Viimeistely kattoon muovipaneelit

Viimeistely muovipaneelit katon ja seinien

Viimeistely muovipaneelit katon ja seinien omilla käsillään varsin suosittu muoto koristeluun. Tämä selittyy sillä, että tämä työ voi hallita käytännössä kuka tahansa. Viimeistely muovi paneelit katon ja seinien erityisesti, on melko yksinkertainen suunnittelu, ja materiaali, että se käyttää edullisia, kätevä ja kestävä. Jos olet päättänyt omasta sisustaa tällä tavalla seinään tai kattoon, tiedot on esitetty tässä artikkelissa auttaa sinua tässä.

Koostumus etuja ja haittoja muovipaneelit

Muovipaneelit, joita käytetään viimeistely katto ja seinät jäykästä polyvinyylikloridista tai muita - PVC, joka on kestävä ja kestää eri ympäristötekijät.

Paneelit muovia (PVC) on seuraavat edut:

 1. Halpuuden - markkinoilla on riittävän suuri niiden alueella kohtuulliseen hintaan.
 2. Kestävät kosteutta, niitä voidaan käyttää viimeistelyyn seinät ja katot melko märkä alueilla talon. Ne ovat melko kestäviä ja vastustuskykyisiä ulkoisille vaikutteille, ei haalistu pitkään säilyttää alkuperäisen värin.
 3. Ne on helppo pestä lämpimällä vedellä ja pesuainetta.
 4. Saadaan riittävän hyvä äänen eristys.
 5. Asennus niistä on melko yksinkertainen ja sitä voidaan käyttää sekä omiin käsiinsä.
 6. Niiden avulla työtä koristelu kattoon tai seinään on tarpeeksi nopea.
 7. Niitä on saatavilla eri värejä ja kuvioita :. jäljitelmä puu, kivi, kangas, nahka, laatta jne jonka avulla voidaan toteuttaa erilaisia ​​suunnitteluratkaisuja.

Sen lisäksi, että edut PVC paneelit käytetään viimeistelyyn katto ja seinät ja jotkut ovat puutteet:

 1. Tietyt haju huoneissa, varsinkin aluksi.
 2. Joskus heidän mahdollinen vääntyminen, esimerkiksi äkillisissä lämpötilan muutoksia.
 3. Niiden pinta voi vahingoittaa voimakkaita iskuja tai terävällä esineellä.
 4. Verrattuna muihin kalliimpia viimeistely materiaaleja katon tähän mennessä muovi ei pidetä arvostetun tarpeeksi materiaalia.
 5. Heidän teennäisyys - synteettistä alkuperää, kuten muovi (PVC) - tämä keinotekoinen materiaali, ja se ei ole toivottavaa käyttää olohuoneet, varsinkin jos ihmiset ovat jo pitkään.

Erilaisia ​​PVC-paneelit ja niiden valinta viimeistelyyn katto ja seinät

Ennen kuin menet valita ja ostaa muovilevy myymälässä sinun täytyy määrittää niiden määrää. Tätä varten, toimenpiteitä ja laskea katon alueelle ja lisätä siihen jonkin verran liikkumavaraa, mahdollinen avioliitto työhön tai muihin odottamattomiin tilanteisiin.

Tunnistaminen mitä paksuus, leveys, ja millaisia ​​PVC paneelit haluamme sisustaa kattoon tai seinään. Leveyden se voi olla 200-500 mm. Paksuus eniten, 5 tai 10 mm. Pinta voi olla kiiltävä tai matta.

Mukaisesti valitun PVC-levyt on valittu paksuus fileet (Muovi räystään tai patonki), jotka on asennettu kehä katto ja listat (Matala) - kun on kyse yhteisen paneelin jossain vaiheessa enimmäismäärän. Jos samaa kuvaa saa pois seinästä ja on ostettava ja tarvittava määrä kulmaliitoselementti profiilin (sisäinen tai ulkoinen).

Pätkä muovipaneelit voi olla 2, 6-6 metriä. Valinta, kuinka kauan he tarpeen tarkastella niin, että on vähiten jätettä. Muuten se on tarpeen lisätä niiden määrää, ottaen huomioon näiden jätteiden. Ihannetapauksessa tietenkin, jos niiden pituus on moninkertainen leveys katon, joka hävittää ne. Mutta sitä tapahtuu harvoin. Siksi sinun täytyy valita pituus, joka on vain vähäisessä määrin jätettä. Lisäksi, jos ne ovat liian pitkiä, voi olla vaikeuksia niiden kuljetuksen.

