Wall eristys elokuva

Höyrysulku seinä - luotettava suoja kosteudelta talot

Kun talon rakentamiseen erityinen paikka vie askeleen suojata seinät kosteudelta ja höyryä. Tehdä ehdottoman välttämätöntä, koska kosteus voi aiheuttaa ulkonäkö haitallisten hometta ja homeen. Tämän välttämiseksi sinun täytyy tehdä laadukkaita höyrysulku. Mitä materiaaleja käytetään tähän tarkoitukseen tarkastellaan muita.

Seinien vastaan ​​kosteutta - joka tapauksessa sitä tarvitaan?

Päätehtävä, joka suorittaa höyrysulun seinä, on estää kertyminen kosteuden eristys. Laite lämpöä eristävä kerros levitetään materiaaleja hyvin ilmaa läpäisevä. Jos kosteutta pääsee eristys ja kertyy sinne, eristyskerroksen lakkaa suorittamiseksi. Paikoissa, joissa vesi lopulta poiketa seinät tapetti, rappaus pinnoite heikkenee, on sieni ja hometta. Sen jälkeen, muotti ja sieni voi levitä kaikki seinät. Sitten heidät kovasti. Lisäksi sieni-itiöt ovat haitallisia ihmisen terveydelle.

Höyrysulku estää kosteuden kertymistä eristeeseen

höyrysulku laite suoritetaan useissa tapauksissa:

 1. 1. eristys sisätiloissa. Tämä on erityisen tärkeää, jos eriste on valmistettu materiaaleista, jotka perustuvat villaa. Lasivillaa mineraalivilla ovat erinomaisia ​​lämpö eristeet, lisäksi ne tarjoavat "hengittävä" seinien, kerroit ilmaan. Niiden pääasiallinen haitta - ne imevät kosteutta. Mitä enemmän se kertyy, sitä huonompi nämä materiaalit säilyttävät lämmön ja siten helposti vaurioitunut. Tämä voidaan välttää, jos höyrysulun seinät tehdään.
 2. 2. rakennuksissa, joissa on tehty seinärakenne useista kerroksista. Kerrostuminen merkitsee pakollinen läsnäolo suojaa höyryjä ja kosteutta. Tämä pätee talojen runkorakenteiden.
 3. 3. ulkoseinät ja ilmanvaihto julkisivujen. Paroizolyator tässä tapauksessa on enemmän suojassa tuulelta. Sen läsnäolo ei anna ilmavirta aktiivisesti kiertävä. Tämän ansiosta ulkopinnat kokee vähemmän stressiä ja paremmin suoriutumaan toiminnoistaan.

Höyry pinnoitteilla on oltava hyvä ilmanläpäisevyys

Höyrysulun materiaaleja käytetään, joka estää kosteuden tunkeutumisen, mutta tämä johdetaan mikrohuokosten läpi ilmatilat. Että höyrysulku on suurin vaikutus, on tarpeen järjestää ilmanvaihtojärjestelmään, kuten luonnollinen ilmanvaihto ei ole riittävä. Sekä laadullinen ilmanvaihto kerros höyrynestomateriaalin suojaa huoneen kosteus. Kuitenkin universaali paroizolyatorov joka voi suojata rakenteen katolta kellariin, ei ole olemassa. Niiden valinta riippuu materiaalista ja seinärakenteiden. Jos sisäilman kosteus on oikea, höyryn eristekerros ei ole tarpeen.

Tyypit paroizolyatorov - jotkut haluavat työskennellä ulkona ja sisällä talossa

Suojella seinät kosteushöyryä, useita erilaisia ​​materiaaleja. Ensinnäkin on mastiksi. Tällaisia ​​materiaaleja levitetään suoraan pinnalle seinämän, luodaan kerros, joka suojaa tehokkaasti ei ainoastaan ​​kosteutta vastaan, mutta mahdollistaa myös seinät "hengittää". Mastiksi levitetään seiniin ennen viimeistely kerros suoritetaan koriste viimeistely materiaaleja.

Mastiksi levitetään pinnalle ennen viimeistely

Myös, käyttö polyeteenikalvosta, jonka paksuus on pienempi kuin 0,1 mm. Tämä on yksi yleisimmin käytetty vaihtoehtoja höyrysulun. Kun kerroksen yksikkö ei ole tarpeen voimakkaasti vetämään elokuvan niin, että se ei murru. Haittana tavanomainen kalvo on, että se ei ole rei'ityksiä, ja sen vuoksi ei ole hengittävä. Mutta nyt alan alkoi valmistaa rei'itetty polyeteeni, joka on hengittävä, jonka avulla voit luoda mukava mikroilmasto asuinpaikan.

