Yhteinen huonekasveja valokuva ja nimi

Kukkivat huonekasvit ja huolenpito

Kahdessa edellisessä artikkelit oli omistettu maisemointi asuintilojen, huoneen sisustus kauniita kukkia, sekä sivuttiin perusteet kukkakaupat aloittelijoille .Vuonna tämän artikkelin löydät parhaat vaatimaton, joka ei vaadi erityistä hoitoa huonekasvit sekä valokuvan ja nimi lajeja maisemointiin ja asuintiloja. Toinen päivä tyttäreni tuli minulle pyynnön "elvyttää" sisätilojen hänen lasten huone ja auttaa valitsemaan kaunis mutta vaatimaton kukinnan ruukkukasveja. Olemme avanneet hakemistoon kasveilla (josta löytyy lyhyt kuvaus ja kuva) ja tyttäreni valitsi kalanchoe ja syklaami, joka koristi ikkunalaudalla hänen huoneensa. Joten, olet päättänyt koristella huoneeseen ja valita sopivat kukinnan huonekasveja. Tämän materiaalin löydät vinkkejä, joiden kautta voi valita ja ostaa edullisia kukinnan ruukkukasveja. Olemme myös kertoa, miten järjestää hoitoon ruukkukasveja. Muista yrittää tuoda lapsesi töihin liittyvät kotihoidon huonekasveja ja elinsiirtoja. Lapsesi on lapsi oppii huolehtimaan ulkomaailmaan ja tuskin haluavat murtaa puiden oksilla tai kasvien polkea "vain siksi".

Jos olet jo valinnut kotiisi huonekasveja,katsoin valokuva ja nimi sopiva väri, herää kysymys, mistä ostaa edullisia laadukkaita, terveellisiä yksilöitä. Ostaa Moskovassa kaunis, vaatimaton, eksoottisia kasveja ei ole vaikeaa. Mutta usein hinta vakavasti "purra". Koriste huonekasvit ovat olennainen osa jokaisen nykyaikaisen viihtyisiä huoneistoja. Living keskuudessa asfalttiviidakon, mies joskus tarvitsee vain sukeltaa helmassa, hengittää syvään, ja jättää kaikki huolet taakse. huonekasvit täydellisesti selviytyä tästä tehtävästä päivittäin, antaa meille rauhoittava mellakka sivistys tai päinvastoin, virkistävä, rohkaiseva kirkkaat värit kukkivat kasvit.

Noin laitoksen turvallisuuteen synnytyksen aikana, myös sinun ei tarvitse huolehtia. Jos kaupunki ei ole mahdollista käyttää palveluja kuriiripalvelun, tilaus toimitetaan pochtoy.Posle miten valitsemasi suosikki luetteloon huonekasvit,napsautti valokuva ja nimi,Sitten lisätään ostoskorin verkkokaupan kappaletta viikossa -Kaksi toimitetaan sinulle osoitteeseen maksun jälkeen millä tahansa sopivalla tavalla teille ja valinta toimitustapa. Kasvit pakkaa erityisellä tavalla pitää kosteuden savi paakku koko ajan kuljetuksen.

Nyt oppii toteuttamaan elinsiirtoa huonekasveja. Itse prosessi elinsiirtojen lähes kaikkien kasvien ole monimutkainen ja ei vie paljon aikaa. Huolehtiminen tahansa kukkivat kasvit eivät ole vaikeita, ja työ voi käsitellä jopa lapsi - mikä tärkeintä älä unohda kastella kukat ajoissa ja älä liioittele kanssa lannoitetta.

Vaatimaton kukinnan huonekasveja kuvia ja nimiä.

Sopivin kasvaa kotona ruukkukasveja kuvia ja nimiä.

Suositukset hoidosta vaatimaton kasvien (kasvien nimi ja kuva yllä)

Useimmat (mehevä huonekasveja) valokuvien ja nimien, ovat vaatimattomia eivätkä vaadi usein kastelua keväällä ja kesäkaudella.

Kasvit - kaunein ja suosituin (50 kuvaa)

Tänään puhutaan suosikki ja suosituin huonekasveja.

Huonekasveja kasveja sisustus, virkistävä, puhdistava ilmaa huoneeseen ja vaihtoehtona elää lemmikkieläimiä, koska jotkut huolehtia kasveja kuin lapsi.

Ilman kukkia ruukkuihin, pieniä pensaita, eksoottisia palmuja, orkideoita, säiliöt kesän kukinnan taimet parvekkeella, näet, elämämme olisi tylsää ajoittain ja harmaammaksi?

