Viimeistely paneelit pvc kylpyhuoneen

Koristelu kylpyhuone muovipaneelit - tyylikäs, laadukas, edullinen

Muovipaneelit - kätevä ja edullinen vaihtoehto viimeistely kylpyhuoneen. He eivät miehittää ensimmäinen paikka luettelo materiaaleista, joista haluaisin Revet seinät kylpyhuoneet, mutta tarvitsevat apua nopeasti päivittää budjetin ja tyylikäs sisustus. Kotiin yleismies on tärkeää, että maaliin kylpyhuoneen muovipaneelit ei vaadi erityisiä taitoja ja on täysin mahdollista kotona.

Muovi ei ole yhtä suosittu kuin laatta, mutta sillä on monia etuja. Mitä hyvää PVC-paneeli, ja mitkä ovat niiden heikkoudet?

Plussat ja miinukset käytön muovipaneelit

Tärkein etu muovi, lisäksi edullisia, on käytännöllinen:

 1. Kosteutta kestävä materiaali eikä se kuulu eroon, jos pisara vesi laskee sitä.
 2. Laatu muovi ei ime tai päästää hajuja.
 3. Paneelit ovat vaatimattomia hoitoa.
 4. Korjaukset kylpyhuoneessa PVC paneelit suorittaa vain yksi päivä, niin sijainti voidaan välittömästi käyttää.
 5. Ominaisuudet seinärakenteet asennus muovista voi piiloutua niitä apuohjelmia.
 6. Muovi on erilaisia ​​malleja ja näyttää näyttäviä sisätilat modernia tyyliä, se sopii suunnittelu pieni kylpyhuone.

Haitat ovat:

 1. Haurautta. Vahva isku tai vaikutus terävällä esineellä, päin ulkonäkö halkeamia tai reikiä, ja kun sormi painetaan, lommo muodostuu helposti.
 2. PVC-tuotteet voidaan tuskin kutsua ympäristöystävällinen, mutta laadukas muovi myrkkyjä vapautuu.
 3. Tiivistyminen on väistämätöntä, jos käytämme muovilevy kylpyhuoneessa. Hyvä ilmanvaihto tarvitaan näy muotin seiniä.

Miten valita laadukas PVC-paneelit

Ensimmäinen asia, sinun pitäisi etsiä ostaessaan muovipaneelit - hinta. Todella vahva, kestävä ja ei aiheuta terveysriskiä tuote tule halvaksi.

Paneelien täytyy olla tasainen - ei aaltoja tai mutkia, joissa kokonainen, ehjä reunoja, muuten ei saada täydellinen yhteinen ja halkeamia vuotaa vettä. Kuin se uhkaa kylpyhuoneessa, ei ole vaikea arvata.

Tuotteiden hyvä lujuus ominaisuudet paksuuden tulisi olla 1 cm tai enemmän, ja enimmäismäärä jäykisteitä.

Lopeta kylpyhuoneen muovipaneelit miellyttävä, on välttämätöntä arvioida ja suunnitteluun liittyvää aineistoa. Profiilit on oltava samasta erästä, muuten Joissakin tapauksissa tulee olemaan erilainen värin tai kuvion.

Pienelle tilaa valita oikea valo paneeli ilman helpotusta ja tekstuurin. Kiiltävä muovi on edullinen lajikkeiden matta.

Kun koristelu tilava kylpyhuone PVC paneelit, muovia profiilit sopivat kuvio tai koriste.

Kolme tapaa asentaa muovipaneelit

Viimeistely muovista kylpyhuone voidaan tehdä kolmella tavalla:

 • Kiinnitys laatikon. Tässä tapauksessa, paneelien on kiinnitetty puisella tai metallirunko avulla niittejä, nauloja tai tavanomainen. Kätevä vaihtoehto, jonka avulla voidaan piilottaa epätasaisuus seinät ja vesijohdot, joka on ommeltu erilliseen laatikkoon. Kylpyhuoneen suunnittelu puute näkyvämmin hyödyttää merkittävästi.

