täydellä kuormalla.
 3. lisätä saamiseksi arvoon 5% - "turvamarginaali".
 4. Lopullinen arvo pitäisi jakaa verkon suorituskyvyn kerroin, tuloksena on haluttu komponentti teho johdot, jonka jälkeen käyttämällä erityistä taulukko määrittää virrat poikkileikkaus saatu arvo.
 5. valitse tuote alumiini, kupari, tai alyumomedi jonka poikkileikkaus on sopivia tehoarvojen, kun otetaan huomioon, että syöttöjännite (220V kotitalouksien sähkökäyttöisten, 380V - teollisuuden).

Piirteet alumiinikaapeleille:

 1. Se on helpompaa ja halvempaa, kuin kupari.
 2. olla 1,73 kertaa pienempi johtavuus kuin kupari.
 3. alttiita hapettumista, sitten menettää johtavuus.
 4. Jälkeen pitkäaikaiseen käyttöön lopettaneet muotoon.
 5. Kotona se on mahdotonta tuottaa juote.

Erityisesti kuparikaapeli:

 1. olla korkea elastisuus ja mekaaninen lujuus.
 2. erota pieni määrä sähkövastus.
 3. erinomainenantaa periksi juotos ja tinaus.
 4. olemme paljon enemmän kuin alumiini.

Alyumomedny kaapeli on alumiini lanka, kuparipinnoitettu ulkopuolella (kuparin määrä on 10-30%) termomekaanisesti.

Ominaisuudet alyumomednogo kaapeli:

 1. parempi johtavuus, kuin alumiini, mutta huonompi kuin kupari.
 2. lopulta, tuotteen teknisiä eivät vaarannu, toisin kuin alumiinilangoille.
 3. Paljon halvemmalla, verrattuna kupari.
 4. Alyumomed, toisin kuin kupari ja alumiini, ei ole kiinnostusta varkaat koska rautametallien vastaanottajia alyumomed ei hyväksy - johtuen vaikeudesta erottamisen 2 metalleja.

Teho mitataan wattia, kilowattia (Watt KW, w, kWt). Jokaisessa moderni sähkölaitteet (kotitalouksien ja teollisuuden) kapasiteetti merkinnöissä, yhdessä muiden tuotteen ominaisuuksiin. Jos tämä vaihtoehto on jostain syystä ole saatavilla, suosittelemme taulukon 1.

Taulukko 1 - keskiarvoja Kodinkoneiden kapasiteetti:

Sallittu virta ja johdot:

Esimerkki 1. laskelma yhden vaiheen jännite on 220V.

Useimmiten kerrostalojen syötetään yhden vaiheen 220V. Oletetaan, että kokonaisteho kodin sähkölaitteissa, kuten lisäksi 5% - "varmuuskerroin" on 7,6 kW (keskiarvo sähköinen kuorma komponentti asunnossa) - voi nyt edetä valinnan kaapelin materiaalista.

Löytää arvo lähimmän sopivan osan kaapelin sopiva "säännöt sähkölaitteiden" Publishing (taulukko 2), se on tässä tapauksessa:

 • 4 mm neliö. kupari (suunniteltu pitkä kuorma 8,3 kW);
 • 6 mm. m². alumiini (laskettuna jatkuvan kuormien 7,9 kW);
 • 6 mm. m². for alyumomedi (ks ammatillisia neuvoja.);

Esimerkki 2: laskeminen kolmen vaiheen jännite on 380V.

Tässä tapauksessa yhteys on tehty yhteen 3 vaihetta ja yleistä "nolla" - sääntö viitataan yksinomaan yksivaiheinen laitteita, jotka moderni talo valtaosa.

Näin ollen, kun yhdistää kuorman 3-vaihe-verkon, kokonaisteho arvo kerrotaan erityinen tekijä, jolloin poikkileikkaus pienenee. Esimerkiksi, liittämällä kuormitus 7,6 kW 1-vaihe-verkon tarvittavien kuparilanka - 4 mm neliö ja 3-vaihe -. 1,5 mm: n neliö.

