yleiskatsaus lämmittimet

Arvosana infrakuumentimilla

Jokainen ostaja pyrkineet hankkimaan laadukkaita, kustannustehokkaita, tehokkaita, turvallisia ja kestäviä lämmitin. Että tällaiset ovat infrapunalämmittimiä, jonka avulla rating valita oikea malli.

Infrapunalämmittimet luokitellaan lämpöä säteilevän elementin, joka toimii:

 • Kvartsiputkeen.
 • Avoin kierre.
 • TEN.
 • Karboksyylihapon lämmityselementit.
 • Eristävä levy.

Moderni markkinat laitteiden lämmitykseen talossa tai puutarhassa täynnä monenlaisia ​​tuotteita. Valmistajat eivät rasita kehittämään ja ottamaan käyttöön uusia tuotteita, jotka parantavat toimivuutta lämmittimet. Alansa johtavaksi on UFO. Tämä valmistaja ja on ensimmäinen rivi lämmittimet sijoitusta.

TOP 10 infrapunalämmittimet

Arvosana infrakuumentimilla perustuu kattavia tilastotietoja spektrissä suosio tietyn mallin asiakkaiden keskuudessa. Jo tämän vuoden alussa, UFO lämmittimet nopeasti lisätä rankingissa, päästä alkuun kymmenen.

Siten, top 10 infrakuumentimilla:

Kymmenenneksi on ottanut UFO Alf 3000. valtaa tämän kvartsi lämmitin - 3 kW. Se riittää lämmittämään huoneen 30 m 2. Se on suorakulmainen ulkomuoto (19x108x9 cm), jonka avulla voit lämmittää suuren tilan. Sopiva menetelmä valitsee ostaja (lämmitin voidaan laittaa jalka tai ripustaa seinälle).

Yhdeksäs paikka kuuluu Micatermic lämmittimet ENSA P900G. Teho - 0,95 kW. Tämä riittää lämmittämään huoneen 18 m2. Tämäntyyppinen lämmittimen on vasta hiljattain seurauksena hedelmällistä työtä insinöörejä. Toimintaperiaate lämmittimen perustuu lämmönsiirto lämpöä eristyslevyt päällystettyä kiillettä. Se on erittäin turvallinen laite, jota voidaan käyttää jopa lastentarha. Tärkein ominaisuus - se ei polta happea. Sen suosio kasvaa nopeasti.

Kahdeksas rivi on tyypillinen UFO uudelleen ECO 1800. Tämä malli kvartsi lämmitin, voima lämmityselementin, joka on 1,8 kW. Kuumenna niiden tiloissa, joka ei saa ylittää 18 m 2. Erinomainen malli käytettäväksi myös luonteesta (koko 16h86h11 cm) generaattorista.

Seitsemäs paikka Micatermic infrapunalämmitin ENSA P750T seinä tyyppi. Sen kapasiteetti on suunniteltu lämmittämiseen pieniin tiloihin jopa 14 m2, ja on vain 0,75 kW. Se on kaikkein kustannustehokkain laite. Kiitos esteettinen laji, se mahtuu helposti mihin tahansa sisustukseen.

Kuudes paikka on kvartsi lämmitin UFO LINE 1800. Kun teho 1,8 kW., Se kykenee lämmittää ala on 18 m 2. Mitat -. 19h86h9 cm (niin kompakti, voit helposti kuljettaa sitä).

Viidennellä rivillä. Micatermic lämmitin Polaris PMH 1501HUM. Voima lämmityselementin - 1,5 kW. Kuumenna 15 m 2 lattiapinta-alaa. Sovitusprosessia - kerroksessa. Varustettu lämmitin kattava näyttö ajastin termostaatti.

Neljännellä rivillä. Hiililämmitin Polaris PKSH 0508H. Teho 0,8 kW. Joka on suunniteltu lämmittämään huonetta, jossa pinta-ala on 20 m 2. Sovitusprosessia - kerroksessa.

Kolme johtajat avaa kvartsi infrapunalämmitin UFO tähden 3000. Se on 4 tehotasoilla, maksimi - 3 kW. Se voi lämmittää kaksi noin 30 m. Mitat - 19h108h9 cm monipuolinen asennustapa (katto, seinä, lattia) ..

