Vartavasten verhot

Erilaisia ​​pihdit verhot ja niiden toiminnot

Leikkeet verhot - se on yksi yksityiskohtia sisustukseen. Puristimet palvelevat useita toimintoja. Ensinnäkin, ompeleet ovat koristeellinen lisävaruste. Toiseksi ne ovat konkreettinen osa suunnittelussa verhot. Avulla pujotuksia voi säätää asteen ympäristön valoa huoneeseen.

Kiinnikkeet verhot pääasiassa toiminnan suorittamiseen vahvistamisesta rainojen. Niiden valo pääsee tunkeutumaan vapaasti huoneeseen. Täydellinen sähkökatkos riittää poistamaan puristin. Edut haltijat voivat olla:

 • helppokäyttöisyys;
 • koriste arvo;
 • säädä virtaus auringonvaloa.

Tucks kiinnittynyt pääasiassa tasolla ikkunalaudalle, mutta jokainen nainen voi korjata ne tasolla, jolla haluaa. Kun nouto verhot näyttävät tyylikäs. Leikkeet verhoja käytetään kahdessa tapauksessa: kun verho sijaitsee oveen tai kun tylli kangas on laatikon päällä.

Kun valitset ompeleet se ei välttämättä valita pohjavärin sävyä verhot. Tähän mennessä edustettujen markkinoiden valtava valikoima erilaisia ​​leikkeitä, joten voit helposti poimia lisävaruste, kun otetaan huomioon yleinen tyyli sisustus huoneessa.

Jos tiedät muutamia temppuja, niin käytä ompeleet voidaan antaa erityistä eleganssia tyyliin huoneen tai piilottaa puutteita sisustus. Voit laajentaa näytön visuaalisesti. Voit tehdä tämän, sinun täytyy asentaa jaossa 1/3 korkeus lattiasta. Tällöin ikkuna ilmestyy hieman leveämpi. Jos puristin on kiinnitetty tasolla 1/3 korkeuden katto on visuaalisesti tehdä katto hieman korkeampi ja lisätä huoneen visuaalisesti.

Menetelmästä riippuen vahvistettaessa sisustustarvikkeet tulevat eri muodoissa.

 1. Suosituin haltijoiden suunniteltu rintakoruja tai nastat. Kangas on kiinnittynyt lävistystä. Tee haltija voi omistaa. Koristella hiukset leikkeet verhot voi olla erilaisia ​​helmet ja muut pienet osat.
 2. Vuonna lastenhuone tai kotona henkilökohtainen tilinomistaja on ihanteellinen vaihtoehto olisi muodossa vyö, köysi tai nosto. Tämä asennus menetelmä on se, että haltijat kankaan kannen oikealla tasolla ja kiristetty, ja sitten kiinnitetty seinään teline. Samanlainen kiinnitystapa haltijoiden lukkoja tai kiinnittimet. Tällaiset menetelmät ovat hyvin käytännöllisiä kiinnittämiseksi tiheä ja runsas verhot.
 3. Viime vuosina suurta suosiota alkoivat käyttää haltijoiden magneetteja. Päissä leikkeet on pieni magneetteja, jotka saavat aikaan tiiviin liitännän, jossa kudoksen kiinnittäminen. Ne voidaan asentaa mihin tahansa tasolla korkeus verhot. Tämän päivän päivänä magneetti haltijoiden koristeltu avulla metallia, puuta, muovia tai muotokuvasta jalokivi.
 4. Vuonna lastenhuone korjata verhot voivat käyttää piristyminen muodossa leluja. Ja keittiössä, voit valita alkuperäisten haltijoiden muodossa haarukat, lusikat, kupit tai maljakoita ilman pohjaa. Haltija voi tehdä omin käsin vanhan koristeet. Luoda koostumus voi käyttää rintakoruja, barrettes, kaulakoruja tai ranneketta.
 5. Koska pick-up voidaan käyttää myös neulottu solmua. Ne voidaan tehdä pieniä tähteet kangasta, nauha tai köysi. Yksinkertaisin ja helppo tapa muuttaa verhot voivat käyttää langan. Tämä yhteinen tekijä voi muuttaa avulla käytettävissä olevia välineitä omaperäisellä lisälaite. Annoitte huone itämaistyylisellä terä pihdit napata voi olla muodossa merkkien eri muotoja ja värejä. Makuuhuone voi valita kukka pyykkipojat. Kyseiset haltijat antavat tilaa romanttiseen tyyliin.

