Valmistamiseksi seinät kipsilevy on tapetoinniksi

Suositukset valmistamiseksi Kipsilevy tapetoinniksi

On olemassa erilaisia ​​tapoja tasata seinät huoneiston edelleen viimeistelyyn. Usein käytetään tähän tarkoitukseen kipsilevyjen, koska tämän materiaalin käyttö on useita etuja. Koska se on helppo käyttää, pinta osoittautuu täysin tasainen, se on hyvin kaunis syksyllä tapetti, muunlaisia ​​Sisustuspinnoille. Valmistamiseksi kipsilevyjä tapetointi on erillinen vaihe sarjassa korjauksia. Katsotaan sitä yksityiskohtaisemmin.

Taustakuvia pudota vieläkin kauniimpi kuin täysin tasainen pinta on. Siksi jopa viimeistely kipsilevyä, sinun täytyy ensin valmistella. Tämän työn on ohje:

 1. pohjamaali;
 2. Hoito liitosten paikkoja materiaali;
 3. rapattu;
 4. grout;
 5. Lopullinen pohjamaalilla.

Nyt seinä on moitteeton, valmis tapetointia. Tärkeä varoitus, liittämällä viimeistely materiaalin pintaan kipsilevyn, varmista, että telakka sijainti kivipaneelit eivät vastaa nivelet tapetti verkkoja. Saat lisätietoja siitä, miten valmistautua tapetointi kipsilevyjen lukemista.

Ennen kuin teet mitään työtä, sinun täytyy kerätä kaikki tarvittavat työkalut. Ne ovat:

 • Kolme lasta, yksi kapea, pieni, kaksi suurta;
 • Veitsi rakentaminen;
 • Telalla tai siveltimellä, kuin sinä helpompi käyttää;
 • Keinot suojelun käsien, hengityselinten (hengityssuojainta, käsineet);
 • tikkaat;
 • Astiassa, jossa on mahdollista sekoittaa kitti;
 • pohjamaali;
 • Nauha-serpyanka.

Pre-tarkastuksen tarve seinään aiheesta onko nivelten levyt vaativat ennalta karsintaa, jos korkki ruuvit on upotettu pintaan riittävän. Jos jokin ei täsmää, sinun täytyy muokata.

Miten prime pintaan?

Valmistelu kipsilevyä alla tapetointi alkaa pohjamaalilla. Tämä vaihe on tärkein koko sykli toimii. Haasteena ei ole vain pohjamaali pinnan tasoittamiseksi, tärkeämpää, joiden avulla seinän pohjamaali on Sienilääkitystä olemaan kehittää edelleen hometta. Pohjustus mahdollistaa luotettavamman tarttumista kitti ja pinnan. Suosituin ratkaisu on soveltaa aluke GCR-1, tai minkä tahansa muun variantin akryylipohjamaali.

Käytä työkalua on tiukasti ohjeiden mukaan saatettu tuotteen valmistajaa. Tai kauppojensa ostaa laimennetun koostumuksen pakkaus volyymia 5-10 litraa. Taloudelliselta kannalta olisi edullisempaa ostaa rikastetta.

Saavuttaa hyvä laatu, on tarpeen soveltaa ratkaisu tasaisesti kuin mahdollista, se on kätevä käyttää tähän tarkoitukseen harjalla. Tässä prosessissa, erityistä huomiota olisi kiinnitettävä loven levyt, kulmat, nivelet materiaalia.

Valmistumisen jälkeen tämä vaihe on odotettava noin 10-12 tuntia saada se, se on haihtunut.

Miten hoitoon nivelet?

Tähän tehtävään, yleisimmin käytetty serpyanku. Tämä on erityinen nauha, joka on valmistettu lasikuidusta tai Dacron, sen leveys vaihtelee, ulkonäkö on samanlainen kuin lääketieteellinen side. Päätarkoitus tämä nauha on peittää telakointi paikka arkkia Kipsilevy, sekä pieniä vikoja, jotka voivat olla sitä - halkeamia, muodonmuutoksia ja vaurioita. Edullisin suoritusmuoto on käyttää lasikuitu nauha.

