Vedenjakelusta asunnossa

Vedenjakelusta asunnossa kätensä: järjestelmä, ominaisuudet ja arvostelut

Vesihuolto on yksi tärkeimmistä viestinnän talossa, koska se määrää asumismukavuutta. Siksi on erittäin tärkeää tehdä johdotuksen, koska vesi on välttämättä oltava keittiö, kylpyhuone ja wc. Siksi monet ihmiset ovat kiinnostuneita kysymyksen siitä, miten tehdä ulkoasu vettä asunnossa. Huolimatta siitä, että tämä ei ole helppo tehtävä, koska se vaatii tiettyjä tietoja ja taitoja kuitenkin käsitellä sitä voimasta jokaisen. Tärkeintä - noudattaa ohjeita ja noudattaa turvaohjeita.

Eri johdotusjärjestelmän: mitä valita, arvostelut

Ennen mietitään, miten tehdä oikea sijoittelu vettä asunnossa, sinun täytyy ymmärtää, mitä sen ovat olemassa. Sopivaa ulkoasu on erittäin tärkeää, erityisesti pienissä asunnoissa, jossa jokainen metri vapaata tilaa yksinkertaisesti painonsa kultaa. On olemassa kahdenlaisia ​​johtoja - peitellyn ja selvä. Ensimmäinen vaihtoehto sopii paremmin pienasuntojen ja toinen voi käyttää yksityiskodeissa. Ymmärtää minkä tyyppinen sopii parhaiten kotiin, sinun täytyy ymmärtää etuja ja haittoja kunkin.

Lisäksi kunkin johdotus on sekä myönteisiä ja kielteisiä arvioita, joilla tutustutaan jonka voit tehdä itse oikean valinnan.

Piilossa olevaan sähköjohtoon: vahvuudet ja heikkoudet

Piilossa olevaan sähköjohtoon vesi asunnossa on yksi suosituimmista tavoista rakentamiseen viestinnän ja sillä on tiettyjä etuja ja haittoja, jotka tulee ottaa huomioon juokseva vesi talon tai asunnon.

Tärkeimmät edut piilossa vesihuollon ovat seuraavat:

 • houkuttelevampi ulkonäkö koska putket eivät näy eivätkä pilata estetiikkaa sisätilojen;
 • Ei putkia huoneessa voit helposti siirtää ja järjestää huonekalut heti mitään sielu;
 • Tulipalon sattuessa palo ei vahingoita putkia ja korjauskustannukset ovat minimaaliset.

Kaikki nämä edut mahdollistavat toteuttaa suunnitteluohjelman kotona ja tehdä sisätilojen houkuttelevammaksi.

Huolimatta edellä mainitut edut, piilotettu johdot veden asunnossa ja on sen haittoja, jotka valitettavasti enemmän kuin:

 • rajoitukset materiaalien valinta, kuten erityinen elementit, jotka vaaditaan tämän tyyppinen järjestely;
 • iso aikaa, rahaa ja työvoimakustannukset shtroblenie seinät, kaatamalla putkien;
 • putken asennus vaatii täydellistä poistamista leikata ja vuori seinät;
 • piilevä jakava kylmää vettä asunnossa mahdollistaa havaitaan nopeasti vuodon putket;
 • kyvyttömyys suorittaa tarkastus viestinnän ja täytäntöönpanon ehkäiseviä toimenpiteitä;
 • suuri todennäköisyys vahingoittaa putkien porattaessa reikiä seinään.

Siten luettelo puutteista on varsin vaikuttava, joten sinun on mietittävä hyvin tarkkaan ennen kuin viettää piilotettu vesi asunnossa.

Avoin asettelu: hyviä ja huonoja puolia

Vaihtoehto piilossa johdotus on avoinna kuuma ja kylmä vesi asunnossa. Se vaatii vähemmän aikaa ja kustannuksia sekä paljon helpompi toteuttaa. Kuitenkin, se on hyvät ja huonot puolensa, joita käsitellään edelleen.

Tärkeimmät edut avoimen vesijohdon ovat läsnä:

 • viestintään, voit käyttää ehdottomasti mitään putki;
 • hyvin yksinkertainen asennus, koska he eivät tarvitse Stroebe seiniin;
 • purkaminen tai korvaaminen vesijohto on paljon helpompaa kuin suljetun ulkoasu;
 • jos kyseessä virtausputkien voi välittömästi tunnistaa ongelma ja ratkaista se,
 • suorittaa hyvissä ajoin huoltotyöt.

Siten tällainen asettelu on eniten etuja, joten useimmat ihmiset sen valitsee.

Avoin vedenjakelusta tasainen, verrattuna suljettuun, on huomattavasti pienempi joukko haittoja, joita ovat:

 • putket näköpiirissä, miksi pilata esteettistä asumismuoto;
 • vähennetään merkittävästi käyttökelpoista tilaa huoneessa;
 • tapauksessa muoviputkien on suuri todennäköisyys vahinkoa tulipalon vesijohto.

Jos estetiikka sinulle ei ole ensimmäinen paikka, ja siellä on vapaa alue talon, on mahdollista, että nämä puutteet on merkitystä sinulle.

