Virhe f17 pesukone Bosch

Virhe f17 Boschin pesukoneessa

Modernin pesukoneen ohjelmaan sisältyvän itsediagnostiikkajärjestelmän ansiosta voimme ymmärtää, mikä osa siitä on epäonnistunut, mikä estää koneen toimimasta normaalisti, miksi ja miten se korjataan. Kaikki tämä ilmenee koneen näytössä näkyvistä virhekoodeista. Tässä artikkelissa haluamme puhua virheestä F17-pesukone BOSCH.

Virhe f17: kuvaus ja ulkonäön merkit

Jos kytket laitteen päälle ja et kuule vedenottoa tietyn ajan, näyttöön ilmestyy F17. Asiantuntijat tulkitsevat tämän virheen ylimääräinen veden syöttöaika.

Samankaltainen virhe voi tapahtua paitsi alussa myös pesun aikana, mutta myös huuhtelun aikana tai ennen sitä. Jotkut uskovat, että tällaisella virheellä on epäsuora yhteys pesukoneeseen, mutta emme tee niin kiireisiä johtopäätöksiä.

Virhe F17 joissakin autojen malleissa BOSCH on merkitty koodilla E17.

Miksi vesi ei pääse pesukoneeseen? Syyt tähän ovat seuraavat:

 • veden syöttöventtiili on suljettu;
 • veden suodattimet tai suuttimet ovat tukossa;
 • vesilähteessä ei ole vedenpainetta, ts. vedenpaine on alle 1 bar;
 • vedenpaineanturi on viallinen.

Mitä tehdä, kun pesukone on antanut virheen e 17? Ensinnäkin tarkista, onko talossa vettä, ehkä se on vain pois päältä. Tarkista myös, että vesihana on auki pesukoneessa. Olet ehkä unohtanut avata sen ennen koneen käynnistämistä.

Seuraava asia on tarkistaa suodattimet, jotka ovat seisomassa vesihuolto, ne palvelevat karkea puhdistus. Tässä on sinun tehtäväsi:

 1. Irrota pesukone ja sulje vesihana.
 2. Valmistele astia veden alla, jos vettä jää letkuun.
 3. Irrota vesiletku vesiputken hanasta.
 4. Jos verkko on asennettu päähän, huuhtele se vedellä ja poista kaikki vaatteet varovasti.
 5. Ruuvaa pää vesiputken haaraan.
 6. Kierrä nyt letkun toinen pää, joka sopii koneeseen ja samalla huuhtele letkun verkko. Jos on olemassa yksi.
 7. Koneesta tulevassa putkessa voi olla myös sihti, se on myös pestävä ja lika poistettava.
 8. Kiinnitä letku paikalle.

Tärkeää! Jos silmäsuodattimien sijainti on kuvattu ohjeella, muista lukea se. Sinun ei tarvitse tehdä tarpeettomia toimia verkon etsimiseksi.

Jos virheen e17 näkyvyys Boschin pesukoneessa johtuu vedenpaineen puutteesta hanasta, et voi itse ratkaista ongelmaa. Tässä tapauksessa sinun on odotettava, kunnes vesiputkeen kohdistuu paineita tai soita vesiliikenteeseen, joka tietää, miksi putkissa on alhainen vedenpaine.

Kun kaikki edellä mainitut vaiheet otetaan, mutta kone näyttää silti virheen f17, on edelleen tarkistettava solenoidiventtiili ja vedenpaineanturi. Venttiilin huollettavuutta tarkistetaan volttimittarilla mittaamalla käämin jännite ja vastus. Venttiilin tai anturin korjaamiseksi tai vaihtamiseksi on välttämätöntä poistaa pesukoneen yläkansi. Yksityiskohtaisesti koko anturin vaihdon prosessi on kuvattu artikkelissa Tasoanturin vaihtaminen.

Joten Boschin pesukoneessa oleva virhe E17 on useimmiten ratkaistu itsestään puhdistamalla kaikki syöttösuodattimet ja suuttimet. Jos koneen sisäosat kuitenkin jakaantuvat, tässä tapauksessa tarvitset ammattilaisen apua.

3 kommenttia lukijoilta

Pesukoneen bosch näytöllä näyttää E 17 kuin syy

Pesukone Bosch näytöllä näyttää E23, mistä syystä?

