Ylitsepääsemätön ovi jossa kuvake ripustaa

Ikoni "ylitsepääsemätön ovi" ... tai oikea tapa suojata kotiin ...

Haluat tehdä kodin oli aina rauhaa, mukavuutta, kaikki olla terve, onnellinen ja hyvinvoiva? "Sulje" talosi vihollisia, ja kaikki pahat auttaa ikoni Jumalansynnyttäjän "ylitsepääsemätön ovi."

Tämä kuvake "avattiin" ihka läheinen ystävä minulle, kun perheeni oli ongelmia. Hän "löysi" sen temppeli, jossa ikoni sijaitsi, ja ystävä tiesi, että tämä on kuvake. mikä on välttämätöntä minulle ja perheelleni: "Tarvitset ikoni" ylitsepääsemätön ovi" talo on tarpeellinen. Kun näin hänet Temple, olen heti huomasi sen, ajattelin tuolloin sinusta. "

Tämän tapauksen jälkeen yli kuusi kuukautta, yritin turhaan löytää kuvaketta. Kävi ilmi, että kuvake on hyvin harvinaista, sitä ei voi niin helposti ostetaan. Monissa temppeleissä aloittelijat kertoi, että on olemassa sellaista kuvakkeet kerran, mutta päätyi; tai se ei ole käytettävissä, jos ei sano, että tämä kuvake ei ole lainkaan.

Lopulta vain kuusi kuukautta ikoni ilmestyi kotiini. Hyvin kirkas. Suosittelen kaikille ostaa.

Tietoa kuvaketta internetissä melkein olemattomaksi. Kaikki, jotka siitä, kerron.

Historiasta kuvaketta "ylitsepääsemätön ovi" tiedetään, että alkuperäisen kuvan "ylitsepääsemätön ovi" oli kirjoitettu seitsemästoista vuosisadan Solvytšegodsk ja on tällä hetkellä pidetään Venäläisen museon Pietarissa.

"Kulkukelvottomat portit" (kuten sitä kutsutaan), kunnia kahdesti vuodessa erityisinä päivinä ihannointi Virgin:

 • Katedraali Neitsyt Marian, jota vietetään toisena päivänä syntymän jälkeen Kristuksen, eli. E. 8. tammikuuta Uusi tyyli;
 • Ylistys Neitsyt (akatistos lauantai) - lauantai viidennen viikon (viikko) paaston.

Kuvake näkyy, että Virgin olla rukouksessa Jumalalle kaikista ihmisistä, jotka ovat välittömästi eteensä ja puhui hänelle rukouksissanne.

Kuvake on parasta laittaa talon päivinä näihin tapahtumiin, jos jopa ne pois, ostaa ikoni, paikalleen Rite (rukoukset) ja lomien, toista rituaali uudelleen. Parempi Rite toistetaan vuosittain.

Ikoni "ylitsepääsemätön ovi" "sulkee" talon ja sen asukkaiden noituudesta ja toivottuja ihmisiä. Kotona monet pysäkki tulossa lainkaan. Ja mikä tärkeintä, on se, että tämä kuvake auttaa pitämään sielumme puhdas, ja kirkas ajatuksia. Älä anna pahan itsessämme. Hän voi rukoilla apua lähes joka tapauksessa. Siksi pyhemmän merkitys kuvaketta "sulkeminen" ei ole vain pahoja ihmisiä, samoin kuin ei kulje negatiivinen omassa sielut (kuten olen itse ymmärtänyt). Mikä on paljon vaarallisempi ihmisille kuin iskut ulkopuolelta. Siksi, jos talo skandaaleja, väliset erimielisyydet kotitalouden, perheen ja usein vakavasti sairas. lukuisia ongelmia, että tätä kuvaketta sinulle. Olemme usein syyttää muita omasta ongelmia, sanomme, että "paha silmä", laittaa loitsun, tietämätön siitä, että luomme oman kohtalomme. Ja suurimmaksi osaksi vielä mielellään estämme itse omien negatiivinen. Ulkopuolella paljon vähemmän "tulee".