On huomattava, että laskelmat kotiympäristössä on paljon helpompaa kuin teollisuuslaitokset, sillä jälkimmäisessä tapauksessa parametrit, jotka on otettava huomioon laskettaessa lisätään:

 • Kausittainen kuormituksen;
 • samanaikaisuutta kerroin;
 • kysyntä tekijä;

Helpottaa laskemista ja tarkka valita haluttu osa koko olemme kyytiin työtä online-laskimia, että nopeasti ja tarkasti tehdä teille laskennassa määrittää tarvittava poikkileikkaus:

Seuraukset virheellinen valinta §

Valinta osio teho - erittäin tärkeä prosessi. Esimerkiksi, jos koti sähkökaapeli osa on suunniteltu antamaan virtaa jopa 6 kW: n kuormalla 7,5 kW (vain yhteys talon sähkö- vain yksi kodinkoneiden, kuten mikroaaltouunissa tai sähköinen kaapeli) ylikuumenemisen.

Kun ylikuumenemisen saavuttaa kriittisen arvon, se alkaa sulaa ensin, ja sitten hehkutetaan kaapelin eristeen:

 1. Se piristyi väärän johdinkoko Se on yleisin syy kotitalouksien tulipaloja.
 2. Myös silloin, kun eristys tuhoa, piiri voi esiintyä, joka voi aiheuttaa toimintahäiriöitä kaikki laitteet.
 3. Joka tapauksessa,, palauttamista ja korvaamista, ainakin johdotuksen kotona, sinun on viettää huomattavasti.
 4. Teollisuuslaitoksessa väärin sovitettu kaapelit voivat johtaa paljon traagisia seurauksia.

Siksi, että tämä kysymys on otettava hyvin vakavasti.

 1. alumiinijohdotus se on parasta korvata alyumomednoy - samalla halkaisijalla (tämä sääntö koskee taulukko 2). Jos olet vaihtamassa kuparikaapelia alyumomednym, osassa uuden kaapelin tulee korreloida kuparia 5-6.
 2. Kun kolmivaiheisen laitteet ovat parhaiten jaettu ryhmiin niin, että kuormitus kunkin vaiheen oli samanlainen.
 3. ostaessaan, sinun täytyy kiinnittää huomiota etikettiin, koska myyjät voivat huijata - antamaan alyumomednye varten kuparikaapelia, mikä aiheuttaa huomattavaa vahinkoa lompakon. Tämän välttämiseksi sinun tulee:

 • Kiinnittää huomiota merkinnät (alyumomednye kotimainen tuote merkitty kirjain- AM).
 • Jos ei ole merkintää, tai kaapeli on valmistettu ulkomailla (ilman CIS-maat), tarpeeksi raaputetaan pintakerros - kuparijohdin on homogeeninen, toisin kuin alyumomedi.
 • äskettäin Se on yleistymässä kaapelien avulla aaltoletkut (aallotukset). Seuraavat ovat edut aallotukset ja toiminnan ominaisuudet:

  • Vähentynyt syttyvyyttä poimutus minimoimiseksi tulen sulkemisen johdotus.
  • Corrugation suojaa johdotus mekaanisilta vaikutuksilta ja vaurioita.
  • Siirtää langan poimutettu kovempaa, sitä suurempi pituus; joten sen ensimmäinen pää on kiinnitetty ohut lanka, joka on paljon helpompi pujottaa läpi poimutuksen.
 • Päällystystöiden kotitalouden sähköjohdot on suositeltavaa käyttää johtimet, koska ne ovat joustavampia.

 • Internet Journal of Alternative Energy © Kaikki oikeudet pidätetään.

  Laskettaessa kaapelin poikkipinta-tehon ja pituuden

  Opi osa kaapelin vallasta ja vaijerin. Tehokas käyttö verkossa laskin langan halkaisija. Kaapelit ovat merkittäviä tekijöitä DC siirron ja jakelun. Niillä on tärkeä rooli yhdistävät sähköä, minkä vuoksi sinun täytyy tarkasti ja tehokkaasti tehdä laskelma osa kaapelin pituus ja kantavuus, jotta voidaan luoda suotuisat olosuhteet sujuvan kulun sähkön ja välttää kielteisiä seurauksia onnettomuuden.