Tällaisia ​​monenlaisia ​​hyvin vaikea löytää Tucks, koska on tärkeää, ettei pilata tyyliin huoneeseen. Ilman ja kevyt tylli organzaa etusija on annettava pyykkipoika muodossa pitomagneetit, nastat, nauha tai köysi hapsut. Paras myös pyykkipojat sulat, helmiä tai helmiä.

Kirkas verhot kuvat ovat parhaita koristella yksivärinen tucks. Tai päinvastoin, voit yksivärisinä tai kiiltävä lisälaite muodossa rintakoru tai linnan. Tucks tehty samankaltaisuuden jalokivi, tuo eleganssia barokkityyliin. High-tech-tyyliin koristaa pyykkipojat muovista tai lasista. Pick-up verhot lastenhuoneeseen suosia parhaiten tucks lelu. Alunperin näyttää apinan tassut joka ristissä kangas.

Clip verhot kädellään (video)

Kestävin ja monipuolisin harkitummin pitomagneetit.

Miten magneettisia tucks? Se on johto tai johto, jonka päät on kiinnitetty pieni magneetteja. Sisustaa, voit samanaikaisesti käyttää useita yhtäläisyyksiä heidän tucks.

Erilaisia ​​magneettisia jaossa yksinkertaisesti uskomaton. Kaupoissa löydät tucks muodossa kukkia, perhosia, kuoria tai kiviä. tarvikkeet väri voidaan yhdistää verhot, tai päinvastoin, on kontrasti. Monipuolisuus on klassinen pitomagneetit koska ne sopivat mihin tahansa sisustukseen huoneeseen.

Magneettinen haltijat voivat olla avoin tai suljettu. Suljettu laji eroaa auki niin, että magneetti ommeltu kankaaseen. Tällaisia ​​malleja ei pidetä niin käytännöllisiä, koska toiminta magneetin heikompi.

Leikkeet magneetteja on monia etuja. Ne ovat monipuolisia, toimiva, luotettava ja helposti saatavilla. Mutta siitä huolimatta kaikki edut, joita kyseiset haltijat ovat sen haittoja. Kiinnittämiseen raskaiden ja tilaa vievien verhot eivät ole sopivia, koska se ei pysty pitämään niitä paikoillaan. Kun kuuluvat magneettinen kiinnikkeet voi rikkoutua. Siksi valitsemalla haltijat magneetin, varmista, että ne tulevat selviytymään tehtävästä.

Magneettinen tiebacks (video)

Oletko koskaan kokenut sietämätöntä kipua nivelissä? Ja et tiedä omakohtaisesti, mitä:

 • kyvyttömyys liikkua helposti ja mukavasti;
 • epämukavuutta kun menee ylös ja alas portaita;
 • epämiellyttävä räsähdys, snap ei omasta;
 • kipua aikana tai sen jälkeen harjoituksen;
 • tulehdus nivelissä ja turvotusta;
 • kohtuuton ja ajoittain sietämätön särkyä nivelissä.

Nyt vastata kysymykseen: se sopii sinulle? On sellainen kipu voi sietää? Ja kuinka paljon rahaa olet jo "vuotanut" on tehoton hoito? Aivan oikein - on aika lopettaa tämän! Oletteko samaa mieltä? Siksi päätimme julkaista yksinoikeudella haastattelun professori Dikul, jossa hän paljasti salaisuuksia päästä eroon nivelkivut, niveltulehdus ja nivelrikko.

Huomio, vain tänään!

Viesti navigointi

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Kopiointi ilman suoraa viittausta materiaalin lähteenä on kielletty

Mitkä ovat tapit verhot: lajeille ja

Ei ole mikään salaisuus, että tyylikkäitä ikkuna-aukkoja antaa sisätilojen talon eheys ja looginen täydellisyyden. Mutta yhtä kaunis levittää pimennysverhot tai valoverhoja ei tiedä kaikkia. Joten puhua tarkemmin siitä, mitä ovat tapit verhot: tyypit ja lomakkeet, ja enemmän.

Miksi sisustaa verhot metalli nouto tai muuta ainetta?

Tietenkään ei jokainen nainen uskoo tekstiilit vaatii vielä koristelu. Kuitenkin käytäntö osoittaa, että kaunis nappaa, pihdit tai koukkuja voitava kääntyä jopa kaikkein tavallisia tekstiilit alkuperäisessä ja samalla ylellisyyttä sisustusta.

Kauniisti koristeltu verhot muuttavat jopa kaikkein tylsä ​​sisustus. Nastat rengas verhoja voidaan leikata eri tyylejä ja värejä. Tärkeintä on se, että huone on muuttunut harmoninen. Elää tässä huoneessa tulee viihtyisä ja mukava. Siksi koristamaan tekstiilit ikkunoihin samankaltaisia ​​tuotteita niin muodikasta aikoina.