Lisäksi kukat kotona - se on kaunis, söpö, on vielä toinen näkökohta - tila - kallista, alkuperäinen kasvi isoissa talot, asunnot, mökit - erittäin jalostavaa, tyylitellä, nostavat sisätilojen.

Luokitukset lempiväreistäsi venäläisiä Inet resursseja sanoa, että suurin suosikki kasvit ovat:

Niistä kämmenten ja puu ovat suosituimmat: Jukka, Dieffenbachia, Dracaena, Monstera, Ficus.

"Yucca (Latin Yucca.) - suvun ikivihreä puu kasvi agaave perhe (Agavaceae). Aiemmin tällaista sisältyvät alaperheen heimoon Dracaenoideae (Liliaceae), sisällytettiin myöhemmin perheen agave (Agavaceae). Mukaan moderni käsitteitä, suvun kuuluu perheeseen Jukka Parsa (parsakasvit) ».

Meidän asunnot ovat todennäköisesti elää Yucca aloifolia - koriste ja pienoiskoossa näistä kasveista. Jukka ei koriste kasvaa lähinnä trooppisissa maissa - Etelä Yhdysvalloissa, Meksikossa ja Keski-Amerikassa.

"Dieffenbachia (Latin Dieffenbachia.) - suvun ikivihreä kasvit perheen Araceae (Araceae), yhteisiä trooppisilla Etelä- ja Pohjois-Amerikassa."

Kasvi suuri soikea lehdet, vihreä varsi, korkeus voi nousta 2-3 metriä in vitro harvoin kukkii. Leaf mahla on myrkyllinen, aiheuttaa ihottuman, polttaa kurkusta, ja iho. Käsittelylaitos tulee käyttää käsineitä ja puhdista poissa lasten ulottuvilta.

"Dracaena (Latin Dracaena.) - suvun kasveja perheen Parsa, puut ja meheviä pensaita. Lajien määrä, eri arvioiden mukaan, mistä neljäkymmentä ja yksi sata ja viisikymmentä. Useimmat lajit ovat kotoisin Afrikasta, jotkut - Etelä-Aasiassa ja yksi - tropiikissa Keski-Amerikassa. "

Kuten jukka perheen parsaa. Samanlainen Yucca.

Omatekoista useita lajikkeita Dracaena. Arvoinen tehdas harmonisesti valaisee sisätilat.

"Monstera (Latin monstera.) - suuret trooppisia kasveja, viiniköynnökset; suvun perheen Araceae. "

Ei-koriste muunnos on yleistä trooppisissa maissa - trooppisten sademetsien päiväntasaajan Amerikan vyöhykkeen osa Brasilian ja Meksikon.

Liana valtava "vuotavat" lähtee jos näyttää hyvältä - kaunis kasvi. On versiot joka absorboi negatiivista energiaa yöllä säteilee hiilidioksidia, siis ei voi laittaa makuuhuoneessa.

"Ficus (Latin Ficus.) - suvun kasveja perheen Mulberry (Moraceae), jossa rakenne muodostaa monotypic heimo Fikusovye (Ficeae). Suurin osa lajeista - ikivihreä, jotkut - lehtipuita. "

Ficus lajeja vain noin 840 niistä - koriste, ne voidaan kasvattaa kotonaan.

Suosituin kotimainen laji: kumiviikuna, kääpiö Ficus, Ficus Benjamin.

Jokaisella on monia lajikkeita, lajikkeita.

Limoviikuna. Tyypillisesti pieni puu kiiltävä, pitkulainen huomautti lehtiä. Kotona, jossa hyvää huolta kasvaa kasvi jopa 2-3 metrin korkeuteen.

Kuvassa Ficus Benjamin

Noin lajikkeet ficus Bendzhanimin: "On monia lajikkeita lehdet eri kokoja, värejä ja muotoja. Suosituimpia Venäjän viljelijöille: Danielle, Exotica, Monique, Barok, kirjava Starlight ja Reginald, pienet leaved Natasja, Kinky, Wiandi. Kääpiö lajikkeita käytetään bonsai. "

Huutokaupoissa (esimerkiksi internetin), voit ostaa kukan 400-1000 ruplaa.

kumiviikuna - puu on suuri, tiheä, muistutti-soikea sileä, kiiltävä lehdet 20-30 cm ja 10-20 leveä.