Suunnittelu järjestelmän muuttamisesta putket

Jos olet päättänyt tyyppi vedenjakelujärjestelmän, seuraava askel on kytkentäkaavio vettä asunnossa. Sen luomiseen tulisi suhtautua erittäin vakavasti, koska miten veden suunnitellaan kunnolla riippuen mukavuus ja talon. Sinun tulee hyväksyä, se ei ole kovin mukavaa, jos otat suihkun veden sijasta ja mukava lämpötila alkaa kulua kuumaa vettä.

On olemassa kahta perustyyppiä järjestelmiä - johdonmukainen ja keruupiirin, ja yhdistetty, joka yhdistää elementtejä molemmat vaihtoehdot.

Peräkkäinen - vesihuollon järjestelmä, jossa kaikki kohdat on kytketty peräkkäin. Koko valtatie poistuu putken syöttämällä vettä suuri joukko ihmisiä samanaikaisesti. Suurin haitta tässä järjestelmässä on se, että samanaikainen käyttö veden useita käyttäjiä ensimmäinen on korkein paine ja hyvä paine, ja lopulta vesi ajaa paljon huonompi.

Manifold ulkoasu vettä asunnossa ladotaan eri periaatetta. Vesivarantoa pääradalla kuljetetaan säiliöön, ja se on jo toimittanut kuluttajilta yksittäisten putkien. Tämä järjestelmä on merkittävä etu, koska jokaisella käyttäjällä on oma venttiili, jonka avulla voit lopettaa vesihuollon korjaus- ja huoltotöitä. Lisäksi vedenpaine joka kotiin tai asunto on sama. Suurin haitta on korkeat kustannukset kollektorijohtimet, koska sen toteuttaminen vaatii enemmän materiaaleja ja komponentteja.

Mikä olisi parempi putki vesihuollon?

Tänään rautakaupat voivat tavata useita erilaisia ​​putkien, joiden joukossa ovat:

 1. Teräs: on suuri lujuus ja kestävyys, joten kestää useita vuosia. Kuitenkin, kun valitaan nämä putket on kiinnitettävä siihen, että toiminnan aikana putki vähitellen tukkia, joka vähentää huomattavasti veden laatua. Lisäksi asennuksen teräsputkien tarvitse korjailla paljon, koska niiden tyynyjä tarvitaan erittäin tarkka ketjuttaminen.
 2. Putket on valmistettu ruostumattomasta teräksestä: ovat korkealaatuisia, koska käytön aikana niitä ei hapettunut, mutta koska niiden kohtuuttomia hintoja antamatta näille putket eivät kaikki.
 3. Kupariputket: monipuolinen suoritusmuodossa, koska kuparilla on erinomainen suorituskyky, korkea lujuus ja erinomainen korroosionkestävyys. Lisäksi käyttöikä kupariputket 70 vuotta, mutta niiden arvo on sopivalla tasolla.
 4. Muoviputki: yleisin putken, jolla on alhaiset kustannukset, asennuksen helppous, erinomainen korroosionkestävyys ja muodostumista putkien eri bakteerien ja haitallisten mikro-organismien. Ne eivät kuitenkaan ole sopiva toimintaan erittäin korkeissa lämpötiloissa yli 90 astetta.
 5. Polyeteeniputki-: hyvin yleinen tyyppi, jolla on hyvä kestävyys, asennuksen helppous ja ilkeys. Kuitenkin, koska huono vastustuskyky korkeissa lämpötiloissa, niitä voidaan käyttää vain kylmää vettä, joten ei käytetä lanka viestinnän yksityiskodeissa ja asuntoja.
 6. Polypropeeniputket: täydellinen täytäntöönpano piilotettu johdotuksen veden asunnossa. Se on suuri lujuus ja ei ole altis korroosiolle ja siksi ole vaikutusta veden laatuun. Elinajanodote on noin 50 vuotta.

Valittaessa putkia rakentamiseen vesihuollon olisi otettava huomioon järjestelmän ja tyypin johdotuksen sekä niiden taloudelliset toimintaedellytykset. Paras vaihtoehto olisi metalliputkia, koska ne ovat kestäviä ja ne ovat edullisia.

Vedenjakelusta tarjonta omin käsin

Kun olet päättänyt kaikki vivahteet tulevaisuuden vesihuollon, voit aloittaa piirtämällä kytkentäkaavio. Kannattaa miettiä tyyppi johdotuksen, putken halkaisija, tarkka pituus vesijohdon asennus ja Mutkakohdat. Jos sellainen kokemus et, on parasta hakea ammattiapua.

Kun piiri on valmis, olet valmis ostamaan kaikki tarvittavat materiaalit. Tällöin laskettuun määrään, joka lisätään 10 prosenttia vuodesta käytännössä aina ostaa lisää.

Jos aiot pitää vettä vanhassa rakennuksessa, joka on jo viestintä, ensimmäinen asia pitäisi purkaa vanhoja putkia. Tämä edellyttää pysähtyä vesihuollon talon tai asunnon. Edelleen on mahdollista aloittaa tehdyn putkia. On syytä huomata, että kysymys siitä, miten tehdä ulkoasu vesi asunnossa, me vastaamme esimerkkiin muninnan putkia. Kaikki työ tehdään seuraavassa järjestyksessä:

 1. Teemme leikkaus putken pituus.
 2. Poista putket suojaava viiste.
 3. Putken on kulunut ja mutteri on asennettu rengas.
 4. Paikka putkien liitokset on kiinnitetty puristusliittimillä.