 • Asennuspidikkeen klyaymerami. Tällöin paneeli "tacked" on laatikollisen nauha erityistä "napsahtaa", joka voi merkittävästi nopeuttaa asennusta. Pura tällainen rakenne on myös paljon helpompaa, jos on tarpeen. Sovelluskehys viimeistelyyn kylpyhuoneessa PVC paneelit on perusteltua, jos huoneessa on suuri alue. Muutama ylimääräinen senttimetrin "syönyt" yläpuolella palkit olla havaittavissa.

 • Liima menetelmä. Paneelit on kiinnitetty suoraan seinään neste kynnet, ja ylä- ja alareuna on lisätty kiinteä ankkureita. Käytä muita liima-ratkaisuja. Ohjeet on yleisesti merkitty vastaavat yhtä tai muun onko tietty seos muovi. kiinni energiaintensiiviset menetelmällä, mutta täysin perusteltua, kun se tulee pieniin tiloihin.

Video: Wall viimeistely kylpyhuoneen muovipaneelit 1 päivän

Mitkä tyylit sopivaa muovia viimeistely

Valinnoilla viimeistelyyn kylpyhuoneeseen muovipaneelit, on tarpeen ottaa huomioon yleinen suunnittelu huone. Esimerkiksi kun on kyse klassikoita, muovista yleensä parhaiten välttää. Sama neuvo pätee kylpyhuoneeseen tyyliin Provencen tai maan art deco - On aiheellista luonnonmateriaaleja ja seinät kipsi tai tapetti vedenkestävä, yhdessä laatta kylpyhuoneeseen.

Toinen asia on modernistiksi tai minimalistinen, sellaisilla aloilla käytetään muovia hyvin aktiivisesti.

Suunnittelu paneelit on hyvin monipuolinen - simulaatiosta keraamisia laattoja, puusta tai kivestä, jotta koristeet muistuttavat tapetit ja näyttäviä paneelit valokuvien tulostamiseen. Siksi se ei pelkää, että muovi ei salli toteuttaa luovia ideoita.

Lisäksi paneeli täydellisesti yhdistettynä muihin viimeistelytarvikkeet. Hyvä esimerkki: hieno vuori alaosan seinät ja rapattu päälle.

Koristelu kylpyhuoneen tyyliin Provence muovipaneelit

Koristelu kylpyhuoneen tyyliin Provence muovipaneelit

Koristelu kylpyhuone minimalistiseen tyyliin käyttöön paneelit muovista

Koristelu kylpyhuone art deco tyyliin käyttöön paneelit muovista

Menetelmät viimeistely kylpyhuoneen muovipaneelit

 • Moderni ja tyylikkään kylpyhuoneen muovipaneelit erilaisia ​​kuvioita, jotka yhdistetään tietyssä järjestyksessä. Esimerkiksi noin peilin tai suihkutilaan tehdään paneelit kuviolla, ja muualla huoneessa on mustavalkoinen.
 • Joskus kolme paneelien erilaisia ​​kuvioita ja rakenne vuorotellen raidat, luoda mielenkiintoisen pelata pinnoille. Tällainen tekniikka on erityisen hyvä suuret huoneet matalat katot - seinät visuaalisesti "vetää" ylöspäin ja näyttää enemmän harmoninen mittasuhteet.

Koristelu kylpyhuone muovipaneelit friisi | jäljitelmä laatta

Koristelu kylpyhuone muovipaneelit friisi | jäljitelmä laatta

 • Opiskelu luettelo PVC paneelit kylpyhuone Kuvia ja pohtineet kylpyhuoneen suunnittelu, tulisi kiinnittää huomiota eri 3D-kuvien - ne tulee koristelu tahansa sisustukseen. "Kolmiulotteisella" paneeli visuaalisesti laajentaa tilaa, ikään kuin luoda toinen ulottuvuus. Yksi merkittävä "mutta": fit paneeli 3D-kuvia vain suuria huoneita, sillä ne on otettava suuri etäisyys.