Kiinni teippiä Kipsilevy yhtä kuitua nauha, joka on kyllästetty liimalla koostumus. Parantavat luotettavuutta kytkin voi lisäksi hakea PVA liimaa. Liitokset levyjen välinen Kipsilevy on käsitellä edelleen kitti, huolellisesti linjassa, kävellä saumat hiekkapaperilla poistaa kaikki ylimääräinen materiaali. Performing injektointi tiivistysaine, on parasta pitää lastalla kohtisuoraan, joten se on helpompi täyttää kaikki nykyiset nivelet.

Menetelmä saumat parempi täyteaineen 2-3 kertaan, sovellettava uusi kerros tarvitsee vain sen jälkeen, kun edellinen on täysin kuiva. Kiinnitä huomiota syvennys kipsilevyä, joka jätti ruuvit. Ulompi kulmat voidaan vahvistaa alumiinisiin alueella.

Miten kitti pintaan?

Kohtuullinen herää kysymys, miksi tuhlata aikaa ja materiaalia, jos kipsilevy on jo sujuvaa? Mutta syy on tässä vaiheessa, ne liittyvät paitsi jotta kohdistaa seinään.

Keskimääräinen tiheys koristelu asunnossa on kerran 3-5 vuodessa. Pääsääntöisesti muuttamalla sisustus virkistää ulkoasua huoneeseen. Poista leikata seinästä tulee vain yhdessä kerros kipsiä, sitten vaurioita giposkartonovyh levyt. Tietenkin tämä vaihtoehto ei ole sopiva. Joko liittää uuden taustakuvan vanhojen päälle, mikä ei ole paras vaihtoehto, varsinkin jos haluat huoneen tulla vaaleampaa kuin se oli ennen, joten sinun täytyy valmistautua Kipsilevy tapetointia.

Ja vielä yksi asia - jos haluat liittää yli huoneen valon tapetti ilman esikäsittelyä seinät, sitten läpi viimeistely saattaa näkyviä saumoja, se tekee koko ulkonäkö huoneen huolimaton.

Siksi ihmiset, jotka ovat saaneet alan korjaus ja viimeistely paljon kokemusta, ovat nähneet mitään neuvoja viettää aikaa, vaivaa, jotta ennen seinään kitti. Se maksaa pois tulevaisuudessa.

Voit tehdä tämän, on olemassa kahdenlaisia ​​täyteaineita. Osoitetaan yksi on yhdenmukaistaa pohjapinta-ala seinän. Tällainen seos tunnetaan kotiin. Valmistumisen pienten vikojen käyttää eri seosta, sitä kutsutaan loppuun.

Seosta Kipsipohjaiset voit valmistaa itse tai ostaa valmiina, valitsemalla valikoima Kodinkunnostusliikkeet. Suorittamaan työ helpottuu, valmistella pieni lastalla ja kaksi suurta ja mukavat kapasiteettia.

Pieni lastalla kätevä kirjoittaa tarvittava määrä materiaalia säiliöstä ja siirtää sen suuri. Jakaa seos seinään kätevä pieni aivohalvauksia, asettamalla työkalu 45 astetta kohti seinää. Edelleen on tarpeen yhtenäistää materiaalista niin, että kerros on noin 1-2 mm.

Pieni lastalla tuottaa ja puhdistaa suuri ylimäärä koostumuksen. Aikana esiin työn seinille materiaalinauhan ei pitäisi olla huolestuttavaa, ne saadaan päätökseen seuraavassa vaiheessa pala hiekkapaperia.

Paras kitti kahteen kerrokseen. Ensimmäisen kerroksen sopiva alkaa seos täyteaineita, toinen kerros seos viimeistely kitti. Vaiheen työ on valmis, se on nyt välttämätöntä kuivaa pinta, se kestää yhden päivän.

Tässä muutamia hyödyllisiä vinkkejä, joiden avulla voit suorittaa oman työn paremmin ja välttää virheitä:

 • Emme suosittele käyttöä kitti, joka perustuu sementtiin;
 • Valmis valmistelemaan seinien täytyy täyttää kaikki työlajeja huoneessa, joka on liitetty korkea kosteus;
 • Tehdä erän kerran suuri osa täyteaineen ei ole tarpeen, koska seos kuivuu nopeasti, se voi johtaa materiaalin tuhlaus;
 • Jälkeen kunkin erän kitti on tarpeen huuhtele koko väline, jota käytettiin samanaikaisesti. Tämä johtuu siitä, että pala kuivattua kitti osuessa tuoreen erän voisi pilata sitä;

Miten korvata pintaan?

