Veistetty paneelit puuta

Variantit paneeleiden seinillä omin käsin

On mahdotonta keksiä paras vaihtoehto koristeet sisustus kuin sisustus luonnonmateriaaleista. Nykyään hyvin suosittu paneelit puusta. Tämä ei ole tavallinen koristeena. Se täydentää Tilojen suunnittelussa, keskittyy moitteeton maku omistajille.

Paikantaa elementti voi olla toimistossa, makuuhuone, olohuone. On tärkeää valita vain aiheita ja ruumiillistuma idea, joka on yhdistetty tyyli huoneen. Valmistuksessa käytetyn materiaalin eri puulajeja. Mutta suosituimpia ovat leppä, koivu, tammi, mänty.

Koriste paneeleiden seinälle myydään kaupoissa monenlaisia. Mutta paljon enemmän miellyttävä käsityönä, tehty omin käsin. Tehdä koriste seinälle parvi, alan mittaamiseksi poistettava, minkä odotetaan sijoittaa sisustus. Mukaisesti hankittu mittapuuna lauta, jossa mitat 7-10 cm, tarkemmin määriteltyjä. Muita senttimetriä tarvitaan korjaa kuva.

Sitten sinun täytyy valmistautua työkaluja ja materiaaleja työskennellä. Luetteloa Haluttu tulisi sisältää:

 • Maalarinteipillä.
 • Hiustenkuivaaja kuivaukseen.
 • Harjat.
 • Savea.
 • Haluttu kuva, tulostetaan tulostimeen.

Ensimmäinen vaihe - muodostumista muodon tulevan tuotteen teipillä. Sitten, tyhjän paperin edestä huolellisesti ja puupohjaisten rasva liimalla. Kuva kiinnitetty pintaan. Tasoittaa kangas, se on suositeltavaa käyttää telalla. Ja nopeuttaa liiman kuivaamiseksi - hiustenkuivaaja.

Kuivaamisen jälkeen liima esimuotin kostutettu vedellä pienellä harjalla. Ja poista paperi kerros sienellä tiskaus. Tämän seurauksena puu on edelleen värikuvio siirretään paperille. Kiinnitä malli pitäisi olla kirkas lakka, joka pitkään säilyttää koristeellinen kuviointi puupohjaisten.

Koristesulkiin paneeleiden seinälle sopivat täydellisesti suunnittelu huone, on tärkeää ottaa huomioon tyyli sisustus, huoneen koon ja aste valaistuksen. Kuvassa näytimme esimerkkejä tällaisista sisustuselementtejä.

On toinenkin tapa luoda puinen koriste seinälle. Tässä tapauksessa käytä Speel baareja. Aluksi, palkit käsitelty hiekkapaperilla ja päällystetty akryylipohjamaali. Odotettuaan kuivauksen akryylipintaa käsiteltiin uudelleen hienolla hiekkapaperilla. Aiemmin tulisi valmistella painettu kuva, joka on leikattu pitkin ääriviivoja puun sahauksen.

Jos kuva koostuu useista osien ensimmäisen osan reunasta jättäen pari senttimetriä. Sitten varovasti preparaatti paperi aihion decoupage liimakoostumuksen vahvistaa puu baari ja tasoittaa rullan. Odottelun jälkeen täydellisen kuivumisen liiman kanssa tiedostonpoistomenettelyä tarpeeton.

Suurelta koriste paneeleiden seinällä näyttävät vieläkin houkuttelevamman, koostumusta voidaan täydentää paloja kangasta, oksat, kuori, lehdet.

Jos haluat sisustaa huonetta vintillä, voit hakea erilaisia ​​ideoita. Näyttävä ja tyylikäs veistetty paneeleiden seinälle. Aloittelijat voivat kokeilla luomassa pieniä tuotteita, jotka täyttävät veistetty lintuja, kasveja, suuri osa kuvasta.

Masters sanoa, että paras puu - Linden. Se on pehmeä, jonka avulla voit leikata mitään lukua nopeasti. Koristella kylpyhuone, on suositeltavaa ottaa koivua, joka sen jälkeen on käsiteltävä korkealaatuisia kosteutta kestävä lakka.

Eteisessä parvi voidaan koristaa puulevyjen koostumus, joka levitetään kuvion. Sisätilojen maalaistalon näyttää hämmästyttävän jos yksi seinä on koristeltu veistetty paneelit haapa tai limetin. Vierashuone koristeltu suuri paneeleiden seinällä, bambusta.

Koristella talo kaunis, alkuperäiset tuotteet, jotka on valmistettu omin käsin, voit käyttää erilaisia ​​vaihtoehtoja. Yksi hyviä ideoita, on koristelu suunnittelun avulla puulevyjen.

Verkosto voi löytää paljon versioita kuvia, sopii tiettyyn tyylillinen suuntaan. Iso, kaunis puiset koostumus täydellisesti sisustaa ja täydentää sisätilat.