Koristelu kylpyhuone muovipaneelit 3D-kuvia

Kylpyhuone Suunnittelu muovipaneelit voi olla erilainen, mutta tylsä ​​tai unaesthetic sen ole aivan kutsua. Juuri silloin, kun talousarviota ei tarkoita "liian helppoa ja edullista." Nopeaa ja laatu korjaukset kylpyhuoneessa? Sitten se pitäisi valita muovipaneelit ilman epäilystäkään.

Maalikameraratkaisu kylpyhuoneen muovipaneelit: vaihtoehdot moderni design

Kuva moderni viimeistely kylpyhuoneen muovipaneelit

Koristelu kylpyhuone muovipaneelit kuviolla

Koristelu kylpyhuone muovipaneeleissa valkoinen ja sininen

Kylpyhuone Sisustus muovipaneelit maalaistalon

Moderni kylpyhuone sisustus muovipaneelit

Kylpyhuoneen sisustukseen mustalla muovipaneelit

Maalikameraratkaisu kylpyhuone muovipaneelit

Koristelu kylpyhuone muovipaneelit pastellivärit

Kylpyhuone sisustus paneelit

Moderni kylpyhuone muotoilu paneelit

Lisää hänen seinään, että hän ei unohda

suosittu virkaa

Kylpyhuoneen suunnittelu © 2011 - 2017 Teksti Voit muuttaa asetuksia mallina

PVC-paneeli kylpyhuoneeseen: miten asentaa omia

Making kylpyhuoneen seinät on kysymys vastuusta, koska tämä huone on yleensä korkea ilmankosteus. Tästä syystä kaikki materiaalit soveltuvat koristeluun. Tärkein vaatimus niistä on vesitiivis. Täydellisesti täyttää nämä ehdot laatta, mutta se on kallista ja aikaa vievää asentaa. Siksi monet omistajat ovat turvautuneet käyttämällä materiaalia kuten PVC paneelit kylpyhuoneeseen.

Koristelu seinät kylpyhuoneen käyttämällä muovipaneelit

PVC kylpy paneeli: edut ja haitat

PVC seinäpaneelit ovat nykyaikainen viimeistely materiaalia. Ne on valmistettu polymeerimateriaalista, joten vettä ei kulunut. Materiaali seinät kuin 3 metriä pitkä ontto rei'itetty paneelien sisällä. Tämä pituus mahdollistaa asennuksen ilman vaakasaumat millään asuinalueella. Niiden leveys voi olla useita standardikokoa.

Etuosa paneelin on eri malleja ja väritys. Päät tuotteella on erikoislukkoja helpottaa asennusta. Kun koristelu työtä tämän materiaalin tulee hankkia sen mukana useita ylimääräisiä elementtejä: sisäinen ja ulkoinen kulmat, nauhat ja rajoja.

PVC-paneelit seiniin kylpyhuoneet - taloudellinen ja käytännöllinen vaihtoehto

Edullisin vaihtoehto seinät kylpyhuoneessa on erillinen PVC-verhoilulevyjen kylpyhuoneeseen. Etuja tämän vaihtoehdon:

 1. Halpuuden itse materiaalin. muovipaneelit hintaan kuin laatta useita kertoja pienempi.
 2. Alhaiset tuotantokustannukset työn. Lisäksi pinta voi olla vaivattomasti tehdä omiin käsiinsä.
 3. Helppous ja nopea asentaa.
 4. Puute "märkä" työvaiheena laitteen tällaisten seinät.

Väri muunnelmia paneelit muovista

Haitoista voidaan mainita: vähän voimaa, ympäristön kannalta huono muovilevyt ja huono suunnittelu valinta. Vaikka on olemassa suuri joukko värejä ja malleja, vapaan muotoilun päätöksiin rajoittuu ominaisuuksien vuoksi ja mitat asennustarvikkeet.