  Jos suunnittelussa ja kehittämisessä sähköverkon valitaan halkaisijaltaan Johdotusvirheiden mahdollisuus ylikuumenemisen ja epäonnistumisen erilaisia ​​elektroniikan. Kaapelin eriste myös häirinnyt, minkä seurauksena suljettiin ja tulipalon. Tulee merkittävä kustannustekijä palauttaa paitsi sähköjohdot, mutta kaikki laitteet huoneeseen. Tämän välttämiseksi sinun on pätevästi tehdä valinta kaapeli poikkileikkauksen voimaa ja pituutta.

  Online laskin valinta virtajohto

  Varoitus! Laskin tyypin virheellinen data voi tuottaa virheellisiä arvoja, selvyyden vuoksi, käyttämällä taulukon arvojen alapuolella.

  Sivuillamme voit vapaasti tehdä tarvittavat laskettaessa langan halkaisija muutaman sekunnin, käyttämällä valmiita ohjelma saada tietoa poikkileikkauksen kaapelin sydämen.

  Voit tehdä tämän, sinun täytyy tehdä valmiiseen taulukkoon useita yksittäisiä parametreja:

  • kapasiteetti tietyn esineen (yhteensä kuormalle kaikki käytetyt sähkölaitteet);
  • Valitse nimellisjännitteen (yleensä yksi-vaihe, 220 V, mutta on myös kolmivaiheinen - 380 V);
  • määrittää vaiheiden lukumäärä;
  • ydinmateriaali (tekniset johdin erittävät kahta yhdistettä - kupari ja alumiini);
  • pituus ja tyyppi linja.

  Muista määrittää kaikki arvot. Sen jälkeen klikkaa "laskea" ja saada lopputuloksen.

  Tämä arvo varmistetaan, että laskenta virtajohdon leikkausta lanka ei kuumene kun työmäärä. Lopulta, on tärkeää ottaa huomioon jännitehäviön viiran suonet, poimimalla parametreja tietyn linjan.

  Taulukko rekrytointi viiraosan mukaan teho (W)

  Miten tehdä oma kaapeli poikkileikkaus pituutta laskettaessa?

  Kotiympäristössä tällaisia ​​tietoja tarvitaan tuotannossa täytteet pitkän matkan. Kuitenkin, vaikka tarkat tulokset, jotka saatiin, on pidettävä varastossa 10-15 cm johdot ja kytkemällä yhteys (hitsaamalla, juottamalla tai taivesaumaamalla).

  Teollisuudessa, laskentakaava poikkileikkaus kaapelin pituus ja virta kytketään vaiheessa suunnittelussa verkkojen. On tärkeää määrittää tarkasti näiden tietojen, jos kaapeli on lisäksi ja merkittäviä kuormituksia.

  Esimerkki laskennan kotona: I = P / U · cos, jossa

  U - syöttöjännite (V);

  cos - kerroin on 1.

  Tämän laskentakaava, voi löytää oikea langan pituus ja kaapelin poikkipinta-parametrit voidaan käyttää käyttämällä online laskin, tai manuaalisesti. Muuntaa wattia ampeeria - käyttää online-muuntimen.

  Ohjelma laskee kaapelin poikkipinta vallan

  Jos haluat tietää vallan laitteiden tai laitteen, sinun täytyy etsiä etiketissä, mikä osoittaa niiden pääpiirteistä. Jälkeen kertainen tiedot, esimerkiksi, 20 000 wattia, on 20 kW. Tämä luku osoittaa, kuinka paljon energiaa kulutetaan kaikki laitteet. Jos prosentuaalinen ero voitaisiin käyttää kerrallaan, noin 80%, niin kerroin on 0,8. kaapeli osa laskentapiiri: 20 x 0,8 = 16 kW. Tämä osa säikeiden kuparilankaa 10 mm. Kolmivaiheisen piiri - 2,5 mm: n jännitteellä 380 V.

  Parempi valita suurimman langan poikkileikkaus, siinä tapauksessa, suunnittelemattoman yhteyden tekniikoita tai laitteita. On parempi lisätä rahaa tänään ja tehdä kaikkea laadullisesti kuin muuttaa kaapelin huomenna ja ostaa uusi vedenkeitin.

  Tarkempi laskin, joka huomioi erilaiset tekijät täällä.

