Valkosipuli kasvi ennen talvea

Miten istuttaa valkosipulin talveksi: talvella kasvi hoito

Lokakuu - aikana, jolloin ei vain loppuun puutarha- liiketoimintaa, mutta myös valmisteluun esikaupunkialueella kasvit talven viljelykasvien. Vuodesta laadukkaasta työstä riippuu tulevasta sadosta. Miten istuttaa valkosipulin talveksi, mitä erilaisia ​​valita, kuinka kylvää, kuinka syvä reikä on parempi? Istutus valkosipulin talvella harjoitettu pitkään. Tämä kiihdyttää ilmaston, maaperän ominaisuuksia. Asianmukainen istutus valkosipuli ( "Stone keula") on järjestetty alussa ensi kesänä, hyvä sato, on mahdollisuus pöydällä tuoksuva ja mehukas vihanneksia.

Ajoitus istutus talvella vihanneksia, on erittäin tärkeää. Se riippuu täysin satoa. Istutus valkosipuli syksyllä ennen talven alkaa syyskuun puolivälissä - kymmenen ensimmäisen päivän lokakuuta eteläisemmissä leveysasteilla - marraskuussa. Istutus kulttuuri on tarpeen ennen ensimmäistä pakkanen, kunnes se on jäähtynyt. Kuitenkin hyvin varhain älä käynnistä työtä, koska se voi johtaa pakastusjärjestelyissä, joka ennen kylmä sää alkaa kasvaa.

Lupaava päivän kuukalenterin vuonna 2018

Paljon keskittyy sääolosuhteista kesätyöpaikkoja. Kuitenkin kaikki puutarhuri osaa kuukalenterin vaikuttaa kasvien kasvua, heidän tuottonsa. On tärkeää, kun kasvien kasvattamiseen ja kuu: on mahdotonta tehdä mitään työtä uuden tai täysikuu, kaikki tehdään pienentyessä. Ennen istutusta talvi valkosipuli, sinun täytyy viitata kalenteriin. Nykyisessä kaudella, hyvissä ajoin seuraavaa:

 • lokakuussa 5, 6, 10, 11, 20, 22, 25, 26 määrä;
 • Marraskuu: 1, 2, 7, 8, 16, 19-22, 29 numerot.

Määrittelemme sivusto istuttamalla viljelykasveja, on tärkeää kiinnittää huomiota, niin se on parempi kasvaa. Suurin sato on vuosikokouksen jälkeen kasvikset: kesäkurpitsa, squash, paprikat, kurkut, munakoiso, marjat ja jyvät. Syynä on se, että kaikki nämä varhain kulttuurien valitaan ja maan alla heille aikaa toipua. Istutus valkosipuli lähellä pensaat, hedelmäpuita ei ole välttämätöntä. Asemalla jälkeen tämä kasvi sekä jälkeen keula, mikään ei voi kasvaa seuraavan kolmen vuoden aikana.

Miten istuttaa valkosipulin talven, miten valita paikka sängyt? Vihannekset ovat hyvin oikukas kulttuuriin. Siksi istutus talven valkosipulia olisi valita oikea paikka. Hän rakastaa valoa hedelmällinen, kosteutta ja läpäisevä maa, savimailla maaperän. Maaperä, jotka ovat happamia, ei sovi. Juoni on kotona tai mökillä, jota viljellään valkosipulia on täytettävä seuraavat vaatimukset:

 • maaperä on hyvin hedelmöittynyt;
 • ylevä paikka ilman pysähtyminen vettä;
 • hyvä valaistus.

Jotkut puutarhurit tekevät suuren sänkyä jos maaperä on hyvin märkä, mutta se ei ole kovin hyödyllinen valkosipulia. Etusija annetaan alueille:

 • joka on paljon lunta;
 • ole pääsyä eläimiä;
 • jossa jään kuori on muodostettu.

Paras vaihtoehto - maa lähellä aitaa, mutta pohjoisen puolella. Kun talvet vähän lunta aidan pitää lumen ja tehdas ei jäädy. Varjo aidan säilyttää kuori jäätä.

Ennen istutusta, "kivi keula," sinun täytyy valita hyvin valaistu paikka. Vihannekset ovat valoa vaativat kulttuuria, joten se joudutaan katkaisemaan kukkapenkissä kokonaan sun. Istutus rakentaminen lähelle puita, rakennuksia ovat väärin. Kukkapenkkiin vaalealla paikassa suojassa pohjoistuuli. Hyvin valaistu alue juurtuu valkosipulin, antaa korkean tuoton.

Kosteus - vihollinen valkosipuli. Tarve valita ei ole kosteaa tai kohonnut paikkaan sanelee, että tämä kulttuuri - erittäin vaativa kasvit herkkä juuristo. Jos maa on hyvin märkä, kasvien juuret alkavat mädäntyä, sairastuvat, siellä on tuholaisia. Lisäksi, hyvin märkä maa voi laukaista kasvua maa massa, mutta ei sipulit kulttuuriin.