Valitsemalla paneelit kylpyhuoneen seinään

Jos päätät tehdä loppuun seinien PVC paneelit kylpyhuoneeseen, sinun täytyy oikein tehdä valintansa. On olemassa useita erilaisia ​​muovi seinäpaneelit, joista PVC on halvin vaihtoehto. Samaan aikaan, materiaali on hyvä vedenkestävyys, sitä voidaan käyttää, joissa korkea kosteuspitoisuus, kuten kylpyhuoneessa.

Valokuva kylpyhuone remontin pienet koot luoda kylpyhuone mielen. Suunnitelman tila: valinta laatat, valaisimet, huonekalut, pesukone. Putket ja vedeneristys.

Valitessaan PVC paneelit tulisi kiinnittää huomiota siihen, että ne eivät olleet erilaisia ​​kohokuvioitu koristeluun. Ne antavat suuremman määrän ja omaperäisyyttä, mutta vain kylpyhuoneessa, tällaiset asiat voivat aiheuttaa lian ja hometta, mikä ei ole hyväksyttävää.

Värimaailma tulee vastata koko huoneen. Pienempi on, kirkkaampi värit pitäisi olla. Tummat värit visuaalisesti vähentää tilaa. Mustalla hyväksyttävää myös koska se on hyvä nähdä kaikkia pieniä epäpuhtauksia. Näyttää siltä kaikkein optimaalista käyttöä vaaleansininen ja vihreän sävyt. Tällaiset gamma edistää rentoutumiseen ja virkistäytymiseen. Kirkkaat värit punainen kirjon syy levottomuus ja aggressiivisuus.

Yhdistelmä viimeistely kylpyhuoneessa laatat ja PVC paneelit

Tyylillä, on erilaisia ​​malleja. Se voi olla luonnollinen kuviot: kukkia, lehtiä, meri sininen. Geometrisia muotoja pinnalle seinien Myös eivät menetä merkitystään. Kaupallisesti saatavissa paneelien muodossa paneelien eri koostumuksia, mutta ne ovat paljon kalliimpia. Valitse tyyli ja värit on noudatettava maistuu omistajien ja olla tahallinen yksityiskohtaisesti.

Vinkki! Asennussuunnittelun paneelit muovista kylpyhuoneessa täytyy välittömästi määrittää liitoskohta eri kaapit, hyllyt ja muun sisustuksen. Nämä paikat on ennalta korjata puutikuilla tai profiileja. Tämä auttaa edelleen vakaasti korjata näitä kohteita seinillä vahingoittamatta äskettäin koottu paneeli.

PVC-paneeli kylpyhuoneessa

Askel askeleelta asennusohjeet PVC kylpy paneelit

Itsensä koristelu seinät kylpyhuoneen muovipaneelit ole iso juttu. Jokainen, joka on korjaus taitoja, pystyy tekemään laadukkaita vuori, jos on noudatettava tiettyjä ohjeita ja sääntöjä.

Ennen työn aloittamista on tarpeen laskea materiaalin vaatimukset. On riittävää mitata kehä kylpyhuone. Useimmissa tapauksissa yksi paneeli leveys on 25 cm. Siksi Kuoren 1 metri riittävän 4 paneelit. Jos leveys on normaalista poikkeava, laskelmat tarvitse tehdä erikseen. Lisäksi perusmateriaali on tarpeen saada kulmat ja muut ylimääräiset elementit. Heidän määränsä ei myöskään ole vaikea laskea.

Tarvittavat työkalut koottavien paneelit muovista

Vinkki! Ostaa kaupasta tarvittava aineisto pienellä marginaalilla, koska Kulmalevyjen todennäköisesti leikataan. Laskelmissa saa unohtaa vähentämään oviaukkoon alueella.