Kuvassa kumiviikuna

"Tunnetuin koristeellinen lajike:

Kumiviikuna 'Decora' - pronssi nuoret lehdet;

"Ficus Benjamin on kuin Bangkokissa - Thaimaan pääkaupungissa." On vaikea kuvitella, mutta nämä vihreitä puita sukulaisia ​​viikunat kasvaa lämpimissä maissa, fikunapuuta tai viikuna puut kasvavat hedelmät kuten viikunoita. Kuviot ovat erittäin makeita ja terveellisiä marjoja, myymme niitä kuivattuina. Joskus hedelmä- ja koristekasvien viikunapuiden, jotain vastaavaa viikunoita.

Vaikka on kokemusta kun viikuna kasvatettava siemenistä hankitaan markkinoilta viikunat, tarvitsee vain olla kärsivällinen ja erittäin hyvää huolta hänestä, vaikka arviot kasvaa sellaisen ihmeen - se on hyvin vaatimaton, itämisen jälkeen kasvaa nopeasti kasvuun. Pieni viikunapuun on varsin muodikasta talo kasvi.

Niistä mehevä huonekasveja ja kaktuksen ovat suosituimmat: Jade, Aloe, kalanchoe, kaktukset, sansevieriya, Euphorbia.

Crassula (tai rahaa puu)

"Jade (Latin Crassula.) - suvun mehikasvit Crassulaceae perhe. Se sisältää 300 ja 350 lajia, joista yli kaksisataa kasvatetaan Etelä-Afrikassa; huomattava määrä lajeja löytyy trooppisessa Afrikassa ja Madagaskar, useita lajeja Etelä-Arabiassa.

Monet lajit käytetään sisätiloissa puutarhanhoito; Huonekasvit Tällaiset pyöreät lehdet näyttävät kolikoita, jota joskus kutsutaan "rahaa puu." "

Kasvaa varsin hitaasti, kompakti puu paksu runko ja pehmeä, mehevä, soikea lehdet muodossa kolikoita. Lehdet sisältävät paljon arseenia, niin vaarallista syödä sitä, sinun täytyy puhdistaa tehtaan poissa lasten ulottuvilta.

Hyvällä hoidolla voi kukkia, mutta kukinnat eivät ole kovin vaikuttava.

"Aloe Vera (Latin Aloe.) - suvun mehikasvit alaheimon asphodeloideae perheen heinäpuukasvit (heinäpuukasvit), joka sisältää yli 500 lajia, jaetaan Afrikassa ja Arabian niemimaalla."

Vuonna koriste versiossa suosituimpien Aloe arborescens ja Aloe aristata. Aloe on erittäin hyödyllinen kukan. Mehua parantaa haavat, auttaa vilustuminen. Raaka-aineet ovat laajalti käytössä lääke huumausaineen valmistuksessa.

"Kalanchoe, myös kalanchoe (Latin Kalanchoe.) - suvun mehikasvit perheen Crassulaceae (Crassulaceae). On yli kaksisataa lajia, kotoisin trooppisen ja eteläisessä Afrikassa, Etelä- ja Kaakkois-Aasiassa ja trooppiset Etelä-Amerikassa. "

Kuvassa kukinta lajien Kalanchoe

Myös erittäin hyödyllinen kukka, mehu on parantavan ominaisuuksia. Jokaisena lehtien romahdus "Born", "Lapset": pieniä kasveja juurineen, vain laittaa maahan ja sinun täytyy valmis kasvi muutaman kuukauden. Neutraali kalanchoe - melko huomaamaton kasvi, koko voima pian parantavan ominaisuuksia sen. Mutta kukinnan vaihtoehtoja - erittäin kaunis, kirkas, ilmeikäs.

"Kaktus, tai kaktukset (Latin Cactaceae) - perheen monivuotisia kukkivia kasveja tilaus Gvozdichtsvetnye."

Kaktusten joukossa on erittäin mielenkiintoisia ja epätavallisia edustajia, erittäin kaunista kukkia. On versiot kaktus absorboivat säteilyä, mikä suojaa ihmisiä, se on suositeltavaa laittaa tehtaan lähelle tietokoneen ja näytön säteilylähteitä.

kasvanut useita lajeja Euphorbia Kotona esimerkiksi spurge rasvaa tai rasvaa Euphorbia obesa, joulutähti Euphorbia pulcherrima-tai joulutähti (Betlehemin tähti) Euphorbia belozhilchaty nukkatyräkki, Euphorbia Mile piikkikruunu, Euphorbia kolmion Euphorbia trigona Euphorbia krupnorogy Euphorbia grandicornis jne . d.

Valokuvan kohdalla

Euphorbia on kaikkein runsain venäläisten koteihin lypsykarjasta. Se on myrkyllistä, on mahdotonta, että mehu pääsee iholle, limakalvot, erityisesti otettu lasten käsiin.

