Voin nukkua jalat ikkunaa kohti

Mikset voi nukkua päätäsi ikkunaan?

Monet ihmiset joutuvat tietoja, joita ei voi nukkua päätäsi ikkunaan tai oveen. Se syntyi muinoin tulossa taikauskoa. Enemmän sääntöjä kehon asento nukkuessa on sitoutunut tiettyyn suuntaan, kuten Feng Shui. On näyttöä siitä, että henkilö, joka valitsi oikeaan asentoon nukkumaan, parempi olo.

Nykyaikaiset jooga uskovat, että ongelma ihmisen - auttaa kehoa. Siksi he sanovat, että voit nukkua päätäsi ikkunaan vain, jos ne sijaitsevat pohjois- tai itäpuolella. Tästä johtuen on mahdollista varmistaa hyvä levätä sekä houkutella aineellista hyvinvointia.

Puhutaan miksi et voi nukkua päätäsi ikkunaan, on syytä harkita ja kansallisia merkkejä, jotka Pääsin meille antiikista. Esi-isämme uskoivat, että yö on erilainen pahoja henkiä kävely kaduilla, joka voi kurkistaa talon ikkunan läpi. Se ei voi vain pelota, vaan myös johtaa menetys elintärkeää energiaa.

Estää nukkuminen pään ikkunaan ja suosittu Japanin Feng Shui filosofian. Uskotaan, että loma on syynä ongelmiin eri elämän alueilla. Henkilö voi sairastua ja kohdata ongelmia hänen henkilökohtaisen elämän ja työssä. Lisäksi terveellisen unen liittyy suojeluun ja ikkuna ei salli sitä tuntea. Mukaan Feng Shui neuvoi nukkumaan lähelle seinää etäälle melua. Siinä olisi otettava huomioon valon suuntaa, kuin jos pää käännetään itään, että henkilö voi luottaa onnea kaikissa yrityksissä, sekä sen jälkeen nukkumaan tuntuu iloinen. Jos henkilö on emotionaalinen ja luova, jotain sopivaa hänelle suuntaan on länteen. Jos haluat siirtää urallaan suositellaan nukkua pää etelään.

Mikset voi nukkua päätäsi ikkunaan?

Miten nukkua hyvin - tämä on hyvin kiistanalainen. Monet ihmiset sanovat on tärkeää, nukkumaan, joku väittää koskaan mennä päänsä kohti ovea. Jotkut heistä sanovat pään tulee kääntää suoraan itään, ja sillä ei ole väliä, koska jalat ovat. Asiantuntijat Feng Shui sanoa, että se on mahdotonta mennä jalat oven ja ikkunan. Niiden ymmärtämisessä tämän asennon on asento kuollut mies, kyllä, tarkalleen tehdä vainajan kotiin. Mikset voi nukkua päätäsi ikkunaan?

Miten nukkumaan pitäisi tarkastella Feng Shui?

Mukainen Oriental käytännön nukkuja pitäisi itse olla vahva emäs tasainen pinnalla ja nukkuja RV yleensä symboli epävakautta. Tällä hetkellä valmistajat huonekaluteollisuudelle vuodetta erilaisten pääty. Mutta Feng Shui on yleensä parasta käyttää suorakulmainen takaisin ilman rakoja ja monogrammi. Se ei salli käytäntö nukkumassa sängyssä, jossa oli tapana nukkua toisen henkilön, koska sänky ei ole varaa kuljettaa energiaa toisen henkilön, hänen sairautensa. On erittäin tärkeää niille, jotka elää asunnosta, jossa edellinen omistaja kuoli.

Säännöt kuivaaja - Shui: Kuinka nukkua

Mukaan Itä, ihmisten täytyy olla ajattelematta, miten on ovi tai ikkuna, ja miettiä, miten voidaan tilassa sijaitsevan mies itse. Asianmukainen nukkumisasennon riippuu siitä, missä päät kääntymään. Voit nukkua, kääntää päätään itään. Itä Energia edistää menestystä kaikissa yrityksissä, ääniä elin, antaa hänelle rohkeutta.

Uni, kääntyen länsipuolella parhaan emotionaalinen, ihmisiä, jotka rakastavat luovuutta, ovat aktiivisia hakuun. Pääsääntöisesti se on taiteilijoita, keksijät, ihmiset luovia kykyjä. Jos haluat edistämistä töihin, sitten suunnata etelään.

Mukaan Itä Käytännössä keskeisimmät huoneeseen - makuuhuone koska kuten voit nukkua rankan päivän, rakentaa oikeaan suhteeseen jälkipuoliskolla, ja pelkkä laatu unia riippuu oikean laitteen laiturissa. Se on parasta tehdä makuuhuone, jossa on kaukaisin huoneeseen kotona.

On mahdotonta ovi makuuhuone avautuu kylpyhuone, wc, tai ylitetty edessä. Tämä sijainti on kielteinen vaikutus suhde vaimonsa. Oikein aseta sängyn mukaan Feng Shui on tarpeen silloin, kun seinät on maalattu pehmeä, tylsä ​​sävy, on suositeltavaa maalata seinät vaaleanpunainen, maitomainen sävyjä, samppanja väri.

