Venytys katot lastentarha

Alakatto lastenhuoneessa (65 kuvat)

 • Viimeistely kattoon - tärkein vaihe suunnittelussa tahansa huoneeseen. Se oli hänen riippuu pitkälti siitä, kuinka harmoninen ja loppuun suunnitteluun näyttää. Mutta jos muut huoneet voi usein rajoittaa kevyt maalaus, lapsi haluaisi tehdä erityisiä. Yksi nopein ja kätevin tapa saavuttaa tämä tavoite - sisäkaton. Vuonna lasten avoin tila toteutumista rohkeita, kirkkaita ajatuksia ja erilaisia ​​kankaita sen avulla voit valita väritys ja materiaaliltaan että täydentävät hyvin yleinen tyyli.

  alakatot Suunnittelu Ominaisuudet

  Huolimatta siitä, että historia alakatot juontaa juurensa antiikin ajoista, tämä suosio he ovat saaneet jälkipuoliskolla vuosisadan. Tämä osaltaan keksinnön PVC-kalvo - helppo ja edullinen materiaali, joka on tullut hyvä vaihtoehto kalliita luonnonmateriaaleja.

  Pitkäikäinen ja käytännöllinen, katot polyvinyylikloridista on korkea esteettisiä ominaisuuksia. Muutaman rullaa polymeerin kangas voi piilottaa karkea kipsi, lanka, palkit, eristys, äänieristys elementtejä, jotka tarjoavat sileä pinta monta vuotta.

  Asennus PVC katot on valmistettu käyttäen alumiini patonkeja, joka pitää kehän rakenne. Jännitys kalvon suoritetaan lämpöä, jossa: vaikutuksen alaisena korotetussa lämpötilassa (60-70 ° C) pehmittää materiaalia tällä hetkellä pidetään kanssa kiinnitys manipulointi, ja jäähdytyksen jälkeen raina tulee täysin sileä ja ei roiku.

  Tissue katot nailonia langat polyesterihartsin kyllästys. Koska sen joustavuutta ja, verrattuna kalvon tiheys, ne eivät tarvitse lämmittää, ja on asennettu tavanomaisella tavalla. Se etu, että kangas on kyky siirtää ilman, mahdollisuus tulostus, sekä väri- ja manuaalinen maalaus vedellä maaleilla.

  Tyypit alakatot vauvalle

  Valitsemalla sisäkaton lapsille, on ensin määriteltävä, mitä tekstuuri sopii parhaiten suunnitellun sisustuksen. Nykyisessä luettelossa sisältää matta, kiiltävä, helmiäis, läpikuultava, ja muunlaisia ​​PVC on paljon värejä. Suunnittelu kankaan liinoja rajoitu perus vaaleita sävyjä ilman kiilto, mutta kaikenlaisia ​​kuvat ovat erityisen mukava katsoa heidän tausta ja valo siroaa zakarniznaya varovasti ja huomaamattomasti.

  Matt katot - täydellinen lasten klassinen muotoilu. Ei ole tarpeen käsitellä perinteinen valkoinen maali: voit valita pastelli tai lämmin aurinkoinen värit, tulosteita taivaan pilvien, sateenkaaria, kukkia tai muita suosikki malleja. Tällainen rakenne näyttää täysin luonnollista eikä muodosta ylimääräistä häikäisyä, mutta tässä tapauksessa se on parempi pidättäytyä liian tumma ja tyydyttyneitä tauluja, suuret piirrokset julkaistiin - muuten se näyttäisi siltä, ​​että katto leijuu päätään.

  Jos haluat visuaalisesti lisätä korkeutta lapsen huoneeseen, kannattaa kiinnittää huomiota filmin lakkapinta. Kun suuri heijastava kyky, kiilto otzerkalivaet säteily auringosta ja hehkulamppuja, mutta samalla tavalla voidaan nähdä ääriviivat kaikki esineet ovat alareunassa. Tästä syystä katto lapset eivät yleensä ole täysin kiiltävä ja sitä käytetään ainoastaan ​​kangassisukset kahden tason rakenteita, luoden mielenkiintoisia hehkuva aksentti.

  Satiini katot ovat hyvä kompromissi specular ja matta rakenne. Heidän tunnusmerkki - herkkä helmi hohtaa, jossa ei ole jyrkkiä varjoja tai pelaajan silmissä hehkuvat valoa. Tämä rakenne muistuttaa hieno silkki kangasta, arvoinen koristamaan hänen makuuhuoneensa pikku prinsessa tai prinssi.

  Toinen tyyppi PVC-kalvo - metallinen. Tähän ryhmään kuuluvat katto kulta, pronssi, hopea, teräs kiiltoa. Tällaiset vaihtelut voidaan nähdä osana suunnittelun tilaa teini, tai käyttää niitä täydennyksenä ylellinen barokkityyliin.