"Sansevieria (sanseviera, sanseviera, hauki häntä) on suvun ikivihreiden monivuotisten nurmikasvien perheen Sparzhevye. Tämän suvun kasveja löytyy trooppisen ja subtrooppisen Afrikan, Madagaskarin, Intian, Indonesian ja Etelä-Floridan kuivista kivistä alueista. "

Hauki häntä, kuten kasvi on kutsuttu ihmisissä, on erittäin suosittu, vaatimaton, halpa, helposti moninkertainen kukka. On olemassa useita lajikkeita Sansevieria - laikullinen, pienoiskoossa, ruusujen muodossa, pitkät höyhenet.

Kasvien lehdet sisältävät myrkyllisiä aineita - sapopiinit. Sansevierii tekevät voiteita, lääkkeitä, tätä raaka-ainetta käsitellään, mikä neutraloi myrkkyä.

"Spathiphyllum tai spatifillyum (Latin Spathiphyllum.) - suvun monivuotinen ikivihreä kasvit perheen Araceae (Araceae), jotkut jäsenet - suosittu huonekasvit."

Edullinen kaunis kukka, ilman varren, "joukko lehtiä maasta." Hyvää huolta kukkia. Se voi olla erittäin laaja, rehevä kukka, seisoo lattialla suurissa ruukissa.

Afrikkalainen violetti (tai senpolia)

"Senpia (Latin Saintpaulia) on suvun kauniisti kukkivia nurmikasveja Gesneriaceae perhe. Yksi yleisimmistä huonekaluista; Se tunnetaan myös kukkaviljelyksessä Umbran violettina. Luonnollisissa olosuhteissa se kasvaa Itä-Afrikan vuoristoalueilla. "

Se on kaikkien aikojen monien puutarhureiden suosikki koti kukka, kompakti, kaunis kasvi kirkkailla ja kauniilla kukilla. Violet on tyytyväinen oikukkaan - henkilökohtaisesti kokemuksistani ja kokemuksistani ystävistä. Kuitenkin näiden kukkien ystävien kommentit Internetissä sanovat: näitä kasveja on helppo hoitaa, mutta on noudatettava useita sääntöjä:

"Ja minulla on niitä, noin kaksisataa ... Ei erityisiä ongelmia. Kaadetaan juuren alle, syötän kerran kuukaudessa, talvella - sytytän lamput. "

"Minulla on paljon orvokkeja, se ei ole hupaisa ainutlaatuinen kastelua tarvitaan vain panoroida talvella 1 kerran viikossa kesällä kahdesti viikossa, hyvin, että oli aurinkoisella puolella, minä seison ikkunan keittiössä, aurinko siellä jälkipuoliskolla päivän kukka 10 kuukautta vuodessa. "

"Kaksi pääolosuhdetta - älä kaada tai altista suoralle auringonpaisteelle. Veden vettä kerran viikossa. "

Violetit lisääntyvät helposti: veteen asetettu lehti antaa juurille.

"Gloxinia (Latin Gloxinia) on Gesneriaceae-perheen (Gesneriaceae) kasvien suku. Nimetty saksalaisen tai alsatian botanistin ja lääkärin Benjamin Peter Gloxin (1765-174) jälkeen ".

Kuten näemme violetti (saintpauliat ja Gloxinia -. Suvun kasveja perheen Gesneriaceae Gloxinia hyvin samankaltainen violetti, se on erilainen muoto lehtiä, suurempia kukat, joskus muodossa kelloja levittävät mukulat ja pistokkaita, siemeniä ..

"Anthurium" (Latinalaisen Anthúrium) on suvun Aroidae-perheen tai Aronaeumin (Araceae) ikivihreiden kasvien suku.

Ehkä sen perheen lukuisimpia sukupolvia, nykyaikaisia ​​lähteitä on yli 900, toiset (vanhemmat) noin 500 lajia.

Suvun latinankielinen nimi on peräisin muinaisista kreikkalaisista sanoista, jotka tarkoittavat "kukka" ja "häntä".

Valokuvassa Anthurium sinisiä kukkia

Anthurium on samanlainen kuin Spathiphyllum, mutta punaisia ​​kukkia - kuten näemme ne ovat eräänlaisia ​​ikivihreitä Aroid-perheessä. Epätavallinen, kaunis kasvi.

"Schlumberger (Latin Schlumbergera.) - suvun epifyyttiset kaktukset, yhteinen trooppisissa metsissä kaakkoon Brasilian lukien Rio de Janeirossa, korkeudessa 900-2800 m Euroopassa käyttöön keräilijä Allan Cunningham noin 1816.".