Kun kaikki työt saadaan valmiiksi ja jakelevat vettä asunnossa on valmis, koko järjestelmä tarkastetaan tiiviys käyttämällä erityistä laitetta, joka käyttää suurta ilmanpainetta. Estääkseen kaikki varusteet tarpeen tiukentaa vuosittain, joten ne eivät blab ja alkoi vuotaa.

Kuten kävi ilmi, tehdä johdotus veden asunnossa käsillään ei ole vaikeaa. Tässä prosessissa, sinun tarvitsee vain seurata ohjeita saada tarvittavat materiaalit ja halu tehdä luotettavampi ja kestävämpi asettelua.

Miten saada vesihuollon johdot asunnossa

Vesihuolto asunnossa sekä sähkö- ja kaasu, yksi tärkeimmistä elementeistä varmistaa mukavan oleskelun vuokralaisia. Siksi, jos on tarvetta korvata vanhat putket tai asentamalla uusia, olisi ryhdyttävä toteuttaa tämän tehtävän erittäin vakavasti.

Vedenjakelusta vaikka ei ole helppo tehtävä, mutta se on täysin mahdollista tietyin tiedot ja taidot. Jos työ tehdään käsin, sinun täytyy löytää vastauksia moniin kysymyksiin ja tehdä oikeita päätöksiä järjestämisestä vesihuollon. Tämä artikkeli käsittelee päämenetelmistä johdotuksen, materiaalien valintaan putkille, ja antaa myös asennusohjeet valmisteilla.

Kun luodaan ulkoasu on olemassa vaihtoehto: Asenna piilotettu putki tai antaa avointa viestintää. kysymys voidaan pitää kriittisen pieniin tiloihin, koska sijainti putken päälle seinämän vähentää käytettävissä tilaa huoneessa. Seurauksena tilanpuutteen eivät välttämättä mahdu huonekaluja tai kodinkoneita.

Jos alue huoneen avulla, voit valita minkä tahansa menetelmää johtoja. On kuitenkin tärkeää ottaa huomioon useita teknisiä vivahteita. Esimerkiksi, et voi asettaa seinälle jonkin päittäisliitokseen putkistojen: puristusliittimillä kierteinen kytkimet, nännit, American - kaikki nämä elementit olla pinnalla, niiden on oltava helposti saatavilla, jos korjauksia. Tehdyn seinän annetaan kuparia, polypropeeni ja metalliputket paina-tyyppiset yhdisteet.

Uppoasennettavaan vesihuollon kanssa kupariputkea

Edut piilossa johdotus:

 1. Enemmän esteettinen ilme huone, ei ylikuormitettu mieltä viestintään.
 2. Putket eivät häiritse sijoittamista huonekalut ja kodinkoneet.
 3. Tulipalon sattuessa piilossa veden, se tulee todennäköisesti jatkumaan.

Haitat uppoasennus:

 1. Materiaalivalinnat piiloasennukseen on rajallinen, koska tähän tarkoitukseen ei mahdu mitään purettavissa elementtejä.
 2. Valmisteluvaihe on erilainen monimutkaisuus, koska Stroebe seinät ei ole helppoa - se vaatii paljon aikaa ja vaivaa.
 3. Asennustyö on myös ominaista monimutkaisuus, koska sinun täytyy putkenlaskulaite juuri Stroebe, ja jos se epäonnistuu, Stroebe on laajennettava.
 4. Suorittaa putkilla on poistaa peitemateriaalien ja kipsi.
 5. Virrata piilotettu johdotus on usein mahdollista selvittää vasta vesi on joutunut naapurin asunnon.
 6. Älä päästä suorittamaan määräaikaistarkastukset piilotettu viestintää.
 7. On olemassa vaara, vahingoilta putken minkä tahansa työn aikana seinäpintaan (esim. Poraamalla reikiä).

Plussat avoin asennustapa verrattuna suljettuun:

 1. Mahdollinen asennus tahansa putkia, ilman rajoituksia.
 2. Asennus on vähemmän työläs, koska ei tarvitse shtroblenie.
 3. Asennus veden tarjonta ei ole niin vaikeaa, koska ei ole sitoutumisen Stroebe.
 4. Poistaa putki on myös paljon helpompaa kuin tapauksessa kultaisten järjestelmän.
 5. Valvonnan tila putki on mahdollista milloin tahansa.
 6. Vuodot välittömästi tuntuvat lätäköitä lattialle.
 7. Järjestelmää voidaan parantaa ja täydennetty uusilla osilla.

Haitat avoin johdotus:

 • ei ole kovin houkutteleva avoin putket (vaikka on olemassa mahdollisuus naamiointi laatikot, jotka voidaan mukauttaa suunnittelua tilaan);
 • vähentäminen alasta;
 • syttyvyyttä muovia vesiputkien.

Asianmukainen suunnittelu taitto - tärkein kysymys kaiken juokseva vesi. Esimerkiksi tilanteessa, jossa väärän ohjelman aikana suihkussa yhtäkkiä alkaa virrata liian kuumaa vettä johtuu siitä, että joku on kääntänyt veden keittiössä ja veti säiliö wc. Välttää tällaiset ongelmat, sinun täytyy valita oikea kytkentäkaavio ja halkaisijat elementtien vesihuollon.

