Virta kotiin pölynimuri

Mikä on imuteho pölynimurin kotona?

Tuolloin osto pölynimurin jokainen haluaa hänet laadullisesti selviytymään päätehtävänä - hyvä puhdistus. Luonnollisesti käyttäjä valitsee laitteen sopivaksi tavoitteita. Yksi tärkeimmistä valintaperusteena imutehon. Joten mitä sen pitäisi olla? Harkita yksityiskohtia.

Tästä parametri, suorituskyky on:

Tehonkulutus pölynimurit pyörii noin 1500-3000 wattia. Tämä indikaattori osoittaa, kuinka paljon laite kuluttaa sähköä. Monet ihmiset ajattelevat, että se on tämä ominaisuus määrittelee laadun siivous, mutta ei.

Tehokkuutta puhdistuksen riippuu monista parametreista, joten se ei ole välttämätöntä, että molemmat laitteet ovat identtisiä selviytymään vastuut.

Markkinoiden pölynimurit on markkinoinnin salaisuus, että kaikki eivät tiedä. Kotelossa tarkoitetun yksikön on virrankulutus, koska tämä vaihtoehto on paljon kunnioitettavan ilmeen. Tietoa imuteho voidaan mainita vain lisäohjeita laitteen.

Näin ollen, sitä alhaisempi kulutetun sähkön, edullisempi laitteen toimintaa. Siksi puhdistaa usein suuria alueita on parempi valita imurin alhaisin.

Jos ajattelemme voiman imulaitteen, luku on noin 250-480 wattia. Ja voimakkaampi on imuilman, sitä paremmin se poistetaan pölyä. Tämä vaihtoehto on aina pienempi virrankulutus. Tärkeintä on miettiä tavoitteet: pieni tarpeeksi tilaa - 250-320 wattia, ja paljon on vahva pölyä - jopa 480 wattia. Mutta se on välttämätöntä ymmärtää, että työ on korkein mahdollinen nopeasti vähentää käyttöikää koneen.

Jopa tehokkain yksikkö on suoraan verrannollinen määrä tekijöitä, jotka vaikuttavat sen imeytymiseen:

 1. Suunnittelu laitteen. Pölynimureihin, vesisäiliö tai aquafiltering on hyvin erilaiset suorituskyky imu, vaikka samalla energiankulutuksella.
 2. tyyppisiä suodattimia ja niiden määrä. HEPA-laatu suodattimet on myös hieman alentunut suorituskyky. Ja on luonnollista, koska vastus väliaineen.
 3. Laatu laiterunkoon. Suorituskyky on suurempi, jos kaikki kohteet laadullisesti tehdään, säädetty ja varmistettu. Tällöin Euroopan valmistajat ohittavat niiden aasialaisten kilpailijoiden.

Imuteho on myös jaettu: sredneeffektivnuyu ja maksimi. laitteet, osoitti parhaan tuloksen testissä, osoitti, että on välttämätöntä ohjata ensimmäisellä määrällä. Tämä johtuu siitä, että suurin suorituskyky on hyväksyttävä ainoastaan ​​ihanteellisissa olosuhteissa, joka häviää muutaman sekunnin toiminnan.

Keskimääräinen tuottavuus kuvaa yksikön toiminnan ajaksi sen soveltamista. Tämä indeksi myös vähentää aikana täyttämällä säiliöt, se on usein pienempi kuin suurin kapasiteettia kolmasosaa.

Jotta voitaisiin valita sopiva kone puhdistukseen tiloissa, se on parasta valita pölynimuri voimalla säädön.

Sääntelyviranomaiset ovat kahdenlaisia:

On tehokas imuri, jossa on digitaalinen ohjaus kustannukset ovat paljon suuremmat.

Joten tehokas imuri oli todella tehokas, sinun on pystyttävä käyttämään tätä valtaa:

 1. 350 watin - täydellinen laatta, puulattiat, linoleum. Jos huone on matto, niin sopivat pienitehoinen imulaite.
 2. 400 Watt - voi helposti selviytyä mattopesu ja lemmikkieläinten hilse;
 3. 450 watin - sopiva puhdistukseen mattojen pitkä pino, ja muut vastaavat päällysteet.

Valinnan aikana pölynimurin myyntimies myymälässä voi näyttää joidenkin vaihtoehtoisten pystyssä pölynimurit, mutta on syytä tietää, että heillä on hyvin vähän virtaa, vaikka se on erittäin helppokäyttöinen. Robotti pölynimuri liian, ei voitu osoittaa korkea hyötysuhde alhaisen teho-ominaisuuksien ja vaatimaton.