Kuvassa Decembrist on kukassa

Me kutsumme tätä kukkia Decembristiksi. Huolimatta siitä, että asiantuntijat eivät viitata häntä moody kasveihin - monien ystävien kokemuksen mukaan hän on melko herkkä haittavaikutuksille. Hänen nimensä kukkii talvella joulukuussa.

Sen lisäksi, että talviaikaan taustalla muita värejä - harmaan ja mitäänsanomaton, sekä kukinnan aikana ja ilmenee kaikki asenne: jos oli hyvää huolta - Decembrist kukkivat runsaasti kauniita silmut, jos hoito oli huono - yksi tai kaksi vaaleaa pieni kukka ulos.

"Camellia (Latin: Camellia.) - ikivihreä kasvi perheen Tea (Theaceae). Kuuluisin näky - Teepensas (kiinalainen Camellia tai teetä tai teepensas), joka on saatu lehdistä raaka teetä. Koristeolliseen puutarhanviljelyyn käytetään monia kamelia. "

Room camellia on kaunis kasvi, varsinkin kukinnan muodossa. Oikukas. Et voi siirtyä paikasta toiseen.

Ilman geranium on mahdotonta kuvitella vanhan isoäidin talo maaseudulla, haju, joka aiheuttaa joko päänsärky tai lievä tummuminen katkaisemiseksi muistoja hänen vanhempansa, isoäiti monille.

"Azalea (Latinalaisen Azalea) on eräiden kukoistavien kasvilajien yhteinen nimi Rhododendron-suvusta."

Kaikki hyvin kaunis alppiruusu, atsalea tietenkin erottuu kaikista sisätiloissa vihreät lemmikit, pienoiskoossa kasveja, kuten alppiruusu, nousi, kamelia. Hyvin hoidollinen, oikukas, usein vain haureut ja hyvä hoito.

Tilastojen perusteella ostetaan kukkia huutokaupoissa ja tiedusteluja hakukoneissa - kotimaiset kasvit venäläiset ovat aktiivisesti kiinnostuneita.

Kuten historiasta näemme, monet kukat tulivat meille subtrooppisista, kuumista maista. Afrikka on yksi mahdollisten kotimaisten kasvien rikkaimmista maista.

Kotimaisten kasvien joukot ovat riittävän myrkyllisiä: spurge, Dieffenbachia, Crassula, sylki ikivihreät, cactus trihotsereus, Cyclamen persicum, Dioscorea, syysmyrkkylilja, oleanteri vulgaris, Picea Kleschina, KLIIVIA, Euonymus Japani, aglaonema vaihteleva ja t. d.

Kuvassa myrkyllisiä kasveja

Tietoja taikausko ja kukkia tuo onnea - tietenkin se kaikki "Feng Shui" Venäjän tyyliin, rahaa puu ei auta tekemään samoin, kun otetaan huomioon, mutta ei tappava, mutta myrkyllisiä kasveja - todennäköisemmin haittaa kuin apua. Mutta on olemassa sellaisia ​​asioita kuten vaikutukset ilmakehään talossa, kuten Monstera emittoi hiilidioksidia yöllä, ja on parempi olla laittaa makuuhuoneeseen (myöskään unohtaa, että se on myrkyllinen). Sitrushedelmät ja havupuut päivittävät ja puhdistavat ilman paremmin kuin muut kasvit.

Vihreä lemmikit soikea ja pyöreä lehdet ovat myönteisempiä ja smyagchayusche vaikuttavat psyykkiseen tilaan ihmisiä, lievittää aggression johtuu siitä, että virtaava muodot luonnonkasvit edistävät yhteisön tasapainosta. Edelleen sama kuin kasvin terävä luultavasti aiheuttaa impulsiivisuutta, aggressiivisuutta, mutta tietenkin tämä ei ole ainutlaatuinen.

Myös venäläiset pitävät ja istuttavat seuraavia kasveja kotona:

Indoor kasvit, valokuvat ja nimet

Syistä, joiden vuoksi sisätiloissa on suuria maljakoita, ovat suuret. Joillekin tämä on tehokas lisä sisustukseen, muille - välttämättömälle luonnolliselle ilmanpuhdistimelle. Ja monet kasvien sisätiloissa, koska he eivät voi tehdä toisin, rakastavat ja vaalivat niitä lapsina.

Kaikki sisäkukat voidaan jakaa useisiin eri tyyppeihin:

Alla on luettelo suosituimmista sisätiloista, joissa on valokuvia ja nimiä.