Nimissä kuvakkeen piilee ajatus, että Jumalanäiti on kuin ovi taivasten valtakuntaan, jota on vaikea kulkea syntisiä. Vanhurskaat, päinvastoin, yleensä tämän ihmeellisen ovia.

Miten laittaa suojeluun:

Ensinnäkin siivonnut - do kevätsiivouksen.

Seuraavaksi siivonnut avulla kirkon kynttilöitä (rukouksella "Isä meidän" ympyrässä oveen myötäpäivään), ja voit silti kävellä suitsukkeita.

Kuvake tulisi sijoittaa välittömästi oven.

Lue seuraavat rukouksen kuvaketta (kukin 3,9, 12 tai 40 kertaa):

 • 1."Isä meidän"
 • 2."Iloitse sinä neitsyt Jumalanäidin"
 • 3.Theotokion, Tone 2:
 • 4.Ylitsepääsemätön portit salaa zapechatstvovannaya, / Neitsyt Jumalansynnyttäjän /, vastaanota rukouksemme / ja tuo se Poikasi ja Jumala, / hän auttaa sinua sielumme.
 • 5.Theotokion dogmatist, ääni 5:
 • Red Mori / Neiskusobrachnyya morsian kuvan napisasya joskus: / Tamo Mooses, vedenerotin / zde sama Gabriel, ministeri ihmeitä. / Sitten syvyys shestvova nemokrenno Israelin / Mutta nyt Kristus Rodi bezsemenno Neitsyt. / Sea jälkeen Israel prebyst ylitsepääsemätön; / Immaculate jouluna Emmanuileve prebyst katoamaton. / Hän, joka ennen Joka, / Sinä yavleysya man / Jumalan armahda meitä.
 • On Herra ovi ylitsepääsemätön; / Terve, seinät ja kansi virtaavan sinun; / Terve, neoburevaemoe suojaa ja Neiskusobrachnaya, / rozhdshaya liha ja sinun Luojajumalana / rukoillen puuttuko voide laulamassa / ja taipuu sinun joulua.
 • 6.6 th iikossi Akafist esittely Neitsyt temppelissä:

"Iloitse, ovet, ylitsepääsemätön ihmisen ajatukset, jotka tulivat pyhäkköön ovet. Iloitse, sillä aste hyveistä olet korotettu taivaallisiin korkeuksiin alttaria. Iloitse, sillä siitä kryleh neitsyys ja puhtautta on saavuttanut kaupungin Great Thou King. Iloitse, Jumalan asunto vuorella saavutettu versio. Iloita, portti vangittuna. Terve, Jumalan valittu Otrokovice, tekemällä temppeliin avasi portit Paratiisin meille.

 • 7.Seuraava Lue 12 kertaa erityistä rukousta:

  Theotokion hemmottelu, ääni 5:

 • On Herra ylitsepääsemätön ovi!

  Iloitse, seinät ja kansi virtaamaan sinulle!

  Iloitse, suojaa ja neoburevaemoe neiskusobrachnaya,

  rozhdshaya lihan Luojaasi ja Jumalaa.

  Rukoileminen ei ole mitään voidetta ihannointi

  kumartamaan sinun joulua. "

 • Sama teksti rukous voi laittaa itse oven.

  "Save, tallentaa ja armahda, äiti vsepetaya,

  ovi kulkukelvottomiksi, Ave Maria!

  pelastaa taloni alkaen ruttoon ja elävät sen

  vankeudessa paholaisen.

  juonitteluun vihollisia näkyvän ja näkymättömän,

  volshby alkaen pahan pauloihin,

  noitien ja ennustelijat pimeydestä pahuuden pimeys puheen,

  sanoista lyöntiä, sanoista, jotka tappavat.

  neulojen ja veitset, nuolet ja ax,

  mustasta tulta pogostnoy maa

  mustasta kynttilät nauzov noituutta,

  kuiskaukset noituutta, kaikki Vereda,

  by instigations okoyannogo.