  Standardi huoneisto johdotus laskettu suurin virrankulutus aikana jatkuva kuormitus - 25 ampeeria (käytetään kuparilanka on 5 mm ja 2,5 mm halkaisijaltaan). Suurempi määrä virrankulutus suunnitellaan, sitä suurempi on asunut kaapelin. Jos viiran 2 mm, sen poikkileikkaus voi määrittää helposti seuraavan kaavan mukaan: 2 mm x 2 mm x 0785 = 3,14 mm 2. Jos arvo Kierroksen, käy ilmi - 3 mm: n neliö.

  Tehdä valinta osa virtajohto on itsenäisesti määrittää kokonaisvirta kaikki sähkölaitteet, yhdistää ja jakaa tulos 220.

  Valinta kaapeli riippuu sen muoto, pyöreä parempi johdot kulkevat seinien ja ulkotyöt parhaan sopivuuden kiinteä kaapeli, joka on helppo asentaa, eikä luoda esteitä toimintaan. Niiden tekniset ominaisuudet ovat samat.

  Muita hyödyllisiä online-laskimia laskettaessa rakennusmateriaalien ja naguzok.

  Jaa ystävien kanssa äänestää ennätys

  Jaa kokemus korjaus peruuttaa vastaus

  • 3D hankkeita asuntojen
  • video korjaus
  • design huoneisto
  • Kaikki korjaus
  • ovet
  • ikkunat
  • katto
  • seinät
  • Kipsi ja kitti
  • kipsilevy
  • huonekalut
  • Muut korjaus
  • Paavali
  • Tasoitus lattia
  • sementti
  • Kuiva lattiatasoite
  • Puolikuiva tasoite
  • itsetasaava lattia
  • Rakentaminen sukupuolten
  • lattialämmitys
  • sähköinen lattialämmitys
  • Vesi lattialämmitys
  • lattiapinnoitteet
  • laatta
  • laminaatti
  • kaikki putkistot
  • putkityöt
  • Kylpyamme, suihku
  • hanat
  • pannu
  • lämmitys
  • kaikki sähköistys
  • johdotus
  • LED kotona
  • ilmanvaihto
  • rakennusaineet
  • välineet
  • tarvikkeet
  • rakentaminen laskimet
  • Korjaus lomakoti
  • Erinäiset
  • Top tarkastelu
  • Kysymys ja vastaus
  • uutiset

  me VKontakte

  Jos olet löytänyt virheen tekstissä, valitse se ja valitse Shift + Enter tai klikkaa tästä ja yritämme nopeasti korjata ongelman.

  Kiitos virheilmoituksen. Lähitulevaisuudessa me korjaamme sen.

  Bazis-prom elimissä. 8-495-725-2615

  Kiitos virheilmoituksen. Lähitulevaisuudessa me korjaamme sen.

  Miten valita osan kaapelin

  Kun johtoja ei tarvita tietää kaapelin johtimiin poikkileikkaus sinun tulee asentaa. Valinta kaapelin poikkipinta voidaan tehdä joko virrankulutus tai virrankulutus. Meidän on myös otettava huomioon kaapelin pituus ja menetelmän muuttamisesta.

  Valitessaan kaapeli poikkileikkaus teho

  Pick lanka poikkileikkaus voi olla teho laitteita voidaan liittää. Nämä laitteet kutsutaan kuorman ja menetelmää voidaan edelleen kutsua "lataus". Sen olemus ei muutu.

  Valinta kaapelin poikkipinta riippuu tehon ja virran voimakkuuden

  Aloita etsiä kodinkoneet passin tiedot virrankulutus, pura se lehtiä. Jos se on helpompaa, voit tarkastella etiketti - metallin tai tarroista kiinnitetty koteloon teknologiaa ja laitteita. On perustiedot ja ennen kaikkea, valta on läsnä. Tunnista hänen helpoin tapa mitata yksiköissä. Jos tuote on valmistettu Venäjällä, Valko-Venäjällä, Ukrainassa maksaa tyypillisesti nimitystä W- tai kW, laitteiden Euroopasta, Aasiasta tai Amerikan pitäisi yleensä Englanti nimitys wattia - W ja tehonkulutus (se on välttämätöntä), lyhennettynä «TOT» tai TOT MAX.