Koristeelliset kukkivat talon kasvit (valokuvat ja nimet)

Ehkä tähän ryhmään kuuluu suurin määrä kasveja. Ne eroavat paitsi kukkien kauneudesta ja kukinnan kestosta, myös kukinnan ja elämän keston aikana.

Nykyään tässä ryhmässä oikea paikka on miehitetty ehdollisesti huone kukkia - puutarhakasveja, joita kasvatetaan kukkaruukkujen ja on esitetty eikä kukkakimppuihin. Ensinnäkin ne sisältävät omenaa. Valitettavasti tällaiset kasvit ovat lyhytaikaisia ​​ja lepotilan jälkeen ne lepäävät. Mutta huolellisesti, niiden juuristo voidaan säilyttää ja istuttaa syksyllä avoimessa maassa.

Kaunis, hilpeä useita viikkoja, kukka mieluummin auringonvalo, kohtalainen juotto ja viileys. Kun istutetaan hyasintti taloon, on muistettava, että sillä on voimakas tuoksu, voi aiheuttaa päänsärkyä.

Ihastuttavat, lempeät värituomavärit vaativat runsaasti kastelua, lisää valaistusta ja ravitsevaa ravitsemusta.

Värien eri väreillä sen kylläisyys on kelvollinen kilpailija jopa kukkien kuningattarelle - ruusu. Sisäkukkaroiden ystäville arvostavat houkuttelevuutta hoidossa, korsujen kukinnan kestoa.

Tunnustat täydellisesti huoneiston syksyn krysanteemien olosuhteissa. Nykyään kasvatetaan runsaasti alamittaisia ​​lajikkeita. Tämä on pieni, kompakti pensas, joka sopii orgaanisesti mihin tahansa kynnykseen. Valtava värivaihtoehto, jota ei tarvittu hoidossa, löysi nopeasti ihailijoitaan sisäpuutarhan ystäville. Nämä krysanteemit ovat universaaleja - kesäisin ne voidaan laittaa parvekkeelle tai terassille. Ja puutarhanhoitajien salaisuudet tekevät krysanteemien kukkivat kesän keskeltä.

Kaikkia kukkaviljelytuotteita suositaan kauniille kukille, ja ne voidaan jakaa kahteen ryhmään. Suurin osa heistä kasvaa kesällä. Nousen muutamia kukkaruukkuja zimnetsvetuschimi kasveilla voi tehdä vihreä kulma kukoistaa ympärivuotisesti. On syytä muistaa, että kukin kasvi tarvitsee erityistä hoitoa ja mikroilmastoa. Sen vuoksi on tarpeen valita kaikkein harmonisimmat kukat niin, että ne eivät ainoastaan ​​tukahduttaisi toisiaan, vaan antavat samalla haluttu lämpötila, kastelu ja auringonvalo.

Sun-rakastavia, kauniita kukkivat sisätiloja (valokuvia ja nimiä):

On syytä muistaa, valitsemalla anthurium - kotihoitoon on erittäin vaikeaa.

Hippeastrum - sipuli kasvien mnogoletka, joka vetoaa moniin, koska se on epätavallinen väri.

Huolimatta oikukas luonne ja vaatii perusteellista huomiota, violetti on suosituin huonekasveja.

Mukava suorassa auringonvalossa. Mutta eivät altista niitä jatkuva altistuminen geranium. Kanssa valon puute Pelargonium menettää lehdet ruma otsikot varsi. Se viittaa lääkekasveja.

Orkideat varsin vaativa lämpötilasta ja kastelua. Kokeneet viljelijät Suosittelemme aloittamaan helpompaa laadut. Mutta jos ensimmäinen kukka kiinni talon, mikroilmasto sopii paitsi kasvua, mutta myös kukinnan, omistautuminen hänelle on elinikäinen takuu.

Suosii leviää auringonvaloa. Se kärsii ylitarjonta, ja puutteesta. Loput ei ole aivan vaativa kasvi, kuljettavat myös sen, ettei kosteus maaperässä ja ilmassa.

Varjoa sietävät kukkivat huonekasvit (kuva ja nimi):

Oikullinen, vaativa kasvi, mutta asianmukaista hoitoa miellyttää runsas kukinta pitkään. Se ei siedä suoraa auringonvaloa, miellyttävän penumbra. Kesällä on toivottavaa saada raitista ilmaa, suojaus vedosta. Notkea varret mahdollistavat muodostamisen atsalea bonsai joka on onnistuneesti harjoitettu hänen kotimaassaan - että Kaakkois-Aasian maissa, Kiinassa ja Japanissa.