  Läpikuultava joustavaa kangasta käytetään yleensä realistinen valon leikkiä suunnittelussa katon muodossa tähtitaivas, tila, joka simuloi ikkuna-aukkoja ja luoda muita visuaalisia tehosteita. Iltapäivällä katto voi näyttää varsin tavallisia, ja sen jälkeen kun järjestelmä diodit ja lamput - kääntyvän kiehtova kolmiulotteinen kuva.

  Alakatot grafiikoita kipsilevyjen

  Moderni suunnittelu lasten huoneet ovat usein kahden tason katto. Ne edustavat kolmiulotteisten rakenteiden kipsilevyjen, vaneri, muovista, joka voidaan helposti yhdistää jännityksen elementtejä. Asennettu ensimmäinen kerros PVC-kalvo voi olla hieno tausta kuperien muotojen, niiden nopeaa tai täyttää kehyksiä on muodostettu.

  Lisäksi esteettinen merkitys yhdistettynä katto lapset mahdollistavat optisesti jakaa huonetilaan toiminnallisiksi vyöhykkeisiin: makuuhuone, peli ja työ (opiskelua, lukemista, piirustus). Keskittyä johonkin tiettyyn osaan auttaa oikean värin (erottuva tai konsonantti) ja harkittuja kattavuus jokaiselle sivustolle.

  Epätavalliset ratkaisuja lasten huoneet

  Kuten laatu kiristekalvo, kuten elastisuus ja keveys tekevät siitä todella välttämätön koristelu katot. Näiden ominaisuuksien ansiosta se on ihanteellinen toteuttamalla innovatiivisia ratkaisuja, mikä olisi paljon vaikeampi toteuttaa kiinteällä materiaaleja (kuten kiveä, rappaus, puu, maalit, jne). Joitakin vaihtoehtoja kannattaa harkita tarkemmin, koska ne ovat epäilemättä voi olla hyötyä suunnittelussa lapsen huoneeseen.

  Aikoja, jolloin vuoksi kaunis maalaus enimmäismäärän piti palkata ammattilainen taiteilija jätti jälkeensä. Nyt tässä tehtävässä nopeasti ja tehokkaasti selviytymistä tekniikkaa. Ammattilehdissä studiot tulostuksen voi tilata on mattapintainen filmi tai kangasta kangasta yksinoikeudella kuvan tai ostaa valmiina.

  Yksi suosituimmista teemoja taimitarhan asiantuntijat kutsuvat taivas (sininen, violetti-vaaleanpunainen auringonlasku sävyt, pilvet, aurinko, sateenkaari, lehdet), kukat, kukka malleja, pieniä piirustuksia muodossa tähdet, linnut, perhoset, ilmapalloja. Ja kaverit, jotka ovat ihastunut seikkailu kirjoja, historian ja maantieteen varmasti tulee antiikin maailmankartalle sielun.

  Avaruuden äärettömyyden avoimia tiloja, jotka voidaan nähdä pimeässä - tämä on luultavasti yksi kiehtovimmista nähtävyyksistä, jotka ovat käytettävissä ihmisiä. Ehkä siksi vuonna tähtitaivas katto nauttinut ennennäkemättömän suosion ja ovat tulossa realistisempia vuosittain.

  On olemassa useita vaihtoehtoja, joilla simuloidaan yövalo: tavallinen tulostus, LED-taustavalo elokuva (tätä varten sen pitäisi olla matta ja läpikuultava), LED-taustavalo ja puhkeamiselta (reiät web tehdä tavalliset lamput) ja lopuksi projektori. Jälkimmäinen voidaan asettaa lattialle tai yöpöytä, ja kun kääntää kattoon luoda illuusion tähtiä tai planeettoja, joskus vilkkuu tai liikkeellä - kaikki riippuu mallista.

  Suuri etu PVC-kalvo on kyky kuumennuksen aikana kansi on mikä tahansa tiheä muodossa. Tämän ominaisuuden avulla ohjatun luo kattoon outoa muotoja: aallot, pallonpuoliskon pyöristetyt kulmat. Perusteet ovat yleensä suunnittelu kaareva arkkia kipsilevyä, ainakin - muovi, vaahto tai puusta. Erityisen tärkeitä ovat päätös voi näkyä lasten huoneet, joissa on ei-standardi geometriat, ullakko, pelaamista ja urheiluhalleissa.

  Valaistus venyttää katto lastenhuoneluokassa

  Valaistus lastenhuoneessa - yksi tärkeimmistä suunnitteluun liittyviä kysymyksiä, joita on harkittava ennen viimeistelytyö. Ensimmäinen askel olisi kuulla kokenut sähköasentaja tilasta johdotus kotona tai asunnon, sen kyky kestää odotettua kuormitusta. Jos kaikki on kunnossa, voit aloittaa asennuksen kaapeliverkossa ja valaistus. On myös parasta jättää ammattilaisille, puhumme lasten turvallisuudesta.