Jos asennus paneelien suunniteltu laatikon, sinun täytyy ostaa oikea määrä koolausrankojen. He tarvitsevat vähintään kolme kummallakin seinään, vaikka se voi olla pidempi. Kun asennetaan nestettä nauloja tai liimaa tämä ei ole välttämätöntä. On oltava käytettävissä ja työkalu: ruuvimeisseli, terävä veitsi ja ase tiiviste.

kylpyhuone levyjen ja huonekalujen valittu yhdellä värillä

Etuna muovipaneelit on niiden kyky piilottaa kaikki väärinkäytöksiä pinnan. Siksi seinät mitään vakavaa valmisteilla ei tarvitse olla, jos ei ole kumpuja suurempi kuin 10 mm. korkeus. Tällaisia ​​väärinkäytöksiä voidaan yksinkertaisesti katkaista, ei kiinnitä niihin paljon huomiota. Tilanne on toinen, jos aiot kiinni paneeliin. Tällöin seinän on oltava täysin tasainen.

Sen pitäisi olla valmisteltaessa työtä kiinnittää huomiota johdot. Jos johdot ovat vanhoja ja ne ovat pinnalla seinät, se on parasta korvata ne, koska silloin tämä olisi ongelmallista. Älä vialla, ja piirustus seinällä vedeneristysmateriaalin. Tämä on erityisen totta, jos seinät ovat puuta.

Muovipaneelit valkoisen värin kylpyhuoneessa

Muovipaneelit kiinnitetty seiniin voi olla kahdella tavalla: on liima kiskoilla. Ensimmäinen menetelmä on helpoin, mutta on useita haittoja. Se sopii vain täysin sileä seinään. Liimapuulevyjen myöhemmin erittäin vaikea irrottaa seinästä, mikä vaikeuttaa purkaa, kun kyseessä on uusi korjaus.

Mahdolliset muodot ja tekstuurit PVC paneelit

Asennus paneelit sorvaus on kätevin tapa. Samalla on pienet epätasaisuudet ja seinät voidaan jättää huomiotta, ja purkaa tällainen rakenne, tarvittaessa ei ole vaikeaa. Kori voidaan tehdä puupalkeilla mutta se on parempi ostaa tehtaan muoviohjaimet erityistä lukot elementtien kiinnittämiseen. Tämä poistaa tarpeen vääntää kussakin paneelissa muutamalla ruuvilla. Lisäksi, kosteassa kellarissa puun rot nopeasti.

Ohjaimet asennetaan vaakasuoraan kattoon, lattialle ja keskellä. Paneeli on kiinnitetty kiskoihin käyttäen erityistä leikkeitä, mikä helpottaa kokoamista ja purkamista.

Kylpyhuoneen sisustukseen PVC paneelit voi näyttää hyvin tyylikäs

Asennus PVC paneelit altaan pitäisi alkaa kulmasta kauimpana sisäänkäynnin kaikki seuraavassa järjestyksessä:

 1. Ensimmäinen paneeli on lohkottu korkeus ja kiinnitetty kiinnittimet tai ruuveilla ohjaa pystysuunnassa.
 2. Seuraavat levyt työnnetään pää kohtaavat toisensa linnassa. Näin ne voivat istuttaa tukevasti ja piilottaa kiinnikkeet.
 3. Vähitellen sulkee koko seinän. Ja tarve kontrolloida tason pystysuoraan asennukseen.
 4. Kun hän pääsi takana, ympärileikattu paneeli ja sulje vaihtaa toiseen seinään alueelle.
 5. Kun asennus on valmis kaikkien paneelien päät on suljettava avulla reunaprofiileissa.
 6. Suunnittelu koristelu on suorittanut asennuksen kulmia tai verhotangot kattoon ja sokkelit lattialle.

Järjestelmä PVC asennuspaneeleiden

Kaikki kulmat ja liitokset, jos mahdollista kosteuden tunkeutumisen käsiteltävän tiivistysmassalla. Tämä suojaa esiintyminen epämiellyttäviä tilanteita tulevaisuudessa. Kun edessä seinät paneelit muovista, samaa materiaalia voidaan sulkea ja kattoon. Tämä lähestymistapa suojaamiseksi kosteuden tunkeutumisen sisään päällekkäin.