  Esimerkki nimikyltti perus teknisiä tietoja. Jotain tällaista on mitä tahansa tekniikkaa

  Jos tämä lähde ei ole käytettävissä (tietoja jumissa, tai esimerkiksi olet vain aikoo hankkia laitteita, mutta ei ole vielä päättänyt mallista), voit ottaa keskiarvotietoihin. Mukavuussyistä, ne taulukkona.

  Taulukko eri sähköteho

  Etsi tekniikoita, jotka suunnittelevat perustaa, kirjoittaa valtaa. Antanut sen joskus iso levitä, joten se on joskus vaikea tietää kuinka monta ryhtyä. Tässä tapauksessa parempi ottaa maksimi. Seurauksena laskennan joudut hieman suuri teho laitteiden ja ne vaativat suuria kaapeleita. Mutta on hyvä laskea kaapeliosuus. Polttaa vain kaapeleita, joiden poikkileikkaus on pienempi kuin on tarpeen. Polkuja, joilla on suuri poikkileikkaus työn kauan, kun lämmitetään vähemmän.

  Poimia langan poikkileikkaus kuorman, lisätä jopa voima laitteita, jotka on kytketty tähän johtimeen. On tärkeää, että kaikki valta oli ilmaistaan ​​samoissa yksiköissä - tai wattia (W) tai kilowattia (kW). Jos sinulla on eri merkityksiä, mikä heitä yhteiseen tulokseen. Muuntaa kilowattia kerrottuna 1000, ja ne wattia. Esimerkiksi kääntää wattia 1,5 kW. Se on 1,5 kW * 1000 = 1500 wattia.

  Tarvittaessa on mahdollista suorittaa käännetyn muuntaminen - muuntaa wattia kilowattia. Tähän lukuun wattia jaettuna 1000 saamme kW. Esimerkiksi, 500 W / 1000 = 0,5 kW.

  Edelleen, itse asiassa, alkaa kaapelin poikkipinta-valinta. Se on hyvin yksinkertainen - käytä taulukoita.

  Löytää oikea osa kaapelin vastaavan sarakkeen - 220 tai 380 - löydämme luku, joka on yhtä suuri tai hieman lasketaan aikaisemmin teho. Pylväs valitaan sen perusteella, kuinka monta vaihetta omassa verkossa. Yksivaiheinen - 220 V, kolmen vaiheen 380 V.

  Linjassa näyttävät löydetty arvo ensimmäisessä sarakkeessa. Tämä tarvitaan tietyn kaapelin poikkipinta kuormitus (virrankulutus laitteet). Kaapelin johtimet osa ja on tarpeen etsiä.

  Hieman kuparilangasta tai alumiinia käyttöä. Useimmissa tapauksissa asennettaessa johdotuksen talon tai asunnon, käytä kuparikaapeleita. Nämä kaapelit ovat kalliimpia kuin alumiini, mutta ne ovat joustavampia ja niillä on pienempi poikkileikkaus, on helpompi käsitellä niitä. Kuitenkin, kuparikaapeleita suuri poikkileikkaus ei ole joustavampi kuin alumiini. Ja suuren kuormituksen - Tullessaan taloon, asunnon, jossa on suuri suunnitellun teho (10 kW tai enemmän) tarkoituksenmukaista käyttää kaapeleita alumiinijohtimia - voit säästää hieman.

  Miten lasketaan poikkileikkauksen nykyisen kaapelin

  Voit valita osan nykyisen kaapelin. Tässä tapauksessa teemme samaa työtä - keräämään tietoa liitäntäteho, mutta katsot ominaisuuksista suurimmalla virrankulutuksella. Kerättyään kaikki arvot me niistä yhteenvedon. Käytämme että saman pöydän ääreen. Vain etsivät lähimmän korkeamman arvon sarakkeen allekirjoittanut "nykyinen". Samassa linjassa näyttävät poikkileikkauksen langan.

  Esimerkiksi on tarpeen kytkeä lieden kanssa huippu virrankulutus on 16 A. Asetamme kuparikaapelia, joten katso, että sarakkeessa - kolmas vasemmalta. Koska ei ole arvo tasan 16 Katse linja 19 A - on lähin suurempi. Sopiva poikkileikkaus 2,0 mm2. Tämä on pienin arvo poikkileikkauksen kaapelin tässä tapauksessa.