Koriste lehdet huonekasvit (kuva ja nimi)

Tähän ryhmään kuuluvat paitsi netsvetuschie kasveja, mutta myös ei liian houkuttelevia kukkia. Jotkut niistä, kuten begonia, voi olla koristeellinen ja kukintaa ja koriste-putoava lajikkeita. Koriste viherkasvit eivät ole niin selvästi korostunut lepoaika, kun potin kukka ei ole kovin priglyadnoe spektaakkeli. Se, että kasvi ei kukkia - ei tarkoita, että hän ei tarvitse hoitoa. Jotkut niistä ovat hyvin oikukas. Ulkonäöltään, taiteen ja lehtipuut kasveja voidaan jakaa useaan ryhmään:

Tradescantia

Vaatimaton, helppo levittää kukka tuli meille trooppisten metsien of the Americas. Tradescantia viiniköynnökset kasvavat nopeasti, niitä käytetään koristeluun seinien, ikkuna-aukot. Vuonna talvipuutarhat, kasvihuoneet, ne nopeasti kattavat koko maapallon pinnan kaunis matto kirkas kiiltävä lehtiä.

Puansetiya

Koska sen hämmästyttävä suojuslehdistä muistuttava tähti kukinta jouluaattona puansetiya nimeltään "Christmas Star". Istuttaa kukki loma, sinun täytyy noudattaa muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä huolehtimaan hänestä, pituuden säätämiseksi valaistus ja kastelu.

Näyttävä kasvi kuuluu Euphorbiaceae mielessä säteilemään valkoista mahlaa, kun vahingoittuu. Sisäilmaan kasvaa enintään metri, vaikka luonnossa ulottuu kolme metriä. Kaunis lehtien väri muuttuu iän myötä. Hän rakastaa hyvä valaistus ja lämpimään huoneeseen.

Erilaisia ​​begonioiden, kukkia, jotka ei ole mitään koristeluun. Kukinnan varret poistetaan, jotta ei poiminut mahlaa kauniita lehtiä. Helposti levittävät kasvaa nopeasti, se vaatii säännöllistä elinsiirtoa. Parempaa kasvua maanpäällinen osa on toivottavaa, että juuret oli hieman tungosta potin.

saniainen

Pussitettu saniaiset kasvatetaan ei pelkästään kaunis harjakattoisia lehtien, mutta niiden vaatimaton, rento asenne osittain varjossa. Usein niiden lehtiä käytetään koristeluun kimppuja. Suosituin Fern: naisen hiukset, Antler, asplenium, sananjalka, hyvin samanlainen kuin kasvaa meidän metsässä saniaiset ja Nephrolepis.

Muinaisista ajoista uskottiin, että korkeat kauniin puiden edustaa vaurautta. Mutta meillä pitäisi olla kärsivällisyyttä jotta kasvaa todella iso, tyylikäs puu. Lisäksi se vaatii paljon valoa ja tilaa, ja nämä ehdot eivät ole aina mahdollista suorittaa.

Helppohoitoisuus tästä laitoksesta on riittävän valaistuksen ja runsas kastelu. Helppo kopiointi Dracaena elää hyvin tahansa, pienetkin, sisätiloissa.

Kaunis kasvi, jolla on vahvat varret ja suuria kirjava lehdet kasvaa korkeus mittarin. Hyvin vaatimaton. Se voi kasvaa varjossa, mutta sitten jättää kirjavassa katoaa.

Vaatimaton hoitaa kasvi voi tehdä juuri maaperän ja kastelu, mutta kovasti auringonvalossa. Suuresti kiihdyttää jukka, voit käyttää kivennäisaineita.

Laitos kauniit lehdet ja paksu varsi kasvaa jopa neljä metriä. Vaatimaton, yleensä tuo ilmankosteus, niukka kastelu. Syntyy lehdet monstera aine pystyy lievittää päänsärkyä.

On olemassa useita erilaisia, jotka eroavat toisistaan ​​muodon ja arkin väri, korkeus aikuisen kasvi. Vaatimaton. Puumaisia ​​lajeja, joita käytetään yleisesti alalla bonsai (Limoviikuna).

Vaatimaton hoidon, ympärivuotinen kunnollinen ulkonäkö koriste viherkasvit tehnyt niistä suosittuja paitsi kotimaan kukka-. Hyvin usein ne löytyvät toimistoissa, sairaaloissa ja muissa julkisissa rakennuksissa.

Mehevän huonekasveja (kuva ja nimi)

Huonekasvi, joiden valikoima lääkinnällisiä ominaisuuksia. Lehdet ja aloe mehua käytetään kansanlääkinnässä, ihotaudit, kosmetologi, vilustuminen. Laitos ei vaadi, kasvaa nopeasti.