Kaikkein edullisessa suoritusmuodossa kalvo on kalvo. Se on samanlainen kuin analoginen polyeteenistä, mutta on useita kerroksia, jotka tehokkaasti kosteutta johtamalla riittävä määrä ilmaa. Kalvon läpi johtuen niiden suorituskyky ominaisuuksien maksimaalisen toiminnallisuuden eriste. Niiden käyttö ei jäädy seinät, hajottaa, mikä pidentää käyttöikää rakennuksen.

Edullisin vaihtoehto höyrysulku - membraanikalvo

Kalvo elokuvat ovat saatavilla eri tyyppejä. Jokaisessa tapauksessa voit poimia paroizolyator tehokkaimmin näyttää ominaisuudet käytön aikana:

 • Kun taas eristävä seinät ulkopuolelta rakenteen päälle lämmöneristeen fit "Izospan" lisäaineiden kanssa, jotka lisäävät paloturvallisuus, "Megaizol A", "Megaizol SD".
 • Sisäiseen käyttöön, "Megaizol B" - polypropeenikalvo kahden kerroksia, joilla on anti-kondensaatio pinta.
 • Rakenteita kanssa märkätilojen, kuten kylpyammeet ja sauna, höyrysulku, joka asettaa erityisen korkeat vaatimukset koskevat höyryä ja vedenpitäväksi materiaaleja, kuten "Izospan". Piirre näiden materiaalien - läsnä heijastavan kerroksen.

Kaikki polypropeenikalvoille on vahvistettu lasikuidulla.

Laite on höyrysulku - oppiminen menettely

Asianmukaisesti täyttämättä höyrysulun, sinun täytyy tietää, että se on ulkopuolelta ja sisäpuolelta rakennuksen tehdään eri. Eristys väliseinien suoritetaan sisäpuolelta, niin höyrysulku on myös sijoitettu sisäpuolelle. Pohjakerroksessa ja kellarissa höyryn eristekerros on tehty ulkopuolella. Altaissa, höyryä tarvitaan molemmilta puolilta, pinoaminen tekniikka on samanlainen kuin pohjakerroksessa.

Ennen lämpöeristyksen toimii pohjakerroksessa olisi valmisteltava työtasolle. Ensinnäkin pitäisi olla selvää, sitten soveltaa suojakalvon. Monimutkaisempi sovellus tekniikka on nestemäinen kumi, koska se edellyttää erityisiä laitteita. Koostumus materiaali sisältää kaksi seosta, joka välittömästi polymeroituvat sekoituksen jälkeen. Näin ollen, liuos valmistetaan juuri ennen käyttöä ja levitetään dvuhfakelnogo ase, suihkuttamalla paineistettua nestettä.

Kun laite suojakerros vesihöyryä vastaan ​​bitumi seuraavat vaiheet suoritetaan:

 • ensimmäinen kerros mastiksia levitetään, suorittaa toiminnon alukkeen;
 • edelleen levitetään kaksi kerrosta bitumimateriaalien muodossa rullina tai mastiksin.

Rakenteita yläpuolella kellarissa ja pohjakerroksessa, höyrysulku seinät suoritetaan sisällä. Kun laite sisällä höyrysulun pitäisi noudattaa joitakin sääntöjä:

 • sinun on ensin asentaa laatikon;
 • kasatun laatikon eriste;
 • pinotaan sitten kalvo, ja jos se on heijastava pinta, heijastin pitäisi ottaa käyttöön sisällä;
 • tiivistämiseen liitokset on liimattu;
 • kontrobreshetka järjestetty polypropeenia;
 • loppuvaiheessa viimeistely suoritetaan.

Kun laite suojaavan kerroksen kosteutta ja höyryn on toivottavaa jättää vapaata tilaa ilman liikkeen ja poistamalla liika kosteus.

Huoneessa on höyrysulku laitteen tekniikkaa puitteet ja puurakenteet

Kehyksessä rakennuksen rakenteisiin eristys sijaitsee kolmasosa seinämän paksuus on pienempi kuin 150 mm, kuitenkin, ja ehdottoman välttämätöntä järjestää höyryn eristekerros. Jos höyrysulun on heikko, lämmitin käynnistyy ja alkaa kerääntyä kosteutta, menettää eristävien ja alkaa murentua. Paroizolyator runkoon ja leikata. Kiinnitetään sen avulla rakentamisen nitoja. Saumat suljetaan teipillä tai mastiksi on voideltu.

Höyrysulku seinään on asennettu sisäpuolelle lämmittimen, jolloin muodostuu rako kerrosten väliin, mikä antaa tarvittavan huoneen ilmanvaihto ihanteellisten mikroilmaston.

Puiset rakennukset, höyryä tarvitaan myös. Mutta se ei ole välittömästi suoritettu. Tosiasia on, että rakentamisen aikana taloja puutavaran huomioon se, että puu kuivataan osittain ennen rakentamista, ja lopulta sen kuivua vielä lisähyödyntämisen valmiin kodin. Kunnes kuivan puun rakenteita ei suositeltavaa suorittaa höyrysulun.