Jään muodostumisen kuori päällä

Päällä tiettyinä aikoina vuodesta on jäinen kuori. Jos puutarhassa oli oikeassa paikassa, voit huoletta laittaa sen kulttuuriin. Kuori jäätä vakiolämpötilan ylläpitämiseksi maan aikana kylmä talvi. Jos tällaista sivuston, tallenna jäädyttää "kivi sipulia" voi kattaa materiaalia. Nämä materiaalit suojaavat kulttuurin pakkaselta, estää mahdollinen maa vettyminen.

Lumi on erittäin tärkeää monelle talven. Erityisesti on tarpeen valkosipuli. Ilman tarpeeksi lunta kasvi vain jäädyttää - kaikki syksyn työt hävitetään. Siksi valitsemalla paikka, kannattaa mieluummin lähialueilla aidat. Ne viivyttää lumen massa. Jos ei ole sopivaa alue, on suositeltavaa asentaa erityisen aita.

Valmistella maaperää istutusta valkosipulia pitäisi alkaa noin kaksi-kolme viikkoa ennen istutusta. Maaperän pitäisi olla ei-hapan, ennen istutusta viljelykasvien paikallaan joka kasvaa valkosipuli, hedelmöittynyt lannan. Tämä selittyy sillä, että svezheunavozhenny maaperä vaikuttaa kielteisesti laatuun kasvis: tuholaiset se alkaa satuttaa. Jos maaperä vaatii lisää lannoitetta, se pitää tehdä viimeistään 2-3 viikkoa ennen työn aloittamista.

Aloittaa irtomaata. Kaivusyvyys :. Tällä pistin lapio, korkeus sängyt noin 20 cm neliömetriä kohden tarvitaan seuraavat lannoitteen määrä:

 • 5-6 kg humus, turve voi korvata (10 kg);
 • 30 g superfosfaatin;
 • 20 g kaliumsuola;
 • 2 kuppia tuhkaa;
 • osa on kasteltava kuparisulfaatin kanssa (1 tl 10 litraa vettä, 1% liuos). Se on vähän tamp maahan. Valossa maaperä kynsi syvälle aukkoja raskaan - ajan tulee olemaan huipulla talven jäätyä.

Inokulaatin valmistus

Keväällä valkosipuli eroaa talven jotta nämä toistavat kahdella tavalla: polttimo ja neilikka. Ero on hyvin havaittavissa. Lamppu voi kasvaa sipuli kaksi vuotta, mutta hampaat selviytyä tästä tehtävästä kaudessa. Siksi niitä käytetään yhä enemmän kasvaa valkosipulin kotona. Vuodesta bulbochek kasvaa sipulia kynsi. Se on usein myydään siemeniä, joka antaa todellisen valkosipulinkynsiä kokonaan. Jos taimiaineistot nestrelkuyuschihsya laadut, on käytettävä vain hampaiden ulomman kerroksen.

Hyvä sato on mahdollista vain, kun toimivaltainen valmistelua siemen. Ulos vaurioitunut, se on hyvin pieni tai suuri hampaita, rikki kuori. Seuraavaksi pää täytyy purkaa, ja ne, jotka soveltuvat istutettaviksi, hoitoon suolaliuoksella (5L vettä 3 ruokalusikallista suolaa) tai tuhka lipeän (400 g tuhkaa 2 litraa vettä, keitettiin 30 minuuttia ja jäähdytettiin). Kaikki hampaat desinfioidaan liuoksessa 2 tunnin.

Sen jälkeen, kun siemenet ja maa valmis istutus, on aika siirtyä päälavalla. Noudattaa teknologia tärkeää ylläpitää toiminnan järjestyksessä. Se on seuraava:

 1. Istutus tekniikka alkaa vakojen muodostumisen. Syvyys: 15-20 cm, korkeus: 20-25 cm.
 2. Pohjassa vaon kaadettiin kuivatus (voi olla tavanomainen hiekka) korkeus on noin 3 cm. Tämä tarve valua ylimääräisen kosteuden ja säilöntä juuret.
 3. Syvyys kuoppien pitäisi tehdä ei ole kovin suuri. Hampaat istutetaan 15 cm, jos hieno materiaali - 7 cm.

Seuraavaksi on sinetti. Kun kaikki istutettu, sänky kylmää wrap käytetyn kalvon tai kattohuovalla. Prosessi on seuraava:

 1. kynttä sinetöinti on syvyydessä 3 cm, vaihe - 2 cm peräkkäin rivien välissä - 10 cm. Ei tarvitse työntää vahvat hampaat, muuten juuret muodostuu huono. No juurtua jos maaperä alla tulee olemaan jonkin verran pehmeää.
 2. Sen jälkeen, kun kasvi maaperä ei tarvitse kasteltava, yksinkertaisesti Zamulchiruyte turvemailla murusia. Korkeus -. 3 cm on tarpeen suojata kylmää tapauksessa jäädyttämistä maaperään.