Video tarkastelu Infrapunalämmittimen UFO STAR 3000:

Toinen paikka on varattu hiilikuitu lämmittimen Polaris PKSH 0408RC. Se on sylinterin muotoinen. Tämä ulkona lämmitin on yksi suurimmista tehokkuutta. Vain 0,8 kW. Sähkönkulutus lämpöä 24 m 2 lattiapinta-alaa. Varustettu näytöllä ja kauko-ohjaus.

Ensiksi. Johtaja luokitus suosituimmista lämmittimet Top 10 parasta infrapunalämmitin - UFO Eco 2300. Suunniteltu tilojen lämmitykseen, joka on 23 m 2 alueella. Se auttaa osaltaan tämän voiman lämmityselementti (kvartsi putki), joka on enintään 2,3 kW. Mitat - 16x86x11 cm.

Koko vuoden tämä kymmenen lämmittimet koskaan pulaan niiden omistajat, jotka basked mökeissä tai yksityiskodeissa kylmässä osan vuotta. Koska nämä laitteet ovat ansaitusti saaneet positiivista palautetta ja oikeille paikoilleen sijoitusta.

Yleiskatsaus infrakuumentimilla kodin ja puutarhan, jotka eivät sisälly top 10

Tutkimuksen mukaan infrakuumentimilla koti ja puutarha kymmenen ei kuvata lämmittimet ja katalyyttinen keraamiset levyt (lämmityselementti - joustava lämmityselementin lämpökaapeli) lämmittimet ja kierretty. Tämä johtuu siitä, että nämä laitteet ovat ilmestyneet melko äskettäin, vain tavarat tuli markkinoille, ja aloittaa sen käyttöikää. Niitä käytetään harvoin, koska se ei ole vielä saavuttanut riittävää arvostelua puutteessa suosiota.

Film lämmittimet - uutuus markkinoilla. Ne ovat erittäin kätevä siinä mielessä, että on helppo kuljettaa, eivät vie paljon säilytystilaa lämpimään osan vuotta. Yksi tarvitsee vain rullaa sitä rullalle. Ottaa huomioon tekniset ominaisuudet, tehoalueen lämmittimien vaihtelee 0,4-4 kW. Laitteiden 0,4 kW riittää lyhyen ajan huoneen lämmitykseen, pinta-ala 15 m 2. Niinpä tehokkaampi lämmitin, sitä enemmän hän pystyy lämmittämään alueelle. Asennus tyyppi kalvo lämmitin seinään.

Suosituin valmistaja kalvon lämmittimet on Ballu Industrial Groupin (malli BIH-AP-0,8, BIH-AP-1,0, BIH-AP-4,0), Almac (IR 5B, IR-16), BiLyuks (B600, B1350).

Katalyyttinen infrapunalämmittimet on muodoltaan metallilevy, joka on päällystetty polymeerimateriaalilla. Lämmityselementti muodossa taipuisan lämpökaapelilaitteen luovuttaa lämpöä paljon tehokkaammin, tavanomaisten TENovye kanssa. Sitä paitsi, se on täysin turvallista, ekologinen ja kestävä.

Suosituin on katalyyttinen lämmitin BiLyuks B1000. Virta - 1 kW. Riittää lämmittää 20 m2 alueella. Mitat -. 16h150h4 esitetään tapa asentaa seinään ja kattoon. Se koskee lämmittimiä, jotka eivät ole poltetaan hapen.

Älä myöskään lyödä kymmenen infrapunalämmittimiä avoimella kierre. Tämä johtuu siitä, että vanhentuneet teknologia, koska niitä käytetään harvoin. Tällainen lämmittimet ovat vaarallisia ja vahingollisia (polttaa happea). Vapailla markkinoilla on hyvin vähän. Avoin kierre ei salli lähteä lämmittimen vartioimatta. Erityisen vaarallista on se lapsille, jotka usein ovat loukkaantuneet koskettamalla lämmitettävän alueen lämmittimen.

Useimmat lämmittimet kotiin vuonna 2018

Lämmitin - on terminen laitteita, joiden pitäisi olla joka kodissa varsinkin syksyllä ja talvella. Joskus kylmä tullut tavallista aikaisemmin, ja keskuslämmitys ei vielä sisälly. Se oli sillä hetkellä, hän pelastaa perheesi hypotermia ja myöhemmin vilustuminen.