Sen jälkeen, kun kipsi on kuivunut kunnolla, on tarpeen pinnan kiillottamiseksi. Voit tehdä tämän, käytä hiekkapaperia, karkeaa päälavalla ja hienojakoinen tiedot hienostuneisuus. Tuloksena pitäisi olla pinta tulee erittäin tasaista.

Prosessin ei tulisi sekaantua ja pese kerros kitti hiekkapaperilla, kunnes kipsilevyä, tai kaikki työvaiheet täytyy aloittaa uudestaan.

Kuinka tehdä uudelleen käyttökuntoon?

Saatu edellisissä vaiheissa täysin tasainen pinta on vielä pohjamaalattu. Tämän tapahtuman on tapetit liima liota seinään ei ole niin nopeaa ja tarjoaa luotettavaa otteen. Kiinnitä erityistä huomiota tässä vaiheessa olisi ryhdyttävä, jos aiot liittää taustakuva tilaa maalaus. Tähän tarkoitukseen sopivia, universaali esikäsittelyaineella.

On suositeltavaa prime seinään kahdesti. Harjoittaa pohjamaalin omin käsin voi olla yhtä harjalla ja telalla. Jossa aluketta harja säästää aikaa, koska se ei ole ratkaisu virtaa sellaisina määrinä, roll. Jos haluat työskennellä telalla, on toivottavaa aiemmin suojaa lattiaa elokuvasta ratkaisu. Nyt kaikki valmistelevat toimet on saatu päätökseen ja seinän on täysin valmis siitä kiinni koristeluun.

Tapetoitu seinät valmistetaan yksinkertaisesti ja nopeasti. Kaikki vaikein osa on valmis. Liimaa on suositeltavaa valita sopivan tyypin viimeistely haluat liittää. Ennen kuin aloitat, sinun täytyy poistaa tiloista kaikki pöly, joka jäi edellisen vaiheet. Muuten se asettuu seinälle ja saada lika.

Jos aiot järjestää huoneen neste tapetti, sekvenssi valmisteen seinien on sama kuin paperin. Ainoa ero on, että ennen seiniä peittävät nesteen taustakuva, sinun täytyy laittaa pinnalla emulsiomaalin kanssa lisäämällä PVA liimaa. Tämä vähentää hygroskooppinen pinta, poistaa vaara kohdetta levittämisen jälkeen neste tapetti seinälle.

Valmistelu kipsilevyjä tapetointi - kiinni oikein ja turvallisesti

Taustakuva liimaa laastaripohja - on varsin yksinkertainen: on täysin tasainen pinta ne menevät ilman pullistumia ja kolhuja. Mutta jotta kunnolla ja luotettavasti suorittaa liimaus, sinun täytyy huolellisesti valmistella maapohjan liima.

Liimaamalla liitettäessä

Asianmukainen valmistelu kipsilevyä mukaisesti tapetti käsittää useita vaiheita:

 • suojelusta haitallisia organismeja - suoritetaan käyttämällä päällystysmateriaalia erityistä suojarakenteiden;
 • saumaus - aikana työn käytettyjen mesh-serpyanka sidosaineiden ja ratkaisuja;
 • kipsi seinäpinnat - tehdään paitsi levittää tasaisuus, mutta myös edelleen ja kierrätettävä materiaali. Tässä puhdistus suoritetaan Kohdistettu seos;
 • pohjamaali - Käytetään paremmin seinien pinnan kiinnittämiseen tapettiliimalla.

Edellä kuvattujen toimenpiteiden suorittamisen jälkeen seinien valmistus kipsilevystä tapettien liimaukseen on kokonaan valmis. Kun viimeinen vaihe on suoritettu, voit turvallisesti odottaa rakennusmateriaalien kuivausta ja jatkaa tapettien liimauksen vaivaamista.

Mutta on melko vaikeaa toteuttaa näitä töitä omilla käsillämme ilman kokemusta ja tietämystä rakennusalalla, joten analysoimme jokaisen kohdan yksityiskohtaisemmin.