Jos laittaa valkosipulin syksyllä, niin kevät se ei vie paljon huolia. Kun itse, vihannes on hyvin siedetty kylmä. Alkaminen kylmän sään juurtuneesta kasvi talvi siirto hyvin tiukasti. Keväällä, taimet itää nopeammin, poistetaan kansi osa ja multaa. Kesäkuun lopulla, kasvi käynnistyy nuoli. He puhkesi korkeus 10 cm. Jos et, polttimo on pieni. Kun ensimmäinen vihreä maaperä hedelmöitetty: mikä urealiuosta tai siipikarjan lannan mullein.

Kuukautta myöhemmin, voimme tehdä seuraavat kastike: vesiämpäriin ja 200 g tuhkaa. Kastelu kohtalainen: litra usealle riville. Kun on vahva kasvu - kasvi kastellaan paljon, mutta sateinen sää ei pitäisi tehdä - juuret voivat olla sairas, ja laho. Jälkeen kastelu sänky löysä, maa sirotellaan tarvittaessa. Kun taimet alkoi kasvaa, ne kastellaan harvemmin.

Parhaita lajikkeita talven valkosipulin lähiöissä

Valkosipuli on hyvin ansaittua mainetta, sitä käytetään usein sairauksien ehkäisemiseen. Jossa hoito tulee hieno siemen materiaalia, joka kestää pitkäaikaista varastointia. Alueella Moskovan alueen pidetään suosituin lajikkeet: "Komsomolets", "Peter", "Lyubasha", "vuosipäivä Gribovsky" Purple Kharkov. "

Grade "Komsomolets" on kevät ja talvi. Hän on hyvin siedetty kylmää ja lämpöä. Sipuli keskikokoinen, paino tulee '50 levy on kevyt vaha pinnoite, korkeus 40 cm, yksi palkki 5-7 kappaletta. Heads on violetti sävy, on terävä maku. Laskeutuu valoisa ja tilava paikka. Maaperä hiekka- ja savimailla. Lisätyistä hampaita tai lamppu.

Grade "Peter" pidetään talvella. Kulttuuri on universaali, sitä käytetään usein maustamiseen ruokia. Tämä on erinomainen työkalu hoitoon vilustuminen. Kasvun aikana rakkaus hyvä juoda, on vaatimaton hoidossa. Paino sipulit alueella 60-70, maaperän alkaa valmistella loppuun elokuun. Kun tuotot pään kasvaa 5-7 kynttä.

Grade "Lyubasha" on suosituin. Kasvaa hyvin suuri: pää valkosipulia on 200 g, hampaiden määrä - 4.-7 Levittävät hampaita ja polttimo. Säilyvyys on enintään yksi vuosi. Nuolet kasvanut 1,5 m. Lehdet ovat tumman vihreä väri ja pieni Bloom. Valkosipuli tuo suuri talvi. Aikana kasvun tykkää kastike.

Luokka "Gribovsky" on saamassa suosiota taloudessa hyvin hedelmällinen muoto (per 1 neliömetriä enintään 2 kg valkosipulia). Lehdet päästä korkeus 70 cm. Terävä maku vihannes saadaan ansiosta runsaasti eteerisiä öljyjä sen koostumus. Tämä ominaisuus auttaa kasveja selviämään päänsärkyä, ongelmia nivelissä, lisätä ruokahalua, vahvistaa immuunijärjestelmää. Paino ei ole kovin suuri, jopa 50 pään valkosipulin kasvaa 6 kynttä.

Grade "Purple Kharkov" ei ole kovin raskas, ja 60g on suosittu, koska sen korkea tuotto: 1 ha voi kerätä noin 11 tonnia, jossa 1 sadasta 100 kg. Ominaisuus korkealuokkaisesta vastustuskyky tauteja. Pää on violetti sävy, hieman litteä, hampaiden määrä - 6. Valkosipuli tuo suurta talvella, rakastaa kastike kasvukauden aikana.

Miten istuttaa valkosipulin talveksi hyvän saannon

Merkittävin piirre talven lajikkeiden valkosipulin on, että se on istutettu, toisin kuin keväällä lajikkeet, se tapahtuu syksyllä. Kuitenkin valkosipuli istutus ennen talven toi toivottua vaikutusta, on välttämätöntä tietää ehtojen purkamisen taimiaineiston.

Yleensä syksyllä istutus valkosipulin suorittaa noin 35-45 päivää ennen pakkasta. Jos sinulla ei ole aikaa investoida annetussa ajassa, juuristo ei ehdi kehittyä. Alkuun mennessä pakkasen on kasvaa 10-12 cm.

Istuttaa lajikkeiden lisäysaineiston talven voi olla 20. syyskuuta. Samalla istutus talvella valkosipuli kestää lokakuun puoliväliin asti. Asiantuntijat suosittelevat odottaa hetkeä, jolloin maa yöllä lyön jäillä, ja päivä sulaa. Siksi määrittämiseksi tarkemmin aikaan purkamisen, pitäisi tarkistaa säätiedot. Voit myös käyttää kuukalenterin, jossa määritellään hänelle suotuisimmat päivää tämän manipulointia.