Tänään, pituus tuotanto clothespins, renkaat tai leikkeet verhot käyttää lukemattomia eri materiaaleista: metalli-, puu-, lasi-, muovi-, jne. Alkuperäinen kampakiinnikkeen pyykkipoika verho näyttää erittäin hienostunut ja helppo olohuoneessa ja makuuhuoneessa, kirkas muovi pyykkipojat ovat merkityksellisiä keittiöön, ja puusta - sisätilojen maan talon.

Myös monipuolinen valikoima koriste-esineitä sisustaa näistä lisävarusteista. On mahdollista muuttaa renkaat ja tapit verhojen helmiä ja paljetteja, tekstiili- kukkia ja leluja, tyynyt ja nauhat, kasvisto ja keinotekoiset kukat, riipuksia ja tupsut, napit, nauhat ja muut vastaavat.

Vartavasten metalli verhot myydään monissa kaupoissa. Voit myös ostaa tarvikkeet kuten hahmo muista materiaaleista. Mutta se on paljon mukavampi tehdä samanlainen sisustus ja ripustaa hänet omilla käsillään. Se ei ole vaikeaa, vaikka ensi silmäyksellä näyttää siltä, ​​että suorittavat vastaavaa työtä itsenäisesti ja ilman kokemus on hyvin vaikeaa.

On myös tärkeää kunnolla ripustaa verhot tapit tekstiilien näytti eniten vaikuttava ja ylellinen. Voit antaa heille epäsymmetrinen muoto hylly tai pysähdy klassinen yhdistelmä raskaat verhot ja valossa avoimia verhot.

Nastat verhoja käsillään näyttävät aina omaperäinen ja kallista. Mutta kun ne on luotu, on tärkeää, ettei tule sekoittaa tyyliin. Loppujen lopuksi lisävarusteen pitäisi täydentää nykyistä viimeistely huoneeseen eikä erotu kokonaiskuvaa suunnitteluun.

Jos siis puhumme tyyli päätöksistä, mikä teki huoneen sisustus, toteamme seuraavaa. Tarvikkeet tulee valita sisätilojen väri, muoto ja tyyli.

Tässä mitä asiantuntijat sanovat suunnittelussa aiheesta:

 • Classic olohuone näyttää enemmän runsaasti, jos koristella tiheä tekstiilejä ikkunat, metallikoristeita tai aitoa nahkaa. Katso seuraavan kuvan nähdä tällainen zazhimchiki. Metalliosia onnistuneesti korosti rikas loppuun seinien ja ikkuna-aukon kanssa tällaisen mallin olisi hyvä koristelua talon;
 • High-tech-tyyliin täydellisesti täydentää läpinäkyvää muovia pyykkipojat ja leikkeet, lasi sormuksia ja riipuksia. Tärkein asia etsiä ytimekkäästi tarvikkeet ja tyylikäs. Voit poimia pyykkipoika sävy tekstiilien ikkunat, ja voit luoda omia käsiä kontrastia verhot ja tarvikkeet korostaa kauneutta tekstiiliä;
 • Maa-tyyliin sopivaksi roikkuu leuan ja tiebacks kukkia, nauhoja tai lintuja. Tämä tyyli ei salli käyttöä pariksi ja yksittäisen tarvikkeet. Esimerkiksi perhonen tai kukka kaunis kuin pyykkipojat tyuley. Joten sisätilojen näyttää hyväluonteinen ja hyvin luonnollinen, ja pysyä siinä aina helppo ja miellyttävä;
 • Minimalistinen sisustus edellyttää poikkeuksellisia lyhyys koukkuja verhoja. Niiden on oltava neliö, pyöreä tai soikea, ja tehtävä yksivärisen paletti verhoilla. Katso seuraavan kuvan kuva sisustus suunnittelun. Tämä sisustus näyttää moderni ja raikas.

  Kun haluat näyttää yksilöllisyyttä - luot koriste verho pyykkipojat omasta.

  Jos haluat ymmärtää lahjakkuutta sisustaja, ajattele itse tehtyjä koukkuja verhot. Tällöin sisätilojen kodin näyttämään sisäinen maailma ja yksilöllisyyttä sekä tyylitajua.

  Tehdä tällaisia ​​sisustustarvikkeet ei ole vaikeaa, tietenkin, jos et halua luoda taideteos. Kaikki tarvittavat materiaalit voi ostaa erikoisliikkeet "käsi piika", sekä myyntipisteissä erilaisia ​​kankaita, nauhoja ja vastaavia.