Piirustus useita erityyppisiä kotimaisten lämmittimiä, suosittuja kuluttajien keskuudessa ja kustannustehokkuus, olemme perustaneet top-10 parasta lämmittimet. Nämä mallit ovat ylimmässä monien rankingissa kokoamat perusteella asiakkaan mielipiteitä. Joten, me edustamme arvokkaimpia välineitä vuonna 2018.

Infrapuna sähkölämmitin toimii paikallinen kuumeneminen tietyissä paikoissa tai esineitä talon. Esimerkiksi, se voi lämmittää lattian pisteen löytää henkilö haluttuun lämpötilaan ja siten lisätä mukavasti tämän vyöhykkeen. Se on täysin vaaraton ja erittäin tehokas, koska lämmittää 4 kertaa nopeammin kuin lämmitysjärjestelmä. Loppujen lopuksi ei ole välttämätöntä lämmittää ilmaa koko huoneen.

Ballu BIH-AP2-0.8 - yksi kirkkaimmista edustajat tällaisten lämmittimiä. Tämä malli on suunniteltu asennettavaksi seinälle tai kattoon. Erityiset kiinnikkeet ovat menossa loppuun, helpottaa laitteen asennuksen.

On varsin edullinen, kuluttaa 850 wattia toiminnassa. Maksimi asennuskorkeus - 2,5 m. Sopii sekä lämmitykseen kotona ja suosittu julkisilla paikoilla.

 • Tiiviyttä.
 • Edulliseen hintaan.
 • Taloudellinen virrankulutus.
 • Se ei vähennä hapen määrää huoneessa.
 • Tehokkaasti ja nopeasti lämmittää.
 • Hieman monimutkainen hoito kattoasennuksia.
 • Ei termostaatti sarjasta.

Tämä konvektori voi ripustaa seinälle tai laittaa lattialle, koska sen kompakti ja kapea runko.

Johtuen verhotun lämmityselementti, se ei kuivata ilmaa ja ylläpitää mukava ilmapiiri. Tällainen lämmitin suunniteltu huonetilojen lämmittämiseksi enintään 10 m2. Koska korkea tehon tilan lämmitys on erittäin nopea.

Koska kehon lämpötila ei ole lämmitetty yli 45 astetta, se on täysin turvallista lapsille. Hiljainen toiminta tekee mahdolliseksi käyttää sitä makuuhuoneessa, lastentarha tai olohuoneessa. Termostaatti sijaitsee elin, se voidaan ohjata lämmityksen huoneen.

Konvektori Atlantic Bonjour CEG 1000W tehokas sekä työssä itsenäisesti, ja kun lisälämpöä.

 • Se kuluttaa vähän energiaa.
 • Nopeasti lämmittää huoneeseen.
 • Alhainen hinta.
 • On ylikuumenemissuoja.
 • Turvallinen lapsille.
 • Kone on sarjasta.
 • Ei lämmittää alaosan, lämmin ilma on suunnattu ylöspäin.

Öljynlämmitin - paras valinta lämmitys kaikkiin tiloihin, koska se nopeasti lämmittää huoneen. Se on suunniteltu sijoitettavaksi lattialle. Pyörät, joita tarjotaan apua siirtää sen ympäri huonetta rasittamatta. Mukava kahva helpottaa liikkumista.

Koska lämmityselementti on suljettu, se ei polta happea ja syttyviä. Siksi se voidaan asentaa makuuhuoneessa tai vauvan yöllä. Kytkin ja merkkivalo helpottaa käyttää sitä pimeässä. Termostaatti voit ohjata huonelämpötilan prosessi. Sisäänrakennettu termostaatti tukea halutussa lämpötilassa tasolle.

Öljynlämmitin Resanta OM-5H sopii lämmitykseen autotallien, kesä keittiö, parvekkeet, kylpyhuoneet ja muut tilat, joissa puute keskuslämmitys.

 • sammutus ylikuumenemistilanteessa.
 • Hiljainen toiminta.
 • Paloturvallinen.
 • Helppo liikkua.
 • Kun poistat napsahdusta.
 • Ei kiinteä virtajohto.

Tämäntyyppinen kiuas toimii kuumailmapuhaltimella. Interskol TPE-2 nopeasti lämmittää haluttuun tilaan tai tiettyyn paikkaan. Kompakti koko ja minimaalinen muotoilu mahdollistavat sen sijoittamista tahansa sisustukseen. Ja kesällä se ei vie paljon tilaa kaapissa.