On tärkeää tietää, milloin istuttaa talven valkosipulia jopa aikaisin lasku johtaa itämistä taimiaineiston. Jos puutarhuri oli myöhässä eikä päästänyt hampaita ajoissa, taimiaineisto ei ehdi juurtua ja jäähdytetty.

Monet alkavat puutarhurit usein miettinyt "onko mahdollista istuttaa talven valkosipuli keväällä." Kyllä voit. Mutta vain sillä ehdolla, että ei hampaita, ja lamppu käytettäväksi siemenaineiston. Heidän istutus tehdään huhtikuussa. Istuttaa talvi valkosipuli nuolet keväällä tarvetta etukäteen valmistella taimiaineiston.

Kuten näette, tulevaisuuden sato on erittäin tärkeää, että purkamisen taimiaineiston pidettiin oikeaan aikaan.

Jonka jälkeen kulttuuri on parempi kasvi

Viljelykierto - erittäin tärkeä asia, jolla on suora vaikutus laatuun ja määrään sai lopussa satokauden. Itse asiassa, kun jotkut sato valkosipuli kasvaa hyvin huonosti, muodostaen viallinen pää. Siksi istutus valkosipuli talvella pitäisi olla paikka, jossa se kasvoi paras edeltäjänsä.

Mikä parasta, tämä laji kasvaa laskeutuminen sen kasvupaikka vuotuisen vihannekset on lyhyt kasvukausi (esim, kesäkurpitsaa, squash, paprikat, kurkut, munakoiso). Myös neilikka voidaan istuttaa jälkeen marjapensaita ja kasveja.

On mahdotonta istuttaa valkosipulin lankeaisi juuresten. Tämä johtuu siitä, että ne ovat myöhemmin päivämäärät korjuun ja kasvunsa aikana voimakkaasti heikentäviä maaperä, joka on ensi kaudella ei ole riittävästi aikaa toipua.

Myöskään suositella viljellä tällaista kahden peräkkäisen vuoden samassa paikassa. Palata alkuperäiseen rantautumispaikka voi olla vain 3-4 vuodessa.

Istuttaa valkosipulin talvella, on tarpeen paitsi ajoituksen määrittelemiseksi tämän menettelyn, mutta valitse laskeutumispaikan. Jälkeen valkosipuli on arvaamaton kulttuuri että rakastaa hedelmällinen valo maaperä.

Juoni valittu oliivinviljelyä tulee täyttää seuraavat vaatimukset:

 • Se on hyvin hedelmöittynyt. Maaperä on ravitsevaa, helppoa ja saatavilla tunkeutumista sen kerroksiin ilmaa;
 • kohonnut paikkaan, jotka sulkevat pois tilanteesta pysähtyneisyyden sulamisvesien. Jos on kosteutta juoni pysähtyminen, riski mätää kasvien juurien kasvaa monta kertaa. Tämä johtaa syntymistä tauteja ja tuholaisia. Tässä tapauksessa sinun täytyy tehdä korkea harjut. Mutta tämä tilanne olisi vielä vältettävissä;
 • sängyt valaistus aikana suurimman osan päivästä.

Valita paras ominaisuuksiensa mukaan Jousiosuuden kun lumi vuotia, sinun täytyy huolellisesti valvoa puutarhan ja tunnistaa kaikki paikat, joissa on kosteuden kertymisen. He varmasti ei voida istutettu kynttä. Syksyllä valittuun paikkaan tulee pian lumen peitossa jäätymisen estämiseksi ulos taimiaineiston. Seurauksena havaintojen olisi annettava etusija sivustoja, joissa:

 • lumi on riittävän pitkä;
 • älä kävele ihmisiä ja eläimiä;
 • muodostunut jäätä kuori.

Sivusto valitaan istutus talvella valkosipulia, on syytä ottaa huomioon se, että matalan lumi talvet taimiaineistolain voidaan jäädyttää. Tämä tapahtuu yleensä silloin, kun on vahva pakkaset puutarhassa ei ole lunta.

Kehittymisen estämiseksi tällaisen negatiivisen skenaario on tarpeen tietää, miten istuttaa valkosipulin syksyllä.

Hyvä paikka osaan sijoitettu lähelle aitaa. Tässä tapauksessa on toivottavaa, että se sijaitsi pohjoisen puolella. Tässä tapauksessa, varjo aidan mahdollistaa jäinen kuori säilynyt niin kauan kuin mahdollista paikan päällä. Tällöin aita suojaa sänkyä lumen puhallus.

Sen jälkeen, kun maa istutus talvella lajikkeita valkosipulia on tunnistettu, se on asianmukaisesti valmisteltu. Ei valmistelu on erittäin vaikea saada todella hyvän sadon.