  Useimmissa tapauksissa, alaslasketut katot ominaisuus zakarniznaya valaistus - LED-nauhat on sijoitettu kehälle räystään, joka antaa pehmeän muodon ja yhtenäinen hehku, ja vaikuttavat "kelluva" ja korkeutta nostamalla huoneen visuaalisesti.

  Sisävalaistus elokuvan voi muodostaa valovoima kuviot jäljittelevät vilkkuminen tähdet ja kuu. Hajallaan läpikuultava kangas, valkoinen tai värillinen seppeleitä LEDien tekee lasten tyylikäs, mukava ja moderni.

  Spotlights vastaa pääosin toimiva kuormitus, joka tarjoaa tarvittavan määrän fotoneja tietyllä alueella. Ne asennetaan useimmiten sisällä kipsilevy elementtejä, mutta jos niitä ei ole olemassa tai se on tarpeen valaisemaan kaukana näistä alueista, se on tarpeen tehdä reikiä alakatot.

  Valitessaan kattokruunu syytä muistaa, että se on joka tapauksessa ei saa lämmittää ulkopuolella PVC kangas (ja kudoksesta Lämmönlähde on parempi lykätä). Tästä syystä ei osta pripotolochnye malleja ja vaihtoehtoja sävyjä, suunnattuna ylöspäin. Ottaen aktiivinen luonne nuorten asukkaiden huone, on parempi lopettaa huomiota valon, särkymätön kattokruunu sovitettu moderni energiansäästöön LED-lamput. Käyttää hehkulamppu kohteen venyttää katto kielletty, koska polymeeristä kangasta lämpö sulattaa ja kellastumista.

  Alakatot lastenhuoneessa - valokuva

  Paljon mielenkiintoisia tapoja suunnitella alakatot lapsille edustettuina kokoamista kuvia tällä sivulla. Kerätty esimerkit voivat olla hyödyllisiä niille, jotka aikovat kunnostaa lapsen huone käsillään ja ammattilaisia ​​tällä alalla. Katse on jo toteutettu vaihtoehtoja, voit löytää inspiraatiota luoda omia ainutlaatuisia malleja, jotka päivittäin miellyttää omistajat pieni!

  Venytys katot lastentarha

  Alakatto - ajankohtainen ratkaisu sisätilojen. Ja jos se ei ole yhteistä huonetta jotain keskinkertaisia, lapsi on usein pelkää käyttää sitä, hän viittasi kuin ekologisia ja hauraus. Kaikki nämä tekijät ovat helppo kumota, koska tänään laatu pinnoitteen kasvaa ja parantaa.

  Venytys katot on useita ominaisuuksia, jotka voidaan pitää etuja ja haittoja.

  • Suojaa kosteudelta ja tulvien vuoksi PVC-ainesta, josta se on tehty.
  • iskunkestävyys - tärkeän ominaisuuden lapsille.
  • kestävyys - asianmukaista huoltoa voi kestää jopa 20 vuotta.
  • ääni- ja lämpöeristetty - in lastenhuoneessa on suojella naapuruston häiriöiden ja pantti voimakkaan unta vauva.
  • mukavuutta - ei hassu hoitoa, on antistaattiset ominaisuudet asennuksen aikana ei vaadi erityistä valmistelua pintojen helppo auttaa piilottaa viat tai sojottaa kattoon, jota käytetään tasoittamaan siirtymät seinän ja katon.
  • sisustus - ei voida rajoittua valkoiselle pinnalle, ja anna poimia suunnittelun kaikki mallit ja värit.
  • mekaanisia vaurioita - suvaitsematon leikkauksia ja pistoja, ja nämä "microtraumas" palauttaa kankaalle kova.
  • saumat - liittyvät viat johtuvat ja ensimmäinen haitta - kun yrität pysyä yhdessä, se ei ole suuri alue ja katto kaikki saumat nähdään luonnollisesti erottuvat, mutta silti tasainen pinta, et saa.
  • valaisimet - niin päällystetty vaarallista käyttää hehkulamppua, jonka teho on 60 wattia ja edellä Halogeeni - 30 wattia. Mutta pelastaa tilanteen erityinen suojaava paneeli ja pitkänomainen kattokruunut.

  Siksi uskomme, että sisäkaton on haitallista? Tärkein virhe - uskovat, että se muodostaa "kasvihuoneilmiötä", ja sen seurauksena - muotin sieni. Kaikki riippuu hyvästä ilmanvaihdosta. Kun valitset vinyyli ehdottomasti täytyy pyytää todistuksia myyjä, otettaisiin laatua ja turvallisuutta. Aika ei kuitenkaan pysähdy, ja tuottajat välittävät asiakkailleen, luoda pinta vaikutus "antistaattinen" ja suojaa allergioita.