  Yleensä tärkeimmät tällaisissa toimii seuraavat työkalut: sakset, neuloja, naskali (jos haluat työskennellä luonnon nahka), ja sulaa Liimapuikot siihen, erilaisia ​​kiviä, kiteitä, helmiä ja vastaavat.

  Jos haluamme luoda tuote, metallista tai lasista, niin on tavallista laitteiden ja työkalujen käsitöitä ehdi. Tällaiset elementit vaativat hallussaan erityisiä tekniikoita ja läsnäolo tiettyjen laitteiden. Siksi ne pitää tilata erikoistuneessa työpajassa.

  Leikkeet kaihtimet: käytännöllisyys ja toimivuus

  Kaunis leikkeet verhoja ei vain täydentää sisätilojen, vaan myös täydentää heidän tyylinsä huoneet voidaan tehdä käsin tai poimia jotain valtava valikoima myymälässä. Joka tapauksessa pienet yksityiskohdat tulisi käsitellä kaikki vastuu, koska he suorittavat tyyliin huoneeseen.

  Kaikki riippuu siitä, miten roikkuu verhot. Ne voidaan kiinnittää siten, että tapit menevät huomaamatta, mutta muuten täytyy huolehtia siitä, että leikkeet ovat hyvin sopusoinnussa yleisen sisustus.

  Nastat verhoja eri muodot, koot ja muotoilu, mutta joka tapauksessa ne ovat täysin sisustaa sisustusta

  On olemassa monenlaisia ​​leikkeet verhot, tärkeimmät ovat:

  1. Metallia. Ne ovat suosittuja jo pitkään ja sen ajan, jonkin aikaa. Ensi silmäyksellä, niiden ulkonäkö on ole jotain erityistä ja houkutteleva, mutta oikea valinta verhot ne näyttävät kaunis, etenkin koska yksinkertaisuus, ne sopivat hyvin monia malleja. Miinus nämä tapit - krokotiileja jätä jälkiä verhot, josta sitten vaikea poistaa.
  2. Magneettisia. Se on moderni korvike tapit edellisen näkymän. Ne näyttävät melko esteettisesti miellyttävä, ja niiden palvelu on luotettavaa. Nämä tapit ovat hyvin laimentaa ja täydentää sisustus, koska tässä versiossa on saatavilla valikoima värejä ja muotoja kiinnittimet. Verhot kiinnitetään niitä kautta kustannuksella magneetteja, jotka on järjestetty johto.
  3. Muovia. Tällaiset leikkeet eivät ole liian käytännöllisiä ja toimivia, mutta edelleen suosittu. Niitä käytetään parhaiten pieniin ole raskaat verhot, koska suuret he eivät kestä. Etu, joka on muoviklipsi - suuret väriavaruuden ja edullisia.
  4. Koriste. Toiminto leikkeet verhot voi olla myös koristeellinen barrette. Valitsemalla tällaiset osat on lähestyttävä vastuullisesti, koska se ei voi vain antaa sisätilojen välttämätön maku, mutta myös pilata sitä.

  Jokaisella on omat etunsa ja haittansa, ja päättää käyttää leukojen metallia, muovia tai magneetti tarvita huomioon kaikki ominaisuudet sisätilojen.

  Verho clip takaa paitsi koriste-toiminto, mutta myös toimiva.

  Antaa sisätilojen tavalliset, voit käyttää nastoja, jotka kantavat merkitystä. Ne voivat olla läsnä elementtejä mistä tahansa aiheesta, tärkeintä - oikeus valita, ottaen huomioon erityispiirteet huoneen.

  Toiminnallisesti nastat voidaan säätää tulo valoa huoneeseen, ja jos ikkuna on vanha niitä voidaan käyttää piilottaa puutteita.

  On välttämätöntä valita oikea hiusneula verhoja, koska sen täytyy väriseksi verhot ja sisätilojen huone

  Liittämällä tämä elementti sisustus ja yhdensuuntaisesti ikkunalaudalla voi olla hyvä peittää joitakin vivahteita ja ikkunat puutteita. Tällä nouto- valoa huoneeseen saavat hyvin, ja kaikkein siro taittuu verhot muodostavat joka antaa paljon mukavuutta ja kodikkuutta sisustus.

  Jos kapea hiusneula ikkuna suositeltavaa asentaa lähemmäs kattoon - se on visuaalisesti tekee aukon suurempi.

  Tiloissa, joissa katot ovat melko alhaiset, voit kohottaa ja kiinnitä pidikkeiden 2/3 pituus verhot. Tällaisen siivet auringonvalo putoaa laajasti tilaan.

  Sijainti nastat voi olla erilainen, sillä niiden luotettavuus voidaan kiinnittää seinään erityinen kiinnikkeet.