Valmista kipsilevy seinälle tapettialustan alla - mikään monimutkainen, usko minua!

Sienistä ja bakteereista suojaavana materiaalina käytetään akryylialuketta. Voit myös käyttää erityistä pohjamaalia, joka sopii paremmin pahville - GKL-1.

Voit ostaa tämän koostumuksen sekä valmiissa muodossa että tiivistetyn liuoksen muodossa. Valmismuodossa materiaali myydään tölkissä 1 - 20 litraa.

Konsentroituneessa muodossa pohjamaalia myydään pienissä säiliöissä, sillä ennen käyttöä, materiaali on laimennettava vedellä. On edullisempaa ostaa liuos väkevyydeltään - hinta vaihtelee valmistajan ja laatuominaisuuksien mukaan.

Tärkeitä tietoja! Keskittynyt pohjamaali on laimennettava tiukasti pakkauksen sääntöjen mukaisesti, sillä liuoksen valmistelun oikeellisuus riippuu työn laadusta.

Seinien peittäminen pohjamaalilla, kun valmistetaan kipsilevyä tapetitusta varten, on erittäin tärkeää:

 • Ensinnäkin, kuten edellä mainittiin, aluke ei salli sienten ja muiden haitallisten organismien esiintymistä;
 • toisaalta tämä materiaali saa aikaan seuraavan materiaalikerroksen paremman liittämisen pinnan kartonkipohjalla;
 • Kolmanneksi seinän yläkerroksen impregnointi jauhemaisella materiaalilla suoritetaan (kun kuivataan, aluke on jauhe), joka estää pieniä hyönteisiä.

Aluke kuivuu hyvin nopeasti, mutta hallituksen suosio kasvaa kosteutta ja hitaasti hajoaa hänen kanssaan, joten kannattaa odottaa ainakin 10-12 tuntia loppuun seuraavaa työvaihetta.

Älä tiivistä liitoksia - älä valmista kipsilevyä tapetointia varten

Kipsistä ja pahvista valmistetulla materiaalilla on täysin tasaiset pinnat, ja pääongelma on sen reunojen väliset saumat. Jos et sinetöi niitä oikealla tavalla, pinnan litteys heikentyy ulkonevilla reunuksilla tai painoilla tapetilla.

Saumojen tiivistämisellä alkaa kipsilevyjen välittömästi valmisteleminen tapetointia varten, koska ensimmäinen vaihe - pohjamaali - on tarpeen, mutta ei pakollinen.

Poistoja, kittiä, silmä-serpian välisiä aukkoja käytetään kahdentyyppisten spatulaarien (10 ja 12 cm) avulla ja suoritetaan seuraavat toimet:

 • Seos levitetään GC-levyjen väliin siten, että se kokonaan täyttää sauman.
 • Seinän pinta on 5 cm: n etäisyydellä liitoksen molemmista puolista, ja se peitetään myös kiteellä.
 • Liimalla on pieni raudoitusverkko (5-7 cm). On tärkeää, että silmällä on aikaa, kun seosta ei ole jäätynyt - nauhaa painetaan, kunnes se sopii täydellisesti pahville.

Vihje! Kun ristikkoa painetaan, pääpaine on tehtävä sauman ympäröivälle alueelle - sitä on helppo puristaa ja samanaikaisesti venyttää verkkoa - verkko ei saa pudota yhteiseen uraan.

Kun verkko on asennettu, tapettien valmistelu keskeytetään, kunnes seos kuivuu kokonaan.

 • Kuivauksen jälkeen koko sekoitus ja kuivatut kappaleet poistetaan silmästä spatulilla, ja ihanteellisesti vain pylväästä tulisi jäädä pinnalle.
 • 12 cm: n laastilla ohut kerros seoksesta levitetään verkkoon, joka on liitoksen pinta.

Suljetun nivelen on oltava täysin tasaista eikä se käytännössä nouse pääpinnan yläpuolelle. Jos korkeus on läsnä, se on hiottu. Katso, miten GC: n ja GC: n väliset saumat kiinnitetään oikein.

Kun tiiviste on tiivistetty, ennen seuraavan työvaiheen kannattaa odottaa useita tunteja, kunnes seos kuivuu täysin.