  Tallenna, Tallenna ja amuletteja, äiti vsepetaya,

  ovi kulkukelvottomiksi, Ave Maria!

  Isän nimeen ja Pojan ja Pyhän Hengen

  nyt ja aina ja iankaikkisesta iankaikkiseen.

  Onnea sinulle ja kotiin!

  Lukeminen tietoportaali sekä julkaista lausuntoja muodossa kommentteja tai mielipiteitä, muistaa, että TOTUUS Se on aina kehitteillä. Anna itsellesi tilaa kasvaa, että sinä puhu ja puhu sen TOTUUS siten, että se salli muiden kiinni niiden TOTUUS. Noudattamaan kaikkia sävyjä TOTUUS, mutta paljon ne voivat erota suosikki sävyjä. Muista: riita on mahdollista vain illuusio polariteetti, jossa elämme. Kirjoittajat Portaalin anteeksi kaikilta niiltä, ​​joiden todellinen he "kosketti" ...

  Portaali avasi uuden jakso - verkossa sillä hetkellä, unelma kirja, jossa asiantuntijamme voivat auttaa tulkitsemaan unelmiesi. Unessa alitajuntaamme on auki, linjan välillä hiuksenhieno Maailma pienenee. Sen avulla voit saada tietoa sieltä unessa. Tiedot ovat kaikki vain tarvitsevat sitä oikein tulkita ja käyttää omaksi edukseen! Haluatko tietää transkriptio unen? Neuvoa lähetä meille kuvaus unelmiesi, ja me autamme sinua tulkita sitä.

  tammikuu

  1 tammikuu - New Year. Yritetään arvata tulevaisuudessa kaasutettava talon kataja. Savu tämän maagisen kasvin poistaa kurjuutta ja sairauksia, tuoda onnea ja onnellisuutta.

  21 12-05 01 - Joulun aikaan. Avoin käytävä Reveal Nav. Hyvä arvaus, hoidettavan suunnitella, harjoittaa kehon ja sielun, nälkää, meditoida, kehittää kykyjä. Voit saada neuvoja ja apua esivanhempiensa. Tästä menevät metsään, avotulen teko, kutsua esi palo, kysy huolenaiheita. Kahden tai kolmen päivän vastaus tulevat missään muodossa. Sinun täytyy huolellisesti seuratkaa. Jos puu pois, rituaali voidaan suorittaa kotona valaistu kynttilän.

  6 tammikuu - jouluaatto. Tehtävässään, kunnes ensimmäinen tähti. Paista pannukakkuja. Ensimmäinen pannukakku annetaan lemmikkieläimiä.

  7 tammikuu - joulupäivä. On toivottavaa, että kaikki kotitalouden jäsenistä olivat kotona.

  Tammikuu on 9 - kastellaan lemmikkieläinten terveyden läpi hopeaa.

  18 tammikuu - Epiphany Eve. Kytkeytynyt suojatilaan taikuutta. Juoksi liidulla seiniä, ovia, ikkunoita. Tehtävässään, kunnes ensimmäinen tähti.

  19 tammikuu - Epiphany. Puolenyön jälkeen, ota Epiphany kaivovesi ja jouset. Tämä vesi on hidas, säilyttää kaikki prosessit. Kasteen vesi, sirotellaan koko talo, omaisuus, kotitalous.

  20 tammikuu - siunaus Waters. Aurinko siirtyy Vesimiehen. Että yöllä 20. 21. tammikuuta ottaa vettä jouset ja kaivoista koko vuoden. Holy Water ei pilata, se auttaa hermoston ja mielisairaudet, kovettuu kouristukset, huimaus, puutuminen, rauhoittaa. Se auttaa aivohalvaukseen.

  29 tammikuu - Etsitkö jotain muuttui dramaattisesti elämässäni, itseeni. Kirkastumisen katon. Tässä päivässä rukouksen ja toimivat hyvin muita taikuutta.