Puutalossa, höyry seinä voi olla sisäinen tai ulkoinen. Jos ulkoinen eristys asetetaan päällekkäisiä paroizolyator. Saumat suljetaan teipillä. Lisäksi lämpöeristys kerros on järjestetty, joka on suojata vedenpitäväksi. Lopullisessa vaiheessa ulkopinnat.

Jos eriste pidetään sisällä, ensimmäinen laatikko on järjestetty. Se toimii perustana laitteiden vedeneristyskerroksen. Edelleen seinälle metalli- profiilin, johon on sijoitettu lämmöneriste. Seuraava kerros on valmistettu höyrynsulkukalvo. Saumat on huolellisesti saumat. Päätteeksi kotelon sisään.

Siten, huomasimme, miksi höyrysulun seinään. Sen tärkein tehtävä - luominen tulon esteiden kosteuden ja suojaavat eristys ja sisustuksia. Jos tarkkailla tekniikkaa ja käyttää asianmukaisia ​​paroizolyator, suunnittelu on suojattu kosteudelta ja termi rakenteen toimintaa jatketaan.

Täysi tai osittainen kopiointi tiedot sivustosta ilman aktiivinen linkki on kiellettyä.

eristeet

Vaikka näyttää siltä, ​​että sisäilman talo on hyvin kuivaa, ja jopa erityisesti sille ostetusta kostuttimet, silti se sisältää suuren määrän vesihöyryä. Ennen kynnyksellä rakentamisen energiaa säästävien materiaalien, kukaan ei kiinnitä huomiota. Nykyaikaiset eristeet perustuu mineraalivillaa ovat olleet tehottomia ja ovat menettäneet suurimman osan teplosohrannyh ominaisuuksien takia asteittainen kastumisen. Sen vuoksi, kaupallisesti saatavissa olevaa kalvoa oli erityinen, joista osa on asennettu vain ulkopuolella ja ovat tuulen ja kosteussulku, kun taas jälkimmäinen on sovitettu huoneen puolella ja estävät tunkeutumisen höyryä. Artikkeli keskittyy oikea höyrysulun kotona.

Mikä on höyrysulku talossa

Talo soveltamatta höyrysulun voi olla kyse, jos se on eristetty vaahto, Penoplex tai ei lämpöä eristävän kerroksen on tällainen vaahto lohko ja tiili.

 • Mutta säästää lämmitys- ja parantaa teplosohrannyh ominaisuuksien taloja nykyaikaisessa rakentamisessa on lähes aina käytetään luonnon tehdyt levyt selluloosasta (ecowool) tai basalttivillaan. Mutta tässä on muistettava jatkuvan kosteuden vaihto, joka tapahtuu asuinrakennuksessa.

 • Joten, jos talo on liian kostea, vesihöyryn väistämättä imeytyä seinät ja katto, ja päinvastoin, jos liian kuivaa ilmaa, tämä kosteuden käsitellään palaat huoneeseen. Mitä voidaan päätellä, että jos eriste seinään ei suojata eristyskalvo, kosteus kertyy sitä hänelle, täyttämällä kaikki ilma välisen ontelon mineraalikuidut, mikä mitätöi sen kaikista sen lämpö- eristysominaisuudet.

Vihje: lukuun ottamatta valeseinät talossa. Yksi tärkeä tekijä, jolla lämmittimen mineraalipartikkelipohjainen absorboi höyry on lämpötilaero, joka on ulkoseinät. Tällöin sisällä lauhde kerääntyy joka on vaarallisin materiaalille. Mutta sisäseiniä tämä vaikutus ei ole läsnä, joten ne eivät sulje höyry eristävällä materiaalilla.

Niissä tapauksissa, joissa asennus vaatii höyrysulun

 • Kun seinät raja katu ulkoisesti eristetty mineraalivillaa;
 • Jos "pirog9raquo; seinä koostuu useista kerroksista, joista yksi on puuvilla eristys. Tässä tapauksessa höyrynsulkukalvo on asennettu sisäpuolelle. Räikein esimerkki tällaisesta laitteesta - runko taloa;

 • regenerointi ilmanvaihto julkisivujen. Mineraalieristeiset on suljettu ulkopuolelta hydroprotective kalvon ja sisällä höyry hidastava. Ensimmäinen suojaa eristys vastaan ​​veden ja ilman virtauksen, ja toinen sisäpuolelta höyryä. Hyvä esimerkki on puutalo, puinen ohjauspyörä paneelien tai sivuraiteelle.