Levitä kaksi Perusjohdotus järjestelmiä. On myös yhdistetty järjestelmä, joka käyttää yhdistelmää kaksi vaihtoehtoa.

Sarjapiirin kytkentäsolmun vesi

Sarjapiirin (toinen nimi - "tee") on sarjaliitäntä kaikkien pisteiden kulutusta. Kuvatussa tapauksessa vesijohtojen putki ulottuu välittömästi kaikille kuluttajille. Vierekkäin syöttökohteeseen asetettu tee, joka annetaan paikallisen putki. Haittana järjestelmässä, jos järjestelmää käytetään useiden käyttäjien viimeisen tee paine on pienin.

Jakoputki järjestelmä perustuu eri periaatetta: putki on kytketty verkkovirtaan ja ohjataan kollektori, josta kuluttajat poiketa erillinen langat juokseva vesi (eli yksi lämmitin, kattilan - muiden, jne.). Samalla edessä kollektorin ja lähdöt ovat palloventtiilit. Näin ollen on mahdollista suorittaa korjauksia kuhunkin putkeen erikseen, huolimatta siitä, että koko järjestelmä säilyttää toimivuutensa. Lisäksi paine tällaisessa järjestelmässä on suunnilleen sama kaikissa osissa.

Ajo kosketa johtoja kylpyhuoneen asunto

Lämmönkeruupiirissä on haittoja. Tällainen järjestelmä on material-- vievät enemmän komponentteja, kuten putket, venttiilit, liittimet ja enemmän alueilla sen sijoitus. Luonnollisesti tällainen järjestely maksaa enemmän johdonmukainen.

Alla on kaavio suodattimen asennus varmistaa asianmukainen veden laadusta eri kohtiin kulutuksesta.

Valinta vesi järjestelmä vaikuttaa johdotus rakennuksen koko. Jos esimerkiksi kylpyhuoneessa on valtatie, ja keittiössä - tankkilinjan, on suositeltavaa tehdä keittiössä sarjaliikenteeseen mutta kylpyhuoneessa voi tehdä johdotus itse.

Järjestelmän veden puhdistus asunto

Voidaan käyttää vesiputket tällaiset suoritusmuodot:

 1. Terästä galvanoitu pinta. Tällaiset putket ovat kestäviä, pitkäikäisiä (20-25 vuotta). Kuitenkin, teräs joutuu korroosion kestävää ja muodostumista kyhmyt, jotka hajoavat veden laatua, ja vähentää putkien halkaisija. Lisäksi asennus teräsputken eroaa työlästä, koska se on tarpeen leikata hyvin tarkkoja langan kiinnittämisen toisiinsa.
 2. Korroosio eri pitkä käyttöikä (jopa viiteenkymmeneen vuotta), korroosionkestävyys, korkea ylläpitoa. Suurin haitta ruostumatonta terästä vesijohto - sen korkea hinta.
 3. Kuparia pidetään erinomaisena yksi näkökulmasta voimaa, syövyttävien prosesseja, mikro-organismien ja ultraviolettisäteilyä. Kupariputkia pois kilpailusta kestävyydeltään kuin säilyttävät toiminnallisuuden noin 70 vuotta. Kuitenkin kupari - kallein vaihtoehto kaikille.
 4. Muoviputket houkuttelevin kohtuulliseen hintaan, asennuksen helppous. Tällaiset rakenteet eivät pelkää korroosiota ja kasvaimet. Käyttöikä - jopa 30 vuotta. Metalloplastika haitta on yhteensopimattomuus liian korkeissa lämpötiloissa (yli 95 astetta). Lisäksi malli ei ole sovelias taivutus.

 • Polyeteeniputki- ovat kestäviä, helppo asentaa, kohtuulliseen hintaan. Lifetime - 30 vuotta tai enemmän. Laajuus polyeteeni rajallinen, koska sellainen vesijohdot epästabiili korkeissa lämpötiloissa, ja näin ollen niitä voidaan käyttää vain kylmää vettä. Tuotetaan myös tuotteita silloitetusta polyeteenistä. niiden kustannukset ovat korkeammat, mutta ne voidaan käyttää kuuman veden.
 • Polyeteeniputkia voidaan asentaa piiloon tavalla. Polypropeeni on kestävä ja säilyttää laatu puoli vuosisataa. Kiinnityselementti käyttäen hitsauslaitteen. vahvistettu tuotteita käytetään järjestämistä kuumaa vettä.
 • Organisaation jakelusta omissa käsissä

  Ensinnäkin, lopeta valinta erityisistä asettelun (avoin ja piilotettu). Piirrä kaaviota, joka määrittää kaikki yksityiskohdat layout:

  • kuvamateriaalia tilojen;
  • asennuspaikka ja mitat laitteiden sekä terveys- laitteet;
  • putkien;
  • solmut mitat;
  • määritä kaikki varusteet sekä niiden lajia, kokoa, asennuspaikka;
  • asettaa käänteitä vesihuollon jne

  Vihje! Ennen asennustyön, on suositeltavaa näyttää piiri taidetta.