Paneeli on täysin mahdollista tehdä se itse, on tärkeää vain tarkkailla tyyli, väri ja koko tuotteen. Nämä parametrit tulee olla suunnittelun tilaa ja yhdistettynä mahdollisuus sisustusta. Mutta meidän valokuva ideoita saat inspiraatiota.

Emme veistetty paneelit puusta: 5 Tärkeät Rules

Veistetty paneelit puuta on todellinen koriste asunnon puuportaat veistetty paneelit vuosittain saamassa yhä enemmän suosiota. Sellaiset mestariteokset tehty omin käsin, ovat todellinen taideteos ja ainutlaatuinen sen toteuttamista. Näihin tuotteisiin voit järjestää tyylikäs muotoilu tahansa huoneeseen ja antaa sille ainutlaatuisen itämainen charmi. Veistetty paneelit sopusoinnussa sisätilojen mitään tyyliä.

Mikä tekee veistetyt puiset paneelit seinällä

Luominen veistetty paneelit - tämä on vaikea luova prosessi, joka vaatii erityisosaamista ja päällikön fantasia, sekä ymmärrys kaikista koukerot niin vaikea, mutta mielenkiintoinen istuntoon. Valmistamiseksi seinäpaneelit sopivat ei mitään puuta.

Hyvin usein Paneelit on valmistettu:

Paneelien usein kuvaavat sirpaleet elämää, eläimiä ja kasveja. Koristelu miniatyyrimaalauksia ovat puisia koristeita ja koristeellinen seinämaalauksia.

havupuuta käytetään usein valmistuksessa veistetty maalauksia

Sisustus paneelit tehty arvokasta laatikolla parodia voidaan käyttää hopea ja meripihka.

Kestävin ja jalo uskovat veistetty paneelit tammea ja tiikki.

Veistetty paneeleiden: mitä etsiä

Puun työstöön vaatii erikoisosaamista, ja kyky luoda entistä veistetty paneelit. Se on taidetta, jossa taiteellinen maku, mielikuvitusta ja kykyä oikein korostaa sidetarpeet. Veistetty paneeleiden - todellinen mestariteos täydellinen siten, että voit koristella tahansa huoneeseen. Tällaiset kuvat ovat nyt hyvin suosittuja Huoneen sisustus liiketapaamisiin eri yritysten ja yritysten välillä.

Mitä pitäisi kiinnittää huomiota:

 • On tärkeää valita ympäristömateriaali;
 • Materiaalin levyjen käytännöllisiä;
 • Erittäin tärkeää on, että vastaajan teknologian tuotantoon paneelin;
 • On tärkeää valita oikea työkalu työhön, niin prosessi ei ole niin vaikeaa;
 • Useimmat osat paneelin voivat tehdä sähköinen palapeli;
 • Valmiin maalaus usein päällystetty öljyllä. Tämä menetelmä mahdollistaa tuotteen suojaamiseksi kosteudelta.

Loppuvaiheessa veistetty tuote, joka on päällystetty ohuella kerroksella läpinäkyvää lakka

Luoda kaunis koostumus ja houkutteleva ympäristö voi olla yhdistelmä puinen sisustus ja veistetty paneelit, täydentää tunnelmavalaistuksen.

Älä unohda, että jos veistetty puupaneelin käytetty suunnittelu huone, ja muun sisustuksen on oltava asianmukainen.

Paneelit puusta käsityönä täyttää huoneen positiivista energiaa, ystävällinen aura ja mukavuutta.

Elämää veistetty paneeleiden voi kestää useita vuosikymmeniä.

Do veistetty paneelit puun kätensä

Tuota veistetty paneelit puun kätensä - ole niin yksinkertainen tehtävä. Mutta yritä itse tällä alalla on edelleen voimassa. Ensimmäisellä kerralla tietysti työ on huonolaatuista ja ole kovin tarkka, mutta prosessi oppitunteja antaa sinulle hauskaa.

 • Aluksi valita kuvan perusteella, joiden ulkoasu on luotu.
 • Jälkeen valita sopivan puun ja viilun. Kuultopapereita on kiinnitetty viilu - se on perusta rainan valitusta koostumuksesta.
 • Luo yhteinen tausta. Voit käyttää eri puulajeja.
 • Veitsi leikkaa osia pois lovi ja lattian kuvio.

Kaiverruksia puu voidaan käyttää amulettina tai talisman

Tiedot paneelit leikataan hieman suurempi koko layout käytetty. Kun kaikki yksityiskohdat paneelin tulee sijoittaa kuuman hiekan ja suolan. Siten on olemassa ampumisen elementtejä ja niiden värikylläisyys ja erityisesti syvyys.

Sen jälkeen, kun kaikki osat on päällystetty liimalla ja koottu koko koostumuksessa. Täydellisen kuivumisen jälkeen lakan pinnan olla auki.

Veistetty paneeleiden käytetään paitsi koristella huoneeseen, mutta myös taikakalu.

Paneeli voidaan valmistaa myös ilman osia ja sitä käytetään yhtenä kappaleena estää puun. Tämä toiminta edellyttää suurempaa huolellisuutta ja vaivalloista.