Hiljainen toiminta kuumailmapuhaltimella ei häiritse jokapäiväistä elämää. Alhainen paino helpottavat liikkumista asunnossa. Hän nopeasti lämmittää huoneilmaa, ja sitten tukea mukavan lämpötilan. Ja se ei palovammoja happea ja lämmittää seiniin ja huonekaluihin.

Tämäntyyppinen lämmitys soveltuu käytettäväksi rakentamisessa (esim asennus alakatot), kotona tai autotallissa. Sitä voidaan käyttää myös tuuletin.

 • Hyvin nopeasti lämmittää ennalta määrätyllä alueella.
 • Säätää ilmavirtauksen suuntaan.
 • Taloudellinen.
 • Sitä käytetään tuuletin.
 • Lyhyt kaapeli.
 • Pienen äänen.

Kevyt ja kompakti konvektori on ihanteellinen valinta lämmitykseen. Erityinen muoto mahdollistaa asennuksen lattialle tai seinälle. Ja helpottaa työtä kaikki kiinnikkeet ovat mukana. Klassinen värit antaa hänen täydellisesti sopii jokaiseen sisustukseen huonetta.

Se on täysin turvallista integroidun kokonaisuuden ansiosta sensorisuojaus pudotessa. Koska palauttaminen ei laukaissut. Riippumatta siitä, mitä lämpötila työskentelee konvektorin kotelo se ei ole lämmitetty yli 65 astetta.

Timberk TEC.E0 M 1500 - täydellinen valinta puutarhan ja kodin.

 • Se lämmittää heti kytkemisen jälkeen.
 • Se ei vie paljon tilaa.
 • Turvallinen lapsille.
 • Anturi putoamisen.
 • Hieman kuivaa ilmaa.
 • Lyhyehkö johto.

Kompakti koko ja keveys tämän öljynlämmitin voit asentaa sen kätevä paikka sinulle. Pidike kätevään säilyttämiseen ja liikkuvat, poistamalla sotkeutumisen. Musta väri tekee mahdolliseksi käyttää kaikki mallit päätöksessä.

Lämmityselementti on täysin suljettu, mikä takaa täydellisen turvallisuuden käytön aikana. 2 ohjaimen avulla voit määrittää mukavan lämpötilan. Yö sovellus on merkkivalo kytkimen.

Öljynlämmitin Polaris ENNEN Q 0615 sopii käytettäväksi nukkuminen, pelejä tai taimitarhoilla.

 • Edulliseen hintaan.
 • Kevyt.
 • Taloudellinen.
 • Kytketään pois päältä mahdollisen ylikuumenemisen.
 • Pieni lämmitys alueella.
 • Joskus se napsahtaa käytön aikana.

Tämän tyyppinen lämmitin yhdistää 2 eri lämmitys: infrapuna- ja konvektio. Koska järkevä lämmön jakelu ilman tappioita ja kaksi lämmityselementit se nopeasti lämmittää tarvittava määrä huoneessa. Se myös luo pehmeän ja miellyttävän ilmapiirin huoneeseen ja kuluttaa pienen määrän virtaa.

Electrolux EIH / AG2-1500E voidaan käyttää sekä kotona ja mökillä tai autotallissa. Sopivampaan operaatio voidaan ripustaa seinälle tai laittaa lattialle. Sisäänrakennettu ajastin ja termostaatti sallii muokata sitä erikseen jokaisessa huoneessa. Piirikortti osoittaa todellisen ja asetettu lämpötila.

 • Älä kuivaa ilmaa.
 • Sisäänrakennettu lämpömittari.
 • Elektroninen ohjaus.
 • sammutus ylikuumenemistilanteessa.
 • On hieman melua käytön aikana.
 • Pitkä hinta.

Micatermic lämmitin Polaris PMH 2095 tehdään tyylikäs musta ja hopea leikata. Tämä moderni muotoilu ei häiritse yleisestä suunnittelu huone.

Johtuen Micatermic lämmityselementti, se alkaa täysi lämmitys välittömään käyttöön. Lisäksi se on sisäänrakennettu konvektori, joka jakaa lämmitetty ilma koko huoneeseen.

Lämmittäen ruumis ei ole lämmitetty, joten on mahdotonta, että hän saa polttaa. Erityinen lämmitys teknologia voi polttaa ilmassa. Kaikki nämä edut tekevät siitä turvallisen käytettäväksi lastenhuoneisiin. Kevyt voit siirtää sen jopa hauras tyttö. On jäätymissuojatoiminto, jossa se kytkeytyy automaattisesti päälle, kun huoneen lämpötila laskee alle 50 astetta.