  Yleisimmin käytetty:

  • Koriste koukut;
  • Koriste kierre;
  • Koriste ruusukkeita.

  myös usein leikkeet sijaitsevat lähempänä keskellä ikkunaa. Tällaisessa tapauksessa, kiinnittämiseksi kontakti taajuusaluetta käytetään, suljin tai pujotuksella.

  Valitaan kulloinkin kiinnitystapa koostumuksen aiheuttamia.

  Käytettäessä tucks verhoja

  Roman tai rullaverhot, kaihtimet nappaa ei käytetä, mutta muita lajeja, ne täydentävät hyvin. Niitä voi ostaa kaupasta tai tehdä sen itse. Toinen vaihtoehto ei vain säästää rahaa, mutta myös antaa mahdollisuuden toteuttaa taitojaan ja mielikuvitustaan.

  Eri tyylejä verhot tulisi valita liittimiin oikein

  Haltijat ovat yleismaailmallinen määrite, joka luo mukavuutta ja harmoniaa sisustus.

  Haltijat voidaan valmistaa käyttämällä:

  • Pehmytkudokset (tätä voidaan käyttää mitä tahansa kangasta, pitsiä koristella, helmiä, kukkien jne);
  • Nastat valmistaja kanzashi taide;
  • Magneetit (avulla on helppo luoda kauniita taittuu);
  • Johdot tupsut.

  Joilla on hyvä mielikuvitus vanhan mitä voi tehdä erilaisia ​​koristeita. Alkuperäisten haltijoiden saadaan vanhasta asemasta.

  Tätä tarkoitusta varten on olemassa erityinen tekniikka kanzashi. Käytetään eri leveydet tarpeesta satiininauhoilla, levyt, kuumaa sulaa ja Japani syömäpuikot.

  Haltijat ovat askel askeleelta. Sinun on ensin luotava perusta. Tarvitset juotin polttaa levyä pienempiä. Seuraava vaihe - tuulen rengas enemmän satiini nauha. Estää luistaminen on sovellettava sulateliima on kääritty.

  Levy on kiinnitetty koriste terälehtiä ja kukkia. Ne on valmistettu satiini nauhoja.

  Monipuolisin eri pitomagneetit. Suosittu klassikoita, koska ne helposti sulautuu kaikenlaiseen sisustukseen. Melko yleinen nyt kohteena jaossa.

  Kun kaikki edut (toiminnallisuus, helppous asennus, saatavuus) ja kyseiset haltijat haittapuolena on - niin halutessaan väärässä, on täysin mahdollista, että ne eivät pidä raskaat verhot suunniteltu asentoon.

  Jotta kotona kyseiset haltijat joutuvat käyttämään magneetteja, liimaa, kangasta ja muita koriste-elementtejä. On erittäin tärkeää valita oikea koko ja vahvuus magneetteja.

  Tee nämä leikkeet seuraavasti: ensinnäkin vaippa magneetit liinaan ja koristella koriste. Yhdistä ne voivat olla samaa kangasta tai ostaa koriste johtoa.

  On olemassa erilaisia ​​tyylejä jaossa ja jokainen niistä on omat erityispiirteensä:

  • Style "romanssi" (käyttää koristeluun kukkia, rusetteja, nyplätyn);
  • "Ylellinen" (käytetään koristeluun kiviä, helmiä, rintaneula, hapsut);
  • Tyyliin "maa" (sopivin puuvilla pitsi, neulotut sarjaa, puunapeilla tai helmet);
  • Style "luova" (käyttää koristeluun odottamattomia esineitä, kuten vyöt, kuppeja tai leluja);
  • "Minimalismi" (tavallisesti liuskojen käyttö kankaan, jolla on tiheä pohja).

  Poimi kaunis pinnit verhoja, koska omat mieltymyksensä ja tietenkin, yleinen tyyli oman huoneen

  On olemassa erilaisia ​​tankoja ja kiinnikkeiden heille (renkaat, hihnat, puristimet). Valittava sellaiset osat - tärkeä osa luoda viihtyisä suunnittelu.

  Haltijat ovat välttämätön osa kaunista koostumuksen.

  Valmistus- tai valitsemalla Curtain on muistettava, että se ei ole tarpeen turvautua kalliita osia - monet alkuperäiset voidaan tehdä itsenäisesti.

  Oikea valinta nastat verhot (video)

  Elementit verhot sisustus ei ole vain välttämätön piirre, vaan myös valtava tilaa fantasia.

  Huomio, vain tänään!

  © 2017, Vseobalkone.ru. Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

  Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  79 + = 87