Valkoinen muovi paneelit kylpyhuone

Vinkki! Omistajat asuntoja uusien rakennusten suositellaan toimittamaan vessaan PVC paneelit. Näin vältetään halkeilua laatta kutistuminen kotona. Jälkeen 2-3 vuotta tehdä ja laattalattia.

Oikein valittu ja huolellisesti kiinnitä seinäpaneelit valmistettu PVC kylpyhuoneessa, se ei tule olemaan vain toiminnallisia ja vedenpitävä, mutta myös kaunis ja tyylikäs.

Koristelu kylpyhuone PVC paneelit omin käsin (video)

Muovipaneelit Seinien: kuvia, tyypit ja asennusmenetelmiin

Seinäpaneelit sisustukseen

Muovia paneelit kattoon: asennus kättensä

Koristepaneelien sisäseiniin

Korjaus kylpyhuone ja wc, valokuva mielenkiintoisia ratkaisuja

Katto kylpyhuoneessa: mitä valita materiaalia hänen suunnittelu

30 ideoita toimittamaan kylpyhuone muovipaneelit

Facing käytetään PVC paneelit - varsin suosittu vaihtoehto viimeistely kylpyhuoneessa. Käyttö tätä materiaalia ei ole ainoa järkevä kustannusten kannalta, kuten käytännön korjaus myöhemmässä toiminnassa. Päällystetty pinta voi olla erilainen rakenne, vuonna rautakauppaa on suuri valikoima. Tällainen menetelmä on täydellinen loppuun suunnitteluun sisätilojen kosteustasoihin.

Uusklassismia sisämaassa.

Ostamalla PVC-pinnoite, ota huomioon seuraavat seikat:

 • Aste tasaisuus (ei eroja);
 • Reunojen määrä määritellään jäykkyyttä vuorauselementit;
 • Iskunkestävyys tuotteita;
 • Laatu kuviointikerroksen;
 • Plastisuusteorian tapetit.

Jos arvo tuotteiden on liian pieni, tällainen indikaattori voi osoittaa huonompaa laatua materiaalia. Nämä paneelit ovat rot ja epämuodostunut aikana.

Vuonna kylpyhuone on parempi käyttää leikata, joiden perusteella vapautus ei ole kovin selvä. Suurin pintarakenne voi aiheuttaa kehitystä hometta ja homeen. Jos on merkittäviä syventäminen vakuutusturvaa on melko vaikea pitää puhtaana.

Edut PVC kylpyhuoneen:

PVC on alhainen kyky imeä hajuja. Puhdistava pinta ei vaadi merkittäviä investointeja aikaa ja vaivaa. Pintakäsittelyä tarvitaan saippualiuosta ja sienellä;

 • Korkea vastustuskyvyn aste kosteudelle.

  Tämän ominaisuuden ansiosta voit käyttää materiaalia koristamaan huonetta, joissa kosteutta ylitti indikaattorien

 • Yksinkertainen täytäntöönpano ideoita.

  Kohtaamiseen ei tarvitse kokemusta työskentelystä materiaalin. Laadukkaista palveluista panelointi tapahtuu, jos vähintään taito työtä ja ruuvimeisseli sinkiläpistooli;

 • Alle kätketyt voi järjestää tarvittavat viestintää.

  Tämä vaihtoehto on mahdollinen, jos ennen pystytetty laatikko putkistoon.

 • Vähäisen syttyvyydestä.

  Kosteiden tilojen kohdistuu oikosulun johdotus. Muovipäällystettä vain oplavitsya vuorovaikutus tulella, mutta se ei edistä tulen leviämistä.

 • Laadukas lämpö- ja äänieristys.

  Nämä ominaisuudet, pääsääntöisesti valmistajat ilmoittavat. Tällaisia ​​vaihtoehtoja ei ole juuri mitään todellista arvoa.