Seoksen käyttö erikoistyökalulla

Viimeistelemään seinät, sinun on peitettävä ne kokonaan tasaisella kerrokseen. Toisaalta tämä vaihe ei ole pakollinen: CC: llä on aluksi sileät pinnat.

Kastelu on välttämätöntä:

 • verrataan saumoja pääpinnan kanssa - saumojen tiivistämisen aikana, vaikka kerros on melko ohut, näyttää yllä olevan kuvan mukaisen tietyn korkeuden. Tämän työvaiheen avulla voit täysin piilottaa kaikki puutteet sileyden suhteen;
 • seinien uudelleenkäyttö - Kartonkia käytetään seinien pintakerroksena. Kun vaihdat ja poistat vanhat tapetit, pahvi alkaa repeytyä yhdessä kipsipalojen kanssa. Siksi kipsilevyjen valmistelu tapetitusta varten käsittää kittien vaiheen.

Seos levitetään leveillä kouruilla, kun taas työvaiheessa on paaluja ja korkeuksia, jotka jäljelle jäävät spatulien reunat. Kaikki päällysteen vauriot on poistettava hienolla hiekkapaperilla.

Maski on välttämätön, kunnes avioliitto häviää kokonaan. Jos pahvilaatan päällä on laastia, on täytettävä se uudelleen.

Pohjustus harjalla

Edellä kuvattu käsikirja on täydellinen sekvenssi vaiheista, joissa valmistetaan HA: ta liimaukseen. Mutta päällystekerroksen päälle voit peittää seinät ylimääräisellä seoksella, joka takaa tapetin tarttumisen.

Laastin peittäminen vaatii suurta aluetta, joten on suositeltavaa käyttää nopeaa käsittelyä tarjoavia työkaluja:

 • helmi - erinomainen ratkaisu, ennen kaikkea ennen sen käyttöä - lattiat asetetaan vesitiivisliinalla;
 • pitkä hiusharja - Paras vaihtoehto - parempi hyötysuhde, nopeus, plus, ratkaisu ei mene pohjaan.

Maaliratkaisun lopullisen soveltamisen jälkeen työ on valmis. Suoritettuaan kaikki nämä vaiheet, kysymys siitä, miten valmistaa kipsilevyjä tapetointi poistetaan esityslistalta, ja taustakuva voidaan liimata tasaisesti ja luotettavasti.

kipsilevyä

 • markkinaraon
 • laatikot
 • Hyllyt, hyllyt
 • huonekalut
 • takka

Valmistelu ennen asennusta

 • Rengas, kehys, profiili
 • Työkalun valinta

Telineet

 • kaappi
 • kattokruunut
 • reunuslista

Muut toimet

 • Tiivistysliitokset ja nivelet
 • rinteet
 • Johdinten, pistorasioiden asennus
 • taivutus
 • leikkaus
 • Työnnä liimaa
 • maalaus

Kipsilevytyypit

 • laminoitu
 • kosteutta

Yhdistelmä materiaaleihin

 • Laattojen kanssa
 • tapetti

Huoneen asennuksen ominaisuudet

 • Kylpyhuone, wc
 • parveke
 • Olohuone
 • Makuuhuone

Seinien valmistus kipsi- pahvista tapettiliimaukseen

Rakennustöiden aikana kipsilevyjä käytetään laajalti tiloissa olevien pintojen tasoittamiseksi ja lämpöeristyksen lisäämiseksi. Jotta tällaisen pohjan päälle asetettu ja kiinteästi pidetty materiaali voidaan viimeistellä, seinät on valmistettava kipsilevystä tapettien liimaukseen. Kipsilevyseinien pintaa on käsiteltävä noudattamalla tiettyä toimenpidekokonaisuutta.

Aineiston kokonaismäärä

Tarvittavien välineiden ja materiaalien valmistelu

Aloita töiden pitäisi olla hankkimalla materiaaleja ja tarvikkeita. Seinien valmistamiseksi kipsilevystä tapettien liimaukseen ostettiin onnistuneesti:

 1. Pohjamaali kipsilevylle.
 2. Kitti.
 3. Vahvistinnauha.
 4. Rei'itetyt kulmat (jos tarpeen).

On myös tarpeen kerätä tarvittavat työkalut:

 1. Aseta seteleitä (leveys 8 cm, 25 cm).
 2. Säiliöt kittipurkkeihin.
 3. Paint harjat ja rulla.
 4. Kyyvetti rullalle.
 5. Pohjustuskyky.
 6. Kiinnitysveitsi.
 7. Rasteri tai hiekkapaperi.