Jos tiedät mitä on käsittelemään pölynimuri, voit helposti löytää oikea vaihtoehto. Enemmän tarkoitettu hoidettavalle alueelle ja korkeamman tason saastuminen, sitä voimakkaampi on koneen. Jos on riittävästi varoja täytyy valita modernimpi laite digitaalisella tehonsäädin.

Kalleus johtuu siitä, että jokainen valmistaja, joka tuo oman pölynimuri on aluksi voimakas voimanlähteen, se varmasti täydentää ja laatu tarvikkeet.

Muun muassa on tarpeen antaa etusija tunnettujen valmistajien, joka ei ole ensimmäinen vuosi tuotantoa markkinoiden eri tekniikalla. Niiden varusteet on luotettava voimanlähteitä, joilla on korkea hyötysuhde ja pitkä käyttöikä. Esimerkiksi, jonka hyötysuhde on 35%, ja imuteho 450 W: n teho, joka tarvitaan toimimaan on alueella 285 wattia. Lisäksi se on sähkön määrä, joita tarvitaan tehon yksikkö, joka toimii lepotilassa. Määrittää tarkka virrankulutus on tarpeen nostamaan puoleen. On myös tarpeen harkita erilaisia ​​suodatus, ja on enemmän hyödyllinen toiminto, vaikuttaa voima, joka on varustettu pölynimuri.

Edellä esitetyn perusteella, meillä on periaate, että valinta pölynimuri. Siinä tapauksessa, jos haluat työskennellä pahasti saastunut suurissa tiloissa, virrankulutusta sähkön täytyy alkaa 2000 W. Tietäen nämä vivahteet, voit valita itse sopiva yksikkö, jopa tietämättä sen perusominaisuudet - imuteho.

Nykyinen sijoitusta paras imurit 2017: tekniset tiedot, toiminnallisia ominaisuuksia, kun läsnä on kuiva / märkä pesu, ja suodatin. Kymmenen eniten laadukkaita malleja eri merkkien kanssa kuvauksen etuja ja haittoja kunkin sekä suosituksia valita sopivimmat pölynimuri kotiin.

Miten valita pölynimuri kotiin

Mikä voisi olla tärkeämpää naisille kuin puhtaus ja raikkaus perheensä kotiin? Ei ole väliä kuinka paljon aikaa ei käytetty puhdistukseen, pölyn näkyy edelleen. On huomionarvoista, että elämme aikana, jolloin laitteet miehelle. Pääavustajansa puhdistamisesta aika oli ja on edelleen pölynimuri. Nykyaikaiset laitteet ovat hyvin erilaisia ​​kuin niiden meluisa eikä aina tehokasta edeltäjänsä. Ymmärtää, mitä on parasta ostaa pölynimuri kotiin, sinun täytyy tietää teknisiä ominaisuuksia tarjottavien mallien myymälöissä. Olkaamme analysoida useita pölynimureita.

Mitä etsiä valitessaan pölynimuri kotiin

Valitsemalla pölynimurilla kotikäyttöön, selvittää minkälaista pölynkeräintä suodatusjärjestelmä pitäisi olla, jossa koko laitteen, joko myymällä kulutustavarat piti tyhjiö malleja. Älä pelkää ottaa aikaa etsiä ja lukea arvosteluja tietystä tuotteesta versio. Joskus mainostetaan, visuaalisesti houkutteleva kone todella hankalaa tai hitaiksi.

Pölypussi tyyppi: laukku, kontti tai turkoosi suodatin

Ensimmäinen asia, sinun kiinnittää huomiota ostohetkellä - tämä on silloin pöly kerätään imetään. On olemassa kolme päätyyppiä pölyn kerääjä. Olkaamme tutkia jokainen tarkemmin.