  • PVC - yleisin venyttely. Ne ovat taloudellisia ja anna poimia maalauksesta tahansa huoneeseen muotoilun tulostuksen aikana. Vedenkestävä - toinen tärkeä laatu. Tämän seurauksena - helppo puhdistaa. Mutta miinus yhtä kaikki siellä - hauraus ja kyvyttömyys palauttaa alkuperäiseen muotoon, sattuessa rengasrikon, katto on purettava kokonaan.
  • Kankaalla. Base - polyesterilanka. Tämä laji on neuleverkkoon, ja muistuttaa verkkoon. Tällä on suuri "hengittävä" ominaisuuksia. Rainan leveys laajempi kuin PVC. Usein käyttää tiloissa, joissa on suuri alue, koska tämä pinnoite on saumattomasti ja sopeutumiskyky tahansa muotoon. Kun kaikki tämä ne voidaan pestä ja imuroida, ja jopa maalattu. Tämän toiminnallisuuden valmistajan näyttelyissä ja korkea hinta, mutta se vastaa laatua.

  Kankaalle kattoon voi olla saumatonta, koska tällainen asennus sopii pienille ryhmille ja ompeleen, mutta tässä se on otettava huomioon, että saumat joidenkin pinnoitteiden olla havaittavissa.

  • Kiiltävä. Kiilto ja kiilto katto pakko olla varovainen valitessaan, koska se voi ylikuormittaa sisustus. Hän myös näyttää vähän "kylmä". Tällöin katto näyttää korkeampi ja omavarainen ilman lisäaineita sisustus, se ei voi ladata fotooformleniem.
  • Matt. Tällainen pinta on paljon halvempaa, ja laatu ei ole huonompi. Se saumat näkymätön, koska se on kuin laadukas kipsi. Hyvä vaihtoehto klassinen ja perinteinen sisustus.
  • Satiini. Se on välimuoto matta ja kiiltävä katto. Se on pehmeä kiillon vaikutusta silkkiä. Makuuhuone on paras sellainen, ja piirrokset sitä tarkkaan ja varovasti.

  Yksinkertainen yhden tason katto sopii kaikkialle.

  Mielenkiintoisen ratkaisun on kahden tason pinnoite. Sen avulla voit jakaa huoneen vyöhykkeisiin, ja lapsille on totta: peli, koulutus, makuutilat. Jos asut HOUNE, tila voidaan jakaa kahtia, lasten eri sukupuolta - väreissä.

  Tasot auttaa lisätä visuaalisia korkeus, vaikutus täysi läsnäolo taivaalliset tai kosmisen teemoja. Tasot voi siten olla erilainen muoto ja määrä.

  Mitä väriä, niin alakatot ole rajoituksia. Lastenhuone voi häikäistä tahansa sävyjä, pyynnöstä lapsen ja muotoilu.

  Perinteinen valkoinen kiilto voidaan käyttää itsenäisenä pinnoite, koska sen kauniisti heijastuu Tilaelementtien, heijastus tulee sisustus.

  Tytöille on taivaallinen teemoja, enkeleitä, kukkia. Kirkkaat värit ja väriyhdistelmät suosikki tytöt ovat tervetulleita. Pojat sopivat rauhoittavia värejä, tilaa valokuvia. Teini-ikäiset ovat usein valinta osuu tähtitaivasta, karttoja, sotilaallinen tyyli, rauhallinen melankolinen, ja valopilkuista on kiivas.

  Kaksi lasta täysin mahdollista yhdistellä eri värejä, kaavoitus maku lapsia, heidän mieltymykset ja harrastukset.

  Valitessaan väriä, älä unohda psykologinen ominaisuuksia kunkin. Makuuhuoneen värit on kevyt, kohtalaisen kirkas, jottei ylikuormittaa lapsen silmissä. Tunnelma vauva liittyvät suoraan värimaailman. Perinteiset variantti - rauhallinen beige. Mutta tämä ei tarkoita, että sen on oltava yksitoikkoista ja tylsää - yhdistää sen muihin väreihin.

  Jos huone on eri alojen toimintoja, se on vieläkin purettava kädet ja auttaa "pelata" väreillä. Oranssi ja keltainen, esimerkiksi, on täydellinen koulutusta alueille, kuten aktivoivat aivojen toimintaa. Vaaleanpunainen ja sininen katto rauhoittaa hyperaktiivinen lapsia. Neutraaleja värejä - beige, vihreä, meijeri, ja muita sävyjä. Mutta ruskeat ja tummat värit, ytimekäs aikuisille, lasten eivät sovellu, koska mieli sortaa ja pilata tunnelman. Tärkeintä ei ole liikaa sitä linjaus visuaalisen aksentti.

  Alkuperäisen suunnittelun, että lapset voivat valita helposti, koska valtava valinta valokuvatulostusta kuviolla, tähtitaivas, kortti, pilvet, LED- ja loisteputki laitteiden ym.