  Kaikki materiaalit on suositeltavaa ostaa marginaalilla olevan noin 5-10% ylijäämästä. Kokemus on osoittanut, että jos ostat materiaalin vaatimusten mukaisesti jopa tarkin järjestelmiä, se on silti luultavasti riitä.

  Kustannuksiin työ vaikuttaa valitut materiaalit, tyyppi johdotuksen (avoin ja piilotettu), sen piiri (tee, keräilijä). Pidetään optimaalisena suoritusmuodossa polypropeenin ja metalli vesiputket. Järjestelmä kuparin ja polypropeenin putket ovat kalliita, mutta niille on ominaista korkealaatuisia.

  Aloittaa purkaminen vanha järjestelmä on suositeltavaa vain oston jälkeen kaikki tarvittavat. Jos suunnitelma ei ole vain korvaaminen vesijohtojen asunnossa, mutta myös syöttölinjan, se vie vesihana nousuputkeen. Tämän ongelman ratkaisemiseksi sinun on käsiteltävä asianmukaisessa kuljetusjärjestöön.

  Esimerkiksi, analysoida putken asennuksen metallia. Asennus putki valmistettu metallista ja kahdesta vaihtoehdosta: puristusliitos (avoin tai piilotettu laskeminen) tai puserrusliittimet (tehdyn auki vain).

  Ohjeet oikeaa putkiasennukset puristusliittimillä:

  • leikata putken oikean kokoinen;
  • poistaa kalibraattori putki viisteellä;
  • don mutteri putken;
  • Asetamme rengas;
  • Laitoimme sopiva;
  • pakata sopiva avaimella.

  Kiinnittää huomiota! Kytkennät on kiristettävä vähintään kerran vuodessa.

  Asennusohjeet putkille puristusliitinvalmistajien:

  • leikata putken oikean kokoinen;
  • Teemme kalibrointi;
  • liittää putken asentamista;
  • tehdä laudaksi.

  Kiinnittää huomiota! Putki tulee olla sileä, vähintään 5-7 cm ennen asennusta.

  Asennuksen jälkeen vesi tarkistaa sen vuodot erityisellä laitteella suuren paineen alaisena. Vain liitokset voidaan suorittaa järjestelmän käynnistyksen.

  Vedenjakelusta asunnossa: askel askeleelta opas

  LVI - se on yksi viestintää, joka toimittaa vettä kuluttajalle. Ilman sitä on vaikea kuvitella nykyaikaisen elämän. Ennemmin tai myöhemmin on kysymys korvaa hanan suunnittelussa. Useimmissa tapauksissa tällainen tarve on aiheuttanut heikkenemistä rakenneosien vanhan veden putki. Vedenjakelusta asunnossa - vaikea vaativa yritys erityistä varovaisuutta, koska mikä tahansa kokoonpano virheet voivat johtaa epämiellyttäviä seurauksia.

  Suunniteltaessa korvaaminen putkien, on tarpeen laatia tarkka kytkentäkaavio tulevaisuudesta ja millainen materiaalin

  Miten tehdä ulkoasu vettä huoneistoissa? Korvata vanhat vesijohto asunnon voi kääntyä ammattitaitoisen ja sinun ei tarvitse valita materiaali, kytkentäkaavio ja suorittaa asennuksen järjestelmästä, mutta nämä palvelut ovat hyvin kalliita. Puolestaan ​​organisaatio veden jakamiseksi asunnossa käsillään vaatii huolellista noudattamista rakennusmääräykset. Tapahtuma on jaettu useisiin vaiheisiin:

  1. asiantuntijat suosittelevat ensin valmistella tulevaa työsuunnitelman. Tällainen suunnitelma tulisi sisältää kaksi pääkohtaa:
  • materiaalin valinta. Monet ihmiset ovat kiinnostuneita yksi kysymys: miten valita putki vesihuollon? Putket voidaan tehdä metallista, metalli-muovi tai muovi. Jokaisella materiaalilla on omat erityispiirteensä, jotka on tutkittava huolellisesti, jotta ei kohdata tulevaisuuden odottamattomia ongelmia. Mikä materiaali sopii paremmin asennuksen vesihuolto: polypropeeni ja metallista ja muovista? Itsenäiselle tarjonta johdotukset sopivin metalliputkia. Mount Metalloplastikovaja viestintä on melko yksinkertainen, joten tämä työ on mahdollista jopa newbie. Joka tapauksessa, vesiputket tai polypropeeni soveltuvat sekä metallin ja muovin on paras;
  • erilaisia ​​reititys järjestelmien veden asunnossa. Järjestelmän asennus hana viestintä määritetään riippuen monikerroksisten rakennusten. Tähän mennessä suosituin kaksi piirit: sarja- ja rinnan. Sarjapiirin asettelua käytetään siinä tapauksessa, että veden paine huoneisto on aina stabiili, kuitenkin, on erittäin harvinainen. Näin ollen, useimmiten kosketa asennusrakenne käyttäen toista vaihtoehtoa, eli rinnakkain tai kollektorijohtimet LVI ja valua.

  Keräilijän johdotus - enemmän modernia ja käytännön suoritusmuoto on vesijohto paine on stabiili

  Kiinnittää huomiota! Tärkein etu kollektorijohtimet vesi asunnossa - mahdollisuus työnesteen paineen ohjaus joissakin lähteistä veden saanti.