Kiitos! Auta ymmärtämään. Kuivaus ei toiminut, antamalla virheen F17. Tuloksena oli poltettu kuivausanturi. Korvaa - ansaittu.

Virhekoodit pesukone Bosch: 19 ongelmaa

Suosittu ja kysyntä tänään ovat Boschin pesukoneet. Yleensä moitteeton ovat valmiita "kertoa" kaikista ongelmista, jotka ovat tapahtuneet aluksella. Tänään näet harvoin kirjoituskoneen ilman näyttöä, suosituimmat mallit ovat Samsung, Electrolux, Ariston ja Bosch. Monissa Bosch-malleissa on nestekidenäyttö- tai LED-näytöt, joiden vikakoodien aikana näkyvät virhekoodit. Tässä artikkelissa kuvataan yksityiskohtaisemmin Bosch-aluslevyjen virhe.

Boschin perusvirhekoodit

Kun Bosch Classic -pesukoneet xx5 ovat vikoja tai toimintahäiriöitä, samoin kuin monet mallit, näytössä näkyy kirjaimia ja numeroita. Alla on luettelo koodeista ja niiden kuvauksista.

Voit tarkistaa Boschin pesukoneen perusvirhekoodit Internetistä tai ohjeiden avulla

 • F01. Aluslevyn luukku on auki tai suljettu, mutta ei tiukasti. Varmista, että koneen luukku on suljettu tiukasti. Myös on tarpeen katsoa, ​​ettei likaista pellavaa ole kiinnitetty luukkuun. D07-virhe voi myös ilmoittaa huonosti suljetun oven. Jos näin käy, sinun on tarkistettava, että ovi on tiukasti kiinni, poista kaikki tarpeettomia.
 • F02. Ei ole vettä. Ehkä vedenpuhdistuksessa oli tukkeutunut suodatin. Kosketus voi myös olla suljettu, se on tarkistettava. Virhe a02 voi myös osoittaa, että vedenpaine on heikko tai se on kokonaan poissa.
 • F03. Laite ei tyhjennä vettä. Tämä koodi näkyy, jos vesi ei lähde säiliöstä 10 minuuttia. On varmistettava, että pumppu on kunnossa. Tarkista juoksupyörä, sen on liikuttava vaikeuksitta. On tärkeää nähdä, ettei kallioita ole. On tarkistettava pumpun suodatin ja suuttimet tukosten esiintymisen varalta. Myös virhe voi osoittaa, että sähkömoduuli on hajonnut.
 • F04. Virheen syy on vuoto. On tarpeen löytää vuoto ja palauttaa kireys.
 • F16. Bosch Max -koneen ovi tai toinen ei ole kiinni, pesu ei käynnisty. Pesu ei käynnisty. Se on käynnistettävä uudelleen varmistaen, että styralka on lukittu tiukasti. Tosiasia, että ovi ei ole kunnolla suljettu, ilmenee myös virheestä F12.
 • F17 (e17). Harkitse alla.
 • F18 (e18). Harkitse alla.
 • F19. Vesi ei lämpene riittävän ajoissa. Ehkä verkkojännite ei riitä, tai sähköinen lämmitin (TEN) on epäonnistunut. Virhe ilmaisee toimintahäiriön lämmitysjärjestelmässä. Meidän on tarkistettava kymmenen, yhteystiedot, johdot. Pesu menee ilman lämmitystä.
 • F20. Vesi lämmittää, vaikka ohjelmaa ei ole asetettu. Kymmenen releen rikkoutuminen. Lämpötila-anturin (NTC) kanssa voi olla ongelma. Ohjelma on peruutettava aktivoimalla vikatila.
 • F21 (e21). Harkitse alla.
 • F22. Ongelma lämpötila-anturin kanssa. Todennäköisesti oikosulku tai anturi rikkoutui. Tällöin pesu menee loppuun kuumentamatta vettä.
 • F23 (e23). "Aquastop" -järjestelmä aktivoitui. Vesi virrasi ja osui tippakaukaloon. Liitäntäketjuissa oli tauko. Jos E23-merkkivalo syttyy, varmista, ettei virtakatkoksia ole. Myös Aquastop-toiminnon oikeellisuus on tarkistettava ja kone ei vuoda.
 • F25. Anturin, joka tarkastaa veden pilaantumisen tason, on rikki. Viemäröintijärjestelmä on tukossa. Pesu tapahtuu ilman huuhtelua.
 • F26. Anturi, joka on vastuussa sähkövirtahäiriöiden puuttumisesta, on epäonnistunut. Painekytkin voi myös epäonnistua. Tämä on kriittinen virhe. Asetettu pesuohjelma peruutetaan. Pumppu tyhjenee kaiken veden, ovi suljetaan, merkintä ja ohjaus lukittuvat. Jos haluat nollata virheen, sinun on käynnistettävä ja sammutettava aluslevy. Myös painekytkimen toiminta on varmistettava, jotta virtapiiri ei häiriintyisi.
 • F27. Painekytkimen toimintahäiriö. Elementti katkesi, mutta kone toimii. Sinun on varmistettava, että johdot ovat ehjät. Varmista, että virtausanturi toimii normaalissa tilassa.
 • F28. Virtausanturin toimintahäiriö. Sinun on varmistettava johtojen eheys ja tarkistettava virtausanturi.
 • F29. Virtausanturissa ei ole merkkejä veden virtauksesta. Veden virtaus viestintäjärjestelmästä on tukossa tai paine on erittäin heikko. Suodatin on tukossa. Tuloventtiili rikkoi. Rikkoa "Akvastop" tai viallinen painesäiliö. Pesu on lopetettava ja pesuallas käynnistyy. Sitten voit aloittaa pesun uudelleen varmistaen johdinten eheyden. Sinun on myös tarkistettava, että kosketus on auki.
 • F31. Veden enimmäismäärät ylittyvät. Pumppu on tukossa. Pestään vedenjäähdytysjärjestelmässä. Täyttöventtiili on juuttunut tai painekytkin on epäonnistunut. Ongelman korjaaminen vie aikaa. Tarkista tyhjennyspumppu. Lisäksi on tarpeen tarkistaa langan katkeaminen. On tarkasteltava, miten viemärijärjestelmä toimii, tarkista tason kytkin ja tarkista, onko laiturin venttiili viallinen.
 • F34. Luukku ei sulkeudu.

