Web omalla kädelläsi

Web halloween omilla käsillä: miten helposti ja nopeasti koristella talon loma

Halloween on loma, joka ilmestyi ensimmäistä kertaa myös muinaisten kelttien Irlannissa ja Skotlannissa. Se juhlistetaan 31. lokakuuta All Saints Day -tapahtuman aattona, ja sitä säännellään pääsääntöisesti englanninkielisissä maissa sekä Japanissa, Etelä-Koreassa, Singaporessa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Mutta jo 1900-luvun loppupuolelta lähtien juhlistettiin monessa muussa Euroopan maassa ja entisessä Neuvostoliitossa. Tänä päivänä monet käyttävät kauheat puvut ja koristele omia käsiään kotinsa ja toimistonsa Halloween-verkossa.

Tuomme sinun huomionne useisiin vaihtoehtoihin, joiden avulla teet web-lomia omalla kädelläsi erilaisilla tekniikoilla, esimerkiksi paperilla.

Kuinka tehdä valtava verkko seinän koristelemiseksi Halloweenille

Suurten köysien luomiseen tarvitset seuraavat täytteet ja materiaalit:

 • Kaksipuolinen teippi;
 • Kierre on harmaa tai musta;
 • Hämähäkki rainan koristelemiseksi (muovi tai muu materiaali).

Valmistele kaikki tarvittavat materiaalit ja työkalut eteenpäin tekemällä tumma koristeellinen lanka lanka. Ennen kaikkien manipulaatioiden aloittamista harkitse tarkkaan sitä, kuinka verkko näyttää - mikä koko se on ja miten viestisi menevät. Tästä alkaen liimaa seinään pieniä kaksipuolisia teippiä - tarvitset paljon kappaletta.

Liitä ensimmäiset lankaosat, jotka kulkevat keskikohdasta (suorat viivat), ja alkavat sitten liimata hämähäkinverkon ympärillä olevat langat. Halutessasi liitä leluhämähäkki isoon hämähäkinverkkoon.

Harjan hämähäkki: yksityiskohtainen kuvaus

Sisustaa sisustus on sopiva ja tavallinen sideharso. Leikkaa sopiva lääketieteellinen sideharso. Aloita sen venyttäminen mielivaltaisesti. Voit jopa tehdä reikiä kudoksessa paikoissa. Tällainen verkko katsotaan parhaiten mielivaltaisesti roikkuvien riisujen muodossa. Se voidaan kääriä huoneen yksittäisten kohteiden ympärille. Halutessasi väritä kangas millä tahansa värillä. Jos päätät olla maalattava kaikki käytetty sideharso, sen on sallittava korostaa sen yksittäisiä alueita värikokoonpanolla, jota on käytettävä harjalla.

Tätä sisustuselementtiä ei ole tarpeen käyttää vain sisätiloissa. Hämähäkit voidaan täydentää puku tai pieniä lisävarusteita. Luo tämä sisustus on hyvin yksinkertainen. Kaikki riippuu siitä, mistä materiaalista valittu tuote on valmistettu, esimerkiksi helmet. Jos on tarpeeksi aikaa valmistautua lomaan, voit jopa maalata lasitavaraa erikoismaaleilla. Voit piirtää käsin tai käyttää stensiiliä. Haluttaessa voit yksinkertaisesti piirtää verkon iholle. Kangas kirjaillussa versiossa näyttää myös hyvältä. Älä unohda tekstiiliä, joten voit laittaa minkä tahansa kuvan vaatteisiisi.

Langasta luotu verkko: ideoita ja kuvausta valmistuksesta

Jos haluat koristella seiniä tai lattiaa, paras vaihtoehto on kudottu kengännauha. Voit luoda sen tarvitset lankaa, jonka paksuus riippuu valmiiden korujen koosta.