 • Laukku. Voi olla käytettävissä uudelleen (kangas) tai kertakäyttöisiä (paperi). Tavallisin, budjetin pölynkeräin. On pieniä minuses kudoksen - se säilyttää vain suuria hiukkasia roskia, enemmän hienoa pölyä kulkee kuitua. Puhdistus ja hoito tekstiilien pussi ei tuo iloa kenellekään. Paperilla pölynerottimet helpompaa, se olisi helppo vaihtaa ja heittää pois täytön roskakoriin. Mutta Myymme paperipussit eivät aina, eikä vaihtaa jokaisen puhdistuksen - epähygieenistä.
 • Astiaan. Erittäin kätevä ja luotettava käyttää. Säilyttää puhtaus on pestävä ja kuivattiin korjuun jälkeen muoviseen astiaan, ja se on jälleen valmiina palvelemaan. Lievä haitat ovat melutason nousua johtuu siitä, että säiliön aikana imun prosessin pöly toimii resonaattorin. Malli, jossa on muovinen pölyn kerääjä kalliimpaa hintaa kuin kollegansa kanssa pussit.
 • Aqua-naamio yhdistetty suodatin. Ne, jotka kärsivät allergioista, joku perheessä on pieniä lapsia - tarkemmin kuin pölynkeruujärjestelmällä läpi vesi suodatetaan. Raikasta ilmaa huoneeseen, jossa imuroinnin suoritetaan siten saavutettu. Imetty ilma kulkee puhdistus vettä, ja liottaa pöly kerätään erilliseen säiliöön. Korkea puhdistusteho tasoittaa puute kalleus.

Jotkut saattavat kysyä, - miksi Lisäsuodatusta jos roskia, jopa mikroskooppisen, ja niin edelleen sisällä pölynkeräysastian? Se, että ilmaa järjestelmän läpi kulkevan, takaisin huoneeseen. Motes lentää ulos yhdessä ilmaa imuri, paljon vaarallisempi kuin tavallinen roskat lattialle. Patogeenisten mikrobien, joskus elävät imurin sisällä, tällainen elinympäristö on erittäin suotuisa.

Näkymätön pölyhiukkaset ärsyttää hengitysteitä, eivät aiheuttaneet allergiaa tai astmakohtaus, eivät kuulu ihmisen keho, ilma on oltava mahdollisimman puhtaita. Nykyiset mallit pölynimureiden on joukko poistoilma-puhdistus astetta, ja pöly ja epäpuhtaudet jäävät 90%, Aqua-suodatin tämän komponentin 99,97%.

Asiantunteva ostajat valitessaan tekniikka varmasti kiinnittää huomiota valtaa. Mutta ei aina suuri määrä tarkoittaa parempaa laatua. rungossa indikoivat virrankulutus. Mitä suurempi koko pölynimurin, se on arvo edellä on meluisa. On parempi katsoa manuaalinen tai kysy jälleenmyyjältä imutehon.

Tehokas pölynimuri kotiin, kun arvo ylittää 300 wattia, tarvitaan, jos on pieniä lapsia, jotka hallinnoivat koko ajan luoda puhdistuksen tarvetta, huokoiset pinnat tai jatkuvasti molting lemmikkieläimiä. Kun teho 260-300 W, selviytymään imuri erinomainen puhdistus pinnalla matto, laminaatti, linoleumin. Sinulle voidaan tarjota vanhempi malli edulliseen hintaan, joiden kapasiteetti on alle 260 wattia, mutta tällainen hankinta ei oikeuta rahoista.

Puhdistusmuoto: märkä, kuiva tai yhdistetty

Ennen kuin asut pölynimurin malleihin, päätä mitä tarvitset: poista pieni asunto-, tuotanto- tai toimistotila, ota kansi pinnasta huomioon.

 • Kuivapesu. Kotitalouskäyttöön, jossa ei ole pieniä lapsia tai potilailla, joilla on hengityselinten sairauksia, pääset pölynimurilla, jossa on kuivapesu, jossa pöly ja pienet roskat kerääntyvät pölypussiin. Se tulee puhdistaa vain astian tai pussin puhdistamisen jälkeen. Tällainen laite on paljon halvempi kuin sen vastapuoli, vaikka sillä voi olla useita eri kokoonpanoissa tarvittavia liitososia eri pintoihin ja vaikeasti tavoitettaviin paikkoihin.
 • Märkäpuhdistus. Puhtaan pätkän, erityisesti valon, mattojen tuulettimet pitäisi ymmärtää pesupölynimurin toiminnalla. Mitään suutinta tavallisesta laitteesta, paljon vähemmän harjaa käsissä, ei pysty siistämään pinnoitetta yhtä paljon kuin märkäpuhdistustoiminto. Pienellä lapsella tai eläimillä oleville perheille tällainen laite tekee parhaansa. Mutta on syytä harkita, että tämä on kallis tekniikka, joka vie paljon tilaa.
 • Yhdistetty puhdistus. Tietyissä tiloissa kannattaa harkita pölynimurin hankkimista sekä märkä- että kuivapesuilla. Kauppamerkki Kercher on sen arsenalissa lukuisia tämän suuntaisia ​​malleja. Teknologian kyky kerätä vettä oikeaan aikaan, puhaltamalla vaikeasti tavoitettava paikka, poistamalla pöly sileällä tai pörröisellä pinnalla, lisää oston kustannuksia. Jos tarvitset kaikki nämä toiminnot huoneen puhdistamiseksi, niin korkeat kustannukset eivät saa estää sinua. Tällainen monitoiminen pölynimuri kestää vuosia.