Jälkimmäisessä tapauksessa oven koukku on rikki tai pehmuste menetti kimmoisuuden, luukku pysähtyi. Pesu pysähtyy, ovi lukitaan, ohjaus ja merkintä on lukittu.

Mitä minun pitäisi tehdä? Virheiden poistamiseksi on tarpeen painaa päälle / pois päältä -näppäintä. Tarkista myös syy, lukko ja mekaniikka.

Koodi E00 ei ole virhe, vaan se on positiivinen tulos, jonka kone antaa ulos palvelun testaamisen seurauksena. Toisin sanoen Bosch Stiralk ilmoittaa, että palvelutesti on läpäissyt, virheitä ei ole.

Boschin pesukoneen toistuvat toimintahäiriöt

Boschin pesukone voi antaa joitain koodeja, jotka kertovat kodin laitteiden toimintahäiriöstä.

Jos havaitset virheilmoituksen, sinun on välittömästi aloitettava pesukoneen korjaus

 • F36. Lukitusjärjestelmä on vaurioitunut.
 • F37. Lämpötila-anturin vika.
 • F38. NTC-toimintahäiriö johtuu oikosulusta.
 • F40. Synkronointi epäonnistui.
 • F42. Triac hajoaminen.
 • F43. Mikään moottorin pyöriminen, vikavirtasuojaus, pesu säiliön ja rummun välisessä raossa, rumpu on tukossa, triac on viallinen.
 • F44. Vastakkaiseen suuntaan ei ole pyörimistä. Moduulin ongelmat.
 • F59. 3D-anturi: Erittäin korkea tai erittäin pieni arvo. Vähennetty nopeus.
 • F60. Virtausanturi on viallinen.
 • F61. Väärä ovisignaali.
 • F63. Toiminnan suojelun ongelma.
 • F67. Ongelmia kortin kanssa.
 • E02. Moottori on viallinen.

E67 - moduulin virheellinen koodi saattaa olla, laiteohjelmisto epäonnistui. Kaikki edellä mainitut virheet edellyttävät myös toimenpiteitä ja korjauksia.

Suosittu virhe f17 pesukone Bosch

Virhe F17 (E17) osoittaa, että pesuohjelmaan ei pääse vettä. Myös tämä koodi voidaan näyttää näytöllä, jos vedenpoistoputkessa on tukkeutunut suodatin tai vedenpaine on laskenut merkittävästi (alle 1 bar).