  Osta alakattoon erityistä suunnittelua voidaan jo olla valmis suunnitella tai tehdä tilauksesta oman maun mukaan.

  Vastasyntyneet täydellinen kankaalle kuvan tulostus taivaallista. lapsen silmä lepää iän tutkia pintaan.

  Lapsille esikouluikäisten erinomainen muotoilu päätös - kattoon kuviolla. Se voi olla kukkia, avaruus galaxy, sarjakuvahahmojen ja kaiken, lapsesi haluaa. Älä täytä huomiota yksityiskohtiin, pysähdy tärkeimmät elementit - aurinko, pilvet, kukkia ja muita.

  Suunnitella teini katto - tulostusta. Abstraktio, kortti, yön kaupungin taivas - valinta on rajoittamaton. Täällä valinta pitäisi tehdä nuorempi lapsi ja ottaa huomioon heidän toiveensa. Kehittämiseen huomiota, voit poimia monimutkainen mosaiikkikartasta.

  Muoti trendi - valoisa katot. Tämä vaikutus saavutetaan erityisiä materiaaleja ja valot - LED, fluoresoiva pinnoite, kuitu. Niiden avulla on mahdollista toteuttaa ajatusta taivaan lähettämiä, Linnunradan, laser polku.

  Yhdessä muiden tyyppisten katot ja mielenkiintoinen ratkaisu. Kiilto ja mattapintaa luoda vastoin mahdollistavat jakavat tilan. Tier ratkaisu - kiiltävä perusta ja kehystys lampuilla. Tämä peli sallii aineksen lisätä tilaa, jolloin katot edellä ja tietenkin ilmentävät erilaisia ​​ideoita ja liikkuu.

  Jalustan on valkoinen tai beige kattoon. Mutta ympäri tasoa, voit luoda erilaisia ​​värejä ja suunnittelun vastaavasti muuttamalla lapsen ikä.

  Toinen mielenkiintoinen ratkaisu - väri symmetria ja epäsymmetria. Elementtejä, muuttuen kiilto, luo mielenkiintoinen vaikutus huoneeseen ja auttaa työnnä seinää.

  • Saat lastenhuoneessa - laadukkaita materiaaleja. Ostaessaan muista pyytää todistuksen laatu. Koostumus ei pitäisi sisältyä aggressiivinen epäpuhtauksia, kuten fenoli, jotka haihtuvat ja saattaa vahingoittaa lapsen terveyttä. Kun ostaa välttämättä pyydä takuukortti (yleensä takuu jopa 5 vuotta, mutta useimmat myyjät rajoittuvat vuodessa).
  • Tutkimuksen arvion tuottajien ja verkossa, kansan ääntä on tärkeä tekijä turvallisuuden varmistamiseksi lapsen.
  • Kangas ei saa kahinaa ja rypistynyt, tuntuu se olisi pehmeä.

  • Kiiltävä katto tulisi heijastaa hyvää, muuten - sait heikkolaatuinen materiaalia.
  • Materiaali ei saa olla teräviä hajua. Tietenkin on outoa hajua, mutta lopulta hänen pitäisi kadota.
  • Yleensä enimmäismäärät vahvistetaan myydään (paitsi kipsilevyille) - kanssa patongin kokoisia. On parempi, että se oli alumiinia. kiinnitysmenetelmiä voi olla erilainen - Harppuuna- (laski 3-4 cm), generaattori (laskua 12-15 cm), nokka (. pohja tasainen alaspäin 8-10 mm) kiinnitys valinta on neuvoteltava etukäteen, se riippuu tärkeimmät kattoon ja toiveesi toimivuutensa - lamput ja sisäänrakennettu valaistus tai peittämiseen viat.
  • Jos sinulla on korkea ilmankosteus huoneessa, on parempi pysyä PVC.

  • Aktiivisille lapsille valita kankaalla tai kipsilevy kattoon. Jos haluat pysyä PVC, on parempi, että se olisi satiini tai matta - ne ovat vähemmän näkyviä naarmuja ja hankaumia.
  • Mallin älä poimi kukkia tai aggressiivinen "monstricheskih" kuvia, vaikutus ne luovat kirkkaan, mutta sitten menee nukkumaan jos huoneessa ei ole tiedossa jälkeläisiä.
  • Jos haluat tehdä mini-valokuvatulostus testi varmistaa, että tilaus odotuksiasi.
  • "Ladattu" katto kuvan, sitä vähemmän se näyttää, ja huone muuttuu visuaalisesti vähemmän.
  • Jos huone on hämärä valaistus ja puuttuu luonnollinen väri, se pitäisi lopettaa valinta kirkas kiiltävä kattoon.
  • Tuoretta suunnittelu hyvin kiiltävä katot kirkas väri. Trey katto valkoinen kehys ja sisäänrakennettu lamput kehä korostavat sininen pinnoite, luoden vaikutus taivaan pilvien.