 • Liikkuvuutta.
 • Se toimii huomaamattomasti.
 • Tyylikäs.
 • Tehokkaan lämmityksen.
 • Ei polttaa happea.
 • Epämiellyttävää hajua ensimmäisen ajon aikana.
 • Ei jälkiä nuppi.

Lämmittimellä Stiebel Eltron CNS 150 S mukana ovat erityisiä kiinnikkeet, jotka helpottavat asennusta seinään. Toimintaperiaate konvektorin on ilman liikettä. Kylmä ilma virtaa sen läpi pohjan ritilä ja kulkee lämmittimen, ja lämmitetään. Se tukee termostaatti lämpötila, ja kautta säädin voidaan asettaa 1 asteen rajoissa. Kehu varmistaa hiljaisen toiminnan.

Säänkestävä kotelo mahdollistaa asentaa sen kylpyhuoneessa tai parvekkeella. Lämpösuojakytkintä tekevät käytöstä turvallisempaa. jäätymissuojatoiminto sisältää se lämpötilassa, joka on alle 50 astetta. Sitä voidaan käyttää itsestään kuumeneva ja lisälämpöä.

 • Kätevä.
 • Hiljainen.
 • Luotettavia.
 • Nopeasti lämmittää.
 • Ei automaattinen toiminto.
 • On helppo klikkauksella termostaatti lämmityksen aikana.

Tämä lämmitin käytetään ilmaverho. Siksi se ehkäisee syntymään ilmavirtaa huoneeseen ja lämpöhäviöt. Rationaalinen kaikkea hän tekee asennuksen aikana oven tai ikkunoita.

Kiitos Kauko termostaatti on erittäin helppo hallita. Tehon säädön avulla voit säätää erillislämmityksen tilassa. Platten NeoClima TZT-508 käytetään useimmiten alueilla, joissa liikenteen. Pienet mitat mahdollistavat asentaa sen pienen huoneen korkeus 2,5 m.

 • Suuri teho.
 • Nopea lämpötilan nousu.
 • Se pitää kylmää ilmaa.
 • Helppo asentaa.
 • Hieman meluisa.
 • Ei kaukosäädintä.

Viimeisimmät arviot

Useimmat robotti siivoojat 2018

Useimmat pesukoneiden 2018

Paras rattaiden lasten ja vastasyntyneiden vuonna 2018

Useimmat sähköinen keittotasot 2018

Luokitukset Tavaroiden ja palveluiden eri aloilta, jotka perustuvat kuluttajien kokemuksia.

Miten valita lämmittimen asuntomarkkinapaikan - kumpi on parempi ja miksi?

Jokaiseen kotiin pitäisi olla lämmitin, joka säästää kylmältä sateinen kesä päivää ja lämmin kaikille kotitalouksille alkusyksystä alkuun seuraavan lämmityskauden. Tällainen laite on käyttökelpoinen, kun kyseessä on hätäsammutus lämmitys keskellä talvea. Monimuotoisuus mallien tuottamat valmistajat kodinkoneiden, hämmentynyt monet ostajat, jotka eivät tiedä, mitä on parempi ostaa lämmittimen kotiin. Voivat tehdä tietoisen valinnan, sinun täytyy tutkia tarjontaa markkinoilla kokonaisuudessaan ymmärtää eron tarjottujen tuotteiden lämpö kotiisi, arvioida, mitä etuja ja haittoja kunkin lämmittimiä.

Ensinnäkin, tarjoamme sinulle katsomaan videon asiantuntijalausunnon:

Erityisesti öljyn lämmittimet laite

Kasvot öljyn lämmittimet ovat hyvin samanlaisia ​​kuin tavanomaiset leikkauskuva säteilijät keskuslämmitys. Jäähdytysaineena näissä laitteissa käyttää erityistä mineraaliöljy on kuumennetaan kiehumapisteeseen tilaan. Malleja öljylämmittimet on saatavana eri määrä osia, joista voit valita halutun tehon laitteeseen.