Höyrynsulkukalvo tuotetaan useissa muodoissa ja kohde on jaettu seinä ja katto:

 • katto, höyry,. Se on kiinnitetty asuin- tilat, suojaava eriste nousevasta höyryjä. Tämä on tärkeä askel, koska kosteuden haihtuminen kuumaa ilmaa nousee ja voi päästä eristeeseen. Kasvoja ei ole vain lämpöhäviöitä, mutta myös muodostumista hometta ja homeen. Me tarvitsemme sitä vain elvyttämiseen ja lämmitettävät ullakko. Jos kylmä ullakkotilaan höyrysulku eivät rajoitu tuulen- kalvo itse katemateriaali, joka suojaa sitä kondensaatio;
 • höyrysulku seinämien talon. Se pitäisi hoitaa erikoismateriaaleja, joka toisaalta pitäisi jättää höyryä eristys, toisaalta vapaasti tulostaa sen, jos kosteutta jotenkin sai sisälle. Tämä johtuu mahdolliset puutteet tai virheellisesti tehty liitokset rullamateriaaleilla. Valitse paras erityinen diffuusio materiaali sen sijaan, että muovikalvo tai glassiinipaperiin;
 • höyryä, välipohjat. Lisäksi on tehtävä välttämättä, koska se voi kerääntyä lauhdetta höyryt nousemassa $

 • lattia höyry. Vaadittu alueilla kosteita tai kodeissa, jossa lattia on eristetty mineraalivillalla. Tässä tapauksessa, alapuolen kalvo sijoitetaan vedenpitäväksi ja höyrysulun päälle asetetaan. Ja varustaa höyrysulkua betonilaatta kerros sijaitsee suoraan maanpinnan yläpuolella.

Jos on kysymys siitä, onko höyrysulun tarvitaan puutalossa, sinun täytyy luottaa jälleen läsnäolosta eristyksen. Jos se ei ole, ja talon seinä on kokonaan koostuu ainoastaan ​​puusta tai tukkien paikoilleen ja sen jälkeen eriste elokuva ei ole mitään järkeä.

Tyyppisiä höyrynestomateriaalin

Viime aikoihin asti ainoa höyry eristävää materiaalia, jota on käytetty Venäjällä, oli asfaltti. Mutta tekniikan kehittyessä siitä tuli vähitellen alku, mieluummin kestävämpi ja laadukkaita materiaaleja.

 • Polyeteenikalvo. Ne ovat parhaiten käytetään höyrysulku enimmäismäärän olohuoneessa. Useimmissa tapauksissa se on eristetty kerros mineraalivillaa, koska se on parempi ääntä eristävät ominaisuudet. Muovikalvo turvallisesti suojata putoamiselta, vaikka pieniä määriä kosteutta. Myynti löytyy tavallista materiaaleja, vahvistamattomat foiled kerrokseen.

 • polypropeenikalvo. Se on parasta käyttää eristys katto ullakolla. Niille on ominaista lisääntynyt kestävyys mekaanisia vaurioita vastaan ​​ja kestävyys UV-säteilyä. Sen järjestely, voit turvallisesti korjata katto, ilman pelkoa siitä, että kosteus tihkua taloon.
 • kalvo. Tämä suosittu ja yhteinen käyttö höyrysulku on valmistettu yhtenä kerroksena tai monikerroksisen rainamateriaalin. Näitä kuitukankaita voi olla yksipuolinen tai molemminpuolinen, riippuu niiden sijainnista ja toiminnalliset ominaisuudet. Paras käyttö on edullinen kahden- ei-kudotut kalvot.
 • Hengittävien kalvojen tai hengittävä kalvot. He täysin sulje pois mahdollisuutta vesihöyryn läpäisevyys osaksi lämmöneristys, mutta tämä ei estä niiden poistumiseen sisäpuolelta. Niiden avulla voit säästää elintilaa, koska se ei tarvitse varustaa tuuletusrako niiden toiminnan.
 • Tavanomainen höyrynsulkukalvo. Sen tehtävänä on saada aikaan höyryä este sisäpuolella seinät ja katto. Se suojaa eristemateriaali joutumasta höyryllä sisällä lämmitetty tilaan.
 • Höyrysulun pinnoite kalvon refleksinomainen. Joka kykenee osittain heijastavat lämpöä takaisin huoneeseen. Tämä lisää lämpösuojan katon tilaa ja jopa 10%. Suhteellisen tavanomaisia ​​kollegansa, ne ovat suuri höyrysulku ominaisuuksia, joten on suositeltavaa käyttää niitä, joissa korkea kosteuspitoisuus.