  • Lempeä tytöt sopivat pehmeä vaaleanpunainen ja persikka sävyjä. Ylläpitää "pehmeä" muotoilu materiaali tulisi olla mattapinta. Sisäänrakennettu lamppu muodossa lintujen keskitytään kankaalle ja valitsemalla sen sisustus.

  • Teini-ikäiset pitävät kirkkautta, joten mehukas ja oranssin yhdistelmä varmasti herättää huomionsa. Jotta ärsyttää silmiä, nämä elementit ovat vähäisiä, mutta ne kaikki yhdistyvät huoneen värimallin kanssa. Valo haze tekee väreistä mykistynyt, mikä luo rauhallisen suunnittelun.

  • Lasten huone lapselle on ensimmäinen asia, joka muistetaan. Alkuperäinen muotoilu pilvien muodossa pääkankaan alapuolella antaa lapsen rauhoittua ja tuntea itsensä avoimen taivaan alla. Pastellin sininen ei ylikuormita lasten silmiä ja edistää nopeaa ja rauhallista nukkua.

  • Nuorten tytöt ovat erityisen romanttisia. Vaaleanpunaisen sinisen kattoratkaisun ansiosta voit uneksia ja levätä huoneessasi. Ja palkit yli auttavat jakamaan oikein vyöhykkeille oman kulman.

  Stretch-katot ovat yhä enemmän vanhempien sydämiä. Vanhemmat huomaavat niiden pitkäikäisyyden ja kirkkauden. Äidille on tärkeää, että ne ovat hypoallergeenisia ja antistaattisia. Kyllä, ja tällaisten pinnoitteiden puhdistaminen on paljon helpompaa, koska voit tehdä ja kuivaa ja märkäpuhdistus.

  Vanhempien huomautus ja hyväksyttävä hinta. Vaikka valinta on edelleen kalliiden mutta korkealaatuisten kangaspäällysteiden suuntaan, sillä lapset ovat aktiivisia eikä niissä ole vain lattialla istumista ja nukkeja.

  Useimpien vanhempien enimmäismäärän asettaminen on vaikeaa, mutta asiantuntijoiden kanssa on helpompaa. Äläkä neuvo itse tekemään sitä itse, "on parempi luottaa mestariin kuin pilata ja pahoitella itseäsi".

  On myös niitä, jotka eivät luota materiaalin ympäristöystävällisyyteen pelkäämättä lapsen terveyttä. Mutta tämä on myytti, jos kattavuus on hyvin valittu ja sillä on kaikki tarvittavat asiakirjat.

  Heikko puoli on mahdollisuus lävistää tai polttaa kalvo. Ja sitä voi olla vaikea korjata. Useimmat kekseliäiset keksivät pelin tasoilla tai lampuilla, joiden avulla voit piilottaa virheen.

  Haittapuolena on myös se, että kuvan tai valokuvan katto lopulta häiritsee lapsia, ja ikään liittyvien makuelämuutosten vuoksi myös lapsen mieltymykset muuttuvat. Tässä on erimielisyyksiä "haluan" lapsen ja vanhempien talouden välillä.

  Stretch-katot ansaitsevat ansiokkaasti kuluttajien mieltymykset ja valinnat. Niiden saatavuus ja kestävyys, kirkkaus ja toimivuus eivät jätä välinpitämättömiä sekä lasten että heidän vanhempiensa kesken.

  Ja lopuksi tarjoamme sinulle videon leikkauksen mielenkiintoisia ideoita lastenhuoneen kattoihin.

  Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

  Sivustoaineiden kopiointi on mahdollista vain, jos asennat aktiivisen linkin sivustoomme.

  Laajennettu katto lastentarhassa: 60 parasta valokuvaa ja ideoita

  Koko talon kirkkain huone on lastentarha, jossa vanhemmat luovat lapselle erityisen mukavuuden. Seinien, katon, huonekalujen ja tekstiilien oikea muotoilu takaavat vauvalle terveellisen unen, ekologisen tilan ja mielenrauhan. Katto on se, mitä lapsi näkee, herää päivittäin, se voi olla hyvin viihdyttävä ja jopa kognitiivinen, jos se on venytysraja lastentarhassa.

  Tyypit venytys katot lastenhuoneeseen

  Laaja valikoima erilaisia ​​kattotyyppejä on mallin mukaan jaettu seuraavasti:

  Yksiportainen katto on taloudellisin, ei sovi itsestään muodonmuutokseen lämpötilan muutoksissa, ei vaadi monimutkaista huoltoa. Suuri valikoima värejä ja piirroksia, on mahdollista tehdä valokuvatulostus ja luoda ainutlaatuinen lastenhuone.