  Tammikuu 31 - maaginen päivä. Orgioissa pahoja henkiä, noidat ja velhot loma. Tänä päivänä ne käytännössä maaginen hyökkäys, aiheuttaa vahinkoa, paha silmä, enteitä, häiritsemiseen vihollisia ja kilpailijoita. Niille, jotka eivät käytännössä taikuutta tässä päivässä on työskenneltävä suunnitelma lisätä rakkautta ja ymmärtämystä sydämessäni. Hyödyllisiä meditaatio, heijastus. Vältä riitoja tuona päivänä (samoin kuin muu päivä).

  Materiaalien käyttö julkaistu portaalissa, ei ole sallittua!

  Ortodoksinen kuvakkeet ja rukous

  Tiedot sivusto kuvakkeet, rukouksia, ortodoksisen perinteen.

  Ikoni "Kulkukelvottomat Door" - tarkoittaen mitä auttaa

  "Pelasta minut, Herra!". Kiitos käynnistä sivuillamme, ennen kuin aloitat tutkimaan tietoja, pyydämme tilata ryhmämme Vkontakte Rukoukset päivittäin. Vain lisää kanavan YouTubessa rukouksia ja kuvakkeet. "Jumala siunatkoon teitä!".

  Tämä kuva otsikossa ja iconographic koostumukset ajatus valmistelee uskovainen ja rukoilee tiettyyn mielentila ja sydämen sekä tietoisuutta mysteereistä inkarnaation. Se on tämän prosessin läpi vain Neitsyt koko ihmiskunnan oli arvoinen rohkeuden Herran rukouksessa ihmisille. Siksi ennen tämän kasvot pitäisi pyytää apua vastoinkäymisissä, surun voittaminen ja tarpeita. Onnea ja iloa kiittää ja kehua Jumalanäiti, ja jakaa iloa tarvitseville ja kurja.

  Merkitys ikoni "ylitsepääsemätön Door"

  Kuvan alkuperäinen jumalallinen otos on kirjoitettu seitsemästoista vuosisadan Solvytšegodsk.

  Arvo ikoni Neitsyt "ylitsepääsemätön ovi" avaa ortodoksisen dogmi. Uskotaan, että ennen Neitsyt Marian kasvot oli yleinen useimmissa luostareissa. Pohjimmiltaan tämä kuva puhuu ikuinen neitsyys Virgin. Pappien yrittää palvella kuvia ja lähetä selibaatissa elämään siveyden ja puhtauden.

  Päällisin puolin Jumalan Äidin on kirjoitettu "Orans", joka rukoilee. Koska sen multi-luku koostumukset se koskee uudenlaista kuvakkeet - akafistnyh. Lepyttää tämä kuva tulee lausua ylistystä ja ihannointi Jumalan.

  Ja rukoukseni on, sitä nopeammin se tavoittaa taivaan. Ja vastauksena, Pyhän Jumalan äiti laskeutuu meille onnea, hyvä ja tee meistä puhdas.

  Päivä, kunnioitusta ikoni Our Lady "Kulkukelvottomat Door"

  Hänen palvonta kaksi kertaa vuodessa:

  • Katedraali Neitsyt Marian - tammikuu 8 gregoriaanisen kalenterin;
  • Ylistys Neitsyt Marian - lauantai viidennen viikon (viikko) paaston

  Nykyään sinun täytyy mennä temppeliin ja kunnioittaa kuvan Jumalanäiti, laittaa kynttilän pyytäen synnit anteeksi ja kiitämme häntä suojaa.

  Missä voin polvistua Neitsyt Marian kasvot?

  Aiemmin kasvot esiintyy usein kirkkoja ja luostareita. Mutta vallankumouksen jälkeen, että oli vaikea löytää. Näissä kovat ajat paljon kuvia narugu kärsinyt tai yksinkertaisesti kadonnut ja tuhoutunut temppeleitä. Tällä hetkellä tämä jumalallinen kuva tallennetaan Venäläisen museon Saint - Petersburg.

  Mikä tekee kuvasta ja mitä rukoilla Our Lady?