  1. Laskeminen varusteet ja muut niihin liittyvät tuotteet, sekä putkilinjan osassa indikaattori. Suositellaan ennen jokaista lähde veden saanti asentaa sulkuventtiilit. On tärkeää muistaa, että indeksi osassa putken pitäisi olla pienempi kuin yhdistäviä elementtejä.
  2. Neljäs kohta järjestelmässä sisältää luettelon tarvittavia välineitä johdotus.
  3. Purkaminen vanhan ja asentamalla uusia viestinnän. Aikana purkaminen vanhan mallin on erittäin tärkeää huolehtia noudattamista -ilmaisimet kaikista myyntipisteistä ja putket, muuten sinun täytyy käyttää erityistä nännit.

  Tyypillisesti standard asuntoja tiloihin, joissa vesi on järjestetty rakenteilla on rajatulla alueella. Tässä yhteydessä on suositeltavaa antaa Suositaan kompakti versio veden tiivisteitä. Kuten edellä mainittiin, LVI asunnossa, voit käyttää putkia valmistetaan eri materiaaleista.

  Nykyään metalliputkia eivät ole yhtä suosittuja kuin ennen, mutta ne ovat edelleen käytössä asettelun veden asunnossa. Järjestämiseen vedenkäytön 3 putkityypeille:

  Putket ruostumattomasta tai galvanoidusta teräksestä luotettava ja kestävä, mutta ne eroavat enemmän painoa ja monimutkaisuutta kokoonpano

  Sinkittyä terästä. Tällainen materiaali on suuri lujuus ominaisuudet ja on myös anti-korroosio kerros, joka suojaa putken ruostetta. Säilyvyysaika Tällaisten putkien voi nousta 25 vuotta, mikä on melko hyvä indikaattori. Eheyden korroosiota estävä kerros voidaan rikkoa vaikutus mekaaniset syyt. Suurin haitta sinkittyä teräsputkea - suuri massa, mikä vaikeuttaa paitsi asennus, mutta myös kuljetus yksityiskohtia.

  Ruostumaton teräs. Ruostumaton teräs - materiaalista, joka on erilainen (kuten galvanointi) korkea kerroin lujuus ja korroosionkestävyys. Käyttöikä näistä tuotteista voivat saavuttaa normaalikäytössä 50 vuotta. Tuotteet on valmistettu tästä materiaalista ei pelkää mekaanisista vaikutuksista. Suurin haittapuoli Näiden tuotteiden on niiden korkea hinta. Asennus putkitus on tehty ruostumattomasta teräksestä on melko monimutkainen menettely painon takia yksittäisten osien.

  Kuparia. Kupariputkia ovat kalleimpia ne kaikki, joten niitä kutsutaan yleisesti eliittiluokka. Kupari viestintä on hyvä vastustuskyky haitallisia syövyttävät vaikutukset, ja sen käyttöikä voi olla jopa 80 vuotta tai enemmän. Meidän pitäisi myös voida sanoa esteettisyys kupariputken - tämä muotoilu näyttää siisti ja voi tulla ornamentti huoneeseen sisustus. Kohteesta minuses kuparisten vesi- voidaan todeta, että kupariseos on muovia, mutta eri heikko lujuus, ja melko monimutkainen asennus, joka käsittää kaasupolttimen itse juottaa.

  Johdotus putket muovista, kuten jo edellä mainittiin - sopivin vaihtoehto ihmisille, jotka haluavat tehdä kaiken työn itse. Muoviosat ovat koostuu kolmesta kerroksesta: ulomman polymeerisen, metallisen keskipitkän (yleensä alumiinia kerros) ja sisempi polymeeri.

  Muoviputket kaulitaan lahtia, ovat erittäin kätevä kuljetus ja varastointi, mikä ei ole totta terästuotteiden

  Metalloplastikovaja viestintä asentaa kahdella tavalla:

  1. Kierteitettyjen yhdistää elementtejä, jotka sisältävät tiivisteet. Tiiviste on tarpeen, jotta saavutetaan haluttu indeksi tiiviys järjestelmässä.
  2. Käyttämällä puristus liitos.

  Hyödyllistä tietoa! Yksi tärkeimmistä eduista Putkien on mahdollisuus taivutus, mikä helpottaa asennusta vodotransportiruyuschey viestintää.

  Artikkelit on valmistettu muovista, ovat resistenttejä haitallisia vaikutuksia korroosion sekä johtuen sileä sisäseiniin on suuri kaistanleveys. Ja kiitos sileät seinät näiden tuotteiden ei kertyä suolajäämät, joka voi johtaa kaventumisen putken ontelo ja sen täydellinen tukos ajan.

  Kuinka tehdä johdotus metalliputkien omin käsin? Johtoja varten metalliputket omin käsin vaatii leikkuri, puristuspihteihin ja avartimia. Suositellaan suorittamaan metalli-johdotus piilotettu seiniin vesijohto. Tämä johtuu siitä, että tiivistyselementit ajan, menettävät hyödyllisiä ominaisuuksia ja varusteet voivat vuotaa, joten putki on tarpeen säätää helposti korjattavaksi.