Melutaso on korjuun tekniikan tärkeä ominaisuus. Mitattu dB: ssä. Pölynimureita varten vakiotaso on 71 - 80 dB 50 senttimetrin etäisyydellä. Laitteen kulutuneempi ja absorboima teho, sitä meluisampi avustajasi on. Nykyaikaisen tekniikan piirteillä pyritään vähentämään melutasoa jopa voimakkaissa pölynimureissa vähentäen moottorin toimivien turbiinien värähtelyä.

Lisätoiminnot ja laitteet

Lisätoimintoihin valmistajat ovat:

 • Merkkivalo palaa.
 • Merkki pölykotelon täyttämisestä tai suurimman veden saastumisesta.
 • Moottorin automaattinen pysäytys ylikuumenemisen yhteydessä.
 • Verkon ylijännitesuojaus.
 • Puskurit pehmentävät kosketusta huonekaluilla ja suojaavat vaurioita.
 • Erittäin pitkä lanka, jossa automaattinen kaavinta.

Puhdistukseen tarkoitetuissa laitteissa tärkeä tekijä on se, että nykyaikaiset laitteet voivat suorittaa lisätoimintoja. Pölynimurin avulla voit helposti puhdistaa ikkunat, seinälaatat ja höyry tulee olemaan välttämätöntä, jos haluat puhdistaa pehmustettujen huonekalujen pinnan. Mopipölynimuri auttaa selviytymään helposti sileiden pintojen, kuten laminaatin, linoleumin, puhtaudesta. Kevyt käsisammutin on hyvä pystysuorien pintojen puhdistukseen. Erilaiset suuttimet auttavat poistamaan pölyä rakoissa, keräämään nesteitä ja eroon tahroista.

Luokitus parhaista pölynimureista kotiin vuonna 2018

Vastaus kysymykseen, mikä pölynimurin merkki on paras, on vaikeaa, jopa mahdotonta. Jokainen heistä suorittaa tehtäviään, jotka ovat välttämättömiä kerralla tai toisella tietyllä alueella. Kuluttajapyynnöt ovat myös erilaisia, mutta olemme laatineet vuoden 2018 mielenkiintoisimmat pölynimurimallit kotiin puhdistettaviksi.

 • Pölynimuri kuivapesu Samsung SC4520. Kompakti Samsung pölynimuri pölynkeräysastialla, jossa on pestävä ilmansuodatin uudelleenkäytettävässä ilmassa. Innovatiivinen menetelmä kahden kammion suodatusjärjestelmän luomiseksi maksimoi ilmanpuhdistuksen jopa ilman vesisuodatinta ja ylläpitää imutehoa koko puhdistusajan ajan.

 • Puhdistuspölynimuri Thomas TWIN XT. Kehittynyt malli, jossa on uusi veden suodatustekniikka. Monitoiminen pölynimuri puhdistaa, kuivuu, puhdistaa, kosteuttaa ja puhdistaa ilmaa. Erilaisten suuttimien avulla voit puhdistaa parketin, puhtaat verhoillut kalusteet ja matot.

 • Malli syklonisuodattimella LG V-K89382HU. Kompressorijärjestelmä erottaa ilmasta ja tiivistää imupölyn, joten sitä voidaan säilyttää jopa kolme kertaa enemmän säiliöön. Tuloksena olevat briketit poistetaan helposti, ja ne ovat mahdollisimman vähän kosketuksissa lian kanssa. Nelikerrossuodatin takaa maksimaalisesti puhdistetun ilman. Jatkuva korkea imuteho ei pakota puhdistusta astian puhdistamisen lopettamiseksi.

 • Pölynimuri-robotti iClebo Arte. Robottien aikakausi, joka tuli auttamaan miestä, se on tullut. Korean valmistajien tehokas pölynimuri on ohjelmointijärjestelmä, sisäänrakennettu huonekartografi. Itsekulkeva robotti voi voittaa alhaiset kynnysarvot jopa 2 cm, toimivat kuivassa tilassa, kerätä pölyä ja pieniä roskia ja suorittaa märkäpuhdistusta kiillotusaineena. Automaattinen latausjärjestelmä poistaa suuret huoneet. Hiljainen ja kaunis muotoilu varmasti houkuttelee asiakkaitaan.