Välineet, joka on varustettu termostaatilla ei vastaa niiden automaattinen sammutus kun kuumentunut jäähdytysaine ennalta määrättyyn lämpötilaan voidaan kuumentaa 100-120 astetta. Koskettamalla pinta on kuumennettu kireä polttaa. Siksi nämä patterit ei suositella käytettäväksi asunnoissa, joissa on pieniä lapsia. Kyllä, ja yleensä se on turvallisempaa käyttää mallia termostaatilla. Se on kätevä käyttää malleja, joissa sisällyttäminen ajastin, voidaan lykätä liikennöinnin aloittamista lämmittimen tiettynä ajankohtana.

Virta öljylämmittimet riippuu useita osia

Etuja tämän tyyppisten laitteiden, jotka on tarkoitettu lämmitys-, ovat:

 • hinnaksi öljylämmittimet;
 • liikkuvuutta;
 • mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä;
 • tehokkuutta;
 • luotettavuus;
 • hiljainen;
 • tiiviys.

Vaikka suuri määrä etuja, öljyn lämmittimet eivät ole vailla haittoja. Koska hidas lämmitys huoneen lämpenee välittömästi virran kytkemisen jälkeen. Tämä on muistettava, ja sisällyttämään lämmitin etukäteen. Joissakin malleissa kuivattua ilmaa, mikä pahentaa ilmapiiriä huoneeseen. Miten valita lämmittimen vähintään vikojen? On välttämätöntä etsiä malli, lisäksi varustettu ilman ionisaattori.

Konvektorit - hiljainen lämmitys asuntoja

Laite Virtauslämmitin tai konvektorin ei ole niin vaikeaa. Kaikki mallit ovat yleensä suorakaiteen metallikotelo, jonka sisälle on sijoitettu lämmityselementti. Nykyaikaisessa asennettujen keraaminen lämmitin polttamatta happea ja pölyä. Alareunassa kotelon on reikiä, joiden läpi ilmaa syötetään ja kuumennetaan, nousee ylös, leviää huoneeseen. Konvektorit ovat täysin äänetön yksikkö, paitsi malleissa, joissa on sisäänrakennettu faneja. Kuitenkin tarvittaessa puhaltimet voidaan jättää pois, jolloin varmistetaan hiljaisuus huoneessa.

Tärkeää! Konvektorit ovat saatavilla seinään tai lattiaan sijoitus, kun yrittää valita paikka, joka sijaitsee jäähdyttimen tasolla. Kompakti laitteisiin sopivat täydellisesti sisälle, etenkin rikkomatta sen eheyden.

Näiden lämmittimien on myös lämpötilan funktio tason säätö. Mallit voidaan varustaa elektronisilla tai Bimetallitermostaatilla voit säilyttää lämpöä huoneeseen tietyssä lämpötilassa tasolle. On selvää, että paras lämmitin asunnon, joka on varustettu elektronisella termostaatilla jolla valmistumisen astetta. Loppujen lopuksi sen avulla voit määrittää tarkkaa arvoa ilman lämpötilan. Kaksoismetalli termostaatit valmistumisen esitetty mielivaltaisina yksikköinä.

Laite suojattava ylikuumenemiselta automaattinen sammutus toiminto, joka on aiheuttanut myös, jos vahingossa kaatopaikalle lattian konvektori- ja altistaa sen vieras esine. Lämpö kulkee myös hidas tilassa, mutta sitten huoneessa, joka pidetään miellyttävän lämpötilan pitkän ajan.

Wall virtauslämmittimet tarjota parempaa patterit sijoitetaan tasosta sovi sisäosiin

Kiistaton etu konvektoreita ennen öljyn lämmitin on turvallinen koskettaa pintaa, koska se ei ole lämmitetty yli 90 astetta. Hyödyttää myös laitteiden ja virrankulutus, joka on minimaalinen, mutta vaikutus on suurin.

Tärkeää! Monet kuluttajat eivät tiedä mikä on parempi valita lämmittimen kylpyhuoneeseen, varmistaa sen turvallisen toiminnan suurilla kosteudelle. Valmistajat ovat pitäneet tästä asiasta ja luovutettu joissa korkea kosteuspitoisuus, johon epäilemättä kuuluu kylpyhuone, erityinen malli vedenpitävä.

Kiinnostaa erityisesti kuluttajille aiheuttaa elokuva konvektiolämmittimet sijoitetaan seinälle ja vie hyvin vähän tilaa. Helppo varastoida tällaisia ​​lämmityslaite, kääntämällä ne kauden jälkeen rullalle ja laita se varasto reunassa hyllyn. Paikallisen lämmityksen tietyn paikan kalvon lämmittimet on sijoitettu välittömässä läheisyydessä. Lämmittää koko huoneen ripustetaan oven lähellä tai ikkunoita, estää virtauksen kylmää ilmaa huoneeseen.