  Kaksitasoinen venytys katto lapsille on valmistettu kipsilevystä ja profiileista, joihin kankaalle venytetään. Se tehdään useimmiten eri kankaista (väri ja rakenne), mikä antaa mielenkiintoisen tuloksen.

  Line-mallit voivat olla sekä sileitä että kaarevia, ja geometrisesti oikeat, selkeät valonheittimet ja koristeelliset riipukset luovat yksilöllisen suunnittelun. Tämä katto piilottaa katon enimmäismäärän, luo vyöhykkeitä huoneeseen, mikä on sen etu ja suosio.

  Kaareva muoto sopii niille, jotka haluavat luoda sujuvan siirtymisen katosta seiniin kupolin muodossa, jossa on vaihteleva kaltevuus. Meren aallon tai hiekkavyöhykkeiden vaikutus tuottaa aallotettuja kattoja eri korkeuksilla ja syvyyksillä. Ne on asennettu koko huoneen kehälle tai yhdelle seinälle.

  Äänieristyksen katto on erittäin hyödyllinen lastentarhassa, varsinkin jos se on asunto paneelirakennuksessa. Tässä tapauksessa ennen asennuksen aloittamista asennetaan akustinen kuiturakenne, joka toimii kalvona ja absorboi ääniaaltoja.

  Edut ja haitat venytyskatokset lastenhuoneessa

  Lastenhuoneen venytyskaton ammattilaiset:

  • Yksinkertainen ja halpa tapa piilottaa katon, viestintä- ja kytkentäjohtojen epätasaisuudet;
  • takuu valmistajalta - kymmenen vuotta, mutta oikein toimii se palvelee yli 40 vuotta;
  • ei vaadi erityistä hoitoa, se pyyhitään pölyltä enintään kerran vuodessa tavallisella rätillä tai ääritapauksissa lasinpuhdistusaineella;
  • Älä anna pölyä, sirotella olevaa kalkinpoistoa sisälle, kun veden tulva ei myöskään pääse lattialle, ei vahingoita PVC-pinnoitetta;
  • jopa ilman ääntä ja lämpöä kerros luo melua ja lämmöneristystä, ei kerry staattista sähköä, joten se on turvallinen lapsille;
  • Kun asennat yhden tason muotoilua, tilaa säilytetään, vähimmäisetäisyys on 2 cm;
  • helppo asentaa ja purkaa (1 päivä) edellyttäen, että päällikkö suorittaa sen;
  • lapsihuoneen venytyskattorakenteen yksilöllinen luominen lapsen pyynnöstä käyttämällä valokuvataustat kyllästetyillä väreillä;
  • muotti ei ole muodostunut, ei kosteutta, ympäristön kannalta turvallinen;
  • joustava, mutta ei repeytynyt, tiivis ja luotettava.

  Miinuksilta on huomattava:

  • ei estä saksia, veitsiä ja muita pistäviä esineitä mekaanisesti;
  • itsenäisesti omaa kättäsi ei ole asennettuna lastenhuoneen venytyskatto;
  • Valonlähteiden asennuksessa on laskettava lämpöhäviö;
  • yksittäinen valmistus vie aikaa;
  • Hintaluokka riippuu kankaasta ja suunnittelun monimutkaisuudesta.

  Järjestelmävaatimukset lapsille tarkoitettujen joustavaa kattoa varten

  Kun valitset ylärajan lastentarha, sinun on kiinnitettävä huomiota lapsen ikä, sukupuoli ja mieltymykset, ja myös ottaa huomioon hankkeen käytännöllisyys, väri ja taloudellinen osa.

  • Alle 7-vuotias lapsi tuntee pelin maailman, joten huoneen ulkonäön pitäisi rohkaista lapsen kiinnostusta, on parasta valita kankaalle satujen sankareita, värikkäitä valokuvia ja hauska tarina.
  • 8-12-vuotiaat lapset ilahduttavat iloisesti kosmosta, planeettoista ja eläimistä, elävästä luonnosta.
  • 13-17-vuotiaille lapsille sopiva muotoilu, jossa kuvioita ja koristeita meditaatiolle ja kuorman nostaminen silmiin sopii.

  Voit asentaa yleisen venytyskaton taimitarhassa ilman tulosta tai mielenkiintoisempaa - katto tähtitaivasta, jossa on välkyntävaikutus. Värin valinta on myös tärkeä osa kysymyksen ratkaisua, sillä aktiiviselle lapselle sopii lempeä ja rauhoittava väri (hellä sininen, vaaleanpunainen).

  Kun jaat lasten huoneen vyöhykkeiksi, keltainen sinappi väri on parhaiten työpöydän yläpuolella henkisen toiminnan säilyttämiseksi. Päänsärkyjen välttämiseksi psykologit eivät myöskään suosittele ladata huoneeseen kirkkaita, huutavia värejä (punainen, oranssi, vaaleanvihreä). On parasta valita mattapintainen rakenne, joka luo karheuden vaikutuksen ja kiiltävän peilivaikutuksen luomiseksi.