  Nykyään muoviputket ovat suosituimpia vaihtoehto järjestämisestä jakelevat vettä asunnossa. Harkita joitakin polymeerimateriaaleja voi suorittaa johdotus Vesi:

  1. Polybutyleeni (PB). Tämä materiaali on korkea lämmönjohtavuus, on suhteellisen taipuisa, niin jos välttämätöntä se voidaan taivuttaa. Maksimi käyttölämpötila osat poly saavuttaa 90 ° C: ssa Polybuteeni asennettu viestinnän avulla juottamalla laitteet. Suurin haitta - korkeat kustannukset.

  Monet lajit muoviputkia liitetään kuumentamalla niitä päihin erityistä laitetta, se antaa yksi luotettavat yhteydet

  Maksimi käyttölämpötila polypropeenin putki on 130 ° C Hyvin suunniteltu ulkoasu putkien tarjoaa järjestelmän, joka pystyy kestämään paineita jopa 12 ilmakehää. SmoothWall PP putkien sulje pois mahdollisuutta suolakuortumien. Siten PP putket ovat vastaus kysymykseen siitä, mitä käyttää vesiputkien asunnoissa.

  Kiinnittää huomiota! Tärkein haittapuoli PP tuotteiden piilee niiden asennus, jota valmistetaan erityisellä Juottolaitteet.

  Nykyaikaiset vesilaitteet kodeissa usein kootaan Polypropeeniputket

  Asiantuntijat suosittelevat putken halkaisijan laskenta ennen laskemme viestinnän. Saat laskea oikein, sinun täytyy oppia joitakin sääntöjä:

  • syrjäisiltä pisteen järjestelmässä täytyy ottaa huomioon kaksi kertaa indikaattori varastossa vedenpaineen;
  • jos osoitin osa putkista on 12 mm, mahdollisesti esiintyy tällaisen ilmiön turbulenssi. Tyypillisesti tällainen ilmiö voi esiintyä suulla nousuputken, kuitenkin, jos tietoliikenne suoritetaan päässä dvenadtsatimillimetrovyh kapea putket, turbulenssi pystyy esiintyä missä tahansa putki. Vakuutuskohteista tämän ongelman asiantuntijat suosittelevat asentaa putkia, poikkipinta luku, joka on 12 mm;
  • määrästä yhteyden yksiköt riippuvat koko järjestelmän paine, ja näin ollen veden paine. On tärkeää muistaa, että yksikkö venttiilien ja liitososaa kestää noin 0,15 ilmakehää;
  • PP viestintää, jonka halkaisija on 16 mm, painehäviö on yhtä suuri kuin 0,05 atm kohti 1 putkijohdon metriä;
  • pienin paine on sallittu toiminnan hanan viestinnän tulisi olla pienempi kuin 0,3 ilmakehään;
  • Kiinnitämme erityistä huomiota suositeltu vedenpaine osoitin suulla. Tämä parametri on pakollinen laskemiseksi paine indeksi ääripisteiden viestintä.

  Hyödyllistä tietoa! Paine keskeinen nousuputkessa on melko helppo määritellä: mennä alas tarpeeksi kellariin ja tarkastaa mittari suorituskyky pääputken, ja sitten vain jakaa kyseisen luvun useissa rakennuksen kerrosten. Näin saat paineindikaattorin asuntoon sisäänkäynti.

  Monet ihmiset haluavat asettelua vettä, joka suoritetaan käyttämällä putki, jonka poikkileikkaus on 20 mm. Tällaisessa rakenteessa on hanat poikkileikkauksia 16 mm. Tämä järjestelmä vähentää painehäviötä.

  Sarjatopologiassa johdotus voi säästää rahaa materiaaleista, mutta tällaisessa järjestelmässä voi olla painehäviöitä

  Valitseminen ulkoasu vesihuollon järjestelmien asunnossa olisi otettava huomioon epätavallinen ulkoasu tilojen, on suositeltavaa käyttää palveluja asiantuntija. On olemassa kaksi pääasiallista johdotus:

  • peräkkäinen (tee);
  • rinnakkain (kollektorijohtimet).

  Sarjapiirin on klassinen yksi, joka löytyy useimpien huoneistoissa. Tällainen vesi johdotus talossa tai huoneistossa yhteiseen putkeen alumiinifoliota nousujohdosta huoneeseen. In yhteiseen linjaan, yleensä asennettu tees, joista kukin vastaa tiettyä terveys laite ja on liitetty siihen avulla lyhyitä putken.

  Hyötyjä tee järjestelmä:

  • vähintään materiaalien kulutus;
  • pienen painehäviön järjestelmässä.

  Keskuudessa puutteet tällaisia ​​piirejä voidaan mainita:

  • erottaminen imusarjan paine kaikissa kohdissa;
  • lämpöhävikkejä järjestelmässä.

  Keräämällä putkiston asunto katsotaan enemmän toiminnallisia, koska sen käyttö estää nestehukka pään ääripisteiden veden saanti. Tämä asettelu on järjestetty seuraavasti: vettä yhteinen nousuputki siirretään sisällä ensimmäisen keräilijä, ja sitten myöhemmin yksittäisen rivin kuhunkin pisteeseen abstraktio. Kerääjä - säiliön, joka on sylinterimäinen ja varustettu tarvittavat väliottojen lukumäärä (putkien).