  Tiedetään, että Virgin oli antanut joitakin hänen kuvakkeita tiettyjä piirteitä luonnon ihmeisiin. Esimerkiksi päästä eroon alkoholismista ovat siirtymässä "Ehtymätön kuppi."

  On muistettava, että manata ihme kuvaketta ja Jumalanäiti armosta, joka on saanut Herralta. Ja nyt hänen armonsa siirtyy uskoville kuvakkeen päällä. Ja siksi on välttämätöntä rukoilla ennen ikoni uskon, vasta sitten saat mitä haluat, ja rukoukset hyväksytään.

  Ennen rukoilee näin on tarpeen:

  • Avustaa kulkua feat neitsyyden, siveys ja selibaatti tyttöjä, nunnat.
  • Predstatelstve Neitsyt Marian Herralle meidän syntisten, että hän armahti meitä ja antaa synnit anteeksi.
  • Ylläpitäminen aviouskollisuuden ja puhtaus.
  • Aita armo Jumalan lasten ja oppilaiden negatiivisista tietovirrat, vaarallisia ihmisiä.

  Tällä tavoin voimme pyytää apua tai osallisuudesta tapauksessa. Ja jos me todella uskomme, laskeutuu sitten Jumalan armosta ja Jumalanäiti meitä auttamaan meitä. Loppujen lopuksi se kuvaa Neitsyt ennen rukousta Herralle koko ihmiskunnalle.

  Ikoni "Kulkukelvottomat Door" - suojelu talon

  Se "sulkee" Kotisi ja asukkaiden noituudesta, negatiivinen vaikutus, ja toivottuja ihmisiä. Monet eivät enää palaa kotiisi. Tämä auttaa pitämään kasvot sielumme puhdas ja kirkas. Niin että tämä pyhäkkö löytää paikka kotona ikonostaasi.

  Missä ripustaa kuvaketta "Kulkukelvottomat Door"

  Tämä jumalallinen kuva täytyy roikkua suoraan yli etuovi kerrostalo. Siten Neitsyt Maria suojata oleskelupaikka päässä epäkohtiin ja pahuutta vihollinen. Kannattaa aina muistaa, että ei ole mitään pahempaa kuin negatiivista, joka tyhjentää meitä sisältäpäin.

  Ja tässä on rukous ennen kuvan Neitsyt Marian:

  "Oi kaikkein armollinen Lady, neitsyt Jumalan äiti! Hear me nöyrä supplications meidän: (kiitos) ja nosta poikasi ja meidän Jumalamme Matern Rukouksesi orjia Bozhih (t), jotka asuvat tässä talossa, mutta ei hylännyt pahoilta kasvojensa edestä, mutta kuten armollinen, anna heille anteeksi heidän rikkomuksensa, vapaaehtoista ja tahatonta, mutta se pitää kiusaukset maailman juonitteluun paholaisen ja iskujen näkyvän vihollinen, voi päivät edukseen ja tyyneyttä Herra on hyvä kaikkien luotujen, Isän ja Pyhän Hengen kirkastettu ikuisesti. Aamen. "

  Jumala siunatkoon teitä!

  Tässä videossa opit mitä kuvakkeen pitäisi olla jokaisessa kodissa:

  LiveInternetLiveInternet

  • Akvarelli (60)
  • Animaatio (65)
  • arkkitehtuuri (61)
  • at the Museum (11)
  • vera (366)
  • Videot (176)
  • vuodenaikoina (51)
  • kirjonta (39)
  • neulonta (8)
  • Lapset (42)
  • lapsille (16)
  • Muut maat (75)
  • Ruoka (424)
  • Nainen Kuvat (108)
  • ZHZL (125)
  • maalaus (217)
  • eläimet (11)
  • Funny (19)
  • Terveys (592)
  • Voimistelu (37)
  • Kuvakkeita (141)
  • Piirroksia (40)
  • Mielenkiintoisia (698)
  • Arts (423)
  • Grafiikka (12)
  • muoti (39)
  • Taideteollinen (174)
  • Teatteri (3)
  • Historia (633)
  • Asiakirjat (8)
  • Kokoelmat (2)
  • huonekasvit (5)
  • Ruoanlaitto (676)
  • säilykkeet, hillot (25)
  • paistaminen (173)
  • esimuotin (35)
  • säilyttäminen (32)
  • Venäläinen keittiö (11)
  • Kulttuuri (228)
  • Venäjän puku (21)
  • symbolit (6)
  • Viitteet (5)
  • rakkaus (15)
  • lausunnossa (3)
  • Moderni (5)
  • Rukous (133)
  • Moskova (41)
  • Viisaus (80)
  • Musiikki (43)
  • Song (20)
  • Nicholas II (14)
  • Yhteiskunta (64)
  • Tulli (62)
  • Othman (3)
  • maisema (27)
  • Kirjailija (10)
  • vihjeitä (651)
  • Policy (72)
  • Muotokuva (23)
  • runous (24)
  • runoilija (22)
  • Ortodoksinen (419)
  • Lomat (195)
  • Nature (20)
  • Vertauksin (13)
  • story (1)
  • Reseptit (1079)
  • Venäjän keisarikunta (286)
  • Venäjä (476)
  • ompelu (41)
  • Venäjän kielen. (28)
  • veistos (16)
  • Slavyane (42)
  • Kuvaesitys (0)
  • Vanha postikortti (21)
  • Vanhat valokuvat (174)
  • runous (113)
  • Minun jakeet (4)
  • Maailman maissa (10)
  • kohtalo (113)
  • Luominen (209)
  • Käytetyt (112)
  • Testit (4)
  • Hiljainen Venäjä (40)
  • Perinne (201)
  • Posliini (7)
  • Kuvat (240)
  • Omat Kuvat (49)
  • Artistit (279)
  • Flowers (41)
  • Lainaus (104)
  • Huumori (4)

  -Etsi Blogit

  -etu

  -yhteisö

  Ikoni Jumalanäidin "ylipääsemättömän ovi."

  Tämä kuva otsikossa ja iconographic koostumukset ajatus valmistelee uskovainen ja rukoilee tiettyyn mielentila ja sydämen sekä tietoisuutta mysteereistä inkarnaation. Se on tämän prosessin läpi vain Neitsyt koko ihmiskunnan oli arvoinen rohkeuden Herran rukouksessa ihmisille. Siksi ennen tämän kasvot pitäisi pyytää apua vastoinkäymisissä, surun voittaminen ja tarpeita. Onnea ja iloa kiittää ja kehua Jumalanäiti, ja jakaa iloa tarvitseville ja kurja.

  Merkitys ikoni "ylipääsemättömän Door".

  Kuvan alkuperäinen jumalallinen otos on kirjoitettu seitsemästoista vuosisadan Solvytšegodsk.

  Arvo ikoni Neitsyt "ylitsepääsemätön ovi" avaa ortodoksisen dogmi. Uskotaan, että ennen Neitsyt Marian kasvot oli yleinen useimmissa luostareissa. Pohjimmiltaan tämä kuva puhuu ikuinen neitsyys Virgin. Pappien yrittää palvella kuvia ja lähetä selibaatissa elämään siveyden ja puhtauden.

  Päällisin puolin Jumalan Äidin on kirjoitettu "Oranta9raquo,, joka rukoilee. Koska sen multi-luku koostumukset se koskee uudenlaista kuvakkeet - akafistnyh. Lepyttää tämä kuva tulee lausua ylistystä ja ihannointi Jumalan.

  Ja rukoukseni on, sitä nopeammin se tavoittaa taivaan. Ja vastauksena, Pyhän Jumalan äiti laskeutuu meille onnea, hyvä ja tee meistä puhdas.