Lämmittimet - nopein tapa lämmittää

Päätehtävänä Kotitalouksien lämmittimiä on nopea lämmittäminen ilman tiloissa pienellä alueella. Laitteisiin täydellisesti selviytyä tästä tehtävästä, ja siksi hyvin suosittuja ostajille. Koska lämmittimet on järjestetty? Lämmityselementti metallista, keraamista tai kerametallista sijaitsee kotelossa, joka on usein valmistettu muovista. On myös laitteita, jossa metallikotelo. Puhallin on kuumennuselementti, jonka avulla se suoraan ilman sitä, minkä jälkeen lämmitetty ilmavirtaus jakautuu koko huoneeseen. Irrotettaessa lämmityslaite toimintoja voidaan käyttää tavanomaisena tuuletin.

Tiiviys Joidenkin Thermo-tuuletin malleja voit sijoittaa ne edes pöydälle luoden mukavuusalueen työpaikalla. Kuten valmistajat tuottavat laitteita voidaan sijoittaa lattialle tai seinälle. Tällöin asiakas voi päättää, mikä lämmitin on valita talon, tavoitteiden pohjalta sen käytön.

Lämmittimet tarjota nopeaa lämpimän tiloissa pienellä alueella

Moderni lämmittimet tämän tyyppinen se on useita eri teho, sekä mahdollisuutta säännellä kuumennuslämpötila. Mallit, jotka käyttävät sähköinen valvontajärjestelmä, on varustettu kaukosäädin. On huomattava, että edellä harkittu ja tyyppisiä lämmittimiä voidaan etäohjata, joka tietenkin, on kätevää jokapäiväisessä elämässä.

Kiinnittää huomiota! Joissakin malleissa on sisäänrakennettu kuumailmapuhaltimella kallistusmekanismia, mahdollistaa paremman jakautumisen lämmintä ilmaa koko huoneeseen, nopeuttaa lämpenemistä.

Puute lämpöpuhaltimia piilee kohinan, että päivä ei ole niin tuntui, ja pystyy häiritä unta yöllä. Siksi tällainen lämmitintä ei sovi ihmisille, joilla unihäiriöt. Sitten millaisia ​​lämmitin on paras ostaa asunnon tässä tapauksessa? Tietenkin, infrapuna.

Ominaisuudet infrakuumentimilla

Infrapunavalonheittimet, ilmestyi markkinoille suhteellisen myöhään, kuluttajat ovat edelleen varovaisia. Nämä laitteet kuitenkin riistetään kaikki haitat muunlaisten lämmittimiä. Toimintaperiaate näiden laitteiden perustuu lämpenemisen ei ole ilmaa, ja esineitä, jotka sitten luovuttavat lämpöä ympäristöön.

Infrapunalämmittimet voidaan upottaa lattiaan ja seiniin, ja katosta

 • tulenkestävä;
 • täysin hiljaa;
 • ei ilmakuivattiin;
 • nopeasti tarjota tarvittavat mikroilmasto;
 • energiatehokkuus;
 • on järjestetty mihin tahansa huoneessa (katto, lattia, seinät).

Ostaessaan infrapunalämmittimet pitäisi varoa väärennösten toimitetaan pääasiallisesti Kiinasta. On tarpeen suosia tunnettuja valmistajia. Alkuperän tavarat on vahvistanut asiakirjoilla.

Kuluttajat, jotka osaavat valita lämmitin asunnon, älä ota hätiköityjä päätöksiä. Ensimmäinen, huolellisesti tutkia nykyisten tarjolla eri myyntipisteissä kaupungin ja verkkokaupoista, ja sitten tehdä tietoisen osto.

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1

echo adrotate_group (27, 0, 0, 0); Hyvää päivää. Epävakaa käynnissä Automaattinen kattilan AOGV 11.

echo adrotate_group (27, 0, 0, 0); Hei Tänä vuonna siirtynyt maan.

echo adrotate_group (27, 0, 0, 0); Hei Muutama päivä sitten löysin useita vaurioitunut katto.

Internetin tietosanakirja rakentamista viestintä

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 78 = 83