Valmistelu vuoteista on, että sivusto olisi hyvä kaivaa ja lannoittaa. Erinomainen lannoite tämä kulttuuri multaa. Voit myös käyttää integroitua ruokinta. Lannoittaa mahdollista ja ennen varsinaista istutusta taimiaineiston. Tässä tapauksessa käyttää superfosfaatin (30 g), kalium- suolaa (20 g) ja muotin (5-6 kg). Lisäksi koko alueella, sen jälkeen kun mikä tahansa lannoitteita, on suositeltavaa kaataa liuokseen, jossa oli kuparisulfaattia.

Laskettaessa määrän lannoitetta tehdään sen perusteella, kuinka hedelmällinen oli valitun paikan. Jos voimakas väheneminen maan kohti 1 neliömetriä alue tulee ottaa yksi ämpäri humusta. Paras valinta erilaisia ​​valkosipuli ovat hiekka ja hapan maaperä.

Harjoittaa valmistelussa maata istutus olisi syyskuun alussa. Sen jälkeen, kun valmistusmenetelmillä sängyt päälle on peitetty, joka poistetaan ennen varsinaista istutusta.

Kun olemme selvittäneet kanssa kun istuttaa valkosipulin ja mikä osa sinun täytyy käsitellä useimmat istutus sääntöjä. On syytä huomata, että purkaminen talven valkosipulin keväällä syksyn menettelyistä eri muunlaista taimiaineiston, sekä teknologian. Valkosipuli, istutus joka pidettiin keväällä, kasvaa ulos bulbochek sijaan neilikka. Kun kevät istutus muista ottaa huomioon sääolosuhteet.

Kevät istutettu siemenvakoon muodostavaa materiaalia. Lamppu istua syvyydessä ei enemmän kuin 3 cm. Etäisyys niiden välillä on tallennettu 2 cm. Vierekkäisten urien edelleen vapaata tilaa 10 cm.

Ymmärtää, miten istuttaa eri lajikkeiden valkosipulin talvella, sinun täytyy tietää seuraavia sääntöjä:

 • lasku istutus materiaali kuljetetaan uria, jotka on syvyys on noin 15-20 cm;

 • hampaiden välistä pidetään etäisyydellä 20-25 cm, vaikka on olemassa tietoa, joka pitäisi olla etäisyydellä 12-15 cm: n suurempi näytteet, ja välillä pieni - 8-10 cm .;
 • alareunassa vaon kaadetaan karkeaa hiekkaa. Sen kerroksen tulee olla 1,5-3 cm. Hiekka kerros estää lisäysaineistoa lahoamista.

Urat valmistetaan ja talvella istutus valkosipuli lasku. Näin chesnochiny sadim siten, että pohjapinta levy oli alareunassa. Tämä mahdollistaa sen, että juuristo nopeasti alkaa muotoutua. Kun hampaat on sijoitettu oikein uraan, he nukahtavat maaperään. Nyt osaat kasvi valkosipuli. Kuitenkin kasvaa kunnon sadon tarvitsee paitsi istuvuus, mutta asianmukaista hoitoa.

Laskun jälkeen valmistui, jauhettiin multaa. Edellä sängyt asettaa kerros kuivaa turvetta. Se voidaan sekoittaa sahanpurua ja maahan. Suojautua vilustuminen voidaan laittaa päälle kattomateriaalina. valkosipuli lähtee talvella tässä muodossa. Tämän jälkeen hoito sängyt tehdään keväällä.

Se sisältää seuraavat vaiheet:

 • poistaminen kattomateriaalin ja puhdistaa maaperä multaa;
 • nuolet, jotka näkyvät kesäkuun lopussa, on syytä katkaista. Ne eivät kasva 10 cm, muuten pää on pieni .;
 • kun ensimmäinen taimi maaperän tehdä typpilannoitteiden (tulikukan, urea, lintujen ulosteiden);
 • Toinen ruokinta toteutetaan kesä / heinäkuussa. Se käyttää tuhkaa;
 • runsaasti vettä tulisi pripadat vaiheessa aktiivisen kasvien kasvua ja muodostumista pään;
 • Jokaisen juotto maahan tehdään pöyhintäkoneet ja kitkemistä;

Kuten näette, istutuksesta ja hoidosta talvi valkosipuli on yksinkertainen. Siksi se on kasvanut monilla alueilla maamme.

Suosittu lajikkeiden talven valkosipulia

Tällä hetkellä on olemassa monia lajikkeita talven valkosipulia. Siksi viljelijöiden on usein vaikea määrittää, millaista luokan pitäisi laskeutua omasta tontilla. Harkitse suosituimmista lajikkeista valkosipulia, joka on istutettu talvella.

Tämä on high-end, joka muodostaa nuoli. Sen kasvukausi on noin 120 päivää. Mutta maan eteläosissa se vähenee 100 päivää.

Tärkeimmät edut lajikkeet ovat:

 • halla;
 • pistävä maku hyvä;
 • helppo huoltaa;
 • yksinkertaisuus;
 • hyvä immuniteetti.

Komsomolets muodostaa suuri pää, jossa on litteä-pyöreä muoto. Asianmukaista hoitoa 1 m voidaan koota jopa 1,2-1,4 kg sadon.