  Päivä, kunnioitusta ikoni Our Lady "Kulkukelvottomat Door"

  Hänen palvonta kaksi kertaa vuodessa:

  • Katedraali Neitsyt Marian - tammikuu 8 gregoriaanisen kalenterin;
  • Ylistys Neitsyt Marian - lauantai viidennen viikon (viikko) paaston

  Nykyään sinun täytyy mennä temppeliin ja kunnioittaa kuvan Jumalanäiti, laittaa kynttilän pyytäen synnit anteeksi ja kiitämme häntä suojaa.

  Missä voin polvistua Neitsyt Marian kasvot?

  Aiemmin kasvot esiintyy usein kirkkoja ja luostareita. Mutta vallankumouksen jälkeen, että oli vaikea löytää. Näissä kovat ajat paljon kuvia narugu kärsinyt tai yksinkertaisesti kadonnut ja tuhoutunut temppeleitä. Tällä hetkellä tämä jumalallinen kuva tallennetaan Venäläisen museon Saint - Petersburg.

  Mikä tekee kuvasta ja mitä rukoilla Our Lady?

  Tiedetään, että Virgin oli antanut joitakin hänen kuvakkeita tiettyjä piirteitä luonnon ihmeisiin. Esimerkiksi päästä eroon alkoholismista ovat siirtymässä "Ehtymätön kuppi."

  On muistettava, että manata ihme kuvaketta ja Jumalanäiti armosta, joka on saanut Herralta. Ja nyt hänen armonsa siirtyy uskoville kuvakkeen päällä. Ja siksi on välttämätöntä rukoilla ennen ikoni uskon, vasta sitten saat mitä haluat, ja rukoukset hyväksytään.

  Ennen rukoilee näin on tarpeen:

  • Avustaa kulkua feat neitsyyden, siveys ja selibaatti tyttöjä, nunnat.
  • Predstatelstve Neitsyt Marian Herralle meidän syntisten, että hän armahti meitä ja antaa synnit anteeksi.
  • Ylläpitäminen aviouskollisuuden ja puhtaus.
  • Aita armo Jumalan lasten ja oppilaiden negatiivisista tietovirrat, vaarallisia ihmisiä.

  Tällä tavoin voimme pyytää apua tai osallisuudesta tapauksessa. Ja jos me todella uskomme, laskeutuu sitten Jumalan armosta ja Jumalanäiti meitä auttamaan meitä. Loppujen lopuksi se kuvaa Neitsyt ennen rukousta Herralle koko ihmiskunnalle.

  Ikoni "Kulkukelvottomat Door" - suojelu talon.

  Hän "zakryvaet9raquo; Kodin ja asukkaat noituudesta, negatiivinen vaikutus, ja toivottuja ihmisiä. Monet eivät enää palaa kotiisi. Tämä auttaa pitämään kasvot sielumme puhdas ja kirkas. Niin että tämä pyhäkkö löytää paikka kotona ikonostaasi.

  Missä ripustaa kuvaketta "ylitsepääsemätön ovi."

  Tämä jumalallinen kuva täytyy roikkua suoraan yli etuovi kerrostalo. Siten Neitsyt Maria suojata oleskelupaikka päässä epäkohtiin ja pahuutta vihollinen. Kannattaa aina muistaa, että ei ole mitään pahempaa kuin negatiivista, joka tyhjentää meitä sisältäpäin.

  Ja tässä on rukous ennen kuvan Neitsyt Marian:

  "Oi kaikkein armollinen Lady, neitsyt Jumalan äiti! Hear me nöyrä supplications meidän: (kiitos) ja nosta poikasi ja meidän Jumalamme Matern Rukouksesi orjia Bozhih (t), jotka asuvat tässä talossa, mutta ei hylännyt pahoilta kasvojensa edestä, mutta kuten armollinen, anna heille anteeksi heidän rikkomuksensa, vapaaehtoista ja tahatonta, mutta se pitää kiusaukset maailman juonitteluun paholaisen ja iskujen näkyvän vihollinen, voi päivät edukseen ja tyyneyttä Herra on hyvä kaikkien luotujen, Isän ja Pyhän Hengen kirkastettu ikuisesti. Aamen. "

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  74 − = 73