Seinien asianmukainen käsittely kipsipaperista tapetin alla sisältää useita vaiheita:

 • aineen suojaaminen haitallisilta mikro-organismeilta suoritetaan levittämällä pintaan suojaavaa ainetta;
 • saumojen tiivistäminen erityisten silmäriptiineiden avulla kittien liuoksilla;
 • kääntölevyt voivat luoda sileän ja tasaisen pohjan;
 • pohjustusta käytetään varmistamaan käsitellyn pinnan luotettava tarttuminen viimeistelyyn.

Kipsilevyjen pohjamaalaus kittien jälkeen

Antifungaalisen suojan varmistamiseksi seinälle asetetaan akryyli- tai erikoisaluke, joka soveltuu parhaiten kipsilevyyn (GKL-1). Voit ostaa sen:

 • käyttövalmis (1-20 litran astiaan);
 • (pienissä säiliöissä), jotka on laimennettava vedellä etukäteen noudattaen tiukasti pakkauksen ohjeita, koska tämä vaikuttaa valmistelutyön laatuun.

Seinämiä on käsiteltävä alukkeella, koska:

 • pinnoite suojaa haitallisten organismien esiintymistä;
 • viimeistelymateriaalin luotettava kytkentä kipsilevyaseman kanssa;
 • Kuivumisen jälkeen muodostunut jauhe suojaa pieniltä hyönteisiltä.

Pohjustusliuokset nopeasti kuivuvat, mutta pahvi vastusti haluttomasti kosteutta. Siksi ennen seuraavaa vaihetta, odota 10-12 tuntia ja seuraa seuraavaksi, mikä auttaa askel askeleelta.

Jos seinäpinta on suljettu paitsi koko levyn kipsilevyllä (niillä on valmiita viisteitä), asennuksen aikana on tarpeen leikata materiaalia. Niin on tarpeen suorittaa viistoamiseen päistä (leikattu kulmassa 45-60 °). Tämä antaa melko laajan aukon. Tämä tekee mahdolliseksi täyttää suuren määrän sauman täyteainetta, joka välttää treschin.Chtoby saada vahva ja kaunis pusku, sinun on tehtävä Viisteen leveys 0,8-+0,1 cm.

Voit suorittaa tämän työn itse, sinun pitäisi hankkia seuraavat työkalut:

Kipsilevy olisi asetettava tasaiselle pinnalle ja lukitse luettelo (se ei saa liikkua työn aikana). Seuraava, mitata ja merkitä kynällä arkki +0,8-+0,1 cm reunasta ja on oltava pitkin liniyu.Teper veitsi kulmassa tasaisesti leikata reunaa esilehden. Se on tehtävä ei syvemmälle kuin 2/3 paksuus Kipsilevy.

Työtä tarvitaan terävän veitsen tuottamiseksi tasaisesti ja tasaisesti. Älä leikkaa haaroilla tai sahansiirto-liikkeillä. On välttämätöntä pyrkiä saamaan tasaisen reunan. Kun sujuva liike, sirut poistetaan ja saadaan kalteva leikkaus. Viimeistelty reuna on tasoitettava hiekkapaperilla (voit käyttää erikoispakastinta kipsilevyyn).

Nämä toimet olisi tehtävä kaikille kasvot kipsilevyä, joka on velvollinen tekemään viiste. Ennen tällaisten kitti nivelet pitäisi ehdottomasti liimaa vahvistamalla setkoy.Posle asennus levyt reunat, tehty omin käsin, sinun täytyy pohjustetaan ja tehokkaasti sinetöidä nivelet kitti.

Tässä vaiheessa kipsilevyn valmistelu tapetin alla alkaa. Koska on välttämätöntä peittää materiaali alukkeella, mutta ei välttämättä. Kipsilevyllä on tasainen pinta. Sileän seinän saamiseksi on tärkeää valmistaa saumat levyjen välille. Teoksen laatu riippuu tapettitiivisteen ulkonäköstä (pinta on saavutettava ilman kuoppia ja onteloita).