 • Höyrysulun kalvo on rajoitettu läpäisevyys. On diffuusio-ominaisuudet, voit tuotos paria huoneet, jotka ovat epäsäännöllisiä. Esimerkiksi se voi olla puutarhatalo jota hyödynnetään yleisesti kesällä, mutta vain muutaman kerran voidaan lämmittää talvella.
 • Höyry muuttuja höyryn sulkuominaisuudet. Ihanteellinen korjaustöitä, kuten voidaan asentaa ulkopuolelta purkamatta sisävuori.

Valmistajat höyrysulku kalvojen

Se on hyvin tunnettu yritys varmistaa, että sen eristys elokuva kestää vuosikymmeniä. Myytävänä on 3 päätyyppiä näistä tuotteista:

 • höyrynsulkukalvo TechnoNikol. Käytetty sisustus-. Melko monipuolinen materiaali, joka soveltuu seinien, katon ja harjakaton ullakolta. kela hinta on 1500 ruplaa.;

 • difuzzionnye kalvo kalvot TechnoNikol, suunniteltu eristys katon eristys vastaan ​​kondenssiveden muodostumista siihen. Se on ei-kudottu polymeeristä kangasta ja suojaus molemmin puolin polypropeenikankaat. Toisin kuin perinteiset höyrysulku aineet - hengittävä kalvo. Kustannukset standardin rulla on noin 3200 ruplaa.;
 • nonperforated höyrynsulkukalvo TechnoNikol. Yksisuuntainen materiaali höyrysulun katon. Se suojaa sekä vedeltä ja pölyltä. Suurin vahvuus on erityinen vahvistaminen kangas. Likimääräinen kustannus 1200-1500 hieroa / rulla.

Tämä on harvinainen tapaus, jossa kotimainen yhtiö on maailmanluokan laadukasta materiaalia kohtuuhintaan.

 • kanssa Izospan. Tämä kaksikerroksinen kalvo suojaa eristeen sisältä. Lisäksi sitä voidaan käyttää aluskate kalvona Eristämättömiä katot. Toinen puoli on sen pinnan karheus, jonka tehtävänä on pitää liiallinen kosteus ja sen sen jälkeen haihduttamalla. Toinen puoli on sileä, se on asennettu lämmitin.
 • in Izospan. Analoginen edellisen materiaali, se on valittu höyrysulun seinän runko tai sisällä puutalo.
 • IzospanD. Tämä on kaikkein monipuolisin vesihöyryn hidastin kalvo kaikki yhtiön tuote linja Izospan. Se on anti-kondensaatio päällyste, joka kykenee suojaamaan sekä mineraalivilla sisäinen höyry, niin ulkopuoliselta kosteudelta ja tuuli. Sen vahvuus on niin suuri, että sitä voidaan käyttää itsenäisenä katto 3 kuukautta, myös talvella. Kun se asennetaan seinään ulkopuolelta, se saa lykätä lopullista järjestely ylöspäin ja 6 kuukausi. Hinta Roll 2500 hieroa.

Asennus höyrysulun seinä puutalossa

höyrysulku asennus tekniikka tarkoittaa sen asennus sisäpuolella talon välillä eristeen ja korin, joka on asennettu täyte. Jos käytät modernia kalvomateriaalista, niin se sijoitetaan kanssa sileä puoli lähelle lämmittimen. Tässä tapauksessa, höyrynsulku jakamiseksi tasaisesti kostean ilman virtausta, jolloin se ilmanvaihtojärjestelmään.

Menetelmä asennus höyrysulku riippuu tarkoitukseen huoneeseen. Vuonna maloekspluatiruemyh tai muiden kuin asuinrakennusten tiloihin, joissa on alhainen kosteus saa käyttää yksipuolisesti kaiken ventzazora. Kaikissa muissa tapauksissa, ammattilaisia ​​kehotetaan antamaan kaksisuuntaiseen ilmanvaihto, joka on paljon tehokkaampi. Usein valmistaja kalvon pakkauksessa osoittaa suositeltava asennustapa.

 • Jos talossa ei ole uusi, vaan tehdään kunnostustöitä, ensimmäinen purkamaan kaikki jonossa puurunko seiniä. Jos mahdollista, tarkasta eriste tai puutavaran vauriot ja poista ne tarvittaessa.
 • Seinät ja eristyksen tulisi kuivata perusteellisesti. On toivottavaa suorittaa työtä lämpimänä vuodenaikana, koska talvi halla voivat muodostaa, joka tulee höyrysulun, joka kattaa ajan mittaan suuri määrä kosteutta.

 • Jos talon runko, kalvo on rullattu pituudella ja seinämän poikki leikattu päällekkäin kulmissa kääntyi viereisen seinän 10-15 cm. Krepjat sen vertiklanoy vaiheittain kuhunkin kehykseen aluksella käyttämällä nitoja. Siellä on luotava vääristymiä, halkeamia tai poimuja. Siksi työ kahdella Daubney. Jännityksen täytyy olla niin vahva, että eristys seinään on sijoitettu tiukasti, putoamatta pois seinästä.