Valitessaan muovipaneelit on kiinnitettävä huomiota siihen, että ne ovat suorassa, ilman aaltoja ja tulva. Koska vain litteä sallivat laadullisesti hoitaa asennuksen ja tarjoavat erinomaisen keväinen näkymä ilman ennakkoluuloja, näkymätön saumat. Lisäksi niiden kaikkien on täytyttävä samasta erästä ja on yhtenäinen väri ja sävy.

PVC-seinät ja katto

Suorittamaan työtä viimeistely kattoon tai seinään muovipaneelit tarvitaan seuraavia työkaluja:

 • asennus tasolla;
 • ruletti;
 • porakoneen, vasara;
 • ruuvimeisseli (edullisesti);
 • vannesahan;
 • sakset; akuutti paperitavarat veitsi;
 • neliöitä;
 • lyijykynä;
 • opastaa sälepohja tai metallista profiilin kipsilevyä.

Asennus ja asennus kattoon tai seinään

Riippuen kosteuden huoneessa ja luonne valmiin pinnan muovilevy voidaan asentaa kahdella tavalla:

 • kehyksetön - suoraan kattoon tai seinään;
 • ruho - kehyksessä, joka voi olla metallia, puuta tai muovia.

Molemmat menetelmät on omat etunsa ja haittansa, ja voidaan käyttää koristeluun kattoon tai seinämien talon. Mietitäänpä niitä tarkemmin.

Jos kattoon tai seiniin on viimeistelty kuivassa huoneessa ja on melko tasainen ja kestävä pinta, paneelit voidaan kiinnittää muovinen suoraan niitä kautta liima-aineita tai seoksia nesteen kynnet. Tässä tapauksessa, liima levitetään seos, kuten laatoitus - tavanomaisilla ja laastia ja kynnet neste - kiinteät linjat tai katkoviivat reunat ja keskiosaan. Tällä menetelmällä päättyy säästää aikaa ja rahaa rakentamiseen kehyksen, mutta se vaatii investointeja liimaseoksilla tai nestettä nauloja, ja - kokoonpano mahdotonta upotettu (ura) lamput.

Kun viimeistely kattoon tai seiniin on tehtävä, joissa korkea kosteuspitoisuus (kylpyhuone, WC), jos niiden pinta on karkea tai on tarvetta asentaa kattoon tai seinään piilotettu (ura) lamput, tässä tapauksessa se on parempi asentaa paneeli runko puusta baareja metallia profiileja, joita käytetään Kipsilevyjen tai erityisiä muoviprofiilien.

Puinen kehys ei ole suotavaa pitää kosteissa tiloissa. Äärimmäisissä tapauksissa, puu on huolellisesti obrbotat antiseptinen kyllästys. Puitesäädökseksi näillä alueilla paremmin metallia profiileja kipsilevy (kattokiskoihin ja teline) tai nauha

runkoelementtien rimat kiinnitetty kattoon (tai seinään) ja niiden välinen etäisyys on 30-40 cm (seinä - 40-50 cm). Tekemällä runko on kiinnitetty muovipaneelit.

Puiset runkokiskot tarvitaan 10-40h40-50 mm. Paksuus nauhojen riippuu halutun etäisyyden muovi paneelit karkea kattoon.

Jos katto on melko tasainen ja vaakasuora, puinen säleet on asennettu kehä huoneen ensin, ja sen jälkeen, joka 30-40 cm kohtisuoraan asentoon tulevaisuuden paneelien suoraan keskeneräinen kattoon vaarnat (jos betonilaatan) tai ruuveilla (jos puinen katto).

Jos katto ei ole kovin tasainen, sinun on ensin loitolla vaakatasossa uusista puitteista. Tämä voidaan tehdä käyttämällä tavanomaisia ​​rakennus tasolla 1,5-2,0 m pitkä, veden taso tai laser tasoitus (jos sellaisia ​​on). Tämän jälkeen voit ensin luoda ensimmäinen rivi baareja pitkin tulevasta tilasta paneelien, joka 50-60 cm ja kiinnitä katosta. Olisi huolehdittava, että ne kaikki ovat samassa vaakatasossa. Ja niitä on jo kiinnitetty kohtisuoraan ohjauskiskoihin välein 30-40 cm. Tällä menetelmällä voit turvautua ja jos haluat lisätä välinen etäisyys paneelien ja karkea kattoon tai seinään.