Nuolet keski-asteen, joka on universaali määränpää. Istutus chesnochin toteutettiin syksyllä. Kasvi muodostettu päät, joka on muodoltaan litteä. Pää on peitetty ylä- luonnonvalkoinen asteikot, jotka ovat täynnä pitkittäisillä violetti raitoja. Keskimäärin yksi pää painaa noin 75 grammaa. Se sijaitsee 8 kynttä. Heillä on terävä maku ja ruskea väri.

Niistä eduista lajikkeen pitäisi korostaa seuraavia kohtia:

 • vakaa hedelmiä;
 • monikäyttöinen chesnochin;
 • korkean laadun sadon;
 • hyvä maku;
 • erinomainen immuniteetti.

Peter nyt aktiivisesti kasvatettu Venäjän alueella, Moldova, Ukraina.

Toinen upea lajikkeiden talven valkosipulia on Gribovsky 60. Hänen lasku viettää talven. Vientilomakkeet nuoli. Ensimmäiset taimet näkyvät kevättalvella. Lasku sietää jopa kovilla pakkasilla. Maista terävä. Yhdessä pää sisältää noin 11 hammasta.

Kasvaa suuri talvi valkosipuli minkäänlaisia ​​tarvitsee vain noudattaa sääntöjä istutuksesta ja hoidosta kasveja. Tuon selviytymään hyvin jopa amatööri.

Tämän videon avulla opit istuttaa valkosipulin talvella.

Sadim talvi valkosipuli: päävaiheiden viljelykäytäntöjä

Tämä kulttuuri kutsutaan myös "palava kasvi." Monille kasvimaalta sekä ihminen hän on todellinen ystävä - käytetään mausteinen mausteita ruokia, on desinfioivat, suojaa monet tuholaiset vihanneksiin.

Elintarviketeollisuudessa käytetään lähes kaikki osat: pää, lehdet, nuolia. Meidän pitäisi myös mainita hänen talvi näyttää.

On tarpeeksi vaikeaa kasvattaa suuri pää ja laadukas tämän kulttuurin. Oppia yksityiskohtaisesti, miten istuttaa valkosipulin Talvella voi tässä artikkelissa.

Valmistautuessa saostumista

Viljelty talvella ja keväällä sato tyyppi, eri istutus päivämäärät ja ominaisuuksia.

Jo nimestä käy ilmi, että menetelmää kasvattaa talven istutus valkosipulin kuuluu talvella, ja kun kevät Yarovit kasviviljelmään. Talvi - on valtava määrä neilikka ympärille vahvan ytimen. Heidän määränsä - 4-12 yksikköä.

Keväällä ei ole keskeinen akseli, jonka ympärille hampaat sijaitsevat. Heidän määränsä yltää 25 kappaletta.

Ne ovat pieniä ja useita rivejä. Talvi - valitaan maahan kesällä ja sitä käytetään pääasiassa säilöntään.

Hänellä on polttava maku. Keväällä käytössä koko talven, se ei voi olla pitkä aika kuivaus ja ominaisuudet säilyvät. Luettuaan meidän materiaali, tiedät milloin ja mikä on istutus valkosipulin syksyllä.

Kun istutus valkosipuli syksyllä ennen talven normaalisti reagoi kylmän - -25 astetta, ja antaa hyvän sadon keväällä. Tuloksena nuoli katkaisee lisätä satoa.

On suuri ja laadukas kasveja vasemman suunnan. Ne toimivat ylimääräisenä taimiaineistoa. Alussa nuolen kierretty kierre, koska ne kypsyvät, ne suoristettu ja kun lopultakin yhtä suuri, siemenet kukkien varret kerätään.

Kaivaa pään ja sitoa nipuissa pari kappaletta. Säilytä kuivassa paikassa kuukaudessa. Sitten varovasti erotettu lampun polttimo päähän. Ne ovat siemen.

Jos näin ei tehdä, pieni ilma sipulit prosyplyutsya päällä ja antaa satoa pienten valkosipulia.

Valkosipulinkynttä käytetään istutus syksyllä, ja keväällä istutus - antenni bulblets. Talvella heikkouden takia he vymerznut. Tämä menetelmä on melko edullinen ja tuo hyviä tuloksia.

Sen jälkeen, kun nuoli on paljon ilmaa bulbochek sopii laskun. Ja hampaat, jotka voidaan istuttaa, vain muutama lamppu. Ennen kylvöä, polttimo on paremmat hetkeksi jääkaappiin.

Lamppu antaa jokaiselle pieni lamppu, joka koostuu yhdestä kynttä. Sitä kutsutaan myös odnozubkoy, ja se on valmis käytettäväksi. Kun ne putoavat lasku sängyllä on saatavilla valkosipuli sadon laatua, jonka pää painaa 150g.

Siksi valkosipuli voidaan istuttaa:

 • hampaat pää, polttimo;
 • odnozubkovoy sipulit.

Ennen istutusta valkosipuli talvisissa, on suositeltavaa desinfioida tuhkaliuosta.