 • Edellä, jälleen päällekkäin, seuraava kerros on rullattu ja höyrysulku on kiinnitetty samoin. Jonka jälkeen nivelet, jotka on liimattu kiinni. Päälle täytetyn runkotuet, joka tiukasti puristaa höyrysulun ja toimii myös luuranko varten suojakuoren. On sosboy vertilkanye säleet, jotka on asennettu ruuvit välein 60 cm (etäisyys vastaa lämmittimen ja kehyksen seinien leveys talon). Lisäksi, kuten kalvoliuskat kiinteän kehän ympäri ovi ja ikkuna-aukot.

 • Jos höyry on kotiin baari, sitten seinät ensiksi pakattiin runko eristys ja sijan se siellä. Edelleen, kaikki työ tehdään samoin perustein.

Höyrysulku katto talon omin käsin

Useimmiten se on tehty, mikäli välipohjan tehty puupalkistossa ja eristeenä on mineraali- tai basalttivillaan. Tehdä tätä työtä vaaditaan kaksi ihmistä tekemään samoin se tulee olemaan erittäin vaikeaa.

 • Ennen työn aloittamista, katto on purettava ja sisältää ainoastaan ​​viiveellä.
 • Sitten, alhaalta, eli olohuoneen, tukkien on kiinnitetty höyrysulku. Tämä tulisi tehdä pitkin pidempää sivua huoneen muodostamiseksi mahdollisimman pieni nivelissä.
 • Vaadittu pituus, mitata ja leikkaa kerroksessa ja on valmis segmentti nousee kattoon. Sopivasti 2 Masters sijaitsevat vastakkaisilla puolilla huonetta. Tämä mahdollistaa sijoittaa höyrysulun ja varmistaa, että se ei ole kiertynyt asennuksen aikana.
 • Mukavuuden alussa se voi olla yksinkertaisesti "prihvatyvat9raquo; muutamassa paikassa (mutta ei se kunnolla). Ja varmista, että se on oikein sijoitettu lujittaa jo perusteellisesti.
 • Niin ovat kaikki katto, älä unohda päällekkäisyyksiä ja liimaamalla.

 • Alhaalta lag sen liitteenä sälepohja mitä on pääesiintyjä.

Vihje: työ melko työläs ja usein tapahtuu, kun satunnaisesti repeämä jo turvattu alueella. Tässä tapauksessa laastari leikataan kalvosta, jossa on lisä reunoilla 10-15 cm. Se on työnnetty reikään, ja reuna on liimattu liimalla. Tämä luo varsin ilmatiivis kerros. Edellä lisäksi liimattu nauha.

 • Päättynyt kiinnitys höyrysulun, toisen kerroksen kennopinon muodostettu eristys.

Virheet höyrysulku kehyksessä talo

 • Virheellinen asennus. Ensi silmäyksellä, se tuntuu virheen kiinnität eristäminen elokuva on yksinkertaisesti mahdotonta. Mikä voisi olla helpompaa kuin vetää sitä hyvin, kiinnittää runkoon ja liimaa saumat. Mutta se johtuu siitä, että näennäisestä yksinkertaisuus, jotkut rakentajat huolellisuutta työn aikana. Jolloin epäjatkuvuudet tai taitoksia on muodostettu. Mutta pahin virhe voi olla väärä sijainti kalvon, vaan väärälle puolelle, niin että se alkaa eivät toimi kunnolla. Jos se oli jo suljettu sisustus, että vaikutukset tällaista työtä voidaan arvata vain pari vuodenaikaa, jolloin eristekerros alkaa työskennellä vähemmän.
 • Asennus eristää kalvon ulkopuolelle talon. Tämä on karkea virhe aiheuttaa sen, että höyry vuotaa talon sisältä ja kulkee eristeen, höyrysulun ja lepää sen asettuu lauhde. Hyvin lyhyen ajan eristyksen Kostuta, ettei voi olla tuuletettu. Ulkoisen suojan pitäisi käyttää ainoastaan ​​tuulenpitävä kalvoja, jotka voivat siirtää pois ylimääräinen kosteus.

 • Puuttuessa höyrysulku kehyksessä talo. On olemassa useita materiaaleja, jotka eivät salli mitään höyrysulun. Tämä vaahto tai suulakepuristettua polystyreeniä. Useimmiten se on tehty talot sandwich-paneelit. Mutta, liiallisen kosteuden poistamiseksi talosta, tässä tapauksessa välttämättä tarvitse asentaa laadukas järjestelmä koneellinen ilmanvaihto. Ecowool eristys tai mineraalivilla höyrysulku on välttämättä oltava läsnä kaikissa tapauksissa.
 • Dual höyry. Usein jos tupakoitsijat, joilla on korkea kostean höyryn ohjaus kerros on otettu, ja ne on asetettu päälle vuorauksen materiaali, joka ei höyryä läpäisevä ominaisuuksia, kuten muovia paneelit tai levyt. Tuloksena on, että kun menee läpi injektointi liitokset tai saumat paneelien, höyryn ja höyrysulku osuu laatat, poikkeamatta mahdollisuuksia ulospäin. Siksi suojakuoren näillä alueilla, on suositeltavaa tehdä laatikon seinälle että rajojen kadulle.