Varmistaa, että kaikki kehyskiskoista sijaitsevat samassa vaakatasossa ainoastaan. Välillä on kiinnitetty vastakkaisten seinien johteiden: n rajaa perustettu tason johto on venytetty ja se ohjataan asema kiskojen sisällä ääriviivan.

Seinä puurunko on järjestetty entistä helpompaa. Liittää pystysuorat seinämät (pystysuora asennus paneelit muovista) pinnojen 50-70 cm, ja ne voivat liittää vaaka- aluslautoihin. Yleensä ne ovat vain kolme (ylhäällä, keskellä ja alhaalla). Tässä tapauksessa liitoskiskot asetetaan tiukasti tasolla.

Asentamiseksi metallirunko käyttää oppaan laakeri (teline) profiilin sama kuin, että Kipsilevy. Kyllä, ja runko on asennettu samoja sääntöjä kuin kipsilevy.

Kun laite ensimmäisen kehyksen kimpoaa vaakatasossa kehä ja tehty jälkiä seinään. Etiketin ohjauskappale on asennettu metalli- profiilia. Kantaja (leveä) profiilit leikataan huoneen leveys kohtisuorassa asennossa tulevan paneelit muovista ja työnnetään opas seinään 40 cm välein Sitten ne kiinnitetään kattoon tulpat tai ruuveilla :. joko suoraan tai ripustimet (jos haluat lisätä etäisyys pohjan ja muovipaneelit ). Kun tämä asento ohjataan kehysprofiilit vaakatasossa.

Caracas muovi profiilit

Kosteassa sijasta puurunko viimeistelyyn kattoon tai seinään muovipaneelit on parempi käyttää erityistä muoviprofiilit, jotka eivät lahoa ja vailla muita puutteita puuta.

Muovi profiilit on kiinnitetty seinään tai kattoon vaarnojen ja muovipaneelit niihin liitetään erityinen metalli klyaymerov, jotka työnnetään uriin profiileja. Vaihe laatikot muovi profiilit 40 cm. Muovi profiileja voidaan myös kiinnitetty alustaan ​​metalliprofiilien tai puupalkeilla asetettu kohtisuoraan niitä joka 40-50 cm.

Asennus paneelit muovista kattoon rautalanka tapa lopettaa

Asennus muovi paneelit kattoon alkaa asettamalla kulma fileet (muovivalun) kehä kattoon. Kulmat on liitetty kulmassa 45 °. Puiseen luuranko voidaan kiinnittää käyttämällä niiteillä tai pienillä nauloilla. Mukaan metallirungon, ne voidaan asentaa ruuveilla "metallin" ja samalla klyaymerov tai ruuveilla painaa kiekko.

Ennen kiinnitystä paneelin leikataan pituus vastaa rungon leveys.

Asennus niitä seuraavasti. Ensimmäinen paneeli, jossa on pieni taipuma keskellä, jossa on molemmissa päissä uriin sivu- filee painautuu rungon ja edetä hetkeä, jolloin sen kapea hylly ei tule täysin rinnakkaisessa uraan filee. Sen jälkeen, puristetaan runkoa vasten paneelin on kiinnitetty sen laaja kiinnityslaippa. Kuten jo mainittiin, tapauksessa puurunko - kiinnitys suoritetaan niittejä, nauloja tai erityisiä klyaymerami (paras), kuten tapauksessa metallikehykseen, usein - ruuveilla c paina pesurit.

Asennuksen jälkeen ensimmäinen paneeli, samalla tavoin se on kiinnitetty toisen, vain sillä erolla, että ennen, että sen kapea kiinnitys hylly varovasti työnnetty ensimmäiseen uraan.

Näin asennat kaikki muovipaneelit kattoon. Joskus ongelmia ilmenee asennettaessa viimeinen paneeli. Yleensä se työnnetään kapea hylly uraan edellisen ja laaja asennuslaipan - kun filee uraan. Mutta joskus kokoinen katto siten, että ei sovi kokonaisluku paneelit. Sitten viimeinen tulevalle sadolle aikoville filee uraan. On erityisen hankalaa, jos huoneessa on epäsäännöllinen muoto. Siellä on korjailla. Lisäkiinnityselementtiä viimeinen paneeli ei tarvita.