Ne parantavat liikkeeseen elintärkeää energiaa. Jos haluat maalata kattoon ja seiniin makuuhuoneessa pimeässä, kylmässä on parempi olla tekemättä niin. He ottavat energiaa, huono ihmisille, jotka nukkuvat tässä huoneessa. Ennen kuin kukaan miten tehdä sisätilojen makuuhuonetta kirkkaanpunainen hyvin ajatella.

Tällainen ärsyttävää väri mentaliteetti voi aiheuttaa painajaisia. Se voi olla makuuhuoneessa, mutta vain joitakin yksityiskohtia. Nämä rusinat makuuhuonetta voi tulla kirkas tyynyt, kattokruunut, maljakoita yöpöydät. Kirkkaan punaisen sävyä edistää nopeampaa raskaaksi vauva.

Miten paikka sängyssä oikea?

Bed laittaa siten, että sen omistajat eivät pane jalkaa oven. Tämä asento on nimeltään "kuollut". Se voi tuoda henkilölle takaiskuja erilaisia ​​sairauksia. Ei tarvitse laittaa sen tilalle etuoven - se tuo painajaisia. Muista, että sänky on aina pysyvä, nojaa seinää vasten, kuten uni se henkilö tuntuu tukea ja turvaa.

Sinun ei tarvitse nukkua jalat ikkunaa kohti kahdesta syystä. Ensimmäinen on banaali turvallisuussyistä, jos rikkoutuneen ikkunan, sirpaleet ei satuta päätään. Toinen syy, miksi se on mahdotonta nukkua - se on vastoin luottamuksen ja ymmärryksen perheen ja rakkaansa, vakava sairaus, ja huono unen mukaan tutkielma Feng Shui.

5 Comments

En tiennyt, mitä se tekee siivota sängyn ikkunan tästä syystä. Yleensä suositeltavaa ei mennä päätään ikkunan, koska sen kautta voi puhaltaa pään ja voit vilustua ja sairastuvat.

Se voi olla paljon helpompaa? Esimerkiksi terävät äänet tulevat kadulta, estää nukkumaan. Seinät ovat osittain vaimentaa ne, kääntyen "valkoista kohinaa", joka rauhoittaa ja rentouttaa. Te tiedätte, miten makea uni ääneen sateen tai kahinaa lehtien!

No, voit päättää kuinka, ellei mahdotonta ovelle, ja ikkuna voi olla ... se muuttuu tarpeen laittaa sänkyyn huoneen poikki. ja jos yksi huone (samassa huoneessa ja makuuhuone) on vastapäätä kylpyhuone, joten on syytä siirtyä parvekkeelle?

En ymmärrä, hyvin, et voi nukkua jalat kohti ovea. Nyt yhä pään ikkuna. Ja mitä tehdä. Huone on pieni, laita nukkumaan toisella ei toimi. Ja olen myös haluavat nukkua äänellä sade.

Feng Shui on erittäin mielenkiintoisia, ja ehkä hyödyllinen. Mutta täällä en edelleenkään ole samaa mieltä niin "kielto." Miten nukkua, sänky, josta pitäisi löytyä, ja jossa ei ole ... No, laitoin sängyn sijoittunut ja mene oikeaan asentoon, mutta jos minulla on unettomuutta, niin se tulisi käsitellä, mutta ei oikeassa asennossa sängyn etsiä. Ja jos olen huoneen sijoitettu niin, että sen lisäksi, sänky voidaan sijoittaa vain metrin ovelle?

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Luokat

Miksi et voi juoda alkoholia telttaretkellä?

Miksi ihmiset vaeltaa? Romanttinen jaksot istumisesta nuotiolla yöllä tähtitaivaan alla.

Miksi en voi nukkua jalat ikkunaan?

Se on stereotypia ja uslovnost.Tak voit nukkua, mutta sitä ei suositella tiede Feng Shui spetsialistami.I sillä on vielä vanha perinne, että yö on toiminta-ala, ja humalahakuisen tumma ja epäpuhtaita voimien ulkopuolella.

Ja tällaiset yhteisöt voivat katsoa läpi ikkunasta huoneeseen jossa spite.Tak esi-isämme.

Feng Shui ei ole suositeltavaa nukkua hyvin Linjan-ovessa tai päinvastoin-ovi ikkuna.

Täällä on potki ovea voi nukkua, koska se on huono merkki antiikin esche.Chtoby niin ei kuljettaa jalat edellä. Et voi todella laittaa sängyn peilin edessä, sillä peili voi tulla henkiä ja pelotella ihmisiä.

Yleisesti uskotaan, että uni jalkaa oven ei voi sietää, koska se muka kuollut ja niin tulet lähelle hänen loppunsa. Se, että on mahdotonta nukkua jaloillaan päin ikkunaa, en rehellisesti tiedä, koska se on aina nukkua tak.A minun huone on hyvin pieni ja ikkuna kääntyy puolelta toiselle ja naprtiv ovi ja en saanut mitään nukkua ikkuna tai dveryam.No t * K huoneisto en voi muuttaa, ja valitse tili, seuraa pintsipe "kahdesta pahasta valita vähemmän" ja nukkua jalat onku.Kstati sanoa tarpeeksi unta niin paljon paremmin ja tuoreempaa tuntuma, mutta yleensä se on välttämätöntä nukkua ensimmäiseen prislushivatsya.Poprobuyte naprvlenie jalat ikkunasta, ja homo mnaoborot ja miten olet parempi.