Ennen kuin kasvi valkosipulin talvella, on välttämätöntä valmistella sivuston. Valoa vaativat kulttuuria, joten sivusto olisi sijaitsee aurinkoisella puolella.

Laitos on nopeasti kasvava löysä maaperä neutraali happamuus. Esimerkiksi, kevyt multa tai hiekka savimaata. Se on ei-toivottavaa istuttaa se kentän pohjaveden pinnan lähellä. Sitä pidetään huono ja alueella, jossa se on todennäköisesti lämmittäminen sängyt kelirikko.

Kasvi ei siedä tuoretta lantaa. Kun istuttaa talven valkosipuli, se on parasta valita paikka edellisen hedelmöittynyt orgaanisia vihanneksia.

Tuore lannoite johtaa tappioon erilaisia ​​sairauksia. Se kehittää runsaasti naatit, löystyy sipuli, valkosipuli itse on alttiina sienitauteja.

Jos päätät lannoittaa maaperää tuoretta lantaa, sinun täytyy tehdä se vähintään kaksi viikkoa ennen istutusta kulttuuriin. Kaivaa maahan, lisäämällä humusta lannoitteet, kuten superfosfaatin.

Sen jälkeen, maa kasteltiin laimennettiin kuparisulfaattia, ja kattaa sängyn kalvon. Kemialliset lannoitteet voidaan korvata tuhkan. Sänky valkosipulin talvella hieman yli metrin leveä, ja laittoi sen idästä länteen. Maaperä on poistaa kokonaan juuret rikkaruohot.

Kun istuttaa valkosipulin talvella? Alkavat työskennellä keskikesällä. Kulttuuri, joka on esiaste pois puutarhan viimeistään heinäkuussa.

Istutus valkosipulin talvella voidaan suorittaa noin 45 päivää ennen todellista kylmä. Tänä aikana kasvit ehtivät kehittyä juuret ja vihreitä versoja eivät ehdi esiintyä pinnalla. Suotuisimmat on kauden kolmannesta vuosikymmenen syyskuun lokakuun puoliväliin.

Olet jatkuvasti hyppy painetta? Otettuaan pillereitä, ajan mittaan, se tulee takaisin? Kohonnut verenpaine voi johtaa aivohalvaukseen, sydänkohtaus, sydämen laajentuminen ja, lopulta, sydämen vajaatoiminta. Muista! Verenpaineesi on 120/80, ilman kemiaa ja tabletit ovat kirjaimellisesti 5 päivää. ALUKSET toipua ja puhdistaa, jos aamulla tyhjään vatsaan.

Kun istuttaa talven valkosipuli? Jos kiire, se voi itää ennenaikaisesti tästä asiasta, joka on kaikkea muuta kuin toivottu. Istutettu myöhään - älä juurtua ja voi jäätyä hieman. valkosipuli istutus aika on huomioitava.

Talvi syksy valkosipuli kasvi on välttämätön, koska sen kyky sietää pakkasta ja tuottavuutta. Päätehtävänä - pysyvään pakkasen kasvi pitäisi olla juurtunut ja ei ole aikaa vapauttaa lehdet.

Ennen kuin oikeus istuttaa valkosipulin talvella, se on tutkittava sen vaikutus lämpötilan kasvualustan. Kun -1 ..- 3 astetta juurten kasvun pysähtyy, -3 ..- 5 astetta enää kasvaa varret. Lämpötila 20-25 astetta edistää asianmukaista kasvua valkosipuli.

Valkosipuli heitetään talvella, kun maan lämpötila järjestelyä 10-12 astetta syvyyteen 5 cm. Ennen tehtaan valkosipulin talvella, kannattaa tutustua arvioitu läpimenoaikaa. Lauhkeilla alkaa kasvi valkosipuli 20. syyskuuta ja valmiiksi lokakuuhun 31.

On tarpeen kiinnittää huomiota ilmastonmuutokseen, minkä vuoksi istutusta päivämääriä voi muuttua hieman.

Valmisteltuun päällä millä tahansa sopivalla menetelmällä, jotta uran syvyys 20 cm. Väli heille 20-25 cm. Jotta mätäneminen pohjalle laittaa karkeaa hiekkaa. Vuodevaatteet kerros 2-3 cm.

Sitten alkaa kiinni hampaisiin syvyyteen 50 150 mm. Tämä määrä riippuu purkamisen aikana. Arvata kun istuttaa valkosipulin talvella, on hyvä kokeilla. Istutetaan kulttuuri, alkaen syyskuun.

Uskotaan, että aikaisempi suoritetaan istutus talven valkosipulia, sitä parempi pään seuraavan sadon. Tämän vuoksi kokeneet puutarhurit tehdä työtä aikaisin.

Sen pitäisi olla varovainen. Loppujen vihannes voi antaa versoja kunnes lumi. Tämä johtaa kadon.

Määrittää aika istutus valkosipuli, kannattaa kiinnittää huomiota siihen, mitä on ollut vuoden keväällä istutus. Jos se on aikaisin, kylmä syksy tulee ennemmin. Silloin maa olisi tehtävä syyskuun alussa.