Ennen minkään työn tarpeen puhdistaa seinät huolellisesti, nivelet pölyn, tähteet pahvista ja varmista luotettavuutta kipsilevyjen asennus. Hoitoon liitokset levyjen väliin mesh ja maalikalvo. Omin käsin työtä tehdään seuraavasti:

 • sauma tarttunut tiukasti Kipsilevy vahvikeverkon (ei estä sen sisennys syvennykseen);
 • seos levitetään tasaisesti ylhäältä;
 • seinäpinta on päällystetty ohuella kerroksella kitti sivuilla liitoksen.

betoniteräsverkko

Tämän jälkeen sinun täytyy odottaa täydellistä liuoksen kuivaaminen ja suorita seuraavat toimenpiteet:

 • sutuuran poistetaan lastalla ja seos ylimääräinen kuivattiin hoitoon pinta hiekkapaperilla;
 • kun läsnä on kourujen pitäisi soveltaa toinen kerros seos.

Risteyksestä pitäisi saada jopa (ilman vikoja). Jos se nousee pinnan yläpuolella Kipsilevy, yhteisen hiotaan hiekkapaperilla. Kantaruuvia olisi myös peittää ohut kerros kitti. Kuivauksen jälkeen seos näistä paikoista tulisi käsitellä hiekkapaperilla.

Hakeminen kitti laatikossa

Voi täysin valmistautua omiin käsiinsä kipsiseiniin alla tapetti pitäisi olla koko pinta peitetty kitti. Tämä on valinnainen vaihe, koska materiaali itsessään on sileä pinta. Asiantuntijat kuitenkin erittäin suositeltavaa sen toteuttamiseen. Shpatlevanie täytyy tehdä, jotta:

 1. Vertaa ompeleita koko pääasiallisen pinnan, tässä vaiheessa toiminta voidaan saada jatkuva ehdottoman tasainen pohja (ennen kuin kipsi voidaan myös pohjustetaan).
 2. Seinät voidaan koristella uudelleen, kun muuttamalla edellinen tapetti, prosessin, jossa poistetaan etupuolen pahvi pois vaikka kipsi kappaletta.

Zashpaklyuyte leveä lastalla koko pinta seinän, joka kattaa ohut ja tasainen kerros jo käsitelty saumat. Prosessi voi olla pienet epätasaisuudet, jätä väline. Päättymisen jälkeen on välttämätöntä odottaa täydellisen kuivumisen smesi.Chtoby kerros, jotta saadaan täysin sileä pinta, alusta tulee kuivaa Emery bumagoy.Shlifovat seuraavasti liikkein, kunnes absoluuttinen lakkaamiseen väärinkäytöksiä. Kun laasti voi avata pahvi pinnalle. Nämä alueet olisi otettava uudelleen kitti.

Käsiään viimeistellä pintaan kipsilevyn liimaa taustakuva on suositeltavaa hoitaa seinään pohjamaali. Se takaa varman otteen kitti valmiin kerroksen. Päällystysliuos vaatii laajan alueen, ja (käsittelyn helpottamiseksi) täytyy käyttää työkaluja:

 • rulla kätevä työtä, prosessi on nopea (jos lattiat on jo tehty, on tarpeen antaa heille vedenpitävä vahakangas);
 • harja pitkä harjakset hyvin hakea kaikki edut edellisen suoritusmuodon, mutta neste ei virtaa alaspäin.

Ohjeet kuvataan myös, miten vähitellen valmistaa seinään Kipsilevy alle neste tapetti. Valmistuttuaan hakemuksen työn valmiiksi valmistamalla alukkeet, taustakuvia ja kääriminen tehdään on täysin tasainen pinta, ja pinnoite on noudatettava hyvin.

Tässä selityksessä kuvataan, miten kitti, kuten kipsi seinät valmisteluun. Kun viimeinen vaihe, on välttämätöntä odottaa kuivumista kaikkien rakentamisen materialov.V viimeistely voidaan suorittaa liittämällä seinät.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

4 + 5 =