Asennettaessa muovi paneelit seinältä listat: Alku, loppu (lopullinen) ja nurkassa elementtejä. Tässä tapauksessa, elementtien kiinnittämiseen kaavio on seuraavanlainen: ensimmäinen paneeli on rakoon tai alussa kaukalon kapea hylly, ja päättyy lopulta jäsenet yläosassa ja alaosassa seinän ja leveä hihna on kiinnitetty runkoon, joka on samanlainen kiinnitys paneelien kattoon. Jos päätypinta paneelien olla myöhemmin kiinni tai sokkelin patonkia, päätyosat ylä- ja alapuolella voidaan jättää pois.

Toisen ja myöhempien kapea hyllyt uraan edellisen tiukasti vetää ja myös kiinnitetty runkoon laaja hylly. Viimeinen paneeli asetetaan laipan leveys urassa lopussa tai kulman (sisä- tai ulkopuolelle) jäsen, riippuen seinärakenteeseen. Jos lopullinen paneeli ei ole täysin, se täytyy tasataan kokoonsa.

Vinkkejä viimeistelyyn muovipaneelit

 1. Hyllytila, huonekaluja, jne Kun koristelu seinät niin on parasta paikat määritetään eri hyllyt, huonekalut, peilit, jne Siinä paikassa niiden tulevan kiinnityksen on oltava siinä vaiheessa telineasennukseen järjestää ylimääräisiä elementtejä (palkit, profiilit), jotta vältetään tulevia ongelmia asennuksen sisäosissa.
 2. Vaaka- tai pystysuora paneeli järjestely. Huomaa, että heidän pystyasentoon seinälle tekee huoneen visuaalisesti korkeampi ja kapeampi, ja vaaka, päinvastoin - laajenee ja lyhenee. Vino järjestely on varsin omaperäinen, mutta se vaikeuttaa työtä, lisätä jätteiden määrää ja on perusteltua vain suurissa tiloissa.
 3. katto valaistus. Kun koristelu kattoon muovipaneelit on määriteltävä etukäteen tulevaisuuden valaistuksen tilat ennen asennusta ja elementtien kiinnittämiseen suorittaa kaikki johdot paikkoihin tulevien kalusteet. Tällaisen katon pinta näyttää näyttäviä Lovi valot, erityisesti LED, joka säästää sähköä eikä kuumene niin paljon kuin perinteiset lamput. Reiät voidaan leikata ovat kruunut kipsilevy porakone.
 4. Jos kattoon tai seinään viimeistely suoritetaan tällä tavalla keittiössä, on parempi jättää pieni rako paneelien, jotta lämpölaajenemisen kompensoimiseksi tuotetun lämmön kaasu- tai sähkölaitteisiin.

Alla voit katsoa videoleikettä viimeistely teknologian muovipaneelit seinät ja katto kylpyhuoneessa.

Katto on valmistettu muovista paneelit: etuja, haittoja, metallointimenetelmästä

Viime aikoihin asti, emme usko, että voit tehdä kattoon, mutta kiehauttaa. No, maali vodoemulsionkoy. Jos haluat jotain "vesolenkogo" - voit liittää yli tapetti. Tuotaessa elämäämme uusia, mielenkiintoisia materiaaleja on lisääntynyt ja useita hyviä ja erilaisia ​​tapoja lopettaa potolka.Arsenal malleja ovat alakatot, keskeytetty, mineraali-, lasi-, peili, lasimaalauksia, kipsilevy, puupaneloidut ...

Pääesiintyjänä paneelit PVC hyötyä ihmisarvoisen kustannustehokkuus. Suhteellisen pienin kustannuksin katto näyttää epätavallista ja "evroremontno".

Etsittäessä omaperäisyys saisi perehlostyvat kitsch. On parempi valita PVC paneelit rauhallinen, neutraalit pastellivärejä. Ja silmä ei ole ärtynyt, ja tilavuus huoneen visuaalisesti kasvaa. Mikä on yleensä alhainen katot monikerroksisia taloja ei liikaa.