 • Tai yksinkertaisesti luopua höyrysulun tässä paikassa, mutta vaarana on, että joutumassa eristys, höyry eivät pysy murentaa läpi tuulenpitävä kalvo ulkopuolella. Tämä on vain runkotalot, joita käytetään kesämökkiä.

Valitseminen asennus höyrysulun. Usein käytetään 2 tapoja käyttää höyrysulun. Ensimmäisessä tapauksessa, kalvo on kiinnitetty kehykseen seinään ja yli samalla tukea seinät on asennettu vaippa-aineen (kipsilevyä, paneelit, jne.). Toisessa suoritusmuodossa kalvo on samanlainen naulattu seinään puitteissa, mutta lisäksi tehdä runko säleitä paksuus 2-3 cm alle vaippa seinämien materiaali. Mikä tapa pitää enemmän oikea?

 • Ensimmäinen vaihtoehto on oikeus olla olemassa, mutta vain siinä tapauksessa, korkealaatuisia materiaaleja käytetään koristeluun. Muussa tapauksessa korjaus nopeasti tullut huonoon kuntoon, puutteen vuoksi ventzazora. Tai käytä tätä tapaa, kun rakennuksessa on taloudellista tarkoitusta ja ei käytetä ympäri vuoden. Mutta tässä se on tarpeen tehdä ilmanvaihdon johdotus koko huoneeseen.
 • Toisen suoritusmuodon mukaisella järjestelyllä ilmanvaihto saanti sopii paremmin rakennusten tarkoitettu muuttamaan. Tämä auttaa eliminoimaan ylimääräinen kosteus ilmassa.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

© Building portaali StrPort 2011-2016. Artikkeleita korjaus-, rakennus- ja rakennusmateriaaleja.

Kopioi tiedot sivustosta on mahdollista vain luvalla julkaisijan tai suora viittaus lähteeseen. oikeudelliset perustelut

Miten valita höyrynestomateriaalin: asiantuntija-apua ja arvioita. Höyryn tiivistys Seinien

Höyrynestomateriaalin käytetään useimmiten kosteissa ja lämpimässä. Tämä koskee lämmitetty kylpyammeet ja kellareissa.

Käytä näitä materiaaleja tiloissa, jotka sijaitsevat maanpinnan alapuolella, samoin kuin ne, jotka ovat erityisen alttiita ulkonäön kosteudesta. Sisällä tällaista tilaa esiintyy runsaasti höyryn tuotanto, joka on lämmin ilma vedellä hiukkasia. Tällaisten sairauksien vaaditaan syötön kosteuden ulos huoneesta. Nämä reitit ovat kattoon ja seinään. Höyryntuotantoa on prosessi, joka on haitallinen vaikutus rakenteiden ja materiaalien. Sen vaikutus tulee syy tuhoaminen rakennuksen. Estämiseksi tällaisia ​​ilmiöitä, höyrysulun laite suorittaa, jonka kaikenlaisia ​​materiaaleja voidaan käyttää.

Höyrynestomateriaalin ei tarvitse niillä on samat ominaisuudet täydellisen höyryn vastus. Moderni materiaalit kalvon tyyppiä pystyvät tarjoamaan kulkua tietyn määrän ilmavirtaa. Näin varmistetaan, ettei niin sanottua kasvihuoneilmiötä. Liiallinen kosteus on viivästynyt kuvia, kun taas vapautunut siitä ilmasta ei voi enää vahingoittaa materiaaleja seiniin.

Lajikkeet höyrysulku materiaalit ja palautetta niistä

Jos päätät valita höyrynestomateriaalin, on tarpeen hyödyntää kuluttajia. Useimmiten nykyään ne valitsevat tämän perinteisen materiaalin, joka toimii polyeteenistä. Asennuksen aikana sinun täytyy olla varovainen, koska voimakas venyttely voi satuttaa elokuva. Kun se on kiristetty, kalvo, kun se altistetaan materiaalin lämpötilan vaihtelut aikana vaihtuessa, vaurioiden riskiä on kasvanut huomattavasti. Mutta se ei ole ainoastaan ​​puutteellisesta materiaalista.