Saat kätevästi piirtää mielivaltaisesti luonnoksen ketun kera. Aloita perusasiat. Tee näin useita pituisia lankoja, joiden pituus on sama. Ensimmäiset kaksi ristiä keskellä. Kiinnitä kätevästi - voit käyttää näppäimistöjä, napoja, lankaa tai kaksipuolista Scotch-nauhaa. Sitten samalla tavalla kiinnitä muut kierteet varmistaen, että risteyskohta oli yksi kaikille ja segmentit liitettiin täsmälleen keskelle. Tässä vaiheessa Halloween-hämähäkki on kuin tähti. Nyt voit aloittaa hämähäkkiverkoston kutomisen: spiraalisuunnassa liikkeelle, sinun täytyy yhdistää ohjaavat kierteet. Vältä liiallista kireyttä. Jätä päiden irti tai kiinnitä ne vielä yhdellä kierroksella - se riippuu sinusta.

Jos haluat liittää takkatarpeen, sisustuskappaleet tai koko kaappiin, tarvitset pari hienoa lankaa. Satunnaisesti tuuleta sitä nykyisen esineen ympärille. Voit sumentaa tai voit muodostaa tiukan kotelon. On mielenkiintoista tarkastella tätä tekniikkaa valkoisilla tai harmailla sävyillä. Jos haluat, voit maalata hämähäkinverkon likaan pölyväriin. Voit tehdä tämän asianmukaisesti liottamalla langan mustalla maalilla, kuivaamalla sen ja aloittamalla käämityksen. Jotta kimmoisuutta ja sitkeyttä voidaan käyttää rainalla, voit tehdä sen PVA-liimalla kyllästetystä langasta. Muista kuitenkin, että tällainen ornamentti voi pilata säätiön. Ihannetapauksessa se soveltuu kertakäyttöastiastojen ja pöytäpullojen koristeluun.

Tarjoamme useita videoita, jotka osoittavat verkon luomisen lomalle omin käsin. Miellyttävä katselu!

Master-luokka langoista tehtyjen hämähäkkiteltojen valmistukseen

Verkon hämähäkit asunnossa on yleensä päästä eroon, mutta on olemassa aikoja, jolloin sinun tarvitsee vain tietää, miten tehdä web omilla käsilläsi. Syynä tähän voi olla juhla Halloweenille tai muille teemaille lomalle, johon osallistuu muiden maailmanomaisten merkkien osallistuminen: noidat, vampyyrit ja muut pahat voimat. Kun esittelyt venäläisille satuille, joissa yksi Baba Yagan tai Koscheyn Kuolemattomien hahmoista, verkkoa käyttävä maisema auttaa luomaan synkkä linnan tunnelman tai kanajauhoja.

Erikseen metsässä olevat hopeiset kierteet ripustivat lähes kaikki - tämä on hämähäkkimäisten sirkusten ja risteysten työtä. Jotta tällainen verkko koristeltaisiin talon tai Halloween-pukujen omilla käsillä, on hyvin yksinkertainen, jos otat lankaa tai johtoa ohuen verkon sijasta. Materiaalin paksuuden tulee vastata sisustuksen kokoa. Langojen lisäksi tarvitset:

Kuva 1. Web-tekniikka string art.

 • Virkkaa koukku;
 • nastat tai kynnet;
 • sakset;
 • lanka ja jotkut turkis- tai mohair-kierteet.

Pienikokoinen rainan muotoinen paneeli (kuvio 1) voidaan suorittaa suoraan seinällä tai vanerilla. Voit luoda sen halutun halkaisijan ympyrän ja merkitä keskuksen. Aja ohuessa naulassa ja irrota 6-10 säteittäistä palkkia lankaista, taita kaksinkertaisesti ja kiinnitä kukin keskiökynsiin ja levitä päät irti toisistaan. Kiinnitä pohjat samoihin ohuisiin nauloihin tai nasteleihin.

Kutakin sädettä pitkin ajaa muutamia neilikoita rainan ympyränkaapeleiden kutomiseksi. Niiden välinen etäisyys voi olla mielivaltainen eikä välttämättä sama. Kiinnitä lanka yhden ulkonevien hatut alle, venytä se samaan tasoon kuuluviin naapurikiinnikkeisiin, kierrä se ympäri, kiinnitä hämähäkin verkko ja siirry seuraavaan. Viimeistele ympyrä ja kiinnitä lanka alkuperäiseen tappiin. Leikkaa se pois ja lisää pyöreitä tasoja.