Tärkeä etu tämäntyyppisen viimeistely - kanssa ilmeisen monimutkaisia ​​työn rakentajan kokematon amatööri täysin selviytyä asennus muovi kattoon käsillään. Niin että kutsusta-keittiökaapit ammattilaiset voivat säästää.

Älä sekoita kattopaneelit seinään!

Rakennusaineet Tarjoamme erittäin laajan valikoiman PVC paneelit. Eri pituisia ja levyisiä, ne lakattu, kiiltävä, matta, puuta tai marmoria. On omaan makuun; Tärkeintä - älä sekoita kanssa seinään.

Moderni markkinat tarjoavat monia lajikkeita kattopaneelit. Se pysyy vain ilmaista mitä on oikea sisustukseen.

Ero - paino. Muovipaneelit seiniin vaikeampaa. Katto paljon helpompaa, mikä yksinkertaistaa toimintaa. Hauraus edellyttää huolellista käsittelyä: lommo voidaan jättää jopa käsi, ei työkalu.

Lisää eduista muovipaneelit

Viimeistely materiaali on vahva, kestävä, joustava, on hyvä äänieristys, veden vastus, eivät haalistu auringossa ja helppo puhdistaa. Ironista kyllä, kiitos erityisiä lisäaineita, ympäristöystävällisiä, jotka kestävät korkeita lämpötiloja, ei polta eikä päästää hajuhaittoja. Siksi voit korvata yleensä johdotus yksityiskohdista määrittämiseksi LEDit, kohdevalaisimia.

Viimeistely kattoon muovipaneelit mahdollistaa sivuuttaa epätasainen pinta kattoon. Jos näkyvissä putken tai Johdotuspaneeli peittää niitä luotettavasti. Totta, syödä puolitoista senttimetriä korkeat huoneen.

Kuinka paljon ottaa metreissä ja paloja: laskennassa tarvittava määrä materiaaleja

paksuus muovipaneelit yleensä 5-10 mm, leveys - 25 cm: n (standardi) 50 cm.

pituus - 2,7 metriä (standardi) jopa 3 metriä. Komponentit on kolme metriä pitkä.

Laskea tarvittava määrä paneelit, on tarpeen jakaa kattoon alue (mitattuna käsin, ja kerrotaan keskenään) alueella yhden paneelin, ilmoitettu pakkauksessa. Lisätään 15 prosenttia pituudet kankaalla, joka toimittaa puuttuvat; Olemme pyöristettynä kokonaisluku.

 • Laskemme määrä metallia profiileja asennusta. Se on hieman monimutkaisempi. Paperia suhteellisesti pienempi katto järjestelmään. Me kuvata rinnakkaisia ​​yhtä seinää pitkin. Katsomme, että profiilit on erotettava toisistaan ​​60 cm. Me selvittää, kuinka paljon tarvitsemme koko huoneen.
 • Tarvitsemme vielä kovat profiilit, mikä menee ympäri kehä.
 • Ruuvien määrä, jotka kiinnittävät paneelin ja tulpat korjaavat profiilit, lasketaan ottaen huomioon määrä sekä lisättynä marginaalilla.

Haluat ehkä korvata puupalkin profiilit ja ruuvit - niittejä. Tämä vähentää kustannuksia ja yksinkertaistaa prosessia muovilevy kokoamisesta. Mutta vuosikymmeniä he asettua tulokkaita tässä tapauksessa ei.

 • Lopuksi, katto listojen. Jakaa enimmäismäärä kehä kolme (segmentin pituus - kolme metriä) - tämä on tarvittava määrä listoja.

Työkalut ja muut tarvittavat materiaalit booli tai pora, ruuvimeisseli, rautasaha, veitsi, sakset, metalli, Jiirilaatikot, Akryylinaulat, kangas.

ensimmäinen vaihe. Tason profiilit hahmotella kova kiinnityspisteet, jonka pitäisi mennä kehä. Ne on asennettava täsmälleen vaakasuoraan. Tiiviisti kiinnitä profiilin seinään - jottei jää aukkoja ja rakoja.

vaiheessa kaksi. Kanssa säätöruuvit poikkipinnat - niitä, jotka pitävät kattopaneelit.

Kolmas vaihe. Asennetaan profiilit kehä profiilin, samanlainen Englanti «L».

katto rima alla PVC-levyt voidaan valmistaa sekä metallista profiilit ja puu. Mutta tämä vaihtoehto ei ehkä sovellu kylpyhuoneessa tai muissa kosteissa tiloissa.