  • Alhainen ympäristönsuojelun tasoa;
  • PVC pidetään varsin hauras.

  • Pieneen kylpyhuoneeseen on aiheellista lopettaa valinnan kirkkaan valikoima värejä, niin että lisäävät visuaalisuuttaan huoneen;
  • Mielenkiintoinen ratkaisu on järjestely paneelit muovista eri kokoja ja malleja. Esimerkiksi kontrastivärit voidaan yhdistää;
  • Puinen rakenne mahdollistaa järjestää tilaa etno tyyli;
  • Ei ole välttämätöntä yhdistää PVC sisävuori kalliita materiaaleja, kuten marmoria. Tällöin sisätilojen tahtoa mauton;
  • Jos haluat, voit valita muovipaneelit alla laatta. Siten kylpyhuone koristelu voidaan suorittaa klassisen variantti tai neoclassics - pylväät, friisit ja rajoja;
  • WLAN voit luoda mukautetun suunnittelu, nykyaikaisen tekniikan ansiosta maalattaessa;
  • Seinät ovat täysin yhdistetään kattoon päällystetty kiskoja.

  Luonnontekstiileillä sisämaassa kylpyhuoneen

  Marmorikuvio suunnittelussa keinotekoinen pinta. Neutraali paletti sisustusta.

  Valokuvatulostus PVC

  Facing on meriaiheinen.

  Mosaiikki kuvio muovipaneelit

  Mustavalkoinen suunnittelu kylpyhuoneen

  Katto osa muoviosien kylpyhuoneet

  verhous teknologiaa pidetään melko yksinkertainen. Asentamiseen molemmat käytetyt menetelmät: runko ja kehyksetön.

  variantit etu ei ole olennaista tasaisuus seinät.

  Haitta: Puinen kehys vaaditaan (lisäaikaa valmistamiseksi puun).

  Vähentää asennukseen tarvittavaa aikaa ruuvimeisselillä.

 • on klyamery - optimaalinen asennusmenetelmä (perusrunkoon metallia profiileja).

  plussat: helppo kiinnittää telineeseen Ristikkolaatikot käyttäen klyamerov luo pinnoite, joka on hyvin kiinteä, älä kestää kauan purkaa.

 • Kiinnitys tehdään erityisellä liimalla ( "Liquid naula", "Hetki-montazh9raquo;). Sopivia maksimaalisesti tasaisia ​​pintoja.

  • Se poistaa mahdollisuuden pakottaa PVC ja tarve korvata kohteita vaurioitua asennuksen;
  • paneelit laitteen ilman kehystä vie paljon vähemmän tilaa. Tämä tosiasia on usein suuri merkitys tilaa kylpyhuone;
  • Ei lisäkustannuksia kehysosien kiinnikkeitä, erikoismetalli- profiilit, jne.;
  • Toisin kehystys asennus, tässä tapauksessa ei ole tilaa kehitykselle haitallisia mikro-organismeja.
  • ei ole mitään keinoa korvata yhden kohteen, joka on vaurioitunut operaation aikana;
  • melko vaikea purkaa viimeistely materiaalia.

  Kuten se? Jaa ystävien kanssa:

  • 90 uutta tuotetta kylpyhuoneen suunnittelu vuonna 2018
  • Kylpyhuoneen oven: valitse malli ja materiaali (Photoselection)
  • Missä parempi ottaa saniteettitilat?
  • Vedenpitävä laminaattilattia kylpyhuoneessa kuvaston Leroy Merlin
  • Valko kalusteet: yleiskatsaus trendejä ja valmistajat

  Mitään tavaramerkkejä, merkit ja nimet tuotteiden, palveluiden ja organisaatiot, mallioikeudet, tekijänoikeudet ja lähioikeudet, jotka on mainittu, käytetään tai mainittu materiaalien hankkeen kuuluvat niiden oikeille omistajille.

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  + 40 = 49