Erittäin suosittu virhe, joka esiintyy Bosch pesukoneet on virhe koodin F17

Korjata virhe voi olla seuraava:

 • On tarpeen avata vedentuloventtiili;
 • Ohjelma nousee, ja 5 minuutin kuluttua, vesi alkaa yhdistää;
 • Voit uudelleen käyttöön käynnistysohjelmien.

Jos sen jälkeen yrittää korjata tietokone ei toimi, on parasta ottaa yhteyttä palvelukeskukseen tai erikoistuneen yrityksen.

Mitä F18 virheen pesukoneen Bosch

Virhe F18 (E18) mukaan ylittänyt aika tyhjennys vettä. Tämä virhe voi ilmetä erityisistä syistä.

F18 virhe voi esiintyä, kun huomattavasti suurempi kuin aika valuttamalla vesi pesukone

 • Tyhjennyspumpun on tukossa tai rikki;
 • N1 ei tapahdu tasolla;
 • painekytkin kytkin lukittuun tilaan;
 • Rikkoutuminen vedenkorkeus.

Tilanteen korjaamiseksi, voit mennä 2 tavoin. Ensinnäkin on tarpeen suorittaa puhdistus tyhjennyspumppu. Toiseksi on välttämätöntä suorittaa ohjelman peruuttamisen ja mahdollistaa "Tärkeät vikaa", jos pesuallas ei aloiteta 1,5 minuuttia.

Miten poistaa yleinen virhe F21 Bosch pesukone

Virhe F21 (E21) on raportoitu omistaja Boschin kodinkoneet ohjausjärjestelmä vika, epäsäännöllinen toiminta käyttömoottorin (moottori ei käynnisty rumpu). Syyt tähän epäonnistumiseen on useita - oikosulussa triac, ongelmat kierroslukumittari, käänteinen jakautuminen rele.

Jos huomaat virheen F21 Bosch pesukone, niin se on parempi pyytää apua pätevän master

Tilanteen korjaamiseksi voi olla itse. On tarpeen yrittää käynnistää moottoria, ja jos näin ei ole, peruuttaa ohjelman ja aktivoi "Tärkeitä vika." Yritä käynnistää moottori on tarpeen ohjelman loppuun.

Yhteinen virhekoodit pesukoneet Bosch (video)

Jos se on mahdotonta itsenäisesti ongelman ratkaisemiseksi, jottei pilata pesukone täysin oikein kääntyä ammattilainen hallita. Hän ratkaisee ongelman, kertoa miten välttää pieniä vaurioita, miten toteuttaa ehkäiseviä toimenpiteitä.

Pesukone Bosch - virhekoodi F17

Elektroninen pesukoneet - lit virhe F17.

Sähkömekaaniset polttaa (vilkkuu) kierrosten samanaikaisesti indikaattoreita 1000 (tai 800) ja huuhtele.

Ylitti väli Bay vettä. Vesi ei saavuteta

CM ei käynnisty pesua. Avaamisen jälkeen ei ole vettä. En kuule vesipesulla alkamisen jälkeen Persianlahden.

Itse (tarkistaa, poistuminen)

 • Suljettu veden syöttöventtiili (tarkista);
 • Tukossa hienosuodatin veden syöttöventtiili (takana autot, sijasta tulo tulo- letku);
 • Veden paine pienempi kuin 1 atm.
 • Korjaus tai korvaaminen vedentuloventtiili;
 • Korvaamalla vesi paineanturi - ylipaineensäädin;
 • Korjata tai kirjoittaa moduulin (triac) CM.

Tietoa muita virheitä pesukoneet BOSCH:

(Keskimäärin 4,1 perustuva 29 ääntä)

Olemme myös korjata pesukone tuotemerkkejä:

Viesti-on täytettävä!

© 2003-2018 palvelukeskus "RemBytTeh"

Tämän sivuston sisältö ei ole julkinen tarjous

Str. Guryanov, rakennus 4,

+7 (495) 215 - 14 - 41

+7 (903) 722 - 17-03

109548, Moskova, ul. Guryanova, 4, rungon 2

8-00 ja 22-00 päivää viikossa

+7 (495) 215 - 14 - 41

+7 (903) 722 - 17-03

© 2003-2018 palvelukeskus "RemBytTeh"

Tämän sivuston sisältö ei ole julkinen tarjous

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 15 = 18