  Kun liitetään suuritehoinen kodinkoneiden erillisestä paneeli syöttölinja on vedetty. Tällöin kaapelin poikkipinta valinta hieman helpompaa - tarvitset vain yhden tehon arvoa tai nykyisiä

  Kiinnittämään huomiota ei vain paikka alempaan arvoon ei pitäisi olla. Tässä tapauksessa, maksimikuormituksessakaan johdin olisi kuumennettiin voimakkaasti, mikä voi johtaa siihen, että eriste sulaa. Mikä voisi olla seuraavaksi? Voi toimia katkaisijan, jos se on asennettu. Se on edullisin vaihtoehto. Se voi olla vahingoittunut laitteita tai sytyttää tulipalon. Koska kaapelin poikkipinta-valinta aina tehdä suuremman arvon. Tällöin voit myöhemmin asentaa laitteet hieman enemmän tehoa tai virrankulutus ilman johtoja muutoksia.

  Laskenta kaapelin pituus ja teho

  Jos pitkä voimajohdon - muutamia kymmeniä tai jopa satoja metrejä - lisäksi kuorman tai toimituksia on otettava huomioon häviöt kaapelissa. Tavallisesti pitkän matkan voimajohtojen tullessaan sähkön napa taloon. Vaikka tiedot on määritetty hankkeessa, voit pelata varman päälle ja tarkistaa. Tähän tarvitaan tietää vallan jako talon ja etäisyys napa taloon. Edelleen, taulukon mukaan voidaan valita langan poikkileikkaus tappiot pituudella.

  Taulukko määrittämiseksi virtajohto osa ja pituus

  Yleensä johdotettaessa, se on aina parempi ottaa joitakin hyllyssä poikkileikkauksen johtoja. Ensimmäinen, on suurempi osa tulee olemaan vähemmän lämpöjohtimena, ja siten eristyksen. Toiseksi elämässämme on enemmän laitteita käynnissä sähköstä. Ja kukaan ei voi taata, että sinun ei tarvitse laittaa pari uusia laitteita lisäksi vanhan muutaman vuoden. Jos on varastossa, ne voidaan yksinkertaisesti kytkeä päälle. Jos se ei tarvitse jakaa hiuksia - tai muuttaa johdotus (uudelleen), tai huolehdittava siitä, että kuulumattomana samalla voimakas sähkölaitteet.

  Ulkona ja sisällä johdotus

  Kuten me kaikki tiedämme, kulun aikana virtajohtimen sitä kuumennetaan. Mitä suurempi virta, sitä enemmän lämpöä vapautuu. Kuitenkin, läpikulun aikana sama virta johtimien läpi eri poikkileikkaus, lämmön määrä muutoksia: poikkileikkaukseltaan pienempi, lämpöä syntyy enemmän.

  Tässä suhteessa, kun avoin lanka annetun sen poikkileikkaus voi olla pienempi - nopeammin kuin se jäähtyy lämpö siirtyy ilmaan. Kun johdin jäähtyy nopeammin, eristys ei heikkene. Suljettuna muuttamisesta tilannetta - hitaampi lämmöntuotto. Johtuen suljetun vuori - kanavissa kaapelin putkia seinässä - suositella ottaen suuria kaapeleita.

  Valinta poikkipinnoille tyypin perusteella sen vuori on myös mahdollista suorittaa avulla pöydän. Periaate on kuvattu, mikään ei muutu. Ota huomioon toinen tekijä.

  Valinta kaapelin poikkipinnan kapasiteetista riippuen ja tiivisteen tyyppi

  Ja lopuksi, muutamia käytännön vinkkejä. Menossa markkinoille kaapeli, ota työntömitalla. Liian usein väitetty-osassa ei vastaa todellisuutta. Ero voi olla 30-40%, joka on paljon. Mitä menetettävää? Burnout johdotus kaikkine seurauksineen. Siksi on parempi tarkistaa paikan päällä vai ei tietyllä kaapelista johtimen poikkipinta-(halkaisija ja vastaavat kaapelin poikkileikkaus on edellä olevassa taulukossa). Entistä määritelmästä osio Kaapelin mukaan sen halkaisija voi lukea täältä.

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  84 + = 87