Jos versio katon korjaus on elementti- erityistä valaistusta tai viestinnän valepuvussa, on aika tehdä se niin kauan kuin et jatka suoraan asennukseen PVC paneelit.

vaihe neljä. Varovasti sakset tai vannesahan metalli- levyt leikataan pitkin kattoa. Tehdyn ensimmäisen paneelin pitäisi olla harjoitus tekee mestarin. Kiinnitä se mahdollisimman lähelle nurkkaan rajat profiilin ruuvit. Seuraava koota urat, jotka sijaitsevat edellisen paneelin; kiinnitetty kehykseen.

vaihe viisi, vaikein ja vaatii erityistä huolellisuutta - viimeinen paneeli asennus. Hänen yleensä leikataan leveyssuunnassa, ja sitten varovasti työnnetään tanko vastakkaiselle seinälle.

vaiheessa kuusi. Kattoon listat, nestemäinen nauloja. Muutaman sekunnin painamme tiiviisti kattoon. Poista ylimääräinen liima rievulla.

Video: Fashion PVC kattoon asennettu puinen laatikko

Muovipaneelit kattoon kylpyhuoneen ...

Koska PVC paneelit ovat yllättävän kosteudenkestävyydel- ne loogisesti asennetaan kylpyhuoneeseen. Vaikka et perusteellisesti tulvii naapureita edellä, muovi levyt kestävät iskuja ja ei tarvitse tehdä suuria korjauksia. Varsinkin jos asennat levyt PVC ja seinillä.

Samasta syystä tämä viimeistely materiaalin täydellinen päin kotimaan catering. Kun keittiö, muovi paneelit ovat erityisen hyvä, että levyt, erityisesti kaasu, perusteellisesti virhe katto noki. PVC-paneeli, jopa valkoinen, helposti pestä kotitalouden kemikaaleja, ja ongelma on ratkaistu minuutissa.

Video: viimeistely kylpyhuoneessa muovipaneelit

Kuten näette, tehdä katto paneelit muovista ei ole erityisen vaikea edes aloittelija korjattavaksi. Ja esteettinen vaikutus ylittää kaikki odotukset.

Jos lisäksi kattoon aiot koristella PVC paneelit, esimerkiksi koko kylpyhuoneen kokonaan - lue materiaali miten asennetaan muovi seinillä.

Meillä on keittiössä, kylpyhuoneessa ja eteisessä muovipaneelit. Väri kiiltävän valkoinen visuaalisesti kasvaa, nämä pienet huoneet.

Kerran piti laatia edellyttämällä hitsaus ja pelkään, että voi sulaa muovia paneelit.

Olin täysin korjailla niitä, erityisesti uusimman liittimeen miksi takana ei kiipesi.

Ja niin kaunis, ja edullinen, ja helppo pestä ja kätevä.

Muovi on laaja ja saumaton, se näyttää kaikki sisäkaton. Mutta mielestäni on parempi käyttää muovia keittiössä, eteinen, kylpyhuone, parveke. Mutta makuuhuonetta ja salit ovat ilo katsella vaahto paneeli.

Vau, tällainen katto näyttää erittäin tasainen mitään! Ja ajattelimme käyttää paneelien vaahto, halpa, iloinen ja myös näyttää hyvältä. Ero johtuu tunnuksella kaksi versiota?

Viimeistely kattoon muovipaneelit omin käsin

Ei ole unohtanut kun lause "tee korjaus" mies kääntyi kalpea, menettivät uni ja ruokahalu. Siten katon korjaukset keittiössä, oli kova työ liittyy vakavia, pitkäaikainen ja erittäin likaisen työn ylemmällä tasolla. Nämä korjaukset voivat kestää useita päiviä, ja kattavat tasainen kerros pölyä kaikki asiat asunnossa. Tähän mennessä mahdollisuus viimeistely keittiön joka kattaa koettu hymyillen ja optimismia. Tämä johtuu kynnyksellä uusien rakennusmateriaalien aloittaa korjaukset aamulla ja illalla nauttia lopputulokset työnsä. Viimeistely kattoon muovipaneelit, jotka on esitetty kuvassa, se on erinomainen vaihtoehto keittiö - huone korkea kosteus ja rasva höyryjä.

Miksi muovia katto?