  Stretch-katot tyttöjen lastentarhassa

  Tytön katot tytön taimitarhassa eroavat värikkäisyydestään, riippuen aikakaudesta se voi olla suosikkipiirustesi hahmot, suosikkihahmosi valokuvat, valokuva, kukat. Valonlähteet asennetaan mihin tahansa paikkaan, katon on oltava sopusoinnussa yleisen rakenteen kanssa.

  Venyttää katot lastentarhassa pojalle

  Poikaystävällä on myös erilaisia ​​vaihtoehtoja. Se riippuu lapsen harrastuksista: lentokoneista, autoista, aluksista, kirkkaista ja rauhallisista sävyistä, kosmoksen, dinosaurusten ja teknisten rakenteiden kuvasta.

  Creative stretch-katto valokuvapainolla lastentarhassa

  Jokainen vanhempi ja lapsi voivat luoda omaa ainutlaatuista tyyliään lastentarhassa ja ilmaista kykynsä luomalla omat katonsa. Moderni painatus mahdollistaa mallin piirustuksen valitsemisen mutta myös lapsen piirustuksen PVC-kangas tai muu kuva. Se voi olla reproduktio kuuluisasta maalauksesta, ikimuistoisesta kuvasta, lehden kuvauksesta ja niin edelleen. Muste on kosteutta kestävä, turvallinen ja ei pala. Kustannukset riippuvat kuvan otoksista.

  Valonlähteet lastenhuoneessa

  Lasten valaistuksen venytyskaton asennuksessa on erittäin tärkeä rooli. Oikein asennettu valonlähde valaisee huoneen, erityisesti lapsen työpaikan, keskeisen osan, jossa hän soittaa. Näihin tarkoituksiin on käytännöllistä käyttää kirkkauden säätövalaisimia, jotka mahdollistavat pehmeän valaistuksen aikaan illalla ja yöllä.

  Monitasoisen katon valitseminen on oikea päätös, jos tavoitteena on lisätä vauvan itsensä järjestämistä, tällainen enimmäismäärä jakaa lasten huoneen virkistysalueille, peleille ja tutkimuksille. Tällöin valonlähteet asennetaan työpöydän yläpuolelle ja pelimatto yläpuolelle, lepoalue voidaan koristaa lattiavalaisimella.

  Photo stretch-katot lastenhuoneen sisustuksessa

  Alla olevissa valokuvissa - esimerkkejä venytyskattojen käytöstä lastenhuoneen sisustuksessa.

  Kuva 1. 8-12-vuotiaan pojan huoneen sisustus vastaa hänen etujaan, kattolevyrakenteen yhden tason katto imitoi selkeää taivasta ja täydentää huoneen yleistä muotoilua.

  Kuva 2. Lastenhuone pikkulapsille - kaksoset viettelevässä sävyssä, sopii sekä tytöille että pojille. Oikein sijoitetut valonlähteet valaisevat koko tilan. Katto yhdenmukaistaa verhot ja sävyttää seinät.

  Kuva 3. Huoneelle jopa 8-vuotiaalle lapselle on tilaa kehitykselle, katon maailman kartta laajentaa uteliaisuuttaan ja kiinnostuksensa yksityiskohtiin, sopii tähän huoneeseen ja aikuisuuteen.

  Kuva 4. Seinien herkät piparminttuiset värit yhdistyvät turkoosiin kattoon, mikä luo kevätjousen puhdistuksen tilaa satuille. Tämä malli sopii esikouluikäisille lapsille.

  Kuva 5. Teini-ikäisen tytön huone eroaa itsestään ja yksilöllisestä suunnittelusta samanaikaisesti. Stretch insertti kattoon sisäisellä valaistuksella luo vilkkuva tähdet.

  Photo 6. Tyypillinen lastenhuone poika esikouluikäisten eroaa sininen seinät, sininen tekstiilejä. Satu valokuvien tulostusnopeus venytetty kankaalle täydentää koko suunnittelu huone.

  Photo 7. tilaa poika koristella sisarus alakatto valmistettu kiiltävä PVC syvän sininen väri ja se on sopiva tahansa huoneeseen muotoilun.

  Valokuva 8. Vihreä rauhoittaa ja rentouttaa. Vihreä kukka kuvio valkoisella kankaalle näyttävät harmonisesti lastenhuoneeseen.

  Kuva 9. Lastenhuone pienimmille on hyvin valaistu, tuuletettu, puhdas ja mielenkiintoinen. Viimeinen kohta toteutuu avulla epätavallinen pilvi kattoon tehty kipsilevyä ja kireys.

  Löysitko virheen? Valitse elokuva ja lähetä se painamalla Ctrl + Enter.

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  64 + = 68