Jos haluat naturalismia, lyhyt mestariluokka kertoo, kuinka tehdä Halloween-verkon eri tavalla. Tämä vaihtoehto (kuvio 2) muistuttaa verkon kutomista hämähäkki itse:

Kuva 2. Jalkapallojen luominen Halloweenille.

 1. Seinille, lattialle ja katolle ajaa muutamia nauloja tukirakenteiden säteittäisten säikeiden kiinnittämiseen (1). Ulompi muoto (jos piirrät viivoja yhdestä hattasta toiseen) ei välttämättä ole tiukka ympyrä, koska hämähäkki tarttuu langoihinsa, jossa on sopiva esine, nurmikko tai nurmikko.
 2. Pidennä säikeitä niin, että ne ristissä keskenään noin samassa pisteessä. Jos leikkauspisteessä säteittäiset säteet ovat kaukana toisistaan ​​eivätkä muodosta tasoa, ne voidaan vetää yhteen yksinkertaisen solmun sitomisella työkierteen päähän.
 3. Tästä vaiheesta, kulkemalla yhdestä säteestä toiseen, aloita pyöreä nettoutus, joka muodostaa hämähäkkiverkon. Käytä kätevästi virkkuukoukkua, joka työntyy silmukan säteen alle ja kulkee langan tai käämin (2) lävitse. Jännitys sopeutuu makuun, saavuttaa tasaisen taso ristisillä säteillä ja käännöksillä tai luo hieman saggy-vanha verkko. Kääri lanka kierteeseen ilman repimäistä lankaa, kunnes haluttu sisustuksen halkaisija on saavutettu.
 4. Paloista turkista vetää pallo - hämähäkki. 4 kpl lankaa, tee tassut, kääri ne pörröisellä langalla tai musta eristysnauha. Siirrä langan palat keskelle ja sitota ne yhteen. Taivuta, anna tassut haluttuun muotoon ja liitä turkis pallo risteykseen. Jos jälkimmäinen ei ole, hämähäkin rungon voi valmistaa villalangasta, joka kääritään se pallon kanssa langanpäiden ristillä. Hämähäkki hämähäkin verkossa (3). Lisärakentaminen voi toimia kuivalle lehdelle, oksille, muovisille hyönteisille, jotka pyydystetään saalistajan verkossa.

Tällainen raina voi näyttää kammottavalta ja hyvin samanlaiselta kuin todellinen (4).

Jos kotitalouden jäsenten tai vieraiden joukossa on hämähäkkejä houkuttelevia ihmisiä, on parempi mieluummin vähemmän ärsyttäviä Halloween-symboleja.

Kuva 3. Paperikerrosten tekeminen.

Tällaisia ​​lankoja voi käsiä heittää vaivattomasti, ja niitä ympäröivät suuret talon kasvit, puiden kuivat oksat tai yksinkertaisesti ripustettu huoneen kulmissa. Ne jäljittelevät kauniisti kudotut hämähäkkitelineet. Tällaiset maisemat ovat myös erittäin hyödyllisiä, jos hämähäkki itse piiloutuu jonnekin langoista.

Suuri seinä on vaikeampaa koristella, mutta sitten sideharso tulee pelastamaan päälliköitä. Kuinka luoda Halloween-verkko omalla kädelläsi tästä materiaalista, on mielenkiintoista tietää monia. Se on yksinkertainen: valkoinen tai maalattu vedessä lisäämällä mustan ruhon kudosta tulisi sijoittaa taidokkaasti huoneen kulmissa, katon alla, seinämillä, mikä aiheuttaa ulkonäöltään sagging verkkoja valtava raina. Häikäisevien ja hämäräjen reikiä, joissa on roikkuvat riutat ja hämähäkit, täydentävät hölynpölyä pettämättömiä tummia merkkejä. Tällaisten verkkojen palasista voit tehdä ja koristella Baba Yagan tai Kikimoran pukuja.