 • Pystyssä pölynimuri Electrolux ZB 2901. malli uuden sukupolven pölynimuri Electrolux on kaksi laitetta, joista yksi on irrotettava ja voidaan käyttää pientä käsin kannettava pölynimuri akulla. Kätevä ja luotettava apu pölyn puhdistukseen kirjahyllyistä ja huonekaluista.

Video: kuinka valita hyvä ja luotettava pölynimuri

On tärkeää, että käytössä on luotettava avustaja puhdistuksen aikana. Yksityiskohtaisesta videosta saat lisätietoja nykyaikaisten pölynimurien erilaisista muutoksista. Painon, melutason, kulutetun ja absorboidun tehon erot, suuttimien määrä ja pölynkerääjän rakenne voivat tehdä sinut umpikujaan - mikä pölynimuri on parempi valita. Vastaukset ammattimaisesta videoneuvottelusta, joka kertoo, mitkä huoneet kannattaa ostaa tietyn pölynimurin, jolla on tarvittavat ominaisuudet.

Stanislav, 28 vuotta vanha: Onnettomasti hänen poikansa joutui altaaseen sadonkorjuuhetkellä. En epäillyt, että pölynimurit pystyvät puhdistamaan seinät itse, pohja. Langaton robotti-delfiini käveli luottavaisesti tiettyä reittiä pitkin kaikkia altaan pintoja. Työntekijä selitti, että tekniikka ei ainoastaan ​​puhdista plakin uima-altaan seinillä ja lattialla, vaan jopa suodattaa veden ilman fyysisiä kustannuksia.

Anya, 32-vuotias: Mies alkoi kärsiä allergioista. Lääkärin lääkärintarkastuksen ja lääkkeiden purkautumisen jälkeen neuvottiin ostamaan höyrypuhdistusaineen, mutta se on kallista, mutta se maksaa vähemmän kuin huumeita. Itse asiassa tämä tekniikka auttaa paitsi puhdistamaan myös tuhoa kaikki haitalliset bakteerit ja pölypunkit, joiden vuoksi aviomiehen sairaus alkoi. Kuuden kuukauden kuluttua Philipsin pölynimurin käytöstä hänen puolisonsa peruutti lähes puolet huumeista.

Sveta, 34: Työssä syntyi kiista, minkä yrityksen pölynimuri olisi parempi valita kotiin. Olen voittanut. Pesunhoitajani Zelmer ei jättäisi pölyä. Vaikea, mutta minulla on puhdas.

Vera Mikhailovna, 54 vuotta vanha: pölynimurin tytär, päätimme antaa hänelle robotti. Hän on erittäin tyytyväinen siihen, että kun hän tulee töistä kotiin, hän ei tarvitse viettää aikaa siivoukseen. Tekniikan ihmeen luojien ansiosta.

Imurien imuteho. Kodinkoneet

"Mistä pöly tulee?" On monivuotinen ja melko retorinen kysymys. Kukaan ei tiedä vastausta siihen, mutta on välttämätöntä kamppailla tätä onnettomuutta melkein joka päivä, etenkin kaupunkien asunnoissa. Tehtävä ilman pölynimuria on äärimmäisen ikävä ja joskus jopa epärealistinen - jos lattiat matot ja huoneet pehmeät huonekalut. Haluan hengittää puhtaan ilman kaikille, ei vain allergisille ihmisille, joille pöly on vihollinen numero yksi.

Moderni kodinkoneiden markkinat

Se on hyvin monipuolinen. Nykyään on vaikea kuvitella elämää ilman kodinkoneita. Se on suunniteltu helpottamaan ja parantamaan kodinhoitoprosessia, jolloin vapautuu aikaa muille miellyttävämmille toiminnoille.

Nykyaikaisten kodinkoneiden tuotantoa uudistetaan jatkuvasti, malleja parannetaan ja uusia käteviä toimintoja syntyy. Jos ennen laitteen oli yksi tehtävä, se on nykyään monitoimilaite.

Kodinkoneiden valinta ja osto ei ole helppo tehtävä. On tarpeen ottaa huomioon paljon pakollisia parametreja ja ominaisuuksia, jotta oikea valinta voidaan tehdä.