Jade tuli meille Etelä-Afrikasta ja Madagaskar. Jotkut lajit luonnossa saavuttaa usean metrin korkeuteen. Jade lehdet sisältävät arseenia, koska sen viljely talossa, jossa on eläimiä, jotka voivat syödä meheviä lehtiä, erittäin epätoivottavaa.

Ei mikään kutsutaan sisä Kalanchoe perhelääkäri. Tehdas kuuluu ryhmään biogeenisten stimulaattoreiden. Sen mehevä lehdet ja mehua on haavojen paranemista, hemostatic, bakteereja tappavia ominaisuuksia. Hoidossa Kalanchoe on hyvin vaatimaton.

Lajien määrä ja lajikkeiden kaktukset voi kilpailla koriste ja kukkivat kasvit. Cactophiles eivät yleensä pidä missään muita värejä, jolloin koko sydämestäni, että pistelee tulokkaat trooppisissa maissa. Riippuen ympäristöstä kasvavien kaktukset jaetaan aro, metsä ja aavikko. huolehtimaan heistä on otettava huomioon luonnollisen kasvuympäristön, jolloin kasvi ei vain levollisin mielin, mutta tyytyväinen värit että useimmat lajikkeet ovat hyvin kauniita ja epätavallinen.

Ihmiset kauan sitten se vaatimaton kasvi nimeltään Teschin kieltä. Ehkä koska sen lehdet ovat jopa useita kymmeniä senttejä, ja voi johtua lannistumatonta jano elämää, jota ei voida hävitetty tai heikennetty kosteuden tai satunnaista kastelua tai varjostus. Sansevieriya lääkekasvi johtuu suuri määrä saponiineja, joilla on choleretic, laksatiivinen, yskänlääke, anti-inflammatorinen vaikutus. Ja tiedetään, että "Teschin kieli" on tehokas ilmanpuhdistin suositellaan alueilla, joilla on paljon ihmisiä.

Kasvi sisältää yli 2000 lajia, joista monet eivät ole sopivia viljelyyn kotelossa tiloja, jotka johtuvat nopean kasvun. Resistenttejä kuivua, Euphorbia mieluummin kirkas valo. Hyvän kasvun, muodostumisen kauniita spurge lähtee paitsi paljon valoa tarvitaan kohtalainen kastelu ja viileä talvella.

Hedelmä huonekasveja (kuva ja nimi)

Lähellä koristekasvit yhä esiintyy ikkunoita, jotka eivät ole vain kukkivat, mutta tuottaa hedelmää. Kasvattajat tätä varten pitkään toi pientä lajikkeiden sitrushedelmien, granaattiomena, kahvia puu, avokado. Monet fanit onnistuvat kasvamaan ikkunalaudat kurkut ja tomaatit, valitsemalla lajikkeita matalaa kasvillisuutta, pieniä hedelmiä. Tärkein edellytys onnistuneelle viljelyä näiden kasvien - tiedämme kaikki kasvitieteellisen ominaisuuksia luoda kaikkein oikein kasvualustan, kuten kastelu säännöt, eikö kukkamultaa selvitty valoa.

Ostaessaan ruukkukasvit on myös tärkeää ottaa huomioon niiden suhteessa valaistus. Valo-rakastava kukkia kieltäytyä toimittamasta nuppuja, jos on ikkunalaudalla, sijaitsee pohjoisen puolella, vaikka senpolii kuten auringonvalo, mutta suuntaa säteet sairastuvat, kuihtuvat. Varjoa sietävät houseplants mukavasti missä tahansa valossa. Tärkeintä, että se riitti. Jos kasvi on erittäin miellyttävä, eikä edes tiedä hänen nimeään, sillä tarjolla on visuaalisia indikaattoreita voidaan suunnilleen määrittää, se viittaa ryhmään:

  • Mitkä ovat uskollisia kukka huoneen valaistus - mitä tummempi se lähtee;
  • Ulkonäkö sävy toleranssi on paljon massiivisempi: paksu ja pitkä versot, lehdet suuret ja tiheä, mattapintainen.

Täysin ilman valoa voi tehdä näin vasta sammalet jäkälät viljellyistä kasveista. On muistettava, että talvella, kun päiväsaikaan ovat hyvin lyhyitä, suurin osa kukkien lepoaikaa. Ne, kukkivia kasveja ja jatkaa kasvua, tarvitaan ylimääräisiä valaistusta, riippumatta niiden sijainnista.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

93 − = 84