Lastenhuone voi olla tyylikkäästi sisustettu, jos teet web omalla kädelläsi paperista (kuva 3). Pane paperi neliö suorakulmioksi taivuttamalla se puoliksi (1). Merkitse halkaisijan keskiosa ja käännä sen oikea reuna niin, että tämä puolet taitekohdasta keskeltä on 45 ° kulmassa sen vasemmalle puolelle (2). Toinen on nostaa ja sileä, yhdistämällä reunat. Irrota ulkonevat kulmat yläreunan (3) leikkuureunaa pitkin. Taita kolmio puoliksi (4). Merkitse paperin web-segmentin kuva omilla käsillä, kuten kuvassa (5), ja leikkaa ulos varjostetut osat.

Tällaiset listat (6) ja voi ripustaa seinille ja ikkunoihin, käytetään koristeena puku tai lahjapakkaukset. Ja miten voit laittaa liina alle kulho makeisia tai kuivattuja kukkia.

Arvioi tämä artikkeli: (1 ääntä, keskiarvo pisteet: 5,00 5)

Hämähäkinverkko omin käsin

Taideteos lapsille 6-7 vuotta

Kirjoittaja: Julia Goncharova, kouluttaja MDOU päiväkoti "Solnyshko9raquo; kylä. Atamanovka

Tehtävän kuvaus: Teos on tarkoitettu lapsille 6-7 vuotta

Tavoitteena Työni Se on: luovien kykyjen lapsilla kouluikää kautta taideteos.

1. Luovien kykyjen lapsilla, alkuperäinen lähestymistapa ongelmanratkaisuun, kyky vapaasti liikkua eri puolilla maailmaa;

2. Parantaa hienomotorisia käsin;

3. muodostuminen taitoja työskennellä erilaisten materiaalien, laitteiden ja välineiden

4. Koulutus tarkkuuden ja riippumattomuuden.

Aloitetaan! Työtä, tarvitsemme:

1. valmistukseen www: pohja, ne voivat olla mitä tahansa wrap, joka on liitetty muoviputki, renkaaseen, minkä kokoisia tahansa. Tässä tapauksessa se on liitetty muoviputki, renkaaseen. Silti tarvitsemme kelan langan.

2. Meidän hämähäkki tarvitsemme kela mustaa lankaa vyyhdin kuparilankaa (miksi kuparia, koska se on hyvin pehmeä, se voidaan antaa mikä tahansa muoto) ja pieni vyyhti lankaan, värin.

Meidän töihin, ja aloitamme verkossa:

Otamme rengas ja missä tahansa kätevä voit sitoa merkkijono se, kiinnitä sitten toinen pää vastakkaiselle puolelle renkaan.

Sitten, kuten on esitetty, teemme säteet keskeltä reunoille meidän renkaita.

Milloin saisimme ainakin kahdeksan ray, on mahdollista palata keskellä meidän ympyrä, venyttää johdot jotta olisi ollut kierre.

Kun saat hämähäkki, meidän täytyy naamioida kehämme, tämän kierre liikkeitä me olemme tuuli langan meidän renkaan, kuten kuvassa.

Ja sitähän meillä:

Aloitamme Valmistamme hämähäkki:

Kuparilankaa, tuotamme kolme oksa pituus noin 20 cm (pituus jalat riippuu siitä, kuka on kokoa hämähäkki, sitä enemmän mitä kauemmin hämähäkki oksia).

Nyt huolellisesti meidän vyyhti värillisestä langasta me työntää metallituotteitamme oksia, kuten näkyy kuva.

Ota musta lanka ja alkaa pää on kierretty, älä unohda jalkamme hämähäkki

Kärjessä meidän hämähäkki jätä pieniä rakoja silmät, jalat mutka niin, että hämähäkki näytti elävän hämähäkin.

Me liittää myös kaksi käsitöitä:

On mahdollista käyttää myös käsitöitä ja niin:

Käsitöitä tehnyt lapsi on 7 vuotta.

Vilpittömästi, Irina.

Käyttämällä tätä resurssia on sallittua vain kirjallista lupaa sivustosta

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 27 = 33