On useita syitä, ja sitähän:

 • työvalo on mahdollista toteuttaa yksin, ilman osallistumista työntekijöiden osalta
 • Se ei vaadi esikäsittelyä;
 • Voit piilottaa puutteita ja vikoja laatta;
 • mahdollisuutta laatia sähköjohtojen ja kanavat;
 • saatavuus majoitusta muovipinnan muutamia lamppuja kaikilla aloilla;
 • mahdollisuus nopeaan purkamista katon tilalle paneelit, palvelunsa tai pääsyä viestintää.

Miksi on katto leikata muovi tuli niin suosittu? Vastaus sijaitsee kankaan ominaisuuksien ja menetelmiä sen kiinnitys.

Alakaton muovi on kevyt esivalmistettu rakenne, joka koostuu seuraavista osista:

 1. Paneelit on valmistettu PVC.
 2. Muoviprofiilien.
 3. Kehys.
 4. Kiinnitys materiaalia.

Edelleen, kunkin näistä osista yksityiskohtaisemmin.

Ennen katamme kattoon muovipaneelit, sinun täytyy lyhyesti perehtynyt materiaalin ominaisuudet, tehdä oikean valinnan myöhemmin ostaessaan.

Muovipaneelit laitteen kaksi suikaleiksi muovia, joiden väliin on järjestetty tietyin välein jäykistysrivoilla.

Yksi kerros on muovia kasvojen.

Pintakerroksen voi olla:

 • yksitoikkoinen;
 • yksivärinen kanssa reuna-;
 • jossa painettu kuvio tai kuva.

Teollisuus tuottaa PVC-paneelit, paitsi eri värejä, mutta myös erilaisia ​​parametreja.

Näin ollen, koko laattoihin muovista on eri kokoja:

 1. Pituus - 2700 mm: stä 6000 mm.
 2. Leveys - 100 mm 920 mm.
 3. Paksuus - 5 mm: n 10 mm.

Korjaukseen kotona käytetään yleensä levyjä 250 mm leveä. Laajempi paneelit ovat paljon kalliimpia ja tuottaa paljon jätettä leikattaessa. Lisäksi arkki taivuttaa lyhyt pituus on ongelmallinen.

Ymmärtää, mitä korjata muovi kattopaneelit on paras valinta, meidän pitäisi harkita ominaisuuksia tämän materiaalin.

Joten, PVC paneelit ovat seuraavat ominaisuudet, jotka ovat niin kysyntää ja kannustaa taiteilijoita kaikilla tasoilla:

 • helppous;
 • elastisuus;
 • kestävyys;
 • kestää kosteutta, öljyjä, rasvoja ja pesuaineet;
 • vedenkestävyys;
 • immuniteetti zaplesneveniyu ja homeelle;
 • ympäristön turvallisuus;
 • estetiikka;
 • käsittelyn helppous.

Koska maailma mikään ei ole täydellistä, PVC paneelit ovat niiden pieni mutta yhtä kaikki haitat:

 • hauraus;
 • pehmeä pinta, jossa ei ole takaisin muodossa sen jälkeen, kun voimakasta painetta tai vaikutusta;
 • epävakaus auringon säteilylle, mikä johtaa värin haalistumisen pigmentin pinnalle.

Profiileja käytetään kiinnittämiseen reunojen paneelit kehä ja peittää välit yksittäisten osien sisäkatonpäällysteen.

Määränpään mukaan profiileja, joita käytetään asennuksen aikana katon, ovat:

 1. Aloittamista. Yleisin variantti. Tuotteet ovat muodossa kirjain "P" kyljelleen.
 2. Koriste. Itse asiassa ne ovat alkaen profiilin, joka on kiinnitetty alla sokkeli.
 3. Yhteys. Ne on suunniteltu yhdistämään paneelien päät seuraavissa tapauksissa:
 • kun huone on suuri, ja yksi bändi ei riitä;
 • katon alla pinnan useammasta osasta, joiden eri malleja;
 • asennus kuvio tai pinnan geometrista kuviota, jossa jakamalla pinta neliön tai kolmioita.

Kehys toimii isännöidä profiilit ja muovipäällysteen. Se on perusta koko rakenteen. Sen vahvuus ja kestävyys elämän koko alakaton riippuu.