Miten tehdä veistetty paneelit kylpyyn käsillään

Komponentit kylpy sisustus on tärkeä rooli, ne luovat suotuisat yleinen ilmapiiri. Jatkuvien muutosten takia lämpötilan ja kosteuden, materiaali paneelin on valittava huolellisesti. Veistetty paneelit tehdä kylpy käsiään vähintään taiteellinen kyky on varsin todellinen. Ennen töiden aloittamista, harkitse kuvan ja valmistella sapluuna paperin. Hyvin usein piirustukset kylpy huonetta ovat kurvikas hyvät ja varaston tai hoitaja höyrysaunassa. Sitä käytetään usein myös sanontoja ja lainauksia asianomaisilla aiheista. Toimiakseen täytyy terävällä veitsellä ja puinen laatta.

 • Sinun on hyvä otshlefovat levy etupuolella;
 • Siirtää piirustus;
 • Leikata veitsellä tarvittavat kuvioita ja muotoja;
 • Kansiosuuksien veistetty vesipohjaisia ​​tahroja, ja muut osat - tärpättiä liuos tai pellavaöljy;
 • Kiinnittimet kiinnitetään takapuolelle lankku.

Veistetty paneelit puun luoda teeman bannuyu mukava tunnelma, korostavat ainutlaatuinen sisustus höyryä

Siinä koko työpajan veistetty paneelit kylpyjä. Tietenkin - se on helpoin vaihtoehto kokemattomalle noviisi, koska monimutkaisuuden kaikki kierteet prosessin riippuu yksilöstä kykyjä.

Ketä tahansa paneelin kylpyyn pääse puremaan lause "Nauti Bath".

Emme veistetty paneelit tuntia käsillään

Veistetty paneelit "Kello" sopii erinomaisesti kaikkiin sisustuksiin, lisäämällä hänen tyyli ja armo. Harkitsemaan veistetty paneelit, jotka on valmistettu koriste muodossa nosturit seinälle. Voit tehdä tämän valmistella tarvittavat materiaalit ja työkalut.

Tarvittavan materiaalin ja työkalun paneelit "Kello":

 • Shield liimattu tammirimoja;
 • Puinen pohjan paneelit;
 • Lyijykynä;
 • savi;
 • Puoliympyrän muotoinen taltta ja kulma;
 • Kyllästys vahalla tai lakalla.

Joten aloitamme. Aloittaa määrittelemällä vyöhykkeellä, joka sijoitetaan suoraan kelloon, ja vie heidät taululle. lyijykynäluonnoksia valmistaa myös levittää pinnalle. Seuraavaksi käyttämällä palapelin scrollsaw aukioloajat kaikki tarvittavat osat. Puoliympyrän muotoinen taltta tehdä kuvio ilmeikäs, korostaen höyhenet lintuja. Alue on välttämätöntä erottaa tärkeimmät ääriviivat ja kiillottaa koko pinta. Seuraava liima valmiina kaiverruksia koko pohja ja odota, kunnes tuote on kuivunut. Sen jälkeen, peitä paneeli täysin lakalla tai kyllästys. Sadim liima kasvot kellon. Siinä kaikki valmiina paneelit.

Tee mount laudalla sijoittaa paneelien seinälle tulisi etukäteen.

Veistetty paneelit puun "Laiva" (video)

Jos halutaan, päätypaneelit voidaan zapolirovat, se antaa sen pehmeys ja opasiteetti. Indonesia on hyvin rikas maa kulttuuri, niin paljon suosiota on veistetty paneelit on indonesialainen taiteilijat ilmentävät kulttuurista ja tarinoista sen kansan. Ne ovat kuin taikaa puusta reinkarnoituvat todellisiksi "livenä" koostumuksia. Paneeleiden jo ennen maalausta käytettiin siirtämään näkemys maailmasta ja näyttää pyhiä symboleja. Puu Indonesian tarkoittaa "symboloi voimaa ja elämä" ja kaiverruksia muodossa kasveja ja kukkia symboloivat rakkautta, onnellisuutta ja hyvinvointia.

Huomio, vain tänään!

© 2017, Vseobalkone.ru. Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Veistetty malleja ja paneelit eri puulajien

Näitä uskomattomia veistetty tehtyjä maalauksia Viktor Dubovik Bryansk, Venäjä.

Victor toimii tyttärensä ja poikansa perheen työpajassa, joka perustettiin vuonna 1996.

Yhteinen työ käsityöläisten luoda erittäin taiteellisia tuotteita eri puulajeja.

Alta taltta taiteilijan, on kuvia, seinämaalaukset ja kalusteet.

Panoraama apulevyt sarjasta "tyypit vanhan Moskova" koristavat sisätilat toimistojen hallituksen Moskovan ja Venäjän presidentin hallinnon.

Kokoa suurin osa töistä runkoon -. 60-90 cm Osa kuvista leikataan kuukautta. Tällä hetkellä studiossa on kerännyt lähes 200 laulua ja luonnoksia tekijän teokset.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

77 + = 84