Käytä terveet hampaat jälkeäkään rot. On suositeltavaa liota kaliumpermanganaattiliuoksella ja ilman kuivausta, laskeutumaan kukkapenkkiin. Ne ovat yksinkertaisesti painetaan maaperään sormilla tai käytä erityistä kädessä pidettävät laitteet. Se syvyys, johon hampaat heitetään riippuu maaperän koostumus.

Irtomaata se haudattu 7 cm, ja raskas savea -. 5 cm neilikka yrittää maa ei ole usein, että pää oli suuri. Kylvää kaksirivinen nauha välisen etäisyyden linjat 30 cm.

Ennen valintaa sivuston, jossa on tarkoitus istuttaa talven valkosipuli, sinun täytyy määrittää, minkä jälkeen se voidaan istuttaa.

On kulttuuri, jonka jälkeen kasvi vihannes toivottuja. Paras esiasteet ovat yksivuotisia kasveja, kuten kurkut, kesäkurpitsa, paprika, munakoiso. Sekä jyvät ja marjat.

Se on ei-toivottavaa istuttaa jälkeen kasvin juuria. Maaperä ei ehdi toipua puhdistuksen jälkeiset. Ehdottomasti ei saa istuttaa valkosipulin yhteen paikkaan useita kertoja.

Ennen kuin kasvi valkosipuli talveksi samassa paikassa, se olisi kolme tai neljä vuotta.

Istuttaa valkosipulin talvella, se on parasta kasvaa siemenet itse. On tärkeää, että kulttuuri kasvaa sopivaan paikalliseen ilmastoon. Valkosipuli kova tasaantua todennäköisyys kuolla uuteen ilmastosopimukseen.

Hakemus lisääntymiselle menetelmä hampaat voivat johtaa rappeutumista saostui kasvi. Pään sieni-itiöt kertyy ajan mittaan, mikä aiheuttaa kasvitauteja. Hävittämään infektio, sinun täytyy 2-3 vuoden aikana levittää kasvin käyttäen ilmaa lamppu.

Kasvi valkosipuli syksyllä kasvaville hänen talven toivottuja lajeja paikoissa, joissa ei ole kastelu mahdollisuuksia. Tämä kulttuuri on hyvin kosteutta rakastava. Siksi kastelu olisi suoritettava suositusten mukaan:

 • heti muodostumisen jälkeen versoja. Tänä aikana kerääntyy vegetatiivista massa;
 • muodostuu, kun pää - on tarpeen keskittyä ulkonäköön nuolia.

Vuodesta sulavia kulttuuri kasvaa suuria, erottaa pää arvokkaiden lajien, parantaa makua ja ominaisuuksia. Istuttaa valkosipulin syksyllä, hedelmöittää maan paremmin kuin viime vuonna humusta.

Puhdistus talvi valkosipuli alkaa, kun varret putoavat maahan, ja lehdet muuttuvat keltaisiksi.

Voit jättää joitakin nuolia työmaalla. Ne alkavat avautua ja näkyvät kypsyneitä polttimo. Sitten kaivaa päähän.

Taitavat puutarhurit osaavat kasvi valkosipuli ja joitakin ominaisuuksia tämän prosessin. Esimerkiksi hän haluaa kuulua yläreunassa.

Näin ollen, sen jälkeen kun sen purkamisen pritrushivayut lehtien kerros tai jotakin muuta irtonaista materiaalia. Tällaisessa sängyn valkosipulin lähtee talvella.

Jos teet kaiken suosituksia materiaalista, voit opetella istuttaa valkosipulin talven, ja saada laadun sadon tämän kulttuurin.

 • usein vaivautunut kipua ja epämukavuutta rinnassa?
 • luulet, että sydän melkein "hyppää" pois rintaansa, sitten pysähtyy hetkeksi.
 • sinulla on hengenahdistusta, kun pienetkin fyysisessä rasituksessa.
 • päänsärky, huono nukkua, heikkouden tunne ja väsymys.
 • jalkojen turvotus illalla.

Lakkaavat kestää, et voi odottaa enää viivyttää käsittelyä. Lue joka neuvoo Elena Malysheva sekä hoitoon ja ehkäisyyn sairauksien verenkiertoelimistön. Lue lisää >>>

Hyvää iltapäivää, haluan jakaa kaikkien lukijoiden hänen kokemuksensa. Tänä vuonna päätin perusteellisesti lähestyminen laskua työtä. Internetissä törmäsin haastattelun lääkärin of Agricultural Sciences Chursins Mihail Valerievich. Innoittamana artikkelin, ajattelin, mutta miksi ei hyötyä sen suosituksista, ja, tiedäthän, en ole menettänyt. Kurkut ja tomaatit eivät tiedä mitä tehdä. Nyt olen innolla sadonkorjuun perunoita. Jotka ovat kiinnostuneita, tässä linkki artikkeliin.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

25 − 17 =