Syy on yksinkertainen. Muovi on erittäin stabiili aine, joka voi toimia kymmeniä vuosia, se ei vastaa muutoksiin lämpötilan ja kosteuden. Puitteet viimeistely kattopaneelit PVC voidaan kerätä eri materiaaleista.

Jokaisella materiaalilla on positiivisia ominaisuuksia.

 • Teräs on erittäin kestävä materiaali;
 • Samalla se on melko helppo prosessi;
 • teräslevy voidaan taivuttaa ja leikata erilaisia ​​työkaluja;
 • runko tehty sellaisesta materiaalista on vahvin ja kestävä;
 • Hinta galvanoitu profiileja varsin demokraattista;
 • sopiviin paikkoihin leikkaamalla käsittely, se ei ole alttiita korroosiolle.
 • kevyt;
 • käsittelyn helppous;
 • varsin kohtuullinen hinta;
 • käsiteltäessä säilöntäaineita ja tulta kyllästyksen se ei ime vettä, ei polta ja ei lahoa.
 • hyvin vähän painoa onttoja tuotteita;
 • mukavuutta rakentamiseen viestinnän rakenteen sisällä;
 • käsittelyn helppous;
 • absoluuttinen nonsusceptibility kostutus-, korroosio, laho ja homeen;
 • suunniteltu kevyt, pieni johtuen vahvuus.

Tietenkin osien katon itse, keskenään ei myös allekirjoittamaan. Tämän saavuttamiseksi, voit käyttää yksi 3 ehdotetun materiaaleja. Ennen koristella keittiön kattoon muovipaneelit, on hyödyllistä oppia niiden ominaisuuksia:

 1. Teräs suluissa. Kiinnitys suoritetaan käyttämällä nitoja. Se voidaan helposti ja nopeasti. On kuitenkin syytä huomata, että kosteassa ympäristössä, niittejä nopeasti olisi "syönyt" ruosteen ja työ on toistettava, ja ensimmäinen ottaa aikaa purkaa.
 2. Nauloja. Ne voidaan ajaa puuhun kuin käden vasara ja pneumaattinen. Naulattu käsin - pitkä ja melko vaarallinen ammatti. Käytön aikana voi vahingoittaa sormea, ja baarissa ja vahingossa pudonnut korkeus vasaran voi tehdä paljon vaivaa. Kun purkaminen, poistaminen kynnet vie paljon aikaa ja vaivaa.
 3. Peltiruuvilla. Johtuen kierre ovat ihanteellisia kiinnittää mitään materiaalia ilman painorajoitusten. Helppo työskennellä, sekä pystytys- ja purettavaksi. Kustannukset materiaali on helposti saatavilla.

Prosessi viimeistely kattoon paneelit muovista suoritetaan 3 vaiheissa:

 1. kehysrakenne.
 2. Asentaminen runkoon muoviprofiilien.
 3. Tehdyn PVC nauhat.

kehysrakenne sisältää seuraavat vaiheet:

 • johtava merkintä, päällystämällä seinät enimmäismäärän linja;
 • sahaus laakeri profiilit (palkit);
 • vahvistamisesta tukiosuuden ulkoseinän;
 • johtava tekemistä ja viivojen kattoon kiinnittämistä varten pystysuoran teräs luotaa;
 • leikkaamiseen haluttu määrä ohjausprofiilit;
 • vahvistamisesta ne laakeri profiilit;
 • vahvistaminen liitoskiskot pystysuorilla kentillä.

Asennus muoviprofiilien sisältää: leikkaamalla paloja haluttu koko;

 • leikkaus kulmista kautta Jiirilaatikot ja käsisahaa metalli;
 • vahvistamisesta profiilit runkoon ruuveilla.

Tämä on viimeinen ja helpoin työvaiheeseen, kuten:

 • sahaus levyt koko;
 • asentamalla kiskojen uriin profiilia;
 • fiksaatio tuotteita keskenään työkalun liitos reunoilla;
 • PVC-levyt kiinnitetään runkoon;
 • muotoilu ja vahvistamisesta jalkalistat kanssa sulkemalla jäljelle jäävä aukko liikkuvan elementin profiili.

Lopuksi liitä sähkölaitteet ja kiinnitetään uuteen pintaan.

Viimeistely kattoon muovipaneeleille on valmis.

Saat artikkeleita asennus alakattoon käsillään. Venäjä, Moskova.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

40 + = 41