Kun asema on muuttunut sängyn meidän makuuhuoneessa, klassisesta (se oli vain ovea vastapäätä) asentoon

"jalkaa ikkunaan". Tällä hetkellä ei golovokruzhitelno- tuhoisa muutos uran, mikä johti muutoksiin elämässä yleensä. Olen ajatellut, miten on tarpeen oikein sänkyyn ja vahingossa vierailevat kakuyu- avasi kirja oli kirjoitettu siihen: jos haluat tehdä eroa, siirrä sängyn vähintään kymmenen senttiä. Jatkoin etsiä ja totesi, että on tarpeen järjestellä huonekalut on uuden kuun. Varmistettu)) Onnistunut muunnelmia ja syvän unen uudessa paikassa!

Minusta vaikuttaa siltä, ​​että nukkumaan jalat ikkunaa kohti on vielä mahdollista, ainakin en löytänyt tällaisia ​​merkkejä tai suosituksia. Täällä nukkuu pään ikkuna todella on mahdotonta sama Feng Shui. Aivan kuten et voi mennä jalat tai suunnata ovelle. Jalat selvää, miksi - jalat edellä ovesta ja ota kuollut mies makaa siten kuin valmistautuu kuolemaan, siihen, että se tekee, ja etukäteen helpottaa työtä kantajat. Fengshui ikkuna jopa kaikkein haavoittuvimpia paikalla kotona antamatta henkilö turvallisuuden tunnetta. Kuitenkin eräässä tapauksessa nukkumaan jalat kohti ikkunaa ei vieläkään - jos se näkyy yhdellä rivillä ja oven välissä ikkuna miehen kanssa.

sanovat usein "on mahdotonta nukkua jalat kohti ovea". Kuitenkin uskotaan, että ikkuna on eräänlainen "portaali toiseen maailmaan"Että jostain syystä pidetään jotain vaarallista. Monet ovat myös sitä mieltä, että tämä uskomus perustuu alkeis havaintojen ja kokemusten - ikkunasta voi näkyä läpi ja siten on mahdollista chill jalkaa. Lisäksi olen henkilökohtaisesti, jos nukun ikkunan edessä, aina herätä liian aikaisin, auringonnousun, ellei zadornut verhot.

Suunnilleen sama mitään uskomuksia ja taikauskoa - kaikki tämä, mielestäni ennakkoluuloja. Ja kaikki liittyvien pelkojen - ovat perusteettomia, ja hyödyttömiä, jopa - ne ovat haitallisia ja vaarallisia.

Kaikki tämä tulee taikauskoa. Ikkuna-aukon ja oviaukko on portaali siirtyy toiseen maailmaan, sieltä täältä on taikauskoa, että on mahdotonta nukkua ne alas, koska ne ovat aktiivisempia öisin.

Se on kaikki typerä ja se on asia uskosi sitä tai ei. No, mitä eroa kummalla puolella nukkumaan, olet aikuiset lyudi.Ranshe sotilaita nukkui jalat oven jolloin kutsu vihollinen, joka hyökkäsi yöllä. Olen samaa mieltä vain, että on mahdotonta jättää veitsen takia koskee lapsen terveyteen, jotta hän voisi satuttaa.

Tiedän ja olen kuullut, että meidän ei pitäisi nukkua jalat kohti ovea, mutta ikkuna jos nukut jalat, mitään pahaa ei tapahdu. Ei hyväksy mitään tällaisesta järjestelystä unen aikana. Jos pieni ahdas huone, se ei ole ottaa hyvin sängyn tai sohvalla millään tavalla - jotka sopivat kaappiin.

on mahdotonta nukkua jaloillaan päin ikkunaa, koska ensimmäinen asia, näet herätessäni - ikkuna, ja se on "portalom9quot; toisessa maailmassa. Lisäksi ikkuna voi näkyä läpi, ja se jäätyy. Kun olin nukkumassa jalat kohti ikkunaa, ja pidän siitä, vaikka se ei ole lähellä ikkunaa.

ehkä mikä on hämmentävää. uskotaan, että on mahdotonta nukkua jalat kohti ovea, ei ikkunaa. Tämä ajatus on peräisin kiinalaiset tutkijat "Feng Shui". vaan se, että et voi nukkua jalat ikkunaa kohti, en ole kuullut mitään, joten uskon, että voimme nukkua ja mitään vikaa.

Minulla on kaksi vaihtoehtoa: 1) Se on taikauskoa 2) On sanonta "Pidä jalat lämpimänä ja pää ulos kylmään". Eli ikkuna on aina kylmä ja jalat pitäisi suojata kylmältä, mutta se on luultavasti vielä taikauskoa tai perinne menneisyydestä.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

78 + = 86