Mukaan yleismies jos käytät rei'ittämätön polyeteeni, niin se ei menetä mitään höyryä tai ilmaa. Joten, viihtyisä ympäristö avulla sellaisesta materiaalista olisi mahdotonta luoda. Siksi sitä ei käytetä höyrysulku. Jotkut kuluttajat valiten höyrynestomateriaalin voitto polyeteenikalvon, joka sitten yrittää lyödä itse. Ne eivät tämän telalla, jossa naulat lyödään ennalta tai muulla terävällä elementtejä. Kuten modernisointi polyeteeni ei pysty tarjoamaan höyrysulun lämpöeristysjärjestelmän ja rakenteiden. Kalvomateriaalit oltava samanlainen polyeteenikalvon laatu, mutta täysin eri monikerroksinen rakenne.

Kun höyrysulku materiaalit valitaan seinät, jotkut lemmikkieläimet tulee master suunniteltu erityisesti tähän tarkoitukseen mastiksi. Jos tällainen seos levitetään pinnalle kattoon tai seinään, niin se läpäisee hengityksen ja ansa kosteutta. Levitä seos tällaisen pintakäsittely ennen pinoamista tai kokoonpano viimeistely koristekerros.

Kalvo elokuva- ja asiantuntijalausunnot

Myynnissä höyry-eristeet kattotiiliä. Niistä ovat membraanikalvo. Tällaisia ​​materiaaleja käytetään höyryä läpäisevä vesitiivis pohjakangas. Lisäksi sen ydintoimintojen asiantuntijoiden mukaan, tämä voi eristää höyrysauna. Sen täydellisesti suojaa lumelta, sateelta, pölyltä ja nokea. Käytetään tarvittaessa suojaamaan rakennetta vaikutuksilta tuuli. Asiantuntijat suosittelevat sitä materiaalia, jossa erinomainen vesihöyryn läpäisevyys.

Kalvoja voidaan kutsua universaali materiaaleja, tämä osoittaa, että he voivat käyttää mitä tahansa eristemateriaalia. Usein nämä vesi-, höyry eristekerros koostuu kolmesta kerroksesta. Kukin niistä antaa voimaa, eristysominaisuudet ja suojaa kielteiset vaikutukset. Pino kerros tällaisen kalvon, neuvojen kokeneita rakentajat voivat olla suoraan eristyksen tai toisen tukiaseman, joka sulkee katon tukirakenteeseen. Tällainen kalvo kerros on monipuolinen, koska sitä voidaan soveltaa tarvittaessa ulkoinen eristys pystysuorat seinät rakennusten mihinkään tarkoitukseen.

Erilaisia ​​rulla höyrysulku

Jos valitset höyrysulun materiaalien hinta niistä pitäisi olla kiinnostunut. Se riippuu lajikkeesta ja tuottaja. Jos puhumme Pergamino, jota käytettiin aikaisemmin höyrysulun, sen hinta on 100 ruplaa 1 rulla. Nykyisin ammattirakentajia ja oma Master käyttää paitsi häntä, mutta myös nykyaikaisia ​​materiaaleja. Niistä ovat yksikerroksinen kalvo, joka perustuu - pienitiheyksinen polyeteeni. Tämä materiaali eroaa riittävästi löysä rakenne ja on vika.

Voidaan eristää ja vahvistaa muovikalvoja, jotka ovat myös toimitetaan rullina 50 mikronia paksu. Kun laite viileä katon potkut kangas käytetään nykyään, vaikka he eivät ole niin vaikuttava höyrysulku ominaisuuksia.

Kaupassa on komposiittimateriaalit, vesihöyryn läpäisevyys, joka voi vaihdella 15-25 grammaa neliömetriä kohti päivässä. Tällainen materiaali saa käyttää vain asennuksen kylmä katot, koska hänellä ei ole tarvittavia ominaisuuksia höyrysulku. Jos olet kiinnostunut höyryä eristävät materiaalit kattoon kylvyssä, voit valita alumiinista tai muusta metallista folio. Permeabiliteetti on yhtä kuin nolla, minkä vuoksi sitä käytetään viimeistely höyryhuoneissa.

Vuonna rautakauppaa löytyvät nyt höyry eristeiden laaja valikoima, jotkut niistä ovat folio kalvo, joka on yhdistetty rakenne. Mukaan rakentajat, niitä pitäisi käyttää alueilla, joilla tiloille on tunnusomaista korkea kosteus ja tavallisessa lämpötilassa olosuhteissa. Tämä koskee altaat, saunat ja suihkut. Kuluttajat reagoivat positiivisesti ja pahvi, joka on laminoitu yhdeltä puolelta polyeteeni. Sitä käytetään höyrysulun tiloissa, joissa on yhdistetty syklinen lämmitys. Indikaattori höyrynläpäisy Tämän kartongin on välillä 3 ja 5 grammaa neliömetriä kohti päivässä.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

75 − 67 =