Kysymykset, joita kuluttaja joutuu valitsemaan tällaisia ​​kodinkoneita pölynimuriksi

Laitteiden monipuolisuus, joka yksinkertaistaa ihmisten elämää ja elämää, kasvaa jatkuvasti. Nykyään kodinkoneiden markkinat ovat helposti hämmentyneitä. Jos hintaluokka on helppo määrittää, voit löytää laitteen asiakkaan käytettävissä olevista rahoista, mutta mitä seuraavaksi? Valitse pölynimuri standardipölypussilla tai säiliöllä. Tai ehkä se aikoo tuhota laitteen vesilukolla? Se vie poikkeuksellisen kuivaa puhdistusta tai märkä liian? Ja mikä on optimaalinen teho? Kuinka monta suodatinta parhaiten auttaa ja puhdistaa tuottaa ja pitää terveyden? Mitä ylimääräisiä suuttimia tarjoavat nykyaikaiset valmistajat? Kaikki nämä kysymykset edellyttävät huolellista tutkimusta, jos olet ajatellut, mitä talon hyvä pölynimuri valitsee. Yritetään vastata näihin ja muihin kysymyksiin.

Yksi tärkeimmistä parametreista, joita tulisi harkita pölynimurin valinnassa

Mitä minun pitäisi mielestäni ensin? Pölynimurimen tehonkulutus luonnehtii kodinkoneen energiankulutuksen luokkaa, mutta ei millään tavoin sen tehokkuutta toiminnassa. Tämän indikaattorin pitäisi pelätä kotiäidit vain verkon kuormituksen ja sähköisten laskujen myöhemmästä maksamisesta. Yhtä suurella tehonkulutuksella imureiden imuteho voi olla täysin erilainen. Puhdistuksen laatu riippuu tästä arvosta. Suurin sallittu imuteho, jota joskus mainitaan tuotepassissa, on se voima, jolla pölynimuri voisi toimia ihanteellisissa olosuhteissa. Itse asiassa se havaitaan vain muutama minuutti sen jälkeen, kun se on kytketty verkkoon. Se on lähempänä todellisuutta, ja siksi kuluttajille on mielenkiintoisempia indikaattoreita kuin keskimääräinen tehollinen imuteho. Tämä luku on 30 prosenttia pienempi ja riippuu pölypussin täyteydestä. On syytä huomata, että tämä ei koske kaikkia malleja.

Hieman siitä numerot kodinkoneiden

Mikä tahansa laitteella on oma virrankulutus. On tärkeää olla tietoinen tästä indikaattorin sen kodinkoneet laskea oikein samanaikainen kuorma johdotus. Virrankulutus pölynimuri voi olla välillä 900-2000 W ja imuteho - 250-480 wattia. Näiden indikaattorien löytyvät laitteen tiedotteessa tai virallisilla verkkosivuilla valmistajan. Mikä on voima pölynimuri on hyväksyttävin - se riippuu huoneen koon ja likaisuudesta. Tässä se on otettava huomioon, puhdistukseen jossa huoneessa ja kuinka usein laitetta käytetään. Säännölliseen käyttöön pienessä asunnossa riittää virtaa 250 wattia. Jos puhdistus tehdään vain "loma" in mahdollisimman nopeasti, se tarvitsee tehokkaampia pölynimuri. Tässä se on tarpeen tarkastella variantteja, jossa parhaat imuteho aloitetaan 350 wattia.

Usein tietoa tästä parametri voi olla vaikea havaita, koska suuri määrä kotelon laitteen on määrätty, yleensä kulutetaan velechiny yksikkö. Markkinoinnin näkökulmasta, tämä on ymmärrettävää, koska jälkimmäinen ominaisuus on enemmän vaikuttavaa, mutta tietoa siitä, miten tämä malli on hyvä puhdistaa, ei tarkalleen mitään. Joten meidän täytyy tutkia manuaalisen ja tuoteselosteesta, ja jos joitakin ominaisuuksia löytyy linja ei vain "valtatyhjiöstä, W", eli "imu", niin voimme sanoa, että olet onnekas. Tiedot verikosto malleissa ei tarvitse etsiä verkosta tai kiristää myyjältä. On huomattava, etteivät kaikki valmistaja osoittaa tätä ominaisuutta.

Hyvä näiden mallien, jotka tarjoavat säätö vallan pölynimurin.

Tämä voi olla joko vivun laitteen, tai jos elektroniikkayksikkö on varustettu painikkeella kaukosäätimen. Tämä toiminto mahdollistaa tarvittaessa tehostaa pölyn saanti, mutta älä yliohjatuksi ja sähköverkon ilman erityistä syytä.

Laitteet syklonin järjestelmä

Imuteho pölynimurien riippuu, kuten jo mainittiin, siitä, miten koko suodatinpussin. Mutta tämä koskee vain malli on laukku. Samalla ne, jotka on varustettu säiliön, kuten riippuvuus havaitaan. Puhumme syklonityyppisellä pölynimuri. Tällaisissa laitteissa, koska keskipakovoima pölyhiukkaset puristetaan vasten säiliön seinien ja puhdasta ilmaa virtaa edelleen. Jotkut menetys imuteho takia ilmavirtaus turbulenssista, tietenkin tämä liittyy, mutta ei merkittävää.

Houkuttelevampi näistä pölynimurit?

Plus sykloni järjestelmä ei vain jatkuvassa imuteho. Rakkaus kuluttajista he ovat voittaneet enemmän, koska ilman tomu pussit. No, jos ne on tehty paperista, ja voit vain heittää sen pois. Ja jos tarjonta paperipussit kuivuneet, ja jotta säästää aikaa ja rahaa joutui käyttämään uudelleenkäytettäviä tekstiili analogista? Paitsi, että tällaiset pussit ovat huonoja pitoon hienoa pölyä. Puhdistaminen - se on todella likainen, ja se tietää mitään emäntä. Muoviastiassa, vaikka tarvitsevat manuaalista puhdistusta, mutta tällainen kertaluokkaa helpompaa. Haittoja pölynimuri varustettu sykloni järjestelmä, paitsi että luomiseen lisäkohinavektori käytön aikana.

Ovat suosittuja kuluttajien keskuudessa tänään. Tyypin pölyn kerääjä imurit eivät ole ainoastaan ​​pussiin tai säiliöön, mutta myös että säiliö on täytetty vedellä. Vedessä, jolloin saostuu pöly, on erinomainen puhtaampaa. Näin ollen, imuri on korkea aquafiltering suodattamalla, ja muuten myös kostuttaa sisäilman. Tällaisia ​​laitteita on ominaista vaikuttava mitat ja korkeat kustannukset. Puhdistuksen jälkeen vesi kaadetaan pullosta, ja säiliö tehdään pesu ja kuivaus. Tyhjiön kanssa aquafiltering välttämättä varustettu ylimääräisellä suodatus. Oikeastaan ​​tällainen järjestelmä on, kaikissa malleissa, ja se on tarpeen puhua tarkemmin.

Toinen tärkeä tekijä, johon kannattaa kiinnittää huomiota valittaessa kaveri taloon. Ensimmäisen suodatuksen vaiheessa se oli jo käynnissä - tämän pölyn kerääjä, riippumatta tyypistä, se voi olla: irrotettava, uudelleen käytettävä tai vesi. Seuraavassa vaiheessa - moottorin suodatin, joka, kuten käy ilmi sen nimen, laitteen estää moottoria tukkeutumisen. Useimmiten se on vakio, se on vain tarpeen ajoittain puhdistaa sitä. Kolmas vaihe edustaa hieno suodatin.

Kaikki tietävät, että puhdistuksen jälkeen avulla vanhemmat mallit pölynimurit ilmassa on selvä haju pölyä, koska osa siitä, varsinkin pienimmät hiukkaset, on yksinkertaisesti heitetään ulos ilmavirran takaisin. Nykyiset mallit ovat tämän epäkohdan. Se HEPA-suodattimet suorittavat tehtävän puhdistuksen ilman ulostulossa puhtaamman, viivyttää pienin pöly-, allergeenit ja jopa mikro-organismeja. Imutehon pölynimurit suodattimilla runsaus voi olla hieman vaikuttaa, mutta luultavasti sen arvoista. Tallenna asetus, sinun täytyy säilyttää puhtauden komponenttien laitteen.

Pesu imurit ja imurit kuivapesemiseksi

Pölynimurit kuivapesupalvelut kysytyimpiä kuluttajien keskuudessa. Todellakin, jos huone ei ole niin suuri eikä erityisen pilaantumista, joiden avulla pölynimurin yhtä hyvällä menestyksellä voidaan puhdistaa kuin matto lattialla, ja vain paljas lattia, pehmustetut huonekalut ja jopa vaatteita. Useimmissa tapauksissa tavallinen kemiallinen pesu imurilla on enemmän kuin tarpeeksi.

Kun tällaisia ​​hyödyllisiä laitteita talossa

Puhdistaminen pölynimurit on tarkoitettu yleisempään kuin päivittäinen puhdistus. Ne spray kosteutta ja kerää sen takaisin: näin voit pestä matot, lattia, laatta, vuotanut. Aste vesihuollon säädetään, mutta pinnat, jotka ovat huonosti kosteudelta, niiden avulla ei ole tarpeen puhdistaa - puhdistuksen jälkeen ne pysyvät kosteina. Tämä koskee luonnon matot, parketti. Tahansa matto, muuten, on myös jonkin verran aikaa kuivua puhdistuksen jälkeen, joihin liittyy tiettyjä epäkohtia.

Malleja imurit märillä puhdistus on paljon raskaampi kuin niiden "suhie9raquo; kollegansa. Tämä on ymmärrettävää, koska ne sisältävät ole yksi, vaan kaksi säiliötä. Ensimmäinen säiliö on tarkoitettu makean veden, johon on lisätty pesuainetta ja muut nestemäiset jätteet likainen tulee. Hoitaa tällaisia ​​pölynimuri on myös vaikeaa: ne on purkaa, pestä, kuiva. Niiden kustannukset tekee tällaiset laitteet eivät ole helposti saatavilla kaikille, ja ne edellyttävät myös ylimääräisiä kustannuksia, koska tarvetta ostaa siivoustarvikkeet ja maksaa enemmän sähköä - pölynimuri suuri teho. Omistajille suurten talojen tällaisen tyhjiön tullut vakavia avustajat kotitaloudessa, kuten pienikokoiset asuntoja - on epätodennäköistä, että nämä yksiköt on tarkoituksenmukaista.

Standardi pölynimuri pidetään leveä suutin lattia ja matto, joka on varustettu kytkimellä, joka sitten työntää harjan harjaksia, se poistaa. Edullisimmat malleja imurit, jotka voivat rajoittaa ja, mutta pääsääntöisesti, täydellinen on litteä suutin raot ja pieni pyöreä harja, jossa on korkea harjakset. Ensimmäinen soveltuu puhdistukseen vaikea päästä paikkoihin, ja toisella huonekalut harjalla voi olla pehmeä ja kiillotettu tai puhdistaa esimerkiksi pölyä piikit kirjojen hyllyille.

On olemassa erityisiä vihjeitä lattia, tyhjiö suuttimet pesuun pölynimuri, erityinen suuttimet puhdistukseen pystypinnoille. Erittäin hyvä vaihtoehto ystäville mattojen ja lemmikit ovat turbo harjalla. Harjakset tällaiset harjat on järjestetty spiraalimaisesti akselin, ja se puolestaan ​​pyörittää ilmavirrassa. Koska tämä kierto pölynimurin imuteho on jonkin verran pienentynyt, mutta tällaiset harjat voivat peittää saastuminen, ei voida tutkia tavanomaisten suuttimien eläimen turkista ja hiukset on kierretty turbo harjalla helposti.

Imuteho ei kärsi, jos imuri on varustettu Sähköharjat, koska tässä tapauksessa pyöriminen ei ole kautta ilmaa, mutta sähkön avulla. On kuitenkin tarpeen sietää ylimääräisiä johtoja imuputkeen.

Muita ominaisuuksia nykyaikaisen imurit

Valmistajat kilpailuympäristössä ovat aina kiinnostusta kuluttajien jotain uutta. Meidän aikanamme, kuluttaja on kuitenkin vaikea yllättää, mutta joitakin uusia ominaisuuksia nykyaikaisen laitteet ovat erittäin hyödyllisiä ja utelias. Niin, että pitkällä puhdistus ei ulos paikka voi olla tehtävänä on suojata pölynimurin ylikuumenemisen, joka aika sammuttaa laitteen. aromin toiminto säästää kotitaloudet tietystä "pylesosnogo9raquo; haju, joka näyttää takia pölyä lämmitykseen. Tätä tarkoitusta varten, on olemassa tietueita, pellettiä, ja voi olla erityisiä-suodattimet.

Automaattinen johtokeräin jo kenenkään mielikuvitus ei iske yhtä osastot varastointiin lisäsuutinta, mutta turvallisten kumilla puskurit pölynimurin säästää huonekaluja vaurioilta. Niin että kone ei vaikuta teidän muistamattomuus, on hyödyllistä kieltäytymistä hänet on sisällytetty siinä tapauksessa, ettei pölypussi, tai jos se on ääriään myöten täynnä. Ja kuten bakteereja tappava valaisimet, jotka on varustettu joissakin malleissa siivousaineita, ja tekivät niistä monikäyttöinen laite, joka auttaa pitämään paitsi puhtaus huone, mutta myös asukkaiden terveyteen.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

25 + = 31