  Mieti hyödyt kollektorijohtimet:

  • Se eliminoi veden vasara järjestelmässä;
  • putkistot alkaa keräilijän putkitarvikkeet ovat yhtenä kappaleena, joten he antoivat piiloasennusta vuonna Stroebe;
  • Maakierron ulkoasu on ihanteellinen suuri talo, jossa on kaksi tai useampia kylpyhuoneita. Tämä johtuu siitä, että tällainen järjestelmä voi säätää painelukemilla eri asiakkaille.

  Niistä puutteet tämän järjestelmän ovat:

  • kalleus johtuu kohonneiden materiaali-;
  • unpresentable ulkonäkö tapauksessa avoimen asennuksen.

  Kollektorijohtimet on kätevä se, että putket voidaan asentaa piiloon

  Valinta välineiden ja purkaminen vanhan vesijohdon

  Asiantuntijat neuvovat hankkia kaikki materiaalit pienellä marginaalilla (noin 10%) kompensoidakseen kartoitettu materiaalin laskemisen aikana LVI-järjestelmät. Materiaalien kulutus Muodostunut riippuen johdotuskuvio ja asennus suoritusmuodon.

  Purkaminen on määrä alkaa vasta, kun hankinnan kaikki tarvittavat työkalut ja materiaalit. Jos aiot paitsi veden uusiutuminen viestintää, mutta myös yleistä nousuputken, siitä on ilmoitettava asianomaiselle viranomaiselle.

  Tyypillisesti vesi on valittu reitittämiseksi moderni muoviputket. Mieti, mitä välineitä tarvitaan tällaisessa tilanteessa:

  • juotos laitteet;
  • vannesahan tai putken sakset.

  Vihje! Edullisempi suoritusmuoto pidetään erityisen leikkurit, koska käyttö käsisahan liittyy suuri määrä purseita on leikkaus.

  • pora tehdä reiät kiinnikkeiden;
  • Bulgaria.

  Huuhteluputket seiniin vaatii lisälaitteita, nimittäin - seinä chaser. Tämä työkalu on välttämätön järjestämistä kanavien seinään.

  Vedenjakelusta asunnossa käsillään

  Miten tehdä ulkoasu vettä huoneistoissa? Harkitse vaiheet yleisin ylivoimaisesti kytkentäkaaviossa:

  1. Asenna ensin natiivi venttiili yhteisessä nukkuville.
  2. Toisessa vaiheessa asetetaan ns mittausyksikön, joka sisältää karkean suodattimen sekä venttiili (taakse) ja laskuri, joka mittaa veden virtausnopeus.
  3. Sitten hydromagnetic asennettu järjestelmä (HMS). Päätavoitteena tämä järjestelmä on käsittely vieraita hiukkasia, jotka ovat vedessä. Käsitellään hiukkaset muodostavat sakka, joka poistetaan mekaaninen puhdistus suodatin.
  4. Kun olet asentanut suodattimen puhdistus on välttämätöntä suorittaa asennuksen varoventtiilin Aquastop.

  Siten viestintä tapahtuu asennus veden asunnossa. Laskuri on varustettava antimagneettinen suojaa. Suorita mitään reititys putkien asunnossa voi suorittaa kuka tahansa, joilla ei ole erityistä osaamista rakentamisen. Tarvittaessa voit aina mennä asiantuntija, joka tekee kaiken työn kunnolla ja varmistetaan valmiin putki.

  Kuten tavaraa? Jaa ystäviesi kanssa!

  Kumpi on parempi käyttää putki vesissä maan alla: vinkkejä

  Joka putki on parempi käyttää tilojen lämmitykseen

  Vesihuolto asunnossa kätensä: valinta putkien, kytkentäkaavio ja asennus

  Korvaaminen putket: vesi, lämmitys, kaasu ja viemäri

  Putkimainen yhteys: telakointi lajikkeita, niiden ominaisuuksia ja piirteitä

  Miten putki makaavan kaivannon ja putken, joille tämä puku

  Uusimmat kommentit

  • Jeanne Gorokhova tallennus sinkittyä terästä putki: edut ja ominaisuudet
  • Jeanne Gorokhov kirjoittaa putkeen eristys vaahto OC: mitat ja ominaisuudet
  • Andrew Vozhdayev tallennus Sandwich putki savupiippu: kokoa, suunnittelu, neuvoja valitsemalla
  • Fire and Ice tallennus Sandwich putki savupiippu: kokoa, suunnittelu, neuvoja valitsemalla
  • Lumi kirjoittaa Sandwich putki savupiippu: kokoa, suunnittelu, neuvoja valitsemalla
  • B. tallennus Sandwich putki savupiipun: koko, suunnittelu, neuvoja valitsemalla
  • Andrew Vozhdayev tallennus Sandwich putki savupiippu: kokoa, suunnittelu, neuvoja valitsemalla
  • Olga tallennus aallotettu putki ruostumattomasta teräksestä, lämmitykseen: sovelluksen ominaisuuksia
  • Dmitry Poshtarenko tallennus alumiiniputki. Soikea ja pyöreä poikkileikkaus
  • Maximushka imuletku tallennus: tyypit, tarkoitus ja käyttö

  mainos

  Materiaalien käyttö on mahdollista vain aktiivinen